עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני עומד לקנות מחשב חדש והשאלה איך אני מתקין ווינדוס על מחשב שהוא ריק? יש לי וינדוס xp

2. Started by leon2810,

קוראת תופעה מוזרה לאחרונה ה-GADGET של הוינדוס (7) מראה כי הזיכרון על 50% (יש לי 3 גיגה) הקטע הוא שבדרך כלל הוא על 33% ושום תוכנה לא עובדת לי ברקע רק הדפדפן ובו בול פתוחות 3 לשוניות והוא גונב לי מלא זיכרון כניראה 300M (לפי TASK MANGER) קיצר משהו מוזר פה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DarkStar,

על השאלות מופנות למערכת ההפעלה Windows 95 1. ב Windows 95 כאשר אניח מבצע כיבוי לא חוקי בהפעלה הבאה של המחשב ,המערכת נכנסת אוטומטית ל Safe mode . איך אני יכול למנוע זאת ? 2. כמה מקום פנוי ב HD אני צריך בשביל לעשות Save to disk - hibernation ואיפה אני יכול להקצות את כמות המקום ל Hibernation ????

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by tzahi16,

שלום לכולם יש לי מדפסת שמחוברת למחשב שיש בו WIN 7 RC והיא משותפת. מבחינת הרשאות אין שום בעיה כי אני הייתי מסוגל להדפיס ממחשב אחר. זה התחיל מבעיה שלא נישלח להדפסה והנתקתי מהמדפסת ורציתי להתחבר מחדש. אבל כאשר רציתי להתחבר מחדש קיבלתי הודעת שגיאה (מצורף בתמונה). המדפסת שלי היא HP4355 ומקומית ניתן לשלוח להדפסה ללא בעיה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מחשב חדש,הגדרתי שתי מחיצות (כרגיל,יש לציין) ב-C מערכת ההפעלה והכל בסדר. ב-D,כשאני לוחץ פעמיים כדי לפתוח,זה פותח לי כשעץ התיקיות בצד. אם אני לוחץ מקש ימיני ואז Open זה פותח לי רגיל. מזה,ואיך אני מבטל את זה? כמובן שנסיתי לסגור ולפתוח מחדש וכו' ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by itayizra,

יש לי דיסק של WIN 7 64BIT עם בוט והכל.. ואני רוצה להתקין אותו במקום הויסטה שיש לי שהוא 32BIT כאשר עולה ההתקנה של WIN7 המחשב מראה לי שהוא קולט את הדיסק מתחיל לעשות סריקה ואז הוא כותב את ההודעה הבאה: "Windows had encountered a problem communicating with a device connected to your computer. This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer מה עליי לעשות ? הכונן CD שלי הוא SATA וגם ההאקד דיסק הוא SATA..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dbx22,

כל פעם כשאני מנסה לעפעיל התקנה זה נותן לי הודעת שגיאה וכותב"the RPC server is unavailble" וכדומה מישהו יכול בבקשה לעזור לי??? זה דחוף! תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומשום מה איני מצליח לקבע את גודל הקבצים בחלון. בכל פעם כשאני פותח חלון אני נאלץ להגדיר מחדש ממצב של View > Tiles ל- Icons בנוסף, לא תמיד זה נשמר. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ski_farm,

כשאני מתקין xp sp3 על מחשב 1.8g ההתקנה מתחילה כרגיל ואז מופיעה הודעה הבאה: STOP: 0x000000A5 (Parameter1, Parameter2, Parameter3, Parameter4) The ACPI Bios in this system is not fully compliant to the specification. Please read the Readme.txt for possible workarounds, or contact your system vendor for an updated bios. The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install stor…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, פירמתטי לא מיזמן ולאחר הפירמוט כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי ההעלייה של ווינדוס בא לא מין מסך כזה של בחירת משתמש (יש לי רק 1) . ואני שואל, איך אפשר לבטל כך שזה ייכנס לי אוטמטי ? עריכה: יש לי עוד שאלה, האם אני יכול לבטל הגדרות מסוימות בווינדוס שיחסכו לי בזיכרון וירטואלי ? זה לא שאין לי מספיק ראם (יש לי 512 ואני ממש אוטוטו מוסיף עוד ג'יגה) אלא שאני משחק משחקים שדורשים הרבה ראם אני מקבל קירטוע וחווית משחק ירודה ! יש לי XP PRO עדכון שני (SP2)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Levyshachar2,

מישהו יכול לומר לי איך אפשר להגיע לאפשרות הזו בXP ? To do this go into the control panel, system properties. Click on performance and then file system. Select CD Rom and you will be able to adjust the supplemental cache size. Upon adjusting the setting you will need to restart your PC. Adjusting these settings should enable to CD drive to read the disk correctly. איך אני יכול לעשות את זה בXP?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי. קיבלתי לפטופ מהעבודה ואני לא יכול לכתוב בחלק מהאותיות כי הן מופיעות כמספרים (במקום האות M מופיעה הספרה 0 לדוגמא). יש איזו פקודה כדי לסדר את זה, משהו עם Shift אם אני לא טועה... אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by שבע-שנים,

שלום, ערכתי את ההודעה הקודמת מפני שמצאתי תשובה , כרגע יש לי בעיה אחרת. השעון במחשב שלי הוא לועזי, זו לא בעיה רצינית אבל קצת מעצבנת. התמונה של השעון צורפה, אם למישהו יש מושג איך משנים אותו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

14. Started by berner,

חבריה שלום התקנתי WIN7 בHD אחרבמחשב שלי בכונן C היה לי מערכת XP בגלל שנכנס לי כנראה סוג של ווירוס פרמטתי את כונן C והתקנתי מחדש מערכת XP לצורך בררת המחדל התקנתי את תוכנת EAEY BCD אך לצערי אין לי אפשרות בחירה והמערכת שמופעלת באיתחול היא המערכת XP מבלי יכולת בחירה מה עושים ???? אודה לסיוע הדחוף כי יש לי המון חומר בכונן שיש בו מערכת WIN7 ברכה :s05:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שלמחשב יש בעיה לשחזר את המערכת ממצב שינה. כל פעם שאני עושה SLEEP ורוצה להפעיל את המחשב אחר כך, המחשב עושה ריסטרטים בלי סוף, והפתרון היחיד זה להוציא כבל מחשמל ולהכניס אותו חזרה. בPOWER SETTINGS בוינדוס זה נמצא על BALANCED )RECOMENDED(, בביוס יש לי את S3)STR(. מפרט המחשב מופיע בצד, הלוח REVISION 1.6. ביוס אחרון FE וינדוס 7 64 ביט. מישהו מכיר את הבעיה?

16. המחשב של חבר שלי (הוא משאיר את רוב הדברים החשובים על הדסקטופ...) מחשב נייד קטן של MSI U100 עם הארדיסק 160GB של FUJITSU יש בעיות באיתחול - עולה הווינדוס ואז מזהה בעיה -> מנסה לאתחל בעיות -> לא מצליח -> נכבה לבד ניסיתי איתחול רגיל - לא עובד ניסיתי איתחול מדיסק התקנה - לא עובד חיברתי את הכונן למחשב הנייד שלי (יש מקום ל-2 כוננים) - אני מזהה הכל כרגיל גיביתי את כל כונן C - העתקתי אותו כמו שהוא אלי למחשב עשיתי בדיקת וירוסים עם AVAST - הכל תקין עשיתי SCAN DISK מהווינדוס 7 שלי - הכל תקין כאשר אני מעלה את המחשב מהכונן שלו אותה הבעיה מופיעה, איתחול לא עוזר, איתחול מדיסק לא עוזר. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mosfos,

התקנתי WIN 7. אני מנסה לשנות את צורת מצביע העכבר (chnge mouse pointer ) הצורה משתנה אבל כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש חוזררת צורת מצביע העכבר לחץ. איך אפשר לשמר את בחירתי גם כשאני מפעיל את המחשב מחדש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by RJ1,

אחותי פתחה היום אימייל והיה בו את הקישור הזה: http://villaworld.com/pictures/ פתחתי אותו מהמחשב האחר שיש לנו בבית וזה נראה דיי מחשיד. אתם מוזמנים ללחוץ ולראות. תשדלו לא ללחוץ על אישור ולהתקין את מה שנראה כמו וירוס. אחותי התקינה את כל מה שהוא ביקש ממנה ובסיום ההתקנה המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז נתקע כל פעם שהוא מופעל במסך כחול עם הודעת שגיאה "Stop 0x0000000A". כל הניסיונות שלי להפעלי במצב בטוח או בשאר המצבים שמוצעים שם לא עבדו. ניסיתי להעביר את הדיסק הקשיח של המחשב האחר (זה שאני כותב דרכו עכשיו) למחשב הדפוק, כדי לגבות קבצים חשובים או לבצע סריקת וירוסים. אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה "STOP 0x0000007B", כנראה בגלל שהכונן הוא IDE, והוא ישן מדיי למחשב הדפוק. בדקתי באתר של מיקרו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by BENNY-L,

הישום מכפיל את עצמו ושואב את כול הזיכרון עד שהמחשב נתקע MLEHEB

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי שני דיסקים שמוגדרים עם raid 0. כשאני מתקין windows xp מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת לא מוצא דיסק קשיח, ולכן אני מבין שאני צריך ללחוץ בזמן ההתקנה על F6 כדי להתקין driver לדיסקים. אבל הבעיה היא שאין לי כונן floppy, ואני לא רוצה בשביל זה לקנות כונן כזה. איך אני יכול לעקוף את המגבלה? אני מאמין שאפשר להשחיל את ה-drivers לתוך ההתקנה, אבל אני לא יודע איך. שמעתי על אפשרות של nlite אבל זה נראה לי מסובך מדי. יש מישהו שמבין בזה שיכול ככה לזרוק לי יותר מידע בנושא?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. חבר'ה.. אני רוצה שמישהו יעזור לי להבין מה הפירוש של כל מה שרשום במנהל המשימות אני מתכוון למספרים שמופיעים מתחת לגרף ! אבל אני מבקש הסבר מקצועי ) תודה זה יעזור לי מאוד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. האם לשים אותו כל פעם? או שזה עושה משהו למחשב?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום.האם יש תוכנה או פיצ'ר שדרכו אני יוכל לראות כמה חשמל המחשב צורך מהספק דרך הויינדוס? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ofird,

נוצר לי מצב מעצבן במחשב שמחצית הBOOT ומחיצת הSYSTEM אינן מאוחדות זה מפריע לי בעיקר ב"גיבוי WINDOWS" שרוצה לשמר את שניהים ובכלל למען הסדר הטוב אני לא רוצה אותן בנפרד. ניסיתי עם תוכנות ניהול PARTITIONS למיניהן אך מסתבר שאי אפשר לשייך דרך פקודת WINDOWS את הBOOT לSYSTEM לא אכפת לי להעתיק אחת לשנייה ולעשות את הפעולה ההפוכה כלומר לשייך את הSYTEM ל BOOT מישהוא מכיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Athlon_XP,

שלום לכולם ! לפניי כשבוע הורדתי את העידכון SP1 עבור ה-XP PRO שלי אך כאמור הבנתי שזה לא ממש עידכון שבאמת עשה את ה-WINDOWS שלי יותר טוב אלא הבנתי שהוא רק נהרס. בכל מקרה יש לי בעייה שדיי מציקה לי והיא: אני לא מצליח לסגור את ה-WINDOWS MSN שלי ! לפניי שהורדתי את העידכון יכולתי לעשות קליק ימני ויציאה (יעני לסגור את התוכנה) אך עכשיו אני לא יכול לסגור ((((( יש לי הודעת שגיאה כזאת: "קיימים ישומים אחרים המשתמשים כעת בתכונות הניתנות על-ידי Windows Messenger. ישומים אלה עשויים לכלול את Outlook, Outlook Express, MSN Explorer ו-Internet Explorer".

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים