עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by guyl3,

שלום רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב windows easy transfer ממחשב שעליו מותקן XP ל WIN 8.1 בכל החיפושים שלי מפנים אותי לeasy transfer אך שניסיתי להעביר היה כתוב שזה לא תומך בהעברה מ XP או VISTA בנוסף ב win 8 ה easy transfer לא מראה את האופציה להעביר דרך רשת אלא רק במדיה קשיחה ! מה עושים האם פספסתי פה משהו ? איך מעברים (להעביר קודם מ XP ל 7 ורק אז ל 8

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  2. Started by shlomom,

איך מסדרים שיראו עברית במקום הג'בריש הזה. זה אומנם ICQ אבל מופיע לי גם בתוכנות אחרות. Windows XP pro SP2 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  3. התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומשום מה איני מצליח לקבע את גודל הקבצים בחלון. בכל פעם כשאני פותח חלון אני נאלץ להגדיר מחדש ממצב של View > Tiles ל- Icons בנוסף, לא תמיד זה נשמר. תודה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  4. שלום, ברשותי ווינודס 7 ולפתע לא מזמן הוא החל לקרוא חלק מהעברית במחשב לריבועים או פשוט לא רושם כלום .. לדוגמא: מה הפתרון ??

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  5. יש לי מעבד 820 . הרצתי חיפוש על ויסטה +נימים ולא מצאתי תוצאות בפורום . כרגע אני על XP. האם ובמידה ואני אתקין ויסטה , המחשב יעבוד טוב יותר ??במידה וכן , במה זה יתבטא? תוכנות BUILT IN של מער' ההפעלה (בעיקר תוכנות שמשתמשות בכח עיבוד),יעבדו טוב יותר תחת מאמץ (כלומר התפלגות על 2 הנימים) ? או שהריבוי נימים זה פונקציונלי רק לתוכנות צד ג' כרגע. לפי מה שהבנתי , תוכנות צד ג'\משחקים , עדיין אין הרבה (לפחות ממה שאני משתמש), שתומכות בריבוי נימים . תודה .

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  6. איני יודע אם לשייך שאלה זאת לוינדוס כללי או לוינדוס 7 בנפרד, בכל-אופן, במערכת ההפעלה האחרונה של וינדוס 7 ששידרגתי אצלי במחשב, בפירוט השפות כנ"ל, מופיע מתחת לאנגלית וכנ"ל גם מתחת לעברית: Other ומתחת לזה: Ink Correction. מה זה עושה? איך זה עובד, אם בכלל? האם זה יכול להועיל ולסייע בעבודה השוטפת על מסמכים? וכו'

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  8. כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה (ממצב שינה) אני מקבל מסך לבחור משתמשים (השם שלי ). איך אני מבטל את המסך הזה ומגדיר שהווידוס יעלה ישירות?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by BlackDragon,

I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000 Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום..... יש לי בעיה באוטלוק אני לוחץ על זה וזה לא ניכנס לי מה יכול להיות הבעיה? מה עושים ? תודה...!

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  11. אני רוצה לשדרג את המחשב ל windows 7 וכרגע יש לי xp אבל אני לא יודע אם המחשב יעמוד בזה מה אתם אומרים? http://www.up2me.co.il/images/86952945.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת, קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך WIN בשבילו, האם קיימת גרסה מיוחדת של WIN 7 בשביל מחשבים ניידים ? או שכל WIN 7 מתאים למחשבים ניידים ?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי נייד קטן של לנובו ללא כונן אופטי , הכונן האופטי שלי הוא צורב DVD דק של optiarc (סוני למי שלא יודע) ו CASE שהופך אותו ל USB. הבעיה שלי היא שאם אני מחבר את הדיסק ואז כשאני מסיים להשתמש בו אני מסיר אותו ב safly remove (גם אם לא) , עד שאני לא אעשה ריסטרט ווינדוס לא יוכל להשתמש בכונן שוב , כאשר אני נכנס ל device manager אני רואה שווינדוס זיהה שהכונן מחובר , אולם הוא עושה ליד הכונן סימן של תקלה וכשאני נכנס למאפיינים זה מה שרשום : Windows cannot load the device driver for this hardware because a previous instance of the device driver is still in memory. (Code 38) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take effect. …

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by dante123,

בטעות מחקתי את ''צייר'' =\ יש איזושהיא דרך לשחזר אותו?שאני אומר מחקתי אני מתכוון לא רק לshortcut אלא לכל הנתונים שמפעילים אותו (הרצתי חיפוש וכלום) בקיצור,חיפשתי פתרון והפיתרון היחיד היה להתקין מהדיסק,שזה פתרון לא כך כל ריאלי בשבילי.יש דרך לזחר את התוכנה? תודה.

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  15. תמיד זמן קצר לאחר פירמוט והתקנת ווינדוס אקספי תמידדדד אני עושה מתי שהו ריסטארט למחשב ואז מופיע לי הדבר הכי מעצבן בעולם!!! :pissed: מופיע לי הלחון הזה ריבוע עם תמונה כזאת של אופנוען או כל תמונה אחרת ואז אתה צריך ללחוץ עליה כדי להיכנס לווינדוס איך אני מבטל את זה קיבינימאט??!?!?!??! :s05: ??? :s05:

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  16. לחצתי על מקש ימין. יש תפריט. יש בו אפשרויות : 1. זוווווולה 2. ריבה במיץ 3. לחם יבש 4. טלפון של חמותי אני רוצה ( נניח ) : 1. טלפון של חמותי ( לא באמת, אפ'חד לא רוצה ת'טלפון של חמותו ) 2. ריבה במיץ 3. זוווווולה 4. לחם יבש איזו תוכנה מבצעת את זה על ויסטה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by Runny,

התקנתי את הVista על מחשב שעל אחד הHD-ים היתה התקנה מאד ישנה של XP. למרות שאת הVista התקנתי על כונן אחר (שהיה מוגדר כMaster, לצורך העניין) את הBoot ההתקנה שמה בכונן של הXP. הבעיה : ברצוני להסיר את הכונן עם הXP ... פתרון שלא צלח : העברה של קבצי הBoot הרלוונטים לכונן של הVista והרצה של הBoot Fixer (או מה שלא יהיה שמו) מדיסק ההתקנה. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by ido567,

מה קורה? משום מה קופצות לי הרבה שגיאות זיכרון שפשוט הורסות לי את המחשב: פעם בכמה זמן המחשב עושה קול ארוך של שגיאה, המסך נמרך בצבע אפור ואז הוא מתרסט הרבה פעמים קופצת השגיאה הזאת : http://imageshack.us/photo/my-images/851/56471000.png/ באינטרנט כשאני באתרים שצורכים Flash אז תמיד התוסף נופל ותוקע את האינטרנט והבעיה הכי גרועה כל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה במחשב - כולל המחשב שלי כתוב לי "ממשחק מסוג זה לא נתמך"!! ובנוסף אין שמע במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  19. האם לשים אותו כל פעם? או שזה עושה משהו למחשב?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  20. נכנסתי לחשבונות משתמשים ורציתי לפתוח חשבון חדש בנוסף לAdministrator עכשיו היה לו סיסמא שאני שמתי מזמן ושפתחתי חשבון חדש הוא נעלם מה גם שבחשבון החדש הוא קבע אותו להיות מנהל עכשיו אני לא יכול למחוק אותו והכי חשוב זה ה-Administrator איך אני חוזר אליו היה לי חומר על שולחן העבודה הצלחתי להיכנס ל-Administrator אבל אני לא מצליח למחוק חשבון אחר ז"א אני רוצה שיהיה לי רק Administrator מה לעשות

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by SEangel,

אני לא מצליח לכתוב עברית בפורומים (גם בזה וגם באחרים) אלא ע"י כתיבה בוורד וגזירה והדבקה. יש לי נורטון אנטי וירוס והוא לא מצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by eladbu,

open 50 connection in vista איך עושים את זה בויסטה הפאצ של ה XP לא עובד???

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  24. היי, אני יודע שיש פאץ שנותן להגדיר מחדש את ההגבלת חיבורים בו זמנית של ה-tcp. האם יש פאץ או פתרון אחר דומה לשחק עם ההגבלה של ה-inbound connections ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  25. הכוונה לכל הקבצים השונים שבאים כ R ואז מספר מסויים (לדוגמה R20, R21... ) ובלי לעבור על כל האפשרויות השונות (לא בא לי לשבת שעות על גבי שעות להוסיף אלפי שייוכים) ניסיתי R* אבל מן הסתם זה שייך קבצים בפורמט R כוכבית... תודה...

• 8 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.