Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, ואני רוצה לעבור ל64 ביט. רציתי לדעת אם יש לי תמיכה בו: יש לי 4GB RAM DDR2. מעבד: כרטיס מסך: אגב, אני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט כשידרוג ל32 ביט, או שאני צריך להסיר את גירסאת ה32 ביט ואז להתקין מחדש כמו פירמוט?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לקנות מחשב נייד עם למעלה מ-4GB זיכרון ראשי. לפי מה שהבנתי, על מנת לנצל את כל הזיכרון, עלי להתקין מערכת הפעלה מסוג 64bit. הבעייה היא שבמערכות הפעלה כאלה קיימת בעייה של תאימות, כלומר, קיימות תוכנות/דרייברים אשר לא ניתן יהיה להשתמש בהם במערכת ההפעלה הזו. האם משהו מכיר מערכת הפעלה ממשפחת windows אשר כן מאפשרת לנצל למעלה מ-4GB של זיכרון ושהיא כן תומכת בכל התוכנות שנתמכות על ידי WinXP? חשבתי להתקין על המחשב הנייד windows 2003 server, אבל אני לא בטוח שזה פתרון טוב למחשב נייד. מה דעתכם? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, הרבה זמן לא הייתי פה.. המחשב שלי (P3 733Mhz + 512MB SDRAM) פועל לאחרונה באיטיות רצינית, ממש זוחל, בסוף השבוע הקודם פירמטתי מחדש והפעם התקנתי WinXP + SP2 (במקום Win2k) התקנתי את כל העידכונים הקריטיים, בנוסף Kerio Personal Firewall וKaspersky AV פועלים ברקע, ניסיתי לאחות את המחיצה הראשית, עברתי על כמה מדריכי Tweaking ל-XP, ביטלתי את כל הServices הלא נחוצים, אך המחשב עדיין מקרטע, ממש בר אני כבר אובד עצות, דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והתקנו עליו ווינדוס XP ועכשיו כל פעם שהווינדוס עולה בהתחלה הוא עובד נורא לאט, למשל שמנסים לפתוח את ה"מחשב שלי" מופיע כזה פנס שמחפש ולא רואים שום דבר וגם שלוחצים על מאפיינים כדי לראות את ההגדרות של הכרטיס מסך ושל כל הדברים שנמצאים במאפיינים לוקח לזה הרבה זמן להעלות את זה אבל אחרי כמה דקות המחשב כאילו "משתחרר" ופתאום הוא פועל טוב והכל מהיר. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של דריברים אולי וניסיתי להוריד דריברים אבל זה לא עוזר. יכול להיות שזאת בעיה של החומרה בכלל? המחשב זה: AMD 2800+ ABIT Nf7-S TWINMOS 512 MB 400 MHz WD 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFER Gigacube RADEON 9600XT תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פירמתטי לא מיזמן ולאחר הפירמוט כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי ההעלייה של ווינדוס בא לא מין מסך כזה של בחירת משתמש (יש לי רק 1) . ואני שואל, איך אפשר לבטל כך שזה ייכנס לי אוטמטי ? עריכה: יש לי עוד שאלה, האם אני יכול לבטל הגדרות מסוימות בווינדוס שיחסכו לי בזיכרון וירטואלי ? זה לא שאין לי מספיק ראם (יש לי 512 ואני ממש אוטוטו מוסיף עוד ג'יגה) אלא שאני משחק משחקים שדורשים הרבה ראם אני מקבל קירטוע וחווית משחק ירודה ! יש לי XP PRO עדכון שני (SP2)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקייה בכונן c שכל הזמן נפתחת בעת עליית windows איך אני מונע ממנה לעלות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחקתי בטעות את המחשבון שמחקתי את המחשבון הוא היה בקיצור דרך מוזר איך הוא נעלם לגמרי ?! בקיצור איך אני מחזיר את המחשבון למערכת ההפעלה ? מישהו יודע ? יש לי את הדיסק אולי מתוכו ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא נתקע ה VERIFEING DMI DATA POOL, ההודעה בביוס לפני שהוינדוס עולה כשהכל תקין. לוח - GAX58 UDR3. כבר יצאה לי הנשמה מתיסכול...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. מצאתי Tweak שאמור לשנות את ה-Wallpaper של ה-Logon Screen. [HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop] "Wallpaper"="c:\windows\mylogo.bmp" "TitleWallpaper"="0" Gil_Dror עיצב לי Welcome Screen יפה כמו של Windows XP, אבל ה-Tweak לא עובד. אני צריך עזרה בעיצוב מסך Welcome של Windows XP עבור Windows 2000 מישהו יודע מה הבעיה עם ה-Tweak (ה-Bitmap אמור להופיע כאשר ה-Windows עולה, במקום המסך בצבע כחול-ירוק)? דרך אגב, מישהו יודע אולי מה הערך RGB של המסך הכחול-ירוק הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום מקלדת עכשיו התקנתי דרייברים והכל אבל הכפתור של הווליום אם זה למטה או למעלה לא עובדים ומה שהבנתי שצריך לעשות זה להפעיל את הHID INPUT SERVICES אז נכנסתי לשירותים וניסיתי להפעיל אבל כשאני מנסה להפעיל באה השגיאה הבאה ''לא היתה אפשרות להפעיל את השירות HID INPUT SERVICES ב-מחשב מקומי. שגיאה 2:למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ הצויין.'' חיפשתי תשובות באינטרנט וללא הצלחה עדיין אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברור לי שאין דוס ב-XP . אבל האם ניתן להתקין אותה באופן עצמאי ? האם יש תוכנת התקנה לקניה או הורדה ע"מ שבכל זאת ניתן יהיה להריץ DOS ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שבועות התקנתי וינדוס 7 על המחשב. מאז קורה לי משהו מאוד מוזר. כל פעם שאני רוצה למחוק משהו מההארד דיסק, אני מקבל שתי הודעות. הראשונה שואלת אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את הקובץ, וכשאני מאשר את ההודעה הזו, אני מקבל עוד הודעה שאומרת שצריך אישור של אדמיניסטרטור כדי לבצע את הפעולה הזאת. אם אני מאשר גם את ההודעה הזו, הקובץ נמחק. בדקתי את ההרשאות ואת היוזרים, ויש רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור (וזה הגיוני כי אני מצליח למחוק את הקובץ אחרי שאני מאשר את ההודעה השניה) השאלה שלי היא למה זה קורה? למה קופצת ההודעה השניה? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש כשאני לוחץ כפתור ימני על כונן תיקיה או קובץ ישר קופץ לי ERROR (התמונה הראשונה) אחרי זה זה התיקיה נהיית NOT RESPONDING ואני צריך לסגור אותה מה TASK MANAGER ואז זה קורה כמה פעמים עד שהתפריט של הכפתור הימני נפתח סוף סוף. בנוסף לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל קורא לי הרבה פעמים שכשאני לוחץ דאבל קליק הוא פותח לי את המפיינים של אותו יישום. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עשיתי על קובץ שהורדתי מהאיטנרנט שיהיה בלתי נראה והוא נעלם,איך אני מחזיר אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב שיש עליו XP SP1 ברצוני להתקין DOS שיפעל לבד (לא אימולאטור) ובאופן עצמאי. ושאוכל לבחור עם הדלקת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד. תודה לכל במגיבים בנושא.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ בשולחן עבודה שאני לא מצליח למחוק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא נותן לי השגיאה בתמונה השם של הקובץ זה המספר המוזר הזה שרואים בהודעת שגיאה איך אני מוחק אותו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני נמצא ב windows task manager (cntrl+alt+del) ואני נכנס ל performance וכתוב את האחוזים שהמעבד עובד. כל הזמן זה נמצא לי על 100% אפילו לשנייה זה לא יורד,גם שסגרתי את כל התוכנות שפועלות זה לא יורד אף פעם. ואני לא יודע למה ומה זה אומר? והאם זה באמת נכון? ??? המפרט שלי: PU:AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU MOBO:Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 Memory:DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory CPU Cooling:Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool mod CPU Cooler for AMD Video Card:ATi RADEON 9500 Pro 128MB Case:COMPUCASE Midi Tower CI-ta19 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי WIN XP על כונן D במקום על C,הכל עובד טוב,אמורה להיות לי בעיה עם זה בעתיד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חג שמח דבר שמאוד מעצבן אותי הוא שבתיקיית המשתמש על שולחן העבודה ב- Windows 7 נמצאות כמה תיקיות מאוד לא קשורות, שאני לא משתמש בהן ולא רוצה שיהיו שם. מדובר בתיקיות Contacts, Downloads, Favorites, Searches, Saved Games תמונה להמחשה: ניסיתי למחוק אותן, הן חוזרות לבד. ניסיתי להגדיר Hidden אבל זה לא משפיע עליהן - בתמונה הן כבר במצב מוסתר. ניסיתי להכריח Attributes של הסתרה ע"י Administrator אבל זה גם לא עושה שינוי. מישהו יודע איך להעלים את התיקיות הללו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מדפסת שמחוברת למחשב שיש בו WIN 7 RC והיא משותפת. מבחינת הרשאות אין שום בעיה כי אני הייתי מסוגל להדפיס ממחשב אחר. זה התחיל מבעיה שלא נישלח להדפסה והנתקתי מהמדפסת ורציתי להתחבר מחדש. אבל כאשר רציתי להתחבר מחדש קיבלתי הודעת שגיאה (מצורף בתמונה). המדפסת שלי היא HP4355 ומקומית ניתן לשלוח להדפסה ללא בעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,חבר העלה לאתר מסוים שמאפשר רק לעלות קבצי EXE קובץ טקסט גדול במיוחד. הוא שינה את הקובץ מDOC לEXE איך אני הופך את זה חזרה למצב הנורמלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע בבעיה מרגיזה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 אני מאמין כי פתרון שיעבוד עם WIN7 - אמור לעבוד גם עם WIN 8 מי עוזר לי למצוא פתרון ?בבקשה ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומשום מה איני מצליח לקבע את גודל הקבצים בחלון. בכל פעם כשאני פותח חלון אני נאלץ להגדיר מחדש ממצב של View > Tiles ל- Icons בנוסף, לא תמיד זה נשמר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-