עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by i-kramba,

כל הדרייברים הישנים שאני מנסה להתקין המערכת רושמת לי "נכשל להתקין"

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by IanCurtis,

שלום יש לי בעיה בהרצת XP mode במחשב שלי (Win7 64bit) ונותן את השגיאה הבאה : Cannot Windows Virtual PC host process. Check the System event log for more details. Windows Virtual PC requires hardware-assisted virtualization. There is no hardware-assisted virtualization support in the system. בביוס Virtualization מופעל עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

פירפוקס לא עובד במערכת ההפעלה הזו וגם לא הולך לצאת אחד שיתמוך ב64 ביט,לדעתי זה ביזיון למוזילה(גם אורביט לא תומך) הם יפסידו הרבה משתמשים זה אחד הדברים הכי מבאסים שאני מוכרך לעבוד עם האקספלורר גם לא פלאשפלייר,כך שאי-אפשר לראות ווידאו ביו-טוב-זה בכלל הזוי

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by mosfos,

התקנתי WIN 7. אני מנסה לשנות את צורת מצביע העכבר (chnge mouse pointer ) הצורה משתנה אבל כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש חוזררת צורת מצביע העכבר לחץ. איך אפשר לשמר את בחירתי גם כשאני מפעיל את המחשב מחדש?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  6. שלום אכשיו יש כונן אחד שמשמש ככונן אשר מותקן עליו win xp sp2 ,וייש לי עוד כונן אם חומר עליו (מאוד מעניין) אם מקום פנוי של 10 gb ... בקיצר זה מה יש ,עש לכם פיתרון במיקרה? נ.ב לא אפשרי לחבר cd או כרטיס רשת בשום פנים ואופן,אין טעם להציה פיתרונות תיקון או דברים בסגנון.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by mind5,

יש משהו שעושים בכדי לחסוך 1 GB ~ ...מה שאני זוכר שנכנסים ל CONTROL PANEL ולא יודע מה ... אז מי שיודע שיגיד לי ! תטדה מראש

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by eladbu,

ישנה איזה פקודה שנכתבת בשורת הראן שסורק את המחשב עם הדיסק של xp מה הפקודה?

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by Tal14,

יש לי מחשב DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz 2GB RAM Gigabyte GA-P35-DS3L nVIDIA GeForce 8800 GTS אני שוקל להתקין VISTA, כדאי ? אני ארגיש האטה ? אם אני מתקין כבר אז אני להתקין 32BIT ולא 64BIT,נכון?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by junior_mg,

hello i have jsut bought a new pc i have win xp 64bit how i can install hebrew i can read the hebrew but i can write ...

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  11. יש את אותם CODEC WIN2000 SP4 בשניהם אני מנסה להריץ דרך BSPLAYER ב-XP עולה. WIN2000PRO לא. פיתרון?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  12. איך אני מסיר אותו וגורם לדפדפן ללכת לדף כושל הרגיל 404 או של גוגל IE6 XP

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  13. שלום.האם יש תוכנה או פיצ'ר שדרכו אני יוכל לראות כמה חשמל המחשב צורך מהספק דרך הויינדוס? תודה.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by mena,

קניתי נגן חדש ושאני מחבר אותו עולה לי הודעה כזאת http://img19.imageshack.us/img19/7285/usbfucktt8.jpg ויש לי usb 2.0 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by pssheba,

האם המחיר זהה בכל מקום ? האם דרך האינטרנט זה יותר זול ? אפשר לקבל link לרכישה כנ"ל דרך האינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  16. היי המון זמן לא הייתי פה.....התגעגעתי יאא...ולעניין...אני אנסה להסביר את זה טוב כי זה די מסובך.... המחשב שלי נוטה לעשות מן הפסקות קצרות (וזה ממש מציק ), נתקע לכמה שניות או דקות ואז ממשיך לעבוד.. ואני לא עושה הרבה במחשב בד"כ זה אינטרנט, איי סי קיו, תיכנותים פה ושם (לא משהו רציני), הורדות (אימיול וקאזה) ועוד כל מיני דברים אבל ממש לא רציני....אני לא חושב שאי פעם באמת הכבדתי על המחשב בכבדות...עכשיו...חשבתי אולי זה וירוסים..הרצתי בדיקת וירוסים של נורטון ,פנדה ומקאפי ...spybot ו adawere....בסנדרה הכול נראה טוב...התיאור של המחשב אמור להופיע בקישור שלו אם לא אז תגידו אני ארשום לכם אותו..ותגידו מה אתם צריכים אני אתן...מה הפיתרון?? נ.ב. אני עובד עם XP PRO SP1 ואני תמיד מוריד עידכונ…

17. Started by ass-s,

שלום! אני משתמש ב WIN XP PRO ןלאחרונה שמתי לב שמותקן לי במחשב משהו שנקרא new.net domains 5.48 המשכתי לחקור את הדבר וגיליתי שהוא מופיע גם ב- msconfig שלי... מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה זה השטות הזאת? ואם אפשר להעיף אותה קיבינמט????

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by Tzion,

קורה לפעמים שאני מנסה להכנס לדף אינטרנט שלא קיים. במקרים כאלה אמור להופיע מסך לבן כזה של האקספלורר שאומר שהאתר לא נמצא. אצלי יש איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מנסה להכנס לדף לא קיים (או שהם ממציאים את זה) זה נכנס לי למנוע חיפוש בשם Internet Optimizer שנראה כך איך אני מעיף את הדבר המעצבן הז?!?!? כבר עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי תקיה כזאת בפרוגרם פיילס, מחקתי אותה אבל התופעה נמשכת... עריכת המודר: הלינק תוקן. מקווה שלא אכפת לך.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  19. התקנתי איזו שהיא תוכנה כנראה ומאז אני לא רואה שום ג'אג'ט,עשיתי כמה סריקות ועדיין כלום... כשאני מושך גאג'ט מהרשימה זה מראה לי קילקול כזה

20. שלום. אני חושב ששורת הנושא ממצא. בעקרון, כדי להאיץ את משך הזמן שלוקח לפראנויד להריץ מספר סריקות [maleware, AV, Search and Destroy, Avast, וכן הלאה], איזה מן הרכיבים הוא אשר משפיע? תודה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by dima_ga,

hi guys, lately mt IE 8 started to freeze when i change keyboard language. no matter if it is by pressing alt+shift or manually. it is very clear that this happens only when i change the language. i tried to reinstall but no luck. then, i moved to IE7 and it works but when upgrading back to IE8 it came back again. checked with tuneup and antivirus both with no luck. i have windows xp 32 bit. any suggestions would be nice. thank you!

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by zohar678,

אני רוצה לפרמט את מערכת ההפעלה שלי מבלי להתקין חדשה האם זה אפשרי? במידה וכן כיצד עושים זאת? אני מכיר את אופצית הפירמוט דרך דיסק ההתקנה של הוינדוס רק שאז מיד אחרי הפירמוט הוא מתקין לי שוב את הוינדוס.

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by arie2006,

בתהליך האיתחול אני מקבל מסך windows ריק לחלוטין- גם ללא שורת המשימות. ברשותי win xp sp1 . גם במצב בטוח התוצאה זהה. מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך ניתן לחזור למצב נורמלי עם כל האייקונים והפקודות? האם אפשרי כי וירוס או תולעת כלשהי פגעו במחשב? במקרה זה מה הפתרון המומלץ? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by the_lighting,

נסיתי הכל לא עוזר patition magic לא עובד בויסטה.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  25. יש לצין שאין בעיה במסך כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה צבעים הכול רגיל ושאני נכנס למשתמש שלי אני רואה אחרי שהוא נטען הכול הופך לשחור לבן ... ד"א ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... מה לעשות כי ברור שזה לא מהכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.