עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מזה אוףף זה התחיל להופיע לי הרבה איך אני מסדר את זה ... http://www.siz.co.il/my.php?i=yfjmwhtmgeix.jpg איך אני מסדר תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by Kfir2,

יש לי מעבד AMD Athlon 64 3200+ ושמעתי שיש בעיות עם ה-SP3 ומחשבים עם מעבד AMD. האם כבר סידרו את הבעיה הזאת? והאם כדאי לי לשדרג ל-SP3, או שהוא עדיין מלא בבאגים?

3. אנא עיינו בתמונה המצורפת. אני יכול לגשת לכונן אם אני רוצה, זו לא הבעיה - אך אני מעוניין לסדר את זה שזה יהיה בדיוק כמו בעבר שעל ידי לחיצה כפולה זה אוטומטית יפתח את הכונן. http://img399.imageshack.us/img399/1531/sdfdfgri4.jpg תודה

4. Started by BeN-T,

אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת להתיקן: xp פרופשיונל 32 ביט או ויסטה פרימיום 32 ביט. נתוני המחשב שלי הם: q6600 ep45ds3 4 gb זכרון . מה אתם ממליצים? למחשב של משחקים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  5. היי לכולם. אני מתכנן לשדרג עוד כמה שבועות את המחשב ורציתי לדעת האם זה אפשרי להשאר עם ההתקנה הנוכחית של ויסטה גם אחרי שאני אחליף לוח אם, זכרון ומעבד? הוא ידע להתמודד עם השינויים או שצריך להתקין מחדש?

6. Started by MasterDK,

היי רציתי לשאול מה דעתכם על XP SP3? האם כדי להתקין אותו או לא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  7. שלום, היום בבוקר הפעלתי את המחשב שלי והכל עבד כרגיל. לאחר מכן עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא מסרב לעבור את מסך הטעינה (המסך השחור עם הסמל של ווינדוס ופס הטעינה הכחול) - הפס רץ ורץ ואז פשוט נעצר. יש לציין כי אני כן מצליח להעלות את המחשב ב-Safe Mode, אך לא במצב רגיל. ב-Safe Mode ביצעתי סריקת וירוסים (0) ורוגלות (5) - לא עזר. לא התקנתי שום דבר חדש ולא שיניתי שום הגדרה, הדבר היחיד שאולי היה יכול לעשות משהו זו העובדה שהדיסק של STALKER היה בכונן בעת הריסט, אך הוצאתי אותו וניסיתי שוב ללא הצלחה. מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  8. שלום לכם, השאלה שלי היא כזאת: לפני התקנת הWindows צריך לבחור בין 2 סוגי פירמוט, "מהיר" או "מלא. חוץ מהבדלי הזמנים בינהם ("מלא", לוקח ממש הרבה זמן) הבנתי גם מה ההבדל המהותי. השאלה היא לגבי דיסק קשיח חדש שאני קונה, האם צריך לבצע פירמוט "מלא", למרות שהדיסק חדש ונקי ממידע? שאלה חשובה מבחינתי, כי אין לי כוח לבזבז חצי שעה על פירמוט לדיסק קשיח חדש וזה לשווא. תודה (:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מחפש תוכנה שתוריד את ה- RAM בויסטה 32 משהו מכיר תוכנה להורדת RAM בויסטה 32 ולא XP

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by Oranl,

יש לי שאלה: תוכנות מסוימות וכמה משחקים מבקשים ממני להתקין DirectX 9 כדי להפעיל אותם, אחרת הם לא פועלים. זאת למרות שאני משתמש בויסטה שבאה עם DirectX 10. יש איזושהי מניעה להתקין את 9? זה יבוא "על חשבון" 10? ולמה ל-10 אין תמיכה לאחור באפליקציות שדורשות DirectX 9? תודה למשיבים!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by mazgan,

שלום קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש לי בבית XP כשאני מגיע להתקנה ומגיע לתווית ה- Paratition המחשב מזהה שיש לי 131 גי'גה , למרות שיש לי HD של 500 הוא מבקש ליצור paratition , אני יוצר והוא מראה לי בparatition size כ-131 ג'יגה וב-unparatition space מראה לי 8 מגה לאן נעלם כל שאר המקום? כאשר אני עולה בביוס המחשב מזהה שיש לי 500 ג'יגה בHD לדעתי זו איזושהי בעיה בביוס , אשמח לעזרה , המון תודה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by the_lighting,

נסיתי הכל לא עוזר patition magic לא עובד בויסטה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  13. כבר כמה זמן שאני מעלה את המחשב שלי אני מגיע לדף שרשום שם :"כדי להשתמש לחץ על שם המשתמש שלך" . אך אני מבטל זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה ?, כמו שאני רגיל אני לא רוצה לעשות שיחזור מערכת

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by ofir667,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מנסה להפעיל תוכנות ושום דבר לא עובד! אני לא יכול להתקין שום תוכנה.. מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by moshel7,

האים ניתן להתקין את הוויסטה גירסת UPGRADE בעיברית על XP באנגלית והאים ניתן לעשות התקנה נקייה של הוויסטה מבלי לעשות UPGRADE ?

16. Started by tzr84,

יש לי צג של סמסונג בן שנתיים 19'. היה לי ויסטה רגיל אולטימייט לפני חודש הייתי שם על מצב חיסכון שאחרי 5 דקות הצג נכבה ובאמת היה נכבה. לפני חודש פירמטתי את המחשב (לא החלפתי חומרה) התקנתי ויסטה אולטימייט SP1 מאז הצג לא נכבה במצב חיסכון (כ.מסך 8600GT בקרוב יוחלף ל9800GT כשתגיע ההזמנה) דרייבר הכי חדש שיש. מה אפשר לעשות לפתור את הבעיה?(שאר המפרט בצד) אני שוב מציין שלפני הפירמוט זה עבד.

17. Started by LORIANTA,

לפני יומיים הסרתי את האנטי וירוס הישן במטרה להתקין גרסה חדשה יותר מיד בתום ההסרה הוינדוס מודיע שהוא גילה וירוס ונעל את המערכת במצב windows alert שבו אין כל אפשרות להגיע לכונן C ללוח הבקרה וכו... עשיתי פירמוט שעבר בהצלחה (windows xp home service pack 2) עידכנתי לחבילה ה3 אבל כל העידכונים שאני מנסה להתקין עכשיו נכשלים... בנוסף הוינדוס זורק אותי מתוכנות מסויימות שאבדו ללא רבב בעבר... יש פתרונות לבעיות אלה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Anonymous1,

שלום, כאשר לוחצים על כיבוי, הwindows מבצע הפעלה מחדש. ביטלתי תחת כשל במערכת את הסימון מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי", אך לא מופיעה הודעת שגיאה. מה עשויה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Orsolomon,

שלום, כרגע על המחשב שלי רצות 2 מערכות הפעלה : VISTA וWINXP אני רוצה למחוק את שתיהם (אמרו לי דרך הבוט אומ משהו) ולהתקין XP נקי נקי ז"א למחוק את כל הקבצים על המחשב (כמו בפירמוט) וגם את 2 מערכות ההפעלה ולהתקין XP נקי איך הדרך הטובה ביותר למחוק הכל ולהתקין? תודה!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. נתקלתי בתקלה מסובכת שבה ה-XP נתקע בוולקאם סקריין (מתחבר רואים חצי שניה את שולחן העבודה וחוזר לוולקם סקריין) סייף מוד לא עובד ותיקון ההתקנה דרך דיסק WINXP לא זמין (כתוצאה מגרסאות שונות בין הדיסק התקנה לדיסק שיש ברשותי כעת) במצב כזה אני משתמש ב-BOOT CD שנקרא ERD COMMNDOR ומשם עושה שיחזור מערכת לנק' מסוימת הבעיה עכשיו היא שמחקתי את נק' השיחזור דרך ההגדרות של "ניקוי דיסק" ואין לי נק' שיחזור לחזור אליהם לכן, אשמח לדעת האם יש דרך שאני אצליח לשחזר את קבצי השיחזור שמחקתי (לפני שהתקלה הופיעה) מההגדרות של "ניקוי דיסק" ??? איפה קבצים אלו ממוקמים?? ומה הסיומות שלהם? זה הדבר היחיד שאני חושב שיכול להצליח אבל אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by netanel38121,

מעוניין לקנות את מה שבכותרת. רציתי לדעת מה המחיר, לגירסה שיש בה גם 32 BIT וגם 64BIT בעברית. ולמחשב חדש כמו 8500 ATI4870 4GB RAID 2X 500GB האם עדיף 64BIT על מערכת כזאת, או שלהתקין 32BIT שיותר יציבה עם הדרייברים אבל להפסיד את היתרונות שיש ב 64BIT +את כל ניצול הזיכרונות. מצאתי את זה http://www.softsale.co.il/catalog/product.aspx?companyId=3&familyId=20&subFamilyId=889 האם הגיוני שזה המחיר ל גירסת ה REATAIL

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ztakram,

אני מעוניין להתקין XP במקום VISTA כיוון שהמחשב אינו מצליח לפתוח תכנות (סאונד) מסוימות שכן נפתחו במחשב הקודם. האם יש בעיה להתקים את ה XP על גבי ה VISTA או שיש לפרמט מחדש את המערכת?

23. Started by FC Chelsea,

לאחרונה המחשב דורש ממני כל פעם שאני מדליק אותו ללחוץ על המשתמש שלי בשביל להכנס... הבעיה שיש לי רק משתמש אחד ובעבר לא הייתי צריך ללחוץ עליו, הווינדוס היה עולה ונטען לבד. היום אני מדליק את המחשב והוא יכול להשאר שעות במסך כניסה מבלי להכנס לווינדוס עד שאני לא לוחץ על המשתמש שלי בכניסה וזה מעצבן.. ניסיתי לשחק עם החשבונות משתמשים בלוח בקרה אבל לא בדיוק הלך לי.. יש פתרונות ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם יש לי תוכנה שעושה גיבוי ושיחזור למחשב היא עובדת שמים דיסק בכונן לוחצים ריסט למחשב וזה עולה (הונדוס לא עולה ) אני מנסא לעשות את זה במחשב של אחי אני סם תדיסק והוינדוס עולה כרגיל איך אני יכול לתקן את זה :'( תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by DarkeyE,

בתכלס ביטלתי כבר את הדבר הזה דרך הלוח בקרה , אבל כל הזמן יש לי מין התראה קטנה כזאת בצד שקופצת ליד השעון שואמרת שהבקרת חשבון משתמשים מנותק זה משגע אותי אפשר לבטל את זה איכשהו ?! זאת הבעיה.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים