Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, בכתבה כתוב יש לי העתק לא חוקי של חלונות 7 ואני מתכוון לקנות את החלונות 8 בפעם הראשונה, השאלה היא אני יכול לקנות במחיר 40 דולר או שמחייבים לרכוש 70 דולר לדיסק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן עם משחקים מותקנים שאני צריך לסיים, המשחקים לא מותקנים דרך steam או דומיו ולחלק מהמשחקים אין לי את ההתקנה (הרבה אחיינים בעייתיים). יש דרך לפרמט את חלונות (אשר נמצא בכונן אחר) ושהמשחקים ימשיכו לפעול?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, ואני רוצה לעבור ל64 ביט. רציתי לדעת אם יש לי תמיכה בו: יש לי 4GB RAM DDR2. מעבד: כרטיס מסך: אגב, אני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט כשידרוג ל32 ביט, או שאני צריך להסיר את גירסאת ה32 ביט ואז להתקין מחדש כמו פירמוט?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את Vista Ultimate ונתקלתי בשני קשיים: א.ויסטה לא מזהה את הכרטיס מסך. ב.ויסטה לא מזהה את המודם שלי. אם אני אוריד דרייבר של הכרטיס מסך שלי שיוצר לויסטה, האם היא תזהה אתה הכרטיס מסך?? ועוד משהו הבעיה עם המודם, יש לכם רעיונות למה הוא לא מזהה אותו? דרך אגב מודם של:usb adsl modem ale 130. גם כשאני מנתק ומחבר מחדש את המודם ויסטה לא כותב לי הודעה שחובר התקן חדש או משהו כזה. מקווה שתעזרו לי בפתרון של הבעיות המעצבנות האלה. נ"ב : ב XP הכל עובד רגיל. והנה המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה 667. x1950pro. ומארז לא זוכר את שמם....
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אין לי UPS, אני עדיין אמור להפעיל את Write Caching on the Disk מה-Device Manager? כאילו זה בטוח? מה-Default של ה-XP, מופעל או לא מופעל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כונני התקליטורים לא מופיעים בסייר הם מזוהים ע"י המערכת והביוס. מדובר בכונן DVD המחובר בIDE2 כסלייב ובשני צורבים המחוברים בIDE3 דרך יציאת ה RAID כ ATA לוח גיגאבייט 7VRXP V.1.1 ע"פ מנהל התקנים 2 הצורבים מותקנים כראוי אולם בכונן הDVD מזוהה תקלה מס' 19 המורה על בעייה לא מוגדרת ברג'סטרי. מה נעשה עד כה 1. הליך בדיקה ונסיון תיקון ע"פ ה-Drives Troubleshooter 2. הסרה והתקנה מחודשת של דרייברים, התקנים והחלפת כוננים על יציאות ה IDE 3. התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - חלונות 2000 4. השארת שני הצורבים בלבד ב IDE3 בלבד והסרת הכונן ב IDE2 גם לא שינתה דבר. נבדקו גם הגדרות המסתירות הופעת כוננים. אבל זה לא רלוונטי מאחר והם ממילא לא מופיעים כאופציה באפשרות הזו. לא ברור מתי כנוננים נעלמו …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ישנה פקודה CMD לשינוי סיסמת administrant ב- WIN. מישהו מכיר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכונן של הWINDOWS יש לי 4.8 ג'יגה שנחשב תפוסים, אך כל הקבצים בו שוקלים רק 3.7 ג'יגה. אני לא מצליח לשחרר את הג'יגה הנוסף, ניסיתי ניקוי דיסק, איחוי, בדיקת שגיאות, ושום דבר לא עובד. מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את השטח הזה? שמעתי שיש תוכנה כזאת... בתודה מראש, Who_Cares
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מרגיזה. נראה לי שהיא שייכת לפורום הזה ולא לפורום תוכנות, למרות שהיא קשורה לתוכנה מסויימת. התוכנה היא winfax, שהייתה מותקנת ועבדה נפלא, עד שפירמטתי את המחשב, והתקנתי אנטי-וירוס של נורטון. (שבין השאר מתקין גירסה של winfax). כשניסיתי להתקין את winfax, קיבלתי הודעה שקיימת גירסה קודמת שתימחק. אישרתי, אבל ההתקנה לא מצליחה להגיע לסיום ונתקעת. עשיתי uninstall... ניסיתי להתקין שוב.... ואני מקבל הודעה, שה setup זיהה גירסה קודמת...(הוא גם מודיע על מקום התקנה ,שלא קיים). נכנסתי ל-registry, עשיתי חיפוש ומחקתי את כל מה שקשור לתוכנה וזה לא עבד... מה לעשות?????? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני שבוע היה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק. לפני שבוע שניהם שבקו חיים, לא משנה איך, מה שחשוב זה שהם לא עבדו. אז הייתי כמעט שבוע במחשב של אחותי ועכשיו חזרתי למחשב שלי. הסרתי את התוכנה iTouch של לוג'יטק אבל את התוכנה Logitech Desktop Manager אני לא מצליח להסיר.(הוא מוציא לי הודעה שהוא לא מוצא איזה מודול מסויים אבל זה כרגע לא הבעיה) המצב הוא כזה: מקלדת אני מחבר בכיף וכאשר רק מקלדת מחוברת הכל עובד מצויין. כשאני מחבר גם עכבר, מתחילה הבעיה - המחשב נותן צפצוף בעת העלאת המחשב ומודיע שמקלדת לא מחוברת, ואז המחשב מוציא עוד הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \system32\ntoskrnl.exe please re-install a copy of the above…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כבר קרה לי כמה פעמים שאני גולש באינטרנט, וללא התראה מוקדמת ובלי שום סיבה הגיונית (שהיתה יזומה), הזיכרון שהיישום EXPLORER.EXE שפועל בכללי גם בלי קשר לרשת מתחיל להתנפח לרמות מטורפות של 100MB, ולפעמים יותר. זה מאיט את המחשב בטירוף, וכשהסתכלתי ב- Task Manager על הרמת פעילות של המעבד, זה הראה לי שהוא עובד ברמות של 90-100 אחוז. יש לי וינדוס XP באנגלית, אנטי וירוס + פיירוול של נורטון מעודכנים לגמרי. אם מישהו מכיר איזו סיבה הגיונית, אני אשמח על השיתוף.. תודה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי שנית את חלונות 2000. מאז כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה שעות אני חוזר וההרד דיסק שלי מלא עד אפס מקום. בדיקה קלה העלתה שבתוך תיקית Temp של windows יש קובץ בגודל כל הכונן שלי... כמובן שמחקתי אותו אך הבעיה חוזרת... סרקתי את המחשב לוירוסים ונמצאו 12 קבצים נגועים... אך גם לאחר שתיקנתי אותם (כלומר שלא אמורים להיות לי וירוסים על המחשב כרגע) הבעיה ממשיכה.... אני לא זוכר את שם הקובץ שנוצר אך אני ארשום אותו בפעם הבאה שאתקל בבעיה. עזרה! :-\ יש למישהו רעיונות עד כה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות ויסטה בגלל המדיה סנטר והאפשרות להקלטה מהממיר של סרטים. אני שוקל איזה סוג ויסטה לקנות???? האם יש טבלה המפרטת את התכונות של כל ויסטה(ביתי , עיסקי וכדומה?) האם אין אפשרות לקנות מדיה סנטר לXP?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברור לי שאין דוס ב-XP . אבל האם ניתן להתקין אותה באופן עצמאי ? האם יש תוכנת התקנה לקניה או הורדה ע"מ שבכל זאת ניתן יהיה להריץ DOS ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי windows 2000 professional ובעיה היא שאני לא מצליח לעדכון את הווינדוס. כשאני לוחץ על windows update כמובן שהוא מביא אותי לאתר מיקרוסופט - אני לוחץ על Scan for updates ואז מופיע לי המסר בא- Windows Update Error Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. Select from any of the following pages for information about Windows Update services, or send us your feedback. Windows Update Home Page About Windows Update Support Information You can also get online support if you are having problems with Windows Update. Send error number to Microsoft (0x800A138F) Note This sends error information but does not create a support incident; you may …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי עוד בעיה חדשה.. שאני מריץ סרטים על המחשב (בעיקר כשאני פותח וסוגר הרבה את המדיה פלאייר או מחליף סרטים הרבה) אז המחשב נתקע וצריך לעשות לו ריסטרט מהכפתור.. לפני שהוא נתקע הוא כאילו מפוצץ את הסמל של העכבר למלא פיקסלים ואז הוא מתחיל לתקוע קודם את המדיה פליאר (אבל נתקע גם עם תוכנות אחרות) ואז נתקע לגמרי ולא מגיב.. יש פיתרון לבעיה? למישוה יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני פותח את כונן D לוקח כמה שניות טובות עד שאני רואה אותו כי הXP מזהה אותו כאילו יש בו סרט (תמונה מצורפת). כמו שאפשר לראות אין לי שם סרט בכלל!!! הקובץ PST שיש לי שם הוא של outlook (ניסיתי לשנות את שמו אבל גם זה לא עזר). מישהו יודע איך גורמים לXP להפסיק לזהות לי את הכונן בתור כונן ווידאו??? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי פורמט לפני יומיים ומאז שהמחשב עולה הוא שואל אותי במה לבחור WINDOWS XP או PREVIUS OS אבל עשיתי FOTMAT למה בכלל יש אפשרות לPREVIUS OS ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשעושים קיצור דרך על שולחן העבודה או בכל מקום אחר , מתווסף לקיצור דרך מין חץ כזה קטן ומכוער בפינת האייקון. אני חושב שיש דרך כל שהיא לעשות את זה , כי פעם עשיתי את זה איכשהוא רק אני לא זוכר איך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש כשאני לוחץ כפתור ימני על כונן תיקיה או קובץ ישר קופץ לי ERROR (התמונה הראשונה) אחרי זה זה התיקיה נהיית NOT RESPONDING ואני צריך לסגור אותה מה TASK MANAGER ואז זה קורה כמה פעמים עד שהתפריט של הכפתור הימני נפתח סוף סוף. בנוסף לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל קורא לי הרבה פעמים שכשאני לוחץ דאבל קליק הוא פותח לי את המפיינים של אותו יישום. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה מוזרההההה ביותר ... קרו לי הרבה דברים אבל בכזה דבר עוד לא נתקלתיייייי ... אני נכנס ל"מחשב שלי " ואני שם לב שאוזל המקום לאט לאט לכונן הקשיח שלי מ4gb מקום פנוי הוא יורד עד שמגיע למינימום שזה 48kb ...ואז כמובן ההודעה low disk וכל זה.... והמחשב לא מגיב טוב וזה ברור ... בקיצר עשיתי רסט ואני רואה שמקום הפנוי חזרררר להיות כמו שבהתחלה (4gb) ... אבל לחוסר מזלי הרבבב שוב פעם אוזל די מהר המקום הפנוי שובבבבבבבב ....למה זה ככה ומה לעשות ? יש לי s-ata80 gb samsung. יש לי אנטי וירוס kaspersky לא מצא לי שום וירוסססס . רצוי לציין שאין לי שום תוכנות שפועלות לי סתם ... אני מכיר כל תוכנה בmsconfig ובtask manager ..והכל כשורה לדעתי זה משהו ברג'סטרי ..... מישהו יכול לעזוררררררר ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במספר אתרים באינטרנט בינהם www.gamespot.com שבמקום שאני יראה תמונה יש את המסגרת שלה ו- X קטן. מי שרוצה צירפתי קובץ... למשהו יש פתרון כי לדעתי כבר ניסיתי הכל...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלתי אתמול לפטופ חדש עם WIN 8 ושאני נכנס לחנות ועושה עדכון הוא תקוע על pending אני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-