עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mulderfox,

יש לי בעיה בXP - הAUTODIAL כבר לא עובד, למרות שהוא מוגדר לעבוד בINTERNET OPTIONS של אקספלורר. (זה לא משנה אם אני מסמן DIAL WHENEVER, או ALWAYS DIAL) למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ori14,

היום פרמטתי והתקנתי WIN7, משום מה הוא לא מזהה את המחיצה שיצרתי לHDD היו לי שם דברים מאוד חשובים, מה אפשר לעשות? תודה מראש, אורי

3. החזרתי לערכת נושא של הAero ונשארו כביכול 'שאריות' מהSKIN בחלק מהתיקיות. איך אני מעיף את זה? ניסיתי לשנות בתיקייה מסויימת כמו שאתם רואים בתמונה להחזיר את הברירת מחדל וזה לא שינה. יש לציין שזה לא בכל התיקיות אלא בחלקן. התמונה תסביר... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by LazyCat,

מידי פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות שונות מופיעה לי ההודעה הבאה (רק לאחרונה, לפני זה לא הייתה לי בעיה להפעיל כל דבר...). מישהו יודע במה מדובר ואיך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה לקנות XP, אתם יודעים איפה אפשר לקנות משומש? יש לי כרגע 2003 גרסת ניסיון ל 180 יום ואני יכול להשתמש אחר כך ב XP PRO ל 120 יום גם גרסת נסיון בחינם ממיקרוסופט. אני מקווה למצוא מישהו שהתקין VISTA ולא צריך את הגרסה הקודמת שלו. אשמח לדעת אם יש מקום שמוכר רשיונות משומשים, כרגע אני מוצא רק OFFICE. תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by BenK,

יש את התיקיה C:\WINDOWS\OPTIONS\INSTALL ויש בה את התקנת הווינדוס.. היא שוקלת 160 מגה הווינדוס הוא ME תודה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by oren22,

כבר קרה לי כמה פעמים שאני גולש באינטרנט, וללא התראה מוקדמת ובלי שום סיבה הגיונית (שהיתה יזומה), הזיכרון שהיישום EXPLORER.EXE שפועל בכללי גם בלי קשר לרשת מתחיל להתנפח לרמות מטורפות של 100MB, ולפעמים יותר. זה מאיט את המחשב בטירוף, וכשהסתכלתי ב- Task Manager על הרמת פעילות של המעבד, זה הראה לי שהוא עובד ברמות של 90-100 אחוז. יש לי וינדוס XP באנגלית, אנטי וירוס + פיירוול של נורטון מעודכנים לגמרי. אם מישהו מכיר איזו סיבה הגיונית, אני אשמח על השיתוף.. תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, לא בטוח שזה בדיוק המקום, אבל נראה לי הכי מתאים.. יש לי תיקיה עם הרבה מאוד תמונות, שמסודרים לפי תאריך. מישהו מכיר במקרה תוכנה שיודעת לחלק את הקבצים לתיקיות לפי תאריך היצירה שלהם? (מדובר על תמונות, ועפ"י התאריך אני אדע לשייך אותן למקומות..) המון תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הזמנתי לחבר מחשב למטרת שימושים רגילים + משחקים (משחקים בעיקר). הנה המפרט, מעבד: AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition – RETAIL זיכרון: GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original 4 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AMD 785G) DDR3 DVI + HDMI – mATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 - RETAIL - ZIGZAG SALE דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 דיוידי: DVD-RW X22 BLACK ספק: Thermaltak litepower 500w ואני מתלבט איזה מערכת של וינדוס 7 להתקין 32 ביט או 64 ביט. השיקול להתקין וינדוס 7 64 ביט על מנת לנצל אל כול הזיכרון 4 ג'יגביט. אולם התקנה של מערכת 64 ביט…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. התקנתי חלונות XP במחיצת C הראשית שכבר היתה בה חלונות 98. זו היתה ב-Windows כמובן ואת XP שמתי בספרייה שונה בשם Winxp. זכרתי, אולי בטעות, שאחרי התקנה כזו שעשיתי בעבר, המערכת יצרה אוטומטית את האופציה להפעיל אחת משתי הגירסאות. התברר שהאופציה היחידה הקיימת באתחול היא הפעלת XP וזה מה שמופיע ב-Msdos.Sys: WinDir=C:\WINDOWS WinBootDir=C:\WINDOWS HostWinBootDrv=C BootMulti=1 BootGUI=1 DoubleBuffer=1 AutoScan=1 WinVer=4.10.2222 וב-Boot.ini: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect מה עלי לשנות או להוסיףכדי לקבל Multiboot באתחול? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by netanelf,

שלום. הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לשום אתר. כשאני פותח את האקספלורר הור כותב לי: the page could not be displayed ואם אני מנסה אתר אחר הוא כותב לי: internet explorer could not open the search page כל ההגדרות של הפרוקסי והכל נכונות והעובדה היא ש מ:my computer אני גולש בסדר. המערכת הפעלה היא windows xp. ניסיתי להוריד מהאתר של windows אקספלורר חדש ולהתקין וזה לא עזר. מישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by גד :),

אשמח אם תעזרו לי (יש לציין שאי אפשר ללחוץ על הריבוע.."בטל את פעולת שחזור המערכת"...) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ETB,

תודה לאל קיבלתי את המחשב החדש שלי מהדובים (לאחר חודש), אבל כשאני מדליק אותו ומופיע לי ההודעה המעצבנת הזאת NTLDR is missing. מה לעזאזל אומרת ההודעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by r5r4y,

אין אפשרות לאתר את C:DOCUMENTS AND SETTINGS/משה/שולחן העבודה emule/fixblast.log ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב כדי לחפש קובץ לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן על חיפוש שאני תמיד מנסה לפתוח איזה מסמך אז הוא אומר לי את ההודעה הזאת מה צריך לעשות ניסתי לעשות בדיקת שגיאות בדקתי עם האנטי וירוס בדקתי עם התוכנה של המרגלים ספיי סוופיר וספיי בוט שום דבר לא עזר ושתמיד אני מנסה להתקין איזה משחק פרוץ (אתם יודעים מה זה נכון)אז זה תמיד יוצא לי מההתקנה באמצע הורדתי גם את notpadexp ושום דבר לא עזר מה צריך לעשות נ.ב אני חדש ושמעתי מחבר בפורום אחר שזה אחלה פורום ויש כאן הרבה יועצים ומומחים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by DXT,

sap לאחרונה התקנתי Windows 2000 SP3 ושמתי לב שלוקח לו המון זמן לסגור את עצמו. כלומר אני עושה Shutdown והוא עושה תחלון של ה Saving Settings... וזה לוקח לו בערך איזה חצי דקה! אחר כך רק Windows is shutting down.. וזה באמת סוגר. תחושה שלי שהוא מנסה לסגור איזה Service רק אין לי מושג מה. הצעות/רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום.האם יש תוכנה או פיצ'ר שדרכו אני יוכל לראות כמה חשמל המחשב צורך מהספק דרך הויינדוס? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alia,

היה לי קודם ויסטה 64 ביט ,4 גיגה זכרון ,ללא sp1 המחשב זיהה רק 3.3 גיגה,בביוס ובתוכנות היה 4 גיגה (אין לי בביוס את האופציה memory remapping) בכל אופן,לאחר התקנת sp1 הוינדאוס כן מזהה את כל 4 גיגה זכרון. שאלתי כיצד ניתן לדעת האם הוא באמת מסוגל לנצל את כל ה4 גיגה או שזה רק מראה את כל הנפח תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by t d,

שלום! לאבא שלי יש מחשב חדש במשרד שעליו הוא התקין את windows 2000 pro על המחשב היחשן שלו היה מותקן windows me ולפני שהוא עבר למחשב החדש הוא עשה backup ב windows me של כל השרטוטים שלו קקבצי "QIC" , אך מתברר שwindows 2000 לא תומך בקבצים אלו! משהו יודע על איזשהי תכנה או דרך שהוא יוכל להחזיר את הקבצים שלו? הם ממש חשובים לעבודה שלו!

19. בעיה מוזרה שהחלה לפני שבוע כשמערכת ההפעלה עולה אין סאונד...כמו כן מאתרים אין לי סאונד בכלל ממסנג'ר כן ומתוכנות סרטים וכולי יש סאונד האייקון של הרמקול הקטן בסרגל הכלים התחתון נעלם לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לגרום לו להופיע מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eliil1,

יש לי בעיות עם הUAC , גם כשאני מנסה לשנות את הTHEME לויסטה דרך UXTHEME , וגם בגלישה דרך IE 8 , כל פעם שאני נכנס לאתר אחר מופיע משהו של ה UAC שואל אם להמשיך או לא. חשבתי לבטל את זה פשוט. אבל אני לא ממש יודע מה זה, והאם זה יהיה מסוכן לכבות את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Tzion,

קורה לפעמים שאני מנסה להכנס לדף אינטרנט שלא קיים. במקרים כאלה אמור להופיע מסך לבן כזה של האקספלורר שאומר שהאתר לא נמצא. אצלי יש איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מנסה להכנס לדף לא קיים (או שהם ממציאים את זה) זה נכנס לי למנוע חיפוש בשם Internet Optimizer שנראה כך איך אני מעיף את הדבר המעצבן הז?!?!? כבר עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי תקיה כזאת בפרוגרם פיילס, מחקתי אותה אבל התופעה נמשכת... עריכת המודר: הלינק תוקן. מקווה שלא אכפת לך.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by henfood,

קניתי לפני שנה מחשב והתקנתי בו ווינדוס מדיסק צרוב והכול היה בסדר גמור עכשו אח שלי קנה מחשב נייח חדש בלי מערכת הפעלה ושהכנסתי את אותו דיסק יש מסך שחור אין BIOS ניסיתי ללחוץ על F1 F2 F3 F12 F8 F9 DEL ALT- כול הכפתורים במקלדת בדקתי את החיבורים של המסך- המסך מחובר מה עוד יכול להיות?

23. שלום חברים הסיפור הוא כזה לאחר שהמחשב נדבר בספיי ואר ובטרויינים עשיתי סריקת וירוסים מחקתי כל מה שהיה , עשיתי הסרת תוכנות ריגול וכל מה שקשר , התקנתי זון אלארם אך עדיין המחשב שקושי עובד ואני לא יודע מה לעשות , אני לא רוצה לעשות בשום אופן פירמוט כי יש על המחשב מידע של שלוש שנים אחורה . בדקתי בטאסק מאנאגר וראיתי שישנן שתי תוכנות שעובדות ברקע ושואבות מהזיכרון הרבה מאד vsmon.exe ccApp.exe אין לי שמץ של מושג מה זה התוכנות האלה ואני חושד שזה וירוסים או משהו , המחשב בקושי עובד ואני עכשיו בקושי כותב את ההודעה אני חייב עזרה , אני לא יודע מה לעשות עם המחשב בנוסף כל הזמן נפתחים לי כל הזמן אתרים של אד וארס

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים