עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Delux,

יש לי בCONTROL PANEL את הקובץ הבא: WINDOWS XP HOTFIX SP1 זה קשור הוא שזה סתם?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by mosfos,

התקנתי WIN 7. אני מנסה לשנות את צורת מצביע העכבר (chnge mouse pointer ) הצורה משתנה אבל כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש חוזררת צורת מצביע העכבר לחץ. איך אפשר לשמר את בחירתי גם כשאני מפעיל את המחשב מחדש?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by asilbob,

אני פעמים ניסיתי לעשות פורמט לכונן C בגלל וירוס ...... עכשיו זה עושה לי תיקון ולא פורמט וכבר פעמים אני משחק שם עשיתי DELETE וכול מיני דברים זה לא נותן לי תאפשרות ועם אני באיזה מצב עושה ESC (מי שבמין אותי) אז אני מגיע ל2 אפריות פורמט ועוד אפשרות אחת אבל אני לוחץ סתם על אפשרות ואז אני רואה למעלה פורמט כונן D אבל אני רוצה כונן C אני לא מצליח הוא לא נותן לי תאפשרות של כונן C עם משהו יוכל לעזור לי בבקשה תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  4. אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הגרסה העדכנית נכון להיום שעובדת טוב... רציתי שאתם תעזרו לי בבחירת סוג ווינדוס 7 חשבתי על פרופסיונל אני משתמש במחשב למשחקים ואינטרנט יש לי מפרט רשום פה למטה מצפה לתשובה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by R.E.L,

יש לי דיירקט איקס 8 מותקן במחשב עכשיו התקנתי את המשחק מטריקס וזה דורש התקנה של דיירקט איקס 9 הורדתי את התוכנה מהאינטרנט והווינדאוס אומר לי שהיא לא עברה את המבחנים של מייקרוסופט ולכן לא ניתן להתקין אותה איך זה יכול להיות זה של מיקרוסופט הרי !! מה עושיים??? בתודה רבה אריאל

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  6. שלום. כשאני מפעיל את המחשב אז נכון עולה המסך של"טוען הגדרות אישיות"?אז אצלי המסך הזה נשאר ככה איזה חמש שניות ורק אח"כ כתוב לי"ברוך הבא" אבל זה גם לוקח לו איזה עשר שניות עד שהו נכנס למערכת עצמה(ז"א שזה שאר באותו מסך 10 שניות). ז"א שהמחשב עובד קצת לאט... מה עושים? תודה.

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

מה עושים שזה כן יעביר את הקובץ? *בלי לשנות את שם הקובץ...זה קבצים חשובים מתוך התקנה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by kobi3211,

שלום ברצוני לדעת איך אני אמור לדעת או איפה אני מוצא בתוך הגדרות של הווינדוס אם זה ווינדוס 64 ביט או 32 ביט

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by AMITOC,

שלום,חבר העלה לאתר מסוים שמאפשר רק לעלות קבצי EXE קובץ טקסט גדול במיוחד. הוא שינה את הקובץ מDOC לEXE איך אני הופך את זה חזרה למצב הנורמלי?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  10. שאני נכנס לאתר כמו כאן לדוגמא כל פעם אנ י צריך לרשום מחדש את השם משתמש והססמה.. עד לפניי יומיים זה עבד לי.. ועשיתי באקספלורר בתוכן שם השלמה אוטומטית זה מסומן בוי לשמירה ובכל זאת זה לא שומר.... יש עוד פתרון לבעיה? תודה :s05:

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by Sting,

יש לי כאן מחשב של מישהי שחסום ע"י סיסמאת administrator, היא אמרה שפרצו לה אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא. בכול אופן האם יש דרך לעקוף סיסמאת administrator ?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by shlominavi,

שלום שאני מעלה את המחשב אז אני צריך לבחור לאיזה חשבון משתמש להכנס ורק אז הוא נכנס? איך אני עושה שהוא יכנס לי אוטומתית לחשבון שלי? (החשבון היחיד גם במחשב)

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by רומן גרוס,

יש לי כרגע SP3 IE6 השאלה אם לשדרג את זה ל IE8 ? או להשאיר על IE6 SP3 הבנתי שיש גם IE7 גרסת BETA שהוא יצא ממש מוצלח .

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by Stone Eagle,

לפני זמן מה העליתי את ה 2000, וגיליתי שבכל התיקיות שלי הקבצים מוצגים בצורת "רשימה", ולא באייקונים גדולים כמו שזה היה קודם. השינוי הזה היה ספונטני- אני אפילו לא יודע איך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת. מישהו יודע למה זה קורה ואיך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת? דניאל.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by JUVE,

בקשה ממנהל הפורום אס הנושא שייך יותר לרשתות בבקשה תעביר אותו לשם תודה מראש. לא יודע אם זה המקום הנכון אבל נרא לי הכי קרוב השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשתף יומנים או לזמן פגישות לא שרת EXCHANGE השרת שלי הוא שרת NOVELL 3.12 TO FTI TZ FHMS TBH HFUK KCMG ZT, ,USV

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. זה אומר שזה תקין?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by asi206,

כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  18. שלום לכולם לפני כמה שבועות התקנתי וינדוס 7 על המחשב. מאז קורה לי משהו מאוד מוזר. כל פעם שאני רוצה למחוק משהו מההארד דיסק, אני מקבל שתי הודעות. הראשונה שואלת אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את הקובץ, וכשאני מאשר את ההודעה הזו, אני מקבל עוד הודעה שאומרת שצריך אישור של אדמיניסטרטור כדי לבצע את הפעולה הזאת. אם אני מאשר גם את ההודעה הזו, הקובץ נמחק. בדקתי את ההרשאות ואת היוזרים, ויש רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור (וזה הגיוני כי אני מצליח למחוק את הקובץ אחרי שאני מאשר את ההודעה השניה) השאלה שלי היא למה זה קורה? למה קופצת ההודעה השניה? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by berner,

חבריה שלום התקנתי WIN7 בHD אחרבמחשב שלי בכונן C היה לי מערכת XP בגלל שנכנס לי כנראה סוג של ווירוס פרמטתי את כונן C והתקנתי מחדש מערכת XP לצורך בררת המחדל התקנתי את תוכנת EAEY BCD אך לצערי אין לי אפשרות בחירה והמערכת שמופעלת באיתחול היא המערכת XP מבלי יכולת בחירה מה עושים ???? אודה לסיוע הדחוף כי יש לי המון חומר בכונן שיש בו מערכת WIN7 ברכה :s05:

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  20. שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שלמחשב יש בעיה לשחזר את המערכת ממצב שינה. כל פעם שאני עושה SLEEP ורוצה להפעיל את המחשב אחר כך, המחשב עושה ריסטרטים בלי סוף, והפתרון היחיד זה להוציא כבל מחשמל ולהכניס אותו חזרה. בPOWER SETTINGS בוינדוס זה נמצא על BALANCED )RECOMENDED(, בביוס יש לי את S3)STR(. מפרט המחשב מופיע בצד, הלוח REVISION 1.6. ביוס אחרון FE וינדוס 7 64 ביט. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by udicol,

במסגרת עידכוני אבטה חמורים של חברת מייקרוספט, מקורות ב-Ynet מוסרים שהעידכון הוא חשוב ביותר.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  22. חבר'ה.. אני רוצה שמישהו יעזור לי להבין מה הפירוש של כל מה שרשום במנהל המשימות אני מתכוון למספרים שמופיעים מתחת לגרף ! אבל אני מבקש הסבר מקצועי ) תודה זה יעזור לי מאוד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  23. Started by ETB,

כבר שבוע שאני לא מצליח לסיים את הדיסק קלינאפ, כל פעם הוא נתקע על ההתחלה, בלי הודעת שגיעה. מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  24. לאחרונה קניתי הארד דיסק חיצוני WD ELEMENTS 1.5 TB. אתמול שמתי לב לקיומן של 5 ספריות בלתי ניתנות למחיקה, ששמה של כל אחת מהן נראה כמו סטרינג אקראי של תווים, בסגנון של: rt534ghytyy54df. כל הספריות ריקות מקבצים, חוץ מאחת, שבה מופיע קובץ בשם mrtstub.exe. קראתי באינטרנט שהקובץ הזה קשור לתוכנת malicious software removal tool של מיקרוסופט, אבל אני לא רואה איזה קשר יש לזה להארדיסק החיצוני שלי. סרקתי את הספריות עם אנטי וירוס, ולא נמצא כלום. כמובן שהסםריות האלה לא מפריעות לי, אבל אני חושש שמדובר במשהו מזיק. למישהו יש מושג מה זה ואיך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב דיי ישן ואני שוקל לעבור לXP...אבל אני מפחד שהכל יעבוד ממש לאט כי אולי זה כבד מדי בשביל המחשב... P2 -450mhz 192mb sdram riva TNT 2 16mb

• 5 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.