עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Haflo,

מישהו יודע איך מתקינים Logon Screens אן Themes ב WinXP? הורדתי כמה כאלה ולא היה לי זמן לראות איך מתקינים אותם.... :-/

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. למה בויסטה אי אפשר לעביר קובץ מכונן C לD שאותו שיר מושמע ברקע? (בXP אפשר)

3. Started by קובי 1980,

ראיתי שיש לי רק 4 פעמים אפשרות לשנות את אזור הצפייה בDVD. אני מעדיף לצפות בסרטים דרך המחשב בגלל הרמקולים והבאס שאין לי בטלווזיה הרגילה האם יש דרך לעקוף את זה ולגרום למחשב להיות כמו DVD רגיל. עם מולטיזון ? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by YemeniteCamel,

אני לא מצליח להפעיל את החיפוש בווינדוס XP. אני לוחץ על הכפתור ובצד מופיע רק הכלב (של העצות), בלי שום אפשרות חיפוש. זה נורא מוזר. מה הבעיה יכולה להיות? כיצד ניתן לטפל בזה? לתשובתם אודה. מצורפת תמונה של המצב -

5. Started by kobibo,

מידיי פעם המחשב קופא לי אין אפשרות להזיז לא מקלדת ולא עכבר ורק ריסט פותר את הבעיה. כשאני בודק ב Events אני תמיד נתקל ב Event ID 4226 לגבי בעיה במגבלת החיבורים של ה TCP. נסיתי כבר כמה Patches ותמיד לאחר ההתקנה שלהם אני מקבל מסך כחול. אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

אני יודע ש 98 לא תומך ב NTFS אבל האם אני יכול להפוך הארד דיסק נפרד על המחשב, זה שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו, ל NTFS ?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  7. שלום לכולם לאחרונה נשרף לי הלוח האם והחלפתי אותו בלוח חדש -ישן (חדש עם אחריות אבל ישן שיתאים למעבד והזכרונות הישנים) השונה מזה שהיה לי (ןתןדה לכל העונים באותו הת'רד) כעת בהעלאת הווינדוס - קופץ לי מסך כחול והמחשב מבצע מיד אתחול. קראתי בסטיקי באתר כי צריך לשנות הגדרות הלוח אם בווינדוס ע"מ שלא אצטרך לפרמט את הדיסק הקשיח, אבל איך אני אמור לשנות עם ווינדוס לא עולה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306291.msg2679330#msg2679330 ניסיתי safe-mode וגם זה לא עוזר. אני יכול להתניע את המחשב עם דיסק אחר שיש לי אבל לא ברור לי איך אני יכול אז לשנות את ההגדרות במערכת ההפעלה של הדיסק הבעייתי? אשמח לעזרה

8. פתאום ניהיה לי בעיה: אתרים כמו YNET ועוד אחרים שמשתמשים בסטרימינג של וידאו- אני לא רואה. אני לוחץ PLAY, מופיע כיתוב של CONECT ואז שום דבר לא קורה... שוב PLAY ושוב... הרבה זמן גם במקום לראות סרטים בחלק מהאתרים אני רואה קשקושים ירוקים. לאחרונה נוצר לי על שולחן העבודה גם קובץ dxva_sig.txt ראיתי מדריך לגבי ה dxva_sig , אהל לא עוזר. מה הבעיה? למה אני לא מצליח לראות וידאו? תודה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. היי, קניתי אתמול הארד דיסק חדש 640 GB של WD והתקנתי בו WINDOWS7 יש לי במחשב בנוסף 80GB שזה הארד הראשון מאז שקניתי את המחשב שהוא הBOOT (אני לא מבין בזה הרבה) ומותקן בו XP ואחד נוסף שקניתי 250GB שבו מותקן VISTA אני רוצה שרק ה250 ו640 יעבדו את ה80 אני רוצה לזרוק כי הוא כבר מראה סימנים של מוות. אחרי שהתקנתי את הוינדוס 7, ניתקתי את הארד דיסק הישן שלי... ואז במקום לראות אחרי האיתחול את הרשימה של הוינדוס שיש לי, אני מקבל תוכנה של הביוס MBR ויש שם כל מיני פונקצית PCX או משהו כזה, TCP\IP ועוד. לפי שהבנתי אני צריך לעשות הארד דיסק חדש שיהיה הBOOTABLE במקום הישן... האם אני צודק בהבחנה לי, ואם כן ואם לא מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by danny70,

שלום חברים אני לא מוצא את DIRECTX ב PROGRAM FILES אבל במידע מערכת אני מוצא את כלי אבחון שלו כלומר ה DIRECTX נמצא . יכול להיות שהוא נמצא במקום אחר ? :-\ זה קרה לי אחרי שהתקנתי מערכת חדשה . יש לי WINDOWS XP HOME

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני מתכוון להתקין את הווינדוס. אני יודע איך להתקין, עשיתי זאת כמה פעמים. ההבדל הוא שעכשיו אני רוצה לעשות את זה חכם - יש לי דיסק 250GB, ואני רוצה לעשות חלוקה חכמה, וגם לגבות את ההתקנה הראשונית. השאלה שלי - איך: - כיצד כדאי לחלק את הדיסק. - איך מגבים, עם איזו תוכנה, ומתי (מיד אחרי ההתקנה ארצה לגבות את המצב הזה, לפני כל התקנה אחרת.) - אשמח לעוד עצות מה כדאי לעשות, כדי למנוע בעיות עתידיות תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by redead,

אבא שלי קנה נייד שישמש אותו בבית http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736475 אוטומטית חשבתי על החלונות 7 שלי אבל אז נזכרתי שאולי הוא בעצם לא צריך 64 ביט וזה יאט לו את המחשב. אז 64 או 32 או שזה לא כזה משנה?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by shaul,

בלי באמת להסיר אותה... כאילו שהתוכנה תהיה מותקנת במחשב, אבל לא תהיה לי האפשרות להסיר אותה דרך שם

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO SP2 באנגלית. בטעות מחקתי מהרג'יסטרי את הערך FWCFG שנמצא תחת HKLM-SOFTWARE-MICROSOFT-TRACING-FWCFG נמחקו גם כל הערכים שהופיעו בצד הימני של העמוד תחת הערך הזה. האם גרמתי נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שיחייב אותי להתקנה מחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by huber,

ive installed winXP in my system and since then every time i start it it says that a file called tweakui.cpl is missing i know its realated to the tweaking program so ive d\l the new powertoys for xp that contains the new tweak program but still... what else can i try?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שלום לכם יש לי וויסטה ULTIMATE באנגלית ואני רוצה לשנות לעברית את הכל. שמעתי שצריך להוריד MUI אבל מאיפה מורידים? לא מצאתי אם אפשר קישור להורדה יעזור לי מאוד תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  17. יש למיקרוסופוט תיכנון להוציא SP3 בעתיד? או שהם כבר לא משדרגים את XP ?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי שתי מערכות הפעלה עובדות 98 ו- XP, ברצוני להתקין את ה- 98 מחדש (לא משנה מה הסיבה) ויש לי כמה התלבטויות: 1) חשבתי לגבות את ה- MBR על דיסקט, להתקין WIN98 ואז לשחזר את ה- MBR כדי לשחזר את הקישור ל-98. 2)קראתי על זה כבר בפורום, פתחו נושא כזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=13545.0, יש שם איזושהי דרך על לשנות רק את ה- BOOT.INI. 3)ויש את הדרך הזו http://www.petri.co.il/install_windows_98_after_windows_xp.htm.(שניסיתי אותה בעבר והיא לא עבדה לי.) איך יכול להיות שיש דרך כ"כ ארוכה ומסובכת כמו מס' 3 אם אפשר את דרך מס' 2 קצת הסתבכתי. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. משהו לא בסדר,ניסיתי להתקין את הxp‏ ‏כרגיל,אחרי ההתקנה מפעילים מחדש את המחשב ויש הודעה שהקובץ לא תקין,ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים, גם גירסה אחת של עיברית וגירסה נוספת שבה התקנתי תוספת של השפה,לא עוזר,חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר,עשיתי מספר פעמים אתחול בצורות שונות,לדוגמא עם פרטישן מגיק,התקנתי מחדש, כמובן שגם ניסיתי להחליף את הקובץ עם אחד חדש מהתיקייה של התיקון,לא עוזר,עשיתי אפילו עדכון של ביוס אולי הsata‏ לא עובד כמו שצריך,לא עוזר,אני לא יודע מה עוד לנסות הקובץ הוא c:‎\windows‎\system32‎\config‎\system‏ לפי מה שאני יודע זהו קובץ של הרישום שהוא לא תקין ‎(reg‎)‎‏ ‏מישהו אולי נתקל בעיה כזו? תודה אנשים ושבת שלום!

20. מה הכי כדאי. חוץ מזה, עשיתי חיפוש באתרי סיקורים(כדי לראות סיקור כמובן...) ולא מצאתי סיקור ל 64 ביט מלא שתומך בעברית וכולל אופיס 2007. מישהו מצא? בקיצור, איזה סיקור הכי כדאי לקרוא? תודה.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by o.m.l,

מישהו יודע איך אפשר להוריד את המסך פתיחה שייש כשפותחים את הווינודס כלומר שאיך שאני מפעיל את המחשב והווינודס עולה אז ישר הוא יכנס בלי ללחוץ אנטר או לבחור משתמש :

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by Ashand,

אני מריץ ויסטה 64 על הלפטופ שלי, אני צליח לראות MKV (HDDVD במדיה פלייר כמו שצריך אבל המדיה סנטר רושם לי CANNOT PLAY THE VIDEO הוא לא מוצא את המקודדים...מוזר... השאלה: האם המדיה סנטר מתייחס לוידאו כמו AVI וכאלו שהוא לא מזהה את ה-MKV? אם כן איך פותרים את הבעייה? האם זו בעייה של ויסאה 64?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by e.s,

אני רוצה להתקין מדפסת וברגע שאני לוחץ על הוסף מדפסת אני מקבל חלון שבו רשום: "השלמת הפעולה לא הצליחה.שירות ההדפסה ברקע לא פועל" מה עושים??

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם..! צריך עזרה/עצה נתחיל ככה יש לי windows xp לא חוקי או משהו כזה (שעולה לי כול הזמן הwindows לא חוקי והעכשיו המערכת בסיכון) אז החלטתי להתקין את הwinaods מחדש שיהיה חוקי ועכשיו אני בבעיה כי יש לי מלא דברים על המחשב ואני לא רוצה שהכול ימחק לי יש אולי איזה שיטה שאני יכול לשמור את כול הקבצים/תקיות ועוד..? ויש לי עוד שאלה.! מה זה ההודעה שעולה לי כול הזמן למטה בסרגל כלים בהתחלה היה לי הwindows לא חוקי ועכשיו המערכת בסיכון מה אני עושה...?? צריך עזרה דחופה..!! תודה לעוזרים..!!!! nimrods

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by IDAN AMRAM,

היו לי בתוך התקייה של אי מיול בערך 200 שירים והחלטתי למיין אותם לתוך תיקיה אחת של שירים.... בתוך התקיה פתחתי עוד תקיות לפי זמרים והתחלתי להעביר שירים מתיקית ה incoming לתוך התקיותשל הזמרים.... ומהלך ההעברה סימנתי עוד כמה שירים ובאתי להעביר אותם לתיקיה שיצרתי אבל...... התקיה נעלמה!! פשוט נעלמה מתקיית ה incoming איך? היא אבודה? אפשר להציל אותה או שהלכו לי יותר מ 200 שירים?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.