Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים הוספתי זכרון RAM ומאז הווינדוס לא מזהה את הסידירום. הוא לא מופיע גם ב-Device Manager. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
רוב האייקונים בשולחן העבודה התחלפו אחד עם השני. כאשר אני עושה מאפיינים>שינוי סמל אני בוחר את האייקון המקורי אבל על שולחן העובדה האייקון לא משתנה. יש למישהו מושג
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את הwindows 7 ultimate לקראת סוף ההתקנה עולה לי מסך שחור וההתקנה כאילו נתקעת. הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם מחדש. ניסיתי 64 וגם 32 bit ועדיין התקלה חוזרת על עצמה. האם אתם יודעים ממה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש אצלי כונן אחד בעל נפח של 250GB אשר מחולק ל3 מחיצות : *כונן C בעל נפח 39GB *כונן E בעל נפח של 150GB *כונן F בעל נפח 39GB מכיוון שיש לי כרגע כונן גיבוי והורדות אני מעוניין לאחד את המחיצות C ו F לכונן יחיד שעליו גם אתקין WIN 7 דבר נוסף שאני רוצה לעשות זה לשדרג את XP לWIN7 (מה שהתברר כלא אפשרי מיקרוסופט חסמו את השדרוג מסיבה לא ידועה) האם יש אפשרות לעקוף את חסימת ההתקנה ולהתקין בכול זאת על XP מבלי להתקין עותק חדש? אני לא ממש מעוניין למחוק את כול המידע שיש לי פה :\
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס XP Profesional ואני רוצה לשנות בו כמה דברים: 1) לפני כמה זמן, מישהו שינה לי משהו בוינדוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס יש חלון שמבקש ממני סיסמא. לעבור את החלון הזה זה לא בעיה, אני פשוט מקיש אינטר בלי שום סיסמא אבל אני צריך להיות צמוד למחשב מתי שאני רוצה שהוינדוס יפעל. בקיצור, אני רוצה לבטל את זה 2) כל פעם שנפתחים לי מעל 5 חלונות באקספלורר, הם מקווצים לתוך תיבה של חלון אחד בשורת המשימות שכתוב בה את מספר החלונות, וכל פעם שאני רוצה להעביר חלון, אני צריך ללחוץ על זה ולבחור את החלון הרצוי. איך אני מבטל את זה, או קובע באיזה כמות של חלונות, הם יקווצו לחלון אחד? 3) כשאני עושה כיבוי למחשב, הוא מבצע את כל השלבים של הכיבוי ומגיע למסך שאני צריך ל…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ישנם קבצים שאין במחשב תוכנה לפתוח אותם ואז ה-Windows מציג חלון שבו אני יכול לבחור תוכנה שאיתה אפתח את הקובץ, את זה וודאי כולכם יודעים. הבעיה היא, שאצלי קרה משהו, ובמקום להציג את התיבה של OpenWith, הוא מציג שגיאה: איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? אתם יכולים בבקשה אולי לתת לי את הפקודה מהרג'יסטרי שלכם ל-OpenWith כדי שאני אחזיר את זה למצב הרגיל? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן אצלי ויסטה 32 אולטמייט וכל הזמן מופיעה לי שגיאה של ברור לי מה המקור שלה אני מצרף תמונה חייב עזרה בדרך כלל היא קופצת שאני רואה וידאו באינטרנט אבל לא רק [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הקרדיט מגיע למר גרין מהפורומים של טכנו http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?p=43608#43608 תזכרו ההתקנה אל אחריותכם בלבד! לנוחיותכם העלתי את התיקון לשרת ישראלי מהיר: http://planet.nana.co.il/zvib3/Hotfix/Q815411%5FWXP%5FSP2%5Fx86%5FENU%2Eexe תהנו!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב וניסיתי להתקין וינדוס 7. הבעיה היא שבמסך שאני אמור לבחור איפה להתקין את הוינדוס, הוא אומר לי שלא ניתן להתקין את הוינדוס באף כונן ממה שיש ברשימה. בתודה רבה, אור
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים עברתי לוינדוס 7. קיימת אצלי בעיה בקבצים מסוים ששמורים לי במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם, שאני מנסה המחשב רושם לי שהקובץ פתוח בסייר, אבל הקובץ בכלל לא פתוח. מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים היו אצלי במחשב המדיה סנטר ריסטרטים בלתי צפויים שהתרחשו בעת צפייה בסרטים.. בדיקה במעבדה העלתה שלא מדובר בבעיית חומרה. כשהתופעה נמשכה החלטתי לפרמט את הדיסק, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במשך כמה חודשים זכיתי "לשקט", והמחשב פעל ללא דופי, אך בזמן האחרון הבעיה חזרה. ניתוח קבצי הדאמפ מראה שקובץ PACER.SYS הוא זה שגורם למסך הכחול. מה פשר הדבר? האם זו בעיית חומרה כלשהי? במידה והתשובה חיובית, אז מדוע זכיתי לאותו שקט של מספר חודשים? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגנב לי המחשב נייד, וההגנה היחידה שלו היא סיסמא בעת הפעלת המערכת (XP). האם המידע שעל המחשב נגיש לגונב בצורה כלשהי ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הדפדפן IE9 של MS. הוא התחיל לעשות קצת בעיות אז אפסתי לו את כל ההגדרות (את רובם לפחות..) הדפדפן כרגע עובד מעולה אבל הכפתורים הפכו להיות קטנים. כפתור דף הבית, כפתור המעודפים ואפילו שורת הכתובות. בפעם האחרונה שזה קרה לא פשוט לא מצאתי דרך להגדיל את זה כמו בפעם הראשונה. בלב בררה עשיתי שיחזור למערכת ליום שלפני ואז המצב חזר להיות כמו בהתחלה אבל הפעם השיחזורים נמחקו (שזה מוזר לשם עצמו..) חפרתי בכל תפריט אפשרי ואין אפשרות להגדיל את הכפתורים האלו והעיניים שלי פשוט נגמרות מרוב שזה קטן. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
עשיתי שדרוג אז לא התקנתי כלום מחדש אז אתמול נכנסתי לפרק 13 של נמלטים וה BSPLAYER אומר שהוא לא יכול להשתמש בOVERLAY אז הוא משתמש ב ERV ופתאום ראיתי איכות שלא ראיתי דיי הרבה זמן ללא שום גרעיניות הכול חלק וגם אפילו על מסך מלא זה נשמע הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה באתחול המחשב, האתחול נתקע במסך כחול "WINDOWS STARTING". יש לציין שלא הוספתי או שיניתי את הקונפיגורציה של החומרה או תוכנה במחשב. גם שאני מנסה לאתחל ב- LAST KNOWN GOOD CONFIG לא תמיד המחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי לעשות RECOVERY אבל שום דבר לא השתנה. יש לי מישהו הצעות מה לנסות?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בחלק מהתיקיות במחשב כתב כחול ז"א למשל קוראים לתיקיה "שירים של יוסי" - אז ה"שירים של יוסי" בצבע כחול , ולא בכולם , למה זה ככה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לסרוק את המחשב דרך LIVECD. בהפעלה של תוכנות (anti spyware או antivirus) עולה חלון Browse For Folder Choose Windows directory מופיעים לי שם רק הHD שב IDE. אני לא רואה את הSATA שם מותקן הווינדוס שאני מועניין לסרוק, למה ה SATA לא מופיעים לי ? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חדש פה...! הפורומים והאתר כולו ניראים נורא מוצלחים! עכשיו לבעיה שלי... יש לי את כל התוכנות האפשריות לחסימת POP UPS ועדיין יש לי... המחשב ליפעמים נותן הודעת שגיאה והוא אומר לי לנסות שנית או לעבור למשהו... משהו כזה... ואז שאני לוחץ נסה שנית זה מציף אותי בPOP UPS ושאם אני לוחץ באפשרות השנייה זה מחזיר את החלון... עכשיו... איך שהוא כונן C שלי ניהיה שיתופי... ואני לא מצליח להחזיר אותו למצב שהוא לא... איך אני יכול להחזיר...? והאם זה ביכלל קשור לכל הפופאפים האלה...? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
מה קורה כאן?! מחקתי בערך 3 גיגה והמחשב מראה לי את אותו שטח פנוי כמקודם: 1.37GB לפני המחיקה. עשיתי כיבוי והפעלה ופתאום אני רואה את שם הקובץ בכחול. יש מושג מה קורה כאן לפני שאני מבצע שיחזור?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שאי מפעיל מחדש או מדליק את המחשב לפני שהוא ניכנס לwindows הוא רושם לי משהו כזה שהwindows מזויף או משהו כזה מה עלי לעשות וגם לפני שבוע ככה זה לי היה לי ומאז שיש לי את זה אז לפני שהוא נכנס לwimdows הוא עושה לי שם המחשב או משהו כזה וסיסמא מה אני צריך לעשות...?? תודה מראש לעוזרים...!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: intel core 2 dou e8400 1333MH זיכרון: g. skill 2048x2 (4g לוח אם: abit ip 35 -e . בתקופה האחרונה 'vista 64' עשתה בעיות, ולכן חשבתי לחזור ל xp. אני מתלבט בין ה xp32 ל 64, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהם, ותפרטו את ההבדלים המהותיים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שבו מותקן ווינדווס 7 ואני רוצה לחבר לו בנוסף ארדיסק פנימי ממחשב אחר שבו מותקן ווינדווס xp. אם אני אחבר, אז האם הווינדווס 7 יעלה או הווינדוס xp כמערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
[נייח]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-