עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מדובר במשתמש ביתי...(הבנתי שכל שירות שעובד הוא משתמש בזיכרון..)

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  2. יש לי לוח אם של גיגהבייט 945P-G, ובזמן התקנת ווינדאוס אני צריך ללחוץ על F6 בהתחלה, כדי להתקין את הדרייבר של הדיסק הקשיח מדיסקט. אני לא רוצה יותר להשתמש בדיסקט בשביל התקנת הדרייבר, אני מחפש דרך שהדרייבר הזה יהיה משולב בדיסק ההתקנה של XP והכל יתבצע בצורה אוטומטית מבלי ללחוץ על F6 ולהכניס דיסקט. יש דרך לעשות את זה? שמעתי שיש תוכנה שאפשר לשלב בה תוכנות חיצוניות לדיסק של XP, אבל גם אם מצאתי אותה לא יודע איך לעשות את זה שהדרייבר יזוהה ולא סתם ישב בדיסק.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. נישארו לי ימים ספורים לאקטיב וינדוס ואני לא יודע מה לעשות אמרו לי להכניס את הסיריאל הזה אבל זה לא עבד (FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8) אני ממש ממש לא רוצה לפרמט אמרו לי שיש קראק אבל אין לי מושג על זה בבקשה תעזור לי

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  4. שלום, במחשבי מותקן ווינדוס XP ואני מחזיק בדיסק של ווינדוס ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין אליו אני מגדיר בביוס שיעלה מהדיסק קודם כל ואכן בהפעלה הוא רושם לי " לחץ על כל מקש כדי לטעון מהCD/DVD " אני לוחץ אבל שום דבר לא קורה והוא ממשיך לXP עשיתי את זה מליון פעם וזה לא מעלה לי את ההתקנה.. בבקשה עזרה אני נואש!! אם זה משנה אז המחשב שלי הוא i7 920

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  5. ז"א את כל הUI, שיהיה משמאל לימין, ושיהיה באנגלית. אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eliav-peretz,

יש לי בעיה עם העדכונים האוטומטיים.. כבר כמה פעמים שניסיתי להתקין אותם וכל פעם יוצאת לי הודעה שהעדכונים לא הותקנו בהצלחה. מה לעשות? תודה מראש.אליאב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by guyby,

אתמול סוף סוף הצלחתי להתקין שתי מע' הפעלה - ויסטה 32BIT מותקנת ראשונה - XP PRO 32BIT במחיצה שניה. עבדתי לפי מדריכים שהוצעו כאן, בכל מקרה זה לא היה פשוט. אחרי ההתקנה של XP עלה רק XP, הייתי צריך שוב להכניס את ה-CD של ויסטה ולבצע תיקון. אח"כ עלה שוב רק ויסטה. רק ע"י EASYBCD הצלחתי להתקין... ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אז ככה...יש לי 2 כוננים...C וD... הC הוא פנימי...והD הוא חיצוני בSATA.... תקיית הסרטים הייתה מוגדרת בD...ואז הייתי צריך להוציא את הכונן... כשחזרתי...לא היה לי תקיית סרטים (במסמכים שלי..)... את כל הסרטים יש לי אבל פשוט אין תקיה שהיא מוגדרת כתקיית הסרטים.... אפשר עזרה..?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  10. שלום. לצערי הרב שחכתי את הסיסמה שלי בווינדוס... אני יכול להיכנס לחשבון אחר, אבל זהו חשבון מוגבל ולא ה-admin ... ניסיתי כבר להיכנס במצב בטוח אך הוא עוד פעם מבקש סיסמה... בבקשה אנשים תעזרו לי! אני לא רוצה לפרט את המחשב!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  11. אני מקווה שזה המקום לשאלה העקרונית שיש לי בנושא ניצול זכרון: ידוע לי שוינדוס 7 גרסת 32 ביט יודעת לנצל עד 3.25 ג'יגה זכרון. ידוע לי גם שכרטיס מסך מובנה לוקח חלק מהזכרון. לכן, אם אני מתקין גרסת 32 ביט על מחשב עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך מובנה, האם הכרטיס מסך לוקח מהזכרון הלא מנוצל (היתרה של 3.25 ג'יגה)? תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כשהתקנתי את ה windows בטעות רשמתי את השם משתמש ב user 1 במקום בשורה שהיתה למעלה יותר כך שכל פעם שה windows עולה הוא נעצר באמצע כדי כאילו לבחור משתמש ואז אני צריך ללחוץ על הסמל וזה נכנס אז איך אני מבטל את זה כדי שזה יכנס ישר ל windows ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. רק לוודא, אין בעיה להתקין XP על גבי מחשב שכבר מותקן בו ויסטה נכון? הכוונה להתקנה על גבי אותו הארד דיסק מבלי ליצור פרטישן נפרד בשביל זה, אלא ששתי המערכות יתקיימו זה ליד זה ואני אגדיר כבר בBOOT איזה מהן אני רוצה להעלות, בלי שהדבר יגרום לסיבוכים כלשהם. תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  14. שלום רב. התקנתי במחשב משרדי מערכת XP. הבעיה: אין עברית. כאשר הלכתי להגדרות, וסימנתי התקנה של שפות מימין לשמאל, קיבלתי הודעה "אנא הכנס את הדיסק..." (או משהו כזה). אם כן, חסרים לי הקבצים עם ה Language Pack של השפה העברית, אם אני מבין נכון. היכן ניתן לקבל את אלו? והאם ניתן להעתיק אותם ל USB? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by kfir_dnd,

אהלן, לא מזמן פרמטתי את המחשב והבעיות רק ממשיכות להצטבר נראה שיש לי בעיה עם האינטרנט. לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש העמודים נטענים באיטיות בלתי נסבלת אבל כשאני רוצה להוריד קבצים המהירות היא סבירה לחלוטין... חיפשתי מה יכול לגרום לזה ונתקלתי בדרך במשהו מוזר בחומת האש של windows. חומת האש מבוטלת ואני לא יכול להפעיל אותה (צירפתי תמונה) אני ממש צריך עזררה עם זה כי האינטרנט זה השימוש העיקרי שלי במחשב תודה מראש, כפיר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  17. unicode מה עושים? xp eng

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by Yehudaa,

איך עוברים מאחד לשני וההיפך ? תתעלמו מזה שזה אחד עברית והשני אנגלית [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by klips,

ישש לי ויסטה 32ביט ויש לי במחשב 4GB של OCZ זכרון . לפני הוא זיהה לי רק 3GB לאחר שעשיתי עדכון לויסטה הופיע לי 4GB אבל בדקתי בתוכנה EVEREST ULTIMATUM מופיע לי 3070MB האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by Shizel,

שלום יש לי בעיה בוינדוס שהופיעה לא מזמן מסיבות לא ברורות הכול התחיל להיות איטי יותר ולפעמים בכלל סיוט עשיתי פורמט עזר קצת יש פחתו תקיעות אבל לפעמים בסרטים הסרט הצמו מתחיל להתקה יענו ממקום להגיד מילה אז זה עושה מממממייללהההה וגם הסרט אצמו!! יש למישהו מושג מה הבעיה יכול להיות זיכרון ?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן....... פעם אחרונה שהשתמשתי במחשב - יום רביעי פתאום האקספלורר של הווינדוס וגם של האינטרנט נפתח לרגע ואז נסגר לבד... מתי שאני מנסה לפתוח את המחשב שלי זה נפתח לשבריר שניה נסגר וגם לכמה שניות נעלם הסרגל הזה למטה של הווינדוס...... עכשיו אני משתמש בפיירפוקס.... מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? בבקשה אל תגידו לי שיש צורך לפרמט...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by ofeky1,

היום עשיתי עדכונים והמחשב עושה לי בעיה אחרי שאני מתקין את העדכון Windows XP ?KB929338 ד"א יש לי Vista Transformation Pack 6.0 מותקן במחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot של הויסטה אחרי שהתקנתי את העדכון הנ"ל (Windows XP ?KB929338) שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot הרגיל של ה XP ואחרי כמה שניות הוא נתקע ולא עולה!! אחר כך אני מפעיל את המחשב במצב בטוח ועושה שחזור מערכת לאתמול והמחשב עולה רגיל!! לעוד משהו זה קרה?? איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by NuKe007,

אני משתמש בווינדוס XP SP1. עד היום כשכל מיני וירוסים טורדניים היו רצים אצלי במחשב (לפחות עם ווינדוסים קודמים) היה אפשר לבדוק את הקבצים הרצים ברקע ולנטרל אותם, אם ע"י אנטיוירוס, מחיקה, או סתם לסגור את הוירוס שרץ. בזמן האחרון קרו לי מספר פעמים דברים מוזרים. סרקתי את המחשב לוירוסים (וזה קרה לי עם שני אנטיוירוסים שונים ויתכן גם וירוסים שונים) ולצערי נמצאו וירוסים, כמובן ביקשתי מהאנטיוירוס למחוק אותו, אבל אז טען האנטיוירוס כי הקובץ בשימוש, עשיתי ALT+CTRL+DEL וחיפשתי את הקובץ הנגוע, אבל הוא לא רץ, בדקתי שוב, אבל אותו דבר, הלכתי ומצאתי תוכנה באינטרנט בשם PROCESS EXPLORER שאמורה להראות לי את כל הקבצים שבשימוש במחשב ומי משתמש בהם, וכלום, אין זכר לקובץ. למישהו יש מושג מה באמת נסגר …

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by WarMachine,

יש לי בעיה מוזרה ב-boot והיא מתרחשת מאז שהקכבתי את המחשב, פשוט לא התייחסתי אליה יותר מדי ועכשיו קיבלתי עליה עצבים אז הגיע הזמן לראות איך פותרים אותה. בכל מקרה את הלוח אם שלי אפשר לראות במפרט, אני מדליק את המחשב(או עושה ריסט, לא קריטי)הכל עולה יפה, מזהה מעבד ,זכרון, הארדיסקים, מנסה לאתחל מCD ואם אין דיסק של אקספי או כל bootable דיסק אחר אז המחשב פשוט לא עולה. אז כמובן שאני מאתחל את המחשב כל פעם יש דיסק של XP בפנים ,זה לא כזה עניין , אבל זה ממש מעצבן, מה גם שאין לי מושג מה גורם לבעיה. הסדר בboot הוא על Floppy-->CDROM--->Hard Disk ככה שלפי ההגיון אם הוא לא מוצא דיסק בכונן דיסקים הוא פשוט אמור לטעון רגיל מההארד דיסק(כמו כל מחשב אחר מן הסתם) יש לי 5 כוננים קשיחים מחוברים…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by Zap,

שלום לכולם היום ניסיתי לעשות איחוי דיסק, ואני מצליח להגיע למסך שבו אני בוחר לאיזה כונן לבצע, אבל שאני לוחץ על אחד האפשרויות[דיפרגמנט, אנלייז] אין תגובה, המחשב פשוט ממשיך כאילו לא לחצתי על כלום . גם שאני מסמן את אחד הכוננים... למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש, אבי.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.