עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Born2Kill,

http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx אם אתם שמים לב שהם שיחררו לוינדוס 7 בטא גם, אז תודיעו. מבאס אותי לגלוש בויסטה הכבד הזה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  2. אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הגרסה העדכנית נכון להיום שעובדת טוב... רציתי שאתם תעזרו לי בבחירת סוג ווינדוס 7 חשבתי על פרופסיונל אני משתמש במחשב למשחקים ואינטרנט יש לי מפרט רשום פה למטה מצפה לתשובה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  3. שלום. לא מזמן התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי, ואת הדרייבר של כרטיס הקול, ובנוסף על אלו, מערכת ה Windows Update ביקשה שאתקין גם את הדרייבר של המודם האלחוטי. דא עקא, לא רק שהדרייברים התוקנו, אלא גם תוכנות לצידם. למשל - לצד הדרייבר של הכרטיס (ATI) הותקנה גם ה Catalyst Control Center, למשל. וכך גם לגבי ה IDT Audio. שני אלה, לא רק שמופעלים אוטומאטית עם הפעלת הווינדוס (msconfig גילה זאת), אלא מופיעים ברשימת ה Processes הרצים. אשר על כן, רציתי לדעת האם יש צורך גם בתוכנה - או שאוכל להוציאם מההפעלה אוטומאטית (msconfig) ולבטל את המשימה (process) הרצה. יתר על כן - האם אפשר ללכת צעד נוסף ולעשות uninstall לתוכנות אלו? תודה מראש (סליחה על השאלה הארוכה)

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by berner,

חבריה שלום התקנתי WIN7 בHD אחרבמחשב שלי בכונן C היה לי מערכת XP בגלל שנכנס לי כנראה סוג של ווירוס פרמטתי את כונן C והתקנתי מחדש מערכת XP לצורך בררת המחדל התקנתי את תוכנת EAEY BCD אך לצערי אין לי אפשרות בחירה והמערכת שמופעלת באיתחול היא המערכת XP מבלי יכולת בחירה מה עושים ???? אודה לסיוע הדחוף כי יש לי המון חומר בכונן שיש בו מערכת WIN7 ברכה :s05:

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  5. שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שלמחשב יש בעיה לשחזר את המערכת ממצב שינה. כל פעם שאני עושה SLEEP ורוצה להפעיל את המחשב אחר כך, המחשב עושה ריסטרטים בלי סוף, והפתרון היחיד זה להוציא כבל מחשמל ולהכניס אותו חזרה. בPOWER SETTINGS בוינדוס זה נמצא על BALANCED )RECOMENDED(, בביוס יש לי את S3)STR(. מפרט המחשב מופיע בצד, הלוח REVISION 1.6. ביוס אחרון FE וינדוס 7 64 ביט. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by dog_foot,

מהי האפשרויות של הזכרון וירטואלי במחשב המומלצת ביותר?? אני משתמש באפשרות שהמחשב בוחר לעצמו את הגודל אבל השאלה אם זה טוב או חונק את המחשב? יש לי הרבה זכרון RAM. כ 1.5GB RAM (3X512)

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  7. אני עומד לקנות מחשב חדש והשאלה איך אני מתקין ווינדוס על מחשב שהוא ריק? יש לי וינדוס xp

8. Started by ETB,

כבר שבוע שאני לא מצליח לסיים את הדיסק קלינאפ, כל פעם הוא נתקע על ההתחלה, בלי הודעת שגיעה. מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by t d,

שלום! לאבא שלי יש מחשב חדש במשרד שעליו הוא התקין את windows 2000 pro על המחשב היחשן שלו היה מותקן windows me ולפני שהוא עבר למחשב החדש הוא עשה backup ב windows me של כל השרטוטים שלו קקבצי "QIC" , אך מתברר שwindows 2000 לא תומך בקבצים אלו! משהו יודע על איזשהי תכנה או דרך שהוא יוכל להחזיר את הקבצים שלו? הם ממש חשובים לעבודה שלו!

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  10. Started by Cyber Iguana,

אני בא להתקין ווין אקס פי במחשב חדש בלי ווינדוס (הדיסק צרוב, עם סריאל) והתחלתי לעשות boot לכונן אחד, בחרתי ב FAT ואחרי 40 דקות זה עוד לא עשה אחוז אז החלטתי לעשות ריסט ולעשות FAT quick אבל עשיתי ריסט ומאז זה עושה תקלה מוזרה שרשום Error loading operating system מישהו יודע מה עושים? ??? תודה מראש

11. Started by OmerS,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע ל- Windows Vista: 1. האם מישהו התנסה בעבודה עם גרסת Beta 1 של המערכת ומוכן לספר קצת האם כדאי להתקין? 2. האם ניתן לעשות UPGRADE מ- XP ל- Vista Beta? 3. מתי צפויה לצאת הגרסה הסופית של Vista?

12. ביצעתי התקנה נקיה של win xp pro , מיד לאחר ההתקנה ניצול המעבד במצב IDLE נע בין 30 ל-70% . מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by imac,

זוכרים שהלבשתי את ה - XP שלי ? אז עשיתי עכשיו משהו דומה .. איך יצא ? Pic #1 Pic #2 Pic #3 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  14. שאני לוחץ ctrl+alt+delete ואז נכנס שם ל"תהליכים"... אני יכול לקבוע הגדרות עדיפות לתוכניות שרצות (ע"י הקשה עם מקש ימני על התוכנית הרצויה בחירה ב "הגדרות עדיפות" ושם את העדיפות שאני רוצה). אבל כל פעם שאני יוצא מהתוכנית (נניח משחק) ואז שאני מפעיל אותו שוב.... ההגדרות עדיפות שלו חוזרת להיות "רגילה". איך אני יכול לקבוע לתוכנית כלשהי הגדרות עדיפות שיהיו קבועות??

15. Started by BlackDragon,

I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000 Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  16. התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומשום מה איני מצליח לקבע את גודל הקבצים בחלון. בכל פעם כשאני פותח חלון אני נאלץ להגדיר מחדש ממצב של View > Tiles ל- Icons בנוסף, לא תמיד זה נשמר. תודה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by שמנואל,

שלום. ברור לי שאין דוס ב-XP . אבל האם ניתן להתקין אותה באופן עצמאי ? האם יש תוכנת התקנה לקניה או הורדה ע"מ שבכל זאת ניתן יהיה להריץ DOS ? תודה.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  18. שלום לכולם כפי שאתם יודעים אחרי התקנת office xp התוכנה משתלטת על בקרת השפה בעזרת הlanguage bar הזה ובכן .. סגרתי בטעות את זה ומאז (יומיים) ניסיתי להחזיר בכל מני דרכים ולא הולך בגלל זה עכשיו רק תוכנות ספורות מחליפות לי שפה ניסיתי דרך הkeyboard בcontrol panel אבל ללא הועיל .. זה פשוט במקום אחר תודה מראש לכולם (אני בטוח שמאות אנשים נתקלו בזה ויש דרך אחרת חוץ מלעשות restore)

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  19. זכור לי שבתוך וינדוס יש משהו כזה (או שזה היה באופיס???). בכל מקרה, ישלי XP PRO, היה לי איזה וירוס שבגללו נאלצתי למחוק קובץ או שניים שאני לא מוצא משום מה בCD ההתקנה. יש איזו תוכנה שיכולה למצוא בשבילי איזה קבצים חסרים ולהוציא אותם מהCD? או אולי משהו פנימי בXP?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by michaelsko,

ביצעתי איחוד לשני מחיצות על ידי תוכנת Partition Magic 8. בחרתי באופציה שאת תוכן המחיצה השניה הוא ישים בתוך תיקיה ששמה כשם ה-partition לפני האיחוד. כלומר, היו לי 2 מחיצות בשם H ו-I, ונוצרה מחיצה חדשה בעלת האות E ועליה נוצרה תיקיה בשם I כמתבקש. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להיכנס לתוך התיקיה, אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון Access Denied. יש לציין שאני יכול להשתמש במקום הפנוי על המחיצה החדשה ללא בעיה (ליצור תיקיות חדשות, להעביר לשם קבצים ...). הדבר היחיד שאין לי גישה אליו הוא התיקיה שמכילה את תוכן המחיצה I (ואני רואה שיש מקום תפוס על המחיצה החדשה - בדיוק בגודל המחיצה I). למישהו יש רעיון איך אני לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  21. שלום במחשב שהיתה בו כפי הנראה מע.הפעלה win98 התקנתי win xp כי המערכת לא עלתה בגלל בעיה בדיסק כנראה (המחשב לא שלי ואינני יודע מה היה לפני שהמערכת הפסיקה לעלות). אחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב אני מקבל תפריט בחירה בין 2 OS: win xp ו windows. אם אני לוחץ על windows אני מקבל את הממשק הטקסטואלי של DOS. לחיצה על XP מעלה את ה XP. אני רוצה להתפטר מהתפריט הבלתי נחוץ הזה. האם עלי להכנס ל boot.ini באמצעות מעבד תמלילים ופשוט למחוק את התפריט ? אני חושש לעשות זאת פן המערכת שוב לא תעלה. היכן נמצא ה boot.ini, ב c:\windows ? תודה !

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  22. מחקתי בטעות את המחשבון שמחקתי את המחשבון הוא היה בקיצור דרך מוזר איך הוא נעלם לגמרי ?! בקיצור איך אני מחזיר את המחשבון למערכת ההפעלה ? מישהו יודע ? יש לי את הדיסק אולי מתוכו ? תודה .

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  23. שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי שכרגע גם מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ווינדוס 7. כרגיל עשיתי את כל השלבים, החלפתי בביוס את הfirst boot device לcdrom הכנסתי את הדיסק של הווינדוס הגיעה השלב שהמחשב עולה הדיסק של הווינדוס בפנים, שהמחשב עולה עולה הפקודה "press any key to boot from cdrom" אני לוחץ אנטר ובמקום שההתקנה של הווינדוס תעלה המערכת הפעלה שלי עולה באופן רגיל. ניסיתי כמה גרסאות של ווינדוס ובכולן אותה הבעיה. החלפתי סידירום, שיניתי את הסדר של הבוט שגם השני והשלישי יהיו מהסידירום ועדין אני לא מצליח לעלות את ההתקנה של הדיסק על מנת לפרמט ולהתקין עותק חדש של ווינדוס. מה אני מפספס פה? יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  24. ניתן לבצע שחזור קבצים לאחר שחזור מחשב הרסני במערכת הפעלה XP ?

25. המערכת: Pentium 3 773 Via motherboard 370 512 Ram SDram 133 CL2 8GB Hard Ide 5400 Dvdrom Ide כרטיס מסך- יש כמה ישנים אני כבר אבחר את הטוב מביניהם(בעיקר Nvidia TNT ו RAGE) השימושים: מדיה סנטר קטן: שמים דיסק,מנגנים סרט.נקודה. השאלה: התקנתי SP2 WIN XP, אילו שירותים אפשר לבטל או אילו תוכנות להתקין כדי שיעשו Modification לווינדוס שיעבוד יותר מהר, בכל זאת המערכת פשוט תפעיל סרטים וזהו? מותקן בנוסף לווינדוס Lionetwork Codec pack תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.