Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני קניתי מחשב חדש (פנטיום 4 64 ביט) איזה וינדוס הכי כדאי להתקין ?? כי אמרו לי שוינדוס 64 ביט הוא לא כל כך טוב ואמרו לי גם שוינדוס אקס פי רגיל יזהה שיש לי 64 ביט אבל לא יתן את הביצועים שיש לוינדוס 64 ביט אז מה עדיף/או עם זה בכלל נכון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני תקוע בבעיה מרגיזה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 אני מאמין כי פתרון שיעבוד עם WIN7 - אמור לעבוד גם עם WIN 8 מי עוזר לי למצוא פתרון ?בבקשה ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אנשים איך הוינדוס הזה שמעתי עליו דיי הרבה כדי להוריד ולהתקין או לא? כמו כן איזה גירסה היא האחרונה? איפה אני יכול להוריד ? ולא יודע ספרו את דעתכם בכי,..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סבא שלי שיחק במחשב שהעברתי אליו עם ווינדוש XP3 ,והותיר לי מחשב עם הבעיותץ הבאות: 1. נעלמו כל סמלי האיקונים משולחן העבודה - זאת הצלחתי לתקן. 2. קיצור הדרך של ספק האינטרנט נעלם, ואני מצליח להפעיל תקשורת רק דרך לחיצה על קיצור הדרך של אנטי וירוס שלי שמעלה את חלון ההתקשרות לאינטרנט. 3. אני מנסה להעלות מחדש את החייגן והסמל לא מופיע מחדש. 4. אני מנסה להעתיק קיצורי דרך לשולחן העבודה ,עושה העתק ומנסה להדביק אך הקיצור לא מופיע. 5. מנסה לגרור ולהזיז סמלים וגם כאן לא מצליח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיצד יש לבצע את הפירמוט ? העלאת הדיסק של הXP בעת הפעלת המחשב .. ? תודה לעוזרים .. אם אפשר הסבר מפורט כמה שיותר שלב אחרי שלב זה יהיה מצוין .. תודה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את התיקיה C:\WINDOWS\OPTIONS\INSTALL ויש בה את התקנת הווינדוס.. היא שוקלת 160 מגה הווינדוס הוא ME תודה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במחשב שלי יש כוננים C+D . כונן C משמש למערכת XP ולתוכנות . D משמש לקבצים אחרים. אני מעונין לבצע שינויי חומרה במחשב. גיביתי את כל מחיצה C על תקליטור ע"י GHOST . אילו שינויים בחומרה ניתן לבצע מבלי לפגוע בהתאמת קבצי המערכת ? ( קבצי המערכת של windows מותאמים לחומרה הנוכחית ACPI/HAL.DLL ) אני מעונין להתקין את כל הגיבוי אחרי ביצוע שינויים בחומרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מועניין להעביר את המעודפים של האקספלורר למחשב חדש שהתקנתי עליו win xp ממחשב ישן ששם נמצאים המעודפים גם עם win xp
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000 Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מלא פונטים בתיקייה המיועדת לכך בוינדוס. לאחר מכן כל הפונטים הרגילים בדפדפן, בתוכן, באתרים מסויימים כשאני כותב הכתב משתנה לפונט מוזר, השתנו. ניסיתי לתקן את זה ע"י כניסה לפולדר אופטשנס ושינוי הפונט אבל זה לא עוזר. יש למישהו דרך להחזיר עטרה ליושנה? וידוס אקס פי אנגלית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן נתקלתי ב-2 בעיות שאני לא מוצא להן פיתורון: 1. מצאתי בבית דיסק התקנה של Win 7 Ultimate 32Bit, בעת ההתקנה הוא לא נותן לי למחוק כוננים קיימים או לפצל אותם לפי מה שאני רוצה להגדיר לו. אותה ביחה איתה בתוכנות שהמליצו לי לפיצול כוננים, פשוט לא נותן לי גישה לפצל איך שאני רוצה. 2. מצאתי דיסק נוסף בבית Win XP SP3, בעת ניסיון התקנה של הוינדוס קופץ לי על ההתחלה מסך כחול שרושם" "A Problem has been detected...". דיסק תקין כי נוסה לא מזמן על מחשב נייח. איך אני מפצל את הדיסק קשיח אם אין לי שום גישה אליו? למה לא נותן לי להתקין Win XP? יאהלה שבוע כבר שובר את הראש עם הפיצול כוננים הזה ושום דבר לא הולך. משהו...!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
וזה מעצבן.. בבקהש עזרה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול התקנתי ויסטה עבד טוב עד היום, פתאום הוא החליט לדפוק אותי לכל תוכנה שאני נכנס הוא מראה לי תבעיה הזאת: איך אני פותר את זה? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מזרה ב EVENT VIEWER: מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסד את זה. אז מה שכתוב זה: Activation context generation failed for "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Designer 8.2\FormDesigner.exe".Error in manifest or policy file "" on line . A component version required by the application conflicts with another component version already active. Conflicting components are:. Component 1: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_fa645303170382f6.manifest. Component 2: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7600.16385_none_421189da2b7fabfc.manifest. מח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש יתרונות כלשהם ל-WIN11 על פני WIN10 מבחינת גיימיניג? האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. אני רוצה לבחור ערכת נושא של וינדוס אקס פי.. והוא משאיר לי "תהתחל" בערכת הקלאסית של וינדוס למרות ששיניתי לערכה של וינדוס אקס פי השורת "התחל" עדיין נישארת אפורה ולא משתנה לשורת התחל הכחולה או הכסופה..! הנה סתכלו בתמונה איך השורה של התחל! אני רוצה להפוך אותה לשניה ו זה לא נותן מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? יש לי windows xp והמדפסת \ סורק היא hp psc 1315 לאחר שקניתי ראוטר אלחוטי עם כניסת usb למדפסת , אני מדפיס דרך הרשת לראוטר ומשם למדפסת. הבעיה קימת כשצריך לסרוק. אי אפשר לעשות זאת דרך הראוטר, וצריך להתחבר מהמחשב ישירות למדפסת, דרך הדרייבר של HP. זה לא נוח כל פעם להיכנס להגדרות המדפסת ולשנות כך שתדפיס לוקלי ואח"כ להחזיר את ההדפסה דרך הראוטר. לכן ניסיתי להגדיר עוד מדפסת לוקלית. חשבתי על טריק להגדיר מדפסת HP מודל אחר אבל המערכת לא נותנת למדפסת הזו לעבוד. בקיצור,איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? פעם מדפיסה דרך הראוטר ופעם מדפיסה לוקלי? תודה יהודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה יותר ויותר פעמים דף האינטרנט פשוט קורס וסוגר את עצמו , לא מופיעה הודעת שגיאה מיוחדת . יש לי VISTA עם כל העדכונים .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותו תראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא נתקע ה VERIFEING DMI DATA POOL, ההודעה בביוס לפני שהוינדוס עולה כשהכל תקין. לוח - GAX58 UDR3. כבר יצאה לי הנשמה מתיסכול...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת, אם מותקן לי על המחשב שתי מערכות הפעלה על אותו הכונן איך אני יכול למחוק את אחת מהן מבלי לפגוע בשניה כמובן ?? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי דוחק בי לשאול אתכם לעזרה, אני אישית ממליץ לו לשים ויסטה64 שכן אני עובד איתה כבר 4-5 חודשים בלי בעיה אחת אפילו (תפו תפו תפו) !!! " מתן פינץ (08:33 PM) : אני אנסח לך תהודעה- יש לי (או לחבר שלי אם אתה מתבייש) מחשב חדש, e6300,זכרון 2g . המצב הוא כזה- לא איכפת לי ממראה, לא איכפת לי מאבטחה, איכפת לי רק מתוצאות כמה שיותר חלקות(שזה אומר בלי באגים, בלי יותר מדיי הסתבכויות, בלי driver signing ,בלי התחכמויות,שהכל יעבוד פשוט ישר אחרי הלחיצה,גם אם מלא דברים פתוחים(דבר שאני אמור להיות יכול להרשות לעצמי עם המחשב הזה) מה עדיף, xp או ויסטה? מתן פינץ (08:33 PM) : אה וגם שכחתי לציין שזה 64 ביט מתן פינץ (08:33 PM) : ולשאול אם אני אפסיד אם במקום vista 64 יה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS XP. כאמור, בצעתי התקנה מחדש של הווינדוס מבלי לפרמט את המחשב. לפני ההתקנה (בווינדוס הקודם) היו לי תמונות,תוכנות ועוד. אחרי הההתקנה הכל נעלם כלא היה על אף שהמחשב מראה כי אני משתמש ב25 ג'יגה (וזה בטוח לא הווינדוס). כל הדברים שהיו, היו על שם משתמש (כחלק מאפשרות לעשות חשבונות משתמשים) ועכשיו אין לי מושג איך אני מוצא אותם או מפעיל את המחשב על המשתמש שהיה קיים. אשמח מאוד אם משהו יעזור לי להבין איפה כל הקבצים הישנים נמצאים. תודה לעוזרים רותם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ''צייר'' =\ יש איזושהיא דרך לשחזר אותו?שאני אומר מחקתי אני מתכוון לא רק לshortcut אלא לכל הנתונים שמפעילים אותו (הרצתי חיפוש וכלום) בקיצור,חיפשתי פתרון והפיתרון היחיד היה להתקין מהדיסק,שזה פתרון לא כך כל ריאלי בשבילי.יש דרך לזחר את התוכנה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-