עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Shaye,

כותרת ^^ ואם כן מאיפה?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by imac,

מה זה דווקא עכשיו יש לי יותר בעיות זה היה אמור לעזור לא?

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  3. יש לי בעיה שמצריכה WINDOWSXP באופן זמני , יש לי רשיון ל מWIINDOWSXP64 PRO שאני משתמש בו במחשב הזה OEM (אני חייב 32) יש לי רשיון ל XP 32 של מחשב נישא גם EOM ...XP רגיל האם יש דרך אחת מהדרכים הללו להשמש ב WINDOWS אפילו ללא אקטיווציה ...אני צריך את זה ליום יומים? אני יכול להשתמש בדיסק של המחשב השניה ובקוד שלו ולא לעשות אקטיווזציה? זה חוקי ? יאפשר לי להוריד דריוורים ? ועידכונים ... זה ממש חשוב תודה

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  4. שלום יש לי בעיה, שפת הווינדוס- חצי עברית חצי אנגלית. הבעיה עם העדכונים של מיקרוסופט אבל אני לא מוצא ת'עדכון KB943460. מה עוד יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by zglazer,

שלום לכולם אני אמור קבל מחשב חדש לצרכים כלליים ומשחקים אני מעוניין להתקין WIN 7 Ultimate אני לא יודע איזו גירסה עדיפה 32 ביט או 64 ביט האם ה 64 ביט תתמוך בכל התוכנות והמשחקים שקימים נא המלצתכם

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by imac,

זוכרים שהלבשתי את ה - XP שלי ? אז עשיתי עכשיו משהו דומה .. איך יצא ? Pic #1 Pic #2 Pic #3 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  7. שלום לכולם איך אני מוסיף את שורת המשימות למעלה עם TOOL FILE וכו?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  8. שלום לכולם, עד לפני שבוע היה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק. לפני שבוע שניהם שבקו חיים, לא משנה איך, מה שחשוב זה שהם לא עבדו. אז הייתי כמעט שבוע במחשב של אחותי ועכשיו חזרתי למחשב שלי. הסרתי את התוכנה iTouch של לוג'יטק אבל את התוכנה Logitech Desktop Manager אני לא מצליח להסיר.(הוא מוציא לי הודעה שהוא לא מוצא איזה מודול מסויים אבל זה כרגע לא הבעיה) המצב הוא כזה: מקלדת אני מחבר בכיף וכאשר רק מקלדת מחוברת הכל עובד מצויין. כשאני מחבר גם עכבר, מתחילה הבעיה - המחשב נותן צפצוף בעת העלאת המחשב ומודיע שמקלדת לא מחוברת, ואז המחשב מוציא עוד הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \system32\ntoskrnl.exe please re-install a copy of the above…

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by assaf990,

אני רוצה ליצור חשבון אדמין עם סיסמה והכל. ובנוסף -חשבון עבור אורח ללא סיסמה אני רוצה גם שבכל הפעלה של המחשב אז אוטומטית זה ייכנס לי לחשבון של האורח ללא מסך פתיחה האם אפשרי? איך?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by loco2000,

לפי מה שאני יודע היה ניתן ב-WINDOWS XP ו- WINDOWS 98 ליכתוב בפקודה בשם MSCONFIG והיה חלון קופץ והיה ניתן לשנות אלו תוכנות יעלו בהפעלת ה WINDOWS ואלו לא? בWIN 2000 זו לא אותה פקודה , מהי הפקודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by yaghobieh,

כולם נתקלו בטוח בתיקיות האלו: 90e578e075139ec4d6 איך מוחקים אותן?! המחשב לא נותן... למישהו יש עצה/ דרך? ניסיתי כול תוכנה אפשרית

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  12. יש כמה תוכנות שהצלחתי להתקין בעבר על הXP ועכשיו אני לא מצליח... כאשר אני לוחץ על קובץ ההתקנה מופיע לי הודעת השגיאה: מה זה אומר? ויש אפשרות לתקן את זה? בתודה מנור

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  13. ביצעתי התקנה נקיה של win xp pro , מיד לאחר ההתקנה ניצול המעבד במצב IDLE נע בין 30 ל-70% . מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by alone66,

בחיבורי רשת איך אני מסמן לראות שהמחשב והכרטיס רשת מחובר ( שני המחשבים הקטנים ) בשולחן המשימות תודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. שלום רב , כאשר אני מנסה להיכנס לתקייה עם תמונות, משום מה ה-Explorer קורס, ניסיתי להחליף את הקובץ מהתיקייה של ה-Windows, אך זה לא עזר . מישהו יודע מדוע זה קורה ? ??? תודה מראש. :-\

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by ONKYO,

יש לי win2k pro ויש לי איזה תוכנית שכל הזמן עולה עם הוינדוס, ואני רוצה לבטל אותה, בstart-programs-startup היא לא מופיעה... אני מחפש את התפריט שדומה ל msconfig (במערכות הפעלה אחרות) מישהו יודע איך נכנסים?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by Doorman404,

התקנתי עכשיו את W2K ושניסיתי להכנס עם היוזר (שלפחות אני חושב) שהגדרתי בהתקנה - וזה לא עובד יש דרך לגלות את היוזר או להכנס ולשנות אותו ?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  18. שלום. יש לי מחשב נטבוק (Atom 1.6 כידוע - לא בדיוק מהיר (: איזה מערכת הפעלה עדיפה עבורו - 7 Starter או XP (בגרסה קלה)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by Athlon_XP,

שלום לכולם ! לפניי כשבוע הורדתי את העידכון SP1 עבור ה-XP PRO שלי אך כאמור הבנתי שזה לא ממש עידכון שבאמת עשה את ה-WINDOWS שלי יותר טוב אלא הבנתי שהוא רק נהרס. בכל מקרה יש לי בעייה שדיי מציקה לי והיא: אני לא מצליח לסגור את ה-WINDOWS MSN שלי ! לפניי שהורדתי את העידכון יכולתי לעשות קליק ימני ויציאה (יעני לסגור את התוכנה) אך עכשיו אני לא יכול לסגור ((((( יש לי הודעת שגיאה כזאת: "קיימים ישומים אחרים המשתמשים כעת בתכונות הניתנות על-ידי Windows Messenger. ישומים אלה עשויים לכלול את Outlook, Outlook Express, MSN Explorer ו-Internet Explorer".

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by קרול,

אני יודע לנקד בעברית, אבל ברוסית זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  21. ערב טוב לכל הפורם. טוב אז ככה יש לי פה מחשב שאני כבר כמה זמן מנסה להתקין עליו ווידוס החל מ98 עד לאיקס פי. הבעיה שתמיד בהתקנה הראשונית הוא לא מצליח להעתיק את כל הקבצים ואז הוא לא ממשיך את ההתקנה. המפרט של המחשב הוא DURON 750 GIGABYTE GA-7IXE4 196 SDRAM RIVA TNT2 ושני הרדיסקים מסריחים של 2 ג'יגה עכשיו אין לי שמץ של מושג למה המחשב לא מצליח להתקין. כמו שאמרתי ניסיתי מלא דיסקים ככה שזה לא הדיסקים בטוח. ההרדיסקים גם בדקתי וכן הצלחתי להתקין עליהם, היום גם לקחת את ההרדיסק מהמחשב השני והוא גם לא רצה להתקין עליו. מישהו פה יכול אולי לעזור לי למה הוא לא מתקין? תגידו לי אני מוכן לנסות הכל אני כבר משתגע מזה. תודה מראש CM

• 15 תגובות
    • 981 צפיות
  22. מקלדת של מייקרוסופט איך אני מבטל שכפתור ה SLEEP וה LOG OFF לא יפעלו ?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by omerba,

האם תחת ווינדוז אפשר לבטל את הוירטואל ממורי/פייג' פייל/SWAP ? אם כן אז 2GB יספיקו?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה לקנות XP, אתם יודעים איפה אפשר לקנות משומש? יש לי כרגע 2003 גרסת ניסיון ל 180 יום ואני יכול להשתמש אחר כך ב XP PRO ל 120 יום גם גרסת נסיון בחינם ממיקרוסופט. אני מקווה למצוא מישהו שהתקין VISTA ולא צריך את הגרסה הקודמת שלו. אשמח לדעת אם יש מקום שמוכר רשיונות משומשים, כרגע אני מוצא רק OFFICE. תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  25. איזה מערכת קבצים יש לי על המחשב ואם תגידו לי תכנס למאפיינים של המחשב שלי אז ניסיתי ולא הצלחתי אז תנו לי דרך אחרת לדעת איזה מערכת קבצים יש לי עכשיו על המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.