עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by devilh,

יש לי ויסטה 64 ביט -התלחתי ליצור שיתוף קבצים עם מחשב אחר בעל XP 32 ביט אבל את המדפסת שמחוברת לויסטה לא הצלחתי להפעיל דרך ה-XP יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zoriza,

לאחרונה יותר ויותר פעמים דף האינטרנט פשוט קורס וסוגר את עצמו , לא מופיעה הודעת שגיאה מיוחדת . יש לי VISTA עם כל העדכונים .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by AmitDanan,

בדקתי היום שכל העדכונים שלי הצליחו בהיסטרית העדכונים שמתי לב לעדכון שלא הצליח לכן הסרתי והתקנתי אותו פעמים, שאני רוצה למחוק את הישן כי עכשיו הוא הצליח פעמים אני רואה אותו בהיסטוריה אבל הוא לא מופיע בעדכונים מותקנים ככה אני לא יכול למחוק אותו, העדכון הוא KB2864058 איך אני מסיר את הישן שרשום לידו נכל ניסיתי כבר בעדכונים מותקנים.

4. Started by ElEmEnt,

יש לי מספר מערכות הפעלה xp ו98 ואני רוצה שישר הxp יעלה לי בלי אפשרות לבחור איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך. מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי? המפרט בחתימה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום.. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב שלי ופתאום הופיע לי המסך שהמחשב לא הופעל מחדש כראוי ושואל אותי באיזה מצב להפעילו (SAFE MODE, LAST KNOW CONFIGURATION וכד') ניסיתי כבר את כולם, ובכל אחד מהפעמים הוא עושה ריסטרט. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הבטריה.. ולא עזר. זקוק להצעות.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eladbu,

אתם חייבים לעזור לי פתאום אין לי גישה אל אף תיקיה במחשב! אני המשתמש היחידי ואדמין אפילו ל C הוא לא נותן לי להיכנס ומציג הודעה נו אקסס בעצם על כל דבר !מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by KoDkOd,

סירתי לי קצת ב Help And Support של Win Xp ואז ראיתי את Offer Remote Assistance אז מעניין אותי איך זה עובד ניסיתי כמה פעמים אבל לא הכי הצלחתי מישהו התנסה בזה פעם ? :

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by abo,

hey i hope someone will be able to help me... my problem is that i installed an ENGLISH version of windows XP professional now i cant write in hebrew... i need the instalation of the hebrew keyboard layout. from some reason -my copy of Windows is pirate- i dont have this installation file... please please please help me!!! thanks guy, your the best! p.s. i downloaded a file from the internet, but the order of the letters do not match the keyboards in israel insted of A=ש W=ש i hope help is on its way...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום. אני צריך דיי בדחיפות תקליטון איתחול של ווינדוס אקס פי, אבל אין לי ווינדוס כדי להכין כזה תקליטון. אני צריך ספציפי של אקס פי. מאיפה אני יכול להוריד/להשיג??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Doorman404,

התקנתי עכשיו את W2K ושניסיתי להכנס עם היוזר (שלפחות אני חושב) שהגדרתי בהתקנה - וזה לא עובד יש דרך לגלות את היוזר או להכנס ולשנות אותו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי . יש לי בעיה בווינדוס מאתמול בלילה לאחר איתחול של המחשב. אני לא מצליח להעלות את מנהל המשימות אני מקבל הודעת שגיאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך". הודעה מפגרת כי אני מנהל המחשב, זה הוונידוס והמחשב שלי . כאשר אני מתנתק ועולה כאדמיניסטרטור אז אין בעיה - מנהל המשימות עולה. אנא עיזרו לי, מה עליי לעשות דרך אגב, אין מצב לשיחזור המערכת משום שאתמול ביטלתי אותו ומחקתי את כל נקודות השיחזור - טעות מצערת אודה לכם על עזרתכם כמו תמיד אני מצטער, שכחתי לעשות חיפוש , אם אני לא אצליח אז אני אפנה אליכם שוב בעריכה. סליחה. לאחר חיפוש הצלחתי לפתור את הבעיה ושוב אני מתנצל שפתחתי סתם ת'רד. "אין מעשה במחשבה תחילה"

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by SuB,

לפני כמה ימים התחילה לקרות לי בעיה שבכל הפעלה מחדש של ה-WIN, סרגל הכלים של ה-quick lunch (הפעלה מהירה) אינו מופיע, ואני צריך להפעיל אותו ידנית בכל פעם. מישהו יודע מה הפתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bluemail,

אם אני מדווח למיקרוסופט ישראל על טכנאי שהתקין לי וינדוס לא חוקי מה קורה לו ???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by imac,

מה זה דווקא עכשיו יש לי יותר בעיות זה היה אמור לעזור לא?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ttwow,

באינטרנט אני מצליח לראות ולכתוב באנגלית וגם ב"שולחן העבודה" אבל יש מלא דברים במחשב שאני לא מצליח לכתוב או לקרוא בעברית וזה כותב לי בכתה"יודה" ולא בעברית(לדוגמא בPALM שבמחשב שלי זה כותב ככה)איך משנים לעברית? בתודה מראש....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הכותרת עושה עוול לשאלה... יש לי מחשב נייד (Dell Studio XPS 13) שמחובר באופן קבוע אצלי בבית למקלדת\עכבר ומסך (LG W2220P חדש ) המחשב יושב "סגור" (המכסה סגור) על השולחן בצד. במצב הנ"ל ווינדוס מזהה רק את המסך החיצוני ואוטומטית שם רזולוציה מתאימה וכו'. לפעמים אני "פותח" את המכסה של המחשב - על מנת להוציא דיסק, לדבר בסקייפ (בשביל המיקרופון) וכו'. כאשר אני "פותח" את המחשב, המסך של הנייד נדלק, ווינדוס מזהה את שניהם ואוטומטית עושה Duplicate Display ומוריד את הרזולוציה לרמה נוראית על המסך החיצוני... אני מסוגל להיכנס להגדרות ולהגיד לו "Show desktop only on display 2" מה שפותר את הבעיה. הבעיה היא כמובן שברגע שאני "סוגר" את המחשב ווינדוס מזהה שוב מסך אחד ופעם הבאה שאני אפתח אותו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי יש לי עכשיו הארד-דיסק 80G שיש בו את כל התמונות\שירים\סרטים\משחקים\תוכנות וכו'...ולא מותקן עליו win... בקרוב אני קונה עוד הארד-דיסק 160G.. אז אני רוצה להתקין win xp על ה160 ואז להעביר את כל המידע מהארד דיסק 80 להארדיסק 160... ואז למחוק את הwin xp ולהתקין win xp על ה80 וככה ליצור שה160 יהיה בעל כל המידע וה80 יהיה בעל הwin xp... קודם כל...האם זה אפשרי???? ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tal hw king,

מה הבעייה שלו? השירים עובדים ואני שמעתי בהם, ועכשיו מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מיקרוסופט האלו כול היום דיי כבר!!! נמאס! (לינוקס לצערי לא הפתרון בשבילי....... )

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Absurd,

אהלן חבר'ה. יש משהו שמאוד מציק לי שקרה לאחרונה. פתאום ככה, בלי שאשנה דבר, Windows החליט לפתוח לי את הכוננים בחלון חדש! אני נכנס למחשב שלי, דאבל קליק על כונן C (לדוגמא), והכונן נפתח בחלון חדש במקום להיפתח באותו חלון כמו שהיה עד עכשיו בשנה האחרונה! כמו שאתם רואים, אפששרויות התיקייה מוגדרות כמו שצריך: מישהו יודע מה פשר השיגעון הזה? בגלל התכיפות שבה אני עובר מכונן לכונן, הדבר הזה מאוד מציק לי. אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Mighty,

היי אנשים ... אוקי אז ככה.. יש לי ווינדוס 2000 עם sp4 זיכרון אס די רם 256 ומשום מה שאני נכנס לtask manager הוא עושה לי תמיד (בזמן האחרון ) 100 % תחת הכותרת -CPU USAGE- !!!! וגם שאני סוגר את כל התוכנות זה עושה לי את זה : \

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by a-gold,

שלום לכולם אני צריך קצת עזרה מכל אלו שמבינים בSERVER ,לצורכי הלימודים שלי אני צריך להגדיר בדומיין הגדרות של שומר מסך(שיפעל אחרי זמן מסויים וידרוש סיסמא וכו'). כמובן שאני מגדיר את זה בGPO אבל אין לי אפשרות להגדיר את זה ברמת computer configuration אלא רק תחת USER איך אני גורם שזה יחול על כולם???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by imac,

זוכרים שהלבשתי את ה - XP שלי ? אז עשיתי עכשיו משהו דומה .. איך יצא ? Pic #1 Pic #2 Pic #3 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by KF,

שלום לכולם, יש לי בעיה כאשר אני עורך תמונה בפוטושופ ושומר בשולחן עבודה או סתם מוריד מהאינטרנט תמונה תמיד אני רואה את התמונה בגוון צהבהב יותר. כאילו התמונה מקבלת צבעים "חמים" ומעוותת את הצבעים המקוריים של התמונה.. למה זה ואיך מסדרים את הבעיה ? תודה.

דיונים חדשים בפורומים