עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, חיפשתי רבות ברשת ולא מצאתי פאץ' שמתאים לי. יש לי Vista Ultimate 32bit + SP1 . מקווה שיש בכלל ל-SP1 .. תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. Started by EAD,

אוקיי חשבתי על זה לרוב יש כל מיני PROCESS שסתם תקועים לנו בזכרון ומבזבזים משאבים יקרים. כמו נניח המדפסת שירותי רשת ועוד שטויות. השאלה שלי, האם אני יכול ליצור "פרופיל" כזה שבלחיצת עכבר או RESET אני נכנס אליו, ואז כל הדברים הלא חיונים האלו מבוטלים. וכשאני רוצה, אני חוזר לפרופיל הרגיל שלי עבור DESKTOP וכו' ?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by oded6188,

כשאני נכנס למחשב שלי, ולוחץ דאבל קליק כלהיכנס לכונן D למשל... אז קופץ לי המסך הזה של open with... ככה שהדרך היחידה להיכנס לתוך כונן היא דרך start>run... איך אפשר לפתור את זה?

4. היי יש לי תופעה ממש מוזרה!! נניח עכשו אני רושם פה ומעלה אתרים והכל נחמד ויפה. אבל אם אני מעלה UTORRENT אפילו לכמה שניות ואז סוגר (כלומר זה לא מוריד מהרוחב פס וכו') אני כבר לא יכול לפתוח אתרים ברשת! אני יכול לעשות PING הרשת פעילה הכל תקין אבל שמעלה אתר כמו האתר הזה, רשום למטה (FIREFOX או IE7) שRESOLVE ושום דבר לא פועל או עולה! כאילו תקוע איזה שעה ככה מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? עדכון: אוקיי שמתי לב שהבעיה התחילה מאז שהתקנתי NOD32 זאתי תוכנת אנטי וירוס. התקנתי גרסה אשר כוללת גם את הFIREWALL שלהם וכו'. בכל מקרה הגרסה היא גרסת 64 ביט ואמורה לפעול כמו שצריך בחלונות VISTA אך כפי ששמים לב, יש את הבעיה למעלה מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את ז…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by pinky_28,

קניתי מחשב חדש עם דיסק של 500GB ואני רוצה להתקין אותו. לכמה מחיצות מומלץ לחלק את הדיסק? האם partition אחד זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by night-fire,

שלום, אז ככה,התקנתי ויסטה ואני רואה שאני צריך עוד זיכרון אז החלטתי לקנות עוד סטיק של 2GB .(המערכת לוקחת לי בערך 1 GB בלי הרבה מידי מאמצים ותוכנות). האם הוספת הזיכרון תעזור לי? כלומר , נגיד המערכת הפעלה לוקחת 1GB זיכרון,ואני מריץ משחק שצורך 2GB זיכרון (תיאורטית..הכוונה שכלל המחשב לוקח יותר מ-2GB זיכרון),האם הויסטה מאפשרת שימוש של עוד זיכרון מעל 2GB ? אני מרגיש לא טוב עם 2GB כשמערכת ההפעלה לוקחת סטיק שלם של זיכרון לבד. מקווה שההסבר שלי ברור , ושוב אני מדגיש יש לי Vista Ultimate 32BIT תודה.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by tzahi16,

מה אני צריך לעשות בכדי לחסום את האפשרות שפקודה SHUTDOWN -I לא תכבה לי את המחשב? אני לא מתכוון לרשום SHUTDOWN -A, אלה לחסום בכלל את הפקודה. שמעתי שאפשר לשנות משהו ב"שירותים".

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה חיפשתי עם nod ו kaspersky ו avg ומה לא ( אבל לא ביחד , כל אחד התקנתי בנפרד כדי שלא יהיה התנגשות ) תוכנות spy ו reg ומה לא .. ממש הכל ופשוט כלום לא עוזר =[ אם עכשיו אני במחשב אז הכל עובד פשוט יופי , אבל אם עוזבים את המחשב לכמה דקות טובות מתחילים לקפוץ חלונות כחולים ולמה אני לא מעלה לכם תמונה של החלון? כי כל פעם יש שגיאה אחרת .. אף פעם לא אותה שגיאה כל פעם זה כותב משהו אחר .. מה לעשות ? אני כבר מיואש =[

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by yoze,

שלום לכולם בשעה טובה, קיבלתי את המחשב השולחני שלי (המסך עדיין בהחלפה לאחר פיקסל שרוף ). הבעיות אבל רק התחילו: 1. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-73PVM-S2H שתומך ב RAID 5 ויש לי 3 דיסקים קשיחים 500gb כ"א בשביל התצורה הזו. במעבדה הגדירו לי את תצורת ה RAID על ה BIOS וכשבאתי להתקין את Windows XP התהליך כל הזמן נתקע. הפתרון של המעבדה היה להתקין לי את Windows Vista Ultimate. הייתי שמח מאד לחזור ל XP הישן והטוב, אבל אומרים לי במעבדה שבעצם אין ל XP תמיכה ב RAID 5 (כלומר דרך לוח האם). האם מישהו עם נסיון ב RAID שמע על כזה דבר? 2. בכל אופן, ניסיתי לעבוד עם ה VISTA אבל הוא כל הזמן נתקע לי (מדובר ב SP1). באתי להוריד את כל הקבצים שלי מהכונן הנייד למחשב השולחני אבל בכל פעם ההעתקה נתקעת …

10. Started by IlanF,

לפי מה שקראתי באינטרנט התיקיה הזאת קיימת רק למי ששדרג מXP, אני לא שדרגתי.. פרמטתי את הXP... עד עכשיו התיקיה הזאת לא הייתה קיימת אצלי. אבל פתאום היא הופיע ותופסת לי 7.5 גיגה! יכול ליהיות שהיא הופיע בגלל שהתקנתי את HALO 2? ואיך אני מעיף אותה מהמחשב שלי וחוסך את ה7.5 גיגה האלו? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nissim_y,

במחשב חדש עם לוח asus mx/1333 לאחר התקנת xp במאפייני תצוגה אין לשונית שומר מסך ??

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by orelzion,

אוקיי צירפתי צילום מסך, כדי שתבינו את הבעיה. אין לי מושג איך זה קרה (אני חולק את המחשב עם ילדים קטנים) אבל האם יש למישהו מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודנ מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by orelzion,

אני מצרף תמונה כדי שתבינו מה הבעיה, אין לי מושג איך לעזאזל זה קרה, אבל יש למישהו מושג איך להחזיר אצ המצב לקדמותו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. מצורף הבעיה עם קובץ Win32k.old והפיתרון http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-94921.php אבל אני לא יכול לשנות את השם של הקובץ כי המערכת רושמת שאין לי הרשאה למרות שאני רשום כאדמיניסטרטור מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בלי כוונה מחקתי את סל המיחזור משולחן העבודה שלי , איך אני משחזר אותו? אני מישתמש ב Vista 64bit

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני משתמש בXP ומאוד רוצה להתקין את האולטימייט או הום אדישן 64 ביט מהסיבה הפשוטה שהבנתי שזיכרון 4 גיגה נתמך במלואו וכן נהול המשאבים טוב יותר מגירסות 32 ביט, אבל... יש לי מיספר תוכנות ציור וכן תוכנות ליצירת תמונות פנורמה שהגירסאות שלהן קצת ישנות ואני לא בטוח האם הם יכולות לרוץ על ויסטה באופן כללי בכלל!!! אבל על הצד שהם כן יכולות לרוץ על גירסת 32 ביט, האם ניתן להתקין אותם על גירסת 64 והם יפעלו כמו שצריך? אני שואל את השאלה משום שהבנתי שבגירסת 64 ביט קיימת תיקייה בפרוגרם פייל המיועדת להתקנת יסומים של 32 ביט - אז מה זה בעצם אומר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני צריך לשנות את המערכת הפעלה XP לעברית (שהכל יהיה בעברית..) כי יש לי פה מחשב חדש עם XP באנגלתי... מה הדרך הכי קלה והכי טובה לעשות שהכל ישתנה לעברית כאילו קניתי XP בעברית ולא באנגלית? זה דחוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. אני יודע שזה דבר אולי לא רגיל לבקש אותו בפורום אני מתחיל כבר לבנות את המחשב ואין לי את הוינדוס ויסטה אם יש פה מישו בראשון {מזרח-מרכז} שיכול להעביר לי אודה לו מאד! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  19. שלום, התקנתי על מחשב חדש ווינדוס XP... הפעלתי אותו והמפתח של ה-30 יום נעלם והוא אמר לי שהווינדוס הופעל ופתאום אחרי משהו כמו חודש וחצי אני מנסה להדליק את המחשב ורואה לפני שזה נכנס לחשבון עליך להפעיל את ווינדוס, להפעיל כעת או מאוחר יותר. אני לוחץ כעת למרות שכבר הפעלתי אותו ואז החשבון בא להיפתח ונפתח לי חלון שכתוב בו ווינדוס כבר הופעל לחץ אישור לסיום.. אני לוחץ סיום והחשבון מתנתק... אחר כך אני מנסה ללחות על לא בקטע שזה שואל אותי אם לאשר עכשיו או מאוחר יותר וגם אז החשבון מתנתק... אשמח להסבר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה.... האם אני חייב עכשיו לפרמט?! תודה.

20. יש לי ויסטה, ולפני כמה ימים הוא עשה לי איזה בעיה שכשאני לוחץ לחצן ימיני על איזושהי תיקיה או שאני עושה העתק הדבק הוא מראה לי את ההודעה הזאת איזה 4 פעמים: אני לוחץ איגנור איזה 4 פעמים ואז הוא פותח לי את מה שרציתי... יש איזושהי דרך לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by תרנגול,

לאחר התקנת .NET FRAMEWORK כדי שתוכנה מסוימת תוכל לפעול, כמובן ממיקרוסופט עצמה, התווסף לי USER נוסף של ה .NET, בלוח הבקרה אני לא יכול להסיר אותו רק להפוך אותו ל OFF , אני כמובן לא צריך את ה USER הזה, אם מאתחלים א המחשב אין צורך להזין ססמה והוא עולה ישר למשתמש הרגיל ללא כל בעיה, אבל אם יוצאים ממצב של STANDBY אז צריך ללחוץ על המשתמש הרגיל, סתם טרחה מעצבנת. העברתי את החשבון הזה ל OFF וזה לא ממש עוזר. האם יש פתרון מלבד הסרת כל ה .NET FRAME WORK ? תודה אילן

22. הנה המפרט שלי Intel Core 2 Quad Q6600 2.66GHz + AC Freezer 7 Pro ¤989 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤300 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1335 SeaSonic M12II 500W Cabel Management A.PFC PSU ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1021 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Compute…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  24. יש לי מספר שאלות על ויסטה: 1. ויסטה בעצמו התקין לי AC97 AUDIO DRIVER השאלה היא האם דרייבר זה הוא עדכני או שיש צורך להוריד חדש? 2. ב WINDOWS UPDATE אני יכול להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך.. השאלה היא אם עדיף להוריד בעצמי מהאתר של NVIDIA? 3. האם צריך להתקין את NVIDIA NFORCE DRIVER בויסטה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

האם בכלל צריך או כדאי להשתמש בתוכנה כזאת ואם כבר אז באיזו? מה התוכנה הכי טובה לויסטה 64ביט? תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים