עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי, כשאני מסתכל בתוך הtask manager, אני רואה כמות די מכובדת (7 במספר) של תהליכים שנקראים svchost. כשאני מנסה לצמצם את המספר שלהם המערכת נתקעת ומאתחלת. אם אני לא טועה, קראתי איפהשהוא שכמות גדולה שלהם זה לא דבר מועיל או טוב. אז איך מצמצמים את המספר שלהם? ד"א מערכת ההפעלה שלי היא XP pro sp3 תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. Started by BloodyW,

היי, בטעות לחצתי על מצב שינה בויסטה וכשאני רוצה להדליק את המחשב, המסך נשאר כבוי. אין לי דבר לעשות חוץ מלכבות אותו שוב ע"י לחיצה ארוכה בכפתור הכבוי, ועדיין הויסטה פשוט לא עולה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  3. שלום חברים! לפני כשבוע שמתי לב שבכונן C (איפה שהווינדוס מותקן) נשארו לי 150MB, אז החלטתי לנקות קצת. מחקתי קבצים בעיקר איפה שה-users, לא זוכר כבר מה מחקתי, אבל גם ביוזר של ה-Administrator שהוא היוזר הפעיל שלי- מחקתי קבצים (שלידיעתי לא היו חשובים). למחרת כשהדלקתי את המחשב, האינטרנט הפסיק לפעול (במחשב השני ברשת דווקא יש אינטרנט), הסמן של העכבר הפך לבן (במקום אפור שהיה מקודם). בקיצור- יש לי הרגשה שבטעות מחקתי כמה קבצים חיוניים. השאלה היא- איך אני יכול לשחזר אותם ולהחזיר את האינטרנט? (ד"א,האנטיוירוס ממשיך להתעדכן, והכל נראה תקין- אבל בדפדפן [FF/IE7] אני לא מצליח לגלוש) תודה לכל העונים... תומר

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם בעודי משוטט לעצמי באינטרנט ומחפש תשובות בנוגע לכך האם ויסטה 23 תומכת ב4GB זיכרון? המציאו כל מיני תאוריות שהכרטיס מסך גוזל חלק וכדומה, אבל פתאום הגעתי למאמר מעניין, בנוגע לדרייוור או משהו דומה לזה שאינטל פיתחה (שיכול לפעול על AMD), המסביר שה4GB קיימים, אבל לא ניתן לראות אותם. למערכת שאינטל יצרה קוראים Physical Address Extension (או בקיצור: PAE), אשר מאפשר לך לראות את הזיכרון. לדוגמא, אם תיקח 3.5GB, הוא יהיה נראה ולא תצטרך את הPAE כדי לראות אותו, אבל אם יהיה לך 4GB או יותר, 0.5GB ממנו יעלמו לPAE, שרק איתו תוכל לראות אותם. בכל מקרה זה כל מה שאני הבנתי מהמאמרים השונים באינטרנט, הנה מאמר אחד מאתר מייקרוסופט שאשמח אם תקראו, ותוכלו להסביר באמת מה קורה כאן. htt…

5. ידעתי לבטל את זה פעם אבל שחכתי... תזכירו לי בבקשה ,אם אפשר תרשמו את התהליך המסודר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by Vidati,

התקנתי היום VISTA 64BIT וגיליתי שהדרייבר של כרטיס הרשת לא מתאים... (ידעתי את זה, אבל רציתי לנסות בעצמי ) ואז התחלתי לחפש דרייבר ל64ביט. לאחר חיפוש מיגע הגעתי למסכנה שהדרייבר האחרון שיצא לכרטיס הרשת שלי היה ב2003 וכמובן שהוא 32ביט... אז מה הפיתרון שלי? אני מחפש אתר שאולי מקודד מחדש דרייברים ל64ביט כי אין לי ממש רצון לקנות כרטיס חדש רק בגלל ה64ביט. יש למישהו רעיון? או שהפתרון היחיד הוא להחליף לכרטיס עדכני יותר שתומך ב64ביט? תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם יש ברשותי WINDOWS 2000 PROFESSIONAL ואני לא מצליח לפתור בעיה שקיימת כבר הרבה מאוד זמן.כשאני מנסה לפתוח תיקייה(לא משנה איזו) מכל מקום אני מקבל את ההודעה הבאה:IEXPLORER.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS.YOU WILL NEED TO RESTART THE PROGRAM הנקודה היא שאני רוצה לפרמט את המחשב ולשדרג ל-XP אבל לפני כן אני רוצה לגבות חומר שיש על המחשב(אגב גם אחרי RESTART המצב זהה וגם ב-SAFE MODE).איך פותרים את הבעיה הזו?אשמח לתגובה ועוד יותר לפיתרון בתודה מראשZIK

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by חנוך111,

ב- HD יש שתי מחיצות: C ו- D. כיצד מוחקים את המחיצה D מבלי לפגוע במערכת ההפעלה XP המותקנת על מחיצה C? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קורה לי לעיתים קרובות שתפריט ההתחל ניהיה מטושטש מחוק כזה והדרך ליפתור את זה זה לצאת מהתהליך EXPLORER וליפתוח אותו שוב ואז זה חוזר לעצמו, פירמטתי כבר כמה פעמים וזה תמיד קורה שוב אז זה לא וירוס, הבעיה מוכרת אולי? הווינדוס מקורי 64BIT האמת אני חושב שזה התחיל לי מאז שהתקנתי את SP1 יכול להיות? הינה תמונה של הבעיה : http://www.s iz.co.il/my/imft jkn4nmml.jpg להוריד רווחים!

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  10. שלום לכם צרבתי כרגע דיסק שבא מתוך קובץ ISO הדיסק נצרב בצורה של 8 תווים - כלומר שכל הקבצים והתיקיות הם בתווים גדולים וחלקם (אלו שהיה להם שם ארוך) עם 1~ בסופם, מה שגורם לדיסק להיראות מכוער ומה שגורם לי לא להבין מה זה כל דבר בדיסק. ראוי לציין כי כשפתחתי את קובץ ה-ISO עם ISO BUSTER גם שם ראיתי הכל במבנה של 8 תווים אך כשפתחתי עם WINISO הכל היה בסדר וראיתי את כל הקבצים והתיקיות בשמותיהם המקוריים בצורה יפה ותקינה. כיוון שכבר מחקתי את ה-ISO ונותר רק הדיסק הצרוב בצורה של 8 תווים, רציתי לדעת האם אפשרי הדבר לראות איכשהו את שמות הקבצים במבנה המקורי שלהם (בצורה שליותר מ-8 תווים כדי שהכל יהיה ברור ואבין מה זה כל קובץ). תודה רבה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by eladbu,

האם קיים איזה add in שאוכל לגרור קבצים ברימוט דסקטופ קונקשיין ברצוני לעשות למשרד רחוק drag n drop לקבצים

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  12. כאשר אני לוחץ על כיבוי אז רשום לי ש "המחשב מוכן כעט לכיבוי" ואני צריך לכבות ידנית וזה מעצבן! זה בגלל הSP2 אני מניח כיוון ובSP1 המחשב היה מתכבה אוטומטית. איך משנים את זה?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. היי חבריה, התקנתי וינדוס 7 ultimate ,אחר ההתקנה המחשב בהדלקה עולה מסך כחול עם סריקה ,מאתחל מחדש ומבצע תיקון אתחול שכמובן לא עוזר לוח אם אינטל dp35dp זיכרון 3 גיגה כרטיס מסך nvidia 8500 יש פתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הסרתי עידכון אבטחה, ואולי בגגל זה נוספה לי תקייה עם שם מוזר: C:\8a6b3f9a5219d12f66a534 שוקלת 14.5MB וזה תוכנה מהי? האם ניתן להסיר? איך הגיעה אלי?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי יש לי פורום php ומתי שערכתי את הקבצים אז בטעות לחצתי שזה תמיד יפתח את הקבצים עם הפנקס רשימות ועכשיו אני לא יכול לערוך אותם ואין תוכנה אחרת שיכולה לפתןח אותם אז רציתי לדעת איך אפשר לבטל את השטות הזאת בכדי שהמחשב שוב פעם לא ידע איזה סוג קבצים אלו

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by Bug2000,

אני רק צריך לדעת את הפקודות ב DOS אני זוכר שצריך לכתוב כך : במקרה שלי זה כך : E: E: CD I386 E:I386 אחרי זה אני לא זוכר מה צריך לכתוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני הולך לקבל מחשב שלי, ורציתי שתהיה אפשרות לראות את האדמיניסטרטור מצב רגיל. יש דרך לעשות את זה? ומה ההבדל בין אם אני עושה חשבון ומגדיר אותו כמנהל המערכת לאדמיניסטרטור?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן הווינדוס אצלי ממש דפוק ואני כל הזמן מקבל את ההודעת SEND DONT SEND כי הGENERIC HOST משהו של WIN32 נתקע או משהו כזה מה זה בדיוק ואיך מתקנים?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה היום נתקלתי אתלי במחשב בבעיה מוזרה ביותר שבגללה ביליתי כל הערב בתיקון המחשב בקיצור היום בערב פתחה אמא שלי את המחשב נכנסה לאינטרנט שם נתקע לה משהו והיא כיבתה את המחשב. הנה אני מדליק את המחשב ומה אני רואה אני לא יכול להכנס לwin98 שלי!! הוא רושם לי שיש ביעת אבטחה בVKD device ושאני צריך לאתחל את המחשב.גם safe mode לא עזר ונאלצתי להתקין הכל מחדש. אולי יש למישהו יש מושג מה זה הvkd device כדי שבפעם הבאה אני אולי אזהר יותר ויידע איך לתקן את זה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. Started by Yaron2012,

שלום, אשמח לקבל קישור להורדת Windows 7 Pro/Ultimate x64 בעברית. אני משתמש ב- Windows 7 Image Updater וחשוב לי שה- ISO יהיה x64 בלבד. תודה.

21. כל פעם שאני פותח ספריה מסויימת ומשנה לה את אופציית ה VIEWS ל LIST לאחר שאני עושהRESET הכל חוזר למצב ברירת מחדל האם יש אפשרות להגדיר לספרייה מסויימת\ או לכולם שתמיד יהיו על LIST?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by TomTom,

יא בני זונות!!!!! כל הפורום הזה! חוץ מ - Fire_Trooper יא ני זונות מניאקים דודה שלכם עלמנות!!

23. Started by generalA,

יש לי לפטופ P4. אין פרטים נוספים מלבד סלרון ומעבד 1500 בערך... אם אני מתקין XP PRO ואח"כ גם מוסיף את החבילה בעברית צפויות לי בעיות או שהכל צריך ללכת חלק? האם יש דברים נוספים מיוחדים שמתעוררים בעניין הנישאים בתחום התקנות מע' ההפעלה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. שלום. יש לי XP HOME ולפני כמה ימים הוא חובר לאינטרנט לראשונה בחייו (לאחר שלוש שנות עבודה נקיות מתקלות כמחשב עבודה נטו). התקנתי AVG ו-AD AWARE ויצאתי לדרך. לאחר כמה ימים הצטברו התקלות: - המחשב נתקע כשנכנסים ל"מחשב שלי" - אי אפשר להסיר תוכנות (נתקע) וגם להתקין תוכנות - העדכונים האוטומטים של ווינדוס לא מצליח להוריד או להתקין - האייקונים בשולחן העבודה התנתקו מהקישורים שלהם (כלומר הקיצור דרך לא מוצא את היעד למרות שהוא קיים) לאחר כל אלו התקנתי מחדש את הה-XP המקורי שלי, הוספתי SP2 בקובץ שהורדתי לפני כמה זמן, אך לצערי התופעות חזרו - המחשב נתקע לאחר כמה שניות של סיור בתוך המחשב שלי, אי אפשר להתקין תוכנות, העדכון האוטומטי נתקע וכדומה... האם זה וירוס ? וכיצד אני מטפל בו ? האם זו בע…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.