Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הנה מס' סקרין שוטס שיראו מה הבעיה: כשאני לוחץ על כפתור החיפוש זה מה שמופיע: כשאני לוחץ על אישור, חלון החיפוש מופיע, אך ללא אפשרויות החיפוש: מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה באנגלית. לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. כשמדליקים את המחשב והוא מתחיל לעלות - המסך פתאום ניכבה ונכנס ל- stand by ולא ניתן להדליקו אלא רק לאחר כמה איתחולים מחדש של המחשב. בדקתי שהשדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך וגם המחשב מזהה את דגם המסך. מה יכול לגרום לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אהלן, באחד המחשבים שלי הופיעה בעיה מוזרה ביותר, פתאום ללא שום סיבה מיוחד הפסיד לעבוד הקול וכל פעם שאני מנסה לנגן משהו בוינאמפ מופיעה לי שגיאה 8000 4005 וכותב לי שיש איזה בעיה וצריך לסדר את הדרייברים של הכרטיס קול, אני לא כל כך מבין בזה, עידכנתי דרייברים לכרטיס קול אבל עדיין יש בעיה, חוץ מזה גם אין שום קול אחר במחשב ככה שאולי זה משהו בחלונות . אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי חלונות מסויימים, כשפותח נסגר באופן עצמאי למשל אני עושה קליק ימני על "My Comuter" פותח את Properties ופתאום פחות מ -3 שניות נסגר התקנה חדשה של XP, שדרך אגב אותו דיסק התקנה במחשב אחר לא עושה את בעיות האלה. וזה קורה גם לפני שאני מתקין את כל הדרייורים. אנא עזרו לי. ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בחשבונות משתמשים שמתי שאני רוצה לשנות את הכניסה שלי ל windows (בחירת אפשרויות כניסה וניתוק) שאני עושה... התחל--> לוח בקרה--> חשבונות משתמשים--> שנה את אופן הכניסה או הניתוק של משתמשים-->ואז עולה לי שגעה שרשום (שירות הלחוח של netware ביטלו את מסך הפתיחה ואת החלפת המשתמשים המהירה. כדי לשחזר תוכנות אלה, יש להסיר את שירות הלקוח של netware) תודה מראש לעונים..!!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במערכת ההפעלה XP יש פיצר נחמד שהוא: כאשר אני מכניס כל מדיה מגנטית חיצונית:דיסק, דיסק קשיח נייד, נגן, דיסק און קי היה קופץ חלון שאומר לי איך אני רוצה לטל במידה: פתיחת תיקיה, הכרנת הסרט, ראיית התמונות וכו. בזמן האחרון חלון זה הפסיק לקפוץ וכאשר אני מחבר כל מידה מגנטית חיצונית לא קורה כלום ואני צריך להכנס להתקן דרך המחשב שלי כצת התרגלתי לחלון שקופץ והוא חסר לי הגדרתי את האפשרויות שיקפצו עבור הכנסת דיסק אבל שום חלון לא קופץ משהוא יודע איך להחזיר את החלון תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי לכולם , אני חדש פה ורציתי להעזר בכם על מנת לפתור בעייה.. אז הכל התחיל כאשר ניסיתי להתקין sp3 דרך האתר של מיקרוסופט. כן כמובן שאחרי שהסתיימה ההורדה נדרשתי לאתחל את המחש ואז הופיע הודעה על תוכנה לא חוקית (שה WIN לא חוקי..) בעניין הזה טיפלתי רק שכעת כאשר אני עושה הפעלה כלשהיא של המחשב הוא מייד שואל אותי ממש לפני הופעת המסך של הפעלת WIN , אם אני רוצה להפעיל את ווינדוס או לעשות התקנה . . . ? ואז כל פעם אני צריך לבחור בהפעלת ווינדואוס ואם לא הוא מייד עובר לתפריט התקנת ווינדוס. המחשב בן 4 ימים ואין לי בעייה לפרמט רק כשאר אני מכניס את דיסק ההתקנה הוא לא מזהה שיש עליו מע' התקנה... ?? מה לעשות ? זה ממש דחוף לי! אני סטודנט ויש לי פרוייקט עצום להגיש לשבוע הבא והוא מצריך עבודה …
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
באחד מהיוזרים שלי במחשב פשוט כל חלון שפתוח לא מופיע בסרגל למטה (היכן שהתחל) אך כאשר מקישים Alt+TAB ניתן לעבור בין החלונות. בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחילה לי היום בעייה במחשב: כשאני מסיים זמנית לעבוד אני שם את המחשב במצב שינה - SLEEP. הבעייה היא שהיום כל פעם שבאתי לצאת ממצב שינה ע"י הזזת העכבר או גם בלחיצה על כפתור ההפעלה של המחשב - המחשב לא חוזר לעבוד אלא נדלק לכמה שניות ואז נכבה והוא במין לופ - נכבה ונדלק - ואני לא מצליח לצאת מזה בשום דרך אלא חייב פיזית להוציא את התקע של המחשב מהחשמל, ורק אחרי כמה שניות להחזיר ולהדליק מחדש את המחשב. אחר כך הכול בסדר עד הפעם הבאה שהמחשב נכנס ל-SLEEP. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP PRO בנייד,ויש לי בעייה אחרי שאני חוזר ממצב שינה או המתנה,המסך נתקע,הסמן של העכבר לא זז והוא לא חוזר למצב הרגיל. ניסיתי להסיר התקנים ולהחזיר וזה לא פותר את הבעייה. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש בעל מערכת הפעלה ווינודס אקס פי גרסה ביתית בעברית ועדכנתי את מערכת ההפעלה כך שהיא כוללת SP2. כאשר אני מגיע לחלון "חיבורי הרשת" אני רואה ארבעה סוגי חיבורים local area connection 4 זה החיבור שלי לאינטרנט - הוא עובד בצורה טובה ובחרתי בו לשתף את האינטרנט. מתאם רשת 1934 דבר לא מובן שיש לי רק במחשב זה ,ולא היה לי במחשב הקודם local area connection 2 אשר כוללת את כרטיס הרשת marvell yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 local connection 3 אשר מכיל את הדבר הלא מובן הבא: NVIDIA nForce Networking Controlle מתאם הרשת , 2,3 כולם באו עם המחשב עצמו שיש לו בלוח אם כבר חיבורי רשת. את 4 שהוא החיבור שלי לאינטרנט הכנסתי בעצמי זהו מודם בכרטיס PCI. …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב או שאני מאתחל אותו זו הברירת מחדל שאני מקבל בכוננים. הם מזוהים כאודיו למרות שאין אף דיסק בהם. כמובן ששני הכוננים הם נגני בלו ריי. אגב אחרי שאני פותח את המגשים זה מסתדר בערך(כאילו פעם כן ופעם לו) זה גם מאוד מפריע לתפקוד שלהם תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקי אז בעייה צצה משום מקום , לא עשיתי משהו מיוחד. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא פשוט עושה ריסטרט במקום כיבוי. מישהו יודע ממה זה נובע \ נתקל בזה בעבר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב p3 866 256k win xp pro הבעייה היא שכאשר אני מבצע פעולת כיבוי הוא נתקע בשמירת ההגדרות , ואינו מתכבה אוטומטית רק ע"י RESTARTידנית. אנא חזרו מהר ככל שאפשר עם פיתרון. תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני לוחץ על המחשב שלי "manage" אני מקבל error: This application has failed to start because apphelp.dll was not found. אשמח אם תוכלו לעזור לי. (ההודעה הייתה לי כבר די הרבה זמן , לא חשבתי שזה משנה במשהו , עד שהיום התחדשתי בhardisk ולצערי גיליתי שאני צריך את האפשרות הזאת..)
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מפעיל את המחשב,אני מקבל במסך הפתיחה בחירה של משתמש או אדמין,וכאשר אני לוחץ על אחד מהם,הוינדוס מתחיל לטעון אתההגדרות ואז מייד מתנתק,וחוזר לתפריט בחירת משתמש. ניסיתי להיכנס למצב בטוח ,אבל אני מקבל אותה תוצאה. ניסיתי לחזור LAST GOOD CONFIGRATION ללא תוצאה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה קרתה אצלי תופעה מוזרה: המחשב עולה כרגיל והכל טוב ואז אני רוצה להיכנס לדיסק הקשיח שלי אז אני מביא את העכבר לאייקון של הדיסק קשיח ולוחץ עליו פעמיים, אבל לא קורה כלום ממש כלום לא נפתח חלון של הדיסק הקשיח והמחשב לא נראה חושב בכלל רק שאני לוחץ על לחצן ימני בעכבר ואז בוחר באפשרות open על הדיסק הקשיח אני נכנס בלי בעייה והכל טוב התופעה חזרה על עצמה גם במחשב אחר בנוסף זו בעייה שקורת רק על הדיסקים הקשיחים (פנימיים או חיצוניים שיש לי) להיכנס לדיסקט,CD ROM אין לי שום בעייה שתי לחיצות ואני בפנים יש אולי משמעות לכך שלשני המחשבים חיברתי את הדיסק החיצוני וגם disk on key למרות שחיברתי אותם מאות פעמים ורק לפני כמה ימים קרתה התופעה מחכה לעזרה תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תמיד זמן קצר לאחר פירמוט והתקנת ווינדוס אקספי תמידדדד אני עושה מתי שהו ריסטארט למחשב ואז מופיע לי הדבר הכי מעצבן בעולם!!! :pissed: מופיע לי הלחון הזה ריבוע עם תמונה כזאת של אופנוען או כל תמונה אחרת ואז אתה צריך ללחוץ עליה כדי להיכנס לווינדוס איך אני מבטל את זה קיבינימאט??!?!?!??! :s05: ??? :s05:
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להיכנס לפונקציית הצגת וידאו במדיה סנטר הוא ישר זורק אותי החוצה עם הודעת שגיאה: ווינדוס נתקל בבעיה וסוגר את התוכנית או משהו כזה, אני לא זוכר הת ההודעה במדוייק. המדיה סנטר עובד מצויין חוץ מהפונקצייה הזו. כאשר שוחחתי עם התמיכה של מיקרוסופט וגם של hp (זהו מחשב נייד שלהם) הם הציעו לי להוריד את הקודקים של הסרטים כי אולי זה יוצר התנגשות. ניסיתי וזה לא עזר. הפתרון שלהם הוא לפרמט את המחשב. ממש גאונים. אשמח לעזרתכם. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10 עכשיו הוא כזה עלוב ניתקע לא עובד פה ושם באגים אני רוצה למחוק אותו ולהתקין 9 אבל איך שאני מוחק המערכת עדיין אומרת שקיימת גירסה יותר מיתקדמת מ 9 בבקשה עזה תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס עם סרבס פאק 2 ואחרי הפירמוט והעתקת הקבצים למחשב, המחשב מפעיל את עצמו ככה צריך להיות ואז עולה תמונה של microsoft windows עם הקווים האלה ושם זה נתקע ולא זז יותר, הדיסק שממנו אני מנסה להתקין התקין אצל הרבה אנשים אחרים למרות זאת ניסיתי מעוד דיסק וקורה את אותו הדבר. מה שמפתיע הוא שאני מנסה להתקין בכלל בלי סרבס פאק אז את הווינדוס הזה הוא כן מתקין אופ מה זה יוכל להיות ???
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקיה ריקה ואני לא יודע איך או למה היא נעשתה בלתי נראית.. אם אני מנסה ליצור תיקיה עם אותו שם באותו מיקום זה שואל אותי על איחוד ועדיין נשאר בלתי נראה.. הצלחתי להגיע דרך פקודות CD בCMD לשם, גם האנטיוירוס רואה את התיקיה, הסייר של ווינדוס עצמו שדרכו אפשר למחוק את התיקיה לא מראה אותה.. איך אני יכול למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד שאני אקנה עכבר נורמאלי (דבר שיהיה בסביבות אמצע ינואר) אני תקוע או עם העכבר של המחשב הנייד או איזה עכבר מייקרוספט נוראי אבל מעט יותר טוב מהעכבר של הנייד. הבעייה היא שהעכבר החיצוני עובד רק כאשר אני מחבר אותו אחרי הדלקת המחשב, התוך הוינדוס, ואם אני משאיר אותו מחובר ומדליק מחדש את המחשב העכבר לא מתפקד בכלל... לפחות לא עד שאני מנתק אותו ומכניס אותו שוב עד לפעם הבאה... איך מסדרים את הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום קמתי בבוקר וקיבלתי את ההודעה הזאת במחשב חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004260008 BCP4: FFFFFA8006BD8780 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112407-02.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45926-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERF0D3.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב עשה מעצמו ריסט בזמן שישנתי, לא שהרצתי עליו משהו באותו ז…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-