עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Superfly,

פעם ראשונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה דרך כבל HD שמעו דרך הרמקולים של הטלויזיה ואז אחריי שכבר ניתקתי לא היה סאונד עד שעשיתי דרך ההגדרות של playback device , unable ליציאה של הHD ואז שוב שמעו סאונד דרך הרמקולים במחשב הבעייה היא שעכשיו נעלם מההגדרות האופציה שהייתה לחיבור של הHD ושאני מחבר את המחשב דרך הכבל אני שומע רק מהמחשב ואין לי אפשרות להעביר את זה לטלויזיה יש לי windows 7 Home Primium מה אני יכול לעשות דרך להחזיר את האופציה הזאת למחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gilp123,

שלום, יש לי בעיה בזיהוי מדפסתת והגדרתה. בזמן שאני מנסה לדפיס אין שום תגובה. נכנסתי ללוח הבקרה ומשם לניהול וישומים וראיתי ש print spooler לא מופעל. כשניסיתי להפעיל אותו הוא רשם לי הודעת שגיאה - שגיאה 2 ולא עבר למצב הפעל. האם מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור לי לפתור אותה??? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. ברגע שאני לוחץ על לינק של קובץ אודיו לדוגמא (קבצים חוקיים, לא תוכנות שיתוף קבצים) , אני מגיע אל המסך הבא שמצורף פה כתמונה. בעבר , קליק שמאלי היה שואל אותי איפה לשמור את הקובץ אבל כעת אין לי מושג איך שונו ההגדרות או משו כזה, ואני מגיע למצב הזה . איך אני מחזיר למצב הקודם ומה גרם לשינוי הזה בכלל? אגב, מה זה בכלל החלון הזה (שלא עובד בכלל) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום אני עובד עם IE8 בהרבה הורדות לא יודע אם בכולם אני מתחיל להוריד ולאחר כמה שנוית החלון נסגר לבד ללא שום הודעה ופשוט מפסיק להוריד. הקצב הורדה טובה ככה שזו לא הבעייה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by moshel7,

יש ברשותי windows vista ultimate ואני לא מצליח להוריד עידכונים אני מקבל את השגיאה הבאה:קוד 80072EE2 מה זה אומר ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים ליפני כן העידכונים היו יורדים

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by coorva,

יש לי xp pro sp2 . לאחרונה, כאני שומר תמונה מתוך אתר אינטרנט או מוריד קובץ מהאינטרנט למחשב, החלון של תהליך ההורדה מראה לי שהקובץ יורד ולכאורה הכל בסדר אך לאחר ההורדה הקובץ לא מופיע במחשב בתיקייה שאליה הוא ירד. גם ניסיון לפתוח תיקייה שונה או לשמור על שולחן העבודה לא מועיל. ניסיתי למשל להוריד את firefox והפעלתי את קובץ ההפעלה מבלי לשמור אותו במחשב ואכן התבצעה התקנה של התוכנה ובסיומה ניפתח הדפדפן אך כשסגרתי את הדפדפן, לא היה אייקון שלו על שולחן העבודה ולא בתוכניות במחשב ואפילו לא בלוח הבקרה - הסרה הוספה של תוכניות. אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by Belgia,

יש לי שני הארד דיסקים על המחשב: הראשון - מחולק ל-2 מחיצות,באחת מהן מותקן XP השני-מחולק לשני מחיצות,באחת מהן (שהייתה ריקה לחלוטין) התקנתי ווינדוס 7 (מבלי למחוק את ה XP ) כשהפעלתי את המחשב הייתה לי האפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ,ושנייהן עבדו. לאחר מכן,רציתי להסיר את ווינדוס 7 והפעלתי את המחשב דרך ה-XP ופשוט עשיתי פורמט למחיצה שהייתה מותקנת עלייה ווינדוס 7 (לא היה עלייה שום דבר אחר). ועכשיו,למרות שהמחיצה שווינדוס 7 הותקן עלייה ריקה (אפילו מחקתי ויצרתי אותה מחדש) עדיין מופיע לי המסך שמבקש ממני לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ (ומן הסתם לא ניתן להריץ את 7,הווינדוס בכלל לא עולה), אני משתמש עכשיו ב-XP. איך אפשר להעלים את המסך בהדלקת המחשב ? ווינדוס 7 מסומן כברירת מחדל,צריך לה…

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by denzel12,

שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by badmama,

ערב טוב. ברשותי עותק מקורי של XP PRO SBE (מהדורה לעסקים קטנים). לפני כחודש פירמטתי את המחשב ומהשבוע האחרון, בכל פעם שאני עושה RESTART, רואים היטב את פס ההרצה של המערכת, אבל מיד לאחר מכן - נאדה. המסך עדיין דולק, המחשב שקט. לא קורא כלום מההארדיסק. כלום! את המערכת אני מצליח לעלות רק במצב SAFE MODE. כל ניסיון לשחזר מערכת מימים קודמים כשלו כעת, והיא ממשיכה להתקע בכל פעם שמעלים אותה רגיל. לפרמט שוב?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by crik,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה אשר כאשר עולה הווינדוס יש בדר"כ משהו כמו 2 שניות של מסך שחור לאחר שיש את המסך של הווינדוס XP... אצלי זה נתקע במסך השחור בערך כ 5-10 דק אך לפעמים יותר.... הבעיה נוספת שברגע שזה קורה ואני רוצה ללחוץ על אחד המשתמשים לוקח לווינדוס זמן להגיב... האם מישהו יודע מה הבעיה/או נתקל ויודע את הפתרון (נ.ב נורא חשוב לא לפרמט את המחשב הזה.. יש חומר יקר ערך שלא ניתן לגיבוי) תודה, משה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by nadirhen,

קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה,למחשב החדש חיברו לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן. שאני מנסה להעביר קבצים(תמונות,מוזיקה וכו') מההארד דיסק הישן להארד דיסק החדש מופיעה לי הערה מויסטה שאין לי הרשאה לקובץ זה או לתיקייה ..איך אני מסדר את זה?? דחוףף.!! תודה.

12. Started by ארקדי גאיידמק,

מה עושים? [attachment deleted by admin]

13. Started by idanyow,

אני מנסה להעתיק קובץ של 6.5 גיגה מ C:\ למחיצה אחרת D:\ שתי המחיצות NTFS ההעתקה גורמת לפריז של זמן מה ובסופה יש הודעת שגיאה: cannot copy file: could not perform request due to i\o error device איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by Asher82,

שלום, לאחר שאני מדליק את המחשב והXP עולה עוברות כ5 דקות עד שאני מצליח להפעיל תוכנה כלשהי, בין אם זה ללחוץ על החייגן של האינטרנט, מדייה פלייר או כל דבר אחר. כלומר, אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום, רק לאחר כ5 דקות החלונות הרלונטיים נפתחים. הבעיה חוזרת על עצמה בכל הפעלה של המחשב. אם צריך לתת פירוט נוסף תגידו לי, תודה על כל עזרה, אשר.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by nadabometal,

שלום לכולם, בכל פעם שאני עושה RESTART או מכבה את המחשב מופיעה ההודעה: CL RC Engine3 Dummy Window: QPService.exe The instructions at 0x0066c3f9 referenced memory at 0x2e5f1801 the memory could not be read יש לי מחשב נייד של HP - חשוב לציין כי גם לפני ההתקנה של הWINDOWS7 התבקשתי להסיר את תוכנת הHP QUICK PLAY, משהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by mzyl1,

יש לי ויסטה ויש לי בעייה בלבצע את הההפעלה שלה ( אין לי רשיון חוקי ) מישהו יכול לעזור לי בפרטי לתת לי לינק או משהו לפריצה שעובדת אני אשמח maorlbr@walla.com

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. Started by BENNY66,

שלום בעייה כזאת בזמן שאני מפעיל את המחשב עולה המסך הכחול של ברוך הבא ואז אחר כך הוא עוצר בפונט של האקספלואר הבעייה שהכל נעלם אחרי שאני לוחץ קונטרול אלט דאל סוגר בישומים את האקספלורר ואז פותח מחדש את האקספלורר הא מחזיר לי את השולחן העבודה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

שלום יש לי ווינדוס 7 מקורי לכל השואלים התקנתי אותו בהתחלה על מחשב נייח ולאחר מכן השבתתי אותו והתקנתי על מחשב נייד, ההתקנה עברה חלק ואינ די בטוח שגם ההפעלה עברה. אולם לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שאני צריך להפעיל אחרת המערכת תינעל. ההפעלה באינטרנט אומרת שלא ניתן להפעיל את מערכת ההפעלה. עכשיו אני במצב שיש לי ווינדוס מקורי מחשב שהיא מותקנת עליו ועדיין אני לא יכול לבצע הפעלה כנדרש עם מי ואיך אני יכול לדבר על מנת לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by robitusinm,

שלום לכם. יש לי כעת וינדוס 8.1 בעברית, ואני לא מצליח להפעיל את וינדוס דפנדר. ניסיתי להיכנס ישירות לתוכנה אך לשווא. היא שולחת אותי לחפש פיתרון במרכז-הפעולות. במרכז הפעולות,אני מנסה להיכנס לאנטי וירוסים השונים,וגם לאנטי רוגלות,,בשניהם אני רואה ,שוינדוס דפנדר אינו פעיל,אך האפשרות להפעלה,אינה נדלקת. מותקנות אצלי כעת התוכנות הבאות: AVG אנטיוירוס 2014 Comodo אנטיוירוס WinPatrol IOBit Malware Fighter האם יש קשר בין התוכנות הנ"ל או התנגשות? האם יש אפשרות דרך וינדוס עצמה להפעיל את וינדוס דפנדר? אשמח על עזרתכם בנדון

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום! (אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...) לאחרונה אני נתקל בבעיה מציקה מאוד, כאשר אני מנסה להפעיל מספר קבצי וידאו (דיי הרבה), והם מעלים לי שגיאה של האקספלורר- "נתקל בבעיה ועליו להסגר.. שלח/ אל תשלח". זה מציק מאוד, ואני לא יודע מה לעשות מה עושים? (כאשר אני מנסה לצרוב את הקבצים עם הנרו- זה מעלה לי אותה בעייה רק לגבי הNERO ואני לא יכול גם לצרוב כי זה נתקע ) בבקשה תעזרו, אמיר.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by laredo,

שלום, אני מקרין מצגת על מקרן, מגיע לשקופית סרט, לוחץ הפעלה ונדלק לי חלון שחור. במסך המחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי גם להקרין את הסרט באופן ישיר ולא דרך פאואר פוינט ולא עזר. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by duk4u,

לאחרונה הורדתי בוט דיסק, הקובץ הוא winrar לאחר חילוץ קיבלתי קובץ אימג' (ISO ) ששוקל 254 מגה, מאחר והצורב DVD הפסיק לקרוא CD הורדתי את הקובץ לדיסק און קי על מנת לצרוב במחשב השני שברשותי. ולהפתעתי במחשב השני הוא מזהה את הקובץ כ winrar אז חילצתי שוב את הקובץ והופיע לי שתי תיקיות של הקבצים ולא קובץ ISO . שאלתי, איך יתכן שבמחשב אחד הקובץ מזוהה כ ISO ובמחשב השני הוא מזוהה כ winrar מתוך הדיסק און קי?. אני חייב לצרוב את קובץ האימג' על מנת לקבל בוט דיסק, אשמח לקבל תגובות לפתרון הבעייה...

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום לכולם. אני משתמש ב windows xp home. לאחרונה כאשר אני רוצה להריץ playlist, קובץ m3u או למשל סרטון mpg ישירות מלינק באתר כלשהוא אני מקבל הודעת: Temporary Internet Files\Content.IE5\ file cannot be found. זה התחיל לקרות לי אחרי שעדכנתי ל active x9. באמת כשאני מחפש את התקייה של ה content.ie5 היא לא קיימת ב path של ה TIF. האם היא נמחקה מסיבה כלשהיא? האם ניתן לשחזר אותה בדרך כלשהיא ולפתור את הבעייה? יש הצעות לפתרון אחר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים שהותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP המשחק רץ בלי שום בעייה. :AR15: מה שמטריד אותי זה שסביר מאוד להניח שהבעייה הזו מצביעה על משהו דפוק ב- windows. לכן יצאתי אמש לחסל את הבעייה. הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפת…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by gforce,

אני מנסה להתחבר עם win 2000 pro שהתקנתי לו remote desktop connection למחשב עם win xp בעל 2 חשבונות 1 - בלי סיסמא 2- עם סיסמא המחשב המרוחק מחובר לאינטרנט עם המשתמש בלי הסיסמא כשאני מנסה להתחבר לא משנה עם איזה משתמש הוא רושם לי את ההודעה (בתמונה) ואז אם אני מאשר הוא מנתר את המשתמש וגם את החיבור לאינטרנט !!! ואז אני לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן של המשתמשים איך צריך להגדיר אותם מי צריך להיות מחובר ועוד קונפיגורציות שצריך לעשות כדי להתחבר ממחשב מרוחק (סימנתי את התיבה שניתן להכנס אליי) אולי צריך הגדרות שיתןף כלשהם ??? תודה

• 6 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.