Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם (מזמן לא כתבתי פה בפורום, התגעגתי). היום הדלקתי את המחשב (בעצם לא לפני הרבה זמן), והתחילו להופיע לי מסגרות בתפריטים (אם זה תפריט "מקש עכבר ימני" או בסרגלי תפריטים שקיימים גם ב-windows או בכל תוכנה אחרת), כמו שאתם יכולים לראות בתמונה למטה. רציתי לדעת איך לבטל אותן. ד"א, בדקתי ב"אפשרויות ביצועים" דרך המחשב שלי, ובאפשרויות תצוגה, ולא מצאתי שום דבר שמשנה את זה. אשמח לעזרה, בתודה מונחעיב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם ניתן לדעת את סדר עליית תוכנות וסרביסים במערכת הפעלה XP ?? כלומר, האם יש תוכנה שיכולה לשמש ככלי עזר לאתר איזה שירות או תוכנה מפריע לתוכנות אחרות לעלות בע כניסה למערכת ההפעלה ..
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
התקנתי אותו ונעלמו לי כל האפשרויות של המועדפים, היסטוריה וכל זה, איך מחזירים? *מצורפת תמונה למטה.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
התקנתי בטעות את הגרסה העברית וכבר התקנתי דרייברים והכל ,אבל יש 4-5 תוכנות שלא עובדות לי בגרסה הזו רק בגלל שהשפת ממשק לא מובנת להם ובמקום עברית הוא רושם ???????? אז יש אפשרות להתקין איכשהו את הממשק באנגלית במקום בעברית,או אפילו לסדר את ה????? בתוכנות? תודה ענקית לעונים
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
ב-XP כשמחברים 4.1\5.1 רמקולים ומנגנים מוזיקה, זה מנגן בכל הרמקולים (או לפחות ב-4), לטעמי זה נותן צליל יותר נעים (שבא מכל הכיוונים), כמו המוזיקה באוטו. אבל בויסטה לא הצלחתי לזה לגרום לעבוד, גם כשאני מגדיר את ה4.1, והוא נתמך בסרטים והאפקטים באים מכל הכיוונים, עדיין בניגון שירים (בכל הנגנים) זה עדיין מנגן רק ב2 רמקולים קדמיים. עקרונית זה הגיוני, כי סטריו זה רק 2 רמקולים, אבל עובדה שב XP זה לא עושה בעיה (ואפילו ברירת מחדל!). בקיצור מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעייה מוזרה, יש לי WIN XP נעלמו לי פתאום כמה אופציות בWINDOWS יכול להיות שיש עוד כמה בלי שאני יודע עליהם.. קודם כל הריבוע שמראה לי באיזה שפה אני משתמש נעלם, אבל מסומן לי "וי" ליד LANGUAGE BAR ובשורה הכחולה במקום שהוא אמור להיות יש פשוט ריק שלא נותן לי ללחוץ עליו. כאשר אני מבטל את ה"וי" ליד LANGUAGE BAR הריק הזה מצטמצם לי. עוד דבר בתפריט TOOLS --- FOLDER OPTIONS ---- VIEW אמור להיות אופציה לביטול הסתרת קבצים ומה שיש לי זה רק "ניהול זוגות של דפי אינטרנט ותיקיות" והאופציות הרגילות שמסמנים בהם "וי". לעשות שיחזור בחלון הזה לא עזר, ושחזור מערכת לא עובד לי. מאוד מוזר, אולי מישהו מכיר את התופעה.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום. אוקיי. הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118 30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר. אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC. כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו. ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמו…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
(אני זוכר שהיה כזה ת'רד לפני נפילת ה-DB של הפורום, לצערי לא מצאתי איזכור בפורום המחודש.) הורדתי את הדרייברים ל-XP מהאתר של MUSTEK, הסורק עובד, אבל רואים על הפנים. תראו איך רואים : (גם מגעיל, וזה גם מרוח לאורך) ניסיתי למצוא דרייברים ל- 2000 (לא מצליח להוריד מהאתר של MUSTEK) ולהתקין אותם על ה-XP, אבל לא מצאתי. יש גם איזה FIX ל-XP שאמור לסדר את ההתקנה של דריבריים WIN2000 על ה-XP, אבל גם את זה לא הצלחתי להוריד. אני זוכר שלפחות לבן-אדם אחד בפורום יש כזה סורק והוא התגבר על הבעיה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אני לא מבין מה הבעיה. כשהתקנתי לעצמי את הווינדווס לפני כחודש לא היו בעיות. היום התכוונתי לתת את המחשב הישן לאחיין שלי אז רציתי לדרוס חלק מהמחיצות מהכונן הישן ולהשאיר לו את מ"ה. המליצו לי על תוכנה כזאת ובסוף התברר שהיא מחקה את כל הדיסק. חבל כי היה שם ווינ' עם רשיון. ועכשיו אני צריך להתקין ווינדווס חדש. טוב, אם הכונן מפורמט אז לא צריכה להיות בעיה. הכנסתי את הCD ואכן האשף עלה. ביקשתי שייצור מחיצה של 10G ואז הוא התחיל בתקנת הקבצים. לאחר מכן הוא כותב שיש בעיה והוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה. כל הזמן הוא נתקע וכותב שיש בעיה. הבנתי שצריך לפרמט את הכונן שוב וזה מה שעשיתי. אבל מאז אני מקבל שוב ושוב את ההודעה שציינתי בכותרת. מה לעזאזל עשיתי לא בסדר…
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב! אני מקווה קודם כל שהבעיה שלי אכן קשורה לחומרה ולא למערכת הפעלה, ומקווה שהנושא בפורום המתאים. יש לי איזה בעיה שמערכת הפעלה לא מזהה לי את הצורב DVD, ניכנסתי למנהל התקנים או http://www.upit.ws/uploads/34429b3a6c73e.JPG ואני מנסה להתין את הדרייבר שלו ולא מצליח ולא מבין למה, הצורב DVD שלי עבד מציון עד לפני כמה ימים, ואני לא יודע מה בדיוק הבעיה. הוינדוס אמור להתקין באופן אוטומטי את הדרייבירם, טוב לא הצליח ,אז חיפשתי ידנית באינטרנט דרייברים ולא מצאתי,לא יודע איפה לחפש עוד, בדקתי עם תוכנת EVEREST אולי אני יוכל אפשר לגלות משהו ובתוכנת EVEREST הכל תקין, בקשה. או http://www.upit.ws/uploads/2a81becd1210b.JPG טוב אחרי שראיתי לא נראה לי שיש בעיה באמת בצורב DVD…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הNAS הוא ביתי, אני לא ממש יודע מה הם ההבדלים ומה היתרונות שיש לWindows server לעומת מה שיכול לספק הWIN7 ultimate . אשמח להסבר קצר מה עדיף ולמה, ומם היתרונות שיש לSERVER12 תודה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לי בעיה באתרים מסויימים בעברית, כאשר אני נכנס אליהם, צורת הקידוד הנבחרת באופן אוטומטי אינה נכונה (כדוגמת Turkish - Windows). אני רוצה לבחור צורת קידוד מסויימת (Hebrew - Windows) ולהפוך אותה לקבועה באופן תמידי - איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD: המחשב פועל על המערכת שבכונן F: כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת... גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו... יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
נראה שבמהלך הלילה היו עידכונים של האפדייט ומשום מה המחשב החליט להתקין ולעשות ריבוט ללא אישורי (כבר הסברתי לו שצריך אישור... לא משנה) עליתי למחשב והופה! למחשב יש מראה של 98. ניסיתי להחליף את הערכת נושא אבל הוא אומר שאין אפשרות?!?!?? מישהו יודע מה אפשר לעשות???? :-(
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ווינדוס מוגדר אצלי להוריד עדכונים מיידית אבל לשאול אותי לפני התקנה שלהם... משום מה עכשיו ניתנת לי האפשרות להתקין את העידכונים רק בעת כיבוי המחשב ולא בזמן פעולה איתו, (לא מופיע יותר סימן הקריאה הצהוב ליד השעון) והכי גרוע זה שאי אפשר לבחור איזה עידכונים להתקין ואיזה לא... איך אפשר לבחור בכל זאת איזה ומתי להתקין את העדכונים??
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המערכת שלי חדשה מעבד די 2 גיגה ראם כ.מסך 7200 וכו.. ומערכת ההפעלה עולה רק לאחר דקה וחצי בערך..עד לפעולה מלאה.. ממצאים: א.בדקתי את כל עניין הווירוסים עם נוד32 ולא מצא כלום ב. בדקתי את עניין הספיי וור עם הייג'אק דיס וגם לא מצאנו כלום.. ג.מערכת שאמורה לתפעל אקספי בצורה חלקה ד.אין לי תוכנות מיוחדות שעולות עם המחשב או משו כזה.. מה שנראה לי שזאת גרסה של האקספי דפוקה כי הוא נתקע בעיקר בחלק של הטעינה של האקספי עם הלוגו ..כ-דקה.. מה אתם אומרים ומה אפשר עוד לעשות?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי XP. כל פעם קראתי כמה שאף אחד לא אוהב ויסטה, אבל כשיצא לי לראות את הויסטה, אני דווקא אהבתי מאוד. [אני אוהבת את כל האפקטים האלה וכל השטויות מסביב מאוד]. מה אני צריכה לעשות עכשיו אם אני רוצה ויסטה? האם חוץ מהמראה של הויסטה, יש לו עוד חסרונות שרצוי לקחת בחשבון? תודה רבה.
-
- 51 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, איך אני אמור לצרוב WINDOWS XP PROFFESIONAL , SERVICE PACK 2, ככה שיהיה BOOTABLE, שהמחשב יקלוט אותו... האם צריך להוסיף איזה קובץ מסויים? האם צריך להיות קובץ AUTORUN או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המערכת הפעלה שלי עשתה עידכון רציני. ואכשיו כל פעם שמחשב שלי עובד יש לי את האייקון ליד השעון Downloading Updates (כדור הארץ עם סימן של אייקון של חלונות) שעומד על 0% כל הזמן. איך אני מעיף אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי רוצה לדעת אם ניתן למצוא להורדה את העידכון SP2 ל XP עם כל העידכונים שיצאו עד היום? מה שיש באתר של מיקרוספוט הוא משנת 2004 וללא עידכונים כלל. עד היום נוספו 68 עידכונים חדשים שגוזלים הרבה מאוד זמן בהתקנה של מחשבים חדשים. או לפחות להוריד את העידכונים לתוך קובץ אחד. תודה מראש L.A
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב לכם, ובכן, הבעיה כי כדיקלמן: ברגע אחד, האייקונים נהפכו כולם ל256 צבעים. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000, גירסת detonator היא 7.58 עם GTS 32 MB. מה שנוסה עד עכשיו בשביל לפתור זה, כולם לא עבדו: 1. להשתמש בTweak UI בשביל לעשות Repair לאייקונים. 2. במאפיינים בשולחן העבודה, Effects וסימון ה Show Icons using all Possible Colores. 3. הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים, כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום. 4. העברת האייקונים לדיפולט שוב פעם ללא הוצלחה. למישהו יש מושג מה הפתרון והאם זאת בעיה מוכרת? בתודה, גוסט.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד שאני מנסה ליפתוח קובץ swf אני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת (תמונה למטה) צריך לבטל איזה service מסוים? או מה? תודה לעונים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב, קיימת לי בעיה במחשב: בתפריט Start Menu הרגיל של WinXP (לא התפריט הקלאסי), אמורות להתווסף תוכנות שבהן אני משתמש הרבה, לתפריט התחל, אך זה לא קורה ורציתי ללמוד כיצד לפתור בעיה זו. במקום זאת, מה שקורה - פשוט התפריט נשאר ריק, לבן. להלן תמונה הממחישה את כוונתי: אשמח מאוד לכל עזרה, קצה חוט וכיוון אפשרי. תודה רבה, אורן.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע התקנתי Microsoft .NET Framework version 1.1 ואת חבילת העדכונים הקריטיים שמיקרוסופט שחררה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב או כשמופעל השומר מסך מופיע לי המסך המעצבן הבא: הסרתי את ההתקנה של Microsoft .NET Framework version 1.1 וזה לא עזר. לא מוגדרים משתמשים נוספים במחשב, ולא בא לי טוב המסך המעצבן הזה איך נפטרים ממנו ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-