עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HydroIT,

שלום. חבר שלי התעסק לי עם המחשב (טעות, לא נורא) - וניסה להתחבר לחשבון ADMIN שלא ממש קיים. (על המחשב יש רק חשבון אחד - עם הרשאות מלאות). בכל מקרה, מה שקרה הוא שפתאום כל הדברים שעלו עם המחשב - לא עולים יותר. לא מופיעים ב-MSCONFIG, בשום מקום. הם קיימים פיזית על המחשב, אבל לא עולים איתו יותר. בנוסף, הדרייבר המובנה של הכרטיס קול בלוח-אם (SoundMAX) - לא פועל יותר. אני מפעיל אותו ידנית והוא נותן הודעה שהוא לא יכול לפעול. יש פתרונות לבעייה? שחזור מערכת לא עזר... תודה.

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by 114508534,

יש לי איזה תוכנה שאני מחקתי אותה אבל היא נשארה ב ADD/REMOVE ומסרבת להעלם משם הבעיה היא שאני רוצה להתקין את אותה התוכנה שוב אבל שאני מנסה להתקין נפתח לי חלון שכותב שיש בעיה ב WINDOWS INSTALLER , מה אני עושה , אולי קבציי DLL נשארו או משהו כזה , בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by ido-nava,

התקנתי לפני כמה זמן את הגרסת ניסיון של win7 בנוסף לxp שהיה לי.. עכשיו, לאחר שמחקתי אותה (WIN7), עדיין נשאר מסך הboot של 2 מערכות ההעפלה... (מחקתי אותה ע"י פירמוט כל המחיצה שהיה ישבה עליה). השאלה היא איך אני חוזר למצב שהיה לי פעם, בלי מסך ה-boot ושהxp תעלה ישר ? boot.ini: ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. שלום לכולם.! יש לי בעיה בiexplore.exe כשאני פותח או מפעיל ת'מחשב מחדש אז אני צריך לעשות ctrl+shift+esc ואחרי זה שפתח לי "מנהל המשימות של windows " אז אני לוחץ על "תהליכים" ומופיע לי שמה מלא מלא כאילו iexplore.exe ואחרי שאני מסיר את כול iexplore.exe המחשב עובד לי כמו שצריך ואם אני לא מסיר אותם המחשב ניהיה לי איטי מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה לעוזרים.!! דרך הגב סליחה על כול השטיות שרשמתי בנושאים הישנים.!!!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ido-nava,

יש לי win7 ultimate ואני שם לב שהרבה פעמים הוינדאוס/אקספלורר ועוד תוכנות נתקעות לי סתם ככה, זה רק אצלי ? והבעיה העיקרית, כאשר תוכנה נתקעת, אני בא לסגור אותה דרך מנהל המשימות (סיים תהליך/סיים עץ תהליך), וזה לא מגיב והתוכנה עדיין נמצאת בתהליכים.... מישהו יודע איך אני פותר את זה ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by homo1,

הורדתי סקין של WINDOWS 7 ואני רוצה למחוק איך אני מוחק? תודה רבה לעוזרים ;D

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  7. התקנתי את הוינדוס והוינדוס כבר עלה למסך הראשי.. רק שאני מנסה להכנס ע"י לחיצה לאחד היוזרים הוא רושם לי כך: the system canot log you on due to the following error: specified domain either does not exist or could not be contacted. כל זה לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס.. עדיין לא הצלחתי להעלות את הוינדוס ממש .. בגלל הבעייה הזאת. איך אני פותר אותה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by smalery,

שלום לכם, יש לי בעייה בWINXP, כאשר אני מנסה להחליף את הדרך שבה משתמשים מתחברים מופיעה לי ההודעה הבאה: Client servies for NetWare has disable the Welcome screen and fast user switching. To restore these features, you must uninstall Client Servies For NetWare. יש אצלי בלוח בקרה תוכנה - CSNW שהיא "CLIENT SERVIES FOR NETWARE" אבל אין שום דרך להסיר אותה, לא דרך הוספה הסרה וגם לא דרכה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. Started by Blade_Xv,

אני משתמש בווינדוז איכס פי פרו כבר שנים ולפני חודש אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו או להפעיל קובץ מתאים לנ"ל הוא מעלה מסך התקנה\סיום התקנה ללא כל סיבה מספקת בדקתי מחקתי והתקנתי מחדש\הורדתי קודאקים מעודכנים אפילו התקנתי מ.ה.מחדש ושום דבר הבעייה קיימת ושרירה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by def,

שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. בוקר טוב , כשאני נכנס לכלים->אפשרויות תיקייה->תצוגה ומסמן ב-"וי" את אפצ' "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים" ..ומבצע אישור..זה לא נשמר ולא ניתן לראות את הקבצים שהסתרתי בתיקייה מסויימת...כשאני חוזר לאפשרות ..אני רואה שה-"וי" חזר אוט' ל- "אל תציג"... כביכול לא שמרק את הבחירה שלי.. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? * ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס מחשש אולי לוירוס קיים (אפילו גירסה אחרת עם SP3 ) ועדיין אותה בעיה .. נ.ב: היוזר שלי מוגדר כ-ADMINISTRATOR במחשב. תודה למי שעוזר ..

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם , אני מקבל הודעה כשאני מדליק את המחשב וגם כשמכבה אותו בדבר אימות חוקיות מערכת ההפעלה. כתוב לי שם שמערכת ההפעלה עם קוד לא חוקי ועליי להתקין גירסא חוקית ....מה שנכון. בהודעה אני מבקש להתחבר למיקרוסופט לקבל קוד מוצר. מה עושים ? האם ניתן לבטל את ההודעות האלה ? האם זה בגלל שהותקן איזה וידוא אימות דרך מיקרוסופוט על המחשב שלי דרך עדכונים אוטומיטיים ? חוץ ממטרד ההודעות , אין משהו שמפריע לעבודה סדירה . אגב , אני עם XP PRO בעברית וכבר חצי שנה מההתקנה , לא קבלתי הודעה מסוג זו . אנא עזרה .

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by danieln9,

שלום לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית והוא מחובר לאינטרנט דרך נתן שאליו מחובר המודם. בכלמ יקרה האינטרנט עובד והכל בסדר אבל יש בעיה הוא התקין משהו ומאז האינטרנט אקספלואר לא עובד הוא פשוט מראה לא ניתן להציג.... אז עשיתי REPAIR (תיקון) לווינדוס וזה עבד ואז במהלך התקנה של IMESH(לא לשימוש באופן לא חוקי) זה קפא ואז שוב לא עבד אז ניסיתי שוב להתקין מחדש(REPAIR) את הווידוס(XP HOME) וזה עדיין נישאר ככה.... מה אני יכול לעשות מחקתי כבר את הIMESH וזה עדיין קורה. בתודה דניאל נורמן

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by diesel_r,

שלום ... האינטרנט יעני מה שזה מראה לי באתרים כאילו גדל פתאום הרזולוצייה אבל רק של האתרים... הכל פתאום גדול באינטרנט והצבעים של הדפי אינטרנט השתבשו וכל מיני יש למישהו מושג מזה??? ואיך אני מסדר את זה .. זה נורא לא נוח...!!! תודה ! הנה תמונה של איך זה נראה כדף של וואלה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by guy94,

התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by bv_beaver,

אז ככה אני אנסה להסביר את הבעייה: בכל פעם שאני גולש באיזשהו אתר וצופה בכמה דפים ממנו אני כבר לא יכול לכתוב בתוך האקספלורר ואני גם לא יכול לצאת ממנו(אני צריך לעשות אלט+קונטרול+דיליט) וגם יש לי לעיתים קרובות פעולה לא חוקית מהאקספלורר שנגרמת מ mshtml.dll

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  17. Started by Shiker,

היי חברים לצערי מזה זמן רב יש לי בעייה כל פעם שאני גולש קופץ לי חלון חדש שבהתחלה הוא ריק, כשאני לוחץ על הכפתור STOP אז פתאום מופיעה כתובת res://ieframe.dll/navcancl.htm ובשביל להמחיש לכם את זה בצורה ברורה יותר העלאתי תמונה www.shiker.co.il/window.jpg ניסיתי לפתור את זה דרך התוכנות spyware doctor, spybot S&D, AdAware אבל אין שום דבר נאדה, וזה מעצבן ככה יש פתרון לזה?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  18. שאני נכנס לאתרים מסויימים ואני לוחץ על תפריט משנה בתור האתר הוא פותח לי חלון ריק זה לא קורה בכל האתרים אבל בהרבה וזה רק בזמן האחרון.ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום ופורים שמח!!! יש לי בעיה במחשב ( win 98 se) כשאני מדליק אותו הוא נדלק על דוס בפרומפט הבא : c:\windows\ ואני צריך להקיש win ואז עולה מערכת ההפעלה . אני לא מבין מה גרם לזה ? אולי משהו יודע כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  20. לא יודע איך , אבל פתאום הוא ניהיה לי ממש קטן וזה מעצבן מאוד. מישהו יודע איך להחזיר אותו לגודל המקורי ?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by levran007,

שלום לכולם: - אני יודע שאת השאלה שאני עומד לשאול שאלו הרבה לפני ואולי לחלק מחברי הפורום היא תראה מצחיקה ... אבל חיפשתי בהיסטוריה ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי ולכן אשאל אותה ... - קניתי הארד דיסק של חברת WD 160 גיגה SATA וההתקנה של הווינדווס מזהה אותו כ 130 גיגה . פיצלתי את ההארד דיסק לשני כוננים אחד של 40 ואחד של 90 השאלה היא איך אני יכול למחזר את הקיבולת המקורית שאמורה להיות להארד דיסק 160 שזה עוד 30 גיגה שנעלמו לי . ? תודה מראש לכל מי שעוזר !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. טוב, אז התקנתי WIN XP חדש ובהגדרות של השפה נראה לי שסימנתי איזה משהו של UNICODE או משהו במסך ההוא, ועכשיו מוצגים לי כל מיני דברים לא טוב, כמו למשל: http://www.geocities.com/hurricaneil2000/312214.JPG גם מופיע חלק בג'יבריש, וגם הכתב כאילו גדול מדי ואני לא יכול לראות את כל מה שכתוב.. וזה בכמה מקומות ככה.. רעיונות איך לפתור מישהו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by id3232,

שלום ! במחשב מותקן לי גם XP וגם ויסטה (32BIT). בזמן האחרון שאני בויסטה פתאום שאני מנסה להכנס לתקייה מXP כמו "המסמכים שלי" וכו' מוצג לי חלון כזה שחוסם: הימני זה החלון ה1 ושאני לוחץ continue מופיע החלון משמאל... מה אפשר לעשות כדי לאפשר גישה מלאה לכל התקיות?!

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  24. Started by alonpartuk,

כשאני רוצהלהכנס להגדרות שלה הוינדואז רושם לי שגיאה" SMART UL 32-bits gateway error " Can't load SMARTUL libary(code 126) The specified module could not be found ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת דרך הדיסק התקנה ההתקנה לא מתחילה (הדיסק טוב.) ודרך הוינדואז ניסיתי ושוב הוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. Started by friedman3010,

המדפסת לא מדפיסה צבע!!! מותקנת לי מדפסת hp 710c כבר כמה שנים, והכל עבד מעולה, עד שנגמר הצבע, ובמהלך הבדיקה שעשיתי כדי לוודא שבאמת נגמרה מחסנית צבע וזו לא תקלה, שיניתי הגדרות צבע ב- properties. עכשיו אני לא זוכר מה היו הגדרות ה default של המדפסת, ולא מצליח למצוא אותן באתר החברה. (אולי לא זו הבעיה??) החלפתי גם את המחסנית הצבעונית וגם את השחור (שנגמר בינתיים). מה עושים??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.