Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 הרדיסקים, 1 של 1TB והשני של 500GB בכונן של ה500 שמתי קבצי גיבוי ופירמטתי את ה1TB ועל גם התקנתי את הווינדוס 7 וביחד עם הכונן של הווינדוס יצרתי עוד כונן. אחרי שהעברתי את הקבצים שרציתי מה500GB פירמטתי גם אותו ועשיתי כונן של 500GB ממנו. אז רק רציתי לשנות את האות של הכונן השני ב1TB. C - system (מחיצת מערכת מה1TB D - one of the 500GB HD (שפירמטתי אותו) E - (המחציה השניה מה1TB) F - אחת מהמחיצות של ה500GB (פירמטתתי אותו) G - אחד מהמחיצות של ה 500GB (פירמטתתי אותו גם כן) ואז מה שנוצר לי זב ככה C - system E - 1TB F - 500GB אז פשוט שיניתי את האות של הכונן E ל D ועכשיו חלק מהתוכנות האייקון שלהם לא מוצג חלק מה file associations לא עובדים.. יש פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לאחר ההרכבה כדי לא להתקין את הווינדוס מחדש בצעתי repair והכל היה בסדר. יכולתי לגלוש באינטרנט בלי שום בעיות והכל עבד כרגיל. מכיון שהוינדוס שהיה לי היה בלי שום service pack החלטתי להתקין sp2. לאחר ההתקנה לא נתקלתי בשום בעיה והכל התנהל כרגיל. ואז בצעתי כמה דברים: 1. התקנתי את המסנג'ר 7.0. בסוף ההתקנה הוא משום התקין לי גם את ה - windows messenger, כך שבעצם היו לי שתי תוכנות מסנג'ר. המסנג'ר לא הצליח להתחבר אף פעם, לכן החלטתי להוריד את ה - windows messenger. המסנג'ר עדיין לא התחבר. 2. במקביל ה - zone alarm הודיע לי שיש עידכון גירסה. הורדתי את הגירסה והתקנתי אותה . לאחר שתי הפעולות הנ"ל משום מה החיבור שלי לאינטרנט התחרבש לחלוטין :pissed:!!!! …
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אז ככה, בימים האחרונים, המחשב שלי הדרדר לעברי פי פחת. הכל התחיל לקרטע והיום זה כבר עבר כל גבול. פשוט אי אפשר היה לעשות כלום. עד שכל דבר נפתח, נולד לי ילד חדש, זה ממש כמו לחכות למשיח. הקיצר, אין לי מושג למה זה קרה, אבל החלטתי שאני צריך לפרמט ולהתקין מחדש. לאחר שהכל גובה למקום המתאים, הפעלתי דיסק התקנה של xp. זה xp pro sp3. ההתקנה עברה כמו שצריך, אך עדיין, לאחר שההתקנה נגמרה, נשארה תקיעות כל כמה שניות. הכוונה היא שהעכבר לא זז ושום דבר בעצם לא פועל למשך כמה שניות, לפעמים יותר, ולפעמים פחות ואז חוזר למצב סביר וחוזר חלילה. הקיצר, מעצבן ביותר. כמו כן, ניסיתי להחזיר את התיקיות של ה- outlook express שגיביתי מבעוד מועד, אך עד שהייתי מצליח להעביר את הכל(4 ג'יגה) היה לוקח לי יותר מש…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
במסגרת רצף הבעיות השבועיות שלי עם ווינדוס (שגם פירמוט פעם בשבוע לא פותר) נתקלתי היום בבעיה חדשה: לחיצה על explorer.exe לא פותחת את הדפדפן (לא בקיצור הדרך על שולחן העבודה, ולא כשאני ניגש ישירות לתיקיה). לעומת זאת אם אני אפתח תיקיה כמו my computer ואשנה את הנתיב למעלה לכתובת אינטרנט כלשהי הדפדפן יעבוד סוכר. אז מה יכולה להיות הסיבה שמונעת מהאקספלורר להיפתח כמו שצריך בדרך הרגילה???
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את ה - IIS והתוכנה נתקעת ולא מסירה לי את התוכניות הנלוות . כמו כן כשאני נכנס לMMC האחראי ל- COMPUTER MANAGMENT הוא פשוט משתהה זמן רב ולא עובד . יש למישהוא מושג מה הסיבה לכך ?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קשה להגדיר מה הבעיות האלה. אני אתן דוגמא: ליד כפתור התחל יש קיצור דרך לשולחן עבודה, לדפדן ולמדיה פלייר. הוספתי שם קישור לוינאמפ שמגיעים אליו דרך החץ. אם אני מחליף בין המקומות שלהם, נגיד של הוינאמפ והמדיה פלייר, אז מהמקום שהעברתי אני רואה שנשאר שם וינאמפ, אבל במקום של הוינאמפ הוא גם מופיע. כלומר יש אותו פעמיים. וכדי שזה יתעדכן למצב האמיתי אני צריך ללחוץ שוב על החץ. הוספתי תמונה שתעזור לכם להבין בנוסף אם לדוגמא אני מעביר קבצים, אז אני לא רואה אותם בסיום ההעברה. רק כשאני מרענן את התקיה אפשר לראות שהם שם. אלה בעיות קטנות אבל הם מציקות ומפליאות. בנסוף האינטרנט אקספלורר לא מגיב בתדירות די גבוהה וצריך לסגור אותו. לדוגמא, את ההודעה הזאת כבר רשמתי אבל האקספלורר החליט להתקע לו ועכש…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי אני עובד עם ויסטה 32 יש שני דברים שפשוט משגעים אותי ואני לא מצליח להבין מה עושים עם זה הדבר הראשון זה שויסטה לא זוכר איך אני מגדיר את החלונות (מה זתומרת כל פעם שאני נכנס לחלון חדש מהמחשב שלי הרשימת קבצים תמיד מוגדרת על Details לא משנה כמה פעמים אני מגדיר את החלונות על LIST או כל דבר אחר שאני יוצא וחוזר ההגדרה שוב על Details אני לא סובל את הצורת תצוגה הזו וויסטה מתעקש להחזיר לי את זה כל פעם הדבר השני הוא שלפעמים שאני סוגר "טאג" באקספלורר נפתחים לי ללא שליטה בלי סוף חלונות של האקספלורר וזה מפסיק רק אחרי שאני משמיד את הפעולה בבקשה אם למישהו יש מושג מה אני עושה עם הבעיות המוזרות האלו תעזרו לי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני שבוע התחילה להופיע לי הודעה מוזרה על המסך שאומרת שחסר לי איזה רכיב במחשב ואני צרריך להתקשר לאינטרנט כדי להשלים אותו התחברתי ההתקנה הסתיימה בהצלחה ואז פתאום שוב הופיעה לי ושוב הופיעה לי ועוד פעם......וזה התחיל להחשיד אותי(אמרתי אולי זה נמחק בגלל שאני מוחק ספיי וור ומה שאני מתקין כל פעם זה איזה ספיי וור). ואז פתאום לפני יומיים המחשב התחיל להתכבות לי בפתאומיות אני רואה אותו פתאום סוגר את כל התוכנות ומתכבה הסרתי וירוסים וספיי וור אך לשווא. ואז לפני שעה מכתיבת ההודעה המחשב נכבה לי והדלקתי אותו והוא בקושי עלה בשארית כוחותי הצלחתי להפעיל את TASK MANGER וראיתי שה-CPU על 100% ללא הפסקה סגרתי כמה תוכנות שנראו מוזרות והמחשב חזר למצב נורמלי (בערך) פתחתי את נורטון ולתדהמתי הוא ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit מוטמע SP1 על מחשב חדש ומפורמט, וגם את כל העדכונים שיצאו מאז SP1, ונתקלתי ב 3 בעיות, יתכן וקשורות אחת לשניה (קונפליקט PS2 עם IRQ שמוביל לריסטרטים ?) : 1. המקלדת (מיקרוסופט שחורה רגילה מחוברת ב PS2) לא תמיד עובדת. לעיתים המקלדת לא עובדת כלל, ורק לאחר ריסטרט היא חוזרת לעבוד, לעיתים המקלדת עובדת ללא שום בעיה, ולעיתים המקלדת עובדת, וממש תוך כדי עבודה היא מפסיקה לעבוד, ואני לא יכול להמשיך להקליד. חשוב לציין שהמקלדת תקינה ועובדת ללא שום בעיה במחשב אחר. ניתן להמשיך לעבוד במחשב, ללא מקלדת, רק עם העכבר, ובד"כ לאחר ריסטרט אחד או שניים היא חוזרת לעבוד. 2. המחשב עושה ריסטרטים לא ברורים מידי פעם. הורדתי את הסימון של ביצוע ריסטרט כאשר יש שגיאה, אך עדי…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה צרות יש לי במחשב... אני מאבד כבר את הסובלנות. נתחיל בדבר מוזר ופעוט, לאחרונה עשיתי אימייל חדש בהוטמייל.קום. יש לי עכשיו שני תיבות שם. משום מה בתיבה החדשה כל פעם שאני פותח אותה, לא משנה מאיזה מחשב, זה מופיע לי בכתב חרטומים. כל פעם בצורה אחרת. פעם זה נראה כמו סינית ולפעמים סתם יש ריבועים כאלה. ניסיתי לשנות אתההגדרה לאנגלית מתוך האתר (הסתכלתי בתיבה השניה איפה כל אייקון נמצא ולפי זה...) בקיצור לא עזר. יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? או שאני צריך לפתוח תיבה אחרת ? דבר שני, גם דבר פעוט אבל מעצבן! ההחלפה בין השפות. ALT+SHIFT לא עובדת לי! וסידרתי את ההגדרות שיניתי ועדכנתי וזה פשוט מת. אני צריך לשנות רק עם העבר וזה גם לא רגיל. צריך פעמיים לשנות את זה עד ש…
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אז הבעיה ככה לפני מספר ימים שרצתי להפעיל את הregedit דרך start>run>regedit ניתקלתי בבעיה שהחלון של הREGEDIT עלה לשניה ונסגר אבל אני יכול להפעלי אותו ידנית (כל הדרך הארוכה) ואז ניסיתי להפעלי CMD דרך start>run>cmd והחלון של הCMD עלה אבל נשאר "תקוע" ולא זז אבל אם אני מפעיל את זה בדרך הארוכה זה עובד ואז שרציתי להיכנס לתיקיה system32 לא מצאתי אותה אבל שהסרתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת זה הציג אותו וזה גורם לי גם לבעיות עם האינטרנט ובעיות כלליות ככה אני חושב האם יש דרך לסדר את זה או משהו...? וסרקתי וירוסים דרך NOD32 וגם SPYWARE ולא מצא משהו מיוחד חוץ מקבצי מירק ועוד כמה מיני לא חשובים ובכל זאת החלטתי למחוק אותם אבל לא עזר הנה כמה תמונות (התמונה …
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. מותקן אצלי במחשב WIN XP 32BIT יש לי דיסק קשיח 80 GB. הדיסק מחולק, DRIVE C - 20GB היכן שהוינדואוס מותקן דרייב C מלא ב19GB. ולכן כל פעם שמורידים קבצים גדולים הדיסק מתמלא, ואי אפשר להמשיך להוריד. 1. איך לדעת מה זבל בדרייב C? האם יש מקומות נפוצים בתקיית וינדואוס שמתמלאים בקבצי זבל? 2. האם ניתן להגדיר שהתיקיה זמנית תהייה בדרייבר אחר (D למשל)? בשביל למנוע מגרייב C להתמלא. 3. האם ניתן להגדיל את נפח דרייב C ללא פירמוט? תוחדה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני לא שומע כלום ניסתי להתקין דריברים זה לא עוזר הלוח אם שלי הוא 8i945p-g ניסתי להוריד מהאתר של גיגה בייט את הדריבר אני התקנתי ורשום לי שיש לי יציאת פלט Hdmi מה עושים????
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיות סאונד במחשב, זה מתבטא בזה שאם אני שומע מוסיקה ועובד עם מוסיקה אני שומע את הסאונד עם רעש של פיצוצים קטנים ועדינים ומן רעשים כאילו המחשב נופל וחוזר לעבוד. לפני הפרמוט הנ"ל זה לא היה לי, הסרתי את הדרייבר, התקנתי דרייבר מעודכן, מה שלא ניסיתי זה עדיין ממשיך. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? אני שוקל שוב לפרמט את המחשב בגלל זה. הכרטיס קול מובנה לוח גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 16G זכרון SSD למערכת הפעלה. אשמח לעזרה. תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Windows 7 64BIT Asus P5B, Sound Max Driver Beta For Windows 7 אז ככה, מאז שהתקנתי את ווינדוס 7, אני מוצא שבמשחקים יש לי בעיות עם סאונד, אם לדייק נשמע כאילו חסר כמה צלילים, חוסר איזון בסאונד. . לדוגמא במשחק PES, אני שומע מאוד חזק את השדרן, אבל את המגרש עצמו (מסירות, בעיטות, כלל לא שומעים) דבר שעבד מצויין ב-XP דרך אגב. ניסיתי להתקין כרטיס קול נוסף של Creative, אותה בעיה. בשביל לשמוע רעשי רקע אני צריך להגביר מאוד חזק, אבל את הרעשים שהם כביכול לא רקע כבר שומעים יותר מידי חזק, בווינדוס זה פחות מורגש, בעיקר במשחקים. למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו זוכר מה עושים כשיש ב Win 2000 וב Winxp בעיות עברית למשל בICQ יש לי Win 2000
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי גירסא מסויימת של ווינדוס XP והיה לי בעיות עם עברית הסתדרתי עם כולם חוץ מאחד שגורם לי לראות גי'בריש בכל מיני תוכנות וכו'... הבעיה נגרמת בגלל הלשונית השלישית שנמצאת על אנגלית ולא ניתנת לשינוי לעברית אני מקבל שגיאה: setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator ניסיתי להתקין תוסף שהופך הכל לעברית ואמרתי אולי זה יפתור את הבעיה ואחר כך אני יהפוך את הממשק חזרה לאנגלית אבל זה לא עזר.... לא בא לי להתקין ווינדוס אחר....... פליז.... HELP!!!
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות שאני כבר לא יודע מה לעשות מלבד לפרמט....ואני ממש לא רוצה 1. האיקון של כונן C נעלם ובמקומו מופיע איקון של דף לבן, כיצד ניתן לשחזר את האיקון של הכונן ללא תוכנת צד שלישי? 2. כאשר אני פותח את אחד מהכוננים שלי "במחשב שלי" במקום לראות את הקבצים נפתח לי החלון של חיפוש קבצים, כיצד ניתן לפתור את זה? רק קליק ימני עם העכבר ו OPEN עוזר. אודה לכל עזרה...מיואש.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם וינדוס 8 והגיע כמובן העידכון ל8.1 אז עידכנתי רשמי כמובן ועכשיו כתוב לי למטה בשולחן עבודה build 9600 וכן secure boot isn't configured correctly 8.1 מה עושים עם זה ? ולמה יש לי כזה בילד ולא בילד רגיל ומושלם? וכן איך אני מבטל את הבקשה לסיסמה כשהמחשב עולה?זה לא היה קודם גם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל יום קופץ לי החלון הזה של העידכונים ושואל אותי האם ברצוני להתקין את העדכונים שהורדו... אני בוחר ב: Express installation... ואחרי כמה שניות אני מקבל את זה: The followong updates were not installed: Security Update for Outlook Express for Windows XP (KB951066) Cumulative Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB953838) Update for Windows XP (KB952287) Update for Windows XP (KB951072) Windows Malicious Software Removal Tool - August 2008 (KB890830) Security Update for Windows XP (KB950974) Cumulative Security Update for ActiveX Killbits for Windows XP (KB953839) Security Update for Windows XP (KB946648) Security Update for Windows XP (KB952954) זה אפילו לא…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי XP עם SP3 והIE6. לאחרונה בפתאומיות האינטרנט בכל פעם שאני לוחץ על האייקון קופא למשך איזה דקה ואז מעלה את האתר באיטיות. אחרי זה בדף הזה הכל עובד כרגיל עד שנפתח דף חדש לא משנה אם בלחיצה על האייקון או מלחיצה על קישור מתוך דף שכבר עובד. עשיתי סריקה עם הקספרסקי והוא מעודכן, מחקתי את כל הקבצים הזמניים, הפעלתי איזה תוכנה של SPYWARE, ואין תוצאות. למישהו יש רעיון? איך אני יכול במקביל לשלוח פנייה למיקרוסופט? אני לא מוצא איזה פקודה במחשב. יש לי XP חוקי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של האינטרנט נכנס לי לאתר הבית אני לוחץ על קישור או כתבות אתר יוצא לי מהיישום במזל הצלחתי להוריד firefox מה לעשות? איך אפשר לתקן? (אם זה קשור לוירוסים פירסמתי log של hijackthis( בתוכנה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 64ביט. ברשותי לוח-אם ASUS P5B. הורדתי מהאתר של ASUS את הדריבר של ה-SoundMax , זה בטא וזה לווינדוס 7. שומעים סאונד, גם שמעתי לפני שהתקנתי (לאדע איך), בכל מקרה, הדריבר לא עובד טוב, במשחקים לדוגמא פשוט שומעים שהוא לא מסוכרן טוב על המשחק, לדוגמא במשחק - Pro Evoltuion Soccer, שומעים את השדרן מאוד מאוד חזק ביחס לשאר המוסיקת רקע, במשחק עצמו יש אפשרות להוריד את הסאונד לשדרן בנפרד ולשאר הסאונד בנפרד, אז גם שאתה מחליש אותו בקושי שומעים את הסביבה, ורק אותו מאוד חזק, משהו לא דופק טוב. (עבד מצויין ב-XP) יש פתרון אולי? מישהו היה עם בעיה דומה? ואני חייב להשתמש בדריבר של SoundMax ? (גם כשהסרתי אותו וכרגע אני עם איזה HD AUDIO כלשהו שמגיע עם הווינדוס או עם אחת העדכונים שע…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-