עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך להגדיר בחלונות שהמחשב ישתמש קודם בזיכרון הפיזי ורק אחרי זה יטחן את הדיסק הקשיח? תודה.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by Dark Tetris,

הורדתי power date recovery ולאחר שהורדתי וניסיתי לשחזר (ללא הצלחה) האקספלואר שלי לא עובד! בנוסף גם משחקי רשת כמו WOW 9 dragons גם לא עובדים .... פתחתי את האקספלואר whitout add ons וזה עדיין נסגר לי..... מה הבעיה?

3. Started by yaniv_sal,

המחשב שלי נתקע במסך לפני הדף טעינה של הווינדוס בדף שיש בו את הבחירה של סייף מוד שיש את הזמן שאני בוחר לא משנה מה הוא נתקע ולא מגיייב יותר..... בדקתי את הארדיס הוא תקין..... תודה לכול מי שמנסה לעזור..................

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

איך אני מסיר את ההודעה הזאתי שלא תהיה יותר אבל התשובה עליה תהיה כן ? *אפשר לעשות זאת כי פעם זה לא היה לי וכל פעם שהייתי נכנס למקום מאובטח אז למטה בדפדפן היה שמל של מנעול*

5. אהלן מבקש לדעת אם אפשר לבצע את מה שכתבתי בכותרת..מעצבן כל פעם להפעיל את CORETEMP בכל הפעלת מחשב. או GADGET שמראה את טמ"פ המעבד שזה יותר נוח, כי לא מצאתי באתר של מייקרוסופט משהו מעניין.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  6. מההשוואה באתר של מיקרוסופט ראיתי שחסרות כמה שטויות (windows DVD maker, windows Movie maker and a few games) שלא נראה שיהיה לי שימוש בהן (יש את Nero לצריבות ואני לא צריך ליצור סרטים). וחסר ה-Windows Media Center. אני לא בטוח מה השימוש של ה-Media Center, האם יש בו צורך במחשב שלא משמש כ-HTPC? חוץ מההבדלים האלה יש עוד איזשהו חיסרון ל-Business לעומת ה-Home Premium ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. אתמול השתמשתי בתוכנה שמנקה את הווינדוס מקבצים פגומים (שמה Windows Washer). לאחר הניקוי השתנו לי הפונטים של הווינדוס- את הפונטים של הסמלים אני רואה שונה, את הפונטים של התפריטים והכותרות של החלונות, של שורת ההתחל והתפריטים שבו- בקיצור הכל. אם אני עושה שחזור מערכת הפונטים הרגילים יחזרו אבל אני רוצה להשאר עם המחשב כמו שהוא עכשיו-אחריי הניקוי רק עם הפונטים הרגילים. יש דרך להחזיר את המראה הרגיל של הווינדוס ולהשאיר את המחשב במצב של עכשיו (אחריי הניקוי)?? דרך הגב יש לי ווינדוס xp פרופשנל

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by Yaniv11,

שלום, קיבלתי מחשב Pentium 3 866MHz עם 128Mb זיכרון. מה יעבוד בצורה יותר טובה, win98SE או win2000 ? (אם אני אשיג זיכרון יהיה בו XP אבל בינתיים זה מה יש)

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by Holy KaBaB,

היי אחים יש לי במחשב כ קבצים שכל הזמן מנסים להתחבר לאיטרנט אבל אני לא יודע אם אני יכול למחוק אותם כי זה בתוך התיקיית ווינדוס שלי (XP) הקבצים הם - sysdll.exe dslagent.exe האם אני יכול למחוק אותם ? הם תמיד מתחילים לפעול ומנסים להתחבר לאינטרנט . בעייה מס' 2 : כל פעם כשאני נכנס ל- start ==> run ==> msconfig זה לא נפתח לי ובמקום זה פותח לי את התקייה - C:\Documents and Settings\a איך אני מתקן את זה ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  10. יש לי WIN VISTA HOME EDITION OEM מקורי והתקנתי אותו על המחשב שלי.. לאחר מספר חודשים מחשב נשרף האם אני יכול להתקין על מחשב חדש או שאני נדפקתי בעינין הזה? תודה השאלה מופנת גם לאותו תופעה עם WIN XP.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. Started by danik,

יש לי WINDOWS 2000 ויש לי תוכנות מעצבנות שרצות שאני מדליק את המחשב אני רוצה להוריד את זה בלי לעשות UNINSTAL לתוכנה בWINDOWS 98 יש את MSCONFIG שרושמים בשורת הפקודות... בWINDOWS 2000 אין כזה.... מה אני יכול לעשות... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי ווינדוז 8 על כונן SSD ורציתי להתקין תוכנה שלא הצלחתי להתקין על 8. אז התקנתי ווינדוז 7 על כונן אחר שיש בו הרבה מידע שאני צריך ולכן גם לא פירמטתי. בכל מקרה, התוכנה גם לא עבדה על ווינדוז 7.. וניסיתי למחוק את ההתקנה של ווינדוז 7- מחקתי את כל התיקיות החדשות שנוצרו בכונן שהתקתי עליו, ובכל זאת בסטראט אפ, יש לי אופציה לבחור בין 7 ל8.. איך אני פותר את זה? איך אני מוחק כליל את ההתקנה של הOS? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי התקנה חוקית של XP - ה CD כבר מכיל את SP2 בתוך ההתקנה, הגרסא היא אנגלית. כאשר אני רוצה להתקין את ה MUI בעברית הוא לא נותן לי ורושם הודעה שהפלטפורמה הזאת אינה תומכת ב MUI. יש לציין שבעבר על כל מיני גרסאות "מעודכנות" של XP לא היתה בעיה - על מערכות עם SP1 או מערכות בלי SP כלשהוא היית מתקין SP2 ולאחר מכן את ה MUI ולא הייתה בעיה. כל המערכות הפעלה האלה הן גם PRO הנוכחית הבעייתית היא HOME, יש למישהו רעיון או שפשוט ה MUI מיועדת רק ל PRO?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. Started by Leonardan,

IE 8 Version 8.0.7100.0 על Windows 7 RC1 Build 7100 64bit בניסיון לגלוש לכתובת המכילה מחרוזת מקודדת, לדוגמא : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%94 במקום לפתוח את הקישור, הדפדפן לא מזהה אותו נכונה, ומציג את ההודעה הבאה : האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתוח את הבעיה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  15. שלום לכולם, המחשב שלי טחון בוירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו. יש ברשותי Windows XP, ובעבר אני זוכר שכשפירמטתי את המחשב הצטרכתי על מנת להתקין את XP קודם להתקין את Windows 98 (דרך דיסקט אתחול) ורק אח"כ דרך 98 יכולתי להתקין את XP. כעת נודע לי שניתן ליצור דיסקט אתחול (BOOT) ל-XP דרך XP עצמו ואז לא אצטרך להתקין את 98 אלא אוכל ישר להתקין את XP עצמו על המחשב. הבעיה היא שאני לא יודע כיצד יוצרים דיסקט אתחול דרך XP (נאמר לי משהו על 6 דיסקטים וכדומה, אך לא ברור לי עדיין). -אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי לפני פירמוט המחשב ויאמר לי כיצד ניתן ליצור דיסקט אתחול דרך XP. תודה רבה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. גליתי שלרדיו דרום כן יש אתר באינטרנט ואפשר להאזין דרכו לרדיו, כתובות האתר היא : http://www.9697fm.co.il נסיתי להאזין לרדיו ולא הצלחתי, חשוב לציין כי יש לי ווינדוס מדיה פלייאר 9 וכשאני מנסה להאזין לרדיו הוא אומר לי : Windows Media Player cannot play the file. The file either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. מה הוא רוצה לעזעזאל ???

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  17. איך אני הופך את הלבן הזה לשקוף?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ktm,

יש לי פשוט בעיה שרוב הפעמים שאני מדליק את המחשב אז הCPU USAGE מראה לי שהוא משתשמש ב100% ובקיצור בדקתי ב- processes מה תופס שם הכי הרבה וזה היה הקובץsvchost.exe שתפס 70% וגם זה תופס איזה 30% system אבל קורה לפעמים שהקבצים האלה תופסים בדיוק את אותו דבר כמו מקודם וה הCPU USAGE פועל על 5% אז משהו לא בסדר פה ובקיצור וגם קורה שאף קובץ לא תופס כלום וזה על 100% אבל הרצתי spybot וזה לא עזר לי אז בקיצור תעזרו לי לפתור תבעיה ????????????

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  19. אני משתגע מזה, ואני כבר לא יודע מה לעשות. אין ווירוסים, אין ספייוורים והכל נראה תקין. כשאני סוגר אותו דרך הטאסק מנג'ר אני לא יכול לשנות ווליום וזה אומר שאין Sound device (או משהו דומה). עצות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. ניסיתי לשנות לעברית לפי המדריך הזה http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=55 הצלחתי חלקית שכן עכשיו אני יכול לכתוב בעברית אבל אני רוצה לשנות את כל מעכרכת ההפעלה לעברית. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. שלום לכולם!! בעייה מעצבנת מאוד. קניתי laptop שהגיע עם win xp home adition hebrew/ שיניתי ל- inable - אבל נוצרה בעייה - כאשר התקנתי winamp או תוכנה כמו cooledit pro או תוכנות מוזיקה אחרות. הן לא מזהות אם הכותרת בעברית. וכמובן לא מנגנות את השיר. לדוגמה כתוב: .mp3????? זה מה שמופיע. אם אני משנה את שם השיר לשפה האנגלית הכל בסדר. בדקתי בregional and languages - העברית מסומן כמו שצריך. מה עושים?? תודה

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by burekas,

יש אפשרות שכל העניין שקשור לזה יהיה בכונן אחר ולא בכונן C? שהכל ינותב למקום אחר

24. כשאני לוחץ על my computer ->properties הוא מזהה 4. כשאני לוחץ run ->dxdiag הוא מזהה 3. המערכת היא Vista 64 bit תודה.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by siin,

לאחר התקנת המערכת כולל SP2 חומת האש של מיקרוסופט אינה מאפשרת לי להתחבר לרשת האינטרנט - לאחר התחברות עם החייגן. ללא שנגעתי בכלום, השארתי הכל כפי שהוא בברירת מחדל. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.