Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
עד השלב של הפורמט הכל תקין אני בוחר בכונן c בשביל ההתקנה לוחץ אנטר ומתחיל לפרמט, עכשיו שהוא מסיים לפרמט, הוא מתחיל להעתיק קבצים על ההתחלה הוא אומר לי משו על קובץ IaStor לא טוב אני עושה התעלם והוא ממשיך את ההתקנה כרגיל בסוף שהוא גומר להעתיק הוא עושה ריסטרט אוטומטי ואז בשלב ששלפני ההתקנה שהוא עולה עם התמונה של הxp שהוא חושב כזה, הוא מראה לי שגיאה כחולה ניסיתי אולי איזה 6 פעמים להתקין ושוב אותה שגיאה, אני ממש לא יודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאחרונה הויסטה לא הפסיקה לעשות בעיות החלטתי שאני מפרט אותה. עכשיו אחרי הפרמוט אני מקבל תוצאה נהדרת לכרטיס מסך: 4.4 ו4.0 ואמרתי לעצמי בטח אני יעדכן דרייברים זה יעלה עדכנתי דרייברים חדשים ופתאום התוצאה ירדה ל: 2.6 ו3.4 משהו פה ממש מוזר אגב העלתי עוד את הOC שלי לכרטיס מסך בזכות זה התוצאה הגבוהות . (יחסית לכרטיס readon 9550 128mb)
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי חבר'ה. בזמן האחרון כל פעם שאני מנסה לעשות עדכון דרך windows update זה נותן לי את ההודעה הבאה: אירעה תקלה באתר האינטרנט, ולא ניתן להציג את הדף שאתה מנסה להציג. האפשרויות המסופקות להלן יכולות לסייע לך בפתרון הבעיה. לקבלת אפשרויות לעזרה עצמית: שאלות נפוצות חפש פתרונות קבוצת דיון של Windows Update לקבלת אפשרויות תמיכה וסיוע: תמיכה וסיוע מקוונים של Microsoft (ללא תשלום עבור בעיות הקשורות ל- Windows Update) עכשיו למעלה רשום: [מספר שגיאה: 0x80004005] מישהו יודע מה עושים עם זה ??? נ.ב אני לא רוצה שום תוכנה שמורידה עדכוני וינדוס (מפלט אחרון). בתודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
או. קי, אם כבר היתה תשובה בעבר לבעיה הזו אשמח לקבל את הקישור... מותקן אצלי XP ולפני שבוע כשהדלקתי את המחשב הופיעה על המסך השחור הודעה שאחד הקבצים החיוניים לווינדוס נעלם או נהרס (משהו כמוC:/windows/config32/windows bla bla..., אני לא זוכר בדיוק). אני לא רוצה כל כך לתקן אלא לנצל את ההזדמנות ולפרמט את הכונן. הבעיה היא שיש לי דברים חשובים על אותו כונן אז אני רוצה לדעת איך לתקן זמנית את הבעיה כדי שאוכל לגבות את הכונן או לדעת איך להעתיק דרך הדוס (אני יודע איך "לגלות" את כונן C: בדוס גם בNTFS) תיקיות שלמות כמו MY DOCUMENTS לכונן אחר (נייד) ולא קובץ קובץ עם פעולת COPY. מישהו??? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש... ועכשיו יש לי קצת בעייה עם העברית. בגדול אני יכול לכתוב ולקרוא אבל בהגדרות של הכרטיס מסך והשמות של האנשים באיי סי קיו מופיעים במקום עברית כסימני שאלה. דוגמא: ???? ??????? ?? מי שיכול להגיד לי איך גורם לסימני שאלה להפוך לשפת הקודש (עברית או פסקל קשה להליט מי יותר ישן), שיגיד לי בבקשה. בתודה מוומווו
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
נעלם לי ה-"ADD OR REMOVE PROGRAMS" מה-WIN ואני לא יכול למחוק שום תוכנה איך אני מחזיר את זה? אין לי שום מושג איך זה קרה ??? הנה תמונה של זה...
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי ראיתי פה הרבה שמדברים על לעשות שיחזור מערכת הפעלה, אז דבר ראשון מה זה בכלל??? ואיך עושים את זה? ובמה זה עוזר? ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז מנהים בבקשה תעבירו לפורום המתאים תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
העתקתי לכונן C קבצים מדיסק עם אוטורן ( autorun) בדיוק איך שהם ועכשיו שמחקתי אותם שאני מנסה להיכנס לסי בדאבל קליק זה מנסה למצוא את הקובץ של האוטורן שהיה . ואפשר להיכנס אליו רק במקש ימני ופתיחה וזה ממש מעצבן .. איך אני נפטר מזה ומחזיר לכמו שהיה ?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איך מורידים מ = add and remove שמות של תוכנות שנמחקו בטעות והאם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר לעשות את זה דרך regedit
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בהגדרות חיסכון החשמל של WIN ניתן להגדיר מעבר של המערכת למצב hibernates. מה קורה למחשב במצב זה? מה אני החיסכון במעבר של המערכת למצב הזה והאם זה לא פוגם בשום דבר אחר?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשב גירסה של WINDOWS SP2 בעברית מלאה יש דרך להפוך אותה לאנגלית? כמו שאפשר להפוך גירסה אנגלית לעברית
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, ערכתי את ההודעה הקודמת מפני שמצאתי תשובה , כרגע יש לי בעיה אחרת. השעון במחשב שלי הוא לועזי, זו לא בעיה רצינית אבל קצת מעצבנת. התמונה של השעון צורפה, אם למישהו יש מושג איך משנים אותו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
זה התחיל מאתמול בבוקר המחשב עושה לעצמו ריסט,בנוסף לזה הרשת שביני לבין אחי לא פועלת,והSystem Restore לא פועל גם. אני עבוד עצות מה לעשות? עם אני לא מוצא פיתרון עד הערב אני מפרמט אאא וגם עשיתי סריקה לוירוסים עם Kaspersky לא מצא כלום וגם סריקה עם AD AWARE לא מצאה כלום! מה זה יכול להיות אני שמתגע פה :s05:
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בדקתי היום שכל העדכונים שלי הצליחו בהיסטרית העדכונים שמתי לב לעדכון שלא הצליח לכן הסרתי והתקנתי אותו פעמים, שאני רוצה למחוק את הישן כי עכשיו הוא הצליח פעמים אני רואה אותו בהיסטוריה אבל הוא לא מופיע בעדכונים מותקנים ככה אני לא יכול למחוק אותו, העדכון הוא KB2864058 איך אני מסיר את הישן שרשום לידו נכל ניסיתי כבר בעדכונים מותקנים.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט האם להתקין ווינדוס 10 (יש לי 8.1), או שעדיף לי לחכות עוד קצת כדי לשלול בעיות מסויימות (אין לי באמת מושג אלו בעיות), ולהתקין ביולי לפני סיום המבצע. החששות שלי הן בעיקר מבעיות בהתקנה, ומבעיות עם דרייברים שונים. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי בעבודה WIN7 ENTERPRISE, הוא בא מהקופסא עם אנטי וירוס (אולי גם FW, לא בטוח). השאלה שלי היא האם כל גרסה של WIN 7 באה עם האנטי וירוס הזה?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הכוונה היא להגדיר שמערכת הפעלה תבחר רקע רנדולי כל תקופת זמן מתוך תיקיה שאגיד לה שמלאה בתמונות לבחרתי. זה אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
פירמטי את הויסטה שלי ובאתי להתקין את האקספי עכשיו אי אפשר להתקין את ה הקספי אני לא מצליח כאילו נשאר הבווט של הויסטה ואני לא יודע איך להסיר אותו הפירמוט לא מוחר לי אותו אין לי מושג מה לעשות עזרה מישהו ? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר ?
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי בעיית תאימות לכמה תוכנות עם 64 ביט, יש לזה פתרון? המליצו לי להשתמש בVMWARE ולהריץ עליו גירסת 32 ביט שאני אתקין.. אבל מחשב AMD שיש בו רק 2 ג'יגה זיכרון יוכל לעשות דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חלונות 7 גרסה OEM. לפי התנאים שלהם, חוקי להתקין גרסא כזאת של 7 רק על מחשב שאתה מרכיב ומוכר. האם אני יכול להרכיכ מחשב, להתקין עליו את הגרסא הנ"ל ולמכור, במחיר סמלי של 1 ש"ח, לאחי את המחשב והדבר יחשב לחוקי?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש לי 4 GB זכרון ואני עם WIN7 X64 בכל פעם שאני מתקין משהו, בעיקר משחקים הזכרון עולה ומגיע עד ל90-95% !! מיותר לציין שאני לא יכול כמעט לעשות שום פעולה אחרת בזמן התקנה וגם אחרי שהיא מסתיימת הוא יורד בקצת ונשאר בד"כ באזור ה70-80%. במצב נורמלי המחשב שלי צורך בין 20-30% זכרון.. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?? אם גם לכם יש את זה? פעם הייתי עושה כל פעם REST אבל עכשיו יש לי תוכנה MEMORY CLEAN שעוזרת לי בנתיים... תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
התקנתי במחשב vista ultimate64 בגירסה האנגלית. 2 בעיות : 1. ALT+SHIFT "מסרב" להחליף בין עברית לאנגלית והפוך. מבדיקה שערכתי, אלו הן ההגדרות של החלפת השפה. 2.OFFICE 2007 בעברית, כשאני מדפיס מסמכים בעברית (WORD 2007) הסמן כל הזמן נמצא בצד ימין(לא מתקדם עם הדפסת המילה) ואף סדר המילים מתהפך.לדוגמא: אני מעונין להדפיס" היום מאוד חם" התוצר שמתקבל"חם מאוד היום".כדי לפתור את הבעיה התקנתי את חבילת השפה עברית(למרות שלא ברור לי מה תפקידה של חבילת השפה) כמו כן, התקנתי SP1 עבור office 2007 הבעיה כמובן לא נפתרה.ההגדרות של האופיס הן בסדר גמור(נבדק על מחשב אחר שיש לי בבית שמותקן עליו XP) תודה,
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
-
שלום חברי קהילה, ראיתי בלילה מספר סרטים אחריהם הלכתי לישון. כשאני מתעורר בבוקר, אני מגלה את המחשב פתוח במסך שחור שכתוב עליו: Boot Failed .. משהו עם בעיה בHARDWARE. ניסיתי להפעיל שוב, הוא פתח לי מסך עם אותה שגיאה רק שהפעם אפשר לי לבחור בין כמה אפשרויות בהן Open Windows Noramly.. בחרתי את זה, הוא טען שעתיים את הווינדוס ומבסוף התכבה. היום, ניסיתי לפרמט את המחשב. הכנסתי את הדיסק למחשב ועשיתי BOOT לדיסק. עזבו שלקח שעה עד שעלה בכלל המסך של "התקן כעת", אח"כ, אחרי שהוא ביקש ממני את המספר הסידורי של ההתקנה ולחצי על "הבא", הוא נתקע ולא מגיב. האם יש בעיה בדיסק הקשיח? איך אפשר לבדוק את זה? בכבוד רב, תומר.[br]פורסם בתאריך: 18.03.2009 בשעה 13:15:49 עוד דבר שראוי לציין, ניסיתי להיכנס לW…
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-