Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מותקנות לי 2 מערכות הפעלה על המחשב - וינדוס 7 וויסטה. כשהמחשב עולה קיימת בחירה בין 2 המערכות אבל אם לא בוחרים תוך 20 שניות עולה הוינדוס 7. אני רוצה לשנות את זה ושאם לא בוחרים כלום אז תעלה הויסטה. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
קורה לי לעיתים קרובות שתפריט ההתחל ניהיה מטושטש מחוק כזה והדרך ליפתור את זה זה לצאת מהתהליך EXPLORER וליפתוח אותו שוב ואז זה חוזר לעצמו, פירמטתי כבר כמה פעמים וזה תמיד קורה שוב אז זה לא וירוס, הבעיה מוכרת אולי? הווינדוס מקורי 64BIT האמת אני חושב שזה התחיל לי מאז שהתקנתי את SP1 יכול להיות? הינה תמונה של הבעיה : http://www.s iz.co.il/my/imft jkn4nmml.jpg להוריד רווחים!
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני יכול להכנס לאדמין ע"י מתקן זיהוי ט.אצבע שיש לי, אבל משום מה הסיסמא לא עובדת לי? אני דיי בטוח שאני זוכר אותה
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כל פעם אני מקבל הודעה מוינדוס שהשתנו קובצי הפעלה של המערכת הפעלה ואם אני רוצה לשמור על היציבות של המערכת אני צריך להתקין אותם מחדש ואני צריך להכניס את הדיסק של וינדוס כדי להתקין אותם מחדש. למישהו יש מושג מה לעשות ? איך לפתור את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשמור ואחר כך לעבד מפה מהאינטרנט היא מורכבת מכמה חלקים ככה שאם אני שומר בתור שמור בשם אני רואה חלק קטן מאוד שלה איך אני שומר את כל מה שמופיע לי על המסך
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום לכם. הבעייה שלי היא כזאת: אני מנסה להעביר קובץ במשקל 2 ג'יגה מנגן mp3 לתיקייה במחשב. אך כשאני מנסה לבצע את הפעולה הוא מעלה לי את השגיאה הנ"ל: כיצד ניתן לפתור את הבעייה ולהגדיל את רוחב תיקיית הTemp. פרטים יבשים: הארד דיסק גודלו 80 ג'יגה, מתוכו 40 ג'יגה פנויים. תיקיית הTemp אלייה הוא מנסה להעביר את הקובץ, ריקה לחלוטין (רוקנתי אותה באמצעות ccleaner). תודה לפותרים!
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כאשר הפעלתי כרגע את המחשב שלי, הופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה הסיבה לבעייה? יש לציין כי הדבר לא פגע בהמשך העבודה במחשב.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
ישנה אופציה ב WinXP לעבוד עם ClearType Fonts וע"פ Microsoft זה מאוד מומלץ לבעלי מסך LCD...... http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/default.asp
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה הזו מציקה ביותר , אני מכניס את המחשב ל SLEEP והוא מתעורר לי באמצע הלילה לבד. ניסיתי לחפש כבר המון פתרונות בגוגל ואף אחד לא עובד... כאשר אני מריץ powercfg -lastwake הוא אומר לי שהשירות של mcupdate.exe העיר אותו אבל גם אם אני מבטל את הטסק הזה המחשב עדיין מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פתרון? מדובר על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל זה היחיד שנראה לי בערך מתקשר לבעיה... אז ככה: פתחתי חשבון משתמש חדש במחשב, ונתתי לו הרשאה של אדמינסטרטור... אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב גיליתי להפתעתי שהחשבון הקודם שלי שהיה גם אדמין נעלם לחלוטין ובו כול המידע, התכונות וכול מה שאני צריכה!!!!!!!! איך אני יכולה לשחזר את זה<?????? בבקשה תעזרו לי! שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני נוהג לגלוש בהמון טאבים (דפים) בדפדפן שלי, העניין הוא שזה צורך המון זיכרון מתוך ה 4GB שיש לי, הבעיה היא שגם כאשר אני סוגר את כל החלונות, עדיין תפוסים לי כ 3 ג'יגה זיכרון (כמובן שאין אף דבר כבד אחר שרץ עוד ברגע) מה הבעיה? והאם יש אפשרות או תוכנה כפי שפעם היית לי שהיית מפנה זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש לי חלונות 2000 והתקנתי בנוסף על דיסק אחר חלונות אקספי וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי בחירה בין חלונות 2000 ובין אקספי אז אני רוצה להסיר את חלונות אקספי כך שגם הטבלה של בחירת החלונות תרד
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם!! (ווידוס sp2 xp מערכת הפעלה עבריתמחשב חדש לפני חודש ) אז ככה:הדלקתי ת'מחשב טוב ויפה מנסה להתקין תוכנה וזה רושם לי ככה: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות windows installer זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח אוו windows installer אינו מותקן כראוי. פנה אל הצוות התמיכה שלך לעזרה." עשיתי הפעלה מחשב מחדש אני מחכה ובסוף שהווינדוס עולה יש תצליל הזה של הפעלת הווידוס פתעום מסך כחול רשום משהו באנגלית בצבע לבן ואז אוטומטי המחשב עושה ריסטרט ואז עולה עוד הפעם והכל טוב ויפה והאם אתה עושה הפעלה מחדש שוב יהיה מסך כחול אני חושב ש.. המחשב מפעיל את עצמו במצב בטוח והאם אתה מנסה לעשות הפעלה מחדש אוו לעשות F8 בתחילת הדלקת המחשב ובוחר שמה ווינודס אק פי נורמל הוא מראה מסך כחול …
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אני צריך SP1 למחשב בשביל שיזהה לי את ה160 ג'יגה כי הוא מזהה רק 131 במקום 160. אני לא מוצא את הלינק להורדת התוכנה כי הוא שונה לSP2, הורדתי SP2 והוא לא עובד כי יש לי בעברית אז אני רוצה את הלינק של SP1 בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במנהל ההתקנים צירפתי שתי תמונות בשביל להבין. לאחר שאני עושה את ההתקנה זה כותב שלא היה ניתן להתקין. יש רעיון? http://img129.imageshack.us/img129/163/27754386.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3245/67463779.jpg תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין באמצעות DOK או רק עם CD? לחלופין האם יש אפשרות להתקין עם דיימון טולס (בהנחה שיש 2 כוננים קשיחים ובאחד מהם יש מ"ה אבל רוצים להתקין על הכונן הריק)
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
למרות שאני בעל המחשב כשאני בא לעשות פעןךה מסויימת אני מקבל שגיאה שאני לא בעל המחשב, יש איזה קובץ REG שמתקן את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, חג שמח דבר שמאוד מעצבן אותי הוא שבתיקיית המשתמש על שולחן העבודה ב- Windows 7 נמצאות כמה תיקיות מאוד לא קשורות, שאני לא משתמש בהן ולא רוצה שיהיו שם. מדובר בתיקיות Contacts, Downloads, Favorites, Searches, Saved Games תמונה להמחשה: ניסיתי למחוק אותן, הן חוזרות לבד. ניסיתי להגדיר Hidden אבל זה לא משפיע עליהן - בתמונה הן כבר במצב מוסתר. ניסיתי להכריח Attributes של הסתרה ע"י Administrator אבל זה גם לא עושה שינוי. מישהו יודע איך להעלים את התיקיות הללו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
נכון יש את מסך ה logon שיש שם את כל היוזרים וניתן להתחבר? אז לי אין אותו!!! כשאני מפעיל את המחשב והוידוס עולה הוא מראה לי מין מסך קטן כזה שבו אני צריך לכתוב ביד את היוזר והסיסמא... תעזרו בבקשה... זה די דחוף... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש דרך ליצור 2 נתיבים לאותה תיקייה ב-WinXP? (או: אותה תיקיה עם שני שמות) לדוגמה: כאשר אני אכנס ל-C:\Folder1 אני אראה את אותם קבצים שיש ב-C:\Folder2. כל פעולה שאני אבצע על הקבצים שבאחת מהתיקיות תתקיים גם בתיקיה השנייה כי כאמור אלו אותם קבצים. הבנתי שבלינוקס זה קיים בשם SYMLINK. טוב, מצאתי את הפיתרון, הייתי צריך לחפש מראש SYMLINK http://www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/ אפשר לנעול/למחוק.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש (פנטיום 4 64 ביט) איזה וינדוס הכי כדאי להתקין ?? כי אמרו לי שוינדוס 64 ביט הוא לא כל כך טוב ואמרו לי גם שוינדוס אקס פי רגיל יזהה שיש לי 64 ביט אבל לא יתן את הביצועים שיש לוינדוס 64 ביט אז מה עדיף/או עם זה בכלל נכון?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה או דרך בהגדרות של XP לחסימה של "dummy users" מלעשות נזקים במחשב שלהם. אני צריך שיהיה במחשב USER שרואה רק WORD,IE,OUTLOOK-EXPRESS (יכול להיות גם תוכנות מקבילות) חוץ מזה הוא לא יכול לעשות כלום והוא לא רואה כלום. לדוגמת: שינויי הגדרות רשת או חיוג לרשת, הודעות FIREWALL או ANTIVIRUS למיניהם, שינוי הגדרות דואר בOUTLOOK ואפילו העלמה או הזזה של סרגלים ב-WORD או בWINDOWS. האם מישהוא מכיר דרך לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לאחר התיעצות ושיטוט בפורומים ובהמלצת החברים באתר רכשתי בשבוע שעבר מחשב מבוסס AMD לוח אם ASUS M2A-VM דיסק WD 250 AAKS לאחר שקראתי מדריכים שונים באינטרנט וראית שהשד אינו נורא, החלטתי להתקין את ה XP PRO (מקורי כולל SP-2)בעצמי הבנתי שיש ללחוץ על F6 כאשר מתקינים דיסק SATA עולה מסך חדש ויש ללחוץ על S ולהכניס את הדריבר המתאים לכונן A לאחר עיון בפורום ראתי שיש מקרים בהם לוח האם בעלי מצב עבודה "IDE emulation http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2636166#msg2636166 ואז אין צורך להתקין דרייבר חיצוני. לא יודע באם לוח האם שלי תואם IDE EMULATION, אבל לא הבנתי כיצד יש לטעון את הדרייבר למחשב כאשר אין לי כונן פלופי A אלא אך ורק DVD כיצד ניתן לטעון את הדריבר ע"י…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מה הבעייה שלו? השירים עובדים ואני שמעתי בהם, ועכשיו מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מיקרוסופט האלו כול היום דיי כבר!!! נמאס! (לינוקס לצערי לא הפתרון בשבילי....... )
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-