Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום. תמיד כשאני מגבה את הרגיסטרי שלי ואז לוחץ על קובץ ה reg כאשר אני רוצה לשחזר, אז יש לי הודעת שגיאה שאומרת - "לא כל הקבצים נרשמו בגיבוי". והוא לא נותן לי לשחזר. אני מגבה את הרגסטרי דרך השיטה הרגילה. נכנס בrun ל regedit ושם אני מסמן את המחשב שלי ולוחץ למעלה על export ושומר את הקובץ רגיל ב reg. אבל תמיד ההודעה הזאת מופיעה. גם במחשבים אחרים שניסיתי זה קורה. עשיתי טוב את הגיבוי? איך מגבים?. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 7 אולטימייט. כשאני פותח קבצים תמונות או מסמכים. ונסיתי לילחוץ עיגול (התחל) ולראות קיצורי מסמכים שהפעלתי מזמן.ואני לא רואה קיצורי דרך במסמכים. וגם אני רוצה לנקות קיצורי הדרך מסמכים. כמו שעושים בחלונות XP לוחץ קליק ימני על כפתור "התחל" ניפתח חלון תפריט ולוחץ על "מאפיינים" ניפתח חלון ולוחץ על "תפריט התחלה קלאסי" --> "התאמה אישית" ניפתח חלון: למעלה "תפריט התחלה" שורה שנייה כתוב: "כדי להסיר רשומות של מסמכים תוכניות ואתרי אינטרנט בהם השתמשת לאחרונה, לחץ על "נקה". יש כפתור לידו ניקרא: "נקה" ואיך עושים בחלונות 7 אפשרות כזאת לנקות קבצים? ואחרון איך מפעילים קבצים מוסתרים ולראות אותם,ואיפה נימצא קבצים זמניים ולימחוק אותם,באיזה תיקייה נימצא? בתודה מר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם Windows XP ורוצה להתקין בנוסף Windows 98 בלי לפגוע בקיים. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעבודה WIN7 ENTERPRISE, הוא בא מהקופסא עם אנטי וירוס (אולי גם FW, לא בטוח). השאלה שלי היא האם כל גרסה של WIN 7 באה עם האנטי וירוס הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברס הרצתי חיפוש בכל מיני ואריאציות ולא מצאתי משו ברור לחלוטין.. אני מחפש אישהי המרה של הTHEME של VISTA RC1 כלומר האחרון ביותר, לXP אני רוצה את הTHEME האמין והתואם ביותר.. הדבר היחיד שחשוב לי הוא שאני לא רוצה להשתמש באף תוכנה חיצונית..(זיכרון זעום רק 256 חח) פשוט לקחת את הTHEME ולהפעיל אותו בתוכנה נגיד כמו הסטיילר של טיון אפ, שרק מפעילה את הTHEME על זיכרון נמוך.. באייקונים וכל שאר הפיצ'רים של ויסטה אני אטפל בעצמי.. אני צריך רק את הויזואל סקין...לא SHELL PACK מלא.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר הפעלתי כרגע את המחשב שלי, הופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה הסיבה לבעייה? יש לציין כי הדבר לא פגע בהמשך העבודה במחשב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לינק לאתר TECH-CRITIC שבו יש תמונות אמינות מLONGHORN WINDOWS LONGHORN
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הופעתו של מכשיר ראשון מסוגו שמריץ את מערכת ההפעלה מבוססת הענן של גוגל עשוי להיות המסמר האחרון בארון הקבורה של אנדרואיד לתחום זה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גולש לי פתאום קופץ חלון ובו כתוב זה מעצבן, זה מוציא אותי ממשחקים וזה קופץ כל כמה שעות .... מה זה? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואל תמליצו לי בבקשה על הדרייברים החדשים של VIA כי הם גרועים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים. אני מעוניין להריץ אותו על 64BIT ולכן XP לא אופציה. VISTA היא מערכת הפעלה מאכזבת ואולי אפילו כושלת. מצד שני, כפי שפורסם, ב 5 למאי תצא גרסת ה RC הרשמית של W7. האם היא תהיה מספיק יציבה ואמינה כדי שישתלם להתקין אותה ולהשתמש בה ? האם זה צעד נכון או שעדיף להתקין VISTA ולחכות לגירסה הרישמית של W7 ? האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני פותח את כונן D לוקח כמה שניות טובות עד שאני רואה אותו כי הXP מזהה אותו כאילו יש בו סרט (תמונה מצורפת). כמו שאפשר לראות אין לי שם סרט בכלל!!! הקובץ PST שיש לי שם הוא של outlook (ניסיתי לשנות את שמו אבל גם זה לא עזר). מישהו יודע איך גורמים לXP להפסיק לזהות לי את הכונן בתור כונן ווידאו??? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף סידרו לי מחיר ולקחתי את ויסטה אולטימייט ב64 ביט. עכשיו יש לי כלי שירות שקורא כרטיסי SIM של ניידים דרך ממשק USB (כמו DOK אבל שמכניסים לו כרטיסי SIM). הדרייבר שלו לא מתאים לויסטה, אולם באינטרנט קיים דרייבר מתאים למערכת 64 ביט אבל של XP. הצרה היא שאם מנסים להתקין אותו מכיוון שמדובר בדרייבר בלתי חתום ישנה שגיאה (מספר 39 אם זכרוני אינו מטעה אותי) אשר מונעת את ההתקנה של הדרייבר. אז לשאלותי: 1. האם ישנה דרך (פשוט קראתי בפורומים במיקרוסופט שזה בלתי אפשרי) להתקין על ויסטה 64 ביט דרייבר בלתי חתום? 2. האם יש למישהו מושג איפה למצוא דרייברים לכלי הזה בשביל ויסטה? (PL-2303 USB-to-Serial Port Adapter) תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי קובץ בשם: pagefile.sys הנמצא בכונן C של XP.. אשר שוקל 2GB. האם זה מציאותי? מה זה הקובץ הזה? האם זה קשור לזכרון הוירטואלי? כי יש לי 2GB זכרון.. אם כן, האם זה ממש הכרחי השימוש בו? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO בעברית.. עכשיו כול הזמן השפה אנגלית יוצאת מההגדרות של השפה במקדלת ואז אני צריך להכנס להגדרות של השפות -> מקדלת ולהוסיף אנגלית.. וזה קורה כול הזמן בלי הפסקה, איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון בעיה ישנה חזרה להופיע... באמצע העבודה עם עם המחשב הוא "קופא", אלא שחלק מהדברים ממשיכים לעבוד - למשל ה-WINAMP ממשיך לנגן, סרטוני פלאש וסרטים במדיה פלייר ממשיכים לרוץ וכו', אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. לפעמים זה נמשך כמה שניות ולפעמים צריך להפעיל מחדש. לפני כחודש החלפתי לוח אם בגלל שהמחשב היה נתקע בצורה דומה, אלא שאז הופיעו גם מסכים כחולים והודעות שגיאה. ניסיתי לפרמט, להחליף זיכרון ובסוף רק החלפת לוח האם פתרה את הבעיה... אבל עכשיו זה נראה שזה קורה שוב [למרות שבלי הודעות השגיאה]. ניסיתי לחפש שגיאות בכונן, לאחות, לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע... כלום לא עזר. המוזר הוא שהמחשב יכול להיתקע חמש דקות אחרי הפעלה מחדש או כמה שעות אחר כך, זה קורה פתאום :-\ …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס ויסטה ויש כמה דברים שאני לא מבין אז ככה: דבר ראשון אני רוצה להפוך את הויסטה לעברית, הורדתי mui לויסטה אולטיימת ולא הצלחתי להתקין אותו, נכנסתי לאפשרויות שפה, ואז התן שפה, ושמה שהוא כתב בחר תיקיה שהשפה נמצאת שם, אז לא מצאתי את התיקייה כי הקובץ לא היה בתיקייה אלה הוא סוג של קובץ מיוחד כזה, אז מה שאני שואל אי אני הופך את הויסטה לעברית, כי לא הצלחתי עם הmui והלכתי לפי כל מיני מדריכים ועדיים לא הצלחתי. דבר שני: התקנתי את הויסטה ואני רוצה להשים את השעון בצד כמו בכל מיני תמונות שראיתי, כאילו שהשעון יהיה על הדסקטופ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בכתבה כתוב יש לי העתק לא חוקי של חלונות 7 ואני מתכוון לקנות את החלונות 8 בפעם הראשונה, השאלה היא אני יכול לקנות במחיר 40 דולר או שמחייבים לרכוש 70 דולר לדיסק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני יומיים עם וינדוס ויסטה 64 ביט. יש בוינדוס באג - כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב סליפ (או שהוא מכניס את עצמו לבד אחרי שעה) במקום להיכנס לסליפ המחשב מתרסק ועושה BOOT מחדש, במקום לעלות בחזרה עם המצב שהוא היה בו, ובזמן העלייה הוא מציג את המסך שבו הוא אומר שהוינדוס נפל והוא שואל אותי אם לעלות במצב נורמאלי או במצב SAFE MODE, ולאחר סיום העלייה הוא אומר "Windows has recovered from an unexpected shutdown." יש לבעייה הזו איזשהו פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי שזה ווינדוס שמתאים למחשבים חלשים מזאת אומרת הגירסא הזאות Microsoft Windows XP SP2 Upgrade ומה ההבדל בין כל הגרסאות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת: בתוך word לא ניתן לגזור אובייקטים בכלל לא על ידי CUT ולא על ידי COPY. לא משנה באיזה צירוף מקשים לחצן או פונקציה של העכבר השתמשתי. אם אני גוזר משהו בתוכנה אחרת אז אני יכול להדביק אותו בתוך מסמך שלי אבל לא יכול לגזור אותו שוב. פקודת CUT מעלימה את הטקסט המסומן אבל לא מעלה דבר לזיכרון. בבקשה אני מתחרפן מזה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש ב WIN XP PRO ןלאחרונה שמתי לב שמותקן לי במחשב משהו שנקרא new.net domains 5.48 המשכתי לחקור את הדבר וגיליתי שהוא מופיע גם ב- msconfig שלי... מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה זה השטות הזאת? ואם אפשר להעיף אותה קיבינמט????
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהתיקיה של ווינדוס שוקלת אצלי 3.5 ג'יגה... יש איזשהי דרך לסננן אותה קצת ו"להשיל" ממנה כמה מאות מגה בייטים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב והיום הוא הגיע קניתי אותו בלי הארד דיסק בגלל שיש לי אחד מהמחשב הקודם עם כל התוכנות והמשחקים שלי חיברתי אותו למחשב הפעלתי המחשב מזהה אותו הכל טוב אבל הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות safe mode = == = = = start windows normally או שבמקרים אחרים הוא מגיע למסך מלא מספרים ולמטה כתוב boot from cdrom disk boot fail please insert system disk [משהו כזה] שכולכם בטוח מכירים אני לוחץ אנטר והוא מפעיל מחדש עכשיו התקשרתי לסקיי ואמרו לי שזה בגלל שהלוח אם חדש ואם אני רוצה שהם יסדרו את זה אני צריך לקחת את המחשב למעבדה עכשיו אני גר בצפון ואין לי אפשרות לקחת אותו אליהם רציתי שמשהו מפה יעזור מה לעשות ואיך אם יש בכלל זה ממש ממש ממש ממש ממש דחוף ! תודה רבה !!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים, שעל אחד מהם מותקן windows xp pro מקורי. האם אפשר להתקין את אותו windows (עם אותו מספר רישיון) גם על המחשב השני? הבנתי שאם מתקינים את אותה מערכת ההפעלה על 2 מחשבים שונים- ייתכנו בעיות בעידכוני המערכת שבמחשב השני. בנוסף, אשמח לקבל מידע על התקנת הווינדוז... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-