Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp בעברית. לפני מספר חודשיים יצרתי לי משתמש בתוך המערכת הפעלה+סיסמא שאני צריך להקיש כל פעם שהמחשב עולה. (הכוונה שעולה המחשב יש תמונה ושם אני צריך להקיש סיסמא). אתמול פתחתי את המחשב, ושחכתי את הסיסמא שלי, פשוט אני לא זוכר אותה יצאה לי מהראש. מה אני עושה במצב כזה? איך אני עוקף את הבעייה הזאת מבלי לפרמט את המחשב מחדש? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל אחד יגיד איזה WINDOWS הוא משתמש איזה גרסאות הוא ניסה ומה הוא הכי ממליץ אני יתחיל אני ניסיתי WINDOWS XP PRO WINDOWS XP CRYSTAL וכרגע בבדיקות של WINDOWS XP BLACK EDITION אם להגיד את האמת ביינתים אף אחד לא הרשים אותי ה CRYSTAL היה בעיתי אבל עבד מאוד מהר הPRO עבד לא הכי מהר אבל לא היה בעיות ה BLACK גם די בעייתי רק היום התקנתי אותו וכבר הוא לא רוצה להראות לי תוכנות לדוגמא ה PerfectSuite של המסך ועוד דברים קיצר שכל אחד ירשום חוויות והמלצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אם אני מתקין במלואו את Visual Studio 2010 אז התוכנה ברוב חוכמתה מבטלת את הכניסה האוטומטית של המשתמש שלי, ובמקום זה אני צריך כל פעם בהדלקת המחשב לחכות כ20 שניות, ואז ללחוץ על המשתמש כדי שימשיך להיכנס למערכת ההפעלה. למה. מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחורי זה? ואיך לעזאזל אני מבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה והפעלה מחדש פעם ראשונה המסך שחור ויש כמו קוביה לבנה מהבהבת למעלה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, היה לי מחשב נייד שהיה מותקן עליו Windows XP, והייתי צריך להחזיר אותו, אז גיביתי את כל הקבצים שלי, והחזרתי אותו. עכשיו העברתי את הקבצים למחשב נייד אחר שלי, גם בו מותקנת מ"ה Windows XP, אבל עכשיו משום מה, השמות של הקבצים בעלי השם העברי, מופיעים במקום בעברית ב"ג'יבריש", אבל התוכן עצמו של הקבצים עדיין מוצג בעברית. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה שהשמות של הקבצים יופיעו בעברית?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם פונקציית hibernet נתמכת במערכות שרת או שהיא יחודית רק לתחנות עבודה [ויסטה XP חלונות 7 ]. ואם היא נתמכת כיצד מפעילים אותה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל במהלך אתחול המחשב, לפני עליית XP, בחלון DOS, הודעה כדלהלן : "INVALID BOOT.INI, USING COPY FROM C:\WINDOWS". משהו רע קרה כנראה לקובץ המקורי אם כי האתחול מסתיים ללא בעיה עם הקובץ החליפי. חיפשתי את הקובץ הנ"ל בדיסק והיחידי שהצלחתי למצוא נקרא BOOT.INI.BACKUP שנמצא ב-C:\WINDOWS\PSS. האם BOOT.INI המקורי נמחק איכשהו וזאת הסיבה להודעת הטעות? האם זה עלול להיות אינדיקציה למשהו חמור יותר בפתח? אודה על כל עזרה שתינתן.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך בימים הקרובים לרכוש WINDOWS 7 64BIT Home Premium. כרגע יש לי WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE ... אבל לא חוקי איך אני יכול להתקין את הווינדוס החדש אבל לשמור על כל הקבצים ששמורים לי במחשב? ועוד שאלה, אם אני קונה OEM האם אני יכול להתקין את זה מספר פעמים על אותו מחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני להתקין לו xp pro על דיסק שנתן לי, חיברתי אותו במקום דיסק שלי (לא במקום הדיסק עם מערכת ההפעלה שלי) והתקנתי לו. הצרה: כרגע יש לי שני אפשרויות של xp כאשר כמובן אחת לא ישימה (הראשונה בdefoult). כך נראה ה - boot ini שלי [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect 1. מבקש עזרה בעריכה. 2. מה זה :noexecute=optin 3. הבנתי שכדאי לגבות boot ini - אם המערכת נדפקת איך משתמשים בגיבוי? נ.ב. קראת…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנט מיטניג ואני חייב להסיר אותה. כיצד אני יכול להסיר אותה מהמחשב? אחרי ההסרה היכן אני מוצא קובץ התקנה של הנטמיטניג? חיפשתי במייקרוסופט ולא מצאתי. אודה לכל מי שיכול לעזור לי, אני דיי נואש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב ל ps3 דרך מדיה פלייר 11 והוא כל הזמן נותן לי שיגעה מחדש. "שיתוף מדיה אינו זמין כעת. מכיוון ששירות השיתוף אינו מופעל או שהגדרות חומת האש שלך השתנו. כדי להפעיל מחדש את השיתוף עלייך לאשר את הגדרות השיתוף שלך" אני כל פעם מאשר וזה ונותן לי שוב שגיאה. תודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב XP אני רוצה להתקין 98 כי אני צריך לעבוד אם מערכת שעובדת על DOS איך אני יכול להתקין תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Vista Sp1 Vs XP Sp2 כדי לפרמט ולשים ויסטה SP1 ? או שלא כדי עדיין וכדי לחכות לSP2 אני לא לחוץ על ויסטה.. והאם יש הבדלים בין XP SP2 לבין SP3 ?? והאם הם משמעותיים ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בביצוע REPEAR למערכת ההפעלה VISTA בעזרת דיסק ההתקנה, מה נשמר? ומה נחמק? התקנות / קבצים? תודה....
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העתקתי לכונן C קבצים מדיסק עם אוטורן ( autorun) בדיוק איך שהם ועכשיו שמחקתי אותם שאני מנסה להיכנס לסי בדאבל קליק זה מנסה למצוא את הקובץ של האוטורן שהיה . ואפשר להיכנס אליו רק במקש ימני ופתיחה וזה ממש מעצבן .. איך אני נפטר מזה ומחזיר לכמו שהיה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התגלו מס' בעיות מציקות במחשב שלי: 1.כשולחן העבודה עולה כל מה שאני רואה זה רק את הרקע(בלי התחל וכל האייקונים).הדרך היחידה שבה אני יכול "להחזיר" למצב נורמלי את השולחן עבודה זה להפעיל את הexplore דרך מנהל המשימות... 2.כמעט בכל תיקיה במסמכים שלי יש "תיקיות כפילות" לדוגמא התיקיה "התמונות שלי" בתוך התיקיה "התמונות שלי".כשאני לוחץ על התיקייה הכפילה נפתח לי "המסמכים שלי"...כשאני מוחק את אותה תייקיה היא חוזרת לאחר ריסטרט למחשב או אחרי כמה דקות... 3.לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ מסויים(דרייבר, RAR למינהם) המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה קורה גם בפיירפוקס וגם בIE (בדקתי טמפ' למחשב והם בטוח לא הגורם לריסטים האלה) הריסטים קורם גם למשל כשאני מכניס את הדיסק של GTA IV או סתם מנס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את ה internet explorer and the firefox שתיהם עם הגרסה הכי חדשה. ויש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות. לפעמים אני רואה ולפעמים לא... לדוגמא כשאני נכנס לאתר www.lionetwork.net אני רואה את כל התמונות והכל סבבה. אבל שאני נכנס לאתר כמו www.go.to/funpic אז יש שם טבלה ואני לא רואה את התמונות שבפנים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 4 GB זכרון פנימי, ו1GB זכרון גרפי. ככה שהווינדוס 32BIT שלי, יודע לעבוד עם 3GB זכרון פנימי בלבד. חשבתי על לפרמט את המחשב ולהתקין 64BIT, ראיתי את הדיון בנעוץ, ולא ממש נראה לי שאני משתמש בתוכנות שהם 16BIT... בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, כל התוכנות 32BIT יעבדו לי, אבל דרייברים ואנטיוירוסים חייבים 64BIT.... הווינדוס עצמו גם יהיה יותר מהיר וביצועים גבוהים במשחקים שהם 62BIT... אני צודק? תתקנו אותי אבל זה לא השאלה. הקטע, שאני חילקתי את המחשב שלי ל2 מחיצות, C וD, כך שבC מותקן הווינדוס ובD כל התוכנות והחיים שלי @_@ אם אני אפרמט את המחשב, הרג'יסטרי ימחק, ואז צריך להתקין את כל התוכנות המותקנות מחדששש!!! זאת עבודה רבה מאוד! האם זה אפשרי לגבות את כל הרג'סטרי, או לפחות רק את הSo…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה? למה התוכנה כל הזמן אומרת שהיא מעודכנת למרות שאני יודע שהיא לא מציגה את כל הפורמטים שאפשר (בעיקר סוגים שונים של divx אשר מצריכים codecs שונים).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לינק לאתר TECH-CRITIC שבו יש תמונות אמינות מLONGHORN WINDOWS LONGHORN
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 כאשר הזיכרון הפנימי (RAM) מגיע ל 2.1 GB המחשב מתנתק לי מאינטרנט זה קורא שאני מפעיל jdownloader (במשך שעתיים ) אבל process שלו רק ב80 MB לא משהו קיצוני יש לי במחשב 4GB זיכרון פניני (RAM) אם מישהו מכיר את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אצל חבר של אבא שלי שקנה מחשב חדש לפני כמה ימים אבל הוא לא מסתדר עם האנגלית... אני זוכר שהיה לי פעם פאץ' כזה אבל לא מוצא אותו... הישנו צדיק בHWZ0N3 ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת: בתוך word לא ניתן לגזור אובייקטים בכלל לא על ידי CUT ולא על ידי COPY. לא משנה באיזה צירוף מקשים לחצן או פונקציה של העכבר השתמשתי. אם אני גוזר משהו בתוכנה אחרת אז אני יכול להדביק אותו בתוך מסמך שלי אבל לא יכול לגזור אותו שוב. פקודת CUT מעלימה את הטקסט המסומן אבל לא מעלה דבר לזיכרון. בבקשה אני מתחרפן מזה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-