Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
קניתי מדפסת חדשה , Xerox. שאני מדפיס מתוך אתרים מסויימים אז נחתכים השוליים מצד ימין ונחתכות אותיות ומילים. יש משהו שאפשר לעשות בעניין? ניסיתי לעשות הגדרת עמוד אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, משום מה לכמה קבצים אני לא יכול להיכנס, אני מקבל הודעה שאין לי מספיק הרשאות לקובץ למרות שאני מוגדר כ ADMINISTARTOR. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי עם הבעיה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בווינדואס פירמטתי את המחשב והיה לי קוד אדמין ששונה אחרי הפירמוט העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס להרבה תקיות אלה אם אני לוקח "בעלות" על התיקיה ומוסיף את עצמי לרשמית המורשים וזה לא עובד על סאב פולדרס וזה לוקח ים זמן!חייבת להיות דרך קלה יותר ניסתי אגב גם על ההארד דיסק
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי כנראה בעיות הרשאה בווינדאוס! יום אחד התגלה אצלי איזהשהו ספיי וואר במחשב ובעקבותו לא יכולתי להיכנס לפרופוטיס של הדסקטופ! אחרי שחפרתי באינטרנט והצלחתי לנקות אותו הבעיה של הפרופוטיס נשארה וגיליתי שאני גם לא יכול להיכנס לשנות את השעה ושאני לא יכול להיכנס לפרופוטיס של "המחשב שלי" ושאיכשהו נעלם לי הקונטרול פאנל מהסטארט! חבר שלי אמר לי שאולי זה שינה לי את ההרשאות שיש לי! (ראוי לציין שאני האדמינסטרטור של המחשב!) נכנסתי בסייף מוד עם היוזר שלי ועדיין לא היו לי את כל האפשרויות הנ"ל! נכנסתי בתור האדמיניסטרטור של הסייף מוד וראיתי שהיוזר שלי נשאר עדיין בהגדרתו כאדמיניסטרטור! יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה??????? :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PROFESSIOANL ויש לי חיבור ADSL 750. הוא המתחבר בלי בעיה ,אבל כשאני רוצה להתנתק אז האייקון הקטן למטה נתקע הוא באמת התנתק אבל כאילו נשארו 'שאריות' ובגלל זה כשאני מכבה את המחשב אז הוא נתקע ב SAVING YOUR SETTINGS. יש לזה איזה שהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מערכת xp פרופשנל. הצילום הראשון של הוא של ה nero 7 השני הוא של ה iTunes 10.5 אני מבין שכנראה חסר או נדפקו לי קבצי dll או משהו מקבצי המערכת. יש אפשרות לאתר אותם ברשת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
1) לקראת סיום ההתקנה של הנרו אני מקבל את ההודעה הבאה שמופיעה בצילום מסך -מה עושים במצב כזה? 2) אני מוריד גירה עדקנית של איטיונס למערכת xp וכשאני מנסה להתחיל את תהליך ההתקנה ע"י לחיצה כפולה, אז אני רואה שכאילו מתחיל תהליך חילוץ הקבצים אבל שניה אחרי זה הלא קורה כלום מעבר לזה. מה עושים במצב כזה ? בתודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב חדש עם: לוח אם GA-EP34-DS3L של ג'יגה בייט, כרטיס מסך HD4870 של ATI, זיכרונות DDR2 2048 x2 800MHZ של G-SKILL, מעבד 2duo E7300 ועוד כמה חלקים אחרים. התקנתי בו XP 32BIT ויש לי המון בעיות. המון תוכנות כמו מסנג'ר, פיירפוקס וכ'ו קורסות באופן רנדומלי או מתי שהמחשב נדלק, עם שגיאה שמדברת על קובץ בשם KERNEL32.DLL. וכל שעה בערך המחשב עושה מסך כחול (לפני זה הוא עשה ריסט אוטומטי עד שביטלתי את זה). תמונה של המסך הכחול: http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc00567my9.jpg ותמונה של שגיאות DLL: http://img510.imageshack.us/my.php?image=errorme1.jpg אני כמעט בטוח שזאת לא בעיה של חומרה, בדקנו טמפרטורות והכל בסביבות ה30 מעלות. משחקים עצמם חשוב לציין שפועלים מצוין, כמעט תמ…
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. כאשר אני יוצר ב-Windows XP/Vista/7 קובץ בשם txt.יוסי (2009) אני מקבל ב- Windows Explorer תוצאה הבאה: txt.(יוסי (2009 2. כאשר אני יוצר תיקיה בשם "טסט 1" ומתחתיה תיקיה בשם "טסט 2", ולוחץ על Properties של קובץ כלשהו בתיקיה "טסט 2", אני רואה בשדה Location שכביכול ספריה "טסט 1" נמצאת מתחת לספריה "טסט 2" - סדר שונה ממה שקיים בפועל ================== האם נתן לעשות משהו בנידון? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני מצטער אם אני מפרסם את זה במקום הלא נכון פשוט לא הייתי סגור איפה לפרסם את זה ובסוף אמרתי שעדיף לפרסם פה.. אז ככה, כשקניתי את המחשב שיש לי (מפרט בצד), כמו שרשום קניתי עם 4GB זיכרון, עד היום היה לי WIN XP ואני יודע שהוא תומך רק עד ל 3GB זיכרון. היום התקנתי WIN 7 והוא מזהה רק 3GB זיכרון בדקתי לפי הTASK MANAGER וגם בעזרת התוכנה אוורסט. רשום לי installed 4GB total 3GB לפי הTASK MANAGER של WIN 7.. חוץ מזה, יש לי ATI 5770 אבל בהגדרות תגוצה רשום לי רק 5700 series האם אני סתם בפאניקה או שיש מה פה לא בסדר...?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טרילוגית הבעיות ב-windows שלי מתחילה כך: לפני כשלושה שבועות המחשב החליט להיתקע לו שניות ספורות לאחר העלאה (גם ב- safe mode). ביצעתי פירמוט שלא פתר את הבעיה כך שהנחתי שמדובר בבעית חומרה. בתחילה חשבתי שהבעיה היא בזיכרונות - ביצעתי memset (לא התגלו בעיות) ובדקתי עם זכרונות חלופיים (התקלה לא נפתרה). חששתי שמדובר בבעיה בלוח אם ומימשתי אחריות מול היבואן והחלפתי אותו - אין שינוי. שלחתי את המחשב לבדיקה באיבורי תמורת 180 ש"ח. הם בדקו את המעבד, הלוח והזיכרונות תחת מאמץ ולא גילו בעיות. לטענתם הבעיה היא ב-windows שהותקן לי על המחשב. הם פירמטו את המחשב והתקינו עותק זמני של windows וראו שהוא אינו נתקע יותר, גם לא אחרי שעתיים של עבודה. התקנתי מחדש ווינדוס בבית. המחשב עבד נורמלי יומיים …
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ac32.exe scsv.exe ultraiso setup בנוסף שגיאה Application Erorr זה כותב: האפליקציה לא תוכל להפעיל (0xc0000135) שלושת אלו מפריעים לחלונות 7 לעבוד באופן רציף. עזרה בבקשה, אני כבר מיואש! תודה (:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי SPYCRUSH במחשב (למי שלא יודע זה SPYWARE מעצבן ביותר שקשה רצח להיפטר ממנו) וניסיתי למחוק אותו עם מלא תוכנות ריגול שונות וגם עם אנטיוירוסים ושום דבר לא הצליח למחוק אותה לגמריי אז מצאתי אתר http://www.schrockinnovations.com/removespycrush.phpשמסביר איך להיפטר מהקרציה הזאת ע"י התוכנה הזאת smitRem.exe ולאחר שניסיתי להשתמש בה כל הWINDOWS קרס לי ולא היה מוכן לעלות בשום מצב (אפילו לא בSafe mode) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול הידוע ועושה RESET, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS מחדש ואז גילית שצצו בעיות חדשות: 1. לפני שהWINDOWS מתחיל לעלות מופיעים לי למטה הרבה פסים לבנים (סוג של תהליך שרץ) ורק אז הWINDOWS מתחיל לעלות - מה שמאריך את זמן העליה בכחצי דקה. 2…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 יש 2 בעיות בעיה ראשונה אני מנסה להיכנס לסיסטם ריסטור עולה המסך של התאריך ריסטור ללא שום תאריך מסך ריק לגמרי (במסך הקטן שיש בו תאריכים של ריסטור) בעיה שניה כשאני נכנס לאינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה internet explorer has encortered a problem and need to close כשאני פותח את ההודעה כתוב לי שתקיה בתקיות הזמניות כלולה בתקלה. מחקתי את כל התקיות והקבצים מהtemp .לא עוזר התקנתי את החלונות מחדש (התקנה ופירמוט מלא)לא עוזר. החלפתי זיכרון הרד דיסק כרטיס רשת כרטיס מסך לא עוזר . ניסיתי דפדפן אחר לא עוזר גם החדש נסגר אבל לוקח יותר זמן להיסגר. אני חושב שאולי הלוח אם הלך נראה לי שזה בעית חומרה כי את אותו דיסק xp שהתקנתי למחשב שלי התקנתי למחשב של אבא שלי שהוא הבעיתי (הפנ…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
יש לי אינטרנט 2 MB עם בזק בינלאומי ו SP2 ועד כלפני כמה זמן הכול היה סבבה פתאום בזמן האחרון ה אידונקי והקאזה ו ה ביטורנט פשוט לא זזים לי ומורידים לי על מהירות מצחיקה של לא יותר מ 10 K וכבר פתחתי את כול הפורטים וכול החרטא הזה... מישהו יודע למה זה ?!?! בבקשה תעזרו
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס אקס פי, ויש לי מספר בעיות כלליות: 1.בעת הפעלת המחשב עד שהוא עולה לוקח המון זמן וזה לא בגלל הסטארטאפ. 2. האקספלורר לא עובד כמו שצריך 3. יש תקיעות 4. לפעמים תוכנות מסויומות לא עולות 5. המחשב שלי - לעיתים לא נפתח הכוונה הוא נפתח וסורק ככה שנה ולא פותח אז צריך להכנס ידני יעני לכתוב c:\e: וכו' רציתי לדעת מהם הדברים שעלי לעשות? חוץ מפרמוט? בבקשה תעזרו לי זה דחוף לי. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ערב טוב חברים! החלפתי לוח אם ומעבד הצלחתי לעלות את מערכת ההפעלה הבעיה שהקול לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייברים וזה לא עזר האם יש למישהו עצה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בעיה של חברה 1. לא מצליחה לפתוח את "my computer", מקבלת כותרת של "not responding". 2. בסימון קבצים וניסיון לשלוח אותם באימייל דרך ה- outlook (סימון הקובץ- מקש ימני- send to- mail recipient) גם לא מצליחה לפתוח ומקבלת כותרת של "not responding". למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אתמול התקנתי WINDOWS 7, ושמתי לב שהארדיסק שלי כל הזמן חושב, הפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים ועדיין אותו סיפור! בדקתי ב TASK MANAGERולא ראיתי שום תוכנה פועלת. מה יכול לגרום לבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
התקנתי לחבר וינ XP פרו על XP64 3000+ ולוח של MSI K8N Neo4-F . ישנם 2 הארד דיסקים 20G ATA ו160G SATA התקנתי על הSATA את הוינדוז (בלי שום בעיה מיוחדת- F6 וכל זה), אך בסיום ההתקנה, כשהוצאנו את דיסק ההתקנה מהכונן, לאחר אתחול הוא מחפש דיסק בכונן וכותב שאי אפשר להפעיל כי אין דיסק מערכת. לאחר התקנת מע ההפעלה, התקנתי גם את הדרייברים החדשים ביותר של NVIDIA (6.66 . אם מנסים להפעיל ללא הדיסק של הוינדוז, המחשב לא עולה (אם משנים את הדיפולט של הסיקוונס (פלופי, דיסק, הארד דיסק (שבהארד דיסק העדיפות היא ל160 ואז ל20)) אז הוא גם לא עולה. כמו כן, כשהוא כן עולה, הוא לא עושה בוט מהכונן אם למישהו היתה בעיה דומה עם חומרה דומה, אשמח אם הוא יעזור לי
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לאחר שפשוט קיבלתי עצבים החלטתי לפרמט המחשב.( או בעצם את הווינדוס) יש לי 2 HD כאשר אחר מחולק ל2 פרטישנים ועל אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה©. בטעות התקנתי גם על ה HD השני את מערכת ההפעלה,(E) אך פימטתי את הכונן הזה. והבעיות: משום מה עדיין יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות ההפעלה (של C ושל E) למרות שפירמטתי את E. אין לי אפשרות ל "stand by" של המחשב(המקש מעורפל ולא פעיל). ועדיין למרות שהתקנתי מחדש ופירמטתי , יש לי תוכנות ישנות ב program files ( מוזר...?!) ובעצם כל C ,מלבדהווינדוס שהותקן מחדש לגמרי, עדיין יש בו את התיקיות הישנות. HELP ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ... אתמול החלטתי שאני צריך לפרמט והחלטתי להתקין עותק של ווינדוס עם SP3 v.3300 ליתר דיוק... לאחר ההתקנה התקנתי את הדריברים של הלוח-אם (gigabyte ga-965p s3 ) ואחרי שיכולתי להתחבר לאינטרנט אז בדקתי גם באתר שלהם עם הdownload center בשביל עדכונים... הבעיה היא שחוץ מהדרייבר של הרשת שום דבר לא עובד... אם אני מנסה להתקין למשל דרייבר לכרטיס מסך - אז בריסטרט אחרי ההתקנה הווינדוס לא עולה - נראה לי שהוא בכלל לא מזהה את הpci . יש למישהו רעיון ? חוץ מלפרמט ולחזור לSP2 ?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים. פירמטתי והתקנתי ווינדווס על אחד מהם עכשיו בכונן השני יש קבצים ששם חלק משמות של הקבצים מופיעים בצבע ירוק וכל אלה לא נפתחים לי.. למה זה ואיך אני מסדר את זה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-