עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לעשות פירמוט, רק שהבעיה אצלי שאין לי לאן להעביר את המידה שנמצא כרגע על הדיסק. חשבתי אולי אני יחבר את ההרדיסק של ה20 גיגה של המחשב השני בכדי להפעיל דרכו את הווינדוס ואז אני יוכל למחוק ידני את כל תקיית הוינדוס שיש על הארד דיסק הנוכחי. עכשיו כשאני ימחק את הווינדוס האם גם מערכת הקבצים תמחק?(NTFS)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. ההודעה נמחקה על ידי בהתאם לבקשת המנהלים.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by hellyeahmofo,

לחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם , הדפדפן (גם explorer וגם firefox) פשוט נסגר אני מכניס את הכתובת והדפדפן נסגר , למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. הבנתי שזה חינמי ולכן אני משער שניתן לבקש כאן , מצאתי המון הורדות אבל כולן ספאם אחד גדול . כרגע אני משתמש בגרסא 14 , אשמח לקבל קצת רקע על החידושים שיש ב15.2 ובכלל , לינק להורדת ה15.2 יהיה מעולה תודה לעוזרים , יקיר .

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by חנוך111,

ב- HD יש שתי מחיצות: C ו- D. כיצד מוחקים את המחיצה D מבלי לפגוע במערכת ההפעלה XP המותקנת על מחיצה C? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Yaron2012,

שלום, אשמח לקבל קישור להורדת Windows 7 Pro/Ultimate x64 בעברית. אני משתמש ב- Windows 7 Image Updater וחשוב לי שה- ISO יהיה x64 בלבד. תודה.

7. שלום. יש לי XP HOME ולפני כמה ימים הוא חובר לאינטרנט לראשונה בחייו (לאחר שלוש שנות עבודה נקיות מתקלות כמחשב עבודה נטו). התקנתי AVG ו-AD AWARE ויצאתי לדרך. לאחר כמה ימים הצטברו התקלות: - המחשב נתקע כשנכנסים ל"מחשב שלי" - אי אפשר להסיר תוכנות (נתקע) וגם להתקין תוכנות - העדכונים האוטומטים של ווינדוס לא מצליח להוריד או להתקין - האייקונים בשולחן העבודה התנתקו מהקישורים שלהם (כלומר הקיצור דרך לא מוצא את היעד למרות שהוא קיים) לאחר כל אלו התקנתי מחדש את הה-XP המקורי שלי, הוספתי SP2 בקובץ שהורדתי לפני כמה זמן, אך לצערי התופעות חזרו - המחשב נתקע לאחר כמה שניות של סיור בתוך המחשב שלי, אי אפשר להתקין תוכנות, העדכון האוטומטי נתקע וכדומה... האם זה וירוס ? וכיצד אני מטפל בו ? האם זו בע…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by mz155,

דבר ראשון, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו אותו בבקשה.. פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר. ועכשיו לעניין, איך אני הופך קובץ טקסט (.txt) לקובץ תמונה (jpg.)? תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. שלום כאשר אני מגיע לתיקיית הסרטים שלי רק אני לוחץ לחיצה אחת על סרט והאיקפלורר קורס בנוסף אני לא יכול לפתוח שום סרט במחשב ..כל תוכנה שאני מנסה להפעיל בה סרט קורסת :BSPLAYER ,media player classic,media player התוכנה היחידה שאני מצליח להפעיל בה היא נירו העניין הוא שרק בתיקייה של הסרטים כאשר אני לוחץ לחיצה אחת האקספלורר קורס כאשר אני מנסה להפעיל סרט שנמצא בתיקיה אחרת האקס' לא קורס אלא רק התוכנה שמפעילה את הסרט תודה לעוזרים !!

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. פתחתי את המחבש כדי לנקותצ אבק ולסדר כבלים ושחיברתי את המחשב שלי חזרה קיבלתי את ההודעה הבאה: NTLDR is missing וללחוץ על אלט+קונטרול+דיליט לעשות ריסט ואז ההודעה חוזרת!!!!! והיום אבא שלי אמר לי לא להתעסק עם המחשב כי הוא ראה שאני פותח אותו ומנקה!!!!! חייב עזרה דחוף!!!!!!!! ממש תודה למי שיעזור!

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by tick tak,

היי אני מנסה ליצור משימה שתופעל,אבל אני לא מצליח יש הודעה(התמונה) תודה לעןזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  12. שלום רב, התקנתי את התוכנה Ad-Aware 2008 שעשתה לי צרות צרורות. כל ניסיונותיי להסיר אותה מהמחשב באופן מוחלט עלו בתוהו. אחרי מספר מיילים זועמים למפתחי התוכנה, הם כתבו לי שעליי למחוק ידנית מספר תיקיות. הבעיה שאני לא מצליח לעשות זאת, ומתקבלת הודעה: הגישה לתיקיית היעד נדחתה דרושה לך הרשאה כדי לבצע פעולה זו. חיפשתי קצת מידע בנושא, ולבסוף פעלתי לפי הלינק הבא כדי להיכנס לווינדוס כמנהל: http://www.maximumpcguides.com/logon-windows-vista-as-administrator/ לצערי גם זה לא עזר, ושוב קיבלתי את אותה הודעה שדרושה לי הרשאה. אז מה עושים? איך בכל זאת ניתן להשיג הרשאה כזו???

• 4 תגובות
    • 13.6k צפיות
  13. בהתחלה היה לי רק משתמש אחד, שהוא היה האדמין. בגלל ששכחתי את הסיסמא שלו נאלצתי לפתוח חשבון Administrator חדש בעזרת תוכנות חיצוניות. אין לי מושג למה, אבל יש הבדל כלשהו בין המשתמש הישן, לבין הAdministrator שנוצר. שתיהם אדמינים, אבל את המשתמש הישן אפשר למחוק, ואת הAdministrator אי אפשר. יש דרך כלשהי למחוק את הAdministrator הזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. התהליך פתאום החל לתפוס לי אחוזים ניכרים מהמעבד וזה מאט לי תמחשב איך אנימסיר אותו? מה יקרה אם אני אסיר אותו? (אי אפשר לעשות לו END PROCESS)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Shmoe,

למי שלא מכיר, מדובר ב-Windows Report Tool שהגיע בעבר עם Win98, WinME ו-Win2k. בכמה לחיצות עכבר ניתן היה לייצר קובץ CAB בודד שמכיל קבצי דיאגנוסטיקה שונים: לוגים של ה-Event Viewer, נתוני ה-System Information, הרג'סטרי, קבצי אתחול שונים ועוד... את הקובץ הזה ניתן אח"כ לנתח באופן יסודי ולעלות על בעיות וחוליים שונים שדורשים תיקון ושעשויים להיות הגורמים לתקלות לא מוסברות רבות. בקיצור, תמיכה כמו שתמיכה אמורה להיות- לפי עובדות ולא לפי תחושות\אמונות\ניחושים. לכל מי שרוצה לשחק עם זה, כנסו ל-Start>>Run והקלידו winrep (בגרסאות חלונות שהזכרתי קודם). עכשיו בחרו ב-Options>>Collected information ותראו את מגוון הדברים שניתן לשמור על קובץ Cab בודד. בקיצור, לאן לעזאזל מיקרו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MishaK,

יש דרך לעשות את זה? איזה טריק חמוד שיעזור לי להתקין את הלינדוס על ה-D שלי שהוא FAT32 ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idan1836,

לפעמים המחשב מראה לי שיש לי קבצים פגומים ואני צריך להפעיל את כלי השירות Chksdk (הצ'ק דיסק).. אז אני מפעיל אותו והוא סורק ת'מחשב ואחרי כמה זמן המחשב שוב מודיע והוא לא אומר לאיזה קובץ יש את הבעיה! ולפעמים הוא אומר, מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  18. רוב האייקונים בשולחן העבודה התחלפו אחד עם השני. כאשר אני עושה מאפיינים>שינוי סמל אני בוחר את האייקון המקורי אבל על שולחן העובדה האייקון לא משתנה. יש למישהו מושג

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by Zivziv,

כאשר אני מתקין את הwindows 7 ultimate לקראת סוף ההתקנה עולה לי מסך שחור וההתקנה כאילו נתקעת. הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם מחדש. ניסיתי 64 וגם 32 bit ועדיין התקלה חוזרת על עצמה. האם אתם יודעים ממה יכולה לנבוע הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Tzion,

שלום לכולם יש לי וינדוס XP Profesional ואני רוצה לשנות בו כמה דברים: 1) לפני כמה זמן, מישהו שינה לי משהו בוינדוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס יש חלון שמבקש ממני סיסמא. לעבור את החלון הזה זה לא בעיה, אני פשוט מקיש אינטר בלי שום סיסמא אבל אני צריך להיות צמוד למחשב מתי שאני רוצה שהוינדוס יפעל. בקיצור, אני רוצה לבטל את זה 2) כל פעם שנפתחים לי מעל 5 חלונות באקספלורר, הם מקווצים לתוך תיבה של חלון אחד בשורת המשימות שכתוב בה את מספר החלונות, וכל פעם שאני רוצה להעביר חלון, אני צריך ללחוץ על זה ולבחור את החלון הרצוי. איך אני מבטל את זה, או קובע באיזה כמות של חלונות, הם יקווצו לחלון אחד? 3) כשאני עושה כיבוי למחשב, הוא מבצע את כל השלבים של הכיבוי ומגיע למסך שאני צריך ל…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  21. נגנב לי המחשב נייד, וההגנה היחידה שלו היא סיסמא בעת הפעלת המערכת (XP). האם המידע שעל המחשב נגיש לגונב בצורה כלשהי ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם... אני חדש פה...! הפורומים והאתר כולו ניראים נורא מוצלחים! עכשיו לבעיה שלי... יש לי את כל התוכנות האפשריות לחסימת POP UPS ועדיין יש לי... המחשב ליפעמים נותן הודעת שגיאה והוא אומר לי לנסות שנית או לעבור למשהו... משהו כזה... ואז שאני לוחץ נסה שנית זה מציף אותי בPOP UPS ושאם אני לוחץ באפשרות השנייה זה מחזיר את החלון... עכשיו... איך שהוא כונן C שלי ניהיה שיתופי... ואני לא מצליח להחזיר אותו למצב שהוא לא... איך אני יכול להחזיר...? והאם זה ביכלל קשור לכל הפופאפים האלה...? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by chenc,

שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טענית התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  24. שלום רב. ווינדוס 7. בזמן האחרון אני כל הזמן מקבל הודעה על כך שיש 2 עדכונים חשובים להתקנה. אני מוריד את העדכונים ומכבה את המחשב בכדי שהוא יתקין את העדכונים. הוא מתקין אותם. אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב הוא שוב מודיע לי שיש 2 עדכונים חשובים להתקין (אותם עדכונים שכבר התקנתי בפעם הקודמת) וככה כל הזמן זה חוזר ההודעה על העדכונים החשובים שיש להוריד ולהתקין. מצורף תמונה של העדכונים שהוא כל הזמן מבקש ממני להתקין. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by creative,

איך אני משנה את ההגדרות כדי שלא יהיה רקע כחול ועליו כתב לאייקונים. אני רוצה שיהיה שקוף יראו רק כתב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.