Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מנסה להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת ברגע שאני מאשר זה מתאפס ושוב פעם א"א לראות את קבצי המערכת והנסתרים למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בנושא מעצבן. יש לי Vista במחשב הישן עם מסך samsung959nf וכרטיס מסך 9600Pro. אני מצליח לאלץ באזור ה desktop תדר של 120Hz ב 1280x960 כך שכאן הכל בסדר, אבל במשחקים שאין בחירה של תדר המסך המשחק עובד ב 60Hz וזה פשוט כואב בעיניים... ניסיתי להשתמש ב reforce אבל ב- vista הוא לא עושה את העבודה, לעומת xp ששם הוא היה פתרון מעולה. דרך אגב, אי אפשר להשתמש ב dxdiag כמו פעם. אז איך אתם מאלצים את המסך אצלכם בכלל? יש למישהו פתרון? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שכנראה פגע בו וירוס רציני והוא לא נדלק, הוא מגיע עד הרשימה של כל המצבים מצב בטוח וכו' ואני ניסיתי את כל המצבים אז הוא כאילו מנסה להיטען ועושה ריסט ומפעיל מחדש לבד! לקחתי את הדיסק קשיח למחשב אחר והוא לא מוצא וירוס. האם יש תוכנה טובה ופשוטה שאפשר לשחזר איתה ת-windows דרך ה-boot?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ויסטה פרימיום עכשיו יש לי תופעה מעצבנת שקורת לי בהרבה דברים...במיוחד בהתקנות למינהם לדוגמה אני מוריד משהוא מהאינטרנט והוא מקובץ בקובץ BIN אז אני מוריד אותו במחשב הנייח שלי ואז מעביר אותו לנייד באצעון דיסק און קי ואז אני פותח אותו עם ISO BUSTER ותמיד תמיד הוא באמצע הפתיחה נותן לי סקטורים פגומים ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנה ולא עזר...חשוב לציין שבמחשב הנייח הכל עובד ושם סקטור אינו נפגם...כמו כן הדיסק און קי טוב אני מעביר איתו הרבה דברים. עכשיו הקטע המצחיק מגיע אם אני פותח את הקובץ בנייד אז תמיד יש לי בעייה בהתקנה כי הוא לא נפתח כמו שצריך כי הוא אומר שיש סקטורים פגומים ואני אומר לו להתעלם עכשיו אם אני פותח אותו בנייח וצורב אותו על דיסק אז זה נפתא אבל גם לא על כל הדברי…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
עכשיו התקנתי windows xp vienna (הוינדוס עם הסקין של WINDOWS 7) הקנתי דרייברים ואנטיס וירוס. כשאני עושה דאבל קליק עם העכבר על אחד מהכוננים זה לא נכנס ונותן לי את ההודעה הבאה: כשאני רושם בשורת הכתיבה c:/ או D:/ אז זה נכנס. איך אפשר לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי תופעה שרוב השירים שבעברית אצלי מוצגים בג'יבריש ב-TITLE שלהם. וכשאני שומע את הקובץ בווינאמפ אני רואה ג'יבריש וצריך לערוך את הקובץ בכל פעם. אפשר לפתור את הבעיה? או שזה משהו בקבצים עצמם?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה בכל מיני דרכים, נכנס להגדרות, צריך לעשות עוד פעם דברים שכבר עשיתי אתמול ואישרתי את הפעולה שלהם. אני סה"כ רוצה גישה למחשב מאיזה תוכנה בסלולרי, לא מזמן זה פעל, פתאום זה כבר לא פועל. בXP לא היתה שאלה בכלל, הגדרתי רשת ביתית, הגדרתי אותה במחשבים אחרים והכל נורא פשוט. כאן זה כל 10 דקות צריך הגדרה מחדש, ועדיין לא פועל כמו שצריך. לשם השוואה, מחשב של אח שלי שמריץ XP תמיד זמין בשיתוף הזה. תמיד. עריכה: טוב, קצת מפחיד, מסתבר שיש לי אפטיים של כבר שבועיים, יכול להיות שמשהו קרס וזה למה זה עושה לי בעיות. ייתכן וגם הדף הבא אומר לכם משהו: עריכה 2: הריסטארט לא עזר לרשת, אבל המחשב ללא ספק יותר מהיר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
Hi there! I'm using right now Windows Vista Beta 2 Build 5381. I must say it looks better, really better, but it is far less easy to use... Actually, its interface is far less easy to use than the interface of Linux, so I think Microsoft has to think again about what they are doing... This beta has a problem with Hebrew writing, i'll try to find a way to fix it, and then i'll write a review. By the way - I use this beta with VMware (Virtual Machine) with 512MB of RAM and it works prefectly... I really doubt the system requirements that HWZone wrote about.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי ככה: יש לי שני מחשבים ועל שניהם אני רוצה את אותו וינדוס 7.(לא החלטתי עדיין אם HOME או אחר) אני יודע שבגרסאת RETAIL אפשר להתקין וינדוס 7 על כל מחשב כל עוד זה לא מותקן על מחשב נוסף. למשל אם קנית מחשב חדש, אתה יכול להתקין עליו את הוינדוס 7 אם אתה מסיר אותו מהקודם. הישן. משהו שאי אפשר לעשות עם OEM שאותו אפשר להתקין רק על מחשב אחד. השאלה אם יש סוג רשיון וינדוס 7 שאיתו אפשר להתקין וינדוס 7 על יותר ממחשב אחד בו זמנית?
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי גם XP וגם VISTA ובהפעלה של המחשב אני בוחר לאן להיכנס. אני רוצה למחוק את הויסטה ושלא יפגע לי בהפעלה שיכנס לXP ישר איך מוחקים? פשוט נכנסים דרך ה XP ומוחקים את התיקייה של הויסטה?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, יצרתי USER חדש במחשב עם חלונות XP והגדרתי אותו כמנהל, כדי שאוכל למחוק את ה-USER הראשי שלי. עשיתי מחיקה כולל מחיקת קבצים, האם כל הקבצים שלי שהיו לי במחשב (בהנחה שאחסנתי אותם ב"מסמכים שלי" ועל שולחן העבודה) נמחקו לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אני קונה מערכת חדשה עם מעבד 6320 של אינטל רציתי לשאול איזו גרסת XP אני צריך או מומלצת 32 BIT או 64 BIT עבור המעבד הנ"ל מה ההבדלים ביניהם אם אתקין גרסה זו או אחרת מבחינת תוכנות משחקים וכו
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בלפטופ בלינוקס- אובונטו אבל נאלץ לעבור חזרה ל WINDOWS עקב חוסר התאמה באופן אופיס לעומת האופיס של מיקרוסופט. הנני רוצה להתייעץ עימכם: יש לי מחשב נייד עם מעבד סלרון M520 1.6 GHZ, 2 GB זיכרון ו 120 ג'יגה הארד. ופה באה השאלה איזו גירסה של חלונות 7 עדיף לי להתקין???
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן , בקרוב אני רוצה לפרמט את המחשב ההתלבטות שלי אם להתקין win7 32 או 64 יש ברשותי 4 גיגה זכרון (לא אכפת לי לשדרג ל8) האם הביצועים יהיו טובים יותר ? השימושים שלי בעיקר הם גלישה (הרבה טאבים וכו ) , הורדות וצפייה בסרטים HD תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, ויש לי בבית xp שלא הותקן על אף מחשב אחר. ראיתי שיש הרבה הנחות על מערכות הפעלה למורים, תלמידים וסטודנטים, ולכן רציתי לדעת- אם התקנתי את הxp על המחשב, לא עשיתי בו כלום, ועכשיו התקנתי על המחשב דיסק שדרוג לווינדוס 7, יהיה אפשרי לבצע את השדרוג? לא אכפת לי לבצע התקנה נקייה, זה לא העניין. מכיוון שלא השתמשתי עדיין במחשב, אין שום דבר שימחק. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את הדיסק שדרוג ל7, והוא ישדרג לי מxp, גם אם בהתקנה נקייה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב , התקנתי את vista transformation pack 6 , אני משתמש ב auto-hide מאז ומתמיד , אבל עכשיו התחילה לי בעיה , משום מה ה auto-hide הפסיק לעבוד. האם אתם מכירים את הבעיה? האם אתם מכירים איזשהו תיקון לכך? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, במידה ואני מחליף חומרה במחשב..לוח, מעבד, זיכונות, המע' הפעלה תעבוד בלי בעיות? לפי חיפוש בגוגל וגם פה באתר, הבנתי שהמע' הפעלה אמורה לעבוד מגירסת ויסטה ומעלה, אבל... בעבר ביצעתי שינוי חומרה (לוח ומעבד בלבד), והיה מותקן אצלי WI8.1 ולצערי אחרי החלפת החומרה מע' ההפעלה לא עבדה ונאלצתי לבצע שוב התקנה. העניין הוא שיש לי סיריאל לWIN8, אבל אחרי ששידרגתי לWIN10 לא קבלתי סיריאל ואני מעדיף לא לבצע התקנה של WIN8 ואז שידרוג (סתאם טרטור). יש אפשרות ליראות\לקבל את הסיריאל של הWIN10? (על כל צרה שתבוא) פשוט היה לי ניסיון עם החלפת חומרה וזה קצת מרגיז היה להתקין שוב את המע' הפעלה, שלא נדבר על חלק מהתוכנות שהיו מותקנים אצלי והם לא עבדו וגם אותם נאלצתי להתקין שוב. תודה מראש לעוזרים. עריכה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי וינדוס XP עם SP3. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך הטעינה של הוינדוס ואז קורה אחד מהשניים: או שהוא נתקע שם בלי להמשיך לחלון של "ברוך הבא לוינדוס..." או שהוא מסיים את הטעינה ומגיע למסך שחור ושם נתקע (המסך לא נכבה). כשאני נכנס למצב בטוח ומבצע שחזור מערכת, לא משנה לאיזה תאריך אני משנה, השחזור לא מתבצע ואני מקבל את ההודעה הבאה: הסיפור: אתמול המסנג'ר עשה לי בעיות. הוא התחיל לקרוס מיד אחרי שמפעילים אותו. הנה הודעת השגיאה של המסנג'ר: במקביל, גם העידכונים של האנטיוירוס (kaspersky internet security 2007) הפסיקו לעבוד. יש רשיון לאנטיוירוס, פשוט העדכונים לא הגיבו. בדקתי באינטרנט מה זה ה-"nmdfgds.dll" הזה (מה שגרם למסנג'ר לקרוס) והבנתי שזה סוג וירוס…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP אני רוצה ליגרום לWINDOWS לא לבקש את בדיסקת עם הדריור של ה SATA יש מצב לעשות את (באיזה ספריה זה אמור להיות ) ???
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בגדול השאלה בכותרת. זה אמנם משלב מערכות הפעלה וכונני אחסון, אבל אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מעוניין להתקין חלונות XP Pro על כונן SSD מסוג OCZ Agility 3. יש אפשרות כזו? יש איזשהן מגבלות שעשויות ליצור בעיה? (כמובן שנשאלת השאלה למה להתקין XP ולא 7, אבל פשוט נדרשת התקנת XP)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**: יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61) הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך. יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס. עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר). ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) …
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-