Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודשיים שלוש רציתי להתקין בלפטופ שלי לינוקס backtrack 4 r1 עכשיו ברוב טיפשותי בהתקנה לא הקצתי מקום ובטעות מחקתי את הווינדוס שהיה (וויסטה). השאלה שלי אם יש דרך עכשיו להחזיר את הווינדוס עם כל הקבצים והמידע שהיה מבלי למחוק את הלינוקס (גם עליו יש לי מידע) וששני המערכות יעבדו ביחד. בבקשה תסבירו לי מה לעשות, רק בעיה שאין לי דיסקים של ווינדוס או דברים כאלה..
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש דרך ליצור 2 נתיבים לאותה תיקייה ב-WinXP? (או: אותה תיקיה עם שני שמות) לדוגמה: כאשר אני אכנס ל-C:\Folder1 אני אראה את אותם קבצים שיש ב-C:\Folder2. כל פעולה שאני אבצע על הקבצים שבאחת מהתיקיות תתקיים גם בתיקיה השנייה כי כאמור אלו אותם קבצים. הבנתי שבלינוקס זה קיים בשם SYMLINK. טוב, מצאתי את הפיתרון, הייתי צריך לחפש מראש SYMLINK http://www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/ אפשר לנעול/למחוק.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעשות התקנה נקייה של חלונות על כונן חדש (בסופו של דבר אני רוצה להתקין את 8.1). הבעיה היא שקניתי בזמנו את העדכון ל-8 ואבד לי הדיסק של 7, בנוסף אין לי את ה-ISO של 8 (אבל יש לי את המפתח מוצר). כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי כונן עם משחקים מותקנים שאני צריך לסיים, המשחקים לא מותקנים דרך steam או דומיו ולחלק מהמשחקים אין לי את ההתקנה (הרבה אחיינים בעייתיים). יש דרך לפרמט את חלונות (אשר נמצא בכונן אחר) ושהמשחקים ימשיכו לפעול?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשמור ואחר כך לעבד מפה מהאינטרנט היא מורכבת מכמה חלקים ככה שאם אני שומר בתור שמור בשם אני רואה חלק קטן מאוד שלה איך אני שומר את כל מה שמופיע לי על המסך
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
מה הבעייה שלו? השירים עובדים ואני שמעתי בהם, ועכשיו מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מיקרוסופט האלו כול היום דיי כבר!!! נמאס! (לינוקס לצערי לא הפתרון בשבילי....... )
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
התקנתי חלונות XP במחיצת C הראשית שכבר היתה בה חלונות 98. זו היתה ב-Windows כמובן ואת XP שמתי בספרייה שונה בשם Winxp. זכרתי, אולי בטעות, שאחרי התקנה כזו שעשיתי בעבר, המערכת יצרה אוטומטית את האופציה להפעיל אחת משתי הגירסאות. התברר שהאופציה היחידה הקיימת באתחול היא הפעלת XP וזה מה שמופיע ב-Msdos.Sys: WinDir=C:\WINDOWS WinBootDir=C:\WINDOWS HostWinBootDrv=C BootMulti=1 BootGUI=1 DoubleBuffer=1 AutoScan=1 WinVer=4.10.2222 וב-Boot.ini: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect מה עלי לשנות או להוסיףכדי לקבל Multiboot באתחול? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows XP ורוצה להתקין בנוסף Windows 98 בלי לפגוע בקיים. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ברשת. לשניהם יש WIN XP. עכשיו אני רוצה זה שאני אוכל לעבוד בדסקטופ של אחד מהמחשבים על המחשב השני ולהיפך. יש לציין שהייתי קרוב, כלומר הצלחתי להריץ דסקטופ של מחשב אחד "SERVER" מהשני "CLIENT" אבל לא כאשר יש משתמש שמחובר על ה "SERVER". מה ההמלצות שלכם, ואולי זה כבר לא קשור בדיוק לפורום, אבל אם יש לכם תוכנה ללינוקס שתעשה בדיוק אותו דבר על אחד ממערכות הווינדוס שיש לי.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעשות לאחר התקנת מערכת ההפעלה(וינ XP) מעבר מ NTFS ל FAT32, והאם יש איזהשהם סיכונים במעבר זה?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האקספלורר מנחש לבד את הכתובת שאתה אליה אתה רוצה להכנס ברגע שהוא מנחש את מקיש enter ו אבל בחלק מהאתרים שאני מנסה לעשות את זה הוא מעלה את הכתובת www.ignkeywords.com ואח"כ את http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cs איך נפטרים מהז?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לפני בערך שבועיים אני לא יכול לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב דרך הווינדוס אלא ללחוץ על הכפתור כיבוי 6 שניות או ללחוץ על הכפתור ריסטרט. אני לא יודע למה אבל זה משגע אותי אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי... בתודה, דור לוי
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה מראש. אני משתמש בווינדוס XP כבר המון שנים וחשבתי להחליף לווינדוס 7 ULTIMATE. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ואחד הדברים היותר חשובים לי זה שאם אני מחליף ווינדוס המשחקים יעבדו באותה צורה כמו שהם עובדים לי ב XP.. המפרט שלי הוא כזה: יש לי מעבד AMD athlon 62 X2 5200+ שעובד במהירות 2.6 ג'יגה הרץ. dual core כמובן. 2 זיכרונות של ג'יגה כל אחד של corsair DDR2 800 מגה הרץ. כלומר 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם של ג'יגהבייט GA-M56S-S3 כרטיס מסך של Nvidia Geforce 9800GT 512MB. המחשב הזה הוא בן 3 שנים וההתלבטות העיקרית שלי היא האם כאשר אני אתקין ווינדוס 7 הוא יצרוך לי יותר זיכרון בהתחלה ויותר ביצועי מעבד ובכך יגרע מהביצועים במשחקים. אם יש עוד דברים שעולים לכם בלי קשר למשחקי…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, windows xp לא מצליח לעלות אצלי. לא התקנתי כל תוכנה או דריבר בזמן האחרון. הוא מגיע למסך עם הלוגו של windows וה- progress bar מתחיל להיטען, ואז שוב עושה restart. המצב היחידי שבו מערכת ההפעלה כן עולה זה safe mode without networking. נואש לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 BIT המפרט בצד כדי לעדכן לדירקס החדש 10?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני סטודנט המשתמש הרבה ב mathType בWORD כדאי להוסיף משוואות. לאחרונה התקנתי את WINDOWS7 RC 64bit ומאז בכל פעם שאני מוסיף משוואה לקובץ הword עליו אני עובד. החלון של הword חוזר לגודל המקורי שלו דבר המפריע לי מאוד למהלך השותף של העבודה. (כשאני פותח את הWORD הוא נפתח בגודל די קטן ואני מגדיל אותו לחצי מסך, אך לאחר כל הוספה של משוואה הוא חוזר לגודל הקטן). כאמור בVISTA לא היה לי כל בעייה כזו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות איך לשנות את זה, הדבר מפריע לי למהלך התקין של העבודה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה פעמים אני רוצה להשתמש בקראק כלשהו שלרוב מדובר בקובץ EXE שכידוע עלול לעשות צרות במחשב (תלוי במזל שלך ותלוי במה הכניסו שם). כמובן שרוב האנטיווירוסים מזהים את קבצי הEXE כטרויאנס מזיקים. השאלה שלי: מה הפיתרון לבידוד ואבטחת המחשב שלך מנזק שעלול להיגרם לו בעקבות השימוש בקובץ הEXE? 1. פרטישיין נפרד? 2. שימוש במחשב ווירטואלי חינמי (אם יש כזה דבר בכלל)? 3. פתיחת User חדש בWindows ולנסות להתקין עליו? האמת שאין לי רעיונות ובגלל זה העלתי את השאלה כאן באתר. תודה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני צריך הדרכה מימכם להגדרות חייגן לאינטרנט((012) במערכת WIN 7 ULTIMA בעיברית , עבור מודם של 012, ולא ראוטר. רוני
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב אשר מריץ ווינדוס XP Professional. נגיד שאני פותח כמה טאבים בדפדפן, ובאחד מהם רואה סרטונים ביוטיוב- שם אני מחפש באנגלית. לאחר מכן אני עובר לפייסבוק ומצ'טט בעברית. הבעיה היא שכשאני חוזר ליוטיוב השפת כתיבה היא עברית ואני צריך להחליף, וכשאני שב לפייסבוק השפה נשארת על אנגלית והמחשב לא "זוכר, שבדף הזה כתבתי בעברית. לאחר כמה זמן זה מתחיל מאוד להציק, ורציתי לדעת כיצד ניתן, אם בכלל, לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002CD7314 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\021510-20841-01.dmp C:\Users\Nadav\AppData\Local\Temp\WER-18021641-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.tx…
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מחשב שכבר היה עליו XP. מצד החומרה הוא תקין, אבל כשאני מנסה להקין עליו XP, יש איזה קובצ שהוא כותב שהוא לא יכול להעתיק. ושואל אם להתעלם, לצאת מההתקנה, או לנסות שוב. הדיסק של ההתקנה בסדר, כי הוא עובד על מחשבים אחרים. ניסיתי דיסקים שונים, ובכולם אותה בעיה. הוא לא נתקע בשלב ספציפי, כי כל פעם הוא לא מצליח להעתיק קובץ אחר. מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במנהל ההתקנים צירפתי שתי תמונות בשביל להבין. לאחר שאני עושה את ההתקנה זה כותב שלא היה ניתן להתקין. יש רעיון? http://img129.imageshack.us/img129/163/27754386.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3245/67463779.jpg תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש משהו שמאוד מציק לי שקרה לאחרונה. פתאום ככה, בלי שאשנה דבר, Windows החליט לפתוח לי את הכוננים בחלון חדש! אני נכנס למחשב שלי, דאבל קליק על כונן C (לדוגמא), והכונן נפתח בחלון חדש במקום להיפתח באותו חלון כמו שהיה עד עכשיו בשנה האחרונה! כמו שאתם רואים, אפששרויות התיקייה מוגדרות כמו שצריך: מישהו יודע מה פשר השיגעון הזה? בגלל התכיפות שבה אני עובר מכונן לכונן, הדבר הזה מאוד מציק לי. אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי (הוא משאיר את רוב הדברים החשובים על הדסקטופ...) מחשב נייד קטן של MSI U100 עם הארדיסק 160GB של FUJITSU יש בעיות באיתחול - עולה הווינדוס ואז מזהה בעיה -> מנסה לאתחל בעיות -> לא מצליח -> נכבה לבד ניסיתי איתחול רגיל - לא עובד ניסיתי איתחול מדיסק התקנה - לא עובד חיברתי את הכונן למחשב הנייד שלי (יש מקום ל-2 כוננים) - אני מזהה הכל כרגיל גיביתי את כל כונן C - העתקתי אותו כמו שהוא אלי למחשב עשיתי בדיקת וירוסים עם AVAST - הכל תקין עשיתי SCAN DISK מהווינדוס 7 שלי - הכל תקין כאשר אני מעלה את המחשב מהכונן שלו אותה הבעיה מופיעה, איתחול לא עוזר, איתחול מדיסק לא עוזר. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין באמצעות DOK או רק עם CD? לחלופין האם יש אפשרות להתקין עם דיימון טולס (בהנחה שיש 2 כוננים קשיחים ובאחד מהם יש מ"ה אבל רוצים להתקין על הכונן הריק)
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-