Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, בעייה חדשה: :\ בכל פעם שאני נכנס לתיקייה עם תמונות יש מן תקיעה של הווינדוס שהכל קופא לכמה שניות עד שבאה הודעת שגיאה שהיה ERROR ב-MY COMPUTER, ולכן התוכנית נאלצה להיסגר... והחלונות נסגרים וחלקם נפתחים מחדש אבל זה סוגר הרבה תוכנות שרצות ברקע. אודה לכם אם תמצאו לי פיתרון. בתודה רבה, דודי הסטלן.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות במחשב - C ו-E. ע"פ Disk Management, מחיצה C היא מחיצת מערכת ומחיצת E היא מחיצת אתחול. במחיצה E נמצאת המערכת הפעלה וב-C אין כלום (למעט קבצי מערכת ככה"נ). אני רוצה למחוק את מחיצה C ולתת למחיצה E את האות שלה. איך לעשות זאת? XP לא מאפשר דרך ה-DiskManagement לעשות זאת... שבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ..נתקעתי פגה לי הסיסמה של היוזר בwin7 ניסיתי לאפס עם passcape ועם erd ועוד כמה תוכנות למיניהן העניין שזה מאפס את הסיסמה אבל תמיד שאני בה להתחבר הוא אומר לי לבחור סיסמה חדשה וזה נותן acsess denied תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה לא נמצא לי ב-TOOLBARS - קראתי על זה ב-HELP והוא טוען שלא מותקנת לי המקלדת... אני לא יכול להחליף בין מקלדות - SHIFT+ALT גם אחרי רסטרט. האופציה היחידה היא לשנות את הגדרת המקלת DEFAULT כל פעם בין עברית לאנגלית.. יש מצב שביטלתי משהו ב- MSCONFIG ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קורה לי לעיתים קרובות שתפריט ההתחל ניהיה מטושטש מחוק כזה והדרך ליפתור את זה זה לצאת מהתהליך EXPLORER וליפתוח אותו שוב ואז זה חוזר לעצמו, פירמטתי כבר כמה פעמים וזה תמיד קורה שוב אז זה לא וירוס, הבעיה מוכרת אולי? הווינדוס מקורי 64BIT האמת אני חושב שזה התחיל לי מאז שהתקנתי את SP1 יכול להיות? הינה תמונה של הבעיה : http://www.s iz.co.il/my/imft jkn4nmml.jpg להוריד רווחים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! אחרי הרבה זמן החזרתי את הנייח לשימוש. התקנתי לו מערכת הפעלה widows 7 64bit אך משום מה הוא מנצל רק 2.81 מתוכם (useable) בבקשה עזרו לי להבין ולפתור את התקלה ..! אני חשבתי שזה אולי בכלל שהכרטיס מסך עם 256MB וחלק מהזכרון הולך אליו. המערכת: מעבד - Intel Core2Dau E6600 2.4 GHZ לוח - ASUS P5B DLX זכרון - 2X1 Gskill 800 MHZ + 2X1 Super tallent 800 MHZ - 4 GB of RAM תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא אכפת לי להגדיל את הרוחב של כל השורה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה סרגלי ריגול באקספלורר אז חשבתי שהתוכנה הזאת (HijackThis) תעזור לי לפתור אותם אז מחקתי את כל הדברים שהיא מצאה וזה רק הוסיף לי עוד סרגל למטה..):.. (אבל זה יצר הרבה קבצי גיבוי..) אז השאלה שלי היא איך אני: א. מחזיר למצב הקודם, ב. מעיף את הסרגל הנוכחי + את האתר search the web שבא לי בכל הזדמנות.. תודה! נדב
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזהו הפורום הנכון. יש לי וורד XP. מסמך מסויים שאני מוריד מהאינטרנט תוקע את הוורד כך שרק ALT CTRL DLTE משחרר אותו. שמרתי את המסמך בגודל 15 עמודים בערך במחשב וניסיתי לפתוח משם - ניתן אמנם לראות את העמוד הראשון אבל מיד הכל נתקע. בשני מחשבים אחרים לא הייתה בעיה איתו. אשמח לעצה או הדרכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל חצי שעה בערך פתאום ה explorer נכבה, ומופעל מחדש. זה משגע אותי ואין לי מוסג מה גורם לזה! אם למישהו יש אותו דבר, או יודע איך לפתור זה בבקשה תגידו לי. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי win xp בגרסת OEM שקניתי עם המחשב הישן. האם אני יכול להעביר את מערכת ההפעלה למחשב חדש שאני קונה עכשיו? (נניח אפילו שאני מפרמט את המחשב הישן או מפסיק להשתמש בו לחלוטין)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(זה לא המחשב שלי האם וכיצד ניתן להסיר את WIN XP PRO ממחשב בעל 2 מערכות הפעלה שונות (מותקן גם XP PRO וגם XP HOME). אל תשאלו אותי למה. בהפעלה הוא נותן דואל בוט. כל ההתקנות של התוכנות נמצאות במערכת של ה-XP HOME. אני רוצה למחוק למחשב את ה-XP PRO. איך עושים את זה? האם יש דרך פשוטה (ובטוחה) להסרה? (עריכה: חוץ מלפרמט... :)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי את ה-firewall של מקפי כשהתקנתי את ה SP2 שאמור לבוא עם firewall משלו. של מקפי עבד נהדר אבל אז היה לי LOW ID באימיול והבנתי שהפורטים חסומים. את של המקפי פתחתי ולא עזר. שיערתי שזה קשור ל firewall של הSP2 אז קודם הסרתי את של מקפי אבל בכל דרך שניסיתי להגיע לזה של הSP2 קיבלתי את ההודעה הזו: windows firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. do you want to start the windows firewall/internet sharing (ICS) service? אם לחצתי על YES נפתח חלון שגיאה נוסף: WINDOWS CANNOT START THE WINDOWS firewall/INTERNET CONNECTION SHARING (ICS) SERVICE. וזהו! אין לי את הfirewall של SP2 ןגם לא נראה שאוכל להשיג. מה שכן, זה כנראה חוסם לי פורטים ומאט א…
-
בחודש האחרון יש לי בעיה שבאה והולכת: הסאונד משתולל, המחשבון נפתח כל הזמן ועוד דברים דומים, ולפעמים בחלו הנוכחי נכתבות אותיות סתמיות. נראה שמשהו מדמה לחיצות על מקשים במקלדת (קיימים לחצנים עבור סאונד ומחשבון במקלדת) ובכל פעם שאני מנתק את המקלדת התופעה מפסיקה מייד. התדירות ממש משתנה - לפעמים שבוע אין כלום ולפעמים הדבר לא מפסיק במשך שעה רצוף, וגם איתחול המחשב לא משפע. אני מריץ גם adaware וגם spybot כמעט כל יום ומוחק כל דבר שנראה חשוד. אני סוגר כל יישום שאני לא מכיר, ושומדבר לא מזיז לזה. יש למישהו רעיון? קודם כל מה זה יכול להיות, ואז איך לטפל בזה? תוכנה שאני לא מכיר שסורקת יותר טוב? יכול להיות שאשכרה יש תקלה במקלדת (הדבר קרה לי גם במחשב הקודם, הנוכחי מלפני חודשיים, למרות שלא ס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, היום הדלקתי את המחשב שלי ממצב שינה. יש לי כונן חצי טרה שבו יש רק תיקיה אחת - סרטים. פתאום אני נכנס אליו ורואה לידו עוד תיקיה, בשם be5b9125237b213b135135ec264b2b. היא נעולה, אבל אני נכנס אליה, והתוכן שלה: אחרי כמה דקות השתנה השם שלה, וברגע שכתבתי את זה כרגע היא נעלמה. מה לעזאזל זה היה?! נ.ב: יש לציין שלא הייתה לי גישה לתיקיות הפנימיות האלה. מידע נוסף: אולי זה לא קשור לזה, אבל כשהתיקיה הייתה שם, התחלתי לעשות חליוץ לקובץ ISO של 13GB וזה היה נורא איטי ואחרי 5 דקות היה כתוב שיסיים בעוד חצי שעה. ביטלתי את החילוץ ועכשיו הפעלתי אותו שוב וזה ייקח 4 דקות. אז משהו השפיע לי גם על המהירות של המחשב.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי לכולם. לפני כחודש התקנתי windows 7 32 אולטימייט (מהחנות, נינתיים ללא מספר היות וטרם יש לי כזה) בתחילה הכל הכל חלק אולם בימים האחרונים החלו להתגלות בעיות בהתקנות תוכנות כשרות חוקיות ואמורות להיות תואמות למערכת למשל ffdshow. בתחילה חשבתי שמדובר באיזו בעייה עקב תוכנה שרצה ברקע ומפריעה וכל שלי לעשות זה לכבות ולהפעיל מחדש את המערכת. היום בעקבות דיון בפורום הבנתי שעלי לעדכן את דרייבר כרטיס המסך שלי (ATI Catalyst) ובעזרת הדרכת החברים (תודה) הורדתי את הדרייבר החדש, הסרתי את הישן ולאחר איתחול התכוונתי להתקין את החדש. בפעם הראשונה הופיעה שגיעה והיות וחששתי שההורדה לא צלחה הורדתי אותו מחדש. גם הפעם זה לא הצליח. חששתי שיש איזו בעיה במערכת ובשל כך איני מצליחה להתקין דברים ובפז…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר להתקין באמצעות DOK או רק עם CD? לחלופין האם יש אפשרות להתקין עם דיימון טולס (בהנחה שיש 2 כוננים קשיחים ובאחד מהם יש מ"ה אבל רוצים להתקין על הכונן הריק)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לברר כיצד ניתן לימצוא ולמחוק לצמיתות את היסטוריית החיבור התקן USB במקרה הנ״ל חיבור של האייפון למחשב בוינדווס 7. ממה שהבנתי ניתן לבצע זאת בעזרת regedit אך השאלה שלי היא האם באמת ימחק ההיסטורי של זה ולא ישאר? ואם לאחר מכן אפשר בכל זאת לדעת אם חובר התקן כלשהו למחשב אחרי המחיקה הנ״ל? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקבל מחשב חדש מפאנדה מחשבים. בחרתי להתקין לבד את הווינדוס ויש לי דיסק מקורי עם בוט והכל. הקיצר אני מקבל את המחשב מורכב אבל אני לא יודע איך אני מגדיר את גודל המחיצות? זה בחלון שאני בוחר באיזה מחיצה? הבעיה היא שלא תהייה שום מחיצה מוגדרת. ורציתי להוסיף שקניתי דיסק קשיח SATA2 אז אני צריך בעליה של ההתקנה בהתחלה בהתחלה ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA2 עם הדיסקט שלו או משהו כזה? יש שוני בין התקנת ווינדוס במחשב חדש לגמרי מאשר ממחשב רגיל? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות רשיון לווינדוז (כן, לא פיראטי) ... מה הדרך הכי טובה/זולה להגיע לווינדוז 7 אצלי במחשב האם אני יכול לקנות OEM (מה שנקרא system builder) ואז Upgrade - האם הרשיון ישאר OEM (זאת אומרת טוב רק למחשב שעליו הותקן הזה בהתחלה). אם אני מבין נכון רשיון OEM מת עם המחשב הפיזי. האם כדאי לי (בהינתן שמחשבים מחליפים לא מעט) גרסת הRetail היא ממש יקרה 1000 ש"ח??? האם יש מקום לקנות בזול (שוב רשיון מערכת הפעלה ראשוני, לא Upgrade שכולם מציעים)? האם יש תוכניות של מיקרוסופט שמציעות הנחה? אה כן, אני צריך לפחות שתי רשיונות, אז אם יש תוכנית שמדברת על נגיד שלישיית רשיונות - זה גם מעניין. עוד אופציה היא להצטרף לתוכנית של מיקרוסופט למפתחים שעולה אי אלו שקלים, אבל שם מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח שברשותי, אך לשמור את קבצי הדיואל בוט הנמצאים בו, איך זה אפשר ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעבודה WIN7 ENTERPRISE, הוא בא מהקופסא עם אנטי וירוס (אולי גם FW, לא בטוח). השאלה שלי היא האם כל גרסה של WIN 7 באה עם האנטי וירוס הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה דקות קפצה לי בועה ושם היה רשום המחשב שלך נמצא בסיכון בדקתי מה הבעיה וראיתי שהעידכונים שלא הווינדוס לא עולים על המחשב שלי ויש לי ווינדוס מקורי!!! לא פרוץ ולא כלום נכנסתי לאשף חומרת האש ושם לחצתי הפעל עידכונים אוטומטיים ואז זה רשם לי מצטערים למרכז האבטחה לא הייתה אפשרות לשנות את הגדרות העידכונים האוטומטיים שלך כדי לנסות לשנות הגדרות אלה בעצמך עבור למערכת בלוח בקרה בכרטיסיה עידכונים אוטמוטיים בחר באפשרות אוטומטי (מומלץ) ולאחר מכן לחץ אישור עשיתי את הפעולה המבוקשת אך עדיין זה הראה לי אותה תקלה מה לעשות? ??? תודה וים טוב משי בן יהודה שבת שלום לכולם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-