Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני הולך בימים הקרובים לרכוש WINDOWS 7 64BIT Home Premium. כרגע יש לי WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE ... אבל לא חוקי איך אני יכול להתקין את הווינדוס החדש אבל לשמור על כל הקבצים ששמורים לי במחשב? ועוד שאלה, אם אני קונה OEM האם אני יכול להתקין את זה מספר פעמים על אותו מחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי לחבר שלי את המחשב, והתקנתי לו את windows xp pro במקום me שהיה לפני, עכשיו יש בעייה מוזרה, המחשב נוטה כל כמה זמן פשוט לקרוס ולעשות לעצמו reset בזמנים רנדומליים לחלוטין, לא ניראה לי שזה blaster משום שעוד לא התקנו לו את האינטרנט...אז אין שום דרך שזה יגיע למחשב, הקריסה קרתה גם פעמיים בזמן התקנת xp והיינו צריכים להתקין מהתחלה, ראוי לציין שהוספנו גם 128 זיכרון למחשב... למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל הדפסה שעשיתי הבעיה היא שאני לא מוצא את האיקון של המדפסת בסרגל כלים. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את SP 1-4 לווינדוס 2000 ועוד כל מיני תיקונים? כדי שאני יוכל לעדכן לא דרך האתר של מייקרוסופט , בגלל סיום התמיכה שלהם עוד יומיים. אם יש קישור ישיר אינ אשמח
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קרה לי משהו מזר לאחרונה-כשאני משתמש בתצוגה של תמונות בווינדוס התמונות מופיעות בגוון צהוב כזה להבדיל מלבן רגיל שהיה לי בעבר אין לי מושג איך זה קרה מישהו מכיר את התופעה ואיך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? יש לי ויסטה אוליטמייט תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתפריט התחל, יש דרך לעשות את הסמלים קטנים, בסדר הא',ב'.., תיקיות ראשונות ולאחר מכן קבצים, ובלי כותרות של אותיות? יש דרך שיראו בתפריט את כל התיקיות כמו למשל "הפעלה" (StartUp) שהיה פעם? ויש לכם המלצות לאריחים להוספה להתחל? יש אפשרות להטמיע את היומן מגוגל(או כל תוכנה שונה) עם היומן של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בXP SP3, ואני די מרוצה אבל אני שוקל לפרמט ולהתקין ויסטה. המפרט של המחשב שלי: E6750 2GB Ram GEFORCE 8800GTS 320MB שיושבים על Gigabyte GA-P35-DS3L בד"כ אני משחק מנג'ר, קאונטר סטריק, אבל גם משחקים יותר כבדים כדאי לי להחליף? המחשב יעבוד יותר לאט? המשחקים יעבדו יותר טוב? ואם כן לאיזו גירסא של ויסטה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות את וויסטה אבל אני מעדיף שיצא לו קצת תיקונים וכאלה כמה זמן בממוצע לוקח להם להוציא לדוגמא ב XP כמה זמן?< והאם לדעתכם כדי לחכות או שפשוט כבר לקנות ואז תמיד להיות עודכן? (מאוד בא לי וויסטה)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-windows 7 לא פותח את ה-microsoft security essental ואת ה-windows defender. בהתחלה הוא מראה לי שהסרביס לא פועל אז אני מפעיל אותו ואז הוא לא נותן לי לפתוח את האנטי וירוס ואת ה-windows defender. כשאני מנסה לפתוח את ה-windows defender הוא כותב לי הודעה של תקלה מספר: 0x80070422 ואז מיד סוגר את זה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל חצי שעה בערך פתאום ה explorer נכבה, ומופעל מחדש. זה משגע אותי ואין לי מוסג מה גורם לזה! אם למישהו יש אותו דבר, או יודע איך לפתור זה בבקשה תגידו לי. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שרת 2003. ברצוני לייצור ספרייה משותפת ולתת לכולם ( Everyone) הרשאות List & Read & Execute עליה. כאשר משתמש יוצר קובץ חדש אני רוצה שרק הוא (בתור ה- creator owner) יוכל לערוך את הקובץ (הרשאת modify) ואילו כל שאר המשתמשים ישארו עם הרשאות List & Read & Execute על הקובץ החדש שנוצר. האם בכלל דבר זה אפשרי ב- windows 2003 ומה הדרך לעשות זאת?? האם צריך לתת הרשאת Modify מראש על הספריה המשותפת ואז יש דרך למנוע את ההורשה (חילחול) לקבצים הנוצרים בספרייה זו?? כך שרק ל- creator owner של הקובץ תשאר הרשאת Modify ולכל השאר המשתמשים רק הרשאה לפתוח את הקובץ??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה היא התחרפנה?????????? על מה 7 גיגה? האמיול פתוח ומוריד ומעלה (לא הרבה) דפדפן , פלייר , יוטיוב , ICQ ו MSN ... והקספרסקי. מה נסגר עם המחשב הזה? (הייתי עושה יותר מזה עם 512 ראם מעולם לא הישתמש במעל 300 מגה בית .) והכי מוזר , אני עושה ריסט מפעיל הכל שוב. זה יורד לג'יגה ומשהו , וכל פעם עולה לאט לאט עוד ועוד .....
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מבטל תרקע הלבן הזה של האייקונים בשולחן עבודה..? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר ביקש שאסדר לו את המחשב. המ"מ היא Win XP SP3 . הבעיה היא שאחרי ה Log in המחשב פשוט נתקע ולא מגיב. כשנכנסתי ב Safe mode הכל עבד חלק... יש עצות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
I cant write Hebrew after i reinstall windows... where can i find something to fix this? thx alot
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לווינדוס שבע מווינדוס ויסטה פירמיום 64bit. כרגע האופציה היא לשדרג לWIN7 פרימיום (אולי אני ארצה לשדרג לאולטימייט בגלל הXP MODE) אבל איך כדאי לי לעשות זאת? אני רוצה לקנות את ערכת השדרוג כי מן הסתם היא זולה יותר, אבל אני קורא שיש בעיות עם השידרוג, מה הבעיות בידיוק? אני ברמת העיקרון הורדתי את הWindows 7 Upgrade Advisor מהאתר של מיקרוסופט ויצא שכל הרכיבים שלי תואמים וכו' וכו' וכו', רק הוא אמר לי שאין לי מספיק מקום במחיצה הראשית (הנפח במחיצה הוא כ48 ג'יגה, הויסטה עצמה תופסת 23 ג'יגה, ועוד כמה דברים שגם שייכים למערכת כגון AppData וכו') ויש לי 12 ג'יגה פנויים, אני יכול להתקין בכ"ז את הווינדוס 7 על המחיצה הזאת גם בידיעה שהתוכנה אומרת שאין מקום? הרי במילא ההתקנה מתלב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד נטבוק של HP שהוא יחסית חלש לכן לא מותקן עליו ויסטה או WIN 7, מה שכן יש לי אפשרות לעדכן את המחשב לSP3 אבל רציתי לדעת האם זה כדאי? הנייד הוא חלש עם 1 ג'יגה זיכרון ראם ומעבד חד ליבה חלש, מה הSP3 ישפר? גם כן, חייבים לגבות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה הצלחתי להתקין אתמול ווינדוס 8 על המחשב. לאחר התקנת הווינדוס, התקנתי מספר תוכנות הכרחיות ושימושיות עבורי. עכשיו אני מעוניין ליצור backup image, כמו שעשיתי ב win 7. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכבר לא קיימת האפשרות שהייתה קיימת בווינדוס 7, אלא יש תוכנה חדשה שנקראת File History. ממה שהבנתי התוכנה מגבה תיקיות שונות כל פרק זמן מסוים וכו'. אני מעוניין ליצור תמונת מצב של המחשב כפי שהוא כרגע , ולא לגבות על שעה-שעתיים את הקבצים השונים. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להתקין מחדש את הפונטים של המערכת מחדש ב XP יש לי את הדיסק המקורי!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, המערכת שלי: Athlon 64 X2 4200+ @ 2400Mhz Gigabyte M55Plus-S3g 2 * 1GB SAMSUNG 667Mhz טמפרטורה: Core 0: 43 Core 1: 38 במאמץ: Core 0: 48 Core 1: 42 קירור: Tuniq Tower מערכת הפעלה Vista Ultimate x64 ומשום מה ה FF לוקח 15%-20% וה IE לוקח 20% והDWM לוקח 10% הcpu ב task manager עובד קבוע על 38% והזיכרון על 54% ---- עכשיו אני לדוגמא מפעיל ללילה אימיול ומשאיר את התכנות ברקע, וכשאני מתעורר אני רואה את ה Log-in של ויסטה. המערכת עשתה הפעלה מחדש... מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשרי לנטרל את הרענון האוטומטי לתיקיות/המחשב שלי/סל המיחזור בWindows 7 ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב כמה עשרות קבצים שאמורים להיות RAR אבל הם עם סיומת RAR.HTML ה WINDOWS מזהה אותם כרגע כ HTML וזה די 'תוקע' אותו וגורם לאיטיות נוראית אפילו עם אני ניגש לספריה בה יושבים הקבצים. אני רוצה לשנות את ה EXTENSTION ל RAR , כך ש WINDOWS XP יבין שזה RAR איך אני עושה את זה ביעילות ובמהירות האם יש תוכנה מומלצת לכך ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים הזמנתי מחשב חדש אתמול ואני צריך עכשיו וינדוס אז ככה הורדתי וינדוס MICROSOFT.WINDOWS.7.ENTERPRISE.X64.SP1.INTEGRATED.APRIL.2012-BIE.iso הוינדוס הזה ירד לי בקובץ ראר עכשיו שאני צורב אני צריך לחלץ אותו או שאני צורב איך שהוא ועם כן אני צריך לחלץ אני צורב את כל הקבצים או שבוחר את הגדול שם שזה install.wm וזהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעשות לאחר התקנת מערכת ההפעלה(וינ XP) מעבר מ NTFS ל FAT32, והאם יש איזהשהם סיכונים במעבר זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Vista Sp1 Vs XP Sp2 כדי לפרמט ולשים ויסטה SP1 ? או שלא כדי עדיין וכדי לחכות לSP2 אני לא לחוץ על ויסטה.. והאם יש הבדלים בין XP SP2 לבין SP3 ?? והאם הם משמעותיים ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-