Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. תמיד כשאני מגבה את הרגיסטרי שלי ואז לוחץ על קובץ ה reg כאשר אני רוצה לשחזר, אז יש לי הודעת שגיאה שאומרת - "לא כל הקבצים נרשמו בגיבוי". והוא לא נותן לי לשחזר. אני מגבה את הרגסטרי דרך השיטה הרגילה. נכנס בrun ל regedit ושם אני מסמן את המחשב שלי ולוחץ למעלה על export ושומר את הקובץ רגיל ב reg. אבל תמיד ההודעה הזאת מופיעה. גם במחשבים אחרים שניסיתי זה קורה. עשיתי טוב את הגיבוי? איך מגבים?. תודה
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הורדתי אקספלורר 7 היום לXP. ושאני נגיד כותב כתובת של אתר ולוחץ ENTER זה לא מחפש לי ולא כלום. וגם שאני לוחץ על רענן שזה חיפוש זה לא עושה כלום :'( :'( וכל פעם שאני פותח את האספלורר מופיע לי במקום דף הבית איזה משהו אחר של מיקרוסופט! מישהו יודע מה הבעיה? אני מתחרפן! אל תשאלו אם אתה לא יכול לחפש איך הגעת.. סיפור ארוך.. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי יש לי בWIN2K צליל נקישה מעצבן וצורם כשלוחצים על לינקים ... כפתורים מסויימים, קיצורי דרך ... וכו ... חיפשתי את הצליל בהגדרות הצלילים של חלונות ולא מצאתי אותו - ואני כבר משתגע מהצליל ... מישהו יודע מאיפה אפשר להפטר ממנו ?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בWIN, קניתי WIN חדש מהחנות כי רציתי לראות איך הוא עובד אם יותר טוב או יותר רע מהצרובים . בקיצר עשיתי את הWIN והכול הכול סבבה אבל אני בא מוריד את CPU וכול התוכנות ומחשב לא יכול לקרוא אותם בקיצר ממציא לי תירוצים ממה הדבר הזה נובעה ואיך לתקן את הבעיה? וכשקניתי אותו הוא לא היה בקופסא אלה היה בשקית תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלו םחברים , אני חדש פה בפורום.. רציתי לקבל עזרה בבקשה קניתי לפני שבוע מחשב חדש , עם WIN 7 ריידון HD 5850 gigabyte p55-us3l i7 שמתי לב שלאחר זמן מה העכבר שלי נהיה גדול.. התקשרתי לאנשים שמכרו לי את המחשב והם אמרו לי להתקין מחדש את הדרייבים אבל זה לא עזר.. אשמח לעזדה.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קצת עזרה מכל אלו שמבינים בSERVER ,לצורכי הלימודים שלי אני צריך להגדיר בדומיין הגדרות של שומר מסך(שיפעל אחרי זמן מסויים וידרוש סיסמא וכו'). כמובן שאני מגדיר את זה בGPO אבל אין לי אפשרות להגדיר את זה ברמת computer configuration אלא רק תחת USER איך אני גורם שזה יחול על כולם???
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את זה הוא רושם לי שהסיריאל לא בסדר
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי להסיר את הלינוקס אובונטו עפ"י המדריך הזה: http://whatsup.co.il/modules.php?pagename=%EE%E7%E9%F7%FA%20%EC%E9%F0%E5%F7%F1&op=modload&name=phpWiki&file=index מחקתי בטעות את המחיצות של הNTFS (של וינדוס) האם יש דרך לשחזר אותן? יש לי אינפורמציה מאוד חשובה עליהם (הם לא פורמטו, רק ההגדרה של המחיצות שונתה)
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אתם חייבים לעזור לי פתאום אין לי גישה אל אף תיקיה במחשב! אני המשתמש היחידי ואדמין אפילו ל C הוא לא נותן לי להיכנס ומציג הודעה נו אקסס בעצם על כל דבר !מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מחשב נייד אייסר שהגיע עם ויסטה עובד תקין אבל מה לעשות לא רוצה ויסטה . מנסה להתקין על אותו מחשב XP והקשיח לא מזוהה בביוס הוא מזוהה. אפילו בדוס מזוהה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
או שיש גם דרך אחרת? תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום חברי קהילה, ראיתי בלילה מספר סרטים אחריהם הלכתי לישון. כשאני מתעורר בבוקר, אני מגלה את המחשב פתוח במסך שחור שכתוב עליו: Boot Failed .. משהו עם בעיה בHARDWARE. ניסיתי להפעיל שוב, הוא פתח לי מסך עם אותה שגיאה רק שהפעם אפשר לי לבחור בין כמה אפשרויות בהן Open Windows Noramly.. בחרתי את זה, הוא טען שעתיים את הווינדוס ומבסוף התכבה. היום, ניסיתי לפרמט את המחשב. הכנסתי את הדיסק למחשב ועשיתי BOOT לדיסק. עזבו שלקח שעה עד שעלה בכלל המסך של "התקן כעת", אח"כ, אחרי שהוא ביקש ממני את המספר הסידורי של ההתקנה ולחצי על "הבא", הוא נתקע ולא מגיב. האם יש בעיה בדיסק הקשיח? איך אפשר לבדוק את זה? בכבוד רב, תומר.[br]פורסם בתאריך: 18.03.2009 בשעה 13:15:49 עוד דבר שראוי לציין, ניסיתי להיכנס לW…
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים, שעל אחד מהם מותקן windows xp pro מקורי. האם אפשר להתקין את אותו windows (עם אותו מספר רישיון) גם על המחשב השני? הבנתי שאם מתקינים את אותה מערכת ההפעלה על 2 מחשבים שונים- ייתכנו בעיות בעידכוני המערכת שבמחשב השני. בנוסף, אשמח לקבל מידע על התקנת הווינדוז... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אבקש הסבר מדוייק , תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
יש לי בעייה שכל הזמן נוצרת לי תקייה על שולחן העבדה שלא קשורה לכלום אם אני מוחק אותה ונגיד מפעיל את המחשב פתאום אני רואה אותה ככה נוצרת מעצמה בלי קשר לשום דבר שאני עושה. המצב שנוצר הוא שתמיד קיימת לי על שולחן העבודה תקייה חדשה. מה עושים? תודה רן
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מצרף דוגמא איך זה נראה. כנ"ל לגבי OUTLOOK מאוד קשה לקרוא את זה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בסרטים/קליפים/שירים יכולים להיות גם וירוסים?
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אלא אם אני משתמש עם הראוטר.. החייגן שמתאים לאינטרנט שלי הוא רק עד XP ואין משהו שמתאים לויסטה.. אז מה אני אמור לעשות איך אני יכול שהאינטרנט יעבוד לי בויסטה? (בלי ראוטר..) לי יש אינטרנט זהב..
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל ואני מעוניין לעשות עדכון ל bios אבל, כשנכנסתי לאתר של אינטל ראיתי 124(!!!) עדכונים ללוח אם שיש לי. האם מספיק להתקין את החדש ביותר או שחייב את כולם? זה עלול לקחת שעות..... תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני להתקין לו xp pro על דיסק שנתן לי, חיברתי אותו במקום דיסק שלי (לא במקום הדיסק עם מערכת ההפעלה שלי) והתקנתי לו. הצרה: כרגע יש לי שני אפשרויות של xp כאשר כמובן אחת לא ישימה (הראשונה בdefoult). כך נראה ה - boot ini שלי [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect 1. מבקש עזרה בעריכה. 2. מה זה :noexecute=optin 3. הבנתי שכדאי לגבות boot ini - אם המערכת נדפקת איך משתמשים בגיבוי? נ.ב. קראת…
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
תראו בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה איטי לוקח לו יותר זמן להיכנס למשחקים להפעיל תוכנות וכאלה בערך לפני חודש פרמטתי אז אני לא מתכון לפרמט סרקתי ווירוססים בעזרת קספרסקי ולא נמצאו ווירוסים עכשיו אני חושב שאולי יש לי בעיה עם ספיורים השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal הרצתי סריקה והוא כזה מתקע באמצע (וזה לא מראה לי את הקובץ שעליו הוא נתקע) אז יכול להיות שזה בגלל זה מה נראה לכם?
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות את וויסטה אבל אני מעדיף שיצא לו קצת תיקונים וכאלה כמה זמן בממוצע לוקח להם להוציא לדוגמא ב XP כמה זמן?< והאם לדעתכם כדי לחכות או שפשוט כבר לקנות ואז תמיד להיות עודכן? (מאוד בא לי וויסטה)
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי תיקיה מסויימת ללא הצלחה, אני יודע שהתיקיה נימצאת בתיקיה של הווינדוס איפה שנימצאים קבצי ה minidump אים מישהו יכול לעזור לי תודה, עמית
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
http://i.gizmodo.com/5134755/win-7-tip-wordpad-opens-word-2007-docs סוף סוף נוכל לשמור בפורמט הזה במקום לבחור כל פעם בשמירה בתור doc בלבד ;D
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-