עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הHD הוא חדש מהחנות - עוד לא הוגדר או חובר = כלום והHD הישן יש עליו את מערכת ההפעלה הנוכחית האם ישנה דרך פשוטה לחבר את החדש = ומיד בתחילת האיתחול להתקין עליו מערכת חדשה מבלי שתיתנגש עם הישנה ? > אותה אני כבר לא צריך - אבל רוצה לישמור את כל המידע שהיה על הישן כגיבוי צריך המלצות ולהבין את שלבי התהליך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  2. שלום לכולם אחרי התנסות מאכזבת עם ויסטה (לא יציב, לא אמין, על כל תכונה טובה שנוספה יש גם תכונה מעצבנת חדשה) אני רוצה לחזור לXP. עכשיו אני יודע שכשניסיתי להעביר את אחד ההארדיסקים שלי שלמחשב עם XP הוא לא זיהה את המחיצה של ההארדיסק אבל אני לא זוכר מה בדיוק הפריע לו. האם אמורה להיות בעיה במעבר, ואם כן האם ניתן למניע אותה בעוד מועד?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  5. אחרי שהפעלתי את יציאת הטלויזיה בכרטיס מסך שלי, מסך המחשב לא רצה לחזור להציג שוב אז עשיתי אתחול (רגיל לא ריסט) וקבלתי את ההודעה המצורפת ובנוסף הוינדוס הראה שאין דרייברים לכרטיס מסך כרטיס קול ובקר scsi\raid ! ועכשיו כשאני מנסה להתקין שוב את הדרייבירים, ואחרי שאני מאתחל, שוב שוב דבר לא משתנה - כאילו לא התקנתי כלום. למישהו יש רעיון?!? תודה מראש.... (על הדרייברים החסרים כתוב code 39 זה כאילו שיש לי הרדיסק דפוק שהורס קבצים אבל הוא חדש לחלוטין וגם בדקתי אותו כמה פעמים והוא יצא תקין כל פעם) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by shabi08,

שלום הפעלתי את התוכנה hijackthis ואין לי מושג מה לעשות עם התוצאות ,עזרה תתקבל בברכה,תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 13:15:20, on 05/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Symantec\NORTON~1\GHOSTS~2.EXE C:\Program Files\Common Fil…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by harry,

שלום חברים! טוב אז ככה . יש לי על המחשב עותק של ווינדוס לא חוקי (אל תפלו לי מהכיסא כי חצי מהארץ ככה), ואני שמעתי שכל פעם שאני נכנס לאתר של msn או microsoft הם הולך למחשב שלי ובודק אם יש לי עותק חוקי או לא ואם לא הוא פשוט מוחק לי את המחשב . עכשיו, אני לא יודע עם זה באמת ואני ישמח אם תאמרו לי עם זה נכון . לא להיכנס לאתר של microsoft אין לי בעיה . אבל הבעייה שלי היא שהודיעו לי שגם שמעדכנים דרך : windows update הוא עושה את הבדיקה הזאת !. אני ישמח אם מישהוא יאמר לי עם הדאגה שלי אמיתי כי לא עדכנתי את הווינדוס שלי אף פעם!. אם מישהוא יודע אם הבדיקה של מייקרוסופט באמת מתקיימת או מישהוא יודע פתרון חלופי שיאמר לי כי לא בא לי עכשיו על פירמוט. אני משתמש בwindwos xp pro …

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by shmaia1,

שלום אני אמור לקבל מחשב חדש עד סוף השבוע הקרוב. אני מקבל אותו ללא מערכת הפעלה. ("השגתי" מחבר.) האם לפני שאני מתקין את מערכת ההפעלה אני צריך לפרמט את הדיסק הקשיח. או שלפי מדריכים שראיתי עם הדיסק התקנה יש אפשרות לפרמט לעשות מחיצות וכו... ובבקשה הסבר על הקטע של המחיצות.מה עדיף/צריך מחיצה PRIMARY? ומה זה מחיצה EXTENDED

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  9. יש אפשרות לראות בווינדוס ויסטה את המצב באחוזים שאני עושה איחוי דיסק? (כמו בXP)

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by menis,

מישהו יודע האם ברק 013 טובים ב ADSL? הכוונה מהירים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם כבר חודשיים בערך שאני עם מערכת הפעלה Windows vista ultimate באנגלית ורק מאז שאני עם המערכת הפעלה הזו על כמה זמן זה יכול להיות דקות\שעות המחשב עושה תקול הזה שכאשר עושים למחשב ריסט או שהוא קורס ואני פשוט לא סובל את זה יש למישהו פתרון ? הבנתם למה התכוונתי ? תודה מראש אסף

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום, ניסיתי כבר הכל.. להסיר דרייבר להתקין דרייבר אחר ניתקתי תמסך ה2 מהנייד גם לא עזר רק אחרי שאני מסיר תדרייבר של הכרטיס מסך ומתקין זה מסתדר ואחרי 10 דק' זה חוזר! פשוט מסך שחור אחרי שעולה הווינדוס. הדגם של המחשב R405-S מה אפשר לעשות ? הבעיה מסתדרת כל פעם שאני לוחץ על LAST KNOWN CONFIGUARTION ... לפעמים המסך מופיע לפעמים לא ... מוזר מאוד

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Holy KaBaB,

היי אחים יש לי במחשב כ קבצים שכל הזמן מנסים להתחבר לאיטרנט אבל אני לא יודע אם אני יכול למחוק אותם כי זה בתוך התיקיית ווינדוס שלי (XP) הקבצים הם - sysdll.exe dslagent.exe האם אני יכול למחוק אותם ? הם תמיד מתחילים לפעול ומנסים להתחבר לאינטרנט . בעייה מס' 2 : כל פעם כשאני נכנס ל- start ==> run ==> msconfig זה לא נפתח לי ובמקום זה פותח לי את התקייה - C:\Documents and Settings\a איך אני מתקן את זה ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by idan79,

וויסטה 64 ביט אני מקבל את השגיאה הנל למרות שהתקייה מכילה סהכ 18 g ויש עו כ 450 G פנויים על הכונן לא ברור לי למה? יש בוויסטה הגדרה לקיבולת התקייה? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 13:15:26 נראה לי שהבנתיתקיית היוזר שלי נמצאת בכונן ההתקנה של הוויסטה.....והיא זו שמילאה את קצה המחיצה כיצד קובעים שתקיה זו תנותב למחיצה הגדולה והריקה? [להעתיק למחיצה הריקה ולמחוק?] תודה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by llime,

היי. התקנתי ערכת נושא קלאסית, וחזרתי בחזרה לערכה הישנה שלי (ששמרתי). אני שם לב שמופיע לי צל מתחת לאייקונים בדסקטופ. את הגופן שיניתי בחזרה ל segoe UI. הצל מתחת לאייקונים מופיע רק ב desktop ולא בתוך תיקיות. יש דרך להיפטר מהצל המטריד הזה?... תמונה מצורפת (שמתי רקע לבן בכוונה ע"מ להדגיש). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Oranili,

אני רוצה להפוך רק את שורת התחל לשחור כמו בוויסטה וזהו ... איך עושים זאת ? תודה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  17. יש לי כמה אתרים שאני נכנס אליהם (כמו לדוגמא אתר האוניברסיטה) וכל פעם אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא המחשב זוכר אוטמטית את הסיסמא, אז כל מה שנותר לי לעשות זה להקיש את שם המשתמש או רק את האות הראשונה ולפעמים וזה כבר מספיק. הקטע המבאס הוא שמשום מה יש הצטברות של USERS שהמחשב שלי זוכר שכבר לא רלוונטיות. יוצא שאם אני מקיש פעמיים על המלבן (תיבה) של ה USER אז מופיעים לי 20 שמות משתמש של כל מיני אתרים מהעבר שאני כבר לא משתמש בהם. השאלה שלי היא איפה אני יכול למחוק אותם יעזור לי במיוחד אם תוכלו לכוון אותי לעשות את זה ידנית. אני מעוניין למחוק רק חלק מן הרשימה של הUSER. לא את הכל

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by yambtz,

לאחרונה הגיע אליי מסך 15" שהיה צריך בית חם. כמובן שבתור אדם טוב לב לא השארתי אותו בחוץ בקור ובגשם של החורף האילתי העז. חיברתי אותו למחשב שלי בנוסף למסך הקיים. הוא עובד יופי. מה שאני רוצה לדעת זה אם יש דרך לעבור לחלון שנמצא בו בלי למזער את המשחק שרץ במסך הראשי. ככה נגיד כשאני מחכה לסיבוב הבא או משהו כזה, לגלוש בינתיים או לצ'וטט. יש איזשהו hotkey או משהו כזה? אם זה חשוב: P4 2.8 533 1gig DDR266 Gigabyte Radeon 9600 Pro Asus P4G8X deluxe WinXP SP1 והמחשב מריץ את astonshell. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tzahi16,

כן אני יודע שהשאלה הזאת חרושה. אבל שמעתי מאיזה מקום ש XP 32 ביט אומנם לא מראה 4 גיגה מלאים אבל הוא בהחלט משתמש בכל ה 4. האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. נוכחתי לשים לב לכך, שאם אני מפעיל את המחשב ושוכח להדליק את ה-HOTBOX שלי (אני מכבה אותיי כאשר המחשב כבוי), Windows לא מנסה אפילו לזהות חיבורים זמינים, ומרכז הרשת והשיתוף מתריע על אין חיבורים זמינים גם כאשר אני מדליק את ה-HOTBOX שלי והוא מסתנכרן, כך שאני נאלץ להפעיל את המחשב מחדש על מנת שה-Windows יזהה את החיבור. הבעייה קרתה בעבר גם עם הנתב הפרטי שלי ומודם של בזק, וכן במצבים בהם כבל הרשת שהיה באותו הזמן בשימוש, התקלקל. כאשר ה-Windows 7 שלי היה חדש, הבעייה לא קרתה. מה הסיבה לבעייה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. איך אני מתקין מדיסק על מערכת מיד לאחר ההרכבה בהדלקה הראשונה. פשוט מכניס את הדיסק ועולה לי ההתקנה? תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by swampfrog,

האח הקטן שלי הכניס סיסמה בעיברית (תנך) ואכשיו כשמדליקים את המחשב ורוצים להיכנס ל-windows זה לא משנה את הכתב לעיברית. ניסית לשנות דרך bios ו-dos מישהוא יכול לתת לי פטרון אחר חוץ מפירמות

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by amd950,

אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך חלונות מי הוא מוכן לכבות רק בכפתור מה יכולה להיות הבעיה הוא עושה ריסטרט כל הזמן

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by freerider,

שלום לפני שבוע התקנתי Microsoft .NET Framework version 1.1 ואת חבילת העדכונים הקריטיים שמיקרוסופט שחררה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב או כשמופעל השומר מסך מופיע לי המסך המעצבן הבא: הסרתי את ההתקנה של Microsoft .NET Framework version 1.1 וזה לא עזר. לא מוגדרים משתמשים נוספים במחשב, ולא בא לי טוב המסך המעצבן הזה איך נפטרים ממנו ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  25. יש לויסטיה בעיית התאמה רצינית עם חלק גדול מהתקני הUSB שיש לי, בינהם גם המצלמה הדיגיטלית Pentax K10d וקורא הכרטיסים סאן דיסק MicroMate. כשאני מחבר אותם לשקע הUSB הויסטה מבקשת ממני להתקין DRIVER שבכלל לא קיים. מה שאני עושה עכשיו זה להעביר תמונות שצילמתי למחשב אחר ולשלוח אותם לעצמי וזה ממש לא לעניין... אני בטוח שאני לא הבן אדם היחידי בעולם שגם משתמש בויסטה וגם בכרטיסי SD ויש לבעיה פיתרון... השאלה מה הוא?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.