עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Tchr0,

יש לי על המחשב win xp 32 רגיל לפני כמה זמן התקנתי win7 RC 32 bit במחיצה חדשה נפרדת מהכל [המחשב נותן לבחור איזה מערכת להעלות כשמדליקים אותו]. נניח ואני רוצה להתקין גירסת 64bit של וינדוס 7 [ולמחוק את הקודמת] על אותה מחיצה- האם זה אפשרי מבחינת הXP32 ?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by SaXtoR,

קליק ימני על מקום מסוים בשולחן עבודה ---->> חדש -->> פתיחת מסמך טקסט חדש נעלם התוכנה עדיין קיימת במחשב ואני יכול להיכנס למסמכי טקסט קיימים לערוך אותם וכו'. איך אני מחזיר אותו להופיע פה? SP3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפי מה שהבנתי שאני מתקין vista אז הוא מתחבר לשרת DRM כלשהו ומוחק לי קבצי mp3 ובנוסף חוסם אותי מאתרי טורנט שונים זה נכון?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

אהלן.. פירמטתי את המחשב.. יותר נכון שדרגתי.. מXP ל7.. המחשב מחולק ל3 מחיצות.. רציתי לשמור על מידע חשוב לכן כל מה שרציתי לשמור העברתי ל2 הכוננים שעליהם לא מותקן הווינדוס.. כלומר במהלך ההתקנה מחקתי לגמרי את הכונן שעליו היתה מותקנת המערכת הקודמת והקצתי אותו מחדש.. מ0.. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה משום מה זה מזהה את המערכת הישנה ונותן לי לבחור בין ווינדוס 7 ל Earlier windows edition או משהו כזה... איך אני מוחק את המערכת הישנה לגמרי.. (למרות שאני די בטוח שאין לה זכר).. או יותר נכון איך אני מעלים את הזיהוי שלה כדי שהמערכת החדשה תעלה אוטומטית ישר בלי תינתן לי האפשרות לבחור במשהו לא קיים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בס"ד שלום לכולם, השאלה שלי היא, למה יש חלק גרסאות של ווינדוס שעולים באתחול וחלק לא? למי שלא הבין, יש לי כמה דיסקים של ווינדוס ואין לי דיסק אתחול. אז אני מפרמט ת'מחשב על ידי כך שאני מגדיר בביוס שהבוט יופעל דרך דיסק ומכניס ת'דיסק. עכשיו בכל הדיסקים שיש לי הווינדוס לא עולה ולא כתוב Press any key to start boot או משהו כזה וב 2 דיסקים זה כן כתוב, הבעי'ה היא שהם לא עובדים.. אז איך אני יכול לדעת, לפני שאני מוריד ווינדוס חדש, אם הווינדוס שאני הולך להוריד יפעל ככה או לא? ועוד שאלה קטנה, מאיפה אני יכול למצוא דיסק אתחול שעובד טוב בשביל להתקין איתו XP ואם למישהו יש מדריך או יש זמן להדריך רק בחלק של ההפעלה אז תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by BeBest,

טוב, אני כבר הרבה זמן מנסה להבין לאן נעלם לי הזיכרון. הרי לכם תמונה ממנהל המשימות שלי: http://www.cue.co.il/i/cue-qs5tw5vmWJ.png כפי שניתן להבחין גם אם תחברו את כל הפרוססים ביחד תגיעו אולי ל1GB ולמטה רשום ש75% בשימוש (מתוך 4GB, ש1GB [נניח] הוא לא מזהה אז מתוך 3GB). אז איך זה ש1GB מתוך 3GB שווה 75%? טוב, נכנסתי לResource Monitor: http://www.cue.co.il/i/cue-62efc0196k.png כאן רשום ש2.5GB בשימוש (זה כבר מסביר 75%), למרות שברשימת הפרוססים אי אפשר להגיע ל2.5GB אם מחברים את כולם (או שאני גרוע בחשבון). ועוד 800MB ממתינים (למי?) ו110MB פנויים. בערך 1GB שמורים לחומרה (32BIT) ולא מנוצלים..בסדר אבל שוב, איך הגענו ל75%? משהו מאוד מוזר לי ואשמח אם מישהו יסביר לי על ניהול ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אנא עיינו בתמונה המצורפת. אני יכול לגשת לכונן אם אני רוצה, זו לא הבעיה - אך אני מעוניין לסדר את זה שזה יהיה בדיוק כמו בעבר שעל ידי לחיצה כפולה זה אוטומטית יפתח את הכונן. http://img399.imageshack.us/img399/1531/sdfdfgri4.jpg תודה

8. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו WIN7PRO. החל מאתמול החלה תופעה מעצבנת במידה שלא הכרתי. אם אני זז עם העכבר לאחר כמה שניות מיקום הסמן יתקע ויהיה רעש של שגיאה (ללא חלון שגיאה) הדבר חוזר על עצמו כל הזמן עד לרמה של כמה תקיעות ברצף ושניות שלמות שאי אפשר להזיז את העכבר. למישהו יש רעיון כלשהו איך אפשר לפתור את הזוועה הזאת?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by guy29,

יש לי win xp , ושאני נכנס למנועי חיפוש כמו וואלה ודומיהם, כאשר אני בא להקליד ערך כלשהו לחיפוש הפונט יוצא לי ג'יבריש, לא משנה כמה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  10. משהו מכיר תוסף שיראה לי טמפ' של הרכיבים אבל שלא יהיה תלוי בתוכנה אחרת? כי ה multi sensor מציג את הטמפ' רק כאשר ה EVEREST רץ ברקע

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by evman007,

אין לי מושג...

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  12. שלום אם אני עושה קליק ימני על תקיה אני מקבל יותר מדי אפשרויות שאני בכלל לא צריך יש אפשרות שבה אני ידלל(ימחק) אותם וישארו רק מה שאני צריך הינה תמונה למה שאני מתקוון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by the-f-master,

יש לי ויסטה עם מדיה סנטר ויש לי המון סרטים שמקודדים בפורמט MKV...את הפורמט הזה ספציפית המדיה סנטר לא מקבל למרות שפורמטים אחרים בהבחנה גבוהה הוא כן מקבל דוגמא:WMV HD הוא הריץ יופי...עד עכשיו הסתדרתי בצורה בינונית עם נגנים אחרים אבל בזמן האחרון זה ממש מעצבן אותי כי בנגנים הכפתורים קטנים ולא מיועדים לצפייה ממרחק של יותר מ-2 מטר...בקיצור חיפשתי קודאק או משהו אחר שיעזור לי לראות בכ"ז את הסרטים על המדיה סנטר אך לשווא...למישהו יש מושג איך לפתור את זה?תודה מראש :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by insane95,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד עם Win7 ומחשב נייח עם Vista. אני מעוניין להחליף בין מערכות ההפעלה, שהנייד יהיה עם Vista והנייח יהיה עם 7. האם זה אפשרי? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הדיסק צ'ק, כאשר המחשב עולה אחרי טעינת הוינדוס מופיע חלון תכלת ומתחיל לעשות דיסק צ'ק , מגיע לשלב של וריפאינג משהו ונתקע, כדי להפעיל את המחשב אני צריך לבטל אותו, ניסיתי להפעיל בוינדוס, זה מתחיל וזהו נתקע מה חעשות?! בבקשה עזרו. תודה אלי.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by Ivan,

יש לי קובץ התקנה של W7 שלא כולל דריברים IDE לא חשוב מאיפו הקובץ, הוא כשר למהדרין. במחשב אין SATA אז התקנה של W7 לא מוצא קוננים. איזה דריבר צריך להוסיף להתקנה (כמו עם F6 ) בשביל IDE יעבוד ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bd,

יש לי בעיה עם נעילת מקלדת.... לפעמים המקלדת איכשהו "ננעלת" ואי אפשר ללחות על כלום המקשים לא מגיבים ואז צריך לעשות ריסט שזה יחזור למצב שבו יפעל משו ואין לי עכבר חחח באסה :[ ואז ריסט ריסט והמקלדת לא מגיבה לא יודע למה

• 4 תגובות
    • 28.1k צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אני כבר לא זוכר איך עושים את זה... הכנסתי את הדיסק של XP של ההתקנה כמובן... זכרשתי שיש שם אופציה של ריפייר, אבל לא... מסתבר שאין. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה, ושבת שלום !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Lyor,

הורדתי איזה קובץ (משחק) למחשב עם סיומת שלא מוכרת לי: xxxx.daa אין לי מוסג מה daa אומר בעצם (בדקתי שזה לא ווירוס) אז הייתי רוצה לדעת איך לפתוח את ההתקנה של המשחק הזה בבקשה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by avihy,

יש לי vista ואיני מצליח להתקין עדכונים. העדכונים ירדו אבל ההתקנה נכשלה. קוד שגיאה הוא : 80071A90

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by Vortex,

זה עתה חזרתי מפירמוט, התקנתי כרגיל Windows XP ופתאום מופיעה לי הודעה This system is shutting down. Please save all work. This shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) Service terminated unexpectedly ואז יש קאונט-דאון של דקה והמחשב עושה ריסטרט. מה זה?!?! Windows XP Pro

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by Variety,

היי, אני עשיתי טעות גולרית והורדתי איזה תוכנה מקאזאא (נגמלתי לפני שעתיים כשהתקנתי מחדש את המחשב). הוירוס עושה שינויים ב scvhost.exe שהוא Process. זוהי כתובת עם מידע על הוירוס... http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.jeefo.html עשיתי Format למחשב והתקנתי הכל מההתחלה. ע"פ הבנתי Format לא תמיד מוריד את כל הוירוסים (למקרה שהם boot virus), ואז צריך Wipe. מצורף צילום של הProcesses אחרי שעשיתי Format למחשב והתקנתי מחדש ולא הורדתי כלום. האם זה נראה לכם שיש לי עדיין וירוס, או שזה נורמלי שיהיה 4 SVCHost פתוחים? אני לא יודע כי אני לא זוכר מה היה לפני הוירוס. אני מריץ Windows XP על המחשב. אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה :-\

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב נייד עם Windows XP SP3. לא מזמן התקנתי את הווינדוז מחדש, אך כנראה שבתהליך ההתקנה עשיתי טעות, ועכשיו, בכל פעם שהווינדוז עולה, מופיע חלון Log On (ללא צורך בסיסמה). כל מה שצריך לעשות הוא להקיש על Enter. כיצד ניתן לבטל את החלון הזה, ושהווינדוז יעלה לבד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shanibh,

היי, בזמן ה-startup אני מקבל את ההודעה שקובץ בשם bridge.dll לא יכול לעלות לא זכור לי שמחקתי או התקנתי משהו מיוחד בזמן האחרון , למרות שיש סיכוי (הסניליות הזו הורגת אותי) אני משתמש ב-windows xp ולמרות ההודעה, הוינדוס עובד בסדר בלי יותר מדי תקלות (טוב נו, בכל זאת וינדוס) מה זה ואיך אני מתקן את הבעייה? שוב לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.