עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by niva401,

במחשב עם דיסק של 320G- מה גודל מחיצה הרצוי עבור WIN XP והתקנת תוכנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sherlock1212,

המחשב נכבה\נתקע הרבה בזמן משחקים ושולח לי דו"ח שגיאות ואומר שהקבצים הבאים יכללו בדו"ח שגיאות זה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\Mini090905-02.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\sysdata.xml משהו מיכר את הבעיה?מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  3. פירמטתי את המחשב שלי לפני יומיים , יהתקנתי את הדרייבירים , אנטי וירוסים וכו , עשיתי ריסט ואז השולחן עבודה לא עולה לי , ניסיתי לעשות ctrl > alt > del ולהפעיל את EXPLORER.EXE אבל זה פותח לי תיקיה של המחשב וככה הגעתי לאינטרנט עכשיו . אם מישהו יוכל לעזור לי איך להחזיר את זה אני יודה לו מאוד ... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. בהתחלה חשבתי שזה וירוס או תולעת אז סרקתי את ההארדיסק לוירוסים על מחשב תקין ואז לסקטורים רעים והוא תקין לחלוטין (פשוט זה מה שקרה לי אז שללתי את זה קודם). מה שגורם לי לחשוב שאו שיש בעיה בתוכנה או בחומרה שהוא מנסה להעלות. הסתכלתי על ה NTBTLOG.TXT וזה מה שראיתי: www.angelfire.com/rock3/shmeni/ntbtlog.txt זה היה במצב בטוח, זו הסיבה שהוא מדלג לו על חלק מהקבצים (לדעתי הלא מלומדת). מה שכן - את הקובץ האחרון AFD.SYS הוא ניסה להטעין כמה פעמים ואז זה נגמר... מה שמוביל אותי לחשוב שאולי זה מקור הבעיה? מישהו חושב אחרת? מישהו יודע מה זה הקובץ הזה מלבד העובדה שהוא מגדיר כמה זיכרון מוקצב לרשת? בעית תוכנה שפירמוט יפטור? רכיב חומרה שצריך להחליף? אשמח לקבל עזרה.

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  5. התקנתי וינדוס מסויים עם כל מיני תוספות ונראה לי שזה דפק את זה , אני פשוט לא יכול לשנות את שפת ההקלדה ככה שכדי לכתוב באנגלית אני חייב ללחוץ על TAB או להשתמש בתוכנה מסוימת שאיך שהוא שם זה עובד עדיין מישהו יודע איך אני מגיע לכפתור הזה בסרגל כלים שאפשר לשנות דרכו את השפה ? אם מישהו מכיר את הבעיה אז אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אהלן התיקיה windows\installer עברה כל גבול והיא לוקחת כמעט את כל C. ברשותי WinXP Home, מה ניתן לעשות \ לכווץ את הדבר הענקי הזה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by thebestof2005,

שלום. יש לי מערכת הפעלה windows xp pro sp2. לפני זמן מה פירמתי את המחשב מכיוון שעשינו רשת בבית ולא רציתי שיהיה לי בלאגן עם הווינדוס. אחרי הפרמוט כשאני סוגר את המחשב, הוא מחכה קצת ואז יש מסך שחור שבו כתוב שעכשיו בטוח לסגור המחשב. הדבר הנ"ל לא היה לי לפני הפירמוט. מה אני יכול לעשות בכדי שהחשב יסגר אוטומטי. תודה thebestof2005

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  8. Started by sagi5,

איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by omri_ro,

משום מה שאני כותב בעיברית בשדה חיפוש באתרים אז הוא כותב לי בג'יבריש וגם משום מה מחליף אותיות (אני מקיש על האות"ע" והוא רושם "ג" וכל מיני כאלה) מה עושים

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. היה לי ווינדוס home premium x64 7. בטעות התקנתי את גירסאת ווינדוס 7 enterprize x32. המערכת שלי נמחקה וכל ההגדרות שונו, כולל הצד של תפריט ההתחלה(שהיה בצד ימין). הווינדוס שמר לי את כל המחשב הקודם בתיקיה windows.old. האם יש דרך להחזיר חזרה לגירסאת ווינדוס 7 home premium x64 במקום הגירסא הנוכחית שהתקנתי ביחד עם כל התוכנות, והקבצים שהיו בגירסא ההיא(שעכשיו שמורים ב-windows.old)? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by shmaia1,

שלום אני אמור לקבל מחשב חדש עד סוף השבוע הקרוב. אני מקבל אותו ללא מערכת הפעלה. ("השגתי" מחבר.) האם לפני שאני מתקין את מערכת ההפעלה אני צריך לפרמט את הדיסק הקשיח. או שלפי מדריכים שראיתי עם הדיסק התקנה יש אפשרות לפרמט לעשות מחיצות וכו... ובבקשה הסבר על הקטע של המחיצות.מה עדיף/צריך מחיצה PRIMARY? ומה זה מחיצה EXTENDED

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ראשית כל אני רוצה לציין, שאני כותב בשם חבר לעבודה, מאחר שהוא לא יכול לכתוב בעברית במחשב שלו, וזו בעצם הבעיה שאני מתכוון להציג: מדובר במחשב עם מערכת הפעלה Windows XP. במחשב לא מעולם לא היתה בעיה של שפות. בשבוע האחרון החלה תופעה מוזרה ללא כל אזהרה מוקדמת: לא ניתן להקליד בעברית באתרי אינטרנט בלבד. במקום עברית מופיעות כל מיני צורות מוזרות. בדקתי בעצמי את המחשב שלו, והרי לפניכם העובדות: 1. נכנסתי ל"שפות" בלוח הבקרה וראיתי, שהתמיכה בעברית אכן מותקנת. 2. בתוכנות כמו Word למשל ניתן להקלד בעברית. 3. ניתן לכתוב בעברית גם בשורת כתובת האינטרנט, ובנוסף ניתן להעתיק את הכיתוב בעברית משורת הכתובת ולהדביק באתר מסוים באותו מקום, שלא ניתן לכתוב בו בעברית. 4. גם ניסיונות ה- Enc…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  13. פתאום ה XP התחיל להעלות לאט תוכנות והן ישר לא מגיבות וכאשר אני מכבה אותן זה שואל האם ברצוני לשלוח מידע למיקרוסופט הבעיה התחילה אחרי שעשיתי רסטארט וכאשר המחשב נדלק זה כתב שהתגלתה חומרה חדשה , ואין חומרה חדשה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. יש אפשרות לראות בווינדוס ויסטה את המצב באחוזים שאני עושה איחוי דיסק? (כמו בXP)

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by Leo101,

יש לי בעייה בזיכרון וזה משגע אותי...... יש ברשותי 256 ddr ארבע מאות מגה הרץ מהירות עכשיו שאני מסתכל במחשב של בת דודתי (שיש לה גם 256 ddr רק שלה יש 333 וגם יש לה חברה מעפנה) אני רואה במנהל משימות שיש לה 130מגה זיכרון פנוי(זיכרון פיזי) אני מסתכל בתהליכים אני רואה שיש לה המון תוכנות מופעלות שם אני אחבר את הזיכרון שהן לוקחות אני אקבל משהו כמו 70-80 מגה עכשיו אם אני מסתכל במחשב שלי אני רואה שיש לי הרבה פחו תוכנות מופעלות שביחד הן לוקחות בערך (דרך אגב שאני אומר תוכנות אני גם מתכוון מערכת) 50 מגה מקסימום ושאצלי אני מסתכל על זיכרון פנוי אני רואה שיש לי בקושי 80 עכשיו אני יודע שיש את התהליכים של הווינדוס שאי אפשר לראות.... אבל למה לה הם לא לוקחים כל כך הרבה זיכרון אבל …

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  16. המפרט שלי הוא ככה AMD Athlon 64 2ghz 1 gb ram fx5500 מחשב חלש אני יודע, אבל XP הוא מריץ בלי בעיה. בכל כתבה על ווינדאוס 7 פירסמו שהוא מהיר יותר וטוב יותר מXP למחשבים ישנים, אז התקנתי. העברתי גם לעדיפות לביצועים (בלי כל האפקטים) אבל המחשב עדיין לא זז, לפתוח תיקיות לוקח שעה, לעבוד עם דפדפן ונגן מוסיקה זה כמעט בלתי אפשרי, אפילו כשהתקנתי ויסטה הוא רץ יותר טוב. יש לי 7 ultimate, והציון שקיבלתי הוא 2.1 שמה שמוריד זה הכרטיס מסך. מה יכולה להיות הסיבה לכזאת איטיות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yarivalhadef,

שלום אני חדש בפורום הזה שמי יריב בעקבות קצר חשמלי בספק הכוח החלפתי את תוכן המארז לאחר התקנת windows והתוכנות אשר אני משתמש בהם קבוע בסיום העליה אני מקבל את השגיאות הבאות: CtSpkHIP: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x7c911430" referenced memory at "0x7661777c" the memory could not be "read" CtHeleper - Apollo: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x00c8b596" referenced memory at "0x00000008" the memory could not be "read" בעייה נוספת היא כאשר אני מבקש לכבות את המחשב הוא מבצע restart ולא shut down רק כאשר הוא עולה בפעם השנייה בזמן הכנסת הסיסמא אני מבקש shut down המחשב מבצע זאת אשמח לתשובה מהירה לילה טוב יריב

18. Started by shlominavi,

שלום שאני מעלה את המחשב אז אני צריך לבחור לאיזה חשבון משתמש להכנס ורק אז הוא נכנס? איך אני עושה שהוא יכנס לי אוטומתית לחשבון שלי? (החשבון היחיד גם במחשב)

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by menis,

מישהו יודע האם ברק 013 טובים ב ADSL? הכוונה מהירים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מזמן לא התקנתי אותו תמיד התקנתי לא חוקי למרות שיש לי חוקי ם אמרתי מעכשיו אני יהיה עם WINDOWS חוקי אבל כשניכנסתי ל WINDOWS הוא אומר לי שנשאר לי 30 יום אני לא יודע מה לעשות ? לצלצל למקרוסופט מה לעשות למשהו יש את המספר ?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  21. אתר מסויים שאני צריך ביקשו שאתקין גירסה 7 או 6 של אינטרנט אקספלורר במקום גירסה 8. הורדתי גירסה 7 מאתר מיקרוסופט וההתקנה לא הצליחה בגלל הימצאות גירסה 8 העדכנית יותר. אודה על עצה איך להתקין גירסה 7 במקום 8

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. פעם הכנתי,ושכחתי איך... התוכנה לצריבה שאני משתמש בה היא DeepBurner 1.9 האם כל מה שצריך הוא לעשות burn לקובץ iso וזהו?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  23. שלום לכולם כבר חודשיים בערך שאני עם מערכת הפעלה Windows vista ultimate באנגלית ורק מאז שאני עם המערכת הפעלה הזו על כמה זמן זה יכול להיות דקות\שעות המחשב עושה תקול הזה שכאשר עושים למחשב ריסט או שהוא קורס ואני פשוט לא סובל את זה יש למישהו פתרון ? הבנתם למה התכוונתי ? תודה מראש אסף

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by izhark,

בזמנו קניתי מחשב, עם וינדוס XP חוקי, שהותקן ע"י החנות. קיבלתי יחד איתו דיסק של ווינדוס, אבל בלי boot הייתי צריך להחליף את הדיסק הקשיח, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש. איך אני יכול לעשות את זה ?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  25. שלום לכולם ! יש לי קובץ ISO (תוכנה מסוימת) שאני רוצה שהיא תעלה דרך ה DISK ON KEY שיש לי בבית כיצד עושים את זה?? ניסיתי כל מיני דברים ועדיין לא עובד שום דבר אשמח לעזרה בבקשה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.