עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oren,

קודם כל ברצוני לומר שהיה לי WinXP Pro והתקנתי עליו WinXP Corp+SP1, ב-WinXP Pro, כשהוא היה נתקע והיה את המסך הכחול ואז הוא ביצע Restart אוטומטי, הוא פשוט הראה לי את המסך החכול לשניה או 2 ואז ביצע את ה-Restart. לעומת זאת, ב-WinXP Corp+SP1, הוא מראה לי את המסך הכחול ורשום למטה משהו בסגנון Dumping Physical Memory ואז הוא סופר עד 100 ומבצע את ה-Restart. כל שברצוני לדעת הוא מה זה ה-Dumping Physical Memory הזה?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by idan1836,

יש לי בעיה במחשב! כל דבר שאני פותח אז המחשב אומר לי שהקובץ פגום ויש לפתוח את ה Check Disc.. מה אני אמור לעשות חוץ מלפרמט? האם מישהו נתקל בבעיות האלה ומה עשה? תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by ben389,

יש לי שתי בעיות שהתחילו לאחרונה. הראשונה היא שיש דפים מסויימים שעד לפני כמה ימים עבדו ללא כל בעיה ובימים האחרונים הם לא נטענים בכלל והERROR שאני מקבל הוא: Unterminated string constant הבעיה השניה היא שאני עובד על גודל בינוני של הטקסט וברגע שאני לוחץ על לינק מסויים בדף כל הטקסט גדל. ברגע שאני טוען את הדף מחדש או עובר לדף אחר הוא שוב בגודל נורמלי עד שאני לוחץ על לינק. חשוב לציין ששתי הבעיות נעלמות ברגע שאני מתחבר לחלונות (WIN2KPRO) עם משתמש אחר. אז הכל עובד כמו שצריך. רעיונות? (חוץ מלעבור לדפדפן אחר)

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום יש לי IE7, ואני לא מצליח לבצע UPDATE לווינדוס אז חשבתי לחזור לגירסה של 6 הבעיה היא שאני לא מצליח, עשיתי REMOVE מהתפריט של הלוח בקרה (החלק של WINDOWS COMPONENTS) וניסיתי להתקין את הגירסה 6 אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול כי גירסה חדשה יותר מותקנת על המחשב. מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  5. שלום חברי הפורום לפני כשבועיים עדכנתי את מערכת ההפעלה WIN 10 ואיני אם זה קשור לבעיה שהתגלתה לי לאחר מכן. הבעיה היא שאפליקציות אינן עובדות ואפילו אין תגובה כשאני לוחץ על החנות. כשאני לוחץ על ההתחל אז אייקונים כמו Calendar ו Weather וכו' אינם פעילים ונראים חשוכים. אפילו המחשבון נעלם מהמחשב ואיני יודע מה עוד אגלה בהמשך. האם יש פיתרון לזה? מה אפשר לעשות מלבד לפרמט את המחשב?

6. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי בעיה כנראה בWINDOWS כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נטען והכל, ואז הוא מגיע לחלון שאומר שמערכת ההפעלה לא הצליחה לעבוד טוב קודם ואז יש לי בחירה של SAFE MODE וכו' ואם אני אומר לו משהו מזה, הוא ממשיך לעבוד ואז עושה RESET למחשב מישהו מכיר את התקלה? יש הצעות חוץ מלהתקין מחדש?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by tphss,

טוב אז ככה. בזמן האחרון הWINDOWS 2000 שלי מתחיל להראות את הסימנים לפני המוות (או הFORMAT...). למרות שאני מבין בחומרה, תוכנה צד יותר חלש אצלי, אולי מישהו יותר לעזור. אני יצרף כמה תמונות בהמשך. יש כמה בעיות, אני מקווה להמנע מFORMAT: 1) שהWINDOWS מתחיל ומגיע כבר לDESKTOP פתאום נפתחת לי ספריית SYSTEM32, כל פעם. 2) ב CNTL+ALT+DEL, WINDOWS 2000 גורם להופעת המסך שיש שם גישה לTANK MANAGER ולנעול את המחשב וכו'. עכשיו, שאני לוחץ שם על TASK MANAGER לא עולה החלון ופשוט נסגר הכל וזה חוזר לאיפה שהייתי לפני שלחצתי. שאר האפשרויות פועלות. 3) שאני מכבה את המחשב פתאום מופיעה מסך של סגירת תוכנה, והשם שלה זה "O", ממש מוזר ומעצבן. יש רעיונות? :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני משתמש שנים באנשי הקשר של גוגל בכדי לשמור את אנשי הקשר שלי ולסנכרן אותם לטלפון הנייד. בחודש האחרון שמתי לב ל -3 בעיות מרגיזות שפתאום הופיעו: 1. שאני בוחר תמונה לאיש קשר באיכות טובה ומעלה אותה לפרופיל של איש הקשר, אז בכמה ימים ראשונים התמונה נראית באיכות כמו המקור שהעלתי. אחרי כמה ימים התמונה נהיית מטושטשת באיכות ירודה. וזה לא קורה בכל אנשי הקשר , זה קורה באנשי קשר רנדומליים . 2. שאני עורך פרטים של אנשי קשר (למשל, מקום עבודה ותפקיד) אז אחרי השמירה הוא שומר את המידע לכמה ימים ואז כל המידע שעדכנתי באיש קשר נעלם ואני צריך שוב להוסיף את המידע ואז אחרי כמה ימים זה שוב נמחק וככה זה חוזר על עצמו... וגם לא בכל אנשי קשר אלא רק במסוימים ו…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by Wizard Of Oz,

יש לי בעיה באקספלורר. יש קישורים שאני לא יכול לפתוח גם כשאני מבטל את ה-internet security הוא לא פותח אותם. מה אני עושה??????? אני משתגע...

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. Started by TuviaDaCat,

שלום לכולם =) אממ.. יש לי בעיה נורא מעצבנת עם אקספלורר, קור לי הרבה פעמים שאקספלורר פשוט קורס כשאני מתעסק עם קבצי ווידאו כבדים. וזה קורה לי לעיתים קרובות גם פעם קרה שכשנכנסתי לספריה שהיא יחסית עם הרבה קבצי מדיה כבדים, האקספלורר באופן חד החל להשתמש ב-99 אחוז מהמעבד, וגם כשיצאתי מהספריה הוא לא חדל בכך... אגב, כדי לשלול את האפשרות שאולי אני צריך עדכון לווינדווס אז לא, כי אני על sp 1, ועשיתי את שאר העדכונים לפני שבועיים תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by emperor,

שלום ! יש לי בעיה חמורה באקספלורר. אתמול התקנתי אנטיוירוס חדש פנדה אנטיוירוס. הוא היה כבד מאוד ולכן החלטתי להסיר אותו. ביצעתי uninstal , שאכן הסיר את האנטיוירוס אבל שיבש משהו באקפלורר. לאחר ההסרה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד. כאשר אני ניכנס ,הוא פשוט רושם the page cannot be displayed, לגבי כל הכתובות. התקשרתי לבזק שהם ספקי האינטרנט שלי והם שלחו לי פקס עם הוראות להסרת שני קבצים ברגיסטרי (winsock,winsock2) . ביצעתי את כל ההוראות, והתקנתי את שני הקבצים מחדש. אפשרות הגלישה חזרה , ועכשיו אני יכול לגלוש אבל כאן לא נגמרת הבעיה. ברוב האתרים שאני נכנס הכתב משובש , כמו כן רוב התמונות בכל דף לא מוצגות. קורה המון פעמים שהוא רושם שהדף אינו נימצא(לא מוצא את yahoo, google,hotmail) . נראה ש…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. שלום, התקנתי אתמול את Windows 8 על גבי ה Windows 7 שלי, וההתקנה עברה חלק ובלי בעיות. בחרתי לשמור את כל ההגדרות והתוכנות שלי ובאמת הכל נשמר. אחרי ההתקנה, אני מצליח להוריד אפליקציות ולשמוע רדיו מהאינטרנט מאפליקציית ה TuneIn, אבל אם אני מנסה לגלוש בכרום או ב IE10 אז הוא כותב שהוא לא מצליח לפענח את הכתובת של האתר (כנראה בעיה ב DNS) כל ההגדרות בסדר ועובדה שהאינטרנט עבד חלק ב Win7. למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות ואיך לתקן את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, אתמול שדרגתי את ה Zenbook UX31 שלי לוינדוס 8. הכל עובד נהדר, אבל משום מה הדרייברים של ה USB שלי לא מזוהים כמו שצריך - מה שגורם לכך שה USB במחשב עכשיו לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר אסוס בכתובת http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/#download אבל זה לא עזר וה USB לא עובד עדיין (ההתקנה של הדרייברים הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות? זה די מחרפן אותי תודה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by imac,

אני עושה מה שאמרו לי , הורדתי עם מנהל ההורדות של איכספלורר וגם של מוזילה אבל הבעיה שזה מוריד לי ב- 60K ... וכך כל פעם שאני מוריד הקובץ נדפק! , מה עושים?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  15. התקנתי ויסטה, בחרתי בארץ ישראל, שפה עברית, ממשק אנגלי. אבל יש לי בעיות עם ההחלפת שפה, לפעמים אני יכול להחליף רק עם CTRL SHIFT (כמו בלינוקס), ולפעמים לא יכול בכלל. מה אפשר לעשות? נכנסתי להגדרות מקלדת וזה מכוון שם על שיפט אלט :\ תודה... עדכון: יש לי עוד בעיה, יש לי סראונד ולא שומעים מהרמקול הקדמי השמאלי, גם שאני שם על סטריאו. ניסיתי להתקין דרייורים מחדש וזה לא עוזר, מה אפשר לעשות? (מנסיון במערכות הפעלה אחרות כאשר לא שומעים את הרמקול השמאלי זה אומר שהדרייורים דפוקים, ולא משהו חומרתי)

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by Sting,

התקנתי היום XP מחדש לאחר שהארד-דיסק הישן שלי נדפק , לא עבר הרבה זמן וישר נדבקתי ב blaster , עכשיו בארד-דיסק הקודם היה לי קובץ תיקון לחור האבטחה של הblaster אבל מאחר שארד-דיס' ההוא נדפק אז אין לי אותו יותר למישהו יש לינק לקובץ הזה ? אני צריך רק את הקובץ הזה כי כל האפשרויות האחרות לא עבדו מסיבות שונות שאין לי כח לפרט

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  17. אני משתמש ב-XP ובאינטרנט אקספלורר 6. בעיה שחוזרת על עצמה היא שהתמונות של המשחקים ב-gamespot לא עולות לי, כמו כן התמונות של המשתמשים בפרופיל (הקטנות מתחת לשם) כאן בפורום לא עולות וגם האתר gamer כולו לא עולה! אני לא יודע אם הבעיה האחרונה קשורה, אני לא בטוח שהאתר גיימר הוא תמונה אחת גדולה אבל פעם אחת שעשיתי בדיקה והאתר הצליח לעלות, גם התמונות בgamespot עלו וגם התמונות הקטנות בפרופיל. יש למישהו מושג?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  18. אני לא מצליח להפעיל את ה FIREWALL המובנה של WINDOWS XP ראו תמונות מצורפות בתמונה הראשונה לחצתי כן ואז הופיע התמונה השנייה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כמו שראיתם כתורת אני לא מצליח להפעיל ישומים בעיברית בדוס של WIN XP כי פשוט זה נותן לי גיבריש.... או שהכתב בכלל הפוך... יש לכם פיתרון אולי?

20. Started by ROTCOR,

שלום מאז ששדרגתי לwindows 7 יש לי בעיות בכמה וכמה משחקים ישנים שאני רוצה להפעיל אותם ואני לא יכול מכיוון שהם דורשים windows xp בגללל שיש לי ultimute התקנתי xp mode אבל הבנתי שהוא לא כל כך טוב בהפעלת ישומים גרפים וכך קרה שניסיתי לשחק במשחק בxp mode ללא הצלחה מה גם שxp mode לא מזהה את הכרטיס מסך שלי. יש לכם איזשהו פתרון ? יכול להיות שזה בכלל לא הגיוני ורלוונטי ואני מדבר שטויות אבל חשבתי על האפשרות של ליצור שתי מערכות הפעלה דיסק קשיח אחד של windows 7 ודיסק קשיח שני שלי windows xp שבו יותקנו משחקים שמותאמים רק למערכת הפעלה הזאת אבל המשחקים יפעלו אם הדיסק הקשיח של windows 7 הוא יעלה ראשון בboot ? או שבכלל עדיף ליצור שתי מחיצות בדיסק קשיח אחד שעל כל אחת מהמחיצות יותקן מערכת ה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. התקנתי ווינדוס 2000 עם SP4. לאחר מכן התקנתי את ערכת התמיכה בעברית (MUI). אך עדיין ישנם מקרים שבמקום פונטים ואותיות בעברית מופיעים סימני שאלה "?". עברית מוגדרת כשפה נוספת במערכת אך עדיין ישנם בעיות. מישהו מכיר פיתרון?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. שלום לכולם לפניי כשבועים שידרגתי את המחשב שלי ממבוסס אינטל למבוסס amd משום מה לא פירמטתי את המחשב לאחר השידרוג והווינדווס לא קרס והמשיך לעבוד גם עם המערכת החדשה.. מה שהפתיע אותי מאד אגב.. בקיצור מאז כל איי סי קיו שאני מתקין מכל גירסה יש לי שגיאת מערכת כזאת: http://img214.exs.cx/img214/7194/asdasd8fb.jpg ממש מציק לי .. ואני לא ממש יודע מה הבעיה פה.. אם מישהו יוכל לעזור אני ממש ישמח.. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by Barni,

שלום אתמול באחה"צ המחשב עבד יופי. הלכתי לי לראות טלוויזיה וכשחזרתי, ניסיתי להפעיל את דפדפן המקסטון והוא דרש ממני התחברות. (למסקטון יש התחברות מכיוון שהוא שומר את כל הגדרות הדפדפן על השרתים שלהם כולל המועדפים וכו'). לחצתי התחבר והוא טען במשך דקה או שתיים ואז אמר שישנה שגיאת התחברות. ניסיתי להתחבר למסנג'ר. קודם כל ברגע שנכנסתי לתוכנה הצבע של המסנג'ר לא היה בצבע שאני בחרתי שהוא יהיה והתמונת תצוגה שלי לא הופיעה (אני מדבר על המסך התחברות). וגם שם, הוא לא התחבר. לאחר מכן ניסיתי להחבר לתוכנה של נגן MP3 שיש לי, שצריך להתחבר לאיזה חשבון בשביל לקבל פונקציות נוספות וגם את זה הוא לא הצליח לעשות. מה שלא דורש התחברות עובד השאר לא. ועשיתי כמה פעמים כבר ריסטרט. מה עושים?!

24. Started by Electric Boom,

הכל התחיל ככה: עשיתי פירמוט,ומשום מה לקח המון זמן הרבה הרבה יותר מהרגיל,למרות זאת אחרי זה הוא התקין והכל רץ חלק. היום באתי להדליק והיה מסך שחור כזה עם מלבנים לבנים למטה ופס שעובר ביניהם,זה לקח הרבה זמן עד שהוא הגיע לרבע ואחרי זה הלוגו הרגיל הגיע. אחרי זה לקח לו המון המון(ממש המון)זמן להגיע לwlecome סקרין ומשם הוא לא יצא עשיתי ריסט ואז היה אותו סיפור רק שכשהוא הגיע ללוגו הוא כל זמן עשה ת'קטע הזה עם העכבר והמקלדת(שנדלקים האורות),ובכלל לא הגיע לwelcome סקרין אפילו אחרי המלא זמן שנתתי לו. אז החלטתי לעשות repair ושם הוא לא הצליח למחוק איזה dll ,ולא נתן לי לעשות enter או esc,רק f3 א יצאתי נכנסתי עוד פעם והוא אמר שהוא כבר ניסה לעשות upgrade ויש לי ככה:או לנסות שוב,או לעשות clear…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by frodo,

התקנתי WINDOWS XP PROFOSIONASL ולא חילקתי לכוננים אז יצא שכל ה-80G הם בכונן C. מה אני עושה עכשיו? איך אני מחלק (אם אפשר) לכמה כוננים?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.