Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרים יש לי שם דברים באמת חשובים ואני מאוד אעריך אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני כל פעם שהווינדוס (XP) עולה הוא מבקש דיסק מערכת (תקלת אתחול, בבקשה הכנס דיסק מערכת) אחרי שאני מכבה ומדליק זה בדרך כלל מסתדר התקלה חוזרת על עצמה בכל הפעלה בנוסף לכל המחשב איטי מאוד (לא יודע עם זה קשור) ואני חייב לציין שכל זאת לאחר פירמוט
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה מעבד e2180 לוח p5gc-mx\1333 הארדיסק סטה 2 160+80 זכרון 2 גיגה מ.ה:windows xp sp2 קיצר אני בא מתקין עדכון פתאום המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה קורה לאחר התקנת עדכון שיפור מיקרו משו למעבדי אינטל.. מה הבעיה סעסעעמסעמעממקקממקק?!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית למחשב עם 2 ליבות E6750 זז יחסית לאט לא יודע למה אני יודע שהייתה תקופה שהיו לי 3 אנטי-ווירוסים על המחשב או יותר D: אבל פירמתטי והתקנתי את הנורטון שהיה לי בדיסק עכשיו התקנתי אתמול תוכנה שקוראים לה -FIX IT וסבבה היא לא עובדת כל המן רק שאני מפעיל אותה ככה שאין סיבה שהיא תכביד על המחשב כרגע אצלי שאני רושם עכשיו רק הנורטון עובד והאינטרנט ואולי הדרייבר של Nvidia ושל הכרטיס קול סבבה? סבבה! עכשיו צילמתי לכם את המנהל משימות שלי ותראו יש תהליך אחד שעובד איזה 5-7 פעמים ויש תהליך שמנצל משהו כמו 12 ולפעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא מראה שהוא מנצל בכלל 25 ו-100,000 זכרון!!!! למה זה לעזאזל!! הינה תראו: תמליצו לי מה לעשות כי זה ממש ממש מעצבן תודה מראש …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי בטעות דרייבר לא נכון של בקר רייד בווינדוס 7 ועכשיו הוא לא עולה לי (מסך כחול עם הקובץ iastor.sys) יש לי גם ויסטה... האם יש דרך להסיר את הדרייבר הסורר שהתקנתי בווינדוס 7 דרך הוויסטה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WIN 7 64BIT עם בוט והכל.. ואני רוצה להתקין אותו במקום הויסטה שיש לי שהוא 32BIT כאשר עולה ההתקנה של WIN7 המחשב מראה לי שהוא קולט את הדיסק מתחיל לעשות סריקה ואז הוא כותב את ההודעה הבאה: "Windows had encountered a problem communicating with a device connected to your computer. This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer מה עליי לעשות ? הכונן CD שלי הוא SATA וגם ההאקד דיסק הוא SATA..
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
השבוע החלפתי R דיסק והתקנתי ויסטה ואני לא מרוצה . שרציתי לחזור לXP ניסתי לעשות בוט לדיסק והוא לא עולה (אומר שקובץ מסויים חסר) ניסתי לעשות התקנה מהוינדוס עצמו והוא מעלה את הדיסק ,מעלה את החלון של "מה ברצונך לעשות "אבל האפשרות של התקן את הוינדוס היא לא ניתנת ללחיצה . ניסתי את זה עם כמה דיסקים ובאץ אחד מהם זה לא עובד, (בדקתי במחשב אחר וזה כן מאפשר את הלחיצה .) מה אפשר לעשות כדי להתקין את הXP ?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט ומשום מה לפעמים כשהמחשב נכנס למצב שינה (כזה שאני מזיז את העבר ומגיע לשולחן העבודה) ואני יוצא ממנו לאחר זמן מה רק העבר מגיב ואי אפשר ללחוץ על כלום וחייבים לעשות ריסט למחשב. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים קיבלתי מאמא שלי צעקות בפלאפון על זה ששוב הרסתי תמחשב... לוקח לו איזה 5 דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה ואז גם בברוך הבא לוקח לו זמן על ההארדיסק השני מותקן אקספי שעולה כרגיל ניסיתי סריקת וירוסים של avg free וניסיתי גם כמה רג'יסטרי קלינרים פשוטים אני לא ממש רוצה לפרמט עוד פעם תמחשב...איזה עוד פתרונות אפשר לנסות? עריכה: תיקון קטן, זה הרבה יותר מ5 דקות...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי ווינדוס נקי (דיסק מקורי)על מחשב מפורמט. אתמול, אני בא להפעיל את המחשב, וכשהוא נידלק הוא אומר שצריך להפעיל את ווינדוס (במסך בחירת משתמש). אני לוחץ על "הפעל עכשיו" והוא כותב שהווינדוס מופעל כבר וזורק אותי למסך הקודם ומבקש שוב להפעיל את ווינדוס. חשוב לציין שהסריאל לא מקורי, והפעלתי את ווינדוס עם תוכנה. אני עובד עצות.. עזרה בבקשה! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דחופה תודה רבה למי שעוזר טוב אז ככה ניסתי לפרמט בהתחלה הוא זיהה את הדיסק פירמוט מחק את הווינדוס ואז אומר לי לבדוק אם יש דיסק בכונן ניסתי שוב לפרמט מדש וזה עדין לא עזר ניסתי שני דיסקיפ שונים של ווינדוס ושום דבר לא עוזר הוא לא מזהה אותם מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... מישהו יכול להגיד לי מה זה? http://i42.tinypic.com/14bkv8j.jpg מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה =]
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אחותי קיבלה מחשב חדש יש לה 250 ג'יגה אז רציתי לעשות לה את C 100 וE 150 ג'יגות כ"א עשיתי את C 100 ולא שחררתי את השאר והתקנתי את המערכת עכשיו שאני פותח את המחשב אני רואה שיש לה רק כונן 1 והוא C והוא 100 ג'יגה רק! התקנתי תווינדוס מחדש והפעם פתחתי את הכונן השני רק שאני לא יודע למה הוא לא מחק לי את הווינדוס הראשון מה אני עושה עכשיו שאני פותח תמחשב יש שתי ווינדוסים והוא שואל אותי מה אני רוצה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שאני רוצה לכבות את המחשב הוא נתקע במסך הכחול של WIN7 עם SHUT DOWN וסימן של חושב, ולא נסגר מה הפתרון? ואני רוצה לשנות את התצוגה של האיקונים מDETAILS לTILES אבל שישתנה בכל התקיות במחשב. איך עושים את זה? אריאל[br]פורסם בתאריך: 5.10.2009 בשעה 13:46:14 :jump: ואני אציין אם זה חשוב שזאת גירסת הRTM[br]פורסם בתאריך: 6.10.2009 בשעה 13:40:47 הקפצה שניה :jump:
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי תיקייה מסויימת שכשאני נכנס אליה אני לא רואה שום קובץ, מבחוץ ובמאפיינים כתוב לי שהתייקיה ריקה לגמרי בחיפוש אני לא מוצא שומדבר שהיה בתוכה אבל כשאני מנסה להעתיק קובץ שהיה בתוכה הוא כותב לי "הקובץ כבר נמצא בתיקייה" שאני מנסה להפעיל סרט שנמצא שם דרך מקור אחר (IDM) הוא מפעיל אותו בלי בעיה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברה הורדתי את המשחק GTA IV ואיך שאני מתחיל לשחק אחרי כמה דקות המשחק נתקע וחייב לעשות ריסטרט למחשב מאחר והמחשב שלי מעולה(E8500 2GBRAM 9800GT) ואין בעייה במפרט המחשב אמרו לי שזה בגלל מערכת ההפעלה ושאני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה אחרת שלא תבינו בדקתי את זה. לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב יענו אחד לאחד כל החלקים. אצלו זה פועל חלק ואצלי זה נתקע וזה אותה גירסא של משחק מה שבאמת מצדיק את מה שאמרו לי להחליף לגרסא אחרת של xp ורציתי לשאול אתכם אם זה נכון וזה אפשרי שבגלל מערכת ההפעלה (win xp)המשחק לא יעבוד כראוי והאם כדאי לי להחליף מערכת הפעלה והאם לדעתכם זה יפתור את הבעיה תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קיצור פירמטתי את המחשב שלי דרך הויסטה ( יש שם אפשרות ) אחר כך התקנתי את הויסטה ( 32 ביט ) קיצור אחרי 10 דקות הוא סיים להתקין את כל הוינדוס ועשה ריסט למחשב ואומר הוינדוס מתכוון להדלק בפעם הראשונה אז אנה המתן ואז הוא מגיע לשלב האחרון שזה "comleting installation" ואז הוא סתם נתקע. ניסיתי להתקין כמה פעמים ועדיין אותה בעיה..המחשב חדש.. קודם היה ויסטה Home primum.. ושמתי דיסק של ultimate (הדיסק טוב ופועל מניסיון).. ואני לא מבין למה זה נתקע..(התקנתי את המחשב השני שלי עם הדיסק ) ד"א הדיסק צרוב.. וזה ויסטה פרוץ.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=) -הנושא נכתב בפורום אחר אבל רק כדי להיות בטוח-
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, לפי יומים ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב שלי, לאחר ההדלקה רציתי להתקין את המשחק DEADSPACE, התחלתי את ההקתנה ובאיזה 50% הוא פשות הפסיק לזוז כל המחשב ניתקע ולפני זה גם סמתי לב שהכל היה איטי, טוב עשיתי RESTART המחשב עלה הכל בדסר, חשבתי היתה בעיה חד פעמית, עוד פעם התחתלתי התקנה ואותה בעיה, בפעם השלישית אחרי RESTART נוסף הדלקתי מראש את הTASK MANAGER והכל בסדר עד שאני מדליק את ההתקנה או יותר נכון עד שהוא לא מתחיל להעתיק קבצים למחשב אז אני קולט שזכרון ה FREE MEMORY פשות מתחיל לרדת ממש מהר מי איזה 2400 שהוא נמצע בו במצב רגיל הוא יורד ל 0 במהירות של איזה 50MB\SEC, אני ממש לא צוחק הזכרון פשות לאנשהוא נעלם, ברגע שזה מגיע ל0 ה MEMORY USE עולה ל 99 - 90 מ 24- 27(מצב רגיל) ואי א…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט אני נתקל בשלב שהוא אומר לי שהוא לא מוצא את הדיסק למרות שהדיסק בפנים אני עובד לפי מדריך הגעתי לשלב 7 (הבעיה נוצרת לאחר שעברתי משלב 7) אגב אמרו לי שהבעיה נוצרה בגלל שעשיתיRAID משהו כזה http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/26dec05.mspx סרטון של הבעיה(סליחה על הרעש): http://www.fileflyer.com/view/aXhFsBe
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום יום אחד שהדלקתי תמחשב פיתום הכל נהיה לי כפול במחשב ובצורה אחרת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר שאחותו שמה לו סיסמא למחשב והיא כנראה טעתה בסיסמא, כעת לא מצליחים להיכנס למחשב... מה אפשר לעשות? נ.ב: זהו מחשב קטן כלומר אין בו אפשרות להכניס דיסק, אני מניח שצריך להכין bootable disk on key... אשמח למדריך קצר ולעניין, תודה!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על תיקייה כלשהי או נכנס לאינטרנט אקספלורר קודם כל, התיקיות עולות לשנייה ונסגרות לבד, והאינטרנט אקספלורר לא עולה .. מופיע באינטרנט רק מסך לבן.. רק הכרום עולה אצלי.. *לאחר העדכון שהווינדוס ביקש לעשות .. העדכונים הזמינים .. עשיתי .. ואז זה עשה הפעלה מחדש והתקין ואז העלה את המחשב.. ואני לא יכול פתוח תיקיות. הן מופיעות לשנייה ונסגרות .. תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה כבר כמה ימים נתקלתי בתופעה מוזרה בווינדאוס. לפעמים כאשר אני פותח תיקיה מסוימת או "המחשב שלי", אז החלון נפתח ולא מוצגים בו התיקיות או הכוננים, והמחשב כאילו חושב ולא מגיב. ואם אני רוצה בכל זאת לראות את התוכן של התיקייה אני צריך להיכנס מדרך אחרת, לדומגא דרך ה cmd או קיצור אחר. לפעמים הבעיה מופיעה סתם ככה, ואחרי כמה זמן היא נעלמת. הנה דוגמא: http://img534.imageshack.us/i/unledtt.jpg/ חשדתי בהארדיסק, נקנה לפי כמה חודשים טובים, אז עשיתי לו בדיקה ב hdtune והוא הוצג כתקין. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-