עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב עם מעבד +MD 3800 (מהירות 2GHz) ו2GB זיכרון שמריץ Windows XP Professional SP2, ומשמש כשרת קבצים. במחשב הזה אני משתמש בעיקר להורדת קבצים מאימיול וuTorrent (בו-זמנית). אני מוריד הרבה קבצים ביחד בשניהם, עם הרבה חיבורים פתוחים, ובמהירות טובה (יש לי חיבור של 5/512 ואני מגביל כ"א מהם ל20KB/s). הבעיה היא שהXP מאוד לא יציב, וכמעט כל יום אני צריך לאתחל אותו כי האימיול נתקע (המסכן לא עומד בעומס), ותוקע ביחד איתו את כל המחשב. חשבתי אולי להתקין Windows Server 2008. האם הוא יותר יציב מXP מהבחינה של תוכנות שיתוף קבצים? אם כן, אז האם ההתקנה שלו מסובכת או פשוטה כמו התקנה של XP? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by zohar678,

ברצוני לפרמט את המחשב שלי ולהתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה האם יש מדריך טוב בעברית המסביר כיצד לעשות זאת? האם כדאי להעזר באיש מקצוע לשם כך? יש ברשותי מערכת של XP כיצד אחרי ההתקנה מחדש אני יכול למנוע התקפה של וירוס? בזמנו היה איזה וירוס שהיית מקבל מיד עם סיום ההתקנה של XP

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by the kon,

משום מה בחודשים האחרונים בכונן C הולך ונגמר המקום בלי שאני מתקין משהו או עושה משהו. לפני שזה התחיל היה לי בערך 2-3 ג'יגה פנויים והיום אני מגיע למצב מידי יום שיש לי 50 מגה בקושי. ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. המעבד כל הזמן על 98--100 אחוז!! בדקתי ב TASK manager המשימה שעושה את הבעיות היא: TV Remote HID Service!!! מזה ביכלל?

5. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו מותקנת ויסטה יש לי 2GB זיכרון והזיכרון קבוע תפוס על 45-47 % איך אני מצמם את זה שזה יהיה פנוי יותר אילו תוכנות ודברים לבטל..!? או שבעצם 47% זה בסדר גמור?? תודה רן

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by sgt_flippy,

1.הווינדוס אומר לי שאין לי הרשאת מנהל ושאני נכנס לתמונה של השם שלי זה אומר שאני כן מנהל 2.שאני נמצא בהורדה ישירה ולוחץ על "להוריד קובץ" כל החלון נעצר לי ואני צריך לצאת למנהל יישומיים כדי להוציא אותו 3.לפעמיים המחשב מאתחל לי בלי שום סיבה החלונות ( של הכונן או האינטרנט או סתם של התייקיה) מהבהב לכמה שניות ואז מאתחל את עצמו תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by ~BaRaK~,

הכונן מוגדר לי בביוס כמו שצריך אבל בוינדוס הוא מראה לי את זה: ‏‏ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)‏‏ ניסיתי לחבר אותו למקום אחר בלוח אם(חיבור SATA)וגם לא עזר... ניסיתי למחוק את ההתן דרך הוינדוס ולהתקין מחדש... מה שמוזר כשהוינדוס עולה הוא מזהה חומרה חדשה מראה את הכונן לכמה שניות ב"מחשב שלי" ואז הוא נעלם

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אם אני עושה בVISTA קלאסיק אז זה לא כמו בXP בXP הCLASSIC היה הרבה יותר מהיר ולא נפתח כזה מגעיל.. אם אתם יודעים למה אני מתכוון מקווה שאתם יודעים למ אני מתכוון

9. Started by henz12345,

אז ככה , בעת הפעלת המחשב הופיע שחסר קובץ SYSTEM כלשהו , הוא אמר לי להכניס תדיסק ללחוץ על R ולתקן , ניסיתי להריץ chkdsk , chkdsk /r , fixboot & fixmbr זה כבר לא מראה לי תהודעה של החסר קובץ וטוען תווינדוס , אך משום מה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס , עוד לפני שמציג את הכחול הוא מראה לי רק מסך שחור , העכבר [לד אדום למטה דולק] (לא רואים תעכבר על המסך) , ונשאר תקוע . ניסיתי להכנס לSAFE MOD ושמה הוא נטען די הרבה ואז הLOADING WINDOWS זה נתקע [מסך כחול של WELCOME] . מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה ? להכניס אולי תדיסק ולעשות משהו שהוא יחליף קבצים פגומים של ווינדוס וישים חדשים דרך הדיסק ? בטוח יש עוד דרך חוץ מפרמוט

10. Started by adam99,

שלום! קודם כל עשיתי את זה: שם תכתוב BOOTCFG /DELETE BOOTCFG /REBUILD Total Identified Windows Installs [1] C:\Windows Add installation to boot list?‎ (להוסיף את ההתקנה לרשימת האתחול?) <כן/לא/הכל>: אתה רושם Y Enter Load Identifier:‎ (הזן מזהה טעינהSmiley <תיאור מותאם של מערכת ההפעלה הנטענת מתפריט האתחול> : תכתוב את איזה שם שאתה רוצה למשל WINDOWS XP PRO SP2 Enter Operating System Load Options:‎ (הזן אפשרויות טעינה למערכת הפעלהSmiley : תכתוב FASTDETECT/ ובסוף תכתוב BOOTCFG /DEFAULT וזה לא עובד: אני מנסה לעשות Bootcfg וזה כותב שאי אפשר והוא לא מוצא כלום ושאני ינסה לעשות chkdsk אז ניסיתי את זה וגם עם על הפרמטרים זה אומר לי שיש unrecoverable error או משהו כזה. וכאי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. - כותרת - תמונה: ממש אין לי מושג איך זה הגיוני..... מקודם זה היה 97% ואחרי בערך דקה\חצי דקה זה ירד 70 ו....פאק! עכשיו זה שוב ב-90+ אני ממש נואש!!!! בבקשה עזרה! תודה לכל המגיבים!!! נ.ב - יכול להיות שזה WINRAR??.... כי עכשיו זה סיים לי ופתאום הראם על 15%.... ואם כן אז איך אני גורם לו לא להשפיע על הראם?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי עשיתי קצת OC למחשב(סתם שיחקתי עם זה) ראיתי שכן פועל ולא פועל וכו'. ואז אחרי זמן מה, קיבלתי מסך כחול (כלומר הOC לא הלך) טוב נו, זה קורה לי המון פעמים, אין בעיה. הלכתי לBIOS ושחזרתי הגדרות קודמות שיציבות ופועלות טוב. אבל מאז שעשיתי את זה, באופן מוזר החלונות VISTA שלי (64 ביט גרסת אולטימט), עולה הרבה יותר לאט! וגם יש תחושה שהכונן הקשיח שלי קורא ורושם הרבה יותר לעיתים תכופות! יש לציין שאני גם משתמש בREADYBOOST וכו'. נניח לפני זה, החלונות היה עולה ואפילו לא מראה לי מסך WELCOME, אלא ישר נכנס לDESKTOP וכל הDRIVERS (נניח זה של ATI או של ASUS) כבר היו טעונים. עכשו לוקח ממש הרבה זמן, גם אחרי שהDESKTOP עלה, עדיין לוקח איזה דקותיים עד שהם עולים! והכונן הקשיח עובד די הרבה. למישהו …

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by shalpi,

אני מצליח לשמוע סאונד רק מהאוזניות אבל לא מהרמקולים שבמסך. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

14. שלום. ברשותי מחשב נייד של חברת טושיבה וכשקניתי אותו הוא הגיע עם וינדוס ויסטה (מותקן עליו) ניסיתי להתקין עם דיסק מקורי את xp אך לאחר שהוא מעלה את ההתקנה הראשונית שבה הוא טוען את קבצי ההתקנה אני מגיע למסך שבוא נכתב לי: ללחוץ ENTER בשביל להתחיל התקנה - אם אני לוחץ הוא אומר שהוא לא מזהה כונן או מקום פנוי למרות שיש מקום והמטרה היא לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס חדש ללחוץ R בשביל לתקן - וגם את זה ניסיתי והוא מגיע לאותה ההודעה וללחוץ F3 בשביל יציאה מה עושים? אשמח לתשובה מהירה בנושא ממי שיודע...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by aviram20,

היום מקרה אני לוחץ על כפתוי הכבוי במחשב שלי לפתע קופצת לי הודעה מסג'בוקס של וינדוס ובה רשום: משתמשים אחרים מחוברים למחשב האם בכל זאת אתה רוצה לכבות את המחשב ואז הייה כן ולא משהו כזהה מישהו לעזאזאל יודע מזה ? פרצו לי למחשב ? אני לא משתף קבצים עם אף אחד למיטב ידעתי ואין משתמשים אחרים במחשב מלבדי ..... למישהו יש הסבר מוצדק?

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by Xstyle,

שלום.... יש לי שאלה כאשר אני מחליף חלונות בויסטה אם הלחצנים alt+tab אז הוא מראה לי את ההחלפה הרגילה כמו ב XP אבל אם אני לוחץ למטה בquick bar על האיקון Switch between windows אז הוא הוא מפעיל את הפונקציה של ויסטה! יש אפשרות לעשות שאפונקציה תפעול אם alt+tab --- חשוב לציין שליפני כמה זמן זה עבד לי!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Xstyle,

אחרי שביטלתי את ה user account control כל הזמן הוא מראה לי בצד ימין של המסך את זה שהוא מבוטל הוא מראה לי כמו איקס לבן בטוח מגן אדום...והוא אומר לי בעצם שאני צריך להדליק את זה...יש אפשרטות לבטל את האיקון הזה שלא יציץ לי כל הזמן!

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by Xstyle,

אני מישתמש בוידנוס ויסטה וכל פעם כשהוא עולה לי הוא מראה הודעה כזהות: http://up9.siz.co.il/up3/lentmm24zrzo.jpg

19. Started by Jules Winnfield,

יש את התוסף הזה שכשמעלים את הקול במקלדת אז זה מראה לך סרגל כזה בוינדוס שאתה יודע כמה אתה מעלה. מוכר למישהו?

20. היי, אני משתמש בWindows vista SP1 32bit מזה כ-5 חודשים. עד היום לא היו שום בעיות עם הווינדוס והכל עבד מצוין. לפני כמה ימים שמתי לב שבאורח פלא נעלם לי הRecycle bin מהדסקטופ. לא מחקתי את האייקון שלו ולא נגעתי בו, הוא פשוט נעלם מעצמו. בכל אופן, אני תוהה כיצד אני יכול לשחזר אותו? איפה הוא נמצא? ביצעתי חיפוש על המחשב לRecycle bin וזה לא מעלה תוצאות. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. במהלך התקנה של חלונות על מחשב חדש לחלוטין (ללא מערכת הפעלה לפני כן), נלחץ כפתור הריסט בשלב השני של ההתקה (אחרי שעוברים את החלון סטייל DOS, אבל לפני שממש מעתיקים קבצים) בכל אופן, אחרי ההפעלה מחדש, בהתקנה החוזרת, אני רואה שבמקום מקום פנוי של 320GB, יש פתאום רק 120GB .. ב-BIOS רשום עדיין 320 אבל windows מזהה אך ורק 120 .. מה אפשר לעשות בשביל להחזיר את המקום האבוד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי וינדוס xp בעברית ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט אותו ואיך אני עושה את זה. תודה מראש וגמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ariel-ro,

שלום! שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי מסך שאני בוחר משתמשים. הבעיה זאת שאם אני מבטל את זה ושיעלה ישר הווינדוס עולה משתמש אחר שככל הנראה הוא הADMIN במחשב, וגם המשתמש שלי הוא ADMIN אז איך אני מסדר את זה שהמשתמש שלי יעלה ישר ולא המשתמש השני תודה מראש אריאל

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by FatallChill,

יש לי 4GB זיכרון , בsystem רשום רק 3326 , מה משתמש לי בזכרון ? AMD Athlon 64 X2 6000+ M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 X2 POWER COLOR 4850HD

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT SP1 ולפעמים המעבד עובד על מאה אחוז על דברים יחסית פשוטים כמו העברת קובץ קטן של כמה מגות בין תקיות או כניסה לדפדפן ואני לא מבין למה זה. המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים