עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Cereal Killer,

אז ככה הורדתי בקאזה ותוך כדי עשיתי העתק הדבק לאחד הקבצים הזמניים כדי לראות לפחות חלק ממנו ראיתי אבל לאחר מכן הווינדוס לא נותן לי למחוק אותו! וזאת לאחר אין ספור ריסטים וכיבויים תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. XP PRO SP1 נכנסתי ל CONTROL PANEL - USER ACCOUNTS - CHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF שם הורדתי את הV שבתמונה כדי שלא יופיע לי המסך הגרפי המצוייר אלא מסך שמאפשר הקלדת שם משתמש וסיסמא (בניגוד למסך הגרפי בו כבר מופיעים השמות ועל המשתמש להקיש סיסמא בלבד). כעת ניתן ללחוץ מקש ה WINDOWS + L ואז מופעלת אפשרות נעילת המחשב ומופיע חלון בו ניתן להקיש שם משתמש + סיסמא. והנה אנחנו מגיעים לבעיה שלי: כאשר עובר הזמן המוגדר להפעלת שומר המסך הוא לא מופעל (לאחר 3 דק'), כמו כן גם הגדרות צריכת החשמל לא פועלות(כיבוי המסך לאחר 10 דק' ללא שימוש). חשוב לציין כי בזמן עבודה על המחשב בזמן ממושך ללא הפעלת הפונקציה של WINKEY + L הגדרות שומר המסך וצריכת החשמל עובדות כראוי ללא שום בעיה. [attachment del…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  3. Started by mor873,

שלום קניתי WIN7 לשדרוג מויסטה 32 ביט מתכוון לשדרג ל 32 ביט . 1.כמה זמן אמור לקחת שדרוג במקרה הטוב וכמה במקרה הרע (שאין תקלות) 2. לא הבנתי מה בדיוק לא אמור להמחק לי ומה כן האם יש צורך בהתקנה של תוכנות שוב (הרוב מותקן בכונן אחר ) 3.אני חייב לא לקחת סיכון ולגבות את המיילים שבדואר נכנס איפה התקיה שצירך לגבות נמצאת או מה צריך בכדי לשחזר את המיילים ? 4.האם מחיקה של היונדוס והתקנה חדשה אפשרית בגירסת השידורוג והיא עדיפה על שידרוג ובעצם מה ההבדל בין שידרוג להתקנה מלאה ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  5. אחרי שהיו לי המון בעיות להתקין את הWIN על איזה מחשב הוא מעלה לי בתחילה את התפריט שנותן לי לבחור OS , כאילו יש שני התקנות של WIN על הHD. איך מבטלים את זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by nik55,

הי לכולם יש לי PRO XP מנסה להתקין חלונות 7 בדואל בוט... אני מכניס את הדיסק של 7' מדליק מחשב ועולה לי רגיל עד שלב מסוים בו אני נדרש ללחוץ על כל מקש בכדי לעשות בוט פרום די וי די.. לוחץ.. ווינדו 7 מתחיל להתקין תיקים ואחרי דקה בערך פשוט עובר ל STARTING WINDO מעלה לי מסך כמו בדסקטופ ונשאר שם.. בקיצור כל שלב ההתקנה לא מתבצע ! ניסיתי עם עותק מקורי ועותק צרוב בשני המיקרים אותה תוצאה.. מה לא ב סדר? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tzahi97531,

שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי לפי דעתכם איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין ? תודה על העזרה [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪880[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪403[/TD] [/TR] [TR] …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שאני לוח על CTRL+ALT+DEL ואז על תהליכים יש לי תהליך שם התהליך: תהליך לא פעיל של המערכת זה לוקח לי שימוש מי המעבד פעם 95 פעם 40 פעם 80 משאבים מי המעבד כחה זה צריך להיות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני משתגע.. אני אוהב לשמור דברים בדסקטופ אבל לא מופיע לי שם בצד דסקטופ. ואז אני נאלץ ללכת לC>USERS<USERNAME>DESKTOP וזה תהליך מעצבן.. יש דרך לקצר את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. איך אני גורם למחשב להכנס אוטומטית למצב שינה בשעה 1 בלילה כל יום? עם וידוס ויסטה תןדה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gabriel6,

יש לקרוא ולהנות מדריך להתקנת Windows 7 מ-DOK על –EEPC לדעתי יפה להרבה מאוד מחשבים אשר אינם כוללים כונן אופטי המדריך בוצע ונבדק על Eee1000HA יש לוודא כי גרסא הביוס הנה לכל הפחות 2204 עוד לפני ההתקנה במידה וצריך לבצע עדכון BIOS יש ללחוץ Alt+F2 כאשר המערכת עולה ושיהיה על התקן ה-USB קובץ ROM בעל שם 1000H.ROM יש לוודא שהוא מפורמט ב-FAT16 - התהליך ארוך ומייגע... יש לשים לב כי לא מכבים את החשמל ואו מסירים את ההתקן באמצעו של הליך העדכון לאחר מכן יש להכנס לביוס ולבצע הגדרות – אם לאו הוא משתמש בהגדרות DEFAULT שאותם אני לא מוצא יעילות (במיוחד QUICK BOOT ) ההתקנה עצמה מכינים את ה-DOK עם קבצי המערכת הפעלה לפי ההוראות 1. Diskpart 2. List Disk 3. Select Disk 1 (החלף דיסק…

13. Started by Kitzony,

למשיהו יש driver של dfi lp sli dr ל windows 64 באתר יש אבל חיבים floppy כדי להתקין ואין לי יש איזה שיתה אחרת ?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. טוב אני רוצה לפרמט ולהתקין התקנה נקייה שכוללת פירמוט המחיצה (כרגע יש רק 1). התקנתי וינדוס 7 ממש כשהוא יצא, שזה לפני די הרבה זמן, אז אני לא זוכר. כדומני היתה אופציה לבחור איזושהי תקיה והקבצים ישמרו? \זה מגבה את תקיית וינדוס אז אולי לשים הכל שם באיזו תקייה? (ואז למחוק אותה) או שאני מתבלבל ומדובר בשידרוג ולא בהתקנה נקייה? התוכנית שלי חוץ מלרענן את המערכת הפעלה שהתחילה לעבוד קצת איטי, זה לנקות את כל הזבל שהצטבר במחשב במשך השנים (עשרות ג'יגות), לרענן לתוכנות חדשות ומעודכות, ואני מחפש את הפתרון הכי מהיר, אבל גם לגבות עשרות ג'יגות של מידע חיוני (אין לי דיסק קשיח חיצוני). חשבתי גם ליצור מחיצה נוספת, להעביר לשם מה שאני צריך ולפרמט את המחיצה של הוינדוס אשמח לתובונת

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by matizami,

לפני כמה שבועות "הלך" לי ההארדיסק בלפטופ. מכיוון שהייתי בחו"ל באותו זמן, ביקשתי מטכנאי מקומי שיתקין לי וינדוס 7 באנגלית עם עם תמיכה בעברית. אני לא יודע מה הוא עשה אבל הוא התקין את עם מקלדת בעברית. כלומר אין לי למטה את הסמל של EN/HE. אלא סמל של מקלדת. כדי להחליף שפה אני עובר ע"י CTRL+SHIFT ולא אלט שיפט. האמת לא כזה הפריע לי, כבר התרגלתי לכפתורים החדשים. אבל עכשיו התקנתי אופיס 2013 בעברית ואני לא יכול לכתוב בעברית. כלומר הוא כותב בסדר הפוך (ראי). איך אני יכול לסדר את הוינדוס שיתמוך בעברית כמו שצריך? צירפתי תמונה מאופיס שאין עברית

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by benor,

יש לי Windows XP PRO ואני מרוצה עד השמיים... יש כאלה שאומרים שWIN2000 יותר טוב ושגם הוא יותר יציב עם אני יעבור אליו המחשב שלי יהיה יותר מהיר? וגם יהיו בו פחות תקלות? עכשיו בכלל אין לי בעיות... וגם לWIN2000 יצא SP3 שזה גם יתרון מסויים.. אוליי אתם יכולים להגיד לי רשימת יתרונות של XP מול 2K?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  18. אורח RnGKay

הנה הלינק להסבר הפשוט. אני אעלה את זה לכאן בכל זאת: For some users when they remove windows messenger or just disable it from starting up automatically they experience a great slow down when launching Outlook express. Users who experience such a slow down will find a error in the system error log saying The server {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} did not register with DCOM within the required timeout. The solution this problem is quite simple. Just Open up regedit and search for the string {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} and modify the keys InProc32 and LocalServer32 default key to a empty string. After a reboot, Outlook will start up as fast as possibl…

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  19. שלום,אני רוצה לחפף אני האייקון הזה אבל אני לא יודע איך,מישהו יודע כיצד זה ניתן להשמה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.

21. Started by anavim,

שלום רב ! גיליתי שכאשר אני מתקין את המערכת לזיהוי קול , שירות בשם : sapisrv.exe נטען באופן אוטומטי כאשר המחשב עולה וגורם להאטה מטורפת של המחשב. 1.איך מורידים את ה -service הזה ? 2.איך עושים uninstall לזיהוי קול ? תודה .

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by thegame998,

אני רוצה להכנס לניקוי דיסק וזה חושב לי בלי סוף תמונה: משהו יודע מה עושים?

23. יש המון חנויות שמוכרות CDKEY ל WINDOWS 7 ויוצא מאוד זול למה ואיך?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by prince amir,

הייתי רוצה להוסיף עוד TOOLBAR כמו שיש למטה, פעם הייתי מוסיף אבל שחכתי איך עושים את זה אני עובד על מערכת 2000. אשמח עם מישהו זוכר ויגיד לי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.