Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי win 7 home premium 32bit באנגלית ואני מעוניינת להפוך את הממשק לעברית. קראתי שזה ניתן רק בגירסה UMI, הייתכן? הורדתי איזה קובץ, אבל בכלל אין את האופציה להתקין שפה נוספת ב region and languageאולי בכל זאת אתם מכירים דרך לעקוף? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה פירושם של ה-x64 וה-x86 ? תודה למי שיענה, ומי שיודע להרחיב יותר על איך זה משפיע בתחום המשחקים שירחיב. תודה !
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה עם מעבד AMD64 4000X2 D.C AM2 AMD מה יהיה ההבדל בשביל שחקן ממוצע במשחקים די עתירי משאבים gears of war doom3 וכדומה בין מע' ההפעלה XP64 לבין XP ללא ה-64 ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה. שידרגתי את המסך שלי למסך דק, ומאז השידרג כאשר אני פותח את המחשב ויש את הטעינה של ה windows xp אז הסמל של windows והטעינה עצמה חוצה את המסך לצד ימין. כלומר, הטעינה לא במרכז המסך, אלה בצד ימין ויש חיתוך של הסמל. בקיצור, איך אני מחזיר את הטיענה למרכז המסך? תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איך מוחקים מווינדוס (2000) את כל הסיסמאות והשמות משתמש שהמחשב זוכר לי בכל כניסה לאתר או חשבון מסויים?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש גרסא חוקית של ה PREMIUM, כי נדפק לי המחשב... יש לי סיריאל חוקי... תודה!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה - כשהוא עולה ל- WINDOWS האקספלורר לא עולה ישר. כדי להפעיל אותו צריך להיכנס לחלון "WINDOWS TASK MANAGER" ולעשות NEW TASK ואז להפעיל את האקספלורר ? מוזר מאוד...
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview רשמים בקרוב. אזהרה: If upgrading from Windows 8.1/Windows 8.1 RT Preview to Windows 8.1 final (when released later this year), you will have to reinstall all of your desktop apps. כמו כן חלק מהמשתמשים מדווחים על מגוון של צרות צרורות. אולי כדאי לחכות קצת לגירסה יציבה יותר, או לגרסה הסופית. עדיף לא להתקין על המחשב הראשי. מומלץ מאוד לעשות גיבוי לוינדוס כדי שתוכלו לחזור אחורה במידה ותיתקלו בצרות.
-
- 37 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו. רוב המשחקים שאני משחק אחרי 5-1-5 דקות קופץ מסך המוות הכחול ושניה והמחשב עושה ריסט. זה קורה לי בGRWA2, BIOSHOCK, MOA AB,911 - First Responders וכו'... האם יש פיתרון? מפרט מחשב בצד. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
היי, בזמן ה-startup אני מקבל את ההודעה שקובץ בשם bridge.dll לא יכול לעלות לא זכור לי שמחקתי או התקנתי משהו מיוחד בזמן האחרון , למרות שיש סיכוי (הסניליות הזו הורגת אותי) אני משתמש ב-windows xp ולמרות ההודעה, הוינדוס עובד בסדר בלי יותר מדי תקלות (טוב נו, בכל זאת וינדוס) מה זה ואיך אני מתקן את הבעייה? שוב לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם, אני לא יודע מה קרה, אולי וירוס, אבל כעת זה לא עובד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ועל איזה גרסא של XP אתם ממליצים? אני יודע שצריך לעשות מחיצה ואז להתקין שם אבל אני לא יודע איך תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מנסיונכם עם Windows 7 על שלל גרסותיה (בטא, RC, המלאה שהודלפה) כמה נפח דיסק מערכת ההפעלה של ה32BIT תופסת? ממה שאני יודע בדרישות המע' מיקרוסופט דורשים 16GB, זה באמת הנפח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הHD הוא חדש מהחנות - עוד לא הוגדר או חובר = כלום והHD הישן יש עליו את מערכת ההפעלה הנוכחית האם ישנה דרך פשוטה לחבר את החדש = ומיד בתחילת האיתחול להתקין עליו מערכת חדשה מבלי שתיתנגש עם הישנה ? > אותה אני כבר לא צריך - אבל רוצה לישמור את כל המידע שהיה על הישן כגיבוי צריך המלצות ולהבין את שלבי התהליך תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
??.. מה ההבדלים ביניהם ואיזה נכון, טוב ומהיר למחשב כמו שלי ? מעבד + ראם : intel pentium d 3.0 ghz ram : 2.00 gb
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
היי לכל העוזרים צצה לי פתאום בעיה. האייקון של האינטרנט אקספלורר נראה מוזר... ונעלמה גם האפשרות להוסיף אותו מה- properties>desktop>customize desktop מה עושים? (הוספתי תמונות) תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התנסות מאכזבת עם ויסטה (לא יציב, לא אמין, על כל תכונה טובה שנוספה יש גם תכונה מעצבנת חדשה) אני רוצה לחזור לXP. עכשיו אני יודע שכשניסיתי להעביר את אחד ההארדיסקים שלי שלמחשב עם XP הוא לא זיהה את המחיצה של ההארדיסק אבל אני לא זוכר מה בדיוק הפריע לו. האם אמורה להיות בעיה במעבר, ואם כן האם ניתן למניע אותה בעוד מועד?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ואני רוצה לדעת איפה אפשר לראות האם ה - CDROM מסומן עם DMA או לא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה כבר מהיום הראשון שהמחשב אצלי אבל פשוט שאלתי מישהו לגבי אחד מהשגיאות הוא אמר לי שזה קשור לsecurity check ולא ממש התייחסתי לזה אז אני רוצה לדעת עם זה יכל להזיק WindowsUpdate_800B0100" "WindowsUpdate_dt000" WindowsUpdate_8007065E" "WindowsUpdate_dt000
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה... קניתי מחשב חדש, ואין לי כרגע כונן אופטי שאני יכול להתקין את הוינדוס דרכו, איך אפשר לעשות boot דרך USB ? איך להכניס 'נכון' את הוינדוס לזכרון USB ? ובביוס ראיתי כמה אפשרויות ל first boot.. hdd usb fdd usb ועוד כמה אני לא בדיוק זוכר.. מה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
מייקרוסופט הוציאה הודעה כי מחשבים בהם מחובר דיסק און קי או כרטיס SD, לא יקבלו את העדכון החדש ! https://www.zdnet.com/google-amp/article/microsoft-blocks-windows-10-may-2019-update-on-pcs-that-use-usb-storage-or-sd-cards/ אולי זה אמצעי להימנע מהעדכון ....
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
?- לא הי מצוין בשום מקום ולו פסיק אחד בקשר לזה.................... וגם מתי בכלל התעריך המשוער של XP64 (היה רשום בחדשות אבל שככתי) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה מוזרה במחשב.... ניסיתי להתקין לו חלונות 2000 אבל איך שהמחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה פעולות שהוא עושה מופיע מסך כחול שמודיע על שגיאה יש הרבה גיבריש וגם כתוב שיש בעיה בבוט דיוויס!! וכל זה לאחר שהמחשב הוגדר מחדש (עם FDISK) ופורמט! מישהו נתקל במשהו דומה?!?!!?!!? (על המחשב הותקן בעבר גם XP וגם 98 ללא בעיות מיוחדות) ההודעת שגיאה שמופיע (באנגלית ולא בגיבריש או מספרים הקסדצימלים) היא INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-