עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by GOGO3,

כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by GOGO3,

כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?

4. Started by gimdy,

קיבלתי היום את המחשב שלי עם ויסטה לתקופת ניסיון יש לי וינדוס XP ואני רוצה להתקין אותו מתקינים אותו על הויסטה הניסיוני או שצריך למחוק משהו ?

5. Started by shlom_eminob,

שלום רב! אני מקווה קודם כל שהבעיה שלי אכן קשורה לחומרה ולא למערכת הפעלה, ומקווה שהנושא בפורום המתאים. יש לי איזה בעיה שמערכת הפעלה לא מזהה לי את הצורב DVD, ניכנסתי למנהל התקנים או http://www.upit.ws/uploads/34429b3a6c73e.JPG ואני מנסה להתין את הדרייבר שלו ולא מצליח ולא מבין למה, הצורב DVD שלי עבד מציון עד לפני כמה ימים, ואני לא יודע מה בדיוק הבעיה. הוינדוס אמור להתקין באופן אוטומטי את הדרייבירם, טוב לא הצליח ,אז חיפשתי ידנית באינטרנט דרייברים ולא מצאתי,לא יודע איפה לחפש עוד, בדקתי עם תוכנת EVEREST אולי אני יוכל אפשר לגלות משהו ובתוכנת EVEREST הכל תקין, בקשה. או http://www.upit.ws/uploads/2a81becd1210b.JPG טוב אחרי שראיתי לא נראה לי שיש בעיה באמת בצורב DVD…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Atlon-Xp,

המחשב נתקע במסך הטעינה של הווינדוס לפני שהוא עולה,לאחר הפעלה מחדש,זה מסתדר. ידוע לכם על פתרון או תוכנה המריצה בעיות או תיקונים? בעקרון התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך בדרך הבאה- הסרתי את הדרייברים הישנים,עשיתי הפעלה מחדש ונכנסתי למצב בטוח שם התקנתי את הדרייברים החדשים ההתקנה הגיע לאמצע ומשם כבר חיכיתי הרבה יותר זמן עד שזה המשיך במהירות והראה לי ת ההודעה הבאה- (התמונה למטה) הסרתי,הורדתי שוב,התקנתי במצב רגיל,לאחר שזה עשה זאת שוב,הפעלתי מחדש וזה "הסתדר" כלומר יש לי את ההגדרות,אין לי הודעות שגיאה וזה בעצם מראה שהכרטיס זוהה ויש דרייברים והמשחקים פועלים בנתיים כמו שצריך. לא נתקלתי בבעיות כאלו אף פעם,של הדרייברים ושל הווינדוס,הוספתי את המידע על הבעיה של הדרייברים כי אני חוש…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by tulicooli,

יש לי בעיה אני לא יכול להתקין משחקים\תוכנות במחשב. יש לי Windows XP. שאני מנסה להתקין משחק או תוכנה מופיעה לי ההודעה: "The windows installer service could not be accessed. this can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance." המחשב שלי אינו נמצא בSafe Mode. ניסיתי לעשות Repair לווינדוס אולי הקובץ הזה נפגע אז שלפחות יתקן אותו וללא הצלחה. ניסיתי להחליף את הקובץ msiexec.exe לקובץ אחר של חבר וגם זה לא עזר. הייתי באתר של ווינדוס וניסיתי לעשות את כל הפקודות האלה שהם אמרו מהRUN ולא הצליח. ניסיתי להוריד את ההעדכונים של הWINDOWS INSTALLER והייתה לי בעיה להתקין אותם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by lior_b,

אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד שלא כולל כונן אופטי, האם ניתן להעתיק את הדיסק התקנה (באמצעות מחשב אחר) לדיסק און קי בצורה כזו שהמחשב הנייד יידע להתקין מערכת הפעלה XP דרכו? האם צריך להקפיד על העתקה מסויימת ע"מ שקבצי מערכת וקבצים נסתרים יועתקו בצורה טובה? ליאור

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by Xstyle,

כשנידלק לי המחשב מופיעה לי הודעה מוזרה Blazingtools Perfect Keylogger Error loading hook DLL יש לי וינדוס וסיטה עשיתי סריקה של וירוסיפם ספיוורים וכלום לא מצא מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Dom1no,

עד כמה שזה נשמע טפשי אני פשוט לא מצליח. יש לי תיקיות (מוזיקה לצורך העניין) שבXP למשל הייתי מסדר כ Thumbnails ולכל תיקיה הייתה את התמונה של האמן. עכשיו אני מנסה לעשות את זה בויסטה ופשוט לא מצליח, שאני נכנס למאפיינים של התיקיה זה נראה כך: עכשיו, בשדה הלבן מימין אמורה להופיע התמונה שאני בוחר לתיקיה, אבל לא משנה באיזה דרך ואיזה גודל קובץ אני מנסה אני לא מצליח! מה אני עושה לא נכון ולמה אין Thumbnails בויסטה? עריכה: הצלחתי לסדר. דרך מאוד מוזרה, מסתבר שצריך לפני שמשנים תמונה לשנות אייקון ואז בתפריט של האייקונים ללחוץ על Restore Defaults ואז לצאת ולבחור תמונה וזה יצליח.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  11. שלום לי ולחברה שלי יש מחשבים ניידים "המריצים" ויסטה. לפני כשבוע הופיע אצל חברה שלי בעיה שהמחשב מדווח שאין לה מקום פנוי על הכונן הקשיח ביצעתי נקיון מחיקת קבצים זמנים הסרת תוכנות וניקית 12 גיגה ביצע הפעלה מחדש למחשב הושוב דווח לי שיש רק 100 מגבית פנוים ביצעתי סריקה ואיתור שגיעות לא עזר השתמשתי בכלים לניקוי זיכרון לא עזר בסוף לאחר מעמצים ואלוהים יודע מה לא ניסית איך שהוא זה חזר לדווח שיש לה כ 12 גיגה פנויים וכעט אותו דבר קרה גם לנייד שלי. חשבו לציין שביצעתי על שני המחשבים סריקות נגד וירוסים אם NOD32 וסריקת אם התוכנת חומת האש שלי ואין שום בעיה שהם מגלים. אשמח לדעת אם משהוא נתקל בזה ויודע ממה זה נגרם. לדעתי מאחר ושני המחשבים מריצים את אותה מערכת הפעלה ולא בוצע שום התקנה ש…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. בבקשה רק מישהו שמבין בתחום ולא יגיד סתם.

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by etzarfat1981,

שלום, התקנתי את WINDOWS XP SP2 על המחשב, ביצעתי התקנה נקייה כולל מחיקת PARTITION של כונן C ופירמוט מלא (לא מהיר) שלו. לאחר שהסתיימה ההתקנה אני רואה שיש לי את ה-BOOT MENU של WINDOWS XP שמראה שני אופציות של MICROSOFT WINDOWS XP איך אני מבטל את התפריט? תודה

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by ultrAslan,

לי ולאחותי יש ווינדוס ויסטה על הלפטופים שלנו... לי במחשב יש את כל האפשרויות של ויסטה כמו למשל שאני עובר העכבר על החלונות המוזערות שלמטה אז הוא מציג לי אותו במין חלון קטן כזה שזז, ולה במחשב לא... אני לוחץ על הכפתור של ווינדוס במקלדת ועל ה-TAB ואז כל החלונות שפתוחים זזים בצורה יפה כזאת ממש כמו ALT-TAB רק משוכלל יותר, ולה זה לא עובד... אצלה הווינדוס נראה בדיוק כמו שלפעמים שאני מפעיל תוכנה כבדה ואז ויסטה אומרת לי שווינדוס צריכה להפוך למצב אחר בשביל להפעיל אותה ואז כל הפנוקציות שאמרתי לא עובדות, והמסגרת של החלונות נהיית בצבע תכלת מוזר כזה.. בדיוק ככה זה ניראה אצלה. מישהו יודע למה הווינדוס שלה ככה? מה אני צריך לעשות בשביל שהוא יראה נורמלי ? אני מאוד מקווה שהבנתם למה אני מתכוון,…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by icetw1st,

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לפני שאני מתקין ויסטה: קודם כל, ראיתי שיש את גרסת OEM וגרסת RETAIL, אני יודע שה-OEM זה גרסה שמתקינים אותה על מחשבים חדשים ואפשר להתקין אותה רק על פעם אחת וה-RETAIL אפשר להתקין אותו בכמה מחשבים, אבל זה לא מה שמפריע לי, השאלה שלי היא האם יש הבדלים מורגשים בין ה-RETAIL ל-OEM מבחינת ביצועים, מהירות,מראה וכל השאר.. בנוסף רציתי לשאול אותכם איך לדעתכם VISTA ULTIMATE ירוץ אצלי בכללי והאם להתקין 32 ביט או 64 ביט (מבחינת הזיכרון אני לא חושב שאני צריך 64 אבל אמרו לי שבכללי מבחינת הביצועים זה משפר מאוד, וד"א ראיתי בדביק את ומצאתי שם דברים ישנים שתוכנות לא תומכות ב64 וראיתי כאלה נושאים אבל הם מ2005 , ורציתי לדעת מה קורה עכשיו מבחינת התוכנות(IC…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by aribrukman007,

היי יש לי בעיה במחשב.. אתמול הייתי במחשב כרגיל ופתאום המסך קפץ, וראיתי את הDESKTOP הרבה פעמים על המסך (דרך אגב, לא פעם ראשונה שזה קורה) אז עשיתי RESET, והמערכת פשוט לא עלתה אחר כך... ניסיתי גם להכנס עם SAFE MODE וגם לא עלה... אני פשוט רואה את כל המסך שחור ואת הלחצן של העכבר... מה שמוזר שאם אני משאיר את זה ככה אז הSCREEN SAVER עולה לצורך העניין, המחשב חדש (חודשיים) ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS VISTA מה יכולה להיות הבעיה?? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by artyom,

דבר נחמד ביותר אבל לוקח לו זמן עד שהוא מבין את הקול והדיבור, למרות שיש דברים שדיי מעצבנים כמו הכתיבה, אני אומר קו תחתון והוא רושם Underline אז אם יש לכם טיפים או כל מיני דברים נחמדים שאפשר לעשות עם זה שתפו עריכה: אם החלטתם להשתמש בתוכנה אני ממליץ לעבור את הTUTORIAL, מסביר הכל כמו שצריך עריכה2: אגב, לא יודע אם זה תומך בעברית, אני משתמש באנגלית, יותר נוח לי מעברית (אם היה).

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  18. שלום, המחשב שלי נשרף, ולכן עברתי לאיזשהו מחשב אחר שכבר המון זמן לא נגעו בו. בסה"כ המחשב הזה בסדר גמור, אבל אין בו אפילו את service pack 1 של ווינדוס XP, ולכן יש לי בעיה מאוד גדולה להכנס אפילו לכל מיני אתרים (כמו פייסבוק לדוגמא) או אפילו להפעיל איסקיו (אני יכול להשתמש רק בICQ PRO כאן). כמו שאתם בטח יודעים, אי אפשר להתקין את SP3 ישר, אלא צריך קודם להתקין את SP2. לכן הורדתי את SERVICE PACK 2, אבל המחשב רושם את ההודעה הבאה: Windows XP Service Pack 2 cannot install. The product key used to install Microsoft Windows may not be vaild. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit www.howtotell.com איך אני …

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by yousux,

http://neowin.net/news/main/08/10/17/microsoft-sends-vista-sp2-invites---beta-release-in-4-weeks http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;948465

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. ניסיתי לעשות שדרוג(פרמוט) ושיניתי את דעתי ועכשיו כל ריסט המערכת נכנסת אוטומטית להתקנה של וינדוס גם אם הדיסק לא בפנים ואני צריך לבחור כל ריסט במערכת שמותקנת כבר....איך אני מבטל את ההתקנה כדי שהמערכת תכנס ישר לוינדוס? XP אגב

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  21. שלום לכולם האם אפשר ליצור פרטישן חדש לדיסק חיצוני בפורמט NTFS בלי למחוק את מה שיש על הדיסק , ולהפוך את הפרטישן החדש לFAT32 (כשיש עוד פרטשים עם מידע על הדיסק בפורמט NTFS)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by huhxd,

שלום לכולם, ברצוני להתקין ווינדוס ויסטה אך איני יודע באיזה גרסא להשתמש של ביטים. אני רוצה להתקין את גרסת האולטימייט של ויסטה כאשר אני רואה שישנם כמה גרסאות של ביטים - 32Bit 64Bit ועוד גרסא הנקראת X86. במחשב שלי יש כרגע 2GB זכרון כך שאני רוצה להשתמש ב 32Bit, אך רציתי לשאול בכל זאת מה יקרה אם אני אתקין 64Bit (זה יכול להעמיס על המחשב סתם? או להפך וזה יהיה בדיוק כמו 32 רק עם אופציה לשיפור זכרון) ובכלל מזה x86? מה ההבדל בינו לבין 64 ו 32? והאם ויסטה באמת השתפרה מאז שיצאה? כבר אין בעיות התקנה של דרייברים וכו'? בכל זאת מה אתם מציעים לי לעשות? להשאר עם XP או לעבור לויסטה? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by mushroom man,

כשאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים מסויימים הוא עושה לי את הבעיה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by Kurt,

איך אני עושה את זה? vista נמצאת על D וxp על C יש אפשרות למחוק רק את הקבצי מערכת של אקספי? יש לי תיקיית מוזיקה ענקית בC שאין לי כוח להעתיק

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  25. ערב טוב לכולם, ברשותי 3 התקני שמע, מהם 2 בשימוש: 1. Realtek HD Autio 2. C-Media USB Headphone Set אני יודע שאני יכול להחליף ביניהם מהלוח בקרה, דרך צלילים והתקני שמע. השאלה שלי היא האם יש דרך להחליף בין התקן ה- output בלחיצת כפתור? (ע"י יצירת פקודה כלשהי עם קישור)

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים