עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה, לפעמים יש קטע כזה שאני נכנס לדפדפן ופתאום הכל נתקע ועובד לאט אני נכנס לתהליכים רואה cpu:100% ואז שאני עושה Iexplor-סיים משימה הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה מישהו יודע ? תודה 8)

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. טוב אז ככה כשאני נכנס לתהליכים אני רואה שיש לי לא אחד ולא שתים לפעמים אפילו שלושה פעמים את הדפדפן של אקפלור פועל למרות שהוא סגור כשאני עושה לו סיים תהליך הוא נסגר ונפתח מחדש שוב... מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה הזאת אנא עיזרו לי תודה!! הוספתי תמונה כדי שתראו שיש שני אינטרנט אקספלור פתוחים בו זמנית למרות שהם לא היו פתוחים ובאותו רגע האינטרנט היה סגור לחלוטין... ועוד דבר אחד.. לפעמים הוא מגיע לשימוש בזיכרון של כמעט 40,000 K - שזה לא הגיוני בכלל.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB, אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות?? ==> עדכון - מצטער, נראה שפרסמתי בפורום הלא נכון. יש פורום לאמעצי אחסון - מעביר לשם

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. שלום. כשאני מנסה להוציא "באופן בטוח" USB מהמחשב, אז בדר"כ, או עד היום היתה מופיעה לי הודעה שאפשר להוציא. פתאום עכשיו ההודעה הזאת לא מופיעה, וכן אפשר להוציא בטוח, אבל ההודעה אינה מופיעה יותר. יש לי windows 7. אפשר עזרה בבקשה? תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by dante123,

שלום.לפני כמה זמן התעסקתי ברגיסטרי ובטעיות גרמתי לכך שהווינדוס לא מזהה קבצי EXE.לפי דעתי חסמתי את קובץ הרגיסטרי הזה.שאני לוחץ עליו הוא מלבין (כאילו שאני לוחץ בקליק אחד על קובץ כדי לסמן אותו ולא פעמיים כדי לפתוח אותו), ולא קורה כלום. אני גם לא יכול להכנס לsystem restore =\. יש תוכנה שמשחזרת את קובץ הרגיסרי הזה?או איזה patch? תודה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by Tal14,

מאז שעברתי לויסטה, כל תמונה שאני רואה במחשב, בתוכנה Windows Photo Gallery מופיעה בורוד, אלא אם כן אני מגדיל למסך מלא. איך מסדרים את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  7. [table][tr][td] אהלן שידרגתי את המחשב לכרטיס מסך ATI 6780 , החלפתי ספק, והוספתי עוד 500GB . פירמטתי את הכוננים הקשיחים והתקנתי את WINDOWS VISTA מחדש. אחרי שסיימתי להתקין את הדרייברים וכל מיני תוכנות המחשב מגיב פחות טוב מאשר לפני הפרמוט. דוגמא: אני מנסה להפעיל את WINDOWS AERO- הוא בהתחלה מחליף אליו, ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור למינימום חצי דקה ואז מופיע המסך הכחול הידוע. המחשב עושה ריסטרט וזה כותב שמערכת התצוגה או משהו כזה שוחזרה וזה כותב באנגלית AMDועוד משהו שלא הספקתי לראות. הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך? בחיבורים? משהו בפרמוט לא הלך כמו שצריך? זה נראלי מוזר שהמחשב מגיב פחות טוב ואיטי יותר מאשר לפני הפרמוט. תודה אלעד [/td][/tr][/table]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ~BaRaK~,

בעיה ממש מוזרה...כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס נטען אחרי כמה שניות המחשב מופעל מחדש... הוא לא על OC,הכונן קשיח די חדש ובדקתי את החיבורים והכל מחובר טוב... מה שיותר מוזר זה שלילה לפני הוא עבד טוב.בכל מקרה ניסיתי להתקין שוב את הוינדוס אבל הוא מחייב אותי לפרמט את הכונן משהו שממש לא בא לי לעשות... מה לעשות??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by BIR,

אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. שלום, לפני כמה ימים התקנתי וינדוס 7 על המחשב אך לא יכלתי לשנות את המחיצות כלומר היה לי מחיצה של 60 גיגה שמוכנה להתקנה ו240 גיגה שאי אפשר להשתמש בו. כשאני לוחץ עליו ולוחץ NEW זה רושם לי ERROR כזה: וחוץ מהמחיצה הזאת יש עוד מחיצה של 80 מגה בייט שיש לי איתה את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!!!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני מנסה להתקין XP על מחשב פנטיום 3, 866, דיי חזק יחסית, מעולם לא עשה בעיות ועבד תמיד חלק. בשלב ההתקנה, כאשר הוא מעתיק קבצים הוא נתקע ב: setup is loading files (Kernel Debugger)DLL אני משאיר אותו המון זמן אך זה נתקע ולא מתקדם הלאה. החלפתי הארד דיסק אחר, החלפתי 2 כונני דיסקים, הוצאתי והכנסתי זיכרון,כרטיס מסך וכל החיבורים - אך עדיין. זה דיי דחוף לי לסיים השבת, אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by davenos,

היה לי משתמש בתור administrator וביטלתי אפשרות זו ,ברוב טיפשיותי(בכלי ניהול>ניהול מחשב>משתמשים וקבוצות מקומיים>משתמשים>מאפיינים>חברות בקבוצה - מחקתי שם את ה-administrator), איך מחזירים זאת , הרבה אפשרויות בחשב נמנעות ממני . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן. התקנתי תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב והוא ביקש ממני לשים סיסמא במחשב ב Administrator ושמתי סיסמא בפעם הראשונה. (מאז שיש לי את המחשב לא היתה לי סיסמא ל Administrator). מחקתי את התוכנה כי לא אהבתי אותה ומאז נעלמו לי הכפתורי כיבוי והפעלה מחדש של המחשב. עכשיו, כשאני לוחץ על הכפתור shut down ב start הוא מגיע לחלון כזה עם אפשרות גלילה ולבחור מה אני רוצה במקום ה 3 כפתורים שהיו לי. (צהוב, אדום ירוק) של ההפעלה מחדש, כיבוי והתנתקות. איך אני מחזיר את זה למצב של ה 3 כפתורים? תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן. קניתי נייד חדש עם ויסטה home premium sp1 64 bit, ואני מתחיל לעבוד איתו, ונכנס איתו לאינטרנט ואז כעבור מס' דקות קופץ לי ריבוע לבן עם הודעת שגיאה- צירפתי תמונה. אחרי שאני לוחץ ok הריבוע הלבן נשאר. אחרי 10 דק' הריבוע הלבן שוב קופץ (למרות שהוא תמיד ברקע של המחשב) הוא קופץ פתאום שוב לקדמת המסך אבל בלי ההודעת שגיאה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מישהו עם בעיה כזאת. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה מוזר מאד כי זה קרה לי יום אחרי שקניתי אותו ולא התקנתי משהו מיוחד.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. חלק מה-DVD שקיימים אצלי לא פועלים על ויסטה, והם פועלים ב-XP. לדוגמא, טרילוגית שר הטבעות (מקורית) ונהג מונית (גם מקורי). למרות שרוב ה-DVD כן עובדים. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  16. אני מתכוון היום להתקין WINDOWS 7 64BIT. ואני רוצה להכניס את ההארדיסק החדש שקניתי ולעשות RAID 0. שני הHDD הם Seagate 32mb 500GB כך שיווצר טרה במהירות גבוה, אני גם מגבה הכל על כונן נייד כל הזמן אז האובדן לא מפריע לי. ראיתי שצריך את כל הקטע של הדרייברים בהתקנה של הווינדוס ואין לי כונן דיסקטים, מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by dbx22,

יש לי דבר כלשהו שאני רוצה להתקין וכשאני מנסה להתקין אותו נפתח לי חלון דוס קטן וישר נסגר יש לציין שזו הסיבה שפרמטתי את המחשב וזה היה גם לפני הפירמוט. מה לעשות? תעזרו לי בבקשה אני כבר נואש... תודה...

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  18. אז ככה אני לא רוצה לפרמט את ה windows שלי רק בגלל הבעיה המוזרה ביותר הזאת, בעבר התקנתי תוכנות של מצלמה שעושות כל מיני אפקטים אז צצה הבעיה הזאת.. שאני מפעיל מצלמה לא משנה מה,תוכנות מסרים או הכל.. זה מראה לי פסים מוזרים כאלה כמו של טלויזיה.. הינה תמונה : אין לי שום תוכנת מצלמה יותר של אפקטים וחיפשתי הרבה במחשב... אני כבר אובד עצות,סרקתי עם עשרות תוכנות של אנטי וירוס,ושל ספוויאר... פשוט עשרות. ניסיתי גם להחליף מצלמה וזה לא עזר תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by yh992,

שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by Aviram,

אז ככה, יש לי קספרסקי 6, שכמעט כל דבר מפריע לו והוא נותן הודעה שזה וירוס כמו torjan, כאלה דברים... לא נראה לי הגיוני שבתוך ה-mp יש לי וירוס (הוא כל הזמן אומר את זה, אני לוחץ skip עד שהוא שותק... טוב זה לא הבעיה, יש לי בעיה אחרת... בmp שלי יש קובץ בשם copy.exe שהוא מתלונן עליו כמו שאמרתי, ויש לי בעיה שמזכירה את השם שלו.. אז אולי הוא קשור אני בא להתקין turbo pascal בתמימות, הקספרסקי פתאום מתקיף אותי בצעקה שלו (מי שמשתמש בתוכנה יודע למה אני מתכוון), אני לוחץ delete שוב ושוב עד שזה נגמר. אחרי זה אני בא לפתוח ממש במקרה את כונן C, הוא רושם לי בהתחלה הודעה access is denied, משהו כזה... חשבתי שזה בגלל שאני באמצע ההתקנה של הפסקל שגם ככה לא עובדת לי, אז פשוט סגרתי אותה, ואני עדיין …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by erjerjerj,

כאשר אני נמצא תחת משתמש השייך לקבוצת users (כלומר משתמש מוגבל) המסך לא נכבה כעבור הזמן שהוקצב לו להכבות. כאשר אני עובד במשתמש admin המסך נכבה, כמו כן תחת המשתמש המוגבל אין גישה לשינוי הזמן עד כיבוי המסך, וניתן רק לצפות בהגדרה בלי לשנות אותה. עידכנתי דרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס מסך, ובטלתי את כל התוכנות הפועלות ברקע. אם לא ניתן לתקן את הבעיה, האם קיימת תוכנה שמכבה את המסך כעבור זמן מסויים שתוכל לרוץ ברקע? חשוב שלתוכנה יהיה הגדרה של זמן לפני כיבוי המסך ושזו לא תהיה תוכנה שמכבה את המסך רק כאשר נותנים לה פקודה ישירה לכבות אותו. בתודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

לא מצאתי תיאור טוב יותר מאשר "אדיש". הווינדוס פשוט נהיה אדיש, אני מנסה לפתוח תוכנה, אך היא לא נפתחת, אני מנסה שוב כמה פעמים ובפעם החמישית היא נפתחת, במקרה הטוב. יש תוכנות שבכלל לא נפתחות. עכשיו, זה לא שהווינדוס פועל לאט, הוא פועל כרגיל, אבל התוכנות פשוט לא נפתחות, כך גם הסרה של תוכניות. בכל מקרה, ביצעתי בדיקה של וירוסים- אין. בדיקת Ad Aware- תקין. ניסיתי לשחזר את המערכת לכמה נקודות קודמות אך כולן לא מאפשרות לי לשחזר. יש מצב שזה קשור לאיחוי דיסק או משהו? בכל מקרה אני אשמח להארות כי אני לא יודע מה עוד יכול לגרום למצב החדש והמעצבן הזה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. היי חבריה, התקנתי וינדוס 7 ultimate ,אחר ההתקנה המחשב בהדלקה עולה מסך כחול עם סריקה ,מאתחל מחדש ומבצע תיקון אתחול שכמובן לא עוזר לוח אם אינטל dp35dp זיכרון 3 גיגה כרטיס מסך nvidia 8500 יש פתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. במשהוא שנקרא MASSANGER המסנג'ר שלי לא עובד כיביתי אותו שהוא לא יעלה בהתחלה אבל אני כל הזמן מקבל הודעות על מיני פירסומות משונות. מה זה? ואיך אני עוצר את זה? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  25. ערב טוב Windows Explorer הפסיק להציג את כל הפרטים הכלולים ב ID3, לאו דווקא ב MP3 אלא גם ב WMA, גם כשאני נכנס למאפיינים, סיכום, מתקדם לא מופיעים הפרטים. אני בטוח שהפרטים נמצאים מעצם העובדה שכל תוכנה אחרת קוראת אותם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.