עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ag43,

יש לי מחשב חדש שמחובר ברשת למחשב פנטיום 3 המשמש כמנהל הורדות וחיבור לרשת למחשב החדש. הבעיה היא שכאשר אני פותח RAR רציני או סתם מעתיק קובץ "כבד" החיבור "נסתם" ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט במחשב החדש. ברגע שאני עוצר את ההעתקה הכל עובד מצויין. האם יש אפשרות לשמור רוחב פס מסויים לחיבור האינטרנט בין המחשבים? המשחב הישן מריץ XP PRO והחדש 7 ULTIMATE. אני לא מעוניין לחבר ראוטר.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by e-d-a,

אחרי שהווינדוס עולה לוקח לו איזה 3 דקות פלוס שיהיה אפשרי להתחיל לעבוד בו רצוף (כל הזמן הזה יש איקס על הנורטון אנטי ווירוס) זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום בזמן הזה לא לפתוח חייגן לא לפתוח מאפיינים של משהו וכו וכו וכו, ואחרי 3 דקות פלוס נשמע רעש כזה של בררר בררר מהכונן דיסקטים ואז אפשר להתחיל לעבוד רצוף על המחשב (וכאן גם נעלם הסימן של האיקס מהנורטון). וזה לא בגלל החומרה שלי כי יש לי חומרה די חדשה והמעבד שלי הוא עכשיו ב-oc של 3200+. הבעיה קורה גם שהכונן דיסקטים מנותק, הבעיה קורה גם בלי oc, הבעיה קורה גם אחרי שניתקתי את הג'אמפר מהכונן קשיח, הבעיה קורה גם בלי הנורטון. למישהו יש רעיון, בקשה אני כבר מתוסכל מזה. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי, אז ככה.. אני לא מבין את כל הקטע של הדיסקט בתהליך ההתקנת הווינדוס... יש לי לוח אם Abit IB9 ואמרו לי שכדי שיהיה אפשר להתקין ווינדוס עם הלוח אם שלי אז צריך גם את ה-CD וגם דיסקט מסויים... לא הבנתי מה אמור להיות בידיוק בדיסקט הזה... אז אשמח אם תסבירו לי למה אני לא יכול להתקין ווינדוס רגיל (עם CD בלבד...) ובמקום זה להכניס דיסקט עם איזה קובץ כדי להתקין או לפרמט... אשמח להסבר איך מתקינים מערכת הפעלה עם דיסקט+דיסק... והאם יש איזושהי אפשרות להתקין ווינדוס בלי הדיסקט המעצבן הזה... תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by DeMoney,

האם אני יכול שיהיה לי על מחשב אחד גם וינדוס 98 וגם וינדוס אקספי? ואם כן האם אני פשוט מכניס את הדיסק של וינדוס 98 ומתקין? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by shynet,

אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להתקין בו XP 32 BIT ו VISTA 64BIT, בכאילו DUAL BOOT.... האם יש בזה חסרונות? חוץ מהאקסטרה מקום, ומחיצות מפוצלות...? או שאין בזה חסרונות חוץ מהנ"ל? ממה שאני יודע [וחושב] לא אמור להיות עוד חסרונות כי המערכת הפעלה השנייה לא פועלת באותו זמן שהשנייה רץ, ככה שהיא אינה תופסת משאבים, ורק גוזלת מקום, אלא אם אני בוחר להפעיל אותה [ואז המערכת הפעלה השנייה אינה מופעלת]... יתרונות? ניסיון בשני המערכות הפעלה... וכול התוכנות שאני זקוק להן יפעלו... חסרונות..? פחות מקום אכסון, מחיצות מפוצלות... יש עוד חסרונות?

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by creative,

המחשב שלי נכבה כל 30 דקות בערך ליתר דיוק עושה RESTART מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה??

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. Started by רומן גרוס,

יש לי מערכת הפעלה VISTA במחשב אחד ושכחתי את הסיסמא שלה איך אפשר לבטל סיסמא או לגלות סיסמא ששכחתי ? רשום " מחשב מוגן בסיסמא " אבל אין לי מושג מה הסיסמא . ראיתי פעם מישהו שעושה משהו ואז הוא עולה על הסיסמא בקלות

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. Started by Googleness,

מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 64 bit יש לי 2 עדכונים אחד: Realtek - Network - Realtek PCI GBE Family Controller Download size: 152 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpdate: Realtek Network software update released in May, 2009 More information: [url]http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=20273886[/url] Help and Support: [url]http://support.microsoft.com/select/?target=hub[/url] והשני: Ralink Technology Corp. - Network - Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card Download size: 283 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpda…

9. Started by Sting,

יש לי כאן מחשב של מישהי שחסום ע"י סיסמאת administrator, היא אמרה שפרצו לה אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא. בכול אופן האם יש דרך לעקוף סיסמאת administrator ?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by matbuha,

היי כולם, ניסיתי היום להתקין את מערכת ההפעלה Windows Vista ultimate וקיבלתי בהתקנה את ההודעה הזאת: Windows could not update the computer's boot configuration. installation cannot proceed בדקתי אם המחשב שלי כשיר להתקנת ויסטה דרך ה- Windows Vista upgrade advisor של מיקרוסופט ואני יכול להריץ את מערכת ההפעלה בלי בעיות (לפיהם). מה אני עושה ???

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by BloodyW,

האם עדיין יש או אמורה להיות ירידה בביצועים בויסטה אחרי התקנת SP1 לעומת XP? יש לי 64 ביט עם 2GB ראם. זה משנה או לא ממש? כדאי לשדרג ל-4GB? או שזה תלוי בכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. חבר'ה אני חייב עזרה, אני ממש משתגע Windows 7 Home Premium 64 bit הגיעה מותקנת על הנייד (אסוס). קינפגתי מקלדות באנגלית ועברית (ב-Region and Language ב-Control Panel). יש לי את המחשב כבר מעל חצי שנה, ורק לאחרונה (חודש בערך) התופעה המוזרה הבאה התחילה: אחת לכמה ימים (לאחרונה זה נהיה ממש כל יום) פתאום מתווספת לי השפה הסינית לרשימת השפות במערכת. בסרגל השפות אני רואה EN, HE ואז גם CH. השפה הזו *לא* מופיעה ב-Region and Language, כלומר כשאני נכנס לתפריט כדי לראות האם המקלדת הסינית מופיעה שם - היא לא! היא מופיעה רק בסרגל. כמובן שכשאני מנסה לעבור מעברית לאנגלית, אני עובר דרך CH וזה ממש מטריד. רק Restart מסדר את המצב, עד הפעם הבאה. חשבתי שאולי איזו אפליקציה גורמת לזה לקרות,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, שדרגתי את מערכת ההפעלה ל- windows 10 לפני כמה ימים, ובחלון של ההתראות מופיעה לי ההודעה "אנו זקוקים לעזרתך כדי לסיים הוספת תכונה, הקש כדי לתקן". כאשר אני לוחץ על ההתראה, נפתח חלון של רכיבים אופציונליים, ולא מופיע שום דבר שקשור להודעה. (מצ"ב צילומי מסך) ההודעה מופיעה שוב ושוב, וזה מטריד. ניסיתי לחפש פתרון ברחבי הרשת ללא הצלחה. אשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום קניתי מחשב חדש וקניתי מערכת הפעלה שהיא שדרוג וינדוס 7 אולטימט 64 ביט (הדיסק החוקי שקונים מהסתדרות המורים). כדי להתקין את מערכת ההפעלה, צריך שתהיה מערכת הפעלה חוקית פועלת על המחשב (אקס פי או ויסטה תואמת שפה (עברית או אנגלית) וכן תואמת 32 או 64 ביט של דיסק השידרוג). לצערי, נתקלתי בבעיות הבאות: 1. לא ניתן להתקין אקס פי או ויסטה על המחשב החדש (שניהם דיסקים חוקיים), שניהם מקבלים מסך כחול באופן עקבי מספר דקות לאחר תחילת תהליך ההתקנה. באקס פי כותב על בעיה ב pci.sys ושלל הודעות נוספות. אני משער שזה בגלל שהדיסק הקשיח הוא SATA. בלוח האם אין אפשרות להתקין דיסק IDE. לוח אם gigabye h67ma-ud2h-b3., מעבד אינטל I5 2. ניתן להתקין את דיסק השידרוג לוינדוס 7 כהתקנה נקיה בלבד אך אז לא …

• 7 תגובות
    • 8k צפיות
  15. כשבאתי להפעיל איזשהו סרטון הוא פתח לי חלון שיחה ואמר לי YES \ NO ועוד משהו לא זוכר...זה היה החלון שפעם ראשונה המדיה פלייר מבקש רשיון לתוכן שמופעל...אמרתי כן וכנראה שהרשיון נשמר...השאלה שלי איך אני יכול למחוק כל זכר מהרשיונות האלה ? (אני לא מבין את המקרה והעניין כ"כ טוב לכן לא יכלתי לנסח טוב ותר)

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by mulderfox,

מערכת ההפעלה לא עולה. נתקעת באמצע עליית הדרייברים (במסך הגרפי). הרצתי PARTITION MAGIC והוא הודיע שיש אכן תקלה במחיצה (error code 1516) שאפשר ותיפתר ע"י הרצת CHKDSK. הבעיה היא, שהBOOT לא מגיע לנקודה שבו הוא יריץ את הCHKDSK (העליתי במצב SAFE MODE + COMMAND PROMPT והפעלתי CHKDSK אבל הוא מודיע שזה ירוץ בRESTART הבא). למישהו או מישהי יש רעיון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי בעיה שאף אחד לא יודע מה הבעיה. אני נכנס לאתר אני יורד עם הגלגלת של העכבר למטה והתמונה יורדת לעט לעט מי למעלה למטה זה לוקח 3-4 שניות זה מחשב חדש! רק קיבלתי אותו זה קרא מה יוכל להיות הבעיה? יש סיכוי שזה בעיה של חומרה? עכשיו המחשב אצל התכנאי ואף אחד לא יודע מה הבעיה הם עושים FORMAT ... אתם יודעם מה הייתה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by blackbimer,

???? ?ג???????? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. שלום רב, אני מתלבט כבר זמן רב מהו הוינדאוס שכדאי לי להשאר איתו עכשיו לתווך ה"ארוך" אפשר לומר. אני שחקן כבד של המשחק המוכר "Microsft Flight Simulator X" וכמו שרובכם יודעים הוא אחד המשחקים הכבדים ביותר כיום.(למי שרוצה להנות מהמשחק בצורה הרצינית).הייתי רוצה לדעת איזה וינדאוס אתם ממליצים לי: 1)Vista Ultimate 64 2)Windows Xp 32 המראה לא כל כך משנה לי למרות שלא הייתי מתנגד למראה של ויסטא<. (אני עומד לפני פורמאט זירו והייתי רוצה לדעת מה כדאי להתקין) תודה רבה מראש לעוזרים ???

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by aviz,

אני רואה וכותב מצויין בעברית , אבל משום מה כשאני מוריד קבצי txt שכתובים בעברית אני מקבל אותם תמיד בגיבריש. לפי דעתי זה בגלל שהם מקודדים ב ansi במקום ב utf-8 אבל איך אני יכול לשנות את ההגדרה הזאת בתור ברירת מחדל ? תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by POD,

היי, אני מעוניין ליצור IMAGE, על דיסק, שמורכב משני IMAG-ים. אחד מעלה את המחשב ב-DOS והשני ב-LINUX. שניהם בנפרד עובדים כשאני צורב אותם על הדיסק. יש ברשת הרבה תוכנות שעושות את זה, אך כולן מיועדות לדיסק און קי. ניסיתי עם MagicISO, אך ה-IMAGE של ה-LINUX לא עלה :( אני חושב שיש יותר אופציות ב-LINUX מאשר ב-WINDOWS, אך אולי מישהו מכיר תוכנה, חוץ מ-MagicISO, שיכולה לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ronin13,

מישהו יודע עם זה מכיל גם דיסק של 32 ביט? למיטב ידיעתי גרסאות RETAIL מכילות את שני הדיסקים (32 ו- 64) תודה.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  23. היי יש לי מחשב נייד לנובו עם win 10 pro education לאחרונה כאשר אני מנסה להפעיל אפליקציות מסוימות אני מקבל הודעת שגיאה the application was unable to start correnly (0xc0150002) יש הסבר באתרים שונים על בעיה במערכת הקבצים של המערכת הפעלה מיקרוסופט ממליצה לעדכן את המערכת ולהריץ איזה שהיא תוכנה בדיקה ללא הצלחה מישהו מכיר את התופעה והתשובה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by דני מלכה,

למישהו יש מושג למה ב photos ב whbdows 10 אני מזין סרטונים קצרים לstoryboard אבל בסרטון הוא מריץ הכל מבלי להתחשב באורך שהגדרתי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.