עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 4NADAV,

שלום לכולם, מקווה שזה בפורום הנכון. לאחרונה הופיע אצלי תוכנה שנקראת REMOTE DESKTOP CONNECTION, שהיתה מוסרת [ HIDDEN ]. לא אני הורדתי אותה זה בטוח, פרצו לי למחשב? נסיון לפריצה? מה עליי לעשות. תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gimdy,

מה ההבדל בין המצבים ? מה המחשב עושה שהוא נמצא בכל אחד מהמצבים (עובד כרגיל.. נאמר הורדות.. השמעת שירים וכדומה ...)

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by דניאל99,

אני מנסה להתקין ווינדוס XP על דיסק 500GB שמחולק לשתי מחיצות, כשעל אחת מהן חומר חשוב. הווינדוס מזהה דיסק של 130GB עם מחיצה אחת. אני יודע ש SP1 פותר את הבעיה, אבל האם יש דרך להתקין את הווינדוס מהדיסק שברשותי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eyalha,

אהלן, פירמטי את המחשב (ומחקתי כל זכר למה שהיה בו) והתקנתי עליו ויסטה עברית.. הקצאתי כונן © שעליו הותקנה מערכת ההפעלה וכונן (D) שתיכננתי שבו יהיו כל הקבצים / תמונות / מסמכים וכו'.. בויסטה יש כבר תיקייה שכוללת בתוכה תיקיות של תמונות מסמכים וכל אלה ואופציה זו הייתה נוחה לי מאד, בגרסה הקודמת של המחשב שלי זה היה בתיקייה נפרדת ממערכת ההפעלה.. (אני לא זוכר איך העברתי) עכשיו פשוט אין אפשרות להעביר את התיקיות לכונן אחר.. איך להעביר? מקווה שהבנתם למה התכוונתי..

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  5. שלום לכולם, לשכן שלי יש בעיה במחשב הנייד יש לו hp pavellion 6208nr עם ויסטה sp1 ויום בהיר אחד אחרי הדלקת המחשב הוא נתן הודעה שיש בעיה כלשהיא בהתחברות ומפנה אותי ל event log service שלא עולה. טיילתי לאזור ה-services כי הנחתי ששם הבעיה ואכן כמה שירותים שאמורים לפעול (נראה לי לפחות) לא פעלו ושניסיתי להתחיל אותם הוא נתן לי הודעת שגיאה מספר 1068. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר הבא: http://support.microsoft.com/kb/827328 אבל ניסיתי כבר מקודם להפעיל אותם ואו שזה נותן לי הודעת שגיאה או שזה אומר שזה הפעיל אותם והם מיד ניכבו כי אף תוכנה לא השתמשה בהם. התקלה הזאת באינטרנט גם השביתה (או הושבתה) את החומת אש ואת הסורק אי-מיילים של AVG (לפחות אלה הדברים ששמתי אליהם לב). כל עזרה תתקבל בב…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Barni,

כל פעם שאני רוצה לכתוב באיזה שדה באינטרנט ואני רוצה להעביר מאנגלית לעברית אני עושה את השיפט + אלט כרגיל הסמן מתהפך אך ברגע שאני לוחץ על אות כלשהיא הוא חוזר לשפה הקודמת אז אני צריך ללחוץ למטה על הסרגל שפות ולשנות זה מעצבן מה עושים עם זה?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by stlior,

שלום! אז הכנסתי את הדיסק של וונדוס, איתחלתי איתו את המחשב, ופירמטתי את הכונן שבו היה מותקן וינדוס מקודם. אחרי זה המחשב עשה ריסטרט, והגעתי למסך הכחול ההוא שממנו אמורה להתחיל ההתקנה של ויונדוס. אבל אני תקוע במסך הזה! אני פשוט רוא מסך כחול ועכבר באמצע ושום דבר לא מתקדם. המחשב שלי בעצם חסר שימוש כי בכל פעם שאני מדליק אותו הוא מגיע למסך הזה. ניסיתי לפרמט שוב את הכונן ולהתקין שוב, אבל בדיוק אותה בעיה. יש לכם רעיונות? אה כן, לפני זה בטעות התקנתי את וינדוס על מחיצה אחרת בHD,זה עבד טוב, אבל אז רציתי להתקין מחדש במחיצה שבה רציתי להתקין מההתחלה, ואז קרתה הבעיה. יכול להיות שזה קשור? תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by Gil80,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט. אני יכול לראות עברית באתרים ולכתוב בעברית בתוכנות אופיס אבל: 1. ישנם אתרים שמציגים פרסומות או באנרים (לא פלאש) ורואים רק ריבועים במקום עברית. 2. תוכנות כמו ווינאמפ לא מציגות עברית בכלל. רק ג'יבריש. בעידכונים של ויסטה, ישנה אופציה להוריד עברית. ההורדה מסתיימת אך באמצע ההתקנה של העידכון, המערכת מפסיקה ומודיעה שהיא נכשלה להתקין את העברית. הורדתי את הקובץ EXE של העברית לויסטה ודאבל קליק על הקובץ ושום דבר לא קורה. האם מישהו נתקל בדבר דומה? ישנם הגדרות לא נכונות אצלי שאני לא מודע להם? יש פיתרון בכלל? אשמח לכל עזרה, גיל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by adam99,

שלום! יש לי בעיה עם הווינדוס, כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד אחרי הפסים הכחולים ואז יש מסך שחור וככה הוא נשאר. עשיתי תיקון לווינדוס וזה לא עזר, הוא עולה במצב בטוח אבל לא ב Last Known Configuration... מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by gimdy,

i insalled windows xp and since i cant write in hebrew the windows is in the english version

11. Started by gif,

היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. בכל עליית מחשב נעשית לי בדיקת CHECK של כונן D שלי, הדבר קורה אחרי עליית הלוגו של XP ולוקח כדקה (בתנאי שלא לחצתי על מקש כלשהו שאז זה מבטל את זה). רציתי לדעת איך להפסיק את זה ע"מ שזה לא יקרה לי באופו אוטומטי בעליית המחשב. תודה לעוזרים.

13. Started by motogt,

הבעיה אצלי ככה, אם אני פותח קובץ טקסט בעברית הוא מופיע בג'יבריש. ואני לא יכול לכתוב בעברית, מופיעים אצלי סימני שאלה. אבל אם אני פותח קובץ וורד בעברית אז הכל תקין. חשוב לציין שהבעיה היא רק בקובצי טקסט , כל שאר התוכנות במחשב קוראות עברית באופן תקין. שאלתי היא איך לסדר שאוכל לכתוב גם בקובץ טקסט בעברית? תודה

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  14. Started by gimdy,

אני עושה בהגדרות של הBIOS שיעלה דרך הCDROM וכל דיסק התקנה שאני מכניס והוא אומר לי Please press any key to boot from cd אני לוחץ והוא כאילו לא קולט שאני לוחץ וממשי ך להעלות כרגיל ( לא נכנס לפרימוט והשאר ) מה עושים ? זה בעיה בכונן דיסקים (לא נראה לי כי הוא קרא לי את כל הדיסקים שהכנסתי ..)

15. Started by omri123,

יש לי מחשב חדש 4GB זיכרון, רציתי לברר מהם בדיוק הבעיות עם התקנת XP והאם כדאי לי להתקין XP 64 BIT. מה המודעות ל64BIT בדרייברים ובשאר דברים העלולים ליצור בעיות.

16. Started by nemo,

ניסיתי לפרמט את המחשב ואחרי שעשיתי BOOT FROM CD אז ההתקנה של הווינדווס החלה ואז הופיעה שגיאה: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disc related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. Setup cannot continue. To quit setup, press F3. מה הבעיה ?? איך אפשר לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדווס מחדש?? (חשוב לציין שכונן אחד אני כן צריך לשמור ולפרמט רק כונן אחד C) עשיתי את הכל לפי המדריך: http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 תודה

17. Started by LIOR42,

האם ישנה אפשרות של חלוקה למחיצות לפני ההתקנה ב-WINDOWS XP

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by haim85,

אני רוצה למחוק תסרבס פאק 3 ולא יודע איך אין אותו בהוספה והסרה הוא מותקן לי עם הווינדוס שהתקנתי ..אז יש אפשרות למחוק אותו בדרך כל שהיא?

19. היי אנשים, אני זוכר שכבר ראיתי את הדבר הזה שכל המערכת הפעלה נכנסת לכמו זום... ואם למשל אני רואה את שורת ההתחל למטה, אני לא רואה את ה"מחשב שלי" למעלה אז אני צריך להרים את העכבר למעלה, ואז כל המסך מתפס למעלה... ואז אני רואה את "המחשב שלי" אבל לא רואה את שורת ההתחל למטה. בקיצור, אני בתוך ZOOM IN . איך מבטלים את זה? (אני זוכר שכבר ראיתי את האופציה אני פשוט לא זוכר איפה) תודה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  20. אהלן. יש לי מחשב חדש, מותקן עליו VISTA ULTIMATE 32bit: Intel Q9400 Corsair 4GB DDR2 kit 800MHz WD 250GB 16mb x 2 Thermaltake 650W ToughPower QFan MSI P45 Platinum nVIDIA GeForce 9500GT 1GB כל הדרייברים מעודכנים. והבעיה..: בהתחלה היו בעיות של DUMP שנגרמו מהגדרות שגויות של ה-RAM בביוס, זה סודר. מאז שההגדרות בביוס סודרו - יש סט אחר, חמור יותר, של בעיות DUMP. הווינדוס לא מצליח לעלות כל עוד יש משהו מחובר אליו ב-USB, ואם הוא מצליח, כדקה לאחר מכן הוא יעשה DUMP גם כן. אם הדלקתי את המחשב בלי חיבורי USB בכלל, ורק לאחר שהווינדוס עלה התחלתי לחבר אותם - הכל יהיה בסדר, עד שאנסה לעשות ריבוט מבלי להוציא את החיבורים. חשוב לציין שקשה לי להאמין שמדובר בבעיה בחומרה - הכל עבד בסדר ועובד בסדר …

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by אבשה,

תראו יש לי מפרט שהכנתי ואני הולך לקנות אותו ורציתי לדעת אם לא יהיה לו שום בעיה אם יהיה לו XP ולא משהו אחר יש לי מסך 22' של AOC והנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤384 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר:…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by YemeniteCamel,

אני לא מצליח להפעיל את החיפוש בווינדוס XP. אני לוחץ על הכפתור ובצד מופיע רק הכלב (של העצות), בלי שום אפשרות חיפוש. זה נורא מוזר. מה הבעיה יכולה להיות? כיצד ניתן לטפל בזה? לתשובתם אודה. מצורפת תמונה של המצב -

23. Started by jackok111,

גודל הספרייה windows הוא כ- 14GB (!!). כמו כן כל הזמן הגודל הולך ועולה... א. האם אפשר לצמצם את הגודל הזה ? ב. האם הורדות העדכונים נשמרים במחשב, אם כן איפה והאם אפשר למחוק אותם. אציין שיש לי vista ultimate. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by jackok111,

חברים, יש לי מחשב שמותקנת בו ויסטה ואני רוצה להתקין עליו XP. כמובן שוינדוס לא מאפשר לי. איך אני מבצע פרמוט לכונן C(כונן מערכת ההפעלה) ומתקין בו XP ? כמו כן, יש לי כונן אחד שמחולק לשלוש מחיצות (partition). האם פרמוט C יגרום לי לאבד את כוננים D ו- E ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים