Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי WIN7 כאשר מפעיל גאדג'טים שונים על שולחן העבודה הם מופיעים לי גם מעל כל חלון שאני פותח. למשל שפותח דפדפן או חלון של תוכנה כלשהיא הם מופיעים מעליה. ניסיתי למנוע זאת ע"י ביטול האפשרות שהגאדג'טים יהיו מעל החלונות דרך Properties אך ללא הצלחה. למי יש פתרון? --- דבר נוסף : יצרתי כמה תמונות כמצגת בקבצי GIF שאמור להיות על הדסקטופ, אך ב WIN7 התמונות לא מתחלפות. ב XP זה עבד. איך ניתן לעשות זאת גם ב WIN 7 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כשאני עושה alt+tab שזה אמור לעבור מחלון לחלון - לא עובד כנ"ל לגבי כפתור ה windows +d\m (שאמור למזער) זה התחיל פתאום לפני כמה ימים... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אז איך הויסטה ביינתים? יש סיבה לעבור מהXP? אני מתכוון בעקר מבחינן יציבות תאימות. עם הדרייורים החדשים של NVIDIA ו הכל....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64BIT והוא מוגדר שאחרי 10 דקות שלא נוגעים במחשב הוא יכבה את הצג. (בהגדרות צריכת חשמל) הבעיה היא שכאני לוחץ על העבר או מזיז אותו כדי להחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה וניתן להזיז את העכבר לכ-10 שניות ואז אי אפשר יותר להזיזו והכל קופא ויש צורך בריסט כדי להחזיר את המערכת לפעולה. איך לתקן את בעיה זו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום הורדתי עידכון מהאתר של וינדוס שהעידכון כנראה פגע בכרטיס הקול שלי וכרגע אני שומע רק קולות מלוח האם מה עושים בכדי לסדר את זה? הכרטיס שלי זה הAC97 תודה ???
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למשל עכשיו יצרתי יוזר X בווינדוס XP, עיצבתי את השולחן עבודה יפה, יש לי קיצורי דרך משלי שם, רקע וכד'... אחרי מספר חודשים יצרתי יוזר חדש בשם Y, איך אני "מעתיק" את העיצוב וכל הקיצורים שהיה לי ביוזר הקודם ? חשוב לציין שהיוזר X לא נמחק. פשוט עבדתי מספר שבועות על יוזר של חבר בעבודה ועכשיו אני רוצה להעתיק הכל ליוזר החדש שפתחו לי... יש לי את הסיסמא של שני היוזרים. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מה הייתם מתקינים במחשבה שזאת המערכת האולטימטיבית למחשב שלכם.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לצין שאין בעיה במסך כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה צבעים הכול רגיל ושאני נכנס למשתמש שלי אני רואה אחרי שהוא נטען הכול הופך לשחור לבן ... ד"א ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... מה לעשות כי ברור שזה לא מהכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
there's no hebrew in the regional and speech settings at control panel.... HELP
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי 256 DDR והרבה פעמים שאני מפעיל את המחשב אני מסתכל ב-ASUS PROBE והוא מתמלא ל-90% כשהאינטרנט פועל דבר נוסף אתקנתי את AD-SPYWARE וSPY BOT (אלה העצות שנתנו לי פה באתר)ומאז זה קופץ ל90 ולפעמים 80 וביטלתי את התוכנות (כמו: SAVE וכאלה שמעיקים) דרך mscomfig והזיכרון שלי משתולל.... מה לעשות?
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי win xp , ושאני נכנס למנועי חיפוש כמו וואלה ודומיהם, כאשר אני בא להקליד ערך כלשהו לחיפוש הפונט יוצא לי ג'יבריש, לא משנה כמה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. מישהו נתקל בבעיה דומה ?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
-
משהו מכיר תוסף שיראה לי טמפ' של הרכיבים אבל שלא יהיה תלוי בתוכנה אחרת? כי ה multi sensor מציג את הטמפ' רק כאשר ה EVEREST רץ ברקע
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי חבר בן 30 והוא קנה מחשב חדש הוא רוצה להתקין SP2 דרך מיקרוסופט בעידכו8נים האוטומטים וכשהוא מתקין הכל.. בסוף המחשב עושה ריסט.. וכשהוא נידלק הוא מגיע למסך השחור שכתוב WINDOWS XP והוא ניתקע באמצע, כלום לא זז. אני לא מבין למה?! ואז כדי שאני יצליח להיכנס למחשב כיאלו בלי שהיתקע לי המחשב בהתחלה במסך השחור אני אפילו לא מגיע למסך הכחול של הברוך הבא אז אני צריך להיכנס דרך הסאפ מוד ומישם להסיר תSP2 וזהו. נישאר לי SP1 . תעזרו לי בבקשה אם יש פיתרון לזה אני אודה לכם מאוד!
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אהלן ברגע שאני מדליק את המחשב, הוא עולה ומציג לי את ה USER שלי עם התמונה וכל זה.. איך אני יכול לעשות שפשוט יעלה אוטומטית ויכנס ל USER הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס xp sp2 חוקי אבל אחרי איזה עידכון הוא עשה שאני אצתרך ללחוץ על השם משתמש בשביל להיכנס למחשב יש לי שם משתמש אחד והוא בלי סיסמא הנה תמונה של המצב: הבנתי ממישהו שיש איזה פקודה שרושמים בהפעלה מישהו יכול לתת לי אותה תודה רבה לעוזרים אלי. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אם אני עושה קליק ימני על תקיה אני מקבל יותר מדי אפשרויות שאני בכלל לא צריך יש אפשרות שבה אני ידלל(ימחק) אותם וישארו רק מה שאני צריך הינה תמונה למה שאני מתקוון [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני יודע שניתן למפות כפתורים מיוחדים (וגם רגילים של המקלדת....) יש לי כמה כפתורים למעשה 3 ... למחשבון,דואר,וFIREFOX ....ברצוני להחליף אחד למצב של SLEEP ... כתובת ה REG כמו שיודיע לי הוא ... יש לי את זה.... http://www.usnetizen.com/fix_capslock.php משהו מכיר את זה ..
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נתקלתי את בזה כמה פעמים ולא הצלחתי לעקוב אחרי התוכנה שגורמת לזה, כרגע אני עושה COPY או CUT אבל כשאני עושה PASTE זה לא מעתיק או מעביר, אין לי גם את היכולת לגרור דברים עם העכבר, אשמח לטיפ בעיניין. נ.ב. זה רק בווינדוס, פה למשל יכולתי לעשות את הפעולות הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי ויסטה עם מדיה סנטר ויש לי המון סרטים שמקודדים בפורמט MKV...את הפורמט הזה ספציפית המדיה סנטר לא מקבל למרות שפורמטים אחרים בהבחנה גבוהה הוא כן מקבל דוגמא:WMV HD הוא הריץ יופי...עד עכשיו הסתדרתי בצורה בינונית עם נגנים אחרים אבל בזמן האחרון זה ממש מעצבן אותי כי בנגנים הכפתורים קטנים ולא מיועדים לצפייה ממרחק של יותר מ-2 מטר...בקיצור חיפשתי קודאק או משהו אחר שיעזור לי לראות בכ"ז את הסרטים על המדיה סנטר אך לשווא...למישהו יש מושג איך לפתור את זה?תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מצאתי מחשב ישן במחסן עם WIN XP מקורי... רציתי לדעת מה הסיכוי שעם זה אוכל לקבל סריאל ל8.1 או ווינדוס 10 שאיתו אוכל להשתמש במחשב חדש שאקנה חודש הבא. אם זה אפשרי, איך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
לפעמים פתאום הוא הופך לממש איטי, לא יודע לאחרונה שאני לוחץ נגיד להפעיל סרט אז הוא פתאום ניהיה איטי טילים, אני עושה קונטרול אלט דיליט והוא עולה אחרי כמה דקות ואז אני רואה שה Explorer לוקח את כל ה CPU זה על 99 בערך.... מה עושים? זה קורה לי לאחרונה כל הזמן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים איך משנים את עליית המחשב- אני רוצה לבטל את מסך ה"יוזרים" רוצה שהמחשב יעלה ישר לדסקטופ.- גם כשהמחשב חוזר מתרדמת כיבוי המסך וגם כשאני מדליק אותו את הסיסמה של יוזר המנהל כבר ביטלתי מערכת ההפעלה היא XP HOME תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-