Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בחודש האחרון יש לי בעיה שבאה והולכת: הסאונד משתולל, המחשבון נפתח כל הזמן ועוד דברים דומים, ולפעמים בחלו הנוכחי נכתבות אותיות סתמיות. נראה שמשהו מדמה לחיצות על מקשים במקלדת (קיימים לחצנים עבור סאונד ומחשבון במקלדת) ובכל פעם שאני מנתק את המקלדת התופעה מפסיקה מייד. התדירות ממש משתנה - לפעמים שבוע אין כלום ולפעמים הדבר לא מפסיק במשך שעה רצוף, וגם איתחול המחשב לא משפע. אני מריץ גם adaware וגם spybot כמעט כל יום ומוחק כל דבר שנראה חשוד. אני סוגר כל יישום שאני לא מכיר, ושומדבר לא מזיז לזה. יש למישהו רעיון? קודם כל מה זה יכול להיות, ואז איך לטפל בזה? תוכנה שאני לא מכיר שסורקת יותר טוב? יכול להיות שאשכרה יש תקלה במקלדת (הדבר קרה לי גם במחשב הקודם, הנוכחי מלפני חודשיים, למרות שלא ס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי הארד דיסקים אחד של 4 ואחד של 30. בדיסק של 4 יש לי אקס פי ובדיסק של 30 מילניום ואז הבעיה התחילה נמאס לי מהמילנים אז מחקתי אותו את הקבצים שלו חשבתי שהטבלה (בהתחלה איזה ווינדוס אתה רוצה שהמחשב יעלה) תעלם אבל לא . פורמט לעשות אני לא יכול כי יש לי משחקים וסרטים בהארד דיסק הזה אז איך אני יכול להיפתר מיזה אולי מחיקת קובץ או משהו אז תעזרו לי בבקשה ?!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הצלחתי ליצור קיצור דרך ל FLIP 3D ב WIN 7 ...לשים אותו בTASK BAR .... אבל לא מצליח ליצור לו קיצור דרך מכיוון שאני נמצא בחלונית של קיצור הדרך ...PROPERTIES ..SHORTCUT אני לא יכול להכניס את צמד המקשים "WIN BUTTON + TAB " כי זה ישר מבצע את הפעולה עצמה לכן אי אפשר .... יש דרך לעשות זאת ? ולאחר מכן רוצה לצמד את הקיצור דרך הזה לכפתור האמצעי בעכבר ...גם זה , איך עושים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים... יש לי בעייה קטנה דבר א אני רוצה להגיד למודרטורים שלנו שמחר (חמישי) מנתקים אותי מהאינטרנט ולא אוכל לראות תשובה לכן כתבתי דחוף. אובכן השאלה היא היה לי מחשב עליו היו מוקנים חלונות XP. היום קניתי מחשב חדש ההארדיסקים תקינים האם אוכל להשתמש בXP שכביכול כבר מותקן עליהם או שעלי להתקין אותו מחדש?(ההארדיסקים מהמחשב הישן) תודה מראש... אנא ענו לי מהר[br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 16:56:47 מישהו? משהוא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ויסטה 64 ביט, מישהו יודע אם יש צורך בשינוי הגדרות בביוס לפני ההתקנה? יש ברשותי לוח של ג'יגהבייט. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, חיברתי טוסטר חדש שקניתי, לחשמל הפעלתי אותו וזה הקפיץ לי את החשמל בבית. לאחר כמה זמן, התפניתי לחזור למחשב (מפרט בצד), ראיתי שהוא כבויי (בגלל הפסקת החשמל), הדלקתי אותו ובאותו הרגע הוא כתב שיש בעיה במערכת הקבצים NTFS ושהוא מתקן אותה. אחרי התיקון הוא העלה את מערכת ההפעלה ולאחר מספר שניות מגיע לי מסך כחול (BSOD) ובוא כתוב שחסרים קבצי מערכת חשובים... עשיתי בהתחלה את התיקון שיש מובנה בלוח האם (בביוס), לא עזר. הכנסתי את דיסק ההתקנה עשיתי תיקון, התיקון הושלם בהצלחה (הגיע הזמן), הפעלתי את המחשב, הוא עבד כמו שצריך, היום בבוקר (6 בבוקר) הפעלתי את המחשב עוד פעם, אבל הוא כתב לי את אותה הבעיה (לא הבנתי למה), עשיתי תיקון עוד פעם, הבעיה הסתדרה, אבל מאז כל כיבויי של המחש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יותר משנה קיבלתי פה הדרכה בהמרת מערכת הקבצים של דיסק חיצוני מ- fat32 ל- NTFS : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 כעת אני רוצה לעשות בדיוק את הפעולה ההפוכה לגבי DOK לכן, על פי העיקרון הקודם, רשמתי את הפקודה הבאה: CONVERT N: /NTFS:FS אבל קיבלתי הודעת שגיאה של Invalid Parameter אם כך, מה עשיתי שלא היה בסדר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס ויסטה ויש כמה דברים שאני לא מבין אז ככה: דבר ראשון אני רוצה להפוך את הויסטה לעברית, הורדתי mui לויסטה אולטיימת ולא הצלחתי להתקין אותו, נכנסתי לאפשרויות שפה, ואז התן שפה, ושמה שהוא כתב בחר תיקיה שהשפה נמצאת שם, אז לא מצאתי את התיקייה כי הקובץ לא היה בתיקייה אלה הוא סוג של קובץ מיוחד כזה, אז מה שאני שואל אי אני הופך את הויסטה לעברית, כי לא הצלחתי עם הmui והלכתי לפי כל מיני מדריכים ועדיים לא הצלחתי. דבר שני: התקנתי את הויסטה ואני רוצה להשים את השעון בצד כמו בכל מיני תמונות שראיתי, כאילו שהשעון יהיה על הדסקטופ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש שיש עליו ווינדוס 10 חוקי למהדרין (הגיע מותקן עם המחשב הנייד). אני רוצה לפרמט את המחשב (יש לי SSD) אבל שיהיו 2 כוננים. מערכת ההפעלה על C ועוד כונן D. זה אפשרי ? איך עושים את זה ? אין לי דיסק התקנה או משהו. המחשב הגיע עם ווינדוס כבר עליו. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות דבר כזה? העכבר לפעמים זז טיפה בגלל רוח או משהו אחר ואז השומר מסך מפסיק או שהמסך נדלק מחדש או שזה יוצא ממצב שינה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 7 . כרגע הוא על כונן 160GB עם 8MB באפר, אני קונה עוד כונן 320GB עם 16MB באפר, השני אמור להיות יותר מהיר אז אני רוצה שהוא יהיה הכונן הראשי. האם אפשר פשוט להעתיק לתוכו את מערכת ההפעלה בלי להתקין אותה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, עשיתי אוברקלוק והמחשב עלה ונתקע על מסך שחור לפני שיש את הסמל של הXP כזה... אז עשיתי ריסט ואז עלה מסך שאומר שהקובץ NTOSKRNL.EXE נדפק... ואני רוצה לעשות לו ריפייר ואני לא מצליח.... אני אל יודע איך משתמשים בזה... ואני גם לא זוכר את הADMINISTRAITOR PASSWORD שקובעים בהתקנה איך אני יכול לגלות אותה? חייבת להיות דרך איזה קראק או משוה שיגלה לי את הסיסמה או יקבע ססמה אחרת.... אז בעצם הבעיה כרגע זה עם הסיסמא כי בשביל ריפייר צריך את הסיסמה... אם אני נותן לווינדוס לעלות עכשיו הוא בעצם עולה אבל הדסקטופ מתחיל להבהב ושניה יש תמונה ושניה יש מסך לבן כזה שאורמ משהו על ACTIVE DESKTOP ולא משנה מה אני עושה זה ממשיך להבהב... כמו מטומטם ביטלתי את האפשרות לסיסטם ריסטור אז אני לא יכול לעשו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אופציה לשתף קבצים או תיקייה ברשת של 4 מחשבים אבל שהתיקייה תהיה משותפת רק בין 2 מחשבים ספצייפים והשאר לא יראו אותה? מבחינת הרשאות זה בעייתי כי כולם זה EVERYONE אז מה עושים במצב כזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות עליכם שימו לב לתמונה המצורפת שמנהל המשימות ללא חלקו העליון. אני אמנם יכול לעבור בין התפרטים ע"י Tab אך ברור שזה לא אמור להיות ככה. אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לכך, אתם מכירים איזה טריק לסדר את זה? והאם זה באג מוכר בווינדוס XP? (אני יודע מנסיון עבר שהתקנת תיקון תסדר את הבעיה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם יש דרך מהירה יותר). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אח שלי קנה מחשב נייד LENOVO. והיום פתחתי הכל מהאריזה וכשהוא קנה אותו הם לא שמו ל וינדוס ברוסית לא שלו שפה הםם אמרו WINDOWS VISTA BASIC והיום הדלקתי אותו הייתי צריך להגדיר כל מיני הגדרות של הפעלה ראשונה של הוינדוס וזה שאל אותי עברית או אנגלית בחרתי עברית וזה רשם שאי אפשר יהיה לשנות את זה בקיצור הורדתי ממיקרוסופט רוסית MUI של 32 ביט ושל 64 ולא עובד וגם בהגדרות אזור ושפה איפה שאמורים לבחור איזה שפה להתקין אין את זה ובקיצור חיפשתי וחיפשתי וגיליתי שאי אפשר להתקין שפות בגירסה הזאת. עכשיו גם שמעתי על הLIP וקראתי על זה וגיליתי שזה רק לוינדוס באנגלית? וגם ניסיתי פה קישור של מיקרוסופט שהם נתנו http://www.microsoft.com/unlimitedpotential/programs/llp.mspx בחרתי MIDDLE E…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברס הרצתי חיפוש בכל מיני ואריאציות ולא מצאתי משו ברור לחלוטין.. אני מחפש אישהי המרה של הTHEME של VISTA RC1 כלומר האחרון ביותר, לXP אני רוצה את הTHEME האמין והתואם ביותר.. הדבר היחיד שחשוב לי הוא שאני לא רוצה להשתמש באף תוכנה חיצונית..(זיכרון זעום רק 256 חח) פשוט לקחת את הTHEME ולהפעיל אותו בתוכנה נגיד כמו הסטיילר של טיון אפ, שרק מפעילה את הTHEME על זיכרון נמוך.. באייקונים וכל שאר הפיצ'רים של ויסטה אני אטפל בעצמי.. אני צריך רק את הויזואל סקין...לא SHELL PACK מלא.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0 אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט. ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום. [בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן] אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מחשב חדש שרק הגיע והוא בצד.אני לא ממש יודע להתקין וזאת תהיה הפעם הראשונה שאני יתקין ווינדוס ודרייברים (לא לצחוק!) תלשם כך אני צריך את עזרתכם.... בהתקנת הווינדוס xp profesional : -איך אני הופך את ההארד דיסק שלי ל fat32? -ישנם עוד דברים שצריך לבצע חוץ מ next (במקומות שצריך)? -מאיפה ניתן להוריד את ה service pack 1 לווינדוס? (אמרו לי שזה מומלץ) -לפני שאני נכנס לאינטרנט יש משהו שצריך לעשות כדי שלא יכנס לי הוירוס (בלאסט) של ה xp? בהתקנת הדרייברים: -לוח אם:אני מאמין שלא אמורה להיות בעייה (abit is-7) -כרטיס מסך:הכרטיס שלי הוא sapphire atlantis radeon 9600 xt 128 ddr מאיפה אני מוריד דרייברים עדכניים ובטוחים לכרטיס? -כרטיס קול על הלוח(5.1 sound…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , נתקלתי בשגיאה 0xc000000e אחרי פעלתי לפי המדריך: ויצרתי מחיצת מערכת נוספפת יש לי עכשיו מערכת הפעלה כפולה , אחת עדיין עם השגיאה השנייה (החדשה ) עובדת רגיל . איך אני מסדר שתיהיה לי רק אחת והאם אפשר למחוק את הפגומה ולהשאיר את החדשה מבלי לאבד כלום ? אגב כשכתבתי את הפקודות bootrec זה הביא הודעות שגיאה שהקובץ הספציפי הזה לא נמצא או משהו כזה .. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פיספסתי תאפשרות להתחכם ולעשות שידרוג לגירסת הניסיון של W7 ....מיכוון שלא היה אופצית פירמוט,התקנתי את הגירסה המלאה בכונן C שבו היתה מותקנת גירסת הניסיון. ועכשיו יושבת לי בכונן C סיפרית WINDOWS OLD בגודל 61GB .....האם אין בעיה פשוט למחוק אותה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מישהי בעבודה שרוצה לאפשר למשתמש של הבן שלה בוינדוס לגשת לרשימת אתרים ספציפית בלבד הבנתי שצריך לעשות משהו שניקרא whitelist מישהו פה יודע איך בדיוק אני עושה את זה? בהגדרות הדפדפן (אקספולרר או כרום זה מה שהיא משתמשת) או עם תוכנה יעודית? אשמח אם מישהו יוכל להציע לי פתרון בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הגירסא האחרונה של הadobe reader שגם מותאמת לויסטה ואני לא מצליח להתקין אותה,המערכת מתחילה את צהליך ההתקנה ולאחר כמה שניות שהיא מסיימת לבצע התקנה ראשונית היא נותנת לי את ההודעה הבאה ובגדול .. http://aycu23.webshots.com/image/15422/2004912013940134216_rs.jpg אני "מנהל המחשב" אז אני לא רואה שזאת הסיבה וגם בדיסק שלי יש הרבה מקום מה הבעיה ?< תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה לפני יומיים התקנתי את bitdefender, אחרי הפעלה מחדש, "המסמכים שלי" נפתחים, אז אתם יודעים אולי מה לעשות כדי שהם לא יפתחו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקפיד לשמור על המחשב שלי באופן קבוע ולעדכן אותו כל הזמן. אני משתמש בESET, Windows Defender ובSpy-Bot ו99.99% מהזמן לא נמצאים וירוסים או רוגלות, כמו שאמרתי אני מקפיד לשמור על המחשב שלי. אבל מה שקורה זה שתקיעות ואיטיות מתחילות לתפוס אותו, מדי פעם הוא נתקע תקיעות זריזות ואף מגיע לתקיעות של 2-3 שניות ובהתחלה פתיחת חלון חדש התרחשה שניה וכיום אני צריך לחכות שניות על שניות עד שנפתח חלון אחד לפחות. גם כן ההדלקה של הווינדוס עצמו ניהיה איטי יותר אז כיביתי כמה מהתוכנות שנדלקות בריסטארט והמצב לא השתנה. איך אני מוצא את גורם האיטיות ומטפל בו? אשמח לעזרה, המחשב משמש לעבודות רבות ואסור שהוא יהיה איטי. ------------------------------- עכשיו זה בטוח לחלוטין, יום חמישי אני מקבל עותק מקו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש המון מדריכים ברשת המסבירים כיצד ניתן כן לגרום לויסטה 32 ביט לזהות 4 גיגה זיכרון מישהו שמע/מכיר ? עובד/לא עובד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-