עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by iyehuda,

יש לי תוכנה שעובדת בעברית תקין ב WIN98 התקנתי אותה ללא בעיות ב XP אבל את הכתוביות אני בגיבריש במקום בעיברית נכנסתי בהגדרות ל REGIONAL AND LANGUAGE ושיניתי כל מה שאפשר לעברית ולא עזר האם למישהו יש פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by TomTom,

שלום! :asthanos: הורדתי משחק (SOF) מהאינטרנט. התקנתי אותו והפעלתי את הקובץ sof2.exe והמחשב פתאום הופעל מחדש, ומאז אני לא יכול להפעיל את XP רק את 2000 ואין לי אפשרות בחירה באיזה חלונות לבחור (XP OR 2000) ואני לא רוצה לפרמט את המחשב כי היו לי מלא דברים חשובים ואני לא יכול לגבות דברים ב - 2000 כי הוא לא מזהה את הצורב! אם מישהו יודע שיעזור לי מהר!

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להתקין מחדש את הפונטים של המערכת מחדש ב XP יש לי את הדיסק המקורי!

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  4. אוקיי,זה טיפ מאד טוב. זה עוזר מאד. זה יותר טוב מפירמוט. אבל יש כמה חסרונות. קודם כל,למי זה טוב? ולמה זה טוב? * אם נדפק לכם הווינדוס,זה הפיתרון * מיתגעגעים למערכת של פעם? עשיתם טעות כל שהי? זה הפיתרון * רוצים להיזכר,ולחזור למה שהיה אז? זה הפיתרון. לזה קוראים 'שחזור מערכת' והאפשרות הזאת קיימת במרכז העזרה של Windows XP (הום,פרופסיונל,ופרו) אני מניח שכמה מכירים את זה. חבל שמייקרוסופט לא פירסמו תאפשרות כי היא שימושית! תוכלו לשחזר תמערכת לאיך שהיא היית ליפני חודשים! ממש ככה! עם כל הקבצים,המראה וההגדרות. ליפני שאני מסביר,בו ניתן תחסרונות: * קשה מאד לגבות תקבצים * אם היו לכם פעם וירוסים,רוגלות,או כל דבר מזיק אחר.. זה כולל בשיחזור! אז נתחיל? ליחצו התחל. ואז ליחצו על 'עזרה ותמיכה'…

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by evy,

שלום לכולם... יש לי כרגע מחשב חדש שרק הגיע והוא בצד.אני לא ממש יודע להתקין וזאת תהיה הפעם הראשונה שאני יתקין ווינדוס ודרייברים (לא לצחוק!) תלשם כך אני צריך את עזרתכם.... בהתקנת הווינדוס xp profesional : -איך אני הופך את ההארד דיסק שלי ל fat32? -ישנם עוד דברים שצריך לבצע חוץ מ next (במקומות שצריך)? -מאיפה ניתן להוריד את ה service pack 1 לווינדוס? (אמרו לי שזה מומלץ) -לפני שאני נכנס לאינטרנט יש משהו שצריך לעשות כדי שלא יכנס לי הוירוס (בלאסט) של ה xp? בהתקנת הדרייברים: -לוח אם:אני מאמין שלא אמורה להיות בעייה (abit is-7) -כרטיס מסך:הכרטיס שלי הוא sapphire atlantis radeon 9600 xt 128 ddr מאיפה אני מוריד דרייברים עדכניים ובטוחים לכרטיס? -כרטיס קול על הלוח(5.1 sound…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by naorai,

"תודה על התעניינותך ב-Windows Update Windows Update הוא הרחבה מקוונת של Windows, המסייעת לך לנצל את המרב מהמחשב שלך. מערכת הפעלה של Microsoft Windows חייבת להיות מותקן על מנת להשתמש ב- Windows Update." זו ההודעה שהוא נותן לי, יש לי WIN XP PRO, מה לעשות?):

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by lion03,

אני רוצה להחליף חומרה במחשב וזה יהיה הלוח אם המעבד והראם ושמעתי שהווינדוס ננעל עם מחליפים חלק מהחומרה זה נכון? אם כן מעושים?

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by nsxr51,

עשיתי IMAGE למערכת הפעלה והורדתי אותו לדיסק או קי כרגע אני מעוניין לשפוך את הIMAGE על כמה מחשבים אני מנסה לעשות BOOT מהדיסק או קי אבל לא הולך לי מישהו יכול להציע לי דרל להפעיל אותו

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by hiyal,

אמרו לי שזה ווינדוס שמתאים למחשבים חלשים מזאת אומרת הגירסא הזאות Microsoft Windows XP SP2 Upgrade ומה ההבדל בין כל הגרסאות

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  10. חברה לפני יומיים התקנתי את bitdefender, אחרי הפעלה מחדש, "המסמכים שלי" נפתחים, אז אתם יודעים אולי מה לעשות כדי שהם לא יפתחו? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by Swed,

Vista Sp1 Vs XP Sp2 כדי לפרמט ולשים ויסטה SP1 ? או שלא כדי עדיין וכדי לחכות לSP2 אני לא לחוץ על ויסטה.. והאם יש הבדלים בין XP SP2 לבין SP3 ?? והאם הם משמעותיים ?

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by avr132,

שלום לכולם ..נתקעתי פגה לי הסיסמה של היוזר בwin7 ניסיתי לאפס עם passcape ועם erd ועוד כמה תוכנות למיניהן העניין שזה מאפס את הסיסמה אבל תמיד שאני בה להתחבר הוא אומר לי לבחור סיסמה חדשה וזה נותן acsess denied תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by מאיר פלג,

שלום חשבתי להתחיל לתרגל את exchnage 2010 בבית במחשב הפרטי שלי פשוט הורדתי virtulbox וחשבתי להתקין שם server2008 ואחרי זה להתקין עליו את האקצ'נג' פשוט הבעיה היא שהורדתי כבר 2 מערכות של windows server 2008 ואני לא מבין למה אני מקבל בתהליך התקנה שגיאה של הווינדוס בהתחלה של התקנה הוא אומר installing ואז הוא מעביר אותי לחלון הזה הורדתי 64 BIT כי המחשב שלי הוא 64 BIT

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by dude1221,

מה עדיף ווינדוס 7 או XP? מפרט: מעבד:E7400 2.8@3.85 כ.מסך:ZOTAC 9400GT זיכרונות:2GB

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  15. פיספסתי תאפשרות להתחכם ולעשות שידרוג לגירסת הניסיון של W7 ....מיכוון שלא היה אופצית פירמוט,התקנתי את הגירסה המלאה בכונן C שבו היתה מותקנת גירסת הניסיון. ועכשיו יושבת לי בכונן C סיפרית WINDOWS OLD בגודל 61GB .....האם אין בעיה פשוט למחוק אותה?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by eran131,

שלום לכם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאית יותר ותוכל לנצל ולהפיק את המיטב מהמחשב שלי. מפרט: GigaByte GA-MA-UD3 RETIAL --- AMD Phenom II x4 945 3.0GHZ Box --- XIGMATEK HDT-SD964 --- A-Data 4G(2x2GB)DDR2-800 CL4Vitesta Extreme --- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 --- Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retial --- Artic Cooling AF 12025L FAN -X2 --- Antec Three Hundred Case --- Seasonic Silver Power 650W 52A@12VSPSS-650HT-APFC-F3 --- Logitech SPK S220 2.17W --- GigaByte TV-CARD GT-P6000 PCI Retial

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by Nyromith,

הערה: 2000, XP, ויסטה כוללות את המקבילה שלהן לשרתים. עריכה: חבל שזה מסודר כ"כ חרא

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. שלום, מותקן אצלי במחשב windows xp sp3. במהלך תהליך כלשהו, אולי עדכון של ה- windows, נוצרה תיקייה שאיני מצליח למחוק. היא אינה כוללת קבצי tmp או old, אלא שתי תיקיות, amd64 ו- i386, ובתוכן כמה קבצים ביניהם msxpsdrv ועוד כמה קבצי dll. שם התיקייה: 1e9222896a2829c94ed0ffdaf67c3e. התיקייה נוצרה על גבי כונן קשיח חיצוני שאינו קשור כלל ל- windows ומשמש רק לגיבויים. כשאני מנסה למחוק את התיקייה אני מקבל הודעת הגנה מפני כתיבה / קבצים נמצאים בשימוש. ניסיתי גם ב- safe mode. אשמח לקבל עזרה לגבי תוכן התיקייה ואיך אוכל למחוק אותה. תודה.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by ארז11,

אם אני מפרמט את המחשב אז הוא נתקע בשלב הכמעט סופי הוא מחשיך את המסך ולא קורה כלום למשך זמן ארוך. אז התקנתי xp ואז ניסיתי לעשות אפגרייד (משהו שכבר עשיתי לפני שנה וזה הצליח) ואז זה שולח לי את ההודעה הבאה: You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  20. אחרי ההתקנה והפעלה מחדש פעם ראשונה המסך שחור ויש כמו קוביה לבנה מהבהבת למעלה

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת וחריגה כשאני באינרנט אקספלורר- אני לא יכול לרשום בעברית (הוא רושם אבל צורות וכמה אותיות),באנגלית אין בעיות. כשאי מחוץ לאינטרנט אקספלורר הכל בסדר-גם בעברית ניסיתי את הכל ואני לא מצליח לשנות את זה משהו יכול לעזור לי בבקשה נ.ב אם אתם שואלים איך אני כותב לכם לפורום-רשמתי בכתבן והעתקתי את זה לפורום

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  22. Started by Psibeast,

יש לי בעייה מוזרה, עניין אותי אם מישהו אי פעם נתקל בה. אני עובד עם Windows 2000 SP2, וכאשר אני מנסה לעשות Rename לקובץ, הוא מדי פעם מבטל את השינוי שאני עושה בזמן שאני עושה את השינוי. לדוגמה, יש לי קובץ בשל somefile.txt, ואני לוחץ F2, הטקסט של שם הקובץ נכנס למצב שבו ניתן לשנות אותו. אני מתחיל לכתוב שם: changed.txt, אבל באמצע הכתיבה פתאום תיבת הטקסט נסגרת חזרה והשם חוזר להיות somefile.txt. האפקט זהה לזה שבאמצע הכתיבה מישהו יבוא וילחץ לך על esc. אין Pattern קבוע למתי זה קורה. לפעמים זה נסגר חצי שניה אחרי שאני פותח את שם הקובץ, לפעמים יש לי כמה שניות שאני יכול בהם מהר לשנות את שם הקובץ, אבל בכל מקרה אין לי יותר מכמה שניות לשנות שם של קובץ אחרת זה נסגר בפתאומיות. זה קו…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  23. לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה שאני לא מצליח לעלות על הגורם: אחרי כמה זמן שהמחשב עובד פתאום איזשהו תהליך מתחיל להשתמש בכ50% מכוח המעבד ופשוט לא מפסיק התהליך נקרא SYSTEM (מן הסתם חלק ממערכת ההפעלה XP) ופשוט פועל ברקע ואוכל חצי מכוח המעבד אפילו שהמחשב לא מבצע שום פעולה נראית לעין הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא כמובן איזשהו סוס טרויאני או MALWARE אחר אז הרצתי סריקות ב5 תוכנות שונות לגילוי רוגלות והכל בסדר אפילו הרצתי את HIJACKTHIS ניתחתי את הלוג ב www.hijackthis.de והסרתי את כל מה שהיה חשוד או מיותר וזה עדיין קורה. הבעייה נפתרת לאחר הפעלה מחדש אבל חוזרת אחרי כמה דקות\שעות ומאלצת אותי לעשות עוד פעם REBOOT עקב השימוש הקבוע בחצי מכוח המעבד הוא נורא מתחממם (55-60 מעלות p4 3.0ghz pr…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  24. אין לי בעיה להתקין עברית, אך כרגע תקליטור מערכת ההפעלה לא אצלי והוא גם לא יהיה בזמן הקרוב. ישנה דרך אחרת לאפשר עברית? אולי איזשהו עדכון אשר מכיל את הנדרש שניתן להוריד מ-Microsoft? בתודה מראש, Nike.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.