Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הלינק הבא של symantec בודק את מחשבכם ע"י כך ש"תוקף" אותו בכל הדרכים הידועות ומוציא דו"ח מפורט עם כל הפירצות שנמצאו. כמובן שאחרי התקנת Norton personal firewall הדו"ח יוצא "נקי". לא בדקתי עם תוכנות אחרות. http://security.symantec.com/sscv6/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=UXHHWOBWYSHSFVIGMKI
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כול פעם שעושים הפעלה מחדש למחשב המחשב מפסיק את הסאונד ועושה ריסטרט אחרי בחירת היוזר. הקובץ הבעיתי הוא Winlogon, יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט? ד"א במצב בטוח הווינדוס עולה מצויין. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי גרסת XP מופשטת לאחרונה, והמערכת עובדת כמו טיל לעומת מערכת רגילה ומלאה. הבעיה היא, שחסרות לי כמה אופציות עכשיו, כשהכי מציקה היא חוסר האפשרות לעשות switch user! אפשרי לבצע רק log off. דרך לוח הבקרה-->משתמשים, ניסיתי להפעיל את האופציה (סימנתי אותה ב-V), אבל אחרי שלוחצים על אישור ה-V פשוט נעלם. רוב הסיכויים שחסרים כמה יישומים ב-XP הנוכחי שהחלפת משתמשים מהירה תלויה בהם. למישהו יש מושג איזה יישומים אלה ואיך מתקינים אותם בחזרה? אני יודע שהתקנת XP רגיל מהתחלה תפתור את הבעיה הזאת, אבל שבועיים שאני עובד על הנוכחית והכל מסודר כמו שצריך...לא בא לי לבזבז עוד 5 שעות בלסדר את הכל (עם המשחקים שאני מתקין זה באמת לוקח 5 שעות).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בלפטופ מסוג IBM T61. (כן אני יודע שהוא ישן ) זה לפטופ ישן שתמיד שאני מביא לשטח למחנה קיץ של הצופים מדי שנה כדי שיעבדו איתו באקסל וורד. בכל מקרה, לפני המחנה בדקתי את הלפטופ, ופתאום אני שם לב שכשאני לוחץ על המקלדת באותיות "o" "i" "u" "y" אז זה רושם לי מספרים. וגם על האותיות "N" ו "M" זה מחליף למשהו אחר. כדי לבדוק שזה לא המקלדת עצמה, שמתי דיסק של סתם מ"ה unix בlive. וזה נראה שהמקלדת תקינה. אז אני יוצא מנוקודת הנחה שזו בעיה במ"ה. ניסיתי להשתמש ב"regkey" (או איך שלא קוראים לזה) מה xp admintools של מייקרוסופט. אבל זה נראה כאילו הכל שם בDefault וכרגיל. מה אתם חושבים שהבעיה? איך אני פותר את זה? האם יש עוד דרך זדונית לשנות את הקלט בווינדוס? תודה מר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לחבר את הלפטופ למדפסת רשת, אינני מצליח להשלים את התהליך. המדפסת מזוהה והכל, אך לאחר לחיצה על התחברות למדפסת, מתקבלת הודעה "כי אין אפשרות להתחבר למדפסת עקב זיכרון מועט". הלפטופ חדש, נקנה לפני שבועיים, בעל 2GB זיכרון, על הלפטופ מותקן ווינדוס ויסטה. המדפסת מחוברת למחשב שולחני רגיל עם ווינדוס XP. הרשת אלחוטית. יש עצות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הנייד של בת דודה שלי נדפק והיא רוצה שאני יפרמט לה אותו. עד היום פירמטתי רק מחשבים נייחים רגילים. כדי לפרמט מחשב נייד צריך משהו מיוחד? או כמו מחשב רגיל? ואם אני לא מוצא דרייברים, איפה אני יכול למצוא אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גיליתי ל"הפתעתי" שמה שגורם לשימוש ב100% מעבד באופן קבוע הוא gaobot.gen בדרך לא דרך הצלחתי להפטר ממנו דרך delete.מה שקרה יש קובץ מערכת שנקרא svchost.exe ולו(לוירוס)קוראים scvhost.exe בתור הסוואה אז יכול ליהיות שהבעייה כאן... בכל מקרה אחרי המחיקה(אני משער-יכול ליהיות שהייתה עוד פעולה בדרך שגרמה לזה...)עשיתי system restore משום שפתאום לא ראיתי עברית נורמלי,כלומר ראיתי הכל הפוך-שמות קבצים,.ץבוק במקום קובץ וכו'... כמובן-לא עזר,ניסיתי אפילו להתקין מחדש את קבצי העברית וגם זה לא עזר.... בקיצור תמיד הייתה לי הודעת שגיאה כשנכנסתי לווינדוס ,התעלמתי ממנה...עכשיו כשבדקתי מה גורם לה(device manager ב) גיליתי את הדבר המפחיד הבא:נמחק או נהרס לי ה plug and play software device enurmertaorמ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים דיסקטים הם דבר לא אמין ..... היה לי דיסקט של WIN 98 ובעזרתו פירמטתי כל הזמן .... לאחר כמה זמן הדיסקט הלך לעולמו ועכשיו אני לא יכול/יודע איך אפשר לפרמט בלי הדיסקט הזה... ואני לא רוצה להתקין WIN 98 רק בשביל הדיסקט הזה . מישהו יכול לעזור לי ? אולי אפשר להוריד את אותם הקבצים מן האינטרנט ? נ.ב ניסיתי לעשות פורמט לדיסקט עם האפשרות של ה COPY SYSTEM FILES משהו בסגנון הזה ולא הצלחתי לעשות פורמט ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הרכבת מחשב חדש יש צורך בפרמוט הכונן הקשיח דרך הדיסק התקנה של WIN או ע"י דיסקט 1.4 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שונא את הויסטה הזאת! בנייד של אבא כל שבוע מצטברים 25 גיגה של old backups, מאט את הנייד בטירוף. יש אפשרות לבטל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זאת אומרת שתוכנות איטרנט והכול לוקח הרבה מאוד זמן ובאמצע התהליך הוא נתקע מדיי פעם אז כחה יש לי שתי מחשבים: אחד נייד אם XP והשני נייח אם ויסטה לפני כמה זמן אני מצאתי פה באתר מישהו שעשה כתבה ב2007 על ניקיון מחשב ואם הרבה תמונות אבל מחקו אותו :-\ :'( אבל אני לא מוצא את הלינק וגם התגובה הראשונה לאותו נושא נראה לי איזה מנהל כתב שזה כללי ולא המקסימום שאפשר לנקיון מה שהוא כזה אז בקיצר לנושא מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי שהWIN יפעל בשתי המחשבים מהר ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש מצב טוב מאד שאני סטלן ופשוט לא העתקתי את זה באמת לכונן או משהו כזה אבל אני בטוח שהעתקתי את זה , היה סוף יום בעבודה ומהר מהר העברתי את הקבצים לכונן הנייד שלי . הגעתי הביתה וואללה נפל לי הראש, אני לא מוצא כלום אין לי מושג איפה תקעתי אותם בכונן , ניסיתי לסדר לפי תאריך וכ'ו החיפוש של חלונות ולא עוזר לי בכלל. אשמח לקבל טיפים למה ואיפה ואיך לחפש תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! מזמן לא התקנתי מערכת הפעלה, ועכשיו הורדתי את הבטא של WIN7. אני רוצה להתקין אותה בנוסף ל-XP. אני רוצה לעשות מחיצה בכונן C. אני עושה את זה בהתקנה עצמה? או שצריך להכין את המחיצה קודם? פעם שעברה שהתקנתי מערכת הפעלה היתה לפני שנתיים ושכחתי איך עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע למה אנשים עושים את זה זה פשוט הורג אותי מה אנשים נהנים לעצבן אנשים אחרים הינה תמונה כל התוכנות כל הדברים אני לא מצליח להיפטר מזה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%e0%f0%e9%20%ec%e0%20%ee%f6%ec%e9%e7%20%ec%e4%e9%f4%fa%f8%20%ee%e6%e4.JPG
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מחשב חדש שרק הגיע והוא בצד.אני לא ממש יודע להתקין וזאת תהיה הפעם הראשונה שאני יתקין ווינדוס ודרייברים (לא לצחוק!) תלשם כך אני צריך את עזרתכם.... בהתקנת הווינדוס xp profesional : -איך אני הופך את ההארד דיסק שלי ל fat32? -ישנם עוד דברים שצריך לבצע חוץ מ next (במקומות שצריך)? -מאיפה ניתן להוריד את ה service pack 1 לווינדוס? (אמרו לי שזה מומלץ) -לפני שאני נכנס לאינטרנט יש משהו שצריך לעשות כדי שלא יכנס לי הוירוס (בלאסט) של ה xp? בהתקנת הדרייברים: -לוח אם:אני מאמין שלא אמורה להיות בעייה (abit is-7) -כרטיס מסך:הכרטיס שלי הוא sapphire atlantis radeon 9600 xt 128 ddr מאיפה אני מוריד דרייברים עדכניים ובטוחים לכרטיס? -כרטיס קול על הלוח(5.1 sound…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הסטודנטים שאלה לכל מי שרכש או קיבל בחינם win7 באמצעות MSDNAA. לפי מה שהבנתי הרישיון מוגבל להתקנה אחת. האם המגבלה היא התקנה על מחשב אחד כמו כל עותק OEM? או שבאמת ניתן להתקין רק פעם אחת ואחרי זה הדיסק משמיד את עצמו כמו במשימה בלתי אפשרית? מה עושים במקרה זה אם צריך לפרמט את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לרכוש את ווינדוז 7, אבל אני רוצה לדעת עד כמה הצעד יהיה בטוח. כיום יש לי מערכת אחת של XP. בעבר היה לי גם-כן ווינדוז ויסטה בכונן נפרד.. אבל ממש התאכזבתי ומחקתי אותה. קודם כל, בשביל לשחק במשחקים אני צריך להתקין דווקא 32 ביט (כמו שאמרו לי בויסטה)? האם כדי להתקין ישר על ה-XP או שלהתקין על מחיצה נוספת כדי להיות בטוח שהכל ירוץ לי חלק? שבוע טוב ותודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להמיר תוכנה בפורמט MSU לפורמט MSI (לצורך התקנת תוכנת RSAT משרת על קליינטים..) תודה (קצת הסבר בגרופ פוליסי יש פיצ'ר שנקרא software distribution והוא מאפשר התקנת תוכנות אוטומטית פר יוזר.. הבעיה היא שזה כלי של מייקרוסופט ולכן הוא עובד רק עם תוכנות שמסתיימות בפורמט של מייקרוסופט שהוא MSI ) מקווה שמיקדתי את עצמי מישו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חלונות 2000 והתקנתי בנוסף על דיסק אחר חלונות אקספי וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי בחירה בין חלונות 2000 ובין אקספי אז אני רוצה להסיר את חלונות אקספי כך שגם הטבלה של בחירת החלונות תרד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]Text[/glow] למה הרזולוציה ב 2000 פחות טובה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הורדתי את עדיכון דרך windows update ובזמן ההורדה אני מגלה שנעלמו ש40 גיה בכונן c איך יכול להיות ? היה לי 160 ועכשיו לי 120
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים... יש לי בעייה קטנה דבר א אני רוצה להגיד למודרטורים שלנו שמחר (חמישי) מנתקים אותי מהאינטרנט ולא אוכל לראות תשובה לכן כתבתי דחוף. אובכן השאלה היא היה לי מחשב עליו היו מוקנים חלונות XP. היום קניתי מחשב חדש ההארדיסקים תקינים האם אוכל להשתמש בXP שכביכול כבר מותקן עליהם או שעלי להתקין אותו מחדש?(ההארדיסקים מהמחשב הישן) תודה מראש... אנא ענו לי מהר[br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 16:56:47 מישהו? משהוא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל הנגן bsplayer בכלל לא מצליח להראות שום דבר כנראה עדין אין תמיכה במדיה פליר בכל מקרה שאני שם סרט וכתוביות אני רואה את הכתוביות בג'יבריש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום, כאשר ביקשתי לשנות סמל לתיקייה כלשהי, לא מצאתי אופציה לשינוי סמל. אני זוכר שבעבר הייתה אופציה כזו, כמו בהגדרות של קיצורי דרך. מה הסיבה לבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתקנתי אוסף של משהו כמו 1300 פונטים נדפק לי הקידוד בדפדפנים אקספלורר ופיירפוקס (לא משנה כמה אני משחק עם האפשרויות קידוד בדפדפנים עצמם- בכרום הכל תקין אגב) וגם בתוכנת הדואר ט'אנדרבירד של מוזילה. אין לי ממש אפשרות לעשות שיחזור מערכת (כי עבר כבר זמן והגיבוי הכי מוקדם הוא מתחילת החודש). אני מצרף תצלום-מסך לדוגמא (זאת האופציה הכי טובה שהגעתי אליה בפיירפוקס) איך אני פותר את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-