Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים התחלתי להרגיש באיטיות כלשהי בשימוש במחשב... דרך msconfig נכנסתי ללשונית startup וגיליתי שמה כמה תהליכים חשודים, העיקרי שבהם הוא srvklw32.exe כשאני מוריד ממנו את ה-V ומנסה למחוק אותו, בהפעלה הבאה הוא חוזר (אני כמעט בטוח בגלל זה שזה טרויאן) גם התהליך svchost.exe מופיע אצלי לא פחות מ-8 פעמים, כשבדרך כלל הוא מופיע 6 פעמים אשמח לעזרה (לא גלשתי לשום אתר חשוד ולא הורדתי שום קובץ זדוני, זה פשוט חדר איכשהו למחשב בזמן גלישה ואני עם xp sp3 עם פירוול ו-NOD32 מעודכן)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בWIN2K צליל נקישה מעצבן וצורם כשלוחצים על לינקים ... כפתורים מסויימים, קיצורי דרך ... וכו ... חיפשתי את הצליל בהגדרות הצלילים של חלונות ולא מצאתי אותו - ואני כבר משתגע מהצליל ... מישהו יודע מאיפה אפשר להפטר ממנו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מחבר נגן מוזיקה דרך חיבור usb למחשב פשוט אי אפשר לפתוח "תכונן" שלו...רשום : "נא הכנס דיסק..." צריך להוסיף שזיכרון usb עובד טוב בחיבורים האלו וניסיתי אצל מישהו אחר לחבר והכל בסדר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לרכוש רישיון לXP מבלי לרכוש את התוכנה עצמה? (רק את הCDKEY) מדובר על רישיון OEM למחשב חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. החלפתי היום ללוח אם חדש. ומדובר ב-Win XP SP2 Pro Heb. עכשיו, מה שקורה זה שהמחשב נדלק, מתחיל לעלות, ובשלב שרואים את הסמל של הווינדווס באמצע המסך עם הקו התקדמות הכחול הזה הוא מתקדם לכמה שניות, ואז נתקע ומתחיל את הבוט מהתחלה. ניסיתי לעלות ב-SafeMode ולאחר טעינה של איזה 10-15 קבצים הוא אומר שחסר לו איזה קובץ ואי אפשר להמשיך. אז החלטתי לעלות מהדיסק התקנה של הוינדווס ולעשות לו REPAIR. מה שלא ממש הלך. שיניתי את סדר הבוט בביוס. הדלקתי מחדש עם הדיסק בתוך הכונן. והמחשב סירב לעלות דרך הדיסק. ניסיתי כמה פעמים. לשנות טיפה הגדרות. כל מני. וכלום לא עבד. יש למישהו רעיון איך אני מעלה את המחשב חזרה? תודה רבה לכל העוזרים, פיטר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מחשב חדש שרק הגיע והוא בצד.אני לא ממש יודע להתקין וזאת תהיה הפעם הראשונה שאני יתקין ווינדוס ודרייברים (לא לצחוק!) תלשם כך אני צריך את עזרתכם.... בהתקנת הווינדוס xp profesional : -איך אני הופך את ההארד דיסק שלי ל fat32? -ישנם עוד דברים שצריך לבצע חוץ מ next (במקומות שצריך)? -מאיפה ניתן להוריד את ה service pack 1 לווינדוס? (אמרו לי שזה מומלץ) -לפני שאני נכנס לאינטרנט יש משהו שצריך לעשות כדי שלא יכנס לי הוירוס (בלאסט) של ה xp? בהתקנת הדרייברים: -לוח אם:אני מאמין שלא אמורה להיות בעייה (abit is-7) -כרטיס מסך:הכרטיס שלי הוא sapphire atlantis radeon 9600 xt 128 ddr מאיפה אני מוריד דרייברים עדכניים ובטוחים לכרטיס? -כרטיס קול על הלוח(5.1 sound…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות לתכנת את הרגיסטרי ככה שהמחשב יעבוד הרבה יותר טוב. מישהו יכול לתת לי על זה עוד פרטים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שדרוגים ניתן לעשות? האם הוינדוס משתדרג ללא כל השטויות שמגיעים עם HP?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מדבר על XP PRO : 1) יש אפשרות שהXP לא ישאל אותי כל פעם שאני מחליף משתמש האם אני רוצה להישאר מחובר לאינטרנט? 2) איך עושים שכשאני מחליף משתמש בXP תישאר תוכנה מסוימת פועלת גם במשתמש החדש. לדוגמה: אימיול וקאזה, אני רוצה להתנתק ממשתמש 1 ולהמשיך לעבוד עם התוכנות אצל משתמש 2 מבלי להפסיק את ההורדות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שזה דיי מעצבן כי כל פעם מחדש הווינדוס(7) מתעקש להתקין מחדש את הדרייבר של האוזניות למרות שהוא כבר מותקן והאוזניות מוצמדות ממזמן. יש דרך למנוע זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות, כשאני יוצר קיצור דרך לקובץ מסויים, לבטל את צמד המילים "shortcut to" לפני השם של הקובץ?? אם כן איך?!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי win2000 ואני פשוט לא יכול לראות עברית אני רואה במקום עברית או סימני שאלה או גיבריש מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את חלונות 7 במחיצה נפרדת. השאלה שלי עם אפשר לבחור בזמן הדלקת המחשב,עוד לפני שהמערכת הפעלה עולה באיזה מערכת הפעלה המחשב יעלה XP או 7 ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ,לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS מחדש,בלי לפרמט. העתקתי את כל התיקיה Documents and Settings למקום אחר ואחרי התקנה הWINDOWS העברתי אותה חזרה למקומה. הבעיה היא שיש בפנים תיקיה של המשתמש הקודם שלי בWINDOWS,ואני לא יכול לפתוח אותה. כשאני מנסה לפתוח אותה רשום לי אין גישה אל ***** השיחה נדחתה-זה בגלל שלפני שהתקנתי את הWINDOWS מחדש קבעתי שהקבצים של המשתמש הזה יהיו פרטיים(אף משתמש חוץ מהמשתמש הנוכחי לא יוכל לגשת אליהם) בתיקיה הזאת יש לי קבצים שמאוד חשובים לי(שמירות של SA,מסמכים ועוד). יש איזה דרך לפתוח אותה? המשתמש הנוכחי שלי מוגדר כמנהל המחשב וגם המשתמש הקודם הייה מוגדר כמנהל המחשב. שם המשתמש שלי כרגע לא תואם לשם המשתמש הקודם. הווינדווס הוסיף למשתמש החדש את המילה".GeforceFX"(…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הקונפיגורציה: שניהם ב WORKGROUP, שמתי את ה win7 ב Work network. שניהם מקבלים אינטרנט דרך ראוטר. נכנסתי להגדרות רשת מתקדמות ב win7, ואמרתי לו שיאפשר חיבור בפחות מ 128 ביט, וגם חיבור בלי סיסמא. סגרתי את חומת האש בשני המחשבים. המצב הנוכחי: מחשב ה XP מצליח להתחבר ל win7 (הוא ביקש סיסמא, נתתי אותה וזה עבד.) מחשב ה 7 לא מצליח להתחבר ל XP וזה בעצם מה שאני רוצה לעשות (אליו מחוברת מדפסת שאני מעונין לשתף) אני מקבל מסך כניסה, אך לא משנה איזה יוזר/דומיין/סיסמא אני נותן, כלום לא מתחבר. הכנסתי את היוזר שלי גם למחשב עם ה winxp עם אותה סיסמא ולא עזר אשמח לעזרה. חן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני כותב אני רואה "???" וכשאחרים כותבים אני רואה ג'יבריש, רק בשורת הכתיבה עצמה אני רואה עברית. המירק הוא 6.12, האחרון. ??? מה עושים? נ.ב החיפוש לא פעל.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח האם, הוא מעביר את ההארדיסק ממחשב אחד למחשב אחר, במחשב האחר אין אפשרות לעשות פרמוט , איך אני מעלה את הWIN שיש בכונן עם המחשב האחר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי עותק חוקי של WinXp, אך אבד לי קוד ההתקנה. האם ישנה דרך שבה אוכל להשיג קוד התקנה חדש? ישנו איזשהו מרכז תמיכה של מייקרוסופט או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מחשב חדש אז ישר מתקינים תווינדוס ו שצריכים לעשות כמה דברים ךפניי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב של טושיבה נייד ישן עם וינדוס 2000 והוא לא זוכר תסיסמא, ואין לו לא כונן דיסקים,רק יציאה אחת של יואסבי אז חברתי את היואסבי למחשב עם הכונן הכנסתי תדיסק שמאפס סיסמאות אבל זה לא מזה כניראה בבוט שזה מיואסבי. מה עושים כדי לאפס יש אפשריות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-Device Manager מזוהה אצלי כונן SCSI CDROM אשר לא קיים במציאות. בביוס הוא לא קיים (מן הסתם, שכן הוא באמת לא קיים..). הדרייבר שהוא "משתמש" בו הוא אותו דרייבר של כונן אחר שכן קיים (DVD), לכן אני לא יכול למחוק אותו (cdrom.sys של חלונות). אם אני מבצע Uninstall להתקן, הוא מזוהה ומופיע מחדש בהפעלה הבאה של המחשב. הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה Disable Device וזה בעצם המצב כרגע. יש למשהו רעיון אחר מה עלי לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל קבצים עם סימיות JPEG ואני לא מצליח לפתוח אותם! אני לוחץ דאבל קליק ולא קורה כלום! מה דפוק כאן???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? vista נמצאת על D וxp על C יש אפשרות למחוק רק את הקבצי מערכת של אקספי? יש לי תיקיית מוזיקה ענקית בC שאין לי כוח להעתיק
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי מותקן על המחשב WIN 7 ULT 32BIT ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה64 ביט. אני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים אז מה אני אמור לעשות בשביל להשיג את כל הדרייברים? גיבוי אני לא יודע אם אני יכול כי אולי הדרייברים של ה32 לא תואם את ה64 ביט. תודה רבה (:.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-