עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. אקדים ואומר שמדובר בנטבוק. לפני כמה ימים, הופיע BSOD שהודיע על כשל במערכת הקבצים. בעצת דוד גוגל, הרצתי סריקה לדיסק (CHKDSK). מה שעזר. המחשב אכן עולה ללא הצגת השגיאה הנ"ל. אבל, לאחר העליה כביכול, מוצג מסך שחור ורק התאורה האחורית מופעלת. בחקירותי מתייחסים בעיקר לנייחים, ותולים את האשמה בדרייבר של כרטיס המסך, מייעצים להסירו ב Safe mode ולהתקינו מחדש. רק שאצלי לא עולה גם ב Safe mode. אותו מסך שחור. ניסיתי גם עליה במצב Low resolution ואפילו תיקון המחשב בעזרת דיסק התקנה. כל אלו העלו חרס. הייתה גם עצה לנתק את הסוללה למס' שניות, כלום. פירמוט הוא האפשרות האחרונה מבחינתי. תודה על כל עזרה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום כולם קיבלתי את הDELL XPS L502X מעבד I7-2720 עכשיו קיבלתי אותו עם HOME PREMiUM וארדיסק לא מחולק החלטתי לחלק את הארדיסק ולהתקין ULTIMATE אבל עכשיו אין לי את הדרייברים של המחשב כל התוכנות של DELL ללחצני הFN אפילו כרטיס הרשת לא מזוהה.. יש אולי איזה חבילה של DELL להורדה? עם כל ההגדרות והדרייברים כי עם המחשב קיבלתי דיסק אחד והוא הווינדוס בנוסף קיים לי קובץ RECOVERY - WIM כנראה זה הגירסה של הHOME, אולי משם אפשר למשוך הכל? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by liav12,

כי באתר של וינדוס זה מסובך לגמרי והוא נותן לי שאני עושה חיפוש דווקא את סרביס פאק 2 וזה מה שאני לא רוצה, אני לא מוצא שם את סרביס פאק 1 לבדו, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by nore0,

אני רוצה לשים עיצוב של ויסטה על XP היום התקנתי את התוכנה WindowBlinds ויש כמה בעיות בחלק מהתקיות לא רואים את הפס גלילה שיורדים למטה או למעלה הצד של הכתוביות והכפורים סגור שחזר ומזער התחלפו http://img127.imageshack.us/img127/3111/windowblinds1dt1.jpg ובחלק מהתפריטים לא רואים את הסרגלי כלים http://img102.imageshack.us/img102/3299/windowblindsvd0.jpg יש תוכנה אחרת שמאפשרת עיצוב ויסטה בלי כל הבאגים האלה ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by robitusinm,

שלום לכם. יש לי כעת וינדוס 8.1 בעברית, ואני לא מצליח להפעיל את וינדוס דפנדר. ניסיתי להיכנס ישירות לתוכנה אך לשווא. היא שולחת אותי לחפש פיתרון במרכז-הפעולות. במרכז הפעולות,אני מנסה להיכנס לאנטי וירוסים השונים,וגם לאנטי רוגלות,,בשניהם אני רואה ,שוינדוס דפנדר אינו פעיל,אך האפשרות להפעלה,אינה נדלקת. מותקנות אצלי כעת התוכנות הבאות: AVG אנטיוירוס 2014 Comodo אנטיוירוס WinPatrol IOBit Malware Fighter האם יש קשר בין התוכנות הנ"ל או התנגשות? האם יש אפשרות דרך וינדוס עצמה להפעיל את וינדוס דפנדר? אשמח על עזרתכם בנדון

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו WIN7PRO. החל מאתמול החלה תופעה מעצבנת במידה שלא הכרתי. אם אני זז עם העכבר לאחר כמה שניות מיקום הסמן יתקע ויהיה רעש של שגיאה (ללא חלון שגיאה) הדבר חוזר על עצמו כל הזמן עד לרמה של כמה תקיעות ברצף ושניות שלמות שאי אפשר להזיז את העכבר. למישהו יש רעיון כלשהו איך אפשר לפתור את הזוועה הזאת?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by Noooa,

שלום, על המחשב שלי היה win 98, ורציתי להתקין 2000, אז התקנתי 2000 על מחיצה נפרדת כי לא רציתי להתקין על אותה המחיצה ולדפוק בטעות דברים חשובים שיש לי על המחיצה הזאת.... בקיצור, סידרתי את הWIN 2000 עם כל הדברים שרציתי שיהיו בו, איך אני מוחקת את האפשרות לבחור באיזה WINDOWS אני רוצה לעבוד - אני יודעת שזה קשור בקובץ boot.ini אבל אני לא מוצאת אותו..... (בכל מקרה, אני רוצה שתשאר עדיין המחיצה עם הwin98 אבל אני לא רוצה שישאל אותי כל פעם שאני מדליקה את המחשב...) תודה....

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by Doorman404,

היי יש לי בWIN2K צליל נקישה מעצבן וצורם כשלוחצים על לינקים ... כפתורים מסויימים, קיצורי דרך ... וכו ... חיפשתי את הצליל בהגדרות הצלילים של חלונות ולא מצאתי אותו - ואני כבר משתגע מהצליל ... מישהו יודע מאיפה אפשר להפטר ממנו ?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by KRS1,

ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד לשני, בכל מקרה המחשב זיהה את הארד אבל בווינדוס הוא לא היה מוגדר בתור כונן... איך אני יכול להגדיר את אותו ההארד דיסק בתור כונן?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by esharone,

שלום לכולם קניתי היום ויסטה ועל הקופסה היה רשום 32 ביט חזרתי לחנות ואמרו לי שגרסאות ה 64 עוד לא יצאו ולא ידועים מתי הן ייצאו, השאלה שלי היא אם אני תקוע עכשיו עם 32 ביט או שאני אוכל לשדרג ל64 באותה גרסה אבל בלי תוספת תשלום

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  11. שלום לכולם לאחרונה חבר שלי התקין שני וינדוסים על מחשב אחד אחד באנגלית ואחד בעברית אני רוצה להסיר את העברית ולא מצאתי דרך חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מה לעשות שם .. חיפשתי פה בפורום הרלונטי ולא מצאתי יש איזה פקודה אני כבר מתחרפן ??

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  12. יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם הפונטים בויסטה קצת השתבשו לי גם באקספלורר אופיס מקסטון וכו רציתי לדעת כיצד אני מחזיר את הפונטים המקוריים??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by evy,

חבר'ה יש לי בעיה שכל סרט שאני מנסה להפעיל שהוא מסוג dvd rip xvid ,הוינדוס מקפיץ לי הודעת שלח\אל תשלח שאומרת שאקספלורר חייב להיסגר.. אז אנשים? איך אני נפטר מהבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ilay22,

הכל היה בסדר עד שפתאום נתקע לי הBABYLON וכנשנכנסתי לטאסק מנג'ר לסגור אותו זה מה שקיבלתי: איך אפשר לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  16. התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס 7 ultimate 64 BIT ויש לי בעיה מסך לא מתכבה אחרי שאני מגדיר לו זמן לפי רצוני והוא לא מתכבה בתמונה פה מופיעה אחרי דקה והוא לא מתכבה לא יודע עם זה קשור לזה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט כי לפני כן ב32 זה עבד תמיד ניסתי המון אופציות חיפשתי בכל גוגל פיתרון וללא הצלחה אשמח לקבל פיתרון תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לא יודע מה קרה, פתאום הגלגלת של העכבר התחילה לשלוט בווליום של המערכת הפעלה כולה, לא חשוב איזה חלון אני נמצא כרגע, גם אם אני יורד למטה עם הגלגלת בדף אינטרנט הווליום מונמך. חיפשתי שעות בגוגל באנגלית ולא מצאתי פתרון נורמלי, אולי פה יש מישהו שיודע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avi25m,

מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ramboli,

שלום לכם, ברשותי מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. לאחרונה, מופיע X אדום בשורת המשימות המורה על איבוד קשר לרשת. זה לא באמת שאין חיבור לרשת, האינטרנט ושיתוף בקבצים בין המחשבים פועל כשורה. הבעיה היא השירות שמטפל במרכז הרשת והשיתוף שמזהה את מצב הרשת. כך נראית השגיאה: http://img141.imageshack.us/img141/9997/39493153nh5.png תמונה של חלון מרכז הרשת והשיתוף: http://img394.imageshack.us/img394/223/94903046tw3.png לחיצה על מידע נוסף מקפיצה חלון ששואל האם להפעיל את שירות הNETWORK LIST. לחיצה על הפעל סוגרת את החלון אך עדיין יש X אדום. בקצרה הבעיה היא בשירות Network List. כאשר אני מנסה להפעיל אותי דרך "שירותים", אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img505.imageshack.us/img…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by Spider - Mike,

זה המצב שהמחשב נתקע על 0 אחוז לפרקי זמן שונים ואז עושה רסטרט .. לא מובן .. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  21. ערב טוב! התקנתי Win Server 2008 R2 על המחשב, כחלק מלימוד עצמי -- אחרי ההתקנה צצה לי הוראה לשנות את הסיסמא בשביל לעשות לוג אין ראשוני, אבל - הוא לא באמת נותן לי לשנות. קראתי באינטרנט וחיפשתי תשובה אמרו שזה צריך להיות סיסמא לפי האבטחה של מיקרוסופט וגם לפי זה ניסיתי לשנות ולא עבד. מישהו יכול לנסות לעזור לי עם העניין? צרפתי צילום מסך, אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה! תודה!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by 4Jax,

יש לי מעבד E6300 1.8GHz והוא מראה לי שיש לי רק ליבה אחת פעילה :'( לא יודע איך התבטלה לי ליבה אחת.. מישהו יכול לעזור לי? הנה תמונה גם http://www.zix.co.il/viewer.php?id=406871151.JPG

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by HaVoC_850,

אהלן כולם יש לי רשת ביתית עם המחשב של אחי לי יש וויסטה אולטימייט 64 ביט לו יש XP איך אני משתף איתו קבצים מהמחשב שלי כל ההסברים שיש להם פה בקבצי עזרה לא שווים כלום אל המחשב שלו אני יכול להיכנס ולהתעסק בקבצים הוא יכול להיכנס למחשב שלי אבל לא רואה תיקיות ששיתפתי מה אני מפספס? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה בווינדוז xp לא מצליח לשנות language for non-unicode programs בשתי חשבונות אני יצרתי שתי חשבונות בווינדוז ואני רוצה שה- language for non-unicode programs בחשבון בראשון שיהיה שונה מה- language for non-unicode programs בחשבון השני, למשל נגיד אני רוצה שהראשון יהיה אנגית והשני יהיי עברית. אבל בכל פעם שאני משנה את ה- language for non-unicode programs בחשבון הראשון הוא משתנה בשאר החשבונות גם, האם יש דרך לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by LTE,

שלום לכולם היום לאחר שהמחשב שלי קצת נתקע עשיתי לו ריסטרט ואז התחילה הבעיה הבאה שכאשר אני מפעיל אותו הוא נות את השגיאה הבאה: בעיה מונעת מ-WINDOWS לבדוק במדויק את הרשיון למחשב זה קוד שגיאה:0x80070002!!! עכשיו גם כשניסיתי להיכנס בSAFE MODE זה עשה משהו שלדעתי גורם לבעיה כי כאילו המחשב כן נכנס למצב SAFE אבל לא מראה את האייקונים ואם אני מנסה להפעיל משהו הוא נותן לי בעיה בתוכנה של VISUAL STUDIO שאומרת : an un handeled win32 exception occurred in svchost.exe [1364] וזהו משם לא משנה מה אני מנסה לעשות זה לא נותן לי לעבור לשום מקום ולא מפעיל לי שום דבר !!! מה עושים ?????????????????

• 3 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.