Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, לא הייתי בטוח אם לשייך את הנושא ל IT ואם כך הדבר מתנצל מראש. ברשותי Windows 7 Ultimate ו Windows Server 2008 R2 המותקנים יחד כ Dual Boot הגדרות הוירטואליזצייה בביוס הוגדרו כולן ל Enabled מערכת ההפעלה Windows 7 מזהה וירטואליזצייה Vt-x וניתן ע"י כך לאפשר הדמיה של מספר Cores ועוד.. עם Virtualbox Windows Server 2008 R2 אינו מזהה וירטואליזצייה (ניסיתי גם עם Hyper-V ו Virtualbox) הלוח אם: MSI h77ma-g43 מעבד: i7-3770 הדבר היחידי שעולה בדעתי שישנה בעיה עם וירטואליזצייה ו DualBoot כי את ה Windows 7 התקנתי בראשונה. וירטואליזציה בודק עם הכלי הנחמד Securable.exe האם ישנו משהו שעליי לאפשר ב Server 2008? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אנא עיינו בתמונה המצורפת. אני יכול לגשת לכונן אם אני רוצה, זו לא הבעיה - אך אני מעוניין לסדר את זה שזה יהיה בדיוק כמו בעבר שעל ידי לחיצה כפולה זה אוטומטית יפתח את הכונן. http://img399.imageshack.us/img399/1531/sdfdfgri4.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והתקנו עליו ווינדוס XP ועכשיו כל פעם שהווינדוס עולה בהתחלה הוא עובד נורא לאט, למשל שמנסים לפתוח את ה"מחשב שלי" מופיע כזה פנס שמחפש ולא רואים שום דבר וגם שלוחצים על מאפיינים כדי לראות את ההגדרות של הכרטיס מסך ושל כל הדברים שנמצאים במאפיינים לוקח לזה הרבה זמן להעלות את זה אבל אחרי כמה דקות המחשב כאילו "משתחרר" ופתאום הוא פועל טוב והכל מהיר. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של דריברים אולי וניסיתי להוריד דריברים אבל זה לא עוזר. יכול להיות שזאת בעיה של החומרה בכלל? המחשב זה: AMD 2800+ ABIT Nf7-S TWINMOS 512 MB 400 MHz WD 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFER Gigacube RADEON 9600XT תודה.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ברגע שאני מתחבר, המחשב שלי "קופא" לכמה שניות, בין חמש שניות לדקה וחצי, תלוי בשעה, בטמפרטורה ובכיוון הרוח לא מדובר בבעיה מקומית עם שורת המשימות, או עם הדפדפן, אלא עם כל הממשק הגרפי. שמתי לב לשתי נקודות: הבעיה נעלמת כשאני מכבה את התהליך explrer.exe (אני מניח שזה קשור לעובדה שהבעיה היא עם הממשק הגראפי). שמתי לב שיש לי שני ישומים העונים לשם Explorer, אחד בגודל של 1.14MB אם אני לא טועה, והשני בגודל של כמה בתים (Bytes) ספורים. העלתי תמונה של תיקיית WINDOWS שלי, במיוחד של שני הקבצים הבעיתיים... http://up132.siz.co.il/up1/x3izzmew4emm.gif עדכון: הכנסתי את הדיסק של Windows לכונן, והפעלתי sfc /scannow. התוכנה באמת מבקשת ממני להעתיק קבצים חסרים, אבל היא מבקשת ממני להכניס א…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש מאמרים על ווינדוס וויסטה, על היתרונות והחסרונות שלו. כי חבר שלי אמר לי, שווינדוס וויסטה זה לא ווינדוס למחשב גיימר. אז אני רוצה לומר זאת להורים שלי , כי בעתיד מתכננים לקנות VISTA, ואני רוצה לשדרג את המחשב. אם אפשר מאמר, אני אשמח, פשוט ברצוני להראות להם הוכחה שוויסטה לא עדיף על פני XP בנוגע למחשב גיימר.
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לילה טוב, יש לי WINDOWS HOME XP מקורי ויש לי WINDOWS VISTA HOME 64BIT גם מקורי באיזה אתם ממליצים להשתמש?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי. המטרה שלי היא שכשהמחשב עולה הוא יעלה ישר בלי בקשות לסיסמא ושטויות כאלו. הלכתי לפי השיטה שעושים Start -> control userpasswords2 אבל שם יש לי 2 חשבונות אדמין- 1 על השם שלי עם הרשאות של אדמין וחשבון שני בשם "אדמין" גם עם הרשאות של אדמין. אני רוצה שיהיה רק את החשבון שלי ולא מצליח. כשאני מבטל את הוי שמסומן שם (שמשתמשים צריכים להזין סיסמא) אז המחשב עולה לי ישר למשתמש אדמין ששם ההגדרות שונות לגמרי ממה שאצלי... עזרה :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים! יש לי בעייה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. השאלה היא כזו: יש לי win xp-pro(מחשב נייד), ואני מעוניין לפרמט את המחיצה הראשית (c:),איך אני עושה זאת בצורה הבטוחה ביותר והפשוטה ביותר. אגב,יש לי : partition magic! ואני מעוניין לשמור (לגבות) חלק מהספריות/קבצים שעל מחיצה זו, אנא מכם תפרטו לי מה ואיך עליי לעשות בדיוק,(אני פשוט מפחד לגרום לנזק בלתי-הפיך למחשב... ::'(). בתודה מראש: חנן. נ.ב. אני מאוד שמח וגאה שהצטרפתי לפורום נפלא זה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לא מעט גרסאות חלונות VISTA שיצאו בקרוב אז קודם כול יש גרסאות 64 ביט ויש 32 ביט ואח"כ יש את גרסת הULTIMATE business home וכו' איזה תשימו ולמה?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני בא לעשות פעולות שגרתיות לגמרי כמו לפתוח ולסגור תיקיות ב"מחשב שלי" מופיעה לי ההודעה הבאה סתם ככה פתאום: מה אפשר לעשות כדי לבטל את זה? כי זה משגע אותי!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש כאן!אני מקווה שזה המקום הנכון! אז לפני כמה ימים נעלמו לי הלשוניות של החלונות הפתוחים!אני לא יכול ליראות איזה חלונות יש לי(רק ב ALT+TAB)! הינה תמונה שתסביר קצת ניסיתי את מה שיש בלינקיה של הבעיות בקיבצי REG אבל כל מה שניסיתי לא עזר :'( אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי!ולפחות לנסות להסביר לי מה הבעיה! תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאזור מסויים באתר, האזור הזה מחייב התקנה של פקד אקטיביקס מסויים ולאחריו העברה של מספר קבצים למחשב ... הבעיה היא שויסטה חוסמת את זה ולא מאפשרת להעברת הקבצים להתקיים איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
עיינתי בדיונים לגבי הקובץ הזה אך לא מצאתי פיתרון לשאלתי. SMARTDRV - כאשר אני מתקין את ווינדוס XP, הקובץ הזה נמצא בדיסקט איתחול של 98 וגם בCD של אקס פי. אבל האם הוא לא מופעל אוטומטית יחד עם האיתחול? כל פעם שאני מתקין XP לא משנה עם זה דרך דיסקט איתחול של 98 או CD של XP אני חייב להפעיל את הקובץ הזה ידנית כדי שההתקנה תהיה יותר מהירה? כי אם האיתחול לא מפעיל אותו אוטומטית זה נראה לי מוזר
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. ניתקלתי כאן(במחשב של בן-דוד),שיש לו מלא רוגלות טרויינים ומה לא. לא מתאפשר להתקין אצלו תוכנות אנטי-ספאיוור שונות,וחלק מקבצי מערת ההפעלה שלו פגומים אני זוכר שראיתי איפהשהוא שאפשר להריץ שורת פקודה ווהווינדוס מריץ תוכנה שמשחזרת קיבצי מערכת פגומים.אז מי שמכיר וזוכר ש"יעלה מולי". דבר שני בניסיון התקנה של כמעט כל תוכנה קופצת הודעת שגיאה-"MSIEXEC.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר"-אני חושב שיש לו בעיה בWINDOWS INSTELLER או בNET FRAMEWORK,הבעייה שאפילו את התוכנות האלה אי אפשר להתקין או לעדכן..(בהתקנות של אווירה,ואנטי-ספיוואר) מין הסתם נתצטרך בסוף לפרמט,אבל אני רוצה לראות אם אני יצליח גם בלי.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB קיבלתי את המחשב שלי מתיקון מטכנאי,הוא מכיל את מערכת ההפעלה הישנה שלי על הדיסק קשיח הישן(SAMSUNG),ומערכת הפעלה החדשה שטכנאי התקין על הדיסק קשיח החדש(HITACHI) המחשב שקיבלתי לא עובד טוב הוא קורס בצורה המתוארת בכחול למטה(בפסקה הבאה) כל כמה דקות מרגע הפעלתו(5-15 דקות) לאחר שקיבלתי את המחשב ,ביצעתי גיבוי למערכת הפעלה החדשה בדיסק קשיח החדש מחשב באמצעות תוכנה NORTON GHOST,התוכנה עשתה כרגיל את תהליך כיבוי המחשב הפעלתו מחדש וכניסה דרך הדוס בשביל לגבות את המערכת לקובץ. ברגע שתוכנת הדוס(של הגוס…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows 10 אני מנסה ולא מצליח ליצור משתמש במחשב שלא יוכל להתקין תוכנות חדשות, גם לא דפדפן אני רוצה שהמשתמש יוכל להשתמש רק בתוכנות שהתקנתי לו ולא אחרות ניסיתי לעשות משתמש רגיל מוגבל וכן משתמש אורח, אך שניהם מצליחים להתקין דפדפנים אחרים ותוכנות שונות למרות שהם מוגדרים שהם לא יכולים בפעם הבאה שהם נכנסים למשתמש התוכנות לא נמצאות אבל אני מנסה למנוע את זה בכלל. כשהמשתמש לדוגמה מנסה להתקין דפדפן פיירפוקס או כרום, הוא מתבקש להזין סיסמת admin. לאחר שהוא לא מקליד סיסמה עדיין הוא יכול להתקין על המשתמש המקומי מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה עם הווינדוס XP באנגלית.. התקנתי פיפא 2008, הזזתי את המחשב בשביל לחבר את המיקרופון לדבר עם בן דודה שלי בטימספיק, והמחשב הפעיל את עצמו מחדש, ומאז כשזה מגיע למסך שהווינדוס טוען עם ה-3 פסים מצד לצד זה לא מפסיק לטעון והווינדוס בכלל לא עולה... מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים(אני כרגע במצב סייפ מוד)
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין Win95 "מאפס", לאחר פורמט. כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, אבל אני לא זוכר איך לכל הרוחות הפעלתי את ה- Cd-Rom ב- DOS. אין לי מושג מהו ה- String של ה- CD שלי ב- Mscdex.exe. אשמח לעזרה.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את כל המידע ממחשב ישן לחדש? מדובר ב XP בשנייהם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי את הכונן קשיח של חבר שלי והתקנתי אותו אצלי כדי לעשות לו פורמט ולהתקין את הוינדוס מחדש. אחרי שהתקנתי את הוינדוס כשהמחשב היה עושה בוט היה מופיע לי שני וינדוסים שאני יכול לבחור באחד מהם כשכל וינדוס מותקן על כונן אחר. הבעיה היא כשניתקתי את הכונן של חבר שלי עדיין המשיך להופיע לי שני וינדוסים למרות שהכונן השני לא מחובר. איך אני מחזיר את זה שכשאני מדליק את המחשב הוא ישר ייכנס לי לוינדוס.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מה קורה חברים? התקנתי לחבר שלי וינדואס XP באנגלית, עכשיו התקנתי MUI עברית, ולא כל התפריטים במחשב השתנו, כשזה קורה, אני יודע שאמורים למחוק את העידכון "KB943460" הלכתי להוספה והסרה, סימנתי בוי שיציג את העידכונים, והעידכון לא נמצא =/.. מה עושים? תודה מראש, רון.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי VISTA על הנייד שלי לא ממזמן ניסיתי להתקין ACROBAT READER מהאתר של אדובי אחרי התקנה נוצרה לי בעיה במחשב כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה (כולל של האינטרנט אקספלורר) התחלף להם האייקון לאייקון של האקרובט וברגע שאני לוחץ עליהן לפתיחה אז תוכנת האקרובט נפתחת ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת שאני צריך לשנות משהו בשיוכים.. מישהו יודע איך פותרים בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש עם WinXP, ניסיתי להתקין את המצלמה שלי (sony DSC-T1) כשהיא הייתה מחוברת בעזרת USB למחשב מסתבר שהיה כתוב שזה עלול לגרום לתקה אם מתקינים תוך כדי שהמצלמה מחוברת. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המצלמה המחשב מודיע לי שהייתה תקלה בהתקנה והמצלמה לא תפעל כראוי. התוכנות לא מגיבות אליה. ניסיתי כבר עשרות פעם להסיר את המצלמה ואת הדרייברים ולהתקין מחדש ודבר לא עזר. היו כמה פעמים שמנהל ההתקנים פעל או אשף הוספת חומרה פעל שכן הצלחתי לבצע העברת נתונים אך פרט לזה אני אבוד. אני מודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
דוד שלי אוהב לצפות במבזקי חדשות באינטרנט (כמו אלה בMSN וONE) הוא משתמש בIE וכשהוא צופה בקטע וידאו כלשהו דרך הIE הקטע נתקע לאחר כמה שניות ואחרי שזה קורה אי אפשר להמשיך לגלוש לאתר אחר ללא ריסטרט. בנוסף לכך הדפדפן קופא מדי פעם ומאלץ אותי לעשות ctrl+alt+del כדי לסגור אותו. מה שמוזר זה שאחרי שנתקע הוידאו בIE גם בפיירפוקס אי אפשר לגלוש. עשיתי עדכונים, סריקת וירוסים וספייווארים וכלום לא עזר. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-