עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אני הרדתי את התוכנה הזותי ftp://ftp.altera.com/outgoing/download/student102.exe שמה MAX PLUS 2 ומתי שאני מתקין היא אומרת לי שחסר לי קובץ למורת שהוא קיים ונכנסתי דרכו! בעבר התוכנה עבדה לי וגם לא מזמן התקנתי את זה בחדר מחשב בבית הספר וזה עבד טוב מאוד הינה תמונה של הבעיה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  2. היי יש לי בעיה עם התצוגה מקדימה בWIN7, כל הסרטים בפורמטים AVI ו-MKV מופעים עם הסמל שמדובר בסרט ולא עם הסמל של תצוגה מקדימה אותו דבר קורה לי עם קבצי מוזיקה בפורמט MP3, הם גם מופיעים על הסמל של הסרטים. מה גם שכל הפורמטים האחרים מופיעים כרגיל (לדוגמא MP4 ו-WMA) יש דרך לסדר את זה? את הבעיה הזאת הייתה לי עוד לפני שהתקנתי את ה-WIN7, כלומר ב-VISTA בהתחלה הכול הופיע כמו שצריך ואז זה התחיל להופיע ככה הוספתי תמונה שמסבירה את דברי: הסרט אווטאר הוא בפורמט MP4 הסרט 2012 הוא בפורמט MKV הסרט 300 הוא בפורמט AVI תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by STi,

שלום חברים, יש לי כבר מספר שבועות מין כתם כזה על השולחן עבודה, כנ"ל גם על חלונות, בעצם על כל דבר חוץ מהסמן של העבר, בתחילה חשבתי שנשרפו לי פיקסלי במסך, אבל אחרי בדיקה פשוטה שעשיתי מסתבר שזו לא הבעיה, הכתם פשוט מסרב להעלם, יש לי תחושה שזה קשור לעידכונים האחרונים של האבטחה... אני לא יודע...שימו לב צירפתי תמונה פה, זה מופיע על התמונה, זאת אומרת שזו לא בעיה אצלי במסך...(מזל) תראו סימנתי את זה באדום http://img153.imageshack.us/img153/4836/printscreenmd8.jpg

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by tood,

-------------------------------------------------------------------------------- היי חבריה, לוח אם- אינטל dp35dp מערכת הפעלה win 7 כאשר אני נותן את הפקודה "הפעלה מחדש" המחשב נכבה ועולה מחדש אך נתקע על מסך שחור.הוא נדלק מחדש רק כאשר אני מכבה אותו כיבוי מלא ומדליק אותו. מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה, אהוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני ניכנס להחתל הפעלה....ולוחץ....gpedit.msc הוא רושם לי הודעת שגיאה "לא ניתן לאתר...." תהליך זה קיים אני בטוח וגם השם שלו נכון...אז אין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי....?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  6. קניתי לפני מס' חודשים מחשב חדש, פנטיום 4 3000, 1GB זיכרון, דיסק 120 SATA, שהחליף את השרת הישן שלי. עד שלב מסוים הכול עבד בסדר, אבל אז פתאום (לצערי איני יכול להצביע על משהו מסוים שעשיתי), כל הפעולות שקשורות לעבודה עם קבצים דרך האקספלורר של המחשב, נעשתה מאוד, מאוד איטית- לוקח לי לפתוח קבצים אפילו מסוג txt, כ- 30 שניות ויותר, ופעולות כגון copy-paste, או מחיקה של קבצים, או לחיצה עם כפתור ימני על קובץ, על-מנת לבצע פעולות הקשורות לתפריט שנפתח לוקחות גם כן אותו זמן. בנוסף במצב זה של המתנה לסיום הפעולה, איני יכול בד"כ לבצע שום פעולה במחשב. כל זה ממש, ממש מתסכל- כי המחשב אמור לטוס... על המחשב מותקן windows-XP professional + sp2, והוא משמש כשרת וסביבת פיתוח באינטרנט על כל מה שמשתמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני עובד כמעט תמיד עם 2 מסכים, יש לי שאלה כזאת: ידוע שalt-tab מקפיץ בין ישומים, אבל אני עובד ככה עם 2 מסכים שאף פעם אין לי על אותו מסך 2 דברים שאני אצטרך סימולטנית, האם אני יכול איכשהו (תוכנת צד 3, קומבינה, רג'יסטרי, מוד, פריצה, אקספלויט, לא משנה איך), להצמיד 2 קומבינציות מקשים שונות להקפצת אפליקציות שרצות על מסכים שונים? לדוגמא, alt-tab-1 בשביל מסך אחד ו alt-tab-2 בשביל מסך שני? תודה ושבוע טוב

8. Started by gilp123,

שלום, האם ישנו הבדל בין מערכת הפעלה XP 64bit למערכת הפעלה 32 ביט? האם זה קשור לחומרה של המחשב??? יש לי מחשב עם מעבד 4 ליבות זיכרון 4 ג'יגה . האם עקב החומרה אני צריך 64 ביט על מנת לנצל את המירב מהחומרה??? אשמח לקבל תשובה. גיל

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. המחשב לא בOC ועושה ריסטים באופן בלתי רצוי...אבל לא שרירותי... כאשר אני עושה PRINT SCREEN ואז מדביק אותו בצייר הוא עושה ריסט... בנתיים זה המצב היחידי שגיליתי... ממה זה??.. (התקנת מערכת ההפעלה פעם נוספת לא עזרה..!!)... מצאתי עוד משהו שעושה ריסט: בהרחבות של FireFox Talkback 1.5.0.3 (מתי שאני מנסה לפתוח את הדף הזה:http://images.nana.co.il/sitefiles/nvsupport/Technical-support/media/a/rule/rule.html)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Natan_Rozen,

שלום, ישנה בעיה במחשב שפתאום קרתה לי ולא ידעתי איך לתקן אותה, המליצו לי לשאול על הפורום הזה. כשאני נכנס למחשב שלי אז מופיעים לי שם כמה כוננים. אחד מהם הוא כונן C והשני הוא כונן D. (כונני דיסקים קשיחים) הבעיה אצלי כרגע היא בכונן D, כשרואים מהמחשב שלי את כונן D הוא לא כמו שאר הכוננים אלא מופיע כקובץ לא מזוהה תמונה להמחשה- כשאני לחצתי עליה לפני כמה ימים זה רשם לי שגיאה ואני הצטרכתי לחפש קובץ של התקנה שהוא בעצם בשם install.exe. וכמובן שלא מצאתי ולא ידעתי איך לפתור את הבעיה. כשהדלקתי היום את המחשב הופיעה לי שגיאה האומרת שאני צריך לעבור ללוח בקרה לשם התקנה וקביעת תצורה של רכיבי המערכת, כדי להראות לכם את השגיאה אז הנה תמונה להמחשה- http://img215.exs.cx/img215/5293/wi…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. חבר'ה שלום, הבעיה היא כזאת: כשאני מפעיל את המחשב, עולה הווינדוס, יש את מסך הפתיחה. אני לוחץ על השם משתמש שלי, הכל עולה יפה יש את צליל הכניסה הכל טוב ויפה. כמה שניות אח"כ הסמל של הרמקול שליד השעון (שדרכו מגבירים, מנמיכים או משתיקים את הווליום) נעלם ואיתו הסאונד של המחשב. אי אפשר לשמוע שירים, סרטים, צלילים של ווינדוס, שום דבר. כשאני נכנס בלוח הבקרה, לאופציות של הצליל, אני לא יכול לשנות שום דבר, הכל מופיע באפור ורושם no audio device. כאילו שהוא לא מזהה שקיים כרטיס קול. עוד בעיה, גם כשאני מפעיל את המסנג'ר, הוא לא עולה. אני לוחץ על האייקון אך לא קורה שום דבר, בלשונית "תהליכים" בtask manager, מופיע התהליך של המסנג'ר אך מיד נעלם. ממה נובעת הבעיה? האם הותקפתי ע"י וירוס? אני יודע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לאחותי פנטים 3, 734MHZ עם 384MB SDRAM, עכשיו הקנתי עליו XP, ויש לו בעיה כשמכבים את המחשב לוקח לו הרבה זמן ואז הוא רושם: IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER או משהו בסגנון הזה, וגם אז לחיצה על הכפתור לא מספיקה, צריך ללחוץ איזה 7 שניות או משהו כזה. נראה לי צריך להגדיר משהו ב BIOS, אבל אני לא יודע מה. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. בס"ד שלום לכולם, השאלה שלי היא, למה יש חלק גרסאות של ווינדוס שעולים באתחול וחלק לא? למי שלא הבין, יש לי כמה דיסקים של ווינדוס ואין לי דיסק אתחול. אז אני מפרמט ת'מחשב על ידי כך שאני מגדיר בביוס שהבוט יופעל דרך דיסק ומכניס ת'דיסק. עכשיו בכל הדיסקים שיש לי הווינדוס לא עולה ולא כתוב Press any key to start boot או משהו כזה וב 2 דיסקים זה כן כתוב, הבעי'ה היא שהם לא עובדים.. אז איך אני יכול לדעת, לפני שאני מוריד ווינדוס חדש, אם הווינדוס שאני הולך להוריד יפעל ככה או לא? ועוד שאלה קטנה, מאיפה אני יכול למצוא דיסק אתחול שעובד טוב בשביל להתקין איתו XP ואם למישהו יש מדריך או יש זמן להדריך רק בחלק של ההפעלה אז תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  15. אז ככה התקנתי את Vista Ultimate ונתקלתי בשני קשיים: א.ויסטה לא מזהה את הכרטיס מסך. ב.ויסטה לא מזהה את המודם שלי. אם אני אוריד דרייבר של הכרטיס מסך שלי שיוצר לויסטה, האם היא תזהה אתה הכרטיס מסך?? ועוד משהו הבעיה עם המודם, יש לכם רעיונות למה הוא לא מזהה אותו? דרך אגב מודם של:usb adsl modem ale 130. גם כשאני מנתק ומחבר מחדש את המודם ויסטה לא כותב לי הודעה שחובר התקן חדש או משהו כזה. מקווה שתעזרו לי בפתרון של הבעיות המעצבנות האלה. נ"ב : ב XP הכל עובד רגיל. והנה המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה 667. x1950pro. ומארז לא זוכר את שמם....

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  16. אתמול פרמטתי והתקנתי WIN7 ומאז רק בעיות..WIN7 אולטמט אני מנסה להתקין משו-המחשב נתקע אני מנסה להוריד כרום-המחשב נתקע ניסיתי לעשות צ'קדיסק-המחשב נתקע לפעמים המחשב עבד שעה-שעתיים פני שקפא ככה,לא הגיב בכלל ורצה ריסט..לפעמים נתקע עוד לפני שווינדוז סיים לעשות את ההפעלה המלאה והרגילה שלו..עשיתי ריפייר עם הדיסק(לא מקורי) והוא טוען שאין בעיות מחשב E6850 לוח אם P6N SLI V2 זכרון 2 גיגה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. במחשב של דוד שלי בזמן האחרון לא עולה האקספלורר בסטראטאפ בערך ב9 מתוך 10 הפעלות. אבל אחרי שאני נכנס לsafe mode הכל עולה. אם יש למישהו רעיונות מה לעשות אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. שלום. יש לי 2 מערכות הפעלה : XP SP2 VISTA 32Bit לפני כשעה הויסטה עבדה והיה לנו קצר בבית. מאז , כשאני מפעיל את הויסטה הוא מגיע לקטע שהוא טוען את עצמו ואז לפתע נהיה מסך שחור והמסך רושם לי שאין SIGNAL. וכשאני מזיז את העכבר הוא מזהה סיגנל ואני רואה את הסמן של העכבר אבל הכל שחור. אין לי מה לעשות עם הסמן. מה הפיתרון ? איך אני מתקן את הבעיה? אגב הבעיה זהה לחלוטין גם כשאני מעלה את הויסטה ב SAFE MODE . ה XP עובד בסדר גמור. מה עושים ? תודה רבה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  19. האם יש צורך להתקין אנטי וירוס ופיירול ב-VISTA? או שהוא מספק כבר את הצרכים להגנה על המחשב? ואם בכל זאת צריך להתקין על מה הייתם ממליצים בשביל הווינדוס הזה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. Started by rc_p,

ישנה בעיה ידועה שהWindows לא מזהה דיסקים מעל 128GB. הבעיה נפתרה בSP1 בXP, ואמרו לי שגם ב2000 עם SP4 הבעיה נפתרה. קניתי דיסק 160GB של WD. (שוה משהו?) ואני משתמש בWIN2000 עם SP4, את החלוקה למחיצות עשיתי עם Partition Magic בDOS, והכל זוהה. אחרי שבוע אני מנסה לפתוח קובץ מסוים והוא לא נפתח, קובץ נוסף, גם לא. בדקתי את הטקסט של הקובץ, ואני רואה קשקושים. למעלה מ100000 קבצים נדפקו. החלטתי שהדיסק דפוק, וקניתי מקסטור. התקנתי אותו ובניהול דיסקים הוא מזהה רק 128GB. יכול להיות שהWD לא דפוק פיזית אלא הWINDOWS גפק את הקידוד מכיון שהוא מסתבך עם הגודל? האם כדאי לי להשתמש בWIN2000 עם SP4? או לעבור לXP, יש לי עדיפות ל2000 מכיון שיש לי תוכנה שעובדת ב2000 פי 2 יותר מהר. מה לעשות? המקום שאמרו ל…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור קיצור דרך שכאשר אני ילחץ עליו יפתחו לי בו זמנית, שני אתרי אינטרנט או יותר?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by lm007,

היא מופיעה כשאני סוגר את המחשב, אבל לא תמיד. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  23. תקשיבו יש לי עכשיו הארדיסק יש עליו מחיצות c d e עכשיו אני קונה הארק\דיסק חדש אני רוצה להוסיף עכשיו אני יודע לחבר הכל מבחינה פיזית עכשיו אני נכנס לווינדאוס (לי יש אקס פי פרו) אחרי שאני נכנס לווינדאוס איך אני יוצר מחיצה להארדיסק החדש תודה מראש לכל העוזרר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by leda,

מחשב חדש E8200, 2G 800MHZ איזה מערכת הפעלה עדיפה? אני רוצה משחקים כבדים אבל לא קרייסיס תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DS,

לאח שלי הקטן ניסיתי להתקין WINDOWS XP מחדש. ההתקנה התחילה ואחרי שהיה כתוב 30 דקות עד הסוף הופיע מסך כחול של אזהרה. זה כמה פעמים. מצאתי עותק ישן של WIN 98 SE אז התחלתי להתקין והוא זיהה מערכת OS/2. בקיצור לאחר שלא הייתה לי ברירה אלא למחוק, הוא מבקש בוט דיסק. צרבתי את מה שיש בפלופי לדיסק וגם ניסיתי להכניס דיסקט של בוט וזה לא עבד, הוא לא מזהה. מה אני עושה? אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.