עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aviram20,

מה היא התחרפנה?????????? על מה 7 גיגה? האמיול פתוח ומוריד ומעלה (לא הרבה) דפדפן , פלייר , יוטיוב , ICQ ו MSN ... והקספרסקי. מה נסגר עם המחשב הזה? (הייתי עושה יותר מזה עם 512 ראם מעולם לא הישתמש במעל 300 מגה בית .) והכי מוזר , אני עושה ריסט מפעיל הכל שוב. זה יורד לג'יגה ומשהו , וכל פעם עולה לאט לאט עוד ועוד .....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זה נשמע קצת תמוה ומוזר, אבל יש דרך להחזיר את ה- Taskbar ב- 7 להיות כמו ב- XP? אני לא כ"כ אוהב את הסידור החדש הזה. אני מעדיף להשאר כבר עם ה- WIN7 זה בין הדברים היחידים שמפריעים לי שם. הצלחתי לעשות את זה רק באופן חלקי. איך אני גורם ליישומים למשל (כמו מסנג'ר) להתקפל, ולגרום לכך שיהיה Icon קטן על שורת המשימות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by DeadHunt,

ani lo yahol liktov beivrit... ze kara ahrei shefirmati at amahshev bevakasha tazru li :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות ויסטה 64 ביט, מישהו יודע אם יש צורך בשינוי הגדרות בביוס לפני ההתקנה? יש ברשותי לוח של ג'יגהבייט. תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, הייתה לי בעיה של מסך כחול במחשב משהו עם ב BOOT.INI וניסיתי המון מדריכים וכלום לא עבד אז בסוף עשיתי התקנה חדשה של הווינדוס, אבל שהוא לא ימחק את התיקייה הישנה של הווינדוס עם כל הקבצים, אלא יעשה לי תיקייה חדשה של ווינדוס אחר. קראתי לווינדוס WINDOWSY.. ככה שלא יהיו לי 2 שמות זהים. ההתקנה עברה בקלות, התקין, סיים ואני בודק אם יש לי את כל הקבצים, מגלה שכן! אבל אחרי זה אני נכנס למסמכים שלי ואין כלום!! ואז נזכרתי שאפשר להיכנס מ MY DOCUMENTS AND SETTINGS או איך שהתיקייה הזאת לא נקראת... ונכנסתי והיו שם את המשתמש הישן ואת המשתמש החדש... ניסיתי להיכנס למשתמש הישן וזה רושם לי!! : c:/Documents and settings/Username is not accessible, access is denied הקטע פה הוא שזה לא נמחק…

6. Started by tgen,

לפני כמה ימים קפץ לי מסך כחול... לא ממש הצלחתי למצוא מה הבעיה... עשיתי בדיקת שגיאות במערכת, ברג'יסטרי, בזיכרון... בדיקת וירוסים... וכלום - הכל תקין! בנוסף, גם משום מה לא קיימת לי שום תיקיית minidump ב- Windows ככה שגם אין לי ממש קצה חוט בקשר לאותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאין לי את התיקייה הזאת? או לחלופין, מה עוד נשאר לבדוק?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by factor,

איך מחזירים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

שלום! תוכלו לעזו לי בבקשה להעביר את תקיית הTEMP מ: C:\Documents and Settings\L.A\Local Settings\Temp אל D:\Temp חיפשתי כיצד לעשות זאת ולא מצאתי. תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  9. Started by yoni_h,

חבר שלי פעם אמר לי שהוא התקין SP1 בווינדוס 7 וזה פשוט הרס לו את המערכת הפעלה. הכל נהיה לא חוקי והוא לא יכל לפתוח כל מני דברים, קיצר הרס לו הכל. השאלה שלי היא האם זה קרה פה לעוד מישהו? זו בעיה ידועה? יכול להיות שזה קרה לו משום שהיתה לו גרסאת WIN 7 ENTERPRISE? לי יש WIN 7 ULTIMATE 32BIT לא מקורי. כדאי להתקין?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  10. בעיות שפגעות במחשב...(לא זה שהיא שתתקיף את מייקרוסופט) כי לשני חברים שלי שמחוברים אגב ברשת.... לאחד האט מאוד את המחשב עד כדי קריסה...ולשני בגלל שהוא היה ישן בכלל כל הזמן קרס.... כמובן שזה הסתיים אחרי שהם מחקו את התועלת והתקינו את העידכון...ובנוסף לא היה וירוסים אחרים כי יש להם נורטון אנטי וירוס מעודכנים...והם עשו בדיקה... מה אתם אומרים??? בגלל ה-MSBLAST (התולעת) או לא?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by Wizard Of Oz,

לאיזה תוכנה זה משתייך..???

12. אז ככה, עשיתי אוברקלוק והמחשב עלה ונתקע על מסך שחור לפני שיש את הסמל של הXP כזה... אז עשיתי ריסט ואז עלה מסך שאומר שהקובץ NTOSKRNL.EXE נדפק... ואני רוצה לעשות לו ריפייר ואני לא מצליח.... אני אל יודע איך משתמשים בזה... ואני גם לא זוכר את הADMINISTRAITOR PASSWORD שקובעים בהתקנה איך אני יכול לגלות אותה? חייבת להיות דרך איזה קראק או משוה שיגלה לי את הסיסמה או יקבע ססמה אחרת.... אז בעצם הבעיה כרגע זה עם הסיסמא כי בשביל ריפייר צריך את הסיסמה... אם אני נותן לווינדוס לעלות עכשיו הוא בעצם עולה אבל הדסקטופ מתחיל להבהב ושניה יש תמונה ושניה יש מסך לבן כזה שאורמ משהו על ACTIVE DESKTOP ולא משנה מה אני עושה זה ממשיך להבהב... כמו מטומטם ביטלתי את האפשרות לסיסטם ריסטור אז אני לא יכול לעשו…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by izikd,

מה זה אומר? פתאום זה אומר שהוינדוס ניסיוני או מה? יש לי אותו משנה שעברה והתקנתי מלא פעמים ועשיתי פורמט ואף פעם לא היה כזה דבר מה זה לכל הרוחות????????????? http://www.freewebz.com/izikd/otherpic/xptest.JPG

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  14. אהלן, אני אומנם אוהב לשחק הרבה , אבל מולטי טסקינק זה הדבר שאני יותר אוהב לעשות. עד לא מזמן השתמשתי בXP 64 ביט כל הזמן ולא הבנתי למה המחשב שלי זוחל לעומת של אח שלי עם ה32 ביט ונתונים הרבה פחות טובים משלי. עד ששמתי לי את ה32 ביט והוא פשוט עעעעעףףףףף לעומת ה64. למשל הCHROME האהוב עלי עובד כמו עגלה בXP 64 BIT ואם אני מפעיל כמה דברים , זה אפילו גורם לתקיעות בWINAMP 2.95 שלי שהוא לא צורך כמעט משאבים. אומנם התקנתי את הWINDOWS 7 64BIT אבל אני לא יודע אם יש טעם להשקיע בו משאבי-זמן יקרים שלי ולכן אני מעוניין להתייעץ במבינים פה. האם הWINDOWS 7 64BIT מבצע מטלות של 32 ביט בצורה טובה יותר ? למשל שמתי לב שאפילו הIE 8 64BIT הוא עובד על 32 ביט. אני העלתי תיאוריה שכל מה שמצויין לידו בTASK …

15. מישהו יכול לומר לי למה אני לא יכול להוריד דברים או להכנס לאתרים מסוימים נראה לי שהאקפלרר נחסם או חסום... ולמה הוא מגיעה עם אקפלורר 6 :s05:

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  16. שלום חבר שלי התקין מערכת 64BIT ויסטה, הוא רצה להתקין גם XP 32 BIT במקביל ומהויסטה לא יכלת להתקין, אז יצרתי לו מחיצה חדשה והפעלתי את הדיסק של הXP לאחר שעשיתי BOOT מDVD ROM. הוא סיים את ההתקנה ועכשיו לא ניתנת לו אפשרות בחירה של מערכת הפעלה. הלוח זה P6T מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by House M.D.,

שלום, יש לי windows 7 . כרגע הוא על כונן 160GB עם 8MB באפר, אני קונה עוד כונן 320GB עם 16MB באפר, השני אמור להיות יותר מהיר אז אני רוצה שהוא יהיה הכונן הראשי. האם אפשר פשוט להעתיק לתוכו את מערכת ההפעלה בלי להתקין אותה מחדש?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by roi777,

שלום! אני מתקין ווינדוס 7 64bit על דיסק קשיח 1TB ומתכוין להתקין בהמשך גם תוכנות כבדות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה. כמה ג'יגה מומלץ להשאיר לכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  19. זה אומר שאני יכול לקנות דרך EBAY את הULTIMATE ולהתקין אותו בעברית מלאה ? או שיש צורך לרכוש או להשיג גם MUI ?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by shahar07,

זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לעלות המערכת, מה שקרה הוא שניסיתי להתקין מערכת נוספת על הארד דיסק השני שלי אך כאשר הוא שאל אותי היכן אני רוצה להתקין הוא נתן לי 2 אפשרויות כאשר אחד הראה לי דיסק בגודל 465 או משהו כזה והשני בגודל 100 עם 78 ג׳יגה פנוי אך מכיוון שזה לא הספיק להתקנה נתתי הוראה לפירמוט של הדיסק הקטן כביכול ומאז לא עולה לי המערכת מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by iz,

לפני יומיים התקנתי ויסטה ויש לי שאלות : איפה אני נכנס למה שהיה "התחל -> הפעלה " בוינדוס האחרים ? ואיפה יש אפשרות שיוצגו לי גם תיקיות מוסתרות ? אם בכלל יש אפשרות כזאת בויסטה ? תודה

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by vitali02,

כשאני מתקין את הוינדוס מחדש אני רוצה לחלק למחיצות גם בצורה מסודרת... ראיתי בסרטון אחד שהוא עשה מחיצה במיוחד רק בשביל הוינדוס... באמת עדיף ככה?? או עדיף להשאיר הכל בC??

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  23. [table][tr][td] אהלן שידרגתי את המחשב לכרטיס מסך ATI 6780 , החלפתי ספק, והוספתי עוד 500GB . פירמטתי את הכוננים הקשיחים והתקנתי את WINDOWS VISTA מחדש. אחרי שסיימתי להתקין את הדרייברים וכל מיני תוכנות המחשב מגיב פחות טוב מאשר לפני הפרמוט. דוגמא: אני מנסה להפעיל את WINDOWS AERO- הוא בהתחלה מחליף אליו, ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור למינימום חצי דקה ואז מופיע המסך הכחול הידוע. המחשב עושה ריסטרט וזה כותב שמערכת התצוגה או משהו כזה שוחזרה וזה כותב באנגלית AMDועוד משהו שלא הספקתי לראות. הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך? בחיבורים? משהו בפרמוט לא הלך כמו שצריך? זה נראלי מוזר שהמחשב מגיב פחות טוב ואיטי יותר מאשר לפני הפרמוט. תודה אלעד [/td][/tr][/table]

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  24. יש לי שני מערכות הפעלה ווינדוס 7 מותקנות בשני מחיצות, ובהפעלה המחשב מציג מסך בחירה בין שניהם עד שמפעיל אוטומטית כעבור 30 שניות את המערכת המוגדת לו כעדיפה. ברצוני שהמחשב לא יציג את האפשרות למערכת הפעלה שניה אלא שאם אני ארצה אוכל להפעיל את המערכת השניה דרך אמצעי שלישי כל שהוא 1. אופן שבו אצטרך לפני היציאה ממערכת א' להגדיר שתעלה בהפעלה שלאחר מכן מערכת ב' - מה שכמובן לא עדיף [glow=red,2,300] 2. אופן שבו אוכל דרך א: הביוס ב:תוכנת איתחול שתחליף את מערכת האיתחול של ווינדוס - להפעיל את המערכת השניה. 3. אופן שבו אוכל להכין usb שיכיל את קבצי הboot שמפעילים את המערכת השניה - מה שנראה לי תיאורטי מאד סביר שאפשרי (אולי דרך התקנה של מערכת איתחול כמו "grub4do"). אודה מאד למי שיוכל לעז…

25. כמו שכתבתי בכותרת, חיברתי טוסטר חדש שקניתי, לחשמל הפעלתי אותו וזה הקפיץ לי את החשמל בבית. לאחר כמה זמן, התפניתי לחזור למחשב (מפרט בצד), ראיתי שהוא כבויי (בגלל הפסקת החשמל), הדלקתי אותו ובאותו הרגע הוא כתב שיש בעיה במערכת הקבצים NTFS ושהוא מתקן אותה. אחרי התיקון הוא העלה את מערכת ההפעלה ולאחר מספר שניות מגיע לי מסך כחול (BSOD) ובוא כתוב שחסרים קבצי מערכת חשובים... עשיתי בהתחלה את התיקון שיש מובנה בלוח האם (בביוס), לא עזר. הכנסתי את דיסק ההתקנה עשיתי תיקון, התיקון הושלם בהצלחה (הגיע הזמן), הפעלתי את המחשב, הוא עבד כמו שצריך, היום בבוקר (6 בבוקר) הפעלתי את המחשב עוד פעם, אבל הוא כתב לי את אותה הבעיה (לא הבנתי למה), עשיתי תיקון עוד פעם, הבעיה הסתדרה, אבל מאז כל כיבויי של המחש…

• 9 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.