עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משום מה לאחרונה האייקונים שעל שולחן העבודה נמצאים ללא תצוגתם לפי התוכנות שהם מופעלים למשל קבצי וורד,פאואר פויינט,אקרובט רידר וכו נראים כקבצים לא מזוהים אבל בלחיצת דאבל קליק הם נפתחים עם התוכנה שאמורה לפתוח אותם הם כך נראים כאשר אני לוחץ קליק ימני על המסך ו-NEW כדי ליצור קובץ חדש מהסוג שלהם בנוסף באפשרות ARRANGE ICONS BY אין לי את האפשרויות האחרונות SHOW DESKTOP ICONS או LOCK WEB ITEMS ON DESKTOP איך ניתן להחזיר את מצב התצוגה לקדמותו בדקתי גם בFOLDER OPTION והם מוצגים עם האייקונים הנכונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כל פעם יש לי את הבעיה הזאת, ההתקן הזה מתבטל איך אני מחזיר אותו? כל פעם אני צריך לפרמט את המחשב. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, ברצוני לקנות מע' הפעלה ViSTA , אך איני יודע מהי הגרסא המתאימה לי ביותר. אני גייימר, וכל המחשב שלי מוקדש למשחקים. ההפרש בין האולטימייט לפרימיום הוא בסביבות ה-400 שקל, אך האם הם שויים את זה? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by The Un4givN,

אומנם הBSOD לא צץ לי הרבה אבל אני רוצה לטפל בעניין... מה שרשום לי ב Dump file זה: BugCheck 3B, {c0000096, fffff80002a7f266, fffff880030c6df0, 0} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+78266 ) תודה רבה ניצן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dyn,

אז ככה התקנתי את התוכנה כדי להשתמש בבוט ל-2 מערכות הפעלה מ-2 הארד דיסקים שונים. התוכנה פועלת והכל עובד, אבל עכשיו אני רוצה למחוק אותה... ניסיתי לעשות לה uninstall אבל עדיין אני מקבל את הצג שאומר לי לבחור בין 2 מערכות.. אני רוצה לעשות את זה כי אין לי כבר את ה ההארד דיסק הקודם שעליו היה XP (בנוכחי יש לי ויסטה).. יש למשהו רעיון אין אני מבטל את החלון שמציג 2 מערכות כדי שהמחשב יריץ ישר את ה VISTA מההארד דיסק הנוכחי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי שאלה בקשר לשדרג לווינדוס 8 (אני יודע שקבר שאלו את זה אבל זה שונה) א. יש לי גירסה קנויה של ווינדוס 7 אבל הסיריאל הלך לאיבוד האם זה יגרום לבעיה בקשר להתקנת השדרוג ב. האם אפשר להשתמש בסיריאל של הווינדוס xp שלי במקום ג.אם יש אפשרות לכחת דיסק של xbox ולהפעיל אותו אל ווינדוס 8 ישירות ד.האם יש אפשרות לפתח אפליקציות לווינדוס אם פייטון אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא וגם לדע האישית שלכם אל המערכת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ממש לפני הכניסה לWIN יש לי כסה מסף שחור ששואל אותי לאיזה ווינדואס אני רוצה להיכנס ויש לי שם כבר 3 אפשרויות .. איך אפשר לעשות שתיהיה רק אפשרות אחת ואז אני מאמין שזה פשוט ידלג על המסך נכון? יש אפשרות לעשות את זה?

8. איך ניתן להחזיר אותם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מערכת הפעלה WIN-XP גרסת ה-HOME וכל השפה במחשב התהפכה בעברית לאנגלית היינו במקום "התחל" כתוב START וכו' איך ניתן להחזיר את זה למצב הקודם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kame,

תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by CashMAn,

שמתי סיסמה למשתמש שלי בוידנוס ואני שכחתי את הסיסמה אני רוצה לדעת אם יש סיסמה ראשית לכל המשתמשים אוליי משהו כזה נ.ב הסיסמה של האדימנסטראטור והמשתמש שלי אותה סיסמה "

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rander1,

המחשב אחרי פירמוט התקנתי XP SP3 הכל עובד מצויין רק מעניין אותי למה לוקח לווינדוס לעלות הרבה זמן הכוונה בהתחלה שהקוו רץ ממש בהתחלה איפה שהלוגו של WINDOWS רק לציין שזו אחת מהפעמים הבודדות שאני מפרמט והכל יצא לי מעולה פשוט נמאס לי כל פעם לפרמט אצל האיש שעד היום עשה את זה בשבילי ראוי לציין שהוא עשה את זה בצורה יסודית ונקיה רק מה כל פעם שהוא מפרמט הווינדוס עולה מהר 3 פעמים הקו רץ הווינדוס עולה מה שונה ההתקנה שלו משלי ? יש אולי מצב שהוא משנה איזה משהו בתוך ההגדות של הווינדוס כי אני לא רואה שום דבר שונה מההתקנה שלו ושלי תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. איך אני עושה את הTASKBAR של WINDOWS 7 לכמו של XP? עריכה: בעיקר מה שמענין אותי איך אני עושה שנגיד המסנג'ר יהיה כעיקרון לייד השעון ולא כמו עכשיו. כמו כן בצד ימין של START יש אקספלורר ועוד שני ישומים, איך אני מוחק ואתם ושם משהו אחר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח Si-Nom

וסימנתי שיראה קבצים מוסתרים. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by revitalsolo,

יש מחשב נייד msi gx600x התקנתי win7 ויש לי בעיה בדריבר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kobibo,

יש לי עכבר של Logitech אלחוטי+אופטי ופעם בכמה ימים הסמן פשוט נעלם וגם לחיצה ממושכת על שני כפתורי ה connect לא עוזרת. לעיתים לאחר התופעה גם המחשב פשוט נתקע ורק ביצוע reset פותר את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לחלוקת מחיצות אחרי התקנה חדשה של ווינדוס בעזרת הכלים שיש בווינדוס ולא עם תוכנה חיצונים כמו PM תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום הוספתי למחשב שלי HD של טרה בייט והמחשב לא מזהה אותו הוא מחובר למחשב כעיקרון מדובר במחשב לאחר פירמוט מכיוון שבוינדוס הקודם אני ראיתי את הHD הזה אז אני לא מבין למה עכשיו הוא לא מזהה את הHD תודה רבה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, מכיוון שאינני מבין גדול במחשבים ומערכות הפעלה רציתי לשאול לגבי וינדוס שמגיע עם המחשב הנייד כמיטב הבנתי אני לא מקבל דיסק התקנה של הוינדוס ולכן רציתי לשאול במקרה של פירמוט המחשב כיצד אני משחזר את הוינדוס? האם יש אופציית שחזור/גיבוי והאם קריטי מלכתחילה לקנות מחשב נייד עם מערכת הפעלה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mito,

איך מתקינים windows xp במחשב חדש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dante123,

היי חברים.השפות בתחתית המסך נעלמו.אני יכול להחליף ביניהן,אבל הן לא מופיעות לי למטה (EN\HE) הוא גם לא מופיע ב''סרגלי הכלים''. יש דרך להחזיר את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, יש קובץ שהורדתי שיש בו כנראה SPY לפי הוינדאוס וכל פעם שאני מנסה להעביר אותו למחשב הוא נמחק אוטמטי ( לא מעניין אותי שיש בוא SPY כן אני פשוט צריך את הקובץ ) איך מבטלים את החסימה הזאת של הוינדאוס זה וינדאוס 7 נסיתי דרך דיסק און קי לא הצליח WINRAR גם לא , גם zip7 לא נותן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ruff stuff,

מדובר בעידכון מיספר 931784 kb אני מתקין אותו וכל פעם הוא קופץ לי חזרה ניראה לי שהתקנתי אותו 20 פעם ועדיין זה לא מצליח להתעדכן. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.

24. Started by ziv0798,

*כותרת* איך אני נכנס לSafe Mode של הXP אם יש לי שני מערכות הפעלה!????

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בתדוה מראש כי ה98 עשו הלי בעיות עם דיירקט איקס משהו כזה ועוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים