Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הורדתי IDM מפה. ואישרתי אישור של קובץ רגי'סטרי. והוא שינה לי כמה דברים במחשב.... האייקונים חזרו לברירת מחדל שלהם. הוינראר ועוד כמה שפות נהפכו לשפה רוסית. ניסיתי לתקן זאת ע"י שחזור המערכת אך ללא הצלחה. עריכה: WOW אפילו כשאני פותח קבצי טקסט זה מראה לי אותם ברוסית. בבקשה דחוף עזרה איך אני מחזיר את המצב לקדומותו ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות ב WINDOWS XP PROFESSIONAL שלא יהיה בהתחלה את מסך ה-LOGIN
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה ! העם קיימת אפשרות להעלות את ה rate של העכבר ב windows 2000 יותר מי 100 ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב זה מציג לי מסך שבו אני יכול לבחור לאיזה משתמש להיכנס, מכירים את זה? עכשיו הבעיה היא שכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו זה חוזר לעמוד הזה ואז האינטרנט מיתנתק. ועכשיו אני לא יודע איך לבטל את זה. הנה התמונה:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עם ווינדוס 7 64 ביט. עד לא מזמן כל העדכונים החשובים הורדו אוטומטית ולא כל כך התעסקתי עם זה. יש לי שני עדכונים חשובים שאני לא יודע אם להתקין או לא. servise pack 1 אינטרנט אקספלורר 9 אין לי טענות לא לווינדוס ולא לדפדפן ואם אתקין ויצוצו בעיות אתבעס לאללה כי אצטרך לשאול פה שאלות וכו (אנוכי מבין קטן בעניינים האלה) ואין לי עצבים מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי ספריה של 12G לאחר המחיקה גיליתי שהזכרון הפנוי בהרד דיסק נותר ללא שינוי!.הספריה שמחקתי לא מופיעה בשום מקום במחשב(לא בסל מיחזור ולא בשום מחיצה אחרת). איתחלתי את המחשב מחדש אך הבעיה לא נפתרה, ביצעתי אופטימזציה לדיסק באמצעות נורטון וגם תוכנת הoptmize disk הראתה לי שכביכול ההרד דיסק שלי מלא. התקלקל ההרד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתחילת ההתקנה, לאחר העתקה של כ60% מקובצי ההתקנה מהCD, אני נתקע עם בעיה בהעתקה של קבצים מסוימים. לפעמים זה הקובץ בתמונה ולפעמים קובץ אחר. ניסיתי להתקין ממדיות שונות, מקוריות. ניסיתי על HDD שונים. אותה תוצאה. מה גורם לזה? איך אני יכול להתגבר על זה? האם אני יכול להעתיק את קבצי ההתקנה האלה דרך מחשב אחר, בחיבור של הדיסק באמצעות מתאם USB ולאחר מכן התקנה של הדיסק במחשב המיועד והמשך התקנת המערכת? תודה. אני לא מצליח להוסיף כאן תמונת מסך, אז מה שכתוב בה: the file mshtml.dll was not copied correctly אפשר לנסות שוב (לא מצליח), לדלג (לא מצליח) או לבט את ההתקנה (מצליח )
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני זמן לא רב המרתי את מחיצות כונן הקשיח שלי ל-NTFS, הבעיה היחידה שיש לי עד כה, היא שלא ניתן לצפות במחיצות ממצב Dos, רציתי לדעת אם יש איזה דיסקט איתחול או משהו כזה שיאפשר לי לראות את המחיצות ולדפדפף בהן גם דרך מצב Dos. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני שבועיים וכרגע אני לא יכול להתקין מדפסת של hp הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כלום לא עוזר... ידוע לכם אם HP הוציאו סט דרייברים תואם ויסטה??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב p2 מערכת הפעלה xp pro הבעיה שלי היא שכאשר אני לוחץעל האיקון של אקספלורר להיכנס לאינטרנט הוא מגיב לאחר כחצי דקה האם יש פה מישהוא שנתקל בבעיה כזו או יודע איך לפתור זה מאוד מעצבן תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד ב WINXP מנסיבות אלו ואחרות. ואני רוצה TASKBAR יותר נוח לעבודה. עדיף כזה שיודע להמתח על מספר מסכים. משהו בסגנון זה של חלונות שבע או ה DOCK של OSX. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לרכוש רישיון לXP מבלי לרכוש את התוכנה עצמה? (רק את הCDKEY) מדובר על רישיון OEM למחשב חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שדרגתי את הלפטופ שלי היום לwin7 x64 (מפרט מלא בצד ימין) הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרייברים ללפטופ. ספציפית חסר לי השליטה דרך קיצורי הדרך במקלדת (ווליום, השתקה, פאוז וכו') אני מאמין שיש עוד דברים שפשוט לא שמתי לב אליהם. הדגם המלא הוא hp pavilion dv5 1190ej
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עשיתי גוסט לwindows 7 וחסר לי הקובץ בהפעלה שרץ NLTD איך אני מסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי היום Windows XP + SP2 והתקנתי אימיול והאימיול לא מוכן להתחבר וכל סרבר הוא רושם לי Appears to be Dead ולא מתחבר... יש לציין שפתחתי את הפורטים של האימיול גם ברשת וגם במרכז האבטחה של הווינדוס... מה עוד אפשר לעשות בשביל שיתחבר?? תודה מראש לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל מי שעובד עם Firefox בטוח עובד עם Adblock להעיף את הפירסומות. היום לחובבי אינטרנט אקספולרר יצא פלאג חדש שעושה את אותה עבודה בדיוק. Adfilter 1.0.1 for Internet Explorer
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש שמריץ חלונות 8.1 64 ביט. כמה דקות אחרי הפעלת המחשב מופיע בצד שמאל למעלה אייקון של ווליום (פס אנכי ) ומאותו רגע אין אודיו. רמת הסאונד יורדת קבוע לאפס ואי אפשר לשנות את זה. גם אי אפשר ללחוץ על לחצן START צ'יפ האודיו הוא REALTEK HD AUDIO מחוברת מקלדת אלחוטית של RAPOO הכוללת לחצני שליטה על הווליום. ראיתי הרבה התייחסות בגוגל לתופעה אבל לא ראיתי שיש פתרון. מישהו נתקל והצליח לפתור ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מחליף לקישור אחר ? לדוגמא אני מעוניין שאחד הקישוריים יהיה hwzone , ראה תמונה למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ניסיתי למצוא תשובות לכך פה בפורום ולא מצאתי (ואני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול). יש לי את המחשב שבמפרט/חתימה שעליו מותקן ויסטה אולטימייט 64 ביט. רציתי לדעת אם אני אתקים VMWARE או VPC ובו אתקין XP/ויסטה 32 ביט (כנראה XP 32 ביט) , האם אני יוכל לשחק ממנו? האם הביצועים יהיו כמו שצריך או שהVPC/VMWARE לא מאפשרים הרצה חלקה של ישומים שכאלה (משחקים) ? לפי מה שהבנתי , תהיה לי בעיה להתקין XP על מחיצה נפרדת ולהשתמש בDUAL BOOT (צריך להתקין קודם XP ואחר כך VISTA אם הבנתי נכון) בכל מקרה , אם יש למישהו תשובה/פתרון יעיל יותר , אני אשמח לשמוע.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה יעשה בעיות או שזה אפשרי כמו בכל מערכת הפעלה כמו למשל 98/ME.....(אני מדבר על התקנה על אותה תיקיה......)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את חלונות 7 במחיצה נפרדת. השאלה שלי עם אפשר לבחור בזמן הדלקת המחשב,עוד לפני שהמערכת הפעלה עולה באיזה מערכת הפעלה המחשב יעלה XP או 7 ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי,ולפי ההוראות אני צריך להריץ קובץ מסויים תחת DOS mode, שהקבצים בתוך הפלופי. איך אני נכנס לדוס ומפעיל את הקובץ הזה, שאין לו Boot אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי SSD חדש של SAMSUNG בנפח 250 גיגה, התקנתי WIN7 פרוץ עליו ושדרגתי לWIN10 מקורי. (לפני זה היו לי רק דיסקים קשיחים) לאחר סיום ההתקנה, הלכתי לביוס והגדרתי את ה SSD בתור ה BOOTDRIVE והמשכתי לווינדוס. כשבאתי ליצור ווליום חדש לHDD בDISK MANAGEMENT הופתעתי לגלות שהדיסק הקשיח פשוט לא מופיע שם. ניסיתי לעשות RESCAN DISKS אבל זה לא עזר. הנה בדיוק מה שמופיע לי שם: https://gyazo.com/ff0d24bdfd84f47984afdd511660936a (לינק של GYAZO אם תרצו אוכל להוריד את התמונה למחשב ולצרף אותה לאשכול.) ניסיתי לחזור ל BIOS אבל שם הכל בסדר, כל הדיסקים מופיעים ובסדר הנכון. ניסיתי עם דיסק קשיח אחר שהיה לי ואותו דבר קרה. במידה ותצטרכו את מפרט המחשב הנה: Intel Core i7 4790K …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש למישהוא פתרונות בנושא זה? חיפשתי ברשת ומצאתי מדריך שאומר לשנות משהוא ברגיסטרי אך זה לא עזר בסוף. יש למישהוא עוד רעיונות כמו קובץ reg או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Windows FD Deluxe הוא חדש/ישן? טוב/רע .. מה איך הוא מפעיל משחקים ואיך הוא על איזה ממשק הוא עובד ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-