עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hichkock,

יש לי בעיה בדיסק התקנה שזה לא מקבל את הקוד וצריך להתקשר אליהם ולעשות את זה.. זה דיסק מקורי... זה תמיד ככה.. וזה תמיד עובד אחרי שאני מתקשר. מתי שהוא מבקש פרודוקט קי... עשיתי שיבקש יותר מאוחר כדי שאני יוכל להתקין כמה דברים קודם כל וזה לא מופיע בשום מקום עכשיו ולא מבקש (בד"כ זה בשורה למטה נמצא...). אני לא יכול להתקין service pack 2 בגלל זה - הופיעה לי שגיאה שאמרה שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ShahafH,

שלום לכולם! כרגע יש לי מותקן על המחשב WIN 7 ULT 32BIT ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה64 ביט. אני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים אז מה אני אמור לעשות בשביל להשיג את כל הדרייברים? גיבוי אני לא יודע אם אני יכול כי אולי הדרייברים של ה32 לא תואם את ה64 ביט. תודה רבה (:.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by aeea,

איך אני יוצר כונן משטח לא מנוצל? יש לי ויסטה, יש דרף לעשות את זה בלי תוכנה? ואם לא איזה תוכנה עושה את זה? הכוונה בשטח לא מנוצל בשטח שלא נמצא בשום כונן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, יש לי רשיון של XP HOME רגיל ואני צריך להתקין על העמדה WINDOWS נקי הבעי היא שאין לי את ה XP HOME הרגיל יש לי רק אתה גירסאת XP HOME SP2 והמספר הסידורי לא מתאים ל התקנה. מה אפשר לעשות? אפשר אולי להתקין גירסא לא חוקית של SP2 ואז לשנות עם איזו תוכנה למספר המקורי או אולי איכשהו לשדרג את המספר לגירסאת ה SP2? תודה מראש זה נורא דחוף.

5. Started by oren,

שלום, לפני זמן לא רב המרתי את מחיצות כונן הקשיח שלי ל-NTFS, הבעיה היחידה שיש לי עד כה, היא שלא ניתן לצפות במחיצות ממצב Dos, רציתי לדעת אם יש איזה דיסקט איתחול או משהו כזה שיאפשר לי לראות את המחיצות ולדפדפף בהן גם דרך מצב Dos. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי חברים, יש לי בעיה מאוד מעצבנת שקורת לי ואני לא יודע מה לעשות איתה אני מכניס את המחושב למצב שינה (SLEEP לא HIBRATE) ואחרי שהוא לא בשימוש כמה שעות אני מדליק אותו,הוא נדלק מראה מסך הLOGIN ואז אחרי מספר שניות נכנס שוב למצב שינה וככה אין סוף פעמים, מפעיל -> מספר שניות נדלק -> שינה. אני משתמש במערכת WINDOWS 7 אבל השתמשתי מזמן גם WINDOWS XP וגם שם זה היה. גם רוב הרכיבים במחשב הוחלפו מאז: ספק כוח,זכרון,לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך ככה שאני מניח שזאת לא תקלה בחומרה של המחשב אלא הגדרות או איזה שהוא באג. בBIOS הSUSPEND MODE הוא S1&S3 ודבר נוסף זה שאם אני שם אותו לSLEEP ואז אחרי מספר דקות מדליק הוא כן נדלק ולא מתכבה בגדרות בPOWER OPTIONS ואין שם שום טיימרים או משהו מוזר …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by HELPMAN,

שלום וחג שמח השאלה שלי היא האם יצא פאטצ' ל-windows xp שמסיר את הבאג שגורם לפינגים גבוהים במשחקי רשת? תודה מראש מקווה לעזרה! : ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני סטודנט המשתמש הרבה ב mathType בWORD כדאי להוסיף משוואות. לאחרונה התקנתי את WINDOWS7 RC 64bit ומאז בכל פעם שאני מוסיף משוואה לקובץ הword עליו אני עובד. החלון של הword חוזר לגודל המקורי שלו דבר המפריע לי מאוד למהלך השותף של העבודה. (כשאני פותח את הWORD הוא נפתח בגודל די קטן ואני מגדיל אותו לחצי מסך, אך לאחר כל הוספה של משוואה הוא חוזר לגודל הקטן). כאמור בVISTA לא היה לי כל בעייה כזו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות איך לשנות את זה, הדבר מפריע לי למהלך התקין של העבודה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום חברים! לפני שבוע ,קניתי לפטופ חדש, בהדלקה הראשונה הוא היה דיי תקוע על איזה התקנה של HP , WIN 7 . הפעלתי מחדש. ומרוב הלחץ שלי לראות איך הוא עובד התקנתי WIN 7 BETA שקיבלתי אז ממיקרוסופט. עכשיו אני מאוד מעוניין להשתמש ברישיון המקורי ובכלל בהתקנה המקורית... אבל הבעייה היא שכשאני מנסה להפעיל BOOT מכונן השחזור אני לא מצליח ..פירמטתי ,מחקתי מחיצות. בכל חדש.. אבל אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת חוץ מלהגיד לי "לשנות הגדרות בביוס" ? (כי ניסתי את כל אופציות ה BOOT ... HELP

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sigma,

http://win.softpedia.com/

11. Started by alons126,

1)מה הסיכון בהתקנת WIN 7 על לפטופ? 2)יש סיכון אם אני מתקין כשידרוג? 3)זה משפיע על האחריות? 4)איך זה משפיע על דרייברים? אני צריך לעדכן אותם אם בווינדווס 7 אדוויזר מסומן V ליד הכול חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך ושל עוד משהוא שלא הבנתי מהו? 5)איך מגדירים אותו לעדכן ולמצוא דרייברים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ab_box,

לחבר שלי נשרף הלוח האם, הוא מעביר את ההארדיסק ממחשב אחד למחשב אחר, במחשב האחר אין אפשרות לעשות פרמוט , איך אני מעלה את הWIN שיש בכונן עם המחשב האחר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. זה נשמע קצת תמוה ומוזר, אבל יש דרך להחזיר את ה- Taskbar ב- 7 להיות כמו ב- XP? אני לא כ"כ אוהב את הסידור החדש הזה. אני מעדיף להשאר כבר עם ה- WIN7 זה בין הדברים היחידים שמפריעים לי שם. הצלחתי לעשות את זה רק באופן חלקי. איך אני גורם ליישומים למשל (כמו מסנג'ר) להתקפל, ולגרום לכך שיהיה Icon קטן על שורת המשימות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by wow,

אני יודע שיש אפשרות לתכנת את הרגיסטרי ככה שהמחשב יעבוד הרבה יותר טוב. מישהו יכול לתת לי על זה עוד פרטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכל הסטודנטים שאלה לכל מי שרכש או קיבל בחינם win7 באמצעות MSDNAA. לפי מה שהבנתי הרישיון מוגבל להתקנה אחת. האם המגבלה היא התקנה על מחשב אחד כמו כל עותק OEM? או שבאמת ניתן להתקין רק פעם אחת ואחרי זה הדיסק משמיד את עצמו כמו במשימה בלתי אפשרית? מה עושים במקרה זה אם צריך לפרמט את המחשב?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by rino,

איתרתי בעיית זליגת זכרון במחשב שלי.אני משתמש ב512M ותוך דקות אני מגיע ל85% קיבולת ללא הפעלת תוכנות כבדות. ??? לא הצלחתי למצוא את התוכנה שגורמת לזליגה, מישהו מכיר תוכנה או דרך לתקן את הבעיה? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by noam12,

תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by expi,

האם יש אפשרות ב WINDOWS XP PROFESSIONAL שלא יהיה בהתחלה את מסך ה-LOGIN

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by BlackBird71,

אוקי אז ככה הדלקתי היום את המחשב והוא פשוט הגיע לקטע שהוא רושם לי WELCOME ואז בום נופל ונידלק מחדש... אז שמעתי רעשים והם היו מההארד דיסק.. אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב אחר והרצתי עליו תיקון שגיעות.... זה סיים וחיברתי את הכונן וזה עדין לא עובד רק שעכשיו זה מראה לי משהו אחר..... http://img201.imageshack.us/my.php?image=2002091847nr2.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?image=2002091848xl6.jpg http://img527.imageshack.us/my.php?image=2002091849ix0.jpg תודה לעוזרים אני צריך את זה ממש דחוףףףףף

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by benyben,

מישהו יכול להסביר את העלמות המכוונים - ראו תמונה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בוקר טוב לכולם, יש לי בעיית BlueScreen ממש מוזרה; אני אחרי OC למעבד עד לתדר של 3.5GHZ והוא יציב לגמרי, עבר 8 שעות ב- OCCT ללא שום שגיאות/קריסות, אבל, כשאני שם את המחשב על SLEEP ורוצה לחזור לעבוד, המחשב "מתעורר", אני לוחץ על שם המשתמש שלי, ופתאום מקבל BSOD מה זה יכול להיות? הנה פרטי השגיאה כפי שווינדוס מדווח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8006850030 BCP3: 00000000B66D4000 BCP4: 0000000000000135 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\M…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם, בחלונות XP היה אפשר פשוט לגרור תיקייה כל שהיא להתחל והיא היתה מופיע שם... ויותר מזה, במעבר עכבר על התיקייה זה היה מראה את התוכן שלה בדיוק כמו במעבר עכבר על תוכניות (בחלונות 7 זה השתנה ל"כל התוכניות" עם חץ) אני רוצה לעשות דבר כזה, בהתחל (לרוב) מעל המחשב יש תיקיית משחקים שהיא לא שימושית בעליל לא הבנתי למה מיקרוסופט בכלל עשו אותה אבל לא משנה כרגע, אני רוצה למחוק אותה ובמקומה לעשות מספר תייקיות אחרות (שהן היו כמובן קיצור דרך לתיקיות) שנמצאות לי על שולחן עבודה חיפשתי שהרבה בגוגל אפילו חיפשתי מה אפשר לשנות ברג'יסטרי ולא מצאתי איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יעני שאי אפשר יהיה למחוק אותה מהוספה הסרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by overload,

יש לי אתר ואני רוצה להפעיל אותו ובשביל זה צריך להכניס אותו לתיקיה WWROOT ומשהו כזה ואז יהיה אפשר לפתוך את האתר דרך הכתובת 127.0.0.1. צריך להתקין IIS או ISS, איך אני עושה את זה? ומאיפה להוריד (אם זה חוקי)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by barak1lavi,

שלום רב יש לי hard disk שעליו מתקנות 2 מערכות הפעלה לינוקס ו-WINXP 2. מערכות ההפעלה עבדו הצורה טובה עד ששניתי משהו בWIN שגרם לכך שבכל פעם שאני מנסה להעלות אותו המערכת מבצעת איתחול באופן אוטומטי (בשלב שבו כתוב XP ורצים הקווים הכחולים). הלינוקס עובד באופן תקין. חיברתי את ה-hard disk למחשב אחר (בנוסף לhard disk שקיים בו) ולאחר העלאת WIN של המחשב השני אפשר להיכנס לקבצים של הhard disk הראשון (שלא ניתן לעלות באמצעותו את WIN). מה אני צריך לעשות כדי לגרום להצליח להעלות את הWIN ע"י ה-hard disk הראשון? ד"א לא ניתן להכנס לsafe mode תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.