Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, אני עתיד לשדרג בקרוב את המחשב שלי והבעיה היא שיש לי על המחשב WIN8 מקורי גרסת שדרוג ובמחשב החדש יהיה SSD ושם אני רוצה לשים את הוינדוס. למישהו יש נסיון עם הפרוצדורה של העברה? איך אני מוודא שמיקרוסופט לא יבטלו לי את הרשיון כשהם יראו שמחשב חדש משתמש בKEY הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מתנה לפטופ של חברת לנובו - 3000 n200-769 ע"ג הלפטופ מותקנת windows vista באנגלית אני מעוניין להתקין עליו win xp בעברית אך לאחר שאני מתחיל את ההתקנה ההקנה מודיעה שהיא לא מזהה את ההרדיסק כמובן שבביוס הוא כן מזוהה. יש למישהו פתרון ??? תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בנאלית אבל אני מחובר עם ADSL כבר 5 שנים דרך router ושכחתי כיצד מתחברים עם פקס רגיל. אני מקווה שמישהו פה עודנו זוכר... כמו כן אבקש לדעת: פעם, לפני מס. שנים בטרם היה לי חיבור נון סטופ לאינטרנט אפשר היה להתחבר לאינטרנט מבלי להיות קשור לחברה כלשהי. היה איזשהו טתר עם רשימת חברות ותעריפים, אפשר היה לבחור חברה כלשהי, להתחבר דרכה והתשלום נעשה דרך חשבון הטלפון בהתאם לזמן גלישה עם כל חברה. מישהו יכול להזכיר לי את כתובת האתר וכיצד זה נעשה ? שכחתי...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג באיזה פורום לכתוב את ההודעה אז הפורום הזה נראה הכי הגיוני... יש לי מחשב בלי כון dvd והייתי רוצה לדעת אם אפשר לראות סרטי דיוידי על המחשב גם בלי דיוידי...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך בדיוק אני מונע מתוכנית מסוימת ואו בכלל , לדעת מהם התוכניות שעולות לי במערכת win2000 , אני לא מעוניין בתוכנית חדשה אלא דרך הרגסטרי בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! לפני שבוע ,קניתי לפטופ חדש, בהדלקה הראשונה הוא היה דיי תקוע על איזה התקנה של HP , WIN 7 . הפעלתי מחדש. ומרוב הלחץ שלי לראות איך הוא עובד התקנתי WIN 7 BETA שקיבלתי אז ממיקרוסופט. עכשיו אני מאוד מעוניין להשתמש ברישיון המקורי ובכלל בהתקנה המקורית... אבל הבעייה היא שכשאני מנסה להפעיל BOOT מכונן השחזור אני לא מצליח ..פירמטתי ,מחקתי מחיצות. בכל חדש.. אבל אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת חוץ מלהגיד לי "לשנות הגדרות בביוס" ? (כי ניסתי את כל אופציות ה BOOT ... HELP
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ומתלבט מה לעשות בנוגע ל-windows... קודם כל, הבנתי שסטודנטים יכולים להוריד windows בחינם מ-dreamspark. באמת אפשר? מדובר בגרסה מלאה לכל דבר? כדי להוריד משם? במידה שלא, האם אפשר להוריד windows או שעדיף לקנות עותק מקורי? האם כדאי לקנות windows 7 כש-8 מעבר לפינה? האם יש חנויות שמציעות קניית windows 7 עם שדרוג ל-8 כשיצא? או שכדאי לא לקנות את 7, להסתדר בינתיים עם גרסא שיש לי של XP? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לצערי מסיבות היסטוריות המשתמש הראשי שלי בחלונות XP הוא ה-Admin וכידוע לא ניתן לראות אותו במסך פתיחה, פרט למצב בטוח. יש בכל זאת אפשרות להוסיף אותו? כי נמאס לי ללחוץ Ctrl+Alt+Del בכל הדלקה. אם יש דרך להעתיק את כל הנתונים ממשתמש אחד לאחר בצורה מסודרת, זה גם פתרון מקובל. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PRO SP1. במאפיינים של המחשב שלי תחת החוצץ של שחזור מערכת ניתן לאפיין כמה מקום יש להקצות לשחזור המערכת. WINDOWS מקצה אוטומטית 12.5% שנראה לי המון... רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם "מספיק" חוץ מזה ראיתי ש WIN מקצה מקום כזה בכל אחת מהמחיצות - גם באלו שלא נמצאת עליהם מערכת ההפעלה. האם בכלל יש צורך בכך או שבמחיצות האלה אני יכול להוריד את המקום המוקצה לשחזור ל - 0%? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בXP הייתי משתמש בNTFS Junction, שכבר לא עובד בVISTA(בעיקר בגלל שאין צורך) אני צריך להעתיק כ3000 קבצים למקום מסויים ומסודר בשביל תוכנה מסויימת ואין לי מקום פנוי בשביל לעשות את זה. mklink לא יודע לקבל list מסודר בתור קלט, ולבנות batch עם 3 אלף שורות זה לא רעיון חכם במיוחד. אני זוכר שבבטא הייתה אפשרות לשנות את הcopy paste של הGUI לעבוד עםSoft links בלבד בעבר זה היה בfolder options היום אני לא מוצא את זה וגם מחיפוש קצר בגוגל זה כנראה כבר לא קיים. למישהו יש מושג לאן העבירו את זה מבחינת ההגדרות(או ערך הרג'יסטרי שמפעיל את זה בצורה שחורה), או מכיר כלי שיוצר NTFS Junctions/Symblinks שעובד עם VISTA?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין ויסטה אולטימט שעולה 2000 פלוס לבין זה של 1000? ומה הייתרון של גירסה זאת על פני הHOME PREUME? ראיתי פשוט את התוכנה הזאת: WINDOWS VISTA ULTIMATE DVD 64BIT ENGLISH OEM עולה 1100 שח ואיני יודע אם זה שדרוג לXP הקיים או שזה רישיון חדש לגמרי בנוסף ראיתי שיש רשיונות שעולים הרבה ובסך הכל הם חד פעמיים, והייתי רוצה לדעת איזה סוג זה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כל פעם שאני מפעיל תוכנה מסויימת (לא משנה איזה ממש) המחשב קורס וזה מראה לי מסך כחול ואומר שיש לי איזה בעייה וכו' ( אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי ממש איך...) האם תוכלו לעזור לי בקשר לזה איך שהוא כי זה נורא חשוב לי בבקשה תנסו לעזור לי... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי ווינדוס XP במחשב ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אבל אני צריך לגבות את הקבצים ואין לי מושג איך כי הוא בכלל לא עולה (ה-BIOS עולה אבל אז פשוט מסך שחור). מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על תוכנה שיכולה לגבות את הקבצים לדיסק חיצוני? (יש לי דיסק של WD עם 500 ג'יגה).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האקספלורר שלי עושה url guessing נניח אני רוצה להנס ל hwozone אני מקליד www.hw בשלב הזה , הוא כבר מנחש לבד את הסוף , שאני לוחץ על enter הוא מעלה דף חיפוש מעצבן http://xml.overture.com/d/search/p/igetnet/html/domainlander/?Keywords=cser הרצתי את spybot אין לי spywares מה זה? קובץ קוקי? איך אני מונע לחזור , איך אני יכול לדעת איזה אתר שותל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס 7, עכשיו יש לי בעיה שנגרמת אחרי שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה. אני משאיר את המחשב דלוק, הוא לא מוריד ולא נמצא על משחק או משהו, פשוט על הדקסטופ, אחרי 3 שעות בערך כל המחשב קופא, אבל העכבר זז, הדרך היחידה לשחרר אותו זה ריסטארט..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש שמריץ חלונות 8.1 64 ביט. כמה דקות אחרי הפעלת המחשב מופיע בצד שמאל למעלה אייקון של ווליום (פס אנכי ) ומאותו רגע אין אודיו. רמת הסאונד יורדת קבוע לאפס ואי אפשר לשנות את זה. גם אי אפשר ללחוץ על לחצן START צ'יפ האודיו הוא REALTEK HD AUDIO מחוברת מקלדת אלחוטית של RAPOO הכוללת לחצני שליטה על הווליום. ראיתי הרבה התייחסות בגוגל לתופעה אבל לא ראיתי שיש פתרון. מישהו נתקל והצליח לפתור ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי XP ביחד עם חלונות 98 (לא שדרוג של 98 ) , בהתחלה כל פעם שהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה , היום כשהדלקתי את המחשב אפשרות הבחירה נעלמה !!!! המחשב מעלה רק את חלונות XP ולא נותן אפשרות בחירה כדי להעלות את ה 98 אם משהוא ממכם יודע איך להחזיר את אפשרות הבחירה בין מערכות ההפעלה כשהמחשב נדלק או מאתחל בקשה שיעזור לי , יש לי המון מסמכים ותוכנות חשובות ב 98 , יש גם משחקים ישנים שעולים רק ב 98 ( ומי שרוצה יודיע לי אני יכול לשלוח לו משחקים ישנים ).......
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתי קובץ .EXE ששלחו לי באייסקיו ופתחתי אותו. מאוחר יותר גיליתי שהקובץ הזה זה וירוס אבל לא ראיתי שום דבר שונה שהוא עשה, עד שהפעלתי מחדש והוא כותב לי בחלון את ההודעה הבאה: Your windows product must be activated within 7 day. Do you want to activate Windows now? ואז כתוב כן\לא... וזה לא ממש משנה כי לחצתי על כן ואחרי ריסטרט לחצתי על לא וזה לא שינה... מישהו יודע מה זה? מה יכול לקרות אחרי 7 ימים שאני לא מאשר תוינדוס? נשארו לי רק 4 ימים אז בבקשה תעזרו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את כל העידכונים של מייקורוסופט לwindows 98 Enabled השאלה היא אם אני מוריד את העידכונים כעדכונים של הגרסא העברית (HEBREW) או האנגלית (ENGLISH) אני לא משתמש דרך WIN update כי אני רוצה להוריד אותם ולשמור אותם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז ככה יש לי כמה שאלות בקשר להתקנת מערכות ההפעלה XP וויסטה. 1) האם זה נכון שבקטע שצריך ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA בהתקנת XP אפשרי להשתמש בדיסק און קיי במקום כונן פלופי? 2) אם אני מפרמט מ-XP לויסטה אז אני צריך גם להתקין דרייברים של SATA (ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה)? (התקנה דרך עליית המערכת מהדיסק התקנה...) 3) איך זה יכול להיות שקניתי מחשב חדש (מחשב יחסית פשוט ב-1500 שקל לשימוש באינטרנט ואופיס) והדיסק קשיח היה מחובר דרך SATA וכאשר התקנתי XP לא לחצתי F6 כדי להתקין דרייברים וההתקנה עברה בלי שום בעיה? לעומת זאת במחשב אחר גם כן דיסק קשיח מחובר עם SATA הופיע לי מסך כחול ולא נתן לי להתקין את מערכת ההפעלה? ועוד כמה שאלות שלא קשורות כל כך לשאלות שלמעלה: 4) טכנ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג. טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס פעם זה היה 4 5 ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה.. מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. אז ככה התקנתי ווינדוס וויסטה על כונן נוסף שפתחתי (עם התוכנה PartitionMagic 8.0) במקביל ל XP ולאחר שהתרשמתי רציתי למחוק (כי לפי דעתי הוא לא מצדיק לשדרג את כל המחשב אליו). בקיצור לא ידעתי איך למחוק את וויסטה אז מחקתי את הכונן עם אותה תוכנה ומה שקורה זה שבהתחלה כאשר מדליקים את המחשב יש מסך שחור ששואל עם להיכנס לוויסטה או לגרסאות הישנות יותר של ווינדוס ואם לא נוגעים בכלום אז אוטומטי הוא נכנס לאפשרות של וויסטה ומציג שגיאה. עכשיו מה שאני רוצה זה לבטל את זה שפשוט הוא יכנס לXP מה עושים??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע למה אנשים עושים את זה זה פשוט הורג אותי מה אנשים נהנים לעצבן אנשים אחרים הינה תמונה כל התוכנות כל הדברים אני לא מצליח להיפטר מזה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%e0%f0%e9%20%ec%e0%20%ee%f6%ec%e9%e7%20%ec%e4%e9%f4%fa%f8%20%ee%e6%e4.JPG
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. מתי שאני בא לעשות כיבוי הוא פשוט נתקע. לא משנה אם זה כיבוי או הפעלה מחדש. המחשב שלי נקי מ קוקיס עשיתי בדיקה לתקינות קבצי מערכת ההפעלה והכל תקין. מישהו נתקל בזה או יודע מ הפיתרון? כמו כן עוד עניין לפעמים שאני מפעיל משהו לא משנה מה המחשב גם נתקע. זה יכול להיות MSN זה יכול להיות BSPLAYER או כל תוכנה אחרת. אני חושב שיש לי איזה משהו שמותקן אצלי שגורם לזה אולי איזה עידכון של MICROSOFT? אין לי שמץ מה זה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-