עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס ויסטה ויש כמה דברים שאני לא מבין אז ככה: דבר ראשון אני רוצה להפוך את הויסטה לעברית, הורדתי mui לויסטה אולטיימת ולא הצלחתי להתקין אותו, נכנסתי לאפשרויות שפה, ואז התן שפה, ושמה שהוא כתב בחר תיקיה שהשפה נמצאת שם, אז לא מצאתי את התיקייה כי הקובץ לא היה בתיקייה אלה הוא סוג של קובץ מיוחד כזה, אז מה שאני שואל אי אני הופך את הויסטה לעברית, כי לא הצלחתי עם הmui והלכתי לפי כל מיני מדריכים ועדיים לא הצלחתי. דבר שני: התקנתי את הויסטה ואני רוצה להשים את השעון בצד כמו בכל מיני תמונות שראיתי, כאילו שהשעון יהיה על הדסקטופ. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום יש לי בעיה, וינ7 אינו סוגר את התוכנות לאחר שסיימתי לעבוד איתן, והן ממשיכות לרוץ ברקע וגוזלות משאבי מחשב רבים. פירושו של דבר שגם אם פתחתי כמה פעמים את תכנת וינרר/פוטושופ/כרום או כל תוכנה אחרת, היא תופיע פעמים ושלוש ב"מנהל המשימות > תהליכים" ויש לסגור אותן באופן פיזי ע"י 'סיום עץ תהליכים' דרך מנהל המשימות. אשמח לשמוע על פתרון לבאג הזה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by raananweber,

ברשותי DVD עם כל 6 הגירסאות של הויסטה , השאלה שלי האם זה גם 64 וגם 32 ???? בהתקנה זה אמור לשאול או לזהות עם המחשב שלי הוא 64 ביט או 32 ??? עזרתכם בבקשה.....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Maiasony,

אני לא יודע איזה תוכנית זה מפעיל אבל אני יודע שזה מופיע בTASK MANEGER רק בשבוע האחרון איך אני נפטר ממנו ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by borg,

אני רוצה לשפר את המראה של האייקונים במחשב ישן שלי. מותקנת על המחשב מערכת ההפעלה Windows 98SE. יש לי חבילת אייקונים (קבצי ico) מקצועית ברמה גבוהה בפורמט של Windows XP, עם צלליות ושקיפות חלקית. באמצעות tweak, שיניתי את גודל האייקונים במחשב מ-32X32 ל-48X48. החלפתי את האייקונים הישנים במחשב באייקונים החדשים, אבל הבעיה היא ש-Windows 98 לא יודע להציג צלליות ושקיפות חלקית כמו Windows XP (מישהו יודע אם Window 2000 יודע?), כך שחלק מהאייקונים נראים בצורה משובשת (רקע שחור במקום שקיפות חלקית), ואייקונים אחרים (בגודל של 48X48) משתבשים כאשר לוחצים עליהם עם העכבר. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ל-Windows 98SE ול-Windows 2000 Professional SP4 להציג אייקונים כמו Windows XP? שאלה נוספת: לפעמים ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הוינדוס עולה לי מאוד לאט המסך השחור עם הסמל של וינדוס כאשר הוא מראה טעינה, מופיע על הצג למשך למעלה מ- דקה. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי הרגשה שזה קשור לזיכרון מכיוון שבהפעלת המחשב הזכרון מראה 200 (הוא 400) אבל במהלך העבודה הרגילה הוא עובד בסדר. למשיב אודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אוקי אני רוצה להתקין על כונן אחד ווינדוז 98 ועל השני XP... עכשיו אם אני ארצה לפרמט את הכונן של ה- XP אחרי הפירמוט אני יוכל להעלות את 98 ??? או שגם אותו אני אצטרך לפרמט.... מה לעשות ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני עובד עכשיו על Xp ואני רוצה לעבור לWIndows 2000 עכשיו יש את האפשרות בXP להפעיל את זה וזה עוזר מאוד. עכשיו יש איזה תוכנה או דרך כלשהיא להפעיל את את זה בWindows 2000 תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bluemail,

איך אני משיג תוכנה הזאת??? אם היא באה אם xp אם לא אז מאיפה???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Lioriii,

יש לי מחשב P3 866 MHZ ואני צריך להתקין עליו WIN98 ועשיתי עידכון לביוס היום בגלל שכל פעם שהייתי מכניס דיסקט של איתחול WINDOWS הייתי מקבל הודעה של BOOTSECTORE WRITE VIRUS!!!CONTINUE ?Y/N? וכמובן שעשיתי CLEAR CMOS! ואני יודע למה הוא נותן לי את ההודעה הזו -זה בגלל שסימנתי לו בביוס את האפשרות VIRUS PROTECCTION ! אז השאלה שלי היא כזו האם אני יכול להתקין את ה-WIN98 בלי שום דאגות או שמה יש לי וירוס ב-BOOT SECTOR! ואיך אפשר לנקות וירוס שנמצא בבוט סקטור האם ישנה איזו פקודה שעושים בדוס??? עזרה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by -JobNick-,

שלום, אתמול התקנתי וינדוס 2K בדיסק שחבר הביא לי (אגב הדיסק הוא מקורי של WIN 2K PROFESSIONAL שניקנה בארה"ב). עכשיו התקנתי את הוינדוס אבל כנירא פספסתי משהו בקטע של עברית,מישהו יכול להיג לי איך אני מסדר פה עברית (משהו בREGIONAL SETTINGS או עוד משהו?). כמו כן התקנתי את הדרברים החדשים של נבידיה 41.09,יש איזו אפשרות לגרום להם לעבוד רק באנגלית כי אנ י רואה את האפשריות שלהם ככה: (תמונה מצורפת) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0081/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/200303081035207450/bla.jpg

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל

14. Started by wow,

יש לי את הלוח K8N NEO2 PLATINUM של MSI ויש לי הארד דיסק SATA והפלופי שיש לי עם הלוח לא מתאים להתקנה של הווינדוס (הגירסה שמורידים ממיקרוסופט). מה אני בדיוק צריך להוריד?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לפני כמה חודשים מישהו פירסם פה אתר שכשהייתה כותב לו שם של תהליך שהיה כתוב ב- task manager הוא היה אומר לך לאיזה תוכנה הוא משתייך ומה הוא עושה... האתר הזה היה במועדפים שלי אבל עכשיו הוא נעלם... אם מישהו עדיין זוכר לאיזה אתר אני מתכוון אני אודה לו מאוד! בתודה Anas-Nanas

16. Started by MBN,

קניתי מחשב חדש AMD 64 300+ עד שתצא גירסה טובה של הווינדוס אקס פי 64 ביט (הגירסת בטא עדיין לא טובה) איזה ווינדוס הכי מומלץ? לא עבדתי עם האקס פי עד עכשיו אבל ממה שעבדתי ראיתי שהוא סתם מעמיס על המחשב ושה2000 פרו יותר טוב... ועם המחשב הישן שלי עבדתי עם הME שגם היה לא רע...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dbx22,

יש לי צריכת יתר של משאבי מערכת של הקבצים בתמונה וזה מאוד מעט לי את המחשב יש לי זוכרון 512 דידיאר 400 ומעבד 2500 ברטון. תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לקחתי את כונן הssd שלי לחבר בכדי להעביר כמה משחקים וכשחזרתי הביתה וחיברתי אותו למחשב פתאום כאשר עלה הווינדוס הוא רושם לי 3 אופציות, מה שלא היה בעבר earlier version of windows Windows 7 Windows 7 איך אני מבטל את זה? אין לי מערכת הפעלה אחרת על אף כונן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כאשר אני מחבר את המצלמה Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב ומדליק אותה, בכניסה למאפייני המצלמה שלי גיליתי שחלונות 7 מציגה גם את רמת הסוללה שלה. אלא מה, כל הזמן זה נמצא על 100%, גם כאשר הסוללה חלשה (ראו תמונה מצורפת). מה הגורם לבעייה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לשתף תיקייה רק עם הטלפון הנייד שלי (גלקסי 2) כרגע אני מצליח לשתף אותו רק עם כולם (וכאמור אני רוצה שזה יהיה רק עם הטלפון) ניסיתי להוסיף אותו עם כתובת IP אבל זה לא מוצא לי (WIN7) מישהו יודע אם אפשרי לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. היום, כאשר ביקשתי לשנות סמל לתיקייה כלשהי, לא מצאתי אופציה לשינוי סמל. אני זוכר שבעבר הייתה אופציה כזו, כמו בהגדרות של קיצורי דרך. מה הסיבה לבעייה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם, בחלונות XP היה אפשר פשוט לגרור תיקייה כל שהיא להתחל והיא היתה מופיע שם... ויותר מזה, במעבר עכבר על התיקייה זה היה מראה את התוכן שלה בדיוק כמו במעבר עכבר על תוכניות (בחלונות 7 זה השתנה ל"כל התוכניות" עם חץ) אני רוצה לעשות דבר כזה, בהתחל (לרוב) מעל המחשב יש תיקיית משחקים שהיא לא שימושית בעליל לא הבנתי למה מיקרוסופט בכלל עשו אותה אבל לא משנה כרגע, אני רוצה למחוק אותה ובמקומה לעשות מספר תייקיות אחרות (שהן היו כמובן קיצור דרך לתיקיות) שנמצאות לי על שולחן עבודה חיפשתי שהרבה בגוגל אפילו חיפשתי מה אפשר לשנות ברג'יסטרי ולא מצאתי איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לנו במישפוחה בדירה, 4 מחשבים נייחים עם מערכת ההפעלה הנהדרת WINDOWS-7-ULTIMATE.... שאלתי למומחים כאן בפורום היא, האם כדאי להשקיע ולעבור ל-WINDOWS-8-PRO, במיוחד אחרי שאני שומע הרבה שהוא לא-מוצלח ולא-ידידותי ושה-WINDOWS-7-ULTIMATE הרבה יותר נחמד וידידותי למישתמש... הבנתי מאיזה חבר, שמייקרוסופט רצו להוציא מערכת-הפעלה שלא יצליחו ליפרוץ אותה ויצא להם משהו לא-ידידותי ולא-נוח.... אז מה דעתכם כאן חברים? -- בתודה מראש! -- רביעי21/08 -- שאול

24. Started by Snir999,

אוקי חברים , אני ניסיתי הכל לא עלה לי בראש עוד אפשרויות. מה שכן עלה לי לראש שיכול להיות שהכרטיס קול לא תומך בזה אבל גם זה לא ניראה לי. הינה תמונה: http://img525.imageshack.us/img525/7012/22482435ni3.jpg הבעיה שלי היא שכל מה שמסומן באדום (בתוך הריבוע האדום) אני לא יכול לכוון אותו לא לצדדים לא למטה ולא למעלה. לעומת זאת להשתיק זה אפשרי. בקרה ההקלטה היא בסדר גמור , יש לכם אולי מושג מה הבעיה? אני כאן , אם יש לכם שאלות כלשהם , פשוט זה חשוב לי מאוד. ד"א שמתי את הסקין של וינדוס XP שתיראו/תבינו על מה אני מדבר בכללי אני משתמש בקלאסי (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by IME3,

Alt+Tab פעם שהייתי משתמש במקשים הייתי מקבל חלון עם תצוגה מוקדמת של כל החלונות אפילו וידאו וגם אם הייתי מעביר את העכבר למטה בשורה של החלונות הפתוחים הייתי מקבל תצוגה מוקדמת בקטנה אני רואה שזה נעלם לי עכשיו מאיזו סיבה איך אני מחזיר את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.