עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SweeT_EviL,

לאחרונה חיברתי למחשב שלי כרטיס VIA VT6421 , זה מן כרטיס הרחבה לSATA. בכל אופן התקנתי לזה את הגרסה האחרונה של הדריוורים. אחרי זה המחשב זיהה את הכרטיס כאחת אחר(3249) אז מחקתי חלק מחבילת הדריוורים, עשיתי ריסט ומאז המחשב עושה לי מסך כחול בטעינת הוינדוס... ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: -normal mode -safe mode -last know cfg -put in the xp cd and go to recovery mode and disable 3 boot files(3 names with via in them) -put in the xp cd and go to recovery mode and type bootfix -delete the via folder from programs file and every thing with via releated on the same hard drive אני עכשיו חיברתי את ההרד דיסק הזה למחשב אחר דרך אותו כרטיס VT6421 אז אני מסוגל לבדוק/למחוק קבצים אבל כל מה ש…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים צילום מסך ואחרי שאני יראה את התמונה במערכת הפעלה 98 וxp

3. Started by ניר.,

יש לי בעיה עם קובץ DLL (אשר מוצגת בתמונה הבאה)... ברצוני לדעת מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ הזה שישיש קובץ "נקי" והיכן אני אמור לשים את הקובץ לאחר הורדתו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rangerman,

המערכת היא XP Pro והדפדפן הוא אקספלורר 6 (שניהם בלי SP1). כל החלונות פשוט נעלמים ברגע. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. זה יעשה בעיות או שזה אפשרי כמו בכל מערכת הפעלה כמו למשל 98/ME.....(אני מדבר על התקנה על אותה תיקיה......)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. כל המחשבים אצלנו במשרד מרושתים יחד ועובדים עם XP. לאחרונה קנינו לפטופ אותו אנחנו מעוניינים לחבר אלחוטית לרשת המשרדית, ונשארה השאלה איזה ויסטה לקנות, כי נאמר לנו שהHOME EDITION אולי לא יעבוד. האם זה נכון, ואם צריך את הPRO אז אודה אם גם תלוו את התשובה בהסברי התקנה, כדי שלא נקנה לשווא.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Liran3331,

בימים האחרונים התחלתי להרגיש באיטיות כלשהי בשימוש במחשב... דרך msconfig נכנסתי ללשונית startup וגיליתי שמה כמה תהליכים חשודים, העיקרי שבהם הוא srvklw32.exe כשאני מוריד ממנו את ה-V ומנסה למחוק אותו, בהפעלה הבאה הוא חוזר (אני כמעט בטוח בגלל זה שזה טרויאן) גם התהליך svchost.exe מופיע אצלי לא פחות מ-8 פעמים, כשבדרך כלל הוא מופיע 6 פעמים אשמח לעזרה (לא גלשתי לשום אתר חשוד ולא הורדתי שום קובץ זדוני, זה פשוט חדר איכשהו למחשב בזמן גלישה ואני עם xp sp3 עם פירוול ו-NOD32 מעודכן)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Devil Servant,

חח מצטער שאני מתווסף לשלל ה"ויסטה ירוץ על...." אבל זה באמת חשוב לי. ויסטה ירוץ על (חחח) מקסטור 40G 5400RPM? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by rambo88,

תגידו לי חברה האם אפשר להשים 2 ווינדוסים למשל אקס פי home ואחד proואם כן אז איך מה להתקין אחד על השני???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by FireStar,

שלום לכולם סיימתי להתקין WIN 7 על ה SSD החדש שלי, ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אני מקבל הודעה של loading operating system. המערכת כאילו טוענת את עצמה ומספר הנקודות כל פעם גדל, עד שלבסוף המערכת עולה. לא נראה לי שזה תקין...מה יכולה להיות הבעיה? Uploaded with ImageShack.us

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. יש לי 2 מחיצות, אחת עם ווינדווס ויסטה אולטימייט ואחת עם ווינדווס 7 RC אני רוצה למחוק את המחיצה של ה7 RC ולשדרג את הויסטה ל7 ללא מחיקת התוכן שבהארד דיסק. האם אפשרי ואיך נעשה? בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nicirnTAL,

WINXP PRO אני זקוק לעזרה דחוף: ממש בתחילת ההתקנה, הוא כותב לי שהוא לא מזהה כונן מידע המוני (או משהו כזה), אני מניח שהוא מתכוון לצורב שמחובר לבקר SCSI, לחצתי על האפשרות לפרט לו איזה באיזה כונן מדובר, אבל הוא מבקש דיסקט, והדריברים נמצאים על תקליטור! בבקשה עזרה, אני עדיין באמצע ההתקנה ואני לא יודע מה לעשות... ??? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. פעם הייתה איזה פקודה שהייתי רושם ב RUN, שהייתה סורקת את קבצי וינדוס ומשלימה קבצים שנפגעו או קבצים חסרים. מישהו יכול לרענן את זכרוני? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by shahars86,

לפני כחודש וחצי קניתי מחשב של חברת ASUS כיום לאחר ההפעלה הראשונית, הופיע לי מסך כחול. מכיוון שזו הייתה הפעם הראשונה שהדבר קרה, התעלמתי מכך, בטח שלאחר ביצוע RESTART למחשב הבעיינ נעלמה. לפני כשעתיים בערך, הבעייה חזרה על עצמה שוב, והפעם היא חוזרת כל פעם לאחר שהווינדווס עולה (גרסא 7). תוכן השגיאה הוא: STOP: 0x000000F4 מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את הבעייה מבלי לשלוח את המחשב למעבדת שירות? תודה רבה, שחר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by baraks78,

התקנתי לפני חודשיים VISTA HOME על מחשב חדש. השבוע שמתי לב שתיקיית WINDOWS תופסת יותר מ- 11 ג'יגה !!! בתוך התיקייה הנ"ל קיימת תיקייה בשם WINSXS שנפחה כ- 6 ג'יגה וכן תיקיית SYSTEM32 שוקלת 2.5 ג'יגה האם זה הגיוני ? או שאפשר למחוק מהתיקיות הנ"ל קבצים מיותרים ? האם מעכשיו צריך להגדיר עבור מערכת ההפעלה מחיצה ענקית בהרבה (פי כמה וכמה) ממה שהיה צריך ב- XP ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. בשני המצבים הם על SSD זה מרגיש יותר מהיר כשזה על VHD פיסלבו EFFECT ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש. ורציתי לדעת מה עדיף להתקין. XP 64 ביט או XP 32 ביט?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by alexrta,

רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין את הWIN מחדש בלי לפרמט את המחשב? ובלי לעבד את כל ה-PROGRAM FILES ואם כן אז איך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by WizMaster,

היי, ברשותי עותק חוקי של WinXp, אך אבד לי קוד ההתקנה. האם ישנה דרך שבה אוכל להשיג קוד התקנה חדש? ישנו איזשהו מרכז תמיכה של מייקרוסופט או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Kolshamen,

מישהו מכיר משהו טוב לא AVG AND MCFE

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by the cube,

שלום הדלקתי היום את המחשב (אחרי שאח שלי עבד עליו), ולאחר פתיחת כמה חלונות שמתי לב כי כל חלון נפתח פעמיים בשורת המשימות. זה נראה בערך כך: [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] הם מופרדים עם "חוצץ" כאילו זה סרגל כלים ששמתי בשורת המשימות אשמח להסבר על איך זה קרה, ובעיקר איך לבטל את זה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by talje,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL, מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64 Bit. כרטיס המסך הינו Intel HD3000. בעת ניגון של סרט, ללא קשר לאיכות (ניסיתי לנגן תוכן רגיל, HD ואף צפיה ישירה מהאינטרנט), ללא קשר למסך (ניסיתי לחבר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI וההפרעות מופיעות הן בטלויזיה והן במחשב עדיין) מופיעים קווים והפרעות מוזרות על המסך מדי פעם. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player Classic ללא מקודדים. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player הרגיל. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים Shark007. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים K-Lite (לאחר הסרה של חבילת המקודדים הקודמת). כל הניסיונות העלו חרס. אנא עזרו לי ותנו לי כיוון על מנת שאוכל להנות מחוויית צפייה בתכני וידאו. בתודה, טל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, ביומיים האחרונים הופיעה לי בעייה. העניין הוא שזה קורה לפעמים, כשאני מנסה לעשות ריסטרט למערכת ההפעלה, אני מגיע למסך של "SHUTTING DOWN", וזה פשוט נתקע וחייב לעשות ריסטרט אגרסיבי עם הלחצן במארז. כמו שאמרתי קשה לי למצוא כיוון לבעייה, כי זה קורה רק לפעמים. ניסיתי לחפש אולי התקנתי תוכנה יוצאת דופן, חדשה, שלא השתמשתי בה לפני שהבעייה התחילה, ולא ממש מצאתי כזאת. מישהו יכול לכוון אותי ולעזור לי בפיתרון הבעייה הזאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by llime,

התיקיה היא תקיית מערכת ולא אמורה להעלם.רציתי להתקין תוכנת windbg ואז נוכחתי לדעת שאין לי תיקית minidump בוינדוס....ביצעתי חיפוש בכל כונן C ואין שום קובץ או תיקיה בשם זה.המחשב עבר התקנה והסרה של sp3,(כרגע הוא עם sp2),אולי זה קשור?..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הי. התקינו לי גרסה (כנראה צרובה) של ווינדוס XP ופתאום לאחר עדכון מופיע לי באופן קבועה על המסך : תוכנה לא חוקית, מה עושים חוץ מלקנות גרסה חוקית?? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.