Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows XP ורוצה להתקין בנוסף Windows 98 בלי לפגוע בקיים. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מדריך שמאפשר לי "לקנות את הווינדוס" בעזרת קוד, שיש לי מאתר של סריאלים? כלומר הווינדוס כמו רובנו פרוץ, אבל אינ רוצה כאילו לקנות אותו, למישהו יש את המדריך לזה? כי אני יודע שיש כמה פקודות שצריך לשנות... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זה מופיע כל פעם שיש תקלה והוא מדווח על שגיאה (נ.ב ביטלתי את הדווח שגיאות חוץ משגיאות קיצוניות)
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מדיי פעם מופיע לי חלון עם הודעה windows-no disc ואז יש אפשרות לבטל להמשיך וכו למה החלון הזה צץ?ואיך מבטלים את זה לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ קבצים EXE וכד' שנמצאים בתיקיה שהשם שלה רשום בעברית, יש פתרון לזה? Win 8.1 pro
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי חבר שפתאום המחשב שלו כאילו עשה לעצמו מצב של נעילה והוא לא יכול לעשות כמעט כלום. ז"א הוא לא יכול לשנות קבצים מDOK או למחוק אותם וכו', גם בוורד הוא לא יכול להשתמש כל הלחצנים שם הם במצב לחוץ (אפורים) ואין שום אפשרות להשתמש בהם. המחשב כולו כאילו מישהו חסם את הגישה לשימוש בו. איך מסדרים את זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
למה תמיד שאני מפעיל את המחשב האינטרנט אקספלורר נפתח...?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ב-WIN 8.1 PRO. בלי שום הסבר או פעולה מיוחדת שאני עושה, נעלם לי הקול במחשב. זה יכול להיות פתאום באמצע בלי שאני עשיתי משהו. כדי לתקן את זה אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. אני יכול לנחש שאולי זה קשור משהו לצריכת המחשב (הבעיה במחשב הנייד) עשיתי גוגל, וגילתי שעוד אנשים סובלים מהבעיה, אבל הפתרון שלהם לא עזר: http://line6.com/support/topic/133-audio-in-windows-8-randomly-stops-working-with-ux2/ (שימו לב שלא עשיתי ריסט מאז בתקווה למצוא את הבעיה ולפתור אותה אחת ולתמיד). כאשר אני מנסה לעשות בדיקה להתקן הקול בלוח הבקרה אני מקבל הודעת שגיאה לפיה התקן הקול שלי בשימוש. אין שום דבר פתוח ברקע - כלומר הבעיה כנראה אחרת. אשמח לעזרתכם אם נתקלתם בזה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים 1.Cdrom 2.Dvd שניהם היו מזוהים במערכת הפעלה xp לאחר שהתקנתי תוכנה בשם Virtual clone למי שלא מכיר זאת תוכנה שנראית במערכת הפעלה כמין כונן והיא פותחת קבצי iso וקבצי bin מאז התקנת התוכנה הCdrom לא מזוהה הסרתי את התוכנה ועדיין רק הDvd מזוהה והCdrom לא בדקתי בBios והCdrom מזוהה שם עבדתי גם לפי המאמר הזה ועדיין לא פתר את הבעייה http://support.microsoft.com/kb/314060 אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם היום נכנסתי להוספה והסרה שלי ב-windows xp וראתי שם משהו שלא התקנתי אף פעם אז רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מזה התוכנה תופסת40 מגה בערך ככה זה מראה לי וקוראים לה microsoft.net framework1.1 למה זה משמש
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
היי. אני עומד לפרמט את המחשב שלי. לפי המפרט, האם כדאי לי להתקין Windows 7? האם המחשב שלי יסחוב אותו? האם אני אראה שיפור בביצועים? האם יש טעם במחיצות? (עד עכשיו הסתדרתי יופי עם מחיצה אחת בלבד) תודה.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עשיתי גיבוי תמונת מערכת לכונן c שלי שבו נמצאת מערכת ההפעלה שלי וכל קבצי ההתקנה של כל התוכנות . במחיצה d יש לי שם הרבה תוכן כמו סרטים מוזיקה ומשחקים . השאלה שלי כשאני בעתיד ישחזר את תמונת מערכת מכונן c מתוך דיסק ההצלה . האם זה ימחוק לי את כל המידע שיש לי בכונן d או יפרמט לי אותו בלי לשאול . אני לא מעוניין לאבד את המידע בכונן d . כל מה שאני רוצה זה שיחזור מערכת ההפעלה בדיוק כמו שהיתה לפני השחזור . בלי למחוק שום תוכן בכונן d . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אמרו שהחבילה תצא במרץ , היא יצאה כבר.? אני מצפה בקוצר רוח....
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי, דבר מעצבן בחלונות זה שכל פעם שאתה מתקין תוכנה אתה צריך לשנות את תיקית היעד של התוכנה. השאלה שלי היא, האם יש דרך לעשות ככה שכל מתקין שמופעל, ניגש לוינודוס ואז יודע שהכל אני מתקין לתיקיה X ..... יש דרך? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם 3 כוננים רגילים ומותקן עליו Windows 7 חוקי. הכוננים שלי די מלאים וכן מותקנים על המחשב משחקים (חוקיים גם כן) שחלקם נקנו דרך האינטרנט. אני רוצה להוסיף למחשב כונן נוסף מסוג SSD לטובת Windows 10. אני זקוק לייעוץ איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. התנאים: 1) ההתקנה של Windows 10 צריכה להיות נקייה (כלומר לא שדרוג אלא התקנה חדשה על הכונן החדש שאני מוסיף). 2) שתי מערכות ההפעלה יישארו ובשלב ה Boot (הפעלת המחשב) אוכל לבחור האם לעלות מ Win 10 או Win 7. 3) בעתיד ארצה להוריד את הכוננים הרגילים - אני רוצה שה Win10 ימשיך להיות על המחשב ללא צורך בהתקנה חדשה (Win 7 כמובן שלא יהיה יותר). שאלות: 1) איך אני מתקין Win 10 64bit כאשר ה Win 7 שלי הוא 32bit ? האם זה אפשרי ? (אני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
i need cd key fast אני מדבר מהלפ טופ ובחמשב האישי אני באמצע התקנה של VISTA תעזרו לי אם אפשר גם מהר | תודה 3> Product Key: זה מה שהוא מבקששש
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
סיפריית ה - WIN שלי (אני עובד עם WIN XP PRO SP1) "שוקלת" בסביבות 2 GB - וזה נראה לי דיי הרבה... מה צריך להיות הגודל של הספרייה הזאת? אם הגודל של הספרייה שלי גדול מידי - מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הגודל שלו? אני רוצה לציין שספריית Temporary Internet Files שלי לא נמצאת בספריית WINDOWS ספריית ה - TEMP ב - WINDOWS ריקה, אבל יש לי בתחילת הספרייה של WINDOWS כמה ספריות (27) שהשם שלהם הוא בסגנון הזה: $NtUninstallKB282010$ מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי WD 80GB ישן ATA100... ואתמול קניתי WD 320GB SATA. מאז שהתקנתי אותו הוא מופיע לי בצד בתור Safely Remove Hardware... למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הופיעה לי בעייה מוזרה ומפריעה ביותר: לאחרונה אחרי ששדרגתי מחשב מ-WinME ל-WinXP (עשיתי Upgrade ולא New Installation) הכל עובד טוב ויפה חוץ מזה שעבודת המעבד כמעט כל הזמן על 100%. התבוננות קצרה ב- Task Manager העלתה (ופה הבעייה) שה-Procceses שאחראים להעמסת המעבד הם: Explorer.exe וה- Task Manager עצמו!! (כלומר זה לא איזה תוכנה שנתקעה!). העלתי את המחשב ב- Safe Mode , ולחוסר הפתעתי זה לא עזר, והמסקנות המתבקשות הם שזה לא איזה יישומים מיותרים או Service שגורם להעמסה המוזרה הזאת. מישהו אולי נתקל בזה? אני יודע שהפתרון הקל ביותר זה להתקין מחדש, אבל זה גם הפתרון הקשה יותר.. P.S. יש אפשרות כלשהי לתקשר אם נציג שרות של Microsoft בחינם?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון משום מה כשאני מחליף שפה מהר בעזרת SHIFT+CTRL השפה לא משתנה, לפעמים זה מצליח פעם ראשונה, לפעמים פעם שנייה ולפעמים אפילו רק פעם שלישית! למשל אני מתכתב בצ'אט בפייסבוק בעברית ואז פותח טאב חדש ומתחיל להקליד כתובת, אני שם לב שזה בעברית אז אני לוחץ ALT+A כדי לסמן את כל העברית ואז SHIFT+ALT כדי לשנות שפה לאנגלית ומתחיל לכתוב שוב, משום מה לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה... יש עצות? צודה מראש, עמית.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-