Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
גיליתי ל"הפתעתי" שמה שגורם לשימוש ב100% מעבד באופן קבוע הוא gaobot.gen בדרך לא דרך הצלחתי להפטר ממנו דרך delete.מה שקרה יש קובץ מערכת שנקרא svchost.exe ולו(לוירוס)קוראים scvhost.exe בתור הסוואה אז יכול ליהיות שהבעייה כאן... בכל מקרה אחרי המחיקה(אני משער-יכול ליהיות שהייתה עוד פעולה בדרך שגרמה לזה...)עשיתי system restore משום שפתאום לא ראיתי עברית נורמלי,כלומר ראיתי הכל הפוך-שמות קבצים,.ץבוק במקום קובץ וכו'... כמובן-לא עזר,ניסיתי אפילו להתקין מחדש את קבצי העברית וגם זה לא עזר.... בקיצור תמיד הייתה לי הודעת שגיאה כשנכנסתי לווינדוס ,התעלמתי ממנה...עכשיו כשבדקתי מה גורם לה(device manager ב) גיליתי את הדבר המפחיד הבא:נמחק או נהרס לי ה plug and play software device enurmertaorמ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I urgently need the language pack for the 2K does anyone know anything about it
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי win2000 ואני פשוט לא יכול לראות עברית אני רואה במקום עברית או סימני שאלה או גיבריש מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , ניסיתי למצוא תשובות לכך פה בפורום ולא מצאתי (ואני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול). יש לי את המחשב שבמפרט/חתימה שעליו מותקן ויסטה אולטימייט 64 ביט. רציתי לדעת אם אני אתקים VMWARE או VPC ובו אתקין XP/ויסטה 32 ביט (כנראה XP 32 ביט) , האם אני יוכל לשחק ממנו? האם הביצועים יהיו כמו שצריך או שהVPC/VMWARE לא מאפשרים הרצה חלקה של ישומים שכאלה (משחקים) ? לפי מה שהבנתי , תהיה לי בעיה להתקין XP על מחיצה נפרדת ולהשתמש בDUAL BOOT (צריך להתקין קודם XP ואחר כך VISTA אם הבנתי נכון) בכל מקרה , אם יש למישהו תשובה/פתרון יעיל יותר , אני אשמח לשמוע.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בXP ושוקל לעבור ל 7. המפרט של המחשב שלי: Intel Pentium D 3.0 Ghz 2GB RAM 667 Mhz ATI Radeon HD 3850 אני קצת חושש מבעיות האי-תאימות למיניהן כי אני מתכנת ויש דברים שעושים בעיות על 7 (כמו ALLEGRO). בכל מקרה, האם כדאי לי לשדרג ל 7 ואם כן לאיזו גרסה? יש לי תקלה נורא מרגיזה על XP. כל פעם נמחק לי השפה האנגלית מ"אפשרויות אזור ושפה" (אני מוסיף זה נעלם אחרי כמה זמן וחוזר חלילה). לאחרונה כשניסיתי להוסיף הוא פתאום אמר לי שאני לא Administrator ולא נתן לי לבצע שינויים, אחרי סריקה קצרה עם RegMechanic הצלחתי שוב לשנות. ואני גם לא יכול לראות את המשתמש של הAdministrator לצערי. איך מתקנים את זה? תודה רבה לעוזרים [:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתב אלחוטי ו-3 מחשבים (אחד נייד, אחד טראנטה שלא זז לשום מקום ועכשיו גם נסיך חדש ונוצץ) XP HOMEלראשון - XP PRO לשני -ו.... השאלה היא האם יש משמעות להתקנת גרסת PRO לחדש לצורך רשת ביתית או שניתן להסתפק בHOME ED. הזולה יותר? :s05: (חיפשתי תשובה בשאלות של אחרים, אבל זה מצב שנופל בין הכסאות - אמנם שימוש "ביתי" אבל במסגרת רשת....)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מתחבר כרגע מניו יורק. בכדי לצפות בשידורים מחו"ל, ניסיתי לשחק עם הPROXY של האקספלורר (דרך tools/options/connections/lan settings/proxy server) ועכשיו אני לא מצליח להעלות את דף הבית שלי, אתר WALLA. כל שאר האתרים עולים כמו שצריך, וWALLA עובד אצלי בבית במחשבים אחרים. הודעת השגיאה כותבת שInternal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ו- Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80 מה עושים? slidead@walla.co.il או avihu_k@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כונן של 32 גיגה יספיק להתקנת הVISTA ולאחריה כשהיא תגדל... וגם אני מתכננן להתקין שם את כל התוכנות שלי אז אפשר להוריד מה32גיגה איזה 5-7 גיגה גג לכל התוכנות... דרך אגב, כל התוכנות שעכשיו מותקנות אצלי בXP אפשר להתקין אותם גם שם? או שצריך גרסאות אחרות.. כמובן שאני לא מצפה ממכם לדעת מה מותקן אצלי, פשוט מעניין אם התוכנות הרגילות שעד עכשיו השתמשתי בהם מתאימות ל64, כאילו יש דרישה שונה אצל 64 או שזה רגיל כמו ה32?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי,ולפי ההוראות אני צריך להריץ קובץ מסויים תחת DOS mode, שהקבצים בתוך הפלופי. איך אני נכנס לדוס ומפעיל את הקובץ הזה, שאין לו Boot אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 786FD ואני מנסה לקבוע את הצג ואין לי אותו ברשימה מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, את המערכת שלי תוכלו לראות בצד.. אז ככה ההתלבטות שלי: אני רוצה וויסטה כי היתרונות: -אני אוהב את כל הגאג'טים שלה -העיצוב החדש (למרות שיש לי סקין.. אבל זה לא אותו דבר..) -אני רוצה DX10 (למרות שאין הרבה משחקים שתומכים.. בכל זאת אני רוצה שיהיה לי למשחקים שיצאו..) חיסרונות: -היא יותר כבדה -צריך לפרמט את המחשב אני רוצה להישאר עם XP כי: היתרונות: -יותר קלה -יותר מהירה -לא צריך לפרמט את המחשב חיסרונות: -אין DX10 -נמאס מהסקין המעפן שלי.. רוצה משהו חדש.. *אני מדבר מלעבור מ-XP 32 bit לוויסטה 32bit. *אני גיימר אז מה אתם אומרים להישאר או לעבור? מבחינת פרמוט זה לא פשוט כי אין לי גיבוי להרבה מאוד דברים ואם אני מפרמט ועובר לוויסטה אז זה אחרי שאני מסיים את המשחק…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שכחו מהשאלה הקודמת עשיתי ריסטרט וזה הסתדר, רציתי לשאול רק למה אי אפשר לעשות כלום על כונן C במחשב? אי אפשר להתקין עליו דברים ואי אפשר לשמור עליו דברים..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות איכשהו באיזושהי תוכנת גוסט קובץ Ghost ל WinXP וכשאני אבוא לפרמט אני רק אעשה שחזור מה Ghost וזה יעבוד לי ... כי ניסיתי פעם בתוכנת Ghost ישנה וזה לא עלה לי ה XP... יש מישהו שעשה אצ זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי לי כבר נמאס, אפשר לחשוב שאני בתור אחד שלא מבין גדול במחשבים יכול לפתור את זה.אני צריך שמישהו יבוא יגיד לי, זאת הבעיה זה מה שצריך לעשות. לאחר ששחררתי קיטור הנה הבעיה צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, רכשתי מחשב חדש שהגיע עם Windows 11 pro. אני הולך להתקין על המחשב הזה לינוקס ומעוניין להעביר את הרשיון למחשב אחר. אין product key והרשיון קשור עם חשבון ה microsoft שלי. השתמשתי בפקודה slmgr -rearm בכדי לבטל את הרשיון במחשב הנוכחי. האם התקנת חלונות 11 במחשב השני והתחברות לחשבון מיקרוסופט יעשה לי אקטיבציה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם. עקב מילון ואחת בעיות שיש בי במחשב לאחרונה, עושה רושם שהפתרון הטוב ביותר הוא להתקין מחדש את הWINDOWS. כעת אני בבעיה ואשמח לעזרתכם. הנתונים 1. ברשותי דיסק XP (32) ישן שאינו כולל בתוכו SP2 (בוודאי שלא SP3). 2. למרות שבין היתר מותקנים לי במערכת שני דיסקים קטנים (הגדול בינם בגדול 40 גיגה) כרגע מותקן הווינודס על אחד משני הקשיחים הגדולים (והחדשים ומהירים בהרבה) שלי, קשיח בגדול 500 המחולק ל- 4 מחיצות: 39, 39, 39, 384. כאשר מטבע הדברים הוא מותקן על מחיצה בגודל 39. 3. שאר נתוני המחשב נמצאים במפרט. הבעיה בעת קניית המחשב הסבירו לי פה בפורומים ש- XP ללא SP2 לא יוכל לזהות את כל הגודל של ה- 500 (הבנתי שהוא מוגל עד זיהוי של קצת מעל 100) ולכן עלי להכין ממנו עותק בתוכו עלי להכניס…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני יושב קרוב לחודש ומחפש מדריכים ברשת איך פותחים פורט מסכן בWindows Server. כראה שאני לא חכם מספיק כדי ללכת ולבקש עזרה ;D בכל מקרה, אני אחראי על השרת בבצפר שלי (Xeon 3.0GHZ עם 4 ג'יגה ראם, בן שנתיים וחצי) {יעני לא מבחינת חומרה והכל, סתם התנדבתי חחח} ואני מנסה קרוב לחודש לפתוח פורט אבל ללא הצלחה. אני רוצה לפתוח את פורט 80 ואת פורט 7171, פורט 80 יהיה בשימוש לXampp ו7171 יהיה בשימוש לתוכנה כלשהי. זה לא ראוטר, אין פיירוואל חומרתי על השרת. אלה ההגדרות שהשתמשתי בהם: (פתחתי Xampp1 וXampp2, שתיהם פורט 80 והראשון הוא TCP, השני הוא UDP. כנ"ל בTibia1 ו2. פורט 7171 בTCP ובשני UDP. גם הEXE של הcontrol panel של קסמפ נוסף לתוכניות. CTF זה הEXE של הפורט 7171) כמובן שהכל הת…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג. טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס פעם זה היה 4 5 ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה.. מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קראתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206091.0 שיש אפשרות לצור תקלוטור שהוא כבר עם ההדרייבר של SATA משהו יכול להסביר לי בדיוק אך עושים את זה? פשוט יש לי בעיה בלימצוא דיסקטים וגם אני לא בטוח שהכונן של חבר שלי עוד עובד.....
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני מעלה את הווינדוס זה טוען תוכניות שאנני רוצה שיטענו ואני מחפש את הכלי שירות לקביעת תצורת מערכת בשביל לבטל חלק מהתוכניות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באמצע שאני עובד או רק שאני נכנס לווינדוס, המחשב עושה ריסיט פתאומי. אין לי מושג למה. הטמפרטורות של המעבד והלוח אם נורמליות. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן הצלחתי להתקין על השרת שלך VPN (יש חח) ועכשיו יש לי בעיה עם חלונות ויסטה הגרוע הזה! אציין כמובן שאין שום בעיה עם חלונות XP ו 7 הבעיה היא שאחרי ההתקנה של התוכנה זה לא מתחבר לשרת הנה ה VPN שלי: https://81.218.235.211:943/ שם משתמש TEST סיסמה: (צונזר) מחפש פתרון ל VISTA!! תודה לעוזרים ============================================== נפטר. ז"ל. ניתן לפתור את הבעיה כך: כניסה לאתר והורדה ידנית של גירסת הלקוח של OpenVPN (הכי חדשה שיש כמובן) כניסה לחשבון ויצירת קובץ הגדרות של הלקוח. (confing) שמירת הקובץ בתיקיית confing במקום בו הותקנה התוכנה וכניסה דרך OpenVPN GUI בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בווינדואס 7.. לא זוכר שהקתנתי משהו מיוחד ובכל זאת המחשב מגיע לפעמים למצב שהוא חושב המון על סף כמעט להתקע , ואז אני מקבל את ההודעה שבנושא יש לי איזה דקה אחרי שאני סוגר את זה מחשב שרץ כרגיל ואז עוד פעל חוזר הלופ.. הכול כמובן עד הריסט ואז המחשב עובד חלק עד שמחליט שוב.. מישהו נתקל? מה לכל הרוחות עושים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מדבר על XP PRO : 1) יש אפשרות שהXP לא ישאל אותי כל פעם שאני מחליף משתמש האם אני רוצה להישאר מחובר לאינטרנט? 2) איך עושים שכשאני מחליף משתמש בXP תישאר תוכנה מסוימת פועלת גם במשתמש החדש. לדוגמה: אימיול וקאזה, אני רוצה להתנתק ממשתמש 1 ולהמשיך לעבוד עם התוכנות אצל משתמש 2 מבלי להפסיק את ההורדות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא מהצבא Windows 2000 Pro והוא טוען שאצלו בצבא כל התפרית, כלומר ה GUI בעברית... ואני בחיים שלי לא שמעתי ע לזה, אני ידוע שהוא תומך בגפבנים מכל השפות, ואת זה התקנתי, אבל הוא עדיין מציק לי עם זה.. אני ידוע שלווינדוס XP יש את התוספת של ה GUI בעברית, כי יש לי אותה, האם יש דבר כזה ל 2000 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-