עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hagayben,

אני מפרמט את המחשב שלי ואחרי שאני מאתחל את המחיצה ומתקין עליה את הווינדוס הוא מתחיל להתקין ואז נתקע עם מסך שחור. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ועוד שאלה אם אני יתקין את מערכת ההפעלה על מחיצה אחרת שיש עליה קבצים המערכת תמחק אותם ותתקין את עצמה או תשאיר אותם ותתקין את עצמה? תודה מראש חגי.

2. Started by dorman2,

ראיתי פרסומות לניידים של HP עם הבטחה לשדרוג חינם לווינדוס 7 באוקטובר בעלות דמי טיפול?! מה עומד מאחורי הכרזות אלו? מה זה דמי טיפול? האם המבצע תקף רק לניידים של HP?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by cellular777,

לא מצליח לעבור מעברית לאנגלית ולהפך רק לחיצה על האיקון וסימון וי מעביר אותו ניסיתי בכל השיטות ולא הצלחתי עכשיו בלחיצה CAPS LOCK הוא נשאר ירוק ונכבה רק שלוחץ SHIFT שמאלי ו-CTRL האם יש למשהו פיתרון יש לי XP נא להדריך אותי שלב שלב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Real_Me,

אני מעוניין לנטרל את הפעלת OUTLOOK EXPRESS. ניסיתי כמה תוכניות שנועלות קבצים עם סיסמה. זה עבד עם כל קובץ אחר אבל לא דגדג ל-OUTLOOK משום מה. מישהו יודע איך אפשר? אולי יש אפשרות מובנית בחלונות XP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rotman,

שלום לכולם , אני כרגע משתמש בויסטה home edition basic , שזה הויסטה הפשוט ביותר... אני רוצה לשדרג לפרימיום והשאלה שלי היא האם הפרימיום צורכת הרבה יותר משאבים בצורה קיצונית? אתם ממליצים לעשות את זה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by slim_shady,

http://s4.tinypic.com/35i6qyx.jpg כל האייקונים חוץ מכמה הפסיקו לעבוד ועכשיו זה ממש מעצבן וקשה להתמצא בווינדוס... ניסיתי ריסט וסריקת וירוסים והכל וזה לא עוזר....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by approx,

הפעלתי את המחשב מחדש והרבה תוכנות עלו איתו ופיתאום קיבלתי מסך כחול help בידיוק שזה קרה היה מין רעש מוזר כזה משהו כמו טוק כזה שאני חושב שבא מהספק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, לאחרונה שמתי לב לירידת ביצועים מסיבית ושהמחשב נתקע כמעט כל כמה דקות. הרצתי בדיקת רוגלה, מצא כמה דברים אבל שום דבר רציני. הרצתי HIJAKTHIS וגם לא מצא שום דבר. ואז שמתי לב, שבטעינת המחשב ( עוד לפני שתוכנות הTRAY עולות ), יש מן העתקה של קובץ בשם EXPLRER ( לא טעיתי באיות ) לתוך ה-SYSTEM32, ככה כל פעם אחרי ריסטרט. נכנסתי לSYSTEM32 ומצאתי שני קבצים, אחד EXPLRER.EXE ועוד אחד EXPLRER בלי סיומת. נכנסתי בעזרת הכתבן לקובץ ושם אני רואה רישום של הפעולות שאני מבצע במחשב ( טרויאן..), ואם אני מוחק אותו אחרי שניה הוא נבנה מחדש. בTASK MANAGER יש עוד תהליך בשם FireFox.EXE (כשהדפדפן סגור ) וגם פה, כשאני סוגר את התהליך הוא חוזר אחרי שניה. מחיפוש בגוגל הגעתי לתוצאה שיש לי טרויאן בשם W32/…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לעדכן את הביוס שלי,ולפי ההוראות אני צריך להריץ קובץ מסויים תחת DOS mode, שהקבצים בתוך הפלופי. איך אני נכנס לדוס ומפעיל את הקובץ הזה, שאין לו Boot אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Yakim Peled,

בימים האחרונים כל פעם שאני מנגן משהו ב-YT אז במקום לראות את הסרט אני רואה מסך ירוק (הסאונד בסדר). לפני הלחיצה אני כן רואה את התמונה. המסך הירוק מופיע רק כשהסרט מתנגן. הבעיה אינה תלוית דפדפן: זה מופיע עם FF12.0, עם כרום 19 ועם IE9. הקטע הוא שלא עשיתי שום שינוי במחשב או התקנתי תוכנה חדשה. טכני: אני על W7 64 ביט. מודרים: אין לי מושג אם זה הפורום הנכון אז אם יש אחד מתאים יותר אנא העבירו אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, לפני מספר ימים המחשב של אחותי החל לקרוס עקב רוגלות כאלה ואחרות ולאחר ניקוי יסודי של המחשב הוא חזר לתפקד כמעט בצורה מושלמת פרט לבעיה אחת. כאשר מקישים על מקש במקלדת,מערכת הפעלה מזהה את הפעולה כ- Shift + הכפתור הנלחץ,מה שגורם לסגירת הדפדפן כאשר לוחצים על W,כניסה למועדפים כאשר לוחצים על B וכ"ו... לאחר חיפוש ברשת לא נמצא פיתרון לבעיה,אשמח לקבל עזרה והנחיה בפיתרון הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקיי לי כבר נמאס, אפשר לחשוב שאני בתור אחד שלא מבין גדול במחשבים יכול לפתור את זה.אני צריך שמישהו יבוא יגיד לי, זאת הבעיה זה מה שצריך לעשות. לאחר ששחררתי קיטור הנה הבעיה צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EX300,

שיפור באינטרנט , שיפור במהירות עבודה עם Windows , בקיצור המחשב עובד ממש מהר ולא בולשיט... הורידו את Tweak XP 2.04 והפעילו את כל האופטימיזציות שיש שם ... תאמינו לי שיהיה לכם הבדל ... ביי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by annex12,

יש לי windows 8 pro לוח אם תומך H77 , מוגדר ahci

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by FireStar,

שלום לכולם סיימתי להתקין WIN 7 על ה SSD החדש שלי, ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אני מקבל הודעה של loading operating system. המערכת כאילו טוענת את עצמה ומספר הנקודות כל פעם גדל, עד שלבסוף המערכת עולה. לא נראה לי שזה תקין...מה יכולה להיות הבעיה? Uploaded with ImageShack.us

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by izikd,

מה זה אומר? פתאום זה אומר שהוינדוס ניסיוני או מה? יש לי אותו משנה שעברה והתקנתי מלא פעמים ועשיתי פורמט ואף פעם לא היה כזה דבר מה זה לכל הרוחות????????????? http://www.freewebz.com/izikd/otherpic/xptest.JPG

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי התחדשתי בכונן SSD חדש אשר הוגדר אצלי ככונן C, והתקנתי עליו את הווינדוס כאשר הווינדוס נשאר גם על כונן D (כונן C הקודם). בכדי לפנות את כונן D פירמטתי את הווינדוס שם, ועכשיו יש לי הודעת שגיאה בתחילת המחשב "boormgr is missing" ולא רק שהווינדוס לא עולה מכונן C גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסקים הקשיחים. הפעלתי את ההתקנה של הווינדוס ושם הוא מזהה את הדיסקים הקשיחים, וניתן להתקין מחדש, אך אני מנסה להימנע מזה. יש פתרון כלשהו לשחזור ה- bootmgr או מה שצריך?

18. כלום אפילו הוא לא מספיק להראות לי את הקו הלבו הזה שמתמלא למטה פשוט ההר דיסק חושב קצת וזהו והמסך נשאר שחור והר דיסק מפסיק להשמיע רעש כאשר הפעלתי אותו שוב בסייף מוד ראיתי שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לקובץ MUP.SYS הקובץ הזה נמצא בתוך תקיית דרייברס שבסיסטים32 נראה לי שהסיבה זה בגלל שXP נתקע באיזה קובץ של האקספלורר ואז פשוט לחצתי על הריסטארט רק היום גמרתי לפרמט ישבתי מול המחשב 3 שעות גמרתי להתקין את כל מה שאני רוצה וזה נפל עלי תעשו טובה תראה אם יש לכם רעיון אחר חוץ מלפרמט עכשיו קראתי ברשת שלמישהו היה את זה וזה הסתדר אחרי שהוא הוציא את כל הכרטיסים שבמחשב [עשיתי הכול וזה לא עזר] תודה [אגב אין בעיה בחומרה כי אני מריץ את XP על אותו מחשב פשוט עם ההר דיסק אחר]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם.... יש לי קובץ (לצורך העניין file.exe) ויש לי תיקיה עם המון תתי תקיות בתוכה. השאלה היא מה הדרך הכי קלה ויעילה להעתיק את הקובץ לתוך כל תתי התיקיות. ציירתי תמונה בכדי להמחיש יותר טוב את מה שאני רוצה לעשות. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Q6600 2GB RAM HD3850 הW7 מוריד FPS (כמו שהיה אז בויסטה) ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כשהתקנתי את ה windows בטעות רשמתי את השם משתמש ב user 1 במקום בשורה שהיתה למעלה יותר כך שכל פעם שה windows עולה הוא נעצר באמצע כדי כאילו לבחור משתמש ואז אני צריך ללחוץ על הסמל וזה נכנס אז איך אני מבטל את זה כדי שזה יכנס ישר ל windows ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by talje,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL, מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64 Bit. כרטיס המסך הינו Intel HD3000. בעת ניגון של סרט, ללא קשר לאיכות (ניסיתי לנגן תוכן רגיל, HD ואף צפיה ישירה מהאינטרנט), ללא קשר למסך (ניסיתי לחבר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI וההפרעות מופיעות הן בטלויזיה והן במחשב עדיין) מופיעים קווים והפרעות מוזרות על המסך מדי פעם. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player Classic ללא מקודדים. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player הרגיל. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים Shark007. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים K-Lite (לאחר הסרה של חבילת המקודדים הקודמת). כל הניסיונות העלו חרס. אנא עזרו לי ותנו לי כיוון על מנת שאוכל להנות מחוויית צפייה בתכני וידאו. בתודה, טל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Bug2000,

הבעיה אצל חבר שלי ... יש לו WIN XP PRO וכשהוא עושה STURN OFF אחרי כמה זמן המחשב כותב לו שהוא יכול לחבות את המחשב ולא מחבא אותו אוטמטית ... מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, כאשר אני מנסה לחבר את הלפטופ למדפסת רשת, אינני מצליח להשלים את התהליך. המדפסת מזוהה והכל, אך לאחר לחיצה על התחברות למדפסת, מתקבלת הודעה "כי אין אפשרות להתחבר למדפסת עקב זיכרון מועט". הלפטופ חדש, נקנה לפני שבועיים, בעל 2GB זיכרון, על הלפטופ מותקן ווינדוס ויסטה. המדפסת מחוברת למחשב שולחני רגיל עם ווינדוס XP. הרשת אלחוטית. יש עצות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MokoLoko,

היי, יש לי מחשב נייד שנקנה עם וונדוס שמגיע עם כל התוכנות של ASUS... (לא קיבלתי איתו דיסק, הוונדוס מגיע מותקן) פעם ראשונה שהדלקתי אותו הוא ביקש לעשות גיבוי, ולא היה לי דיסק DVD לשמור עליו את הגיבוי אז שמרתי אותו על המחשב... אני רוצה לפרמט את המחשב, ואני רוצה לשים את המערכת הפעלה החוקית שיש לי מהגיבוי עם כל התוכנות של ASUS. עכשיו, יש לי 4 קבצים של ISO ש 3 מהם 3.7 גיגה, ואחד מהם הוא 1.1 גיגה. ביחד הם יותר מ 12 גיגה... איך אני משחזר את הוונדוס בצורה חוקית ? עם כל הקבצים של ASUS ? בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר כי המחשב כרגע מושבת ואני חייב לפרמט אותו.. תודה רבה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים