Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי נשרף הלוח האם, הוא מעביר את ההארדיסק ממחשב אחד למחשב אחר, במחשב האחר אין אפשרות לעשות פרמוט , איך אני מעלה את הWIN שיש בכונן עם המחשב האחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את חלונות 7 במחיצה נפרדת. השאלה שלי עם אפשר לבחור בזמן הדלקת המחשב,עוד לפני שהמערכת הפעלה עולה באיזה מערכת הפעלה המחשב יעלה XP או 7 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם קובץ DLL (אשר מוצגת בתמונה הבאה)... ברצוני לדעת מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ הזה שישיש קובץ "נקי" והיכן אני אמור לשים את הקובץ לאחר הורדתו?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כול פעם שעושים הפעלה מחדש למחשב המחשב מפסיק את הסאונד ועושה ריסטרט אחרי בחירת היוזר. הקובץ הבעיתי הוא Winlogon, יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט? ד"א במצב בטוח הווינדוס עולה מצויין. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד לרוצה להריץ עליו ויסטה עכשיו אני רוצה לדעת אם 1GB זיכרון יספיק בשביל שהיא תעבוד כמו שצריך
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשני המצבים הם על SSD זה מרגיש יותר מהיר כשזה על VHD פיסלבו EFFECT ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בלפטופ מסוג IBM T61. (כן אני יודע שהוא ישן ) זה לפטופ ישן שתמיד שאני מביא לשטח למחנה קיץ של הצופים מדי שנה כדי שיעבדו איתו באקסל וורד. בכל מקרה, לפני המחנה בדקתי את הלפטופ, ופתאום אני שם לב שכשאני לוחץ על המקלדת באותיות "o" "i" "u" "y" אז זה רושם לי מספרים. וגם על האותיות "N" ו "M" זה מחליף למשהו אחר. כדי לבדוק שזה לא המקלדת עצמה, שמתי דיסק של סתם מ"ה unix בlive. וזה נראה שהמקלדת תקינה. אז אני יוצא מנוקודת הנחה שזו בעיה במ"ה. ניסיתי להשתמש ב"regkey" (או איך שלא קוראים לזה) מה xp admintools של מייקרוסופט. אבל זה נראה כאילו הכל שם בDefault וכרגיל. מה אתם חושבים שהבעיה? איך אני פותר את זה? האם יש עוד דרך זדונית לשנות את הקלט בווינדוס? תודה מר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL, מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64 Bit. כרטיס המסך הינו Intel HD3000. בעת ניגון של סרט, ללא קשר לאיכות (ניסיתי לנגן תוכן רגיל, HD ואף צפיה ישירה מהאינטרנט), ללא קשר למסך (ניסיתי לחבר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI וההפרעות מופיעות הן בטלויזיה והן במחשב עדיין) מופיעים קווים והפרעות מוזרות על המסך מדי פעם. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player Classic ללא מקודדים. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player הרגיל. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים Shark007. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים K-Lite (לאחר הסרה של חבילת המקודדים הקודמת). כל הניסיונות העלו חרס. אנא עזרו לי ותנו לי כיוון על מנת שאוכל להנות מחוויית צפייה בתכני וידאו. בתודה, טל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן הצלחתי להתקין על השרת שלך VPN (יש חח) ועכשיו יש לי בעיה עם חלונות ויסטה הגרוע הזה! אציין כמובן שאין שום בעיה עם חלונות XP ו 7 הבעיה היא שאחרי ההתקנה של התוכנה זה לא מתחבר לשרת הנה ה VPN שלי: https://81.218.235.211:943/ שם משתמש TEST סיסמה: (צונזר) מחפש פתרון ל VISTA!! תודה לעוזרים ============================================== נפטר. ז"ל. ניתן לפתור את הבעיה כך: כניסה לאתר והורדה ידנית של גירסת הלקוח של OpenVPN (הכי חדשה שיש כמובן) כניסה לחשבון ויצירת קובץ הגדרות של הלקוח. (confing) שמירת הקובץ בתיקיית confing במקום בו הותקנה התוכנה וכניסה דרך OpenVPN GUI בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעת הדלקת המחשב עולה מסך Starting Windows והסמל של חלונות מתחיל להופיע. ברגע שסיים, המסך נהיה שחור לגמרי ולאחר משהו כמו 10 שניות עולה מסך ה LogOn בו אני יכול לבחור את המשתמש שאיתו אני רוצה להתחבר. יש למישהו רעיון למה המסך נהיה שחור למשך 10 שניות לפני עליית מסך המשתמשים? איך אפשר לטפל בזה? מערכת הפעלה win 7 home premium תודה מראש על העזרה פיטר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה להפעיל אותו ובשביל זה צריך להכניס אותו לתיקיה WWROOT ומשהו כזה ואז יהיה אפשר לפתוך את האתר דרך הכתובת 127.0.0.1. צריך להתקין IIS או ISS, איך אני עושה את זה? ומאיפה להוריד (אם זה חוקי)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שדיין לא יצאה מערכת ייעודית ל-64, אך איזו מערכת תמליצו להשתמש...XP או 2000? ולמה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה כמה שומרים על המערכת, גם אם לא עלה עליה ספיירוור בודד מעולם, הותקנו מספר תוכנות בודדות, עדכונים קריטיים תמיד מעודכנים והכל מעולה, תמיד תוך חצי שנה המערכת תוריד מהביצועים שלה, פעולות קטנות יתחילו להיות איטיות יותר ועוד... יש מה לעשות חוץ מפורמט? כדרך אגב כל כמה זמן צריך להשתמש במאחה וסורק דיסק? כי בגלל שאני בממוצע כל 3-4 חודשים מוחק את כל הפרטישנים ויוצר מחדש, החלטתי שדיי מיותר להשתמש בשני העזרים האלה ואני פשוט לא מפעיל אותם :
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
WINXP PRO אני זקוק לעזרה דחוף: ממש בתחילת ההתקנה, הוא כותב לי שהוא לא מזהה כונן מידע המוני (או משהו כזה), אני מניח שהוא מתכוון לצורב שמחובר לבקר SCSI, לחצתי על האפשרות לפרט לו איזה באיזה כונן מדובר, אבל הוא מבקש דיסקט, והדריברים נמצאים על תקליטור! בבקשה עזרה, אני עדיין באמצע ההתקנה ואני לא יודע מה לעשות... ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באג האבטחה החמור בחלונות אקס.פי : בחלונות אקס.פי התגלה באג חמור ביותר, במיקרוסופט הוסיפו את תיקונו לחבילת העדכון שלהם בשקט יחסי, ללא כל הודעה לציבור :ולהלן פרטי הבאג hcp://system/DFS/uplddrvinfo.htm?file://c:\test\* כל הרושם שורה זאת בדפדפן האינטרנט של מיקרוסופט, אקספלורר ימחק לעצמו את כל הקבצים אשר נמצאים בספריה C:\Test\ אך הספריות המשניות אינן יפגעו אם מישהו ירגיש מאוד זדוני הוא יכול למשל לכתוב את השורה הבאה בערוץ כלשהו ברשתות הצ'אטים למינהן* :אשר הראה ילדים תמימים נמצאים בהם "hcp://system/DFS/uplddrvinfo.htm?file://c:\\*" או שאנשים יכולים בקלות להכניס את אחת מהשורות הבאות לאתריהן* .ולגרום לאותו נזק במחשבכם :תיקון הבאג דווקא תיקונו של הבאג אינו דורש מאמץ מי יודע מה :מיח…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשיון של XP HOME רגיל ואני צריך להתקין על העמדה WINDOWS נקי הבעי היא שאין לי את ה XP HOME הרגיל יש לי רק אתה גירסאת XP HOME SP2 והמספר הסידורי לא מתאים ל התקנה. מה אפשר לעשות? אפשר אולי להתקין גירסא לא חוקית של SP2 ואז לשנות עם איזו תוכנה למספר המקורי או אולי איכשהו לשדרג את המספר לגירסאת ה SP2? תודה מראש זה נורא דחוף.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיית BlueScreen ממש מוזרה; אני אחרי OC למעבד עד לתדר של 3.5GHZ והוא יציב לגמרי, עבר 8 שעות ב- OCCT ללא שום שגיאות/קריסות, אבל, כשאני שם את המחשב על SLEEP ורוצה לחזור לעבוד, המחשב "מתעורר", אני לוחץ על שם המשתמש שלי, ופתאום מקבל BSOD מה זה יכול להיות? הנה פרטי השגיאה כפי שווינדוס מדווח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8006850030 BCP3: 00000000B66D4000 BCP4: 0000000000000135 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\M…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל המחשבים אצלנו במשרד מרושתים יחד ועובדים עם XP. לאחרונה קנינו לפטופ אותו אנחנו מעוניינים לחבר אלחוטית לרשת המשרדית, ונשארה השאלה איזה ויסטה לקנות, כי נאמר לנו שהHOME EDITION אולי לא יעבוד. האם זה נכון, ואם צריך את הPRO אז אודה אם גם תלוו את התשובה בהסברי התקנה, כדי שלא נקנה לשווא.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! לפני שבוע ,קניתי לפטופ חדש, בהדלקה הראשונה הוא היה דיי תקוע על איזה התקנה של HP , WIN 7 . הפעלתי מחדש. ומרוב הלחץ שלי לראות איך הוא עובד התקנתי WIN 7 BETA שקיבלתי אז ממיקרוסופט. עכשיו אני מאוד מעוניין להשתמש ברישיון המקורי ובכלל בהתקנה המקורית... אבל הבעייה היא שכשאני מנסה להפעיל BOOT מכונן השחזור אני לא מצליח ..פירמטתי ,מחקתי מחיצות. בכל חדש.. אבל אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת חוץ מלהגיד לי "לשנות הגדרות בביוס" ? (כי ניסתי את כל אופציות ה BOOT ... HELP
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה המקום או אם הכותרת מתאימה אבל אני רוצה לייצור מצב של דואל בוט בשני הרדיסקים שונים שאחד זה ויסטה והשני זה סנאו לאופרד, עכשיו השאלה היא לא איך עושים את זה כי אני יודע השאלה שלי היא איך אני "מסתיר" הרדיסקים ממערכת אחת לשנייה כלומר בסנאו יש לי 4 הרדיסקים שבווינדוס הייתי רוצה להסתיר אותם שלא תהיה לי גישה אליהם או יותר נכון שלא יהיו זמינים לרשת האינטרנט, 4 ההרדיסיקים הם במערך SAS האם יש תוכנה כלשהי שיכולה "להסתיר" הרדיסקים? או האם יש איזשהוא FEATURE בווינדוס שיכול לגרום למצב כזה? קצת מסובך אני יודע אבל אני לא מוצא פתרונות... לשאלה שלכם למה אני רוצה ככה כי אני לא רוצה שלוינדוס תהיה גישה לסנאו (תחנת עבודה שלי) מבחינת וירוסים קבצי וינדוס וכו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחלתי להרגיש באיטיות כלשהי בשימוש במחשב... דרך msconfig נכנסתי ללשונית startup וגיליתי שמה כמה תהליכים חשודים, העיקרי שבהם הוא srvklw32.exe כשאני מוריד ממנו את ה-V ומנסה למחוק אותו, בהפעלה הבאה הוא חוזר (אני כמעט בטוח בגלל זה שזה טרויאן) גם התהליך svchost.exe מופיע אצלי לא פחות מ-8 פעמים, כשבדרך כלל הוא מופיע 6 פעמים אשמח לעזרה (לא גלשתי לשום אתר חשוד ולא הורדתי שום קובץ זדוני, זה פשוט חדר איכשהו למחשב בזמן גלישה ואני עם xp sp3 עם פירוול ו-NOD32 מעודכן)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שונא את הויסטה הזאת! בנייד של אבא כל שבוע מצטברים 25 גיגה של old backups, מאט את הנייד בטירוף. יש אפשרות לבטל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את העלמות המכוונים - ראו תמונה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפטופ LG R520, שהגיע עם ויסטה הום בייסיק. התקנתי עליו XP PRO + SP3, לפני ההתקנה הגדרתי בביוס שהSATA יהיה IDE. כעת כדי להחזיר בביוס ל AHCI - הורדתי את intel matrix storage manager, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין - אני מקבל את ההודעה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימום... אודה לעזרה בנושא...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לרכוש את ווינדוז 7, אבל אני רוצה לדעת עד כמה הצעד יהיה בטוח. כיום יש לי מערכת אחת של XP. בעבר היה לי גם-כן ווינדוז ויסטה בכונן נפרד.. אבל ממש התאכזבתי ומחקתי אותה. קודם כל, בשביל לשחק במשחקים אני צריך להתקין דווקא 32 ביט (כמו שאמרו לי בויסטה)? האם כדי להתקין ישר על ה-XP או שלהתקין על מחיצה נוספת כדי להיות בטוח שהכל ירוץ לי חלק? שבוע טוב ותודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-