Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה את הTASKBAR של WINDOWS 7 לכמו של XP? עריכה: בעיקר מה שמענין אותי איך אני עושה שנגיד המסנג'ר יהיה כעיקרון לייד השעון ולא כמו עכשיו. כמו כן בצד ימין של START יש אקספלורר ועוד שני ישומים, איך אני מוחק ואתם ושם משהו אחר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיכחת סיסמת כניסה ב XP, כולל סיסמת אדמיניסטרטור. מה עושים בלי הרס?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי מחשב לפטופ IBM Thinkpad T43 שמותקנת עליו חלונות XP. המחשב בן 3 שנים בערך והוא מלא המון "זבל" ולכן הייתי רוצה לפרמט אותו. ראיתי ב- Disk management שיש לו מחיצת שיחזור, אבל אני לא יודע איך לבצע משם את השיחזור. ב-ביוס או בלחיצה על F8 לא ראיתי אפשרות לשחזר. אם ככה - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי. לאחרונה עזרתי לחברים ופירמטנו 3 מחשבים לווינדוס 98 SE . אח"כ החל הנוהל המתיש כל כך של הורדת העדכונים כולל IE6 . שאלתי: האם יש אפשרות להוריד את כל העדכונים האלו (עברית ואנגלית), לצרוב, ולהתקין אותם מיד אחרי הפירמוט ? ההתקנות כולן חוקיות למהדרין. אני בטוחה שיש אפשרות כזו באתר מייקרוסופט (בטח למנהלי רשתות וכו). אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בXP מוצאים אותו תוך שניה בהתחל.. עכשיו לא מוצאים את לחצן ההפעלה (RUN) איפה אז אפשר למצוא אותו בויסטה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, בחלונות XP היה אפשר פשוט לגרור תיקייה כל שהיא להתחל והיא היתה מופיע שם... ויותר מזה, במעבר עכבר על התיקייה זה היה מראה את התוכן שלה בדיוק כמו במעבר עכבר על תוכניות (בחלונות 7 זה השתנה ל"כל התוכניות" עם חץ) אני רוצה לעשות דבר כזה, בהתחל (לרוב) מעל המחשב יש תיקיית משחקים שהיא לא שימושית בעליל לא הבנתי למה מיקרוסופט בכלל עשו אותה אבל לא משנה כרגע, אני רוצה למחוק אותה ובמקומה לעשות מספר תייקיות אחרות (שהן היו כמובן קיצור דרך לתיקיות) שנמצאות לי על שולחן עבודה חיפשתי שהרבה בגוגל אפילו חיפשתי מה אפשר לשנות ברג'יסטרי ולא מצאתי איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיסק התקנה שזה לא מקבל את הקוד וצריך להתקשר אליהם ולעשות את זה.. זה דיסק מקורי... זה תמיד ככה.. וזה תמיד עובד אחרי שאני מתקשר. מתי שהוא מבקש פרודוקט קי... עשיתי שיבקש יותר מאוחר כדי שאני יוכל להתקין כמה דברים קודם כל וזה לא מופיע בשום מקום עכשיו ולא מבקש (בד"כ זה בשורה למטה נמצא...). אני לא יכול להתקין service pack 2 בגלל זה - הופיעה לי שגיאה שאמרה שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שכל הפאקינג מחשב שלי נדבק בווירוסים, הורדתי אנטי ווירוס והוא ניקה אותם אך בכל זאת המחשב לפעמים נמצא בתקיעות כאשר אני מפעיל דבר כלשהו.. אני לא אפרמט שוב כי זה לא יעזור מכיוון שכשפירמטתי, ישר שמתי FIREWALL של ווינדוס, והורדתי את העידכונים של ווינדוס ובכל זאת כל המחשב שלי נדבק בווירוסים. עכשיו, באותו נושא אך משהו אחר, כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט האנטי ווירוס רושם לי ש-2 ווירוסים ניסו להיכנס לי למחשב אך זה חסם אותם: http://planet.nana.co.il/elixir3/v1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir3/v2.JPG זה נורמלי שכל פעם שאני אכנס לאינטרנט ווירוסים ינסו להיכנס אלי למחשב? איך זה שלפני הפירמוט לא היה לי אפילו אנטי ווירוס מותקן ולא היו לי בכלל ווירוסים (בדקתי כל כמה ימים), פירמטתי כד…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי תשובה בפורום אך לא מצאתי: מבקש המלצות בבחירת מע' הפעלה, בצירוף נימוקים אם אפשר. מחשב: P4 2.4GHZ, זיכרון 800Mhz RDRAM. שימושים עיקריים: עריכת וידאו, צריבת DVD, אינטרנט מהיר, משחקים. ישולב ברשת קיימת המבוססת על מודם אלקטל וראוטר. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך להתקין win98 על דיסק שני יש לי כבר מותקן winxp איך? (אני יודע לעשות הפוך אבל כאן אני נתקל)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה WIN-XP גרסת ה-HOME וכל השפה במחשב התהפכה בעברית לאנגלית היינו במקום "התחל" כתוב START וכו' איך ניתן להחזיר את זה למצב הקודם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המחשב של אחותי החל לקרוס עקב רוגלות כאלה ואחרות ולאחר ניקוי יסודי של המחשב הוא חזר לתפקד כמעט בצורה מושלמת פרט לבעיה אחת. כאשר מקישים על מקש במקלדת,מערכת הפעלה מזהה את הפעולה כ- Shift + הכפתור הנלחץ,מה שגורם לסגירת הדפדפן כאשר לוחצים על W,כניסה למועדפים כאשר לוחצים על B וכ"ו... לאחר חיפוש ברשת לא נמצא פיתרון לבעיה,אשמח לקבל עזרה והנחיה בפיתרון הבעיה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הממשק יפייפה גראפית זה אני יכול לומר לכם בבדאות אבל העבודה על המערכת ? עוד לא ניסיתי אבל לא נראה לי ממש שונה מ XP חוץ מעיצוב משובח ומה יותר טוב ממספר תמונות משובחות ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג. טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס פעם זה היה 4 5 ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה.. מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מישהי בעבודה שרוצה לאפשר למשתמש של הבן שלה בוינדוס לגשת לרשימת אתרים ספציפית בלבד הבנתי שצריך לעשות משהו שניקרא whitelist מישהו פה יודע איך בדיוק אני עושה את זה? בהגדרות הדפדפן (אקספולרר או כרום זה מה שהיא משתמשת) או עם תוכנה יעודית? אשמח אם מישהו יוכל להציע לי פתרון בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהביוס עולה הוא נותן או ווינדוס 7 או windows 7 device/harddiskvolume2/windows מה זה אומר? אולי כדאי למחוק את זה וא"כ איך. המערכת מותקנת בכונן c ותופסת מקום ניסתר גם בכונן d. מדובר במחשב חדש עם חומרה חזקה ביותר מעבד i5 . גיגה ראם 8 1600 . לוח אם udl3 גיגהביט. כרטיס מסך קוואדרו 580 fx. וכן קרור טוב . וספק של סיסוניק. מערכת הפעלה ווינדוס 7 יולטימתי 64 ביט. אנטי וירוס עדכני של קספרסקי. ובכל זאת המחשב איטי .... רק לפעמי ם תופס מרץ... למה זה קשור אולי להתקנה שגויה של מערכת ההפעלה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td] אהלן שידרגתי את המחשב לכרטיס מסך ATI 6780 , החלפתי ספק, והוספתי עוד 500GB . פירמטתי את הכוננים הקשיחים והתקנתי את WINDOWS VISTA מחדש. אחרי שסיימתי להתקין את הדרייברים וכל מיני תוכנות המחשב מגיב פחות טוב מאשר לפני הפרמוט. דוגמא: אני מנסה להפעיל את WINDOWS AERO- הוא בהתחלה מחליף אליו, ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור למינימום חצי דקה ואז מופיע המסך הכחול הידוע. המחשב עושה ריסטרט וזה כותב שמערכת התצוגה או משהו כזה שוחזרה וזה כותב באנגלית AMDועוד משהו שלא הספקתי לראות. הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך? בחיבורים? משהו בפרמוט לא הלך כמו שצריך? זה נראלי מוזר שהמחשב מגיב פחות טוב ואיטי יותר מאשר לפני הפרמוט. תודה אלעד [/td][/tr][/table]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם קובץ DLL (אשר מוצגת בתמונה הבאה)... ברצוני לדעת מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ הזה שישיש קובץ "נקי" והיכן אני אמור לשים את הקובץ לאחר הורדתו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה בWIN7 לאחרונה המערכת קורסת הרבה, תמיד בגלל אותה שגיאה. זה קורה בדר"כ כשאני לא על המחשב. צרפתי את קובץ הDUMP, הבנתי שהבעיה מתרחפת בגלל הקובץ הזה - ntkrnlpa.exe כבר כמה פעמים שזה קורה. אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשני המצבים הם על SSD זה מרגיש יותר מהיר כשזה על VHD פיסלבו EFFECT ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתי קובץ .EXE ששלחו לי באייסקיו ופתחתי אותו. מאוחר יותר גיליתי שהקובץ הזה זה וירוס אבל לא ראיתי שום דבר שונה שהוא עשה, עד שהפעלתי מחדש והוא כותב לי בחלון את ההודעה הבאה: Your windows product must be activated within 7 day. Do you want to activate Windows now? ואז כתוב כן\לא... וזה לא ממש משנה כי לחצתי על כן ואחרי ריסטרט לחצתי על לא וזה לא שינה... מישהו יודע מה זה? מה יכול לקרות אחרי 7 ימים שאני לא מאשר תוינדוס? נשארו לי רק 4 ימים אז בבקשה תעזרו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי 3 דיסקים, כאשר כל דיסק הוא 500GB, ואני רוצה ליצור RAID5 דרך "ניהול דיסקים" בווינודס 7 אולטימייט. לצערי, הוא נותן לי את כל האפשרויות הבאות- SPANNED,STRIPED וכו' , אבל RAID5 חסום (בצע אפור כזה) חשוב לי לציין ששמתי את כולם על DYNAMIC ובכל זאת , זה עדיין לא הולך... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן להפעיל את האפשרות.. בברכה, תומר. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם משהאו יודע איך אני יכול לזהות אילו קבצים שיכים לאילו תוכנות יש לי מלא קבצים שרצים לי במחשב באותו הזמן דבר המאט לי את המחשב ממש למרות הזיכרון של 256 יש לי שאלה איך אני יכול לזהות את הקבצים האלו ולהורות להם לא לעלות מתי ש WINDOWS מתחיל אני יודע שיש את הדרך של ה MSCONFIG אבל שם לא רשומים כל הקבצים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-