Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי חברים רכשתי אתמול את המערכת הנ"ל מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb ויש לי בעיית יציבות בחלונות XP , אני מתקין משחק דרך דימון טולס המחשב נתקע לא זז צריך לאתחל דרך הכפתור, יש עוד כל מיני תקיעות, פירמטתי את המחשב פעם נוספת והתקנתי חלונות מחדש ועדיין יש בעיות יציבות, לפעמים סתם נמאס לו אז הוא קורס ומאתחל את עצמו. יכול להיות שיש איזשהו צוואר בקבוק או כשל מערכתי בין הרכיבים הנ"ל? תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, ביום בהיר אחד נעלם לי הסל מחזור משולחן העבודה. אני משתמש בויסטה 32, תצוגה קלאסית. עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 הוא "השתגע" אז החלטתי לעשות upgrade זה הפעיל מחדש את המחשב על מנת להגיע לתוכנית ההתקנה (במצב דוס) ואז התקבלה הודעה על רקע כחול: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) חשוב לציין שבזמן שהמחשב מציג בפניי 2 אפשרויות (להיכנס להתקנה של הווינדוס או לווינדוס) - המקלדת כאילו מושבתת, ושום מקש לא עובד גם לא F8 מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דאבל בוט לוויסטה ככה שיהיה לי גם וויסטה וגם xp בגלל המשחקים אני צריך את הdirecttx 10 או איך שלא כותבים את זה..^^ אז עם מישהו יסביר לי אני נורא ישמח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... אבא שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה והוא קיבל אותו עם סיסמא ... וכל פעם שצריך לפתוח את המחשב עולה סיסמא איך אפשר לבטל את הסיסמא הזאת? ניסיתי ב CONTROL USERPASSWORSD הUSER שלו מופיע עם סמל של כדור הארץ משהו כזה ובMANGE המשתמש לא מופיע בכלל יש מצב שהטכנאי חסם אותו או משהו? תודה... הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום חברים. כונן C הוא הכונן שבו הווינדוס מותקן אצלי והוא בנפח 10GB. כעת פנויים בו 1.3GB,אבל לפעמים הרבה פחות. אני מצרף PRINT SCRREN של תוכנת TREESIZE (בצד ימים מאה הקבצים הכי גדולים בכונן). אשמח אם תגידו לי מה אני יכול למחוק מבלי לפגוע במערכת. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין ולעדכן Windows בלי כונן אופטי רק דרך קורא כרטיסים. הייתי רוצה לפרק מהמחשב את הכונן האופטי, ולהשתמש בכרטיסי זכרון בלבד.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם ה BOOT.INI יש לי XP במחיצה C וסרבר 2008 במחיצה G איך אני אמור לערןך את הBOOT.INI כך שאני יוכל להפעיל את שניהם אגב עכשיו אני יכול להיכנס רק ל XP ויש לי רק דיסק קשיח אחד SATA
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, לפי יומים ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב שלי, לאחר ההדלקה רציתי להתקין את המשחק DEADSPACE, התחלתי את ההקתנה ובאיזה 50% הוא פשות הפסיק לזוז כל המחשב ניתקע ולפני זה גם סמתי לב שהכל היה איטי, טוב עשיתי RESTART המחשב עלה הכל בדסר, חשבתי היתה בעיה חד פעמית, עוד פעם התחתלתי התקנה ואותה בעיה, בפעם השלישית אחרי RESTART נוסף הדלקתי מראש את הTASK MANAGER והכל בסדר עד שאני מדליק את ההתקנה או יותר נכון עד שהוא לא מתחיל להעתיק קבצים למחשב אז אני קולט שזכרון ה FREE MEMORY פשות מתחיל לרדת ממש מהר מי איזה 2400 שהוא נמצע בו במצב רגיל הוא יורד ל 0 במהירות של איזה 50MB\SEC, אני ממש לא צוחק הזכרון פשות לאנשהוא נעלם, ברגע שזה מגיע ל0 ה MEMORY USE עולה ל 99 - 90 מ 24- 27(מצב רגיל) ואי א…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני ניתקל כבר כמה זמן בהתקנת עדכונים למערכת,בנוסף הדיפנדר לא יכול לקבל עדכונים וגם האנטי ווירוס. מספר השגיאה שהוא מראה בהתקנת העדכונים לווינדוס הוא:80244019. האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כאשר אני רוצה להתקין את ויסטה, ההתקנה נותנת את האופציה לפרמט את הכונן שבו אני מעוניין בהתקנת התוכנה כמו בעת התקנת XP. ? בתודה מראש !!!
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שבת שלום, ברצוני לדעת האם ניתן ליצור IMAGE של גוסט כאשר מראש אני מכין מערכת הפעלה ואת כל התוכנות שאני רגיל אליהם, ולבטל את כל החסימה של ה-HAL וכך בעצם לא להיות תלוי בצ'יפסט ובמבנה הרכיבים של המכונה. המטרה היא בעצם לעשות DEPLOY לכל מחשב שמישהו נותן לי כדי לבצע לו פירמוט.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה זמן ווינדוס בישר לי (לפני הסטראטאפ) שקובץ מסוים היה חסר להפעיל את המחשב, c:\windows...system דבר ראשון, מה עושים במצב כזה? אני הלכתי לrecovery console והתברר לי שאני לא באמת יודע לתקן את הבעיה. עצות משהו? ברגעים אלה אני חושש פן המחשב יקרוס שנית ושוב תהיה הבעיה, רק שאז לא יהיה לי מזל שאני אעבור את ההזהרה הזו. תודה מראש חבר'ה.
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ברגע שאני עובר את השלב של הבחירת שפה, הוא עושה לי Please wait.. כמו בד"כ. ואז הוא מקפיץ לי חלון ורושם לי הערה: DVD-ROM IDE חדש של LG. HARDISK SATA חדש של Western Digital.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה: לא כל התוכנות עובדות ב-Tools Bar (ליד השעון) מה אני צריך לעשות כדי לגרום לכל התוכנות שאמורות להתחיל לעבוד לפעול כראוי בכל הפעלה מחדש/כיבוי?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איזה ווינדוס מסידרת ויסטה מומלץ להתקנה במחשב המיועד למשחקים? במחשב יש 4GB RAM, ומעבד E7300. והאם יש גירסאות מושפרות של ויסטה ללא צריכת משאבים מיותרת?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם יש SP3 ל XP64 ?? חיפשתי באתר של MS ולא מצאתי מישהו יודע עם יש בכלל ??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
נכון בהמון מקלדות [אפשר לומר זה כבר סטנדרטי ,שיש מקשים מהירים לפתיחת : מחשב שלי , מחשבון , כיבוי המחשב , הגברת ווליום וכו'... הבנתם נכון?] אז ככה , פעם הכל עבר לי טוב ויפה , עד שיום אחד לא יודע מדוע , המחשב התחיל לקפוא לי באופן מוזר , בהתחלה לא ידעתי ממה זה עד שהבנתי שזה קורה לי עקב לחיצה על אחד מהכפתורים שרשמתי למעלה [בד"כ זה המחשבון , כי אני צריך אותו די הרבה ] . הפתרון הולך ככה : יש 2 פתרונות : 1) ריסט למחשב , ואסור לך ללחוץ על הכפתורים 2) ללחוץ בלי הפסקה [גם בזמן הפסקת המשימה שאני יגיד בהמשך] על ALT-CTRL-DLT [מנהל משימות] למצוא את הפרוסס Explorer , לסיים אותו ואז להכנס שוב פעם למנהל משימוש ולרשום explorer.exe בהפעלה ולהריץ אותו - עדיין אסור ללחוץ על הכפתורים שבמקלד…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.... ראיתי בכמה מקומות עבודה שבמחשבים של העובדים פשוט אין תמונת רקע על הדסקטופ פשוט יש מסך כחול שרשום בו את ה-IP של המחשב כולל את שם המחשב . רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות את זה ב-Xp Home ושאם משנים את ה-IP במחשב אז שזה ישתנה אוטומטית על השולחן עבודה.... אני צריך את זה בשביל החברה שאני עובד בה. פשוט התחלתי לחפש ועוד לא מצאתי פתרון לזה. חשוב לציין שאני מעוניין לעשות את זה ללא כל תוכנה צד 3 . אודה לכם מאוד אם זה אפשרי לעשות דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, אז התקנתי אקספי 64 ביט.. עכשיו, אני ממש לא אוהב את המראה הכחול של הווינדוס, ותוספות למשל כמו קריסטל XP לא תופסות במערכת הפעלה של 64 ביט מישו יודע איך אפשר כן להפעיל אותן \ איך אפשר לשנות? פי.אס. אני רוצה לשנות למראה של MAC, לא של וויסטה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב חדש עם: לוח אם GA-EP34-DS3L של ג'יגה בייט, כרטיס מסך HD4870 של ATI, זיכרונות DDR2 2048 x2 800MHZ של G-SKILL, מעבד 2duo E7300 ועוד כמה חלקים אחרים. התקנתי בו XP 32BIT ויש לי המון בעיות. המון תוכנות כמו מסנג'ר, פיירפוקס וכ'ו קורסות באופן רנדומלי או מתי שהמחשב נדלק, עם שגיאה שמדברת על קובץ בשם KERNEL32.DLL. וכל שעה בערך המחשב עושה מסך כחול (לפני זה הוא עשה ריסט אוטומטי עד שביטלתי את זה). תמונה של המסך הכחול: http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc00567my9.jpg ותמונה של שגיאות DLL: http://img510.imageshack.us/my.php?image=errorme1.jpg אני כמעט בטוח שזאת לא בעיה של חומרה, בדקנו טמפרטורות והכל בסביבות ה30 מעלות. משחקים עצמם חשוב לציין שפועלים מצוין, כמעט תמ…
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה נשרף לי הלוח האם והחלפתי אותו בלוח חדש -ישן (חדש עם אחריות אבל ישן שיתאים למעבד והזכרונות הישנים) השונה מזה שהיה לי (ןתןדה לכל העונים באותו הת'רד) כעת בהעלאת הווינדוס - קופץ לי מסך כחול והמחשב מבצע מיד אתחול. קראתי בסטיקי באתר כי צריך לשנות הגדרות הלוח אם בווינדוס ע"מ שלא אצטרך לפרמט את הדיסק הקשיח, אבל איך אני אמור לשנות עם ווינדוס לא עולה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306291.msg2679330#msg2679330 ניסיתי safe-mode וגם זה לא עוזר. אני יכול להתניע את המחשב עם דיסק אחר שיש לי אבל לא ברור לי איך אני יכול אז לשנות את ההגדרות במערכת ההפעלה של הדיסק הבעייתי? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שלושה כוננים במחשב. (D,C,G אם זה משנה) ואני רוצה לאחד את D ו-G לכונן אחד שנקרא לו D. איך אני עושה את זה במערכת ניהול הדיסקים של ווינדוס xp? תודה לעוזרים, דור
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שרות termservice מסרב לעבוד -כאשר אני לוחץ על start יש הודעת שגיאה שאומרת שלא ניתן להפעיל את השרות כייוון שהקובץ לא נמצא . לא ניתן לעשות" fast user switching" כיוון שהשרות הזה תלוי בשרות ה -termservice --חוץ מזה הכל עובד בסדר . הרצתי כבר את הפקודה sfc /scannow וזה לא עזר . מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט? שאלה למומחים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-