עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by ami_v,

איך אני משיג אתחול ואיך אני מתקין מחדש את הוונידוס 98

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by Shnig0,

I have an extremely annoying problem I have a windows XP in hebrew .somehow I can't write in Hebrew plz help

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ttwow,

באינטרנט אני מצליח לראות ולכתוב באנגלית וגם ב"שולחן העבודה" אבל יש מלא דברים במחשב שאני לא מצליח לכתוב או לקרוא בעברית וזה כותב לי בכתה"יודה" ולא בעברית(לדוגמא בPALM שבמחשב שלי זה כותב ככה)איך משנים לעברית? בתודה מראש....

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  5. שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי כרטיס מסך מג'יפה 4 MX440 לראדון 9700. בעיקרון שמתי לב לדבר שדי מפריע לי רק עכשיו אחרי כמה חודשים, הכתב בדרייברים של NVIDIA הרבה יותר יפה ובדרייברים של ATI הכתב נראה שבור מגעיל ולא חד כזה, ושמתי לב לזה במיוחד אתמול כי בדקתי במסך שלי מחשב של דוד שלי עם כרטיס ג'יפה 4 MX440 ובאמת ראו עם הכרטיס שלו הרבה יותר יפה, השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה עם דרייברים של ATI אולי יש אפשרות כזאת או איזשהו טלאי שאפשר לשנות בעזרתו את הגופן כי כרגע הוא ממש מגעיל ואני ממש רוצה לשנות אותו לזה של NVIDIA, והחלפת כרטיס לא באה בחשבון . תודה לעוזרים, דודי.

6. עשיתי את הפעולה הזאת בעבר אך נשכח מזיכרוני, אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by MasterOr,

שלום, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מצביעים יפים לסמן של העכבר לWindows XP? אם מישהו מכיר בערוץ techTV יש תוכנית שנקראת CallForHelp ולמנחה שם יש סמנים יפים שאני לא יודע מאיפה להשיג אותם... תודה

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  8. היי, בהתקנת WIN7 על SSD חדש, פירמטתי אותו בחלון ההתקנה והוא ביקש להשאיר לעצמו מחיצת נתונים שבלעדיה אין אפשרות להמשך ההתקנה. מה שמוזר זה שכונן C: המקורי ומחיצת הF שנפתחה יחד הם בגודל של 211גיג'ה בעוד שהSSD הוא 128גיג'ה. ניסיתי בפעם קודמת קליק ימין על המחיצה ב"ניהול דיסקים" כ'סמן מחיצה פעילה' על הF, ובריסטרט הוא החזיר BOOTMGR חסר במערכת" ..מה שגרם להתקנת הווינ מחדש, ושוב פעם להופעת המחיצה. איך מעלימים\מוחקים את המחיצה הסוררת הזו ? שבטח תופסת לי מקום שלא לצורך נראה לעיין. תודה. צילומי מסך

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yigal_26,

פתאום הופיעה בעיה מוזרה: כשאני לוחץ לחיצה ימנית במקום "ריק" על שולחן העבודה, סמן העכבר הופך לשעון חול ונתקע כך,למרות שאפשר להזיזו,אך שום לחיצה לא עובדת יותר ואפשר לצאת ממצב זה רק ע"י RESET. בדקתי ב- task manager (נכנסתי בעזרת המקלדת), אין שום תהליך ש"אוכל" CPU, מערכת ב-IDLE סביב 97-99%. זאת לא בעית העכבר (אגב, חיבור PS2) כי לחיצה ימנית על ICON כלשהו או,למשל, בתוך חלון של IE עובדת כרגיל. אנא, עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. כשיש ויסטה ורק כונן אחד? אני רוצה את האפשרות לזנוח את 7 מתי שבא לי ולחזור לויסטה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by shlosi,

שלום לכולם, ברגע שאני מנסה להתקין Windows 7 64bit על הלפטופ שלי, כשההתקנה אמורה לשאול אותי האם אני רוצה לפרמט את המחשב אני לא נשאל את השאלה הזאת. מצד שני, כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין לי אופציה לעשות Boot מהדיסק כמו שההתקנה אומרת לי שאני צריך לעשות. מכיוון שאני מעוניין בפרמוט לפני ההתקנה אני נמצא במבוי סתום. למישהו יש רעיון? (מצורפת תמונה של החלון הבעייתי בהתקנה). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by wooper,

היי אני רוצה להפחית את המקום שהמערכת לוקחת כרגע עם התוכנות זה לוקח 20 גיגה על c ביטלתי את ה system restore יש עוד הצעות ?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by Wile E Coyote,

בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה של DirectX או עדכון מסוים, אני מתקין אותה על המחשב שלי. מאחר שההתקנה אוטומאטית, אני בעצם אף פעם לא יודע איפה המחשב דוחף את כל הקבצים הללו. אני אשמח אם תספרו לי היכן. ולשאלה המקורית בעצם: כיצד אני יכול להסיר גרסה ישנה של DirectX לפני שאני מתקין חדשה?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by asichen,

היי חברה! יש לי בעייה חמורה עם המסך הכחול.... כל פעם שאני משתמש בתוכנות גדולות כמו נרו או פוטושופ המחשב מראה לי את המסך הכחול וכתוב שם שיש בעייה ב nv4_disp.dll אם אני מקבל פעם ראשונה את ההודעה לעשות רסטרט ולבדוק אם יש מספיק זיכרון ועידכון דרייברים (אחרי תרגום קצר שלי.... ;D) בדקתי ויש לי מספיק זיכרון (5 ג'יגה....) איך אני יכול לתקן את זה? בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב לי.... תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by צבי,

במסגרת עידכונים עבור Windows XP ? קבלתי הודעה שלא הותקן עדכון KB910437 האם יש למישהו הסבר?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

כרטיס קול מובנה, High Definition ALC883. בהתקנה Vista הוא לא זוהה והייתי צריך להתקין Audio Controller עדכני של Realtek כדי שיהיה לי סאונד. לא הייתי עושה מזה כזה ענין, הבעיה שלחבר שלי שיש לו בדיוק אותו לוח אם כמו שלי ה Vista כן זיהה. לעוד מישהו היו בעיות בסגנון?

19. יש לי AMD 4200+ DUAL CORE ואני לא יודע אם הוא נחשב כמעבד של 32 ביט או 64, חבר שלי אמר לי שAMD זה אמור להיות 64 ביט אבל התוכנה EVEREST אומרת ליד המעבד שלי (x86) שמצביע על 32 ביט ככל הידוע לי... מישהו בבקשה יכול לעזור ולומר לי אם אני צריך לקנות 32 או 64 ביט? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  20. איך אני יודע אם המחשב שלי תומך 64bit בוינדוס אקס פי?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

נגיד לוקחים את ווינדוס XP אז יש לו כמה גרסאות או שהכל אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ex_,

שלום מצ"ב תצלום מסך של הודעת שגיאה שקורה לי לפחות פעם אחת ביום ללא קשר לשימוש בחשב עשיתי עידכון ל SP3 אבל זה לעזר, פרמטתי את המחשב וגם זה לא עוזר יש לי קובץ DUMP אם צריך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by xxgorenxx,

מה ההבדל אם אני נכנס ככה למחשב itay@itay-pc או ככה itay-pc\itay איתי זה היוזר - איתי-פיסי זה המחשב רק בשיטה השניה זה עובד, למה? בשתיהם זה נראה אותו דבר זה הופך את "itay-pc" לדומיין כאילו ושם את היוזר רגיל.. ממש מוזר תודה לעוזרים

24. Started by Asherh,

אהלן חברה קניתי מחשב חדש שעובר ת'3 ג'יגה זיכרון אני בדילמה איזה חלונות להתקין windows 7 ultimate 64bit vs. windows xp 64bit ועוד שאלה אם אני מתקין את 7 אמורה להיות לי בעיה עם התוכנות של xp כמו ה-cubase ועוד תוכנות סאונד? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לעפמים שאני גולש אז מופיעה לי הודעה שאני לא בדיוק זוכר מה היא אומרת , יש לי בחירה בין no ל yes , אם אני עושה yes אז נפתחת לי תוכנה אחרת , שאני סוגר אותה החלון של האקספלורר נסגר לי , שאני עושה no לא קורה שום דבר מה זאת הבעיה הזאת? איך אפשר להפתר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.