Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום , אז ככה יש לי מחשב נייד מיני (ACER mini ultra) ואני מוריד ערכות נושא למחשב(visual style) מ deviantart.com וכשאני לוחץ על הקובץ להפעיל אותו הוא פותח לי את החלון של המאפיינים של התצוגה ומראה לי את הערכת נושא הרגילה של XP (שאני אמרתי חלון מאפיינים של התצוגה אני מתכוון ל: לכו לשולחן העבודה -->לחצן ימני -->מאפיינים -->מראה... שם במראה הוא אמור להראות לי את הערכת נושא שלחצתי אבל הוא מראה לי את זאת של הווינדוס XP ד.א הקובץ של הערכת נושא הוא קובץ msstyles אם אתם לא מבינים על איזה ערכות נושא אני מדבר אז כחו לינק להורדה של הערכה (זה לא שוקל כלום) **להוריד רווחים** h t t p://www.f2h.co.il/1592411994934 מקווה שהבנתם ניסיתי להסבר בדרך המובנת ביותר! אז איך א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, בחלונות XP היה אפשר פשוט לגרור תיקייה כל שהיא להתחל והיא היתה מופיע שם... ויותר מזה, במעבר עכבר על התיקייה זה היה מראה את התוכן שלה בדיוק כמו במעבר עכבר על תוכניות (בחלונות 7 זה השתנה ל"כל התוכניות" עם חץ) אני רוצה לעשות דבר כזה, בהתחל (לרוב) מעל המחשב יש תיקיית משחקים שהיא לא שימושית בעליל לא הבנתי למה מיקרוסופט בכלל עשו אותה אבל לא משנה כרגע, אני רוצה למחוק אותה ובמקומה לעשות מספר תייקיות אחרות (שהן היו כמובן קיצור דרך לתיקיות) שנמצאות לי על שולחן עבודה חיפשתי שהרבה בגוגל אפילו חיפשתי מה אפשר לשנות ברג'יסטרי ולא מצאתי איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מחליף לקישור אחר ? לדוגמא אני מעוניין שאחד הקישוריים יהיה hwzone , ראה תמונה למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל יש לי שאלה.... האם המפרט הבא מתאים להרצה טובה שלWIN VISTA 32? מעבד INTEL 3.2GHZ 541 64BIT 800MHZ לוח אם ASUS P5PE-VM משולב כרטיס מסך, קול ורשת משולבים בלוח זיכרון 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח WD 80GB SATA2 7200RPM צורב DVDRW X18
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחחח לא קצת טפשי?? זה אחד הדברים הבסיסיים של כל משתמש!!! אם אפשר הסבר הגיוני להונאה הזאת??? ואם אפשר להחזיר אותו, ואם אפשר אז שזה לא יהיה כאילו צריך להנדס מחדש את התוכנה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה אחת במערכת: כשאני פותח RUN וכותב את הפקודה הנ"ל נפתח לי חלון OPEN WITH, המערכת לא יודעת עם איזו תוכנה לפתוח את הקובץ הנ"ל. ביצעתי BROWSE ל EXPLORER.EXE - ללא הצלחה. חשוב לציין כי הגישה לקובץ מתאפשרת באופן רגיל דרך לוח הבקרה והביעה מופיעה רק דרך הקשת שם הקובץ ב RUN. יש למישהו הסבר לבעיה או פתרון? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קציתי לדעת איך אני מעלים את הכותרת שאומרת HARD DISK DRIVE 2 NETWORL LOCATION 19 וכו... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי windows update כבר כמה פעמים בניסיון להתקין את sp1 שהופיע שם,זה פשוט נכשל בהתקנה. יש רעויונות? רצוי לציין כמובן שזוהי גרסא מקורית שבאה עם המחשב הנייד. -שאלה נוספת שיש לי שהאמת לא ממש קשורה לראשונה:איך משנים להגדרות ברירת מחדל של הdesktop ותפריט ההתחל וכל מה שכרוך בכך? הוא השתנה במעט,ונראה לי שבגלל תוכנת ה tune up utilities הוא העביר את חלונות למצב high performence . תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין את ה-sp2 לwindows שלי ואז מופיה לי הודעה שגיאה איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צריכת יתר של משאבי מערכת של הקבצים בתמונה וזה מאוד מעט לי את המחשב יש לי זוכרון 512 דידיאר 400 ומעבד 2500 ברטון. תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ניסיון של הויסטה, נשארו לי עוד 15 ימים של ניסיון. האם כדאי לקנות רישיון : ולהשאר עם ויסטה או לחזור לXP? מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכונן C יש לי XP וב D יש לי באלגן שלם + ויסטה אז החלטתי לפרמט. נכנסתי ל CMD בחרתי "yes" כמובן ופתאום במקום לפרמט הוא כתב לי העוד הודעה עם השאלה הבאה: format cannot run because the volume is in use by another procces. format may run if this volume is dismounted first. all opened handles to this volumewould then be invalid. would you like to force a dismount on this volume? בחרתי "yes" ואז הוא כתב עוד הודעה: volume dismounted. all opened handles to this volume are now invalid. cannot lock the drive. the volume is still in use. רק הפעם נשללה ממני זכות הבחירה ): יש לי הרגשה שזה קשור לויסטה. דחוף לי מאוד לפרמט, מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום חבר'ה .. השבוע נתקלתי בבעיה במחשב .. והבעיה היא : שכל פעם שאני נכנס לדף אינטרנט עם הרחבה כלשהי או אפילו באייסי קופצת לי הודעת script .. ומוצגת השאלה הבאה : " אירעה שגיאה ב script בדף האם ברצונך להמשיך להפעיל קבצי script בדף זה ? " בקיצור הודעה מעצבנת .. ולא משנה אם אני עושה כן או לא .. הדף פשוט לא עולה או סתם נתקע תוך כדי אשמח לעזרה ממי שיכול לעזור .. בתודה מראש .. שמעון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך של mag וכרטיס מסך של geforse 6600 gt עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד המחשב עובד הכל כרגיל ואחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז מהבהת לי הודעה כזו: self test check your pc and signal kable monitor is working עכשיו ההודעה הזו מהבהבת עד שאני עושה ריסטרט ואין לי שום גישה אחרת למחשב בלי זה... אמרו לי להתקין דרייברים חדשים עשיתי את זה וגם זה לא עזר (החלפתי כמה גרסאות) אחרי שאני עושה ריסטרט מופיעה לי הודעה כזו על המחשב..: אני לא מבין ממה יכולה להיות הבעיה... הכרטיס מסך חדש והוא גם היה בבדיקה שוב ומצאו שהוא בסדר.. יש לי מחשב של intel עם מעבד 2.4 בבקשה תעזרו לי כי זה מחרפן אותי כבר... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים שאלה לי אליכם יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 128 רם כרטיס מסך ג'י פורס 4 128 מגה ואני משתמש בווינדוז XP עכשיו הבעיה: כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (יש לי ADSL מודם פנימי, חצי מגה) המחשב שלי נהיה איטי מאוד.... שאני מפעיל לדוגמא ת"מחשב שלי" הוא עולה אחרי הרבה זמן ועולות איתו כל מיני פירסומות לדוגמא: http://ads.flashtrack.net/banners/images/campaigns/170.php ככה גם עם האינטרנט אקספלורר ניסיתי לרוקן, חשבתי אולי עומס, צרבתי הרבה דברים שום דבר לא עזר ברקע פועלים גם zone alarm, ICQ סגרתי ומחקתי אותם שום דבר לא עזר מישהו בבקשה יוכל לעזור לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper: נ.ב האם יש למישהו מושג מזה הקובץ blimsv.dll?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש לא מזמן, שהגיע עם vista, ניסיתי להתקין עליו xp במבקום, ובתוכנית ההתקנה קיבלתי הודעה שאין למחשב הארדיסק. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח אם מישהו יזכיר לי איך אני יוצר תיקייה עם הרשאות NTFS כאשר המטרה היא לאפשר גישה למחשבים מסוימים בלבד, מכלל המחשבים שיש לי בWORKGROUP.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחילו להופיע לי לפני כמה ימים מלא הודעות ב Messenger Service כניראה שאולי פרצו לי או שזה משהו אחר עשיתי כבר מלא בדיקות עם כל מיני תוכנות spy-ware ותוכנות לנקות קוקיס , היבטורי ומלא זבל אבל שום דבר לא עזר אז רציתי לשאול אתכם אם מישהו יודע איך לבטל את זה שזה לא יופיע ??? זה מציק נוראאאאאאאאאאאאאאא
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עם ווינדוס 7 64 ביט. עד לא מזמן כל העדכונים החשובים הורדו אוטומטית ולא כל כך התעסקתי עם זה. יש לי שני עדכונים חשובים שאני לא יודע אם להתקין או לא. servise pack 1 אינטרנט אקספלורר 9 אין לי טענות לא לווינדוס ולא לדפדפן ואם אתקין ויצוצו בעיות אתבעס לאללה כי אצטרך לשאול פה שאלות וכו (אנוכי מבין קטן בעניינים האלה) ואין לי עצבים מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי windows update, kaspersky ו adaware וזה עדיין קורה הצילו!!!!! בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי היום XP מחדש לאחר שהארד-דיסק הישן שלי נדפק , לא עבר הרבה זמן וישר נדבקתי ב blaster , עכשיו בארד-דיסק הקודם היה לי קובץ תיקון לחור האבטחה של הblaster אבל מאחר שארד-דיס' ההוא נדפק אז אין לי אותו יותר למישהו יש לינק לקובץ הזה ? אני צריך רק את הקובץ הזה כי כל האפשרויות האחרות לא עבדו מסיבות שונות שאין לי כח לפרט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר אולי איזושהי תוכנה שמאפשרת לשחזר את הסיסמה של משתמש WINDOWS7, מצאתי כמה תוכנות שיודעות לאפס את הסיסמה ע"י דיסק איתחול אבל לא מצאתי שום דבר שיודע רק לגלות את הסיסמה בלי לבצע בה שינויים וחשוב לי שהסיסמה לא תשתנה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי נייד של HP ואני בתוכנית שדרוג ל 7. ואני מקבל אותו (שדרוג) עוד מס' ימים, עכשיו שאלתי היא כזו...מ הבעצם עושה השדרוג..האם הוא מחליף לי את כל קבצי ההפעלה, כי זה נראה לי מוזר כאילו אני מרגיש שהוא ייתבסס לי על הויסטה ויישנה לי את התצוגה אבל הכבדות של הויסטה תשאר. פעם היו אומרים שכל הזבל עדיין נשאר במחשב בשדרוגים של פעם. מה המצב כיום?! אני אמור להרגיש כאילו התקנתי 7 מהבסיס? עוד דבר הרישיון שאני מקבל הוא לשדרוג בלבד או שאני אוכל להתקין מהבסיס..!? תודה רן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך לעדכן תיקייה זהה שנמצאת במספר מחשבים מרוחקים דרך תיקייה ראשית (ADMIN) שתמצא על המחשב שלי או בענן משהו בסגנון של ה - Dropbox אך ההבדל הוא שאותה תיקייה במחשבים השונים מתעדכנת לפי התיקייה הראשית - אך כל שינוי שיעשה באיזושהי תיקייה מרוחקת לא ישפיע על התיקייה הראשית סנכרון אוטומטי בכיוון אחד בלבד - מתקיית המנהל לכל התיקיות המרוחקות מקווה שאני מובן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט המשתמש הרבה ב mathType בWORD כדאי להוסיף משוואות. לאחרונה התקנתי את WINDOWS7 RC 64bit ומאז בכל פעם שאני מוסיף משוואה לקובץ הword עליו אני עובד. החלון של הword חוזר לגודל המקורי שלו דבר המפריע לי מאוד למהלך השותף של העבודה. (כשאני פותח את הWORD הוא נפתח בגודל די קטן ואני מגדיל אותו לחצי מסך, אך לאחר כל הוספה של משוואה הוא חוזר לגודל הקטן). כאמור בVISTA לא היה לי כל בעייה כזו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות איך לשנות את זה, הדבר מפריע לי למהלך התקין של העבודה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-