עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idang,

יש תופעה שאני לא מצליח להבין ובטח לא לתקן אותה. פתאום מופיע לי בסרגל משימות על תוכנה פעמיים.. ראו תמונה מצורפת.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אוקי אני רוצה להתקין על כונן אחד ווינדוז 98 ועל השני XP... עכשיו אם אני ארצה לפרמט את הכונן של ה- XP אחרי הפירמוט אני יוכל להעלות את 98 ??? או שגם אותו אני אצטרך לפרמט.... מה לעשות ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dj_horse,

שלום! אני משתמש במערכת ויסטה עם דפדפן אקספלורר,גירסה 7 שהגיעה עם הויסטה. לאחרונה אני ניתקל בבעיה של קריסת הדפדפן בכול פעם שאני מנסה להשתמש בו. האם קיימות פיתרונות לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן יש לי וינדוס ויסטה עם חשבון משתמש אחד שהוא administrator במחשב שעליו אני מחובר תמיד הבעיה היא כזאת אין לי הרשאות לבצע שינויים בכל מיני תיקיות במחשב ושאני מנסה לתת הרשאות לכונן הוא נותן לי אקסס דיניי ואני לא מבין למה זה קורה אם אני מחובר כמנהל מחשב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ShayKing,

שיחקתי בCOD4 ופתאום קיבלתי מסך כחול של DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה המשמעות של זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dante123,

היי חברים.השפות בתחתית המסך נעלמו.אני יכול להחליף ביניהן,אבל הן לא מופיעות לי למטה (EN\HE) הוא גם לא מופיע ב''סרגלי הכלים''. יש דרך להחזיר את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני סטודנט המשתמש הרבה ב mathType בWORD כדאי להוסיף משוואות. לאחרונה התקנתי את WINDOWS7 RC 64bit ומאז בכל פעם שאני מוסיף משוואה לקובץ הword עליו אני עובד. החלון של הword חוזר לגודל המקורי שלו דבר המפריע לי מאוד למהלך השותף של העבודה. (כשאני פותח את הWORD הוא נפתח בגודל די קטן ואני מגדיל אותו לחצי מסך, אך לאחר כל הוספה של משוואה הוא חוזר לגודל הקטן). כאמור בVISTA לא היה לי כל בעייה כזו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות איך לשנות את זה, הדבר מפריע לי למהלך התקין של העבודה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם אני תקוע בלכידת וידאו לאחר 10 דקות כי אני רוצה לעבוד ב-AVI שהוא צרכן דיסק (בסוף אני ממיר ל-MPG) כיצד אני משנה במערכת גודל קובץ מכסימלי או !!! שהמערכת תבצע אוטומטית SPLIT לקבצים שונים תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by M-a-T-a-N,

כל הזמן שהייתי לוחץ על קובץ להוריד אותו היה נפתח לי השמירה בשם והייתי בוחר איפה לשמור ועכשיו שאני לוחץ זה שומר לי אוטומטית בתיקיה זמנית איך אני מחזיר את זה סימנתי את ה - וי כמו סתום יאלה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SyndromE,

נו אתם יודעים על מה אני מדבר... max half open connections שהוגבל ב-XP SP2 סודר עם patch (למטרת P2P) גם ב-VISTA יש הגבלה (לכל גרסא הגבלה שונה) אבל מצאתי patch חדש. אין לי ויסטה מותקן אבל אני יודע שלחבר שלי ה-bittorent עבד על הפנים, וחשבתי אולי זה יכול לעזור. מי שמעוניין לנסות - צירפתי את ה-patch, אבל רק לגרסאות ה-32bit (ה-64 תופס יותר מקום ממה שאפשר להעלות פה) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rander1,

המחשב אחרי פירמוט התקנתי XP SP3 הכל עובד מצויין רק מעניין אותי למה לוקח לווינדוס לעלות הרבה זמן הכוונה בהתחלה שהקוו רץ ממש בהתחלה איפה שהלוגו של WINDOWS רק לציין שזו אחת מהפעמים הבודדות שאני מפרמט והכל יצא לי מעולה פשוט נמאס לי כל פעם לפרמט אצל האיש שעד היום עשה את זה בשבילי ראוי לציין שהוא עשה את זה בצורה יסודית ונקיה רק מה כל פעם שהוא מפרמט הווינדוס עולה מהר 3 פעמים הקו רץ הווינדוס עולה מה שונה ההתקנה שלו משלי ? יש אולי מצב שהוא משנה איזה משהו בתוך ההגדות של הווינדוס כי אני לא רואה שום דבר שונה מההתקנה שלו ושלי תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DOGMA,

בXP הייתי משתמש בNTFS Junction, שכבר לא עובד בVISTA(בעיקר בגלל שאין צורך) אני צריך להעתיק כ3000 קבצים למקום מסויים ומסודר בשביל תוכנה מסויימת ואין לי מקום פנוי בשביל לעשות את זה. mklink לא יודע לקבל list מסודר בתור קלט, ולבנות batch עם 3 אלף שורות זה לא רעיון חכם במיוחד. אני זוכר שבבטא הייתה אפשרות לשנות את הcopy paste של הGUI לעבוד עםSoft links בלבד בעבר זה היה בfolder options היום אני לא מוצא את זה וגם מחיפוש קצר בגוגל זה כנראה כבר לא קיים. למישהו יש מושג לאן העבירו את זה מבחינת ההגדרות(או ערך הרג'יסטרי שמפעיל את זה בצורה שחורה), או מכיר כלי שיוצר NTFS Junctions/Symblinks שעובד עם VISTA?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by RomanKr,

שלום לכם. יש לי מחשב דיי חדש (ראו מפרט) ומדי פעם קופץ לי מסך כחול, והמחשב מבצע ריסטרט. אחרי שהוינדוס עולה קופץ לי חלון עם התוכן הבא: מהי בעצם הבעיה, ואיך אני פותר אותה ? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jungle-man,

שלום לכולם אני אשמח אם מישהו יזכיר לי איך אני יוצר תיקייה עם הרשאות NTFS כאשר המטרה היא לאפשר גישה למחשבים מסוימים בלבד, מכלל המחשבים שיש לי בWORKGROUP.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Sting,

התחילו להופיע לי לפני כמה ימים מלא הודעות ב Messenger Service כניראה שאולי פרצו לי או שזה משהו אחר עשיתי כבר מלא בדיקות עם כל מיני תוכנות spy-ware ותוכנות לנקות קוקיס , היבטורי ומלא זבל אבל שום דבר לא עזר אז רציתי לשאול אתכם אם מישהו יודע איך לבטל את זה שזה לא יופיע ??? זה מציק נוראאאאאאאאאאאאאאא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Symbore,

שלום לכולם ארררג אני מאמין שאני הולך לשאול שאלה דיי חרושה אך משום מה לא מצאתי לה מענה בחיפוש אני במסגרת סידורים במחשב החלטתי להעביר מידע מ: d ל c. והמטרה למלא את c עד תום. הכונן הוא של 500 ג'יגה, התוכנה הכי כבדה שמותקנת עליו היא הווינדוס עצמו. יש לי וודוס 7 64 ביט ו8 ג'יגה של ראמ הכונן גם משמש לצפיה בסרטי בלוריי. והשאלה היא כמה מקום פנוי כדאי להשאיר על מנת שלא תהיה שום ירידה בביצועים של ויינדוס או של כל תוכנה אחרת. כרגע אני משאיר 20 ג'יגה פנויים אבל זה דיי נראה לי overkill מה דעתכם? תודה מראש, דימה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by godisme171,

יש לי מסך MAG 786FD ואני מנסה לקבוע את הצג ואין לי אותו ברשימה מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. פירמטתי אתמול את המחשב והתנתקי שוב וינדוס XP רק שהפעם הזמן שלוקח לוינדוס להיטען- כשרואים את הלוגו של וינדוס על רקע שחור ואת הריבועים הירוקים רצים במד הזה, זה לוקח הרבה זמן, איזה דקה. לפני הפירמוט זה היה ממש קצר- משהו כמו 5 שניות. איך אני מסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ziv0798,

*כותרת* איך אני נכנס לSafe Mode של הXP אם יש לי שני מערכות הפעלה!????

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בתדוה מראש כי ה98 עשו הלי בעיות עם דיירקט איקס משהו כזה ועוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by atila3,

יש לי מחשב בן שנתיים וכרגע מותקן בו ווינדוס 7. המחשב התחיל לאחרונה לעשות בעיות להתקע , לא להכנס לווינדוס והוא נכנס מתי שבא לו. החלטתי לפרמט אותו - ניסיתי גם דרך יו אס בי וגם דרך דיסק אבל זה לוקח המון זמן עד שהוא טוען את ההתקנה , כרגע לא פירמטתי אני ממתין לתשובתכם כי זה לא נראה לי מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לאחר הדלקת המחשב הנייד עולה הלוגו של הווינדוס xp במקרה שלי, ולאחר מספר שניות של טעינה הנייד נתקע על מסך שחור לזמן ארוך ולעיתים לא עולה בכלל ולא נותן לכבות אותו משמע כפתור הכיבוי אינו מגיב. לצורך העניין הנייד פורמט לפני מספר ימים לXP SP3 אשמח לדעת מה אומרים הסממנים של מסך שחור לזמן ממושך לאחר ההדלקה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ^pb^,

עד כה היו לי שני מחשבים של XP SP2 מחוברים ברשת, והיום חיברתי מחשב חדש, עליו התקנתי WIN7. כל שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר. החיבור לאינטרנט נוצר באופן אוטומטי והכל היה נפלא, עד שגיליתי אי אפשר לגשת מהWIN7 למחשבים שבXP. הבנתי שצריך להתקין תוסף LLTD כלשהו על מנת שWIN7 יזהה. לאחר ההתקנה: * המחשב הראשון המחשב אינו מזוהה ע"י הWindows 7, אמנם ניתן לגשת אליו ישירות בעזרת הכתובת שלו (//codename/) * המחשב השני אינו מזוהה וגם לא ניתן לגשת אליו. להלן הNetwork Map: tomer הינה מערכת הWIN7 והשאר הם הXPים. ניתן ללחוץ רק על הtomer - על שאר המחשבים לא ניתן ללחוץ. מה עלי לעשות על מנת לאפשר תקשורת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. במאפיינים של המחשב שלי תחת החוצץ של שחזור מערכת ניתן לאפיין כמה מקום יש להקצות לשחזור המערכת. WINDOWS מקצה אוטומטית 12.5% שנראה לי המון... רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם "מספיק" חוץ מזה ראיתי ש WIN מקצה מקום כזה בכל אחת מהמחיצות - גם באלו שלא נמצאת עליהם מערכת ההפעלה. האם בכלל יש צורך בכך או שבמחיצות האלה אני יכול להוריד את המקום המוקצה לשחזור ל - 0%? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים