Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא יודע אם זה הוזכר כאן, אך למי ששם לב - ה window experience indexer נעלם ב win8.1 אך יש דרך להפעיל אותו ידנית: מקור: http://www.eightforums.com/installation-setup/28083-windows-8-1-wei-missing.html
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
היי לכולם ! רבים נמנעים מלעדכן את הגירסה ( build ) של חלונות 10 שלהם בגלל סיבות טובות, שכן לא מעט , אם לא תמיד, עדכון שכזה מביא איתו צרות ובעיות חדשות. אממה ? מיקרוסופט החליטה שהיא יודעת טוב יותר מה טוב עבור הצרכן ולכן דוחפת עדכון KB שלא ממש משאיר הרבה אופציות. https://betanews.com/2020/08/31/microsoft-windows-10-kb4023057-forced-upgrades/ לידיעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ,לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS מחדש,בלי לפרמט. העתקתי את כל התיקיה Documents and Settings למקום אחר ואחרי התקנה הWINDOWS העברתי אותה חזרה למקומה. הבעיה היא שיש בפנים תיקיה של המשתמש הקודם שלי בWINDOWS,ואני לא יכול לפתוח אותה. כשאני מנסה לפתוח אותה רשום לי אין גישה אל ***** השיחה נדחתה-זה בגלל שלפני שהתקנתי את הWINDOWS מחדש קבעתי שהקבצים של המשתמש הזה יהיו פרטיים(אף משתמש חוץ מהמשתמש הנוכחי לא יוכל לגשת אליהם) בתיקיה הזאת יש לי קבצים שמאוד חשובים לי(שמירות של SA,מסמכים ועוד). יש איזה דרך לפתוח אותה? המשתמש הנוכחי שלי מוגדר כמנהל המחשב וגם המשתמש הקודם הייה מוגדר כמנהל המחשב. שם המשתמש שלי כרגע לא תואם לשם המשתמש הקודם. הווינדווס הוסיף למשתמש החדש את המילה".GeforceFX"(…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם לדוגמא מותקן אצלי XP בכונן C ואני רוצה להתקין את ויסטה על כונן E אם זה יגרום לי לבעיות כלשהם? האם בכלל מומלץ להתקין שתי מערכות הפעלה על כוננים שונים? כאילו יש לי כונן של 500 גי'גה מפוצל ואני פשוט רוצה להתקין את ויסטה על E ואז לראות איך הוא ואם יש שיפור בכלל מאז SP1 זה יגרום לבעיה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את ה FIREWALL המובנה של WINDOWS XP ראו תמונות מצורפות בתמונה הראשונה לחצתי כן ואז הופיע התמונה השנייה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס xp על המחשב וכשאני פותח את המחשב הוא מתחיל לפתוח ובחלון טעינה של וינדוס הוא עושה ריסטרט למחשב. כרגע אני עובד על דיסק לינוקס ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן את המחשב מבלי למחוק את כל המידע?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לרכוש רישיון לXP מבלי לרכוש את התוכנה עצמה? (רק את הCDKEY) מדובר על רישיון OEM למחשב חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב לא מצליח להעלות את תפריט ההתחלה וזאת לאחר שימוש ב easybcd. על המחשב מותקן windows xp על HDD בכונן C. כונן E הוא HDD שונה ועליו התקנתי windows 7 ע"י image של acronis . כאשר אני נכנס לביוס ומגדיר כל פעם את עדיפות ה HDD העולה , אז הכל עובד כמו שצריך - xp עולה יפה לבד , וגם 7 לא עושה שום בעיה. הבעיה היא שאני רוצה לעשות תפריט כדי שאוכל לבחור כבר בהתחלה לאיזו מערכת שארצה להיכנס. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PRO SP1. במאפיינים של המחשב שלי תחת החוצץ של שחזור מערכת ניתן לאפיין כמה מקום יש להקצות לשחזור המערכת. WINDOWS מקצה אוטומטית 12.5% שנראה לי המון... רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם "מספיק" חוץ מזה ראיתי ש WIN מקצה מקום כזה בכל אחת מהמחיצות - גם באלו שלא נמצאת עליהם מערכת ההפעלה. האם בכלל יש צורך בכך או שבמחיצות האלה אני יכול להוריד את המקום המוקצה לשחזור ל - 0%? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזו שורה שכותבים ב Run או "הפעל" ואז הווינדוס מחפש קבצים שחסרים לו והוא מעתיק אותם מהדיסק התקנה, מהי??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיכחת סיסמת כניסה ב XP, כולל סיסמת אדמיניסטרטור. מה עושים בלי הרס?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני באמצע קורס בג'ון ברייס ובנושא של קבוצות ומשתמשים, ביקשו מאיתנו לתרגל יצירת משתמשים במכונה וירטואלית. יצרתי כמה משתמשים ומשום מה אני לא רואה את המשתמשים האלה במסך הכניסה, רק את החשבון הראשון שיצרתי במכונה הוירטואלית. אני משתמש שם בווינדוס 10 גרסת Enterprise כמה שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל, לא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לקחתי את כונן הssd שלי לחבר בכדי להעביר כמה משחקים וכשחזרתי הביתה וחיברתי אותו למחשב פתאום כאשר עלה הווינדוס הוא רושם לי 3 אופציות, מה שלא היה בעבר earlier version of windows Windows 7 Windows 7 איך אני מבטל את זה? אין לי מערכת הפעלה אחרת על אף כונן.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממש לפני הכניסה לWIN יש לי כסה מסף שחור ששואל אותי לאיזה ווינדואס אני רוצה להיכנס ויש לי שם כבר 3 אפשרויות .. איך אפשר לעשות שתיהיה רק אפשרות אחת ואז אני מאמין שזה פשוט ידלג על המסך נכון? יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי רק 128 זכרון, עכשיו יש לי גם הארד דיסק שמחולק לשניים חלק גדול וחלק קטן, אז ככה יש לי איפו שיש קצת מקום כמות מסוימת של זכרון וירטואלי,192 כשהמקסימום 384. עכשיו השאלה האם להוסיף עוד זכרון בכונן הזה אבל אין לי כל כך מקום, או שאפשר להוסיף גם בכונן השני (החלק הגדול שבו יש קצת יותר מקום פנוי). אה כן המשחקים שלי נמצאים על הכונן שיש בו יותר מקום (למרות שזה ברור) אז זה לא משנה עם אני יוסיף לאיפו שנמצאים המשחקים או שלא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב לירידת ביצועים מסיבית ושהמחשב נתקע כמעט כל כמה דקות. הרצתי בדיקת רוגלה, מצא כמה דברים אבל שום דבר רציני. הרצתי HIJAKTHIS וגם לא מצא שום דבר. ואז שמתי לב, שבטעינת המחשב ( עוד לפני שתוכנות הTRAY עולות ), יש מן העתקה של קובץ בשם EXPLRER ( לא טעיתי באיות ) לתוך ה-SYSTEM32, ככה כל פעם אחרי ריסטרט. נכנסתי לSYSTEM32 ומצאתי שני קבצים, אחד EXPLRER.EXE ועוד אחד EXPLRER בלי סיומת. נכנסתי בעזרת הכתבן לקובץ ושם אני רואה רישום של הפעולות שאני מבצע במחשב ( טרויאן..), ואם אני מוחק אותו אחרי שניה הוא נבנה מחדש. בTASK MANAGER יש עוד תהליך בשם FireFox.EXE (כשהדפדפן סגור ) וגם פה, כשאני סוגר את התהליך הוא חוזר אחרי שניה. מחיפוש בגוגל הגעתי לתוצאה שיש לי טרויאן בשם W32/…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם נעלם לי האייקון של מעבר בין חלונות (יש לי ויסטה אולטימייט) איך אני מחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על השולחן עבודה שלי באייקונים אז מה שרשום (למשל המחשב שלי) אז זה רשום על מעין רצועה כזו שאני יכול אומנם להחליף את הצבעים אבל לא להעלים או להפוך אותה לשקוף וזה ממש מכוער,איך אני מעלים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון אני נתקל בזה שמחשב הנייד שלי קורס... הוא יכול לעבוד 7 שעות ואז אני רק אזיז אתהעכבר המחשב יקרוס. בכל פעם הודעת השגיאה היא שונה כגון: 0X0000005e 0x00000007d וכו'... אני אובד עצות, אשמח לתגובות מכם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בכונן C הארד דיסק SSD של 55 ג'יגה זמינים, היום לאחר התקנת מערכת ההפעלה מחדש (Win 7 X64) עם כמה תוכנות (לא הרבה) נשארו לי 7 ג'יגה פנויים בכונן C, העברתי את קובץ ה-pagefile.sys מ-C לכונן אחר ועדיין אין לי כמעט מקום ב-C. איך אני עושה ניקיון ל-C ? לא יכול להיות שכל מה שמותקן לי על המחשב תופס כ"כ הרבה מקום (יש לי אופיס, ויז'ואל ועוד כמה תוכנות קטנות ללא שום תוכנות הורדה). אגב יש לי על המחשב 12 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי קובץ (לצורך העניין file.exe) ויש לי תיקיה עם המון תתי תקיות בתוכה. השאלה היא מה הדרך הכי קלה ויעילה להעתיק את הקובץ לתוך כל תתי התיקיות. ציירתי תמונה בכדי להמחיש יותר טוב את מה שאני רוצה לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תכננתם לשדרג את החומרה וגם להמשיך להשתמש במערכת חלונות וותיקה? לא בטוח שזה יעבוד לכם אם במקרה עדיין לא שמתם לזה לב, מיקרוסופט ממש רוצה שתשדרגו את מערכת ההפעלה שלכם לחלונות 10, ונוקטת במגוון שיטות בכדי להבטיח שזה יקרה. ההתחלה הייתה עם השדרוג החינמי לגירסה החדשה שהוצע כמעט לכל מי שהחזיקו מערכת עם חלונות 7 או חלונות 8/8.1, לאחר מכן הגיעו התזכורות (או הנידנודים) החוזרים והנשנים לשדרג – ועתה, אחרי סיום התמיכה בדפדפני האקספלורר 8,9 ו-10 לדרבון המעבר ל-Edge, מגיעה הכרזה על כך שמעבדי העתיד מאינטל, AMD וגם קוואלקום יתמכו אך ורק בגירסה העדכנית של מערכת ההפעלה. הלחץ הפיזי המתון שמפעילה מיקרוסופט על מנת שתשדרגו יעלה שלב במהלך השנה הקרובה במיקרוסופט הו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים מישהו פירסם פה אתר שכשהייתה כותב לו שם של תהליך שהיה כתוב ב- task manager הוא היה אומר לך לאיזה תוכנה הוא משתייך ומה הוא עושה... האתר הזה היה במועדפים שלי אבל עכשיו הוא נעלם... אם מישהו עדיין זוכר לאיזה אתר אני מתכוון אני אודה לו מאוד! בתודה Anas-Nanas
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!!! אחי הקטן שינה לי את שם המשתמש בווינדוס והוא לא זוכר מה הוא רשם ולכן אני לא יכול להכנס למחשב אני חייב פתרון דחוף חוץ מפרמוט כי אני לא יכול להרשות לעצמי לאבד את כל המידע שיש לי שם אני סטודנט וכל העבודות שלי שם אני אשמח לעזרה בהקדם האפשרי תודה מראש..... ניסתי להכנס בsafe mode אבל זה לא עבד הוא עדיין ביקש שם משתמש וסיסמר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-