Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין את הWIN מחדש בלי לפרמט את המחשב? ובלי לעבד את כל ה-PROGRAM FILES ואם כן אז איך?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח השאלה שלי היא האם יצא פאטצ' ל-windows xp שמסיר את הבאג שגורם לפינגים גבוהים במשחקי רשת? תודה מראש מקווה לעזרה! : ;D
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום "כללי", תחליטו בעצמכם Prog.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם בכלל, כך הווינדוז לא יזהה שזה MP3 אלא רק אם נוסיף את הסיומת ידנית?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש WINDOWS קובץ שנקרא MSCONFIG אפשר להריץ אותו דרך START- RUN -MSCONFIG בדרך כלל זה עובד הבעיה היא שאני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים בדקתי התקיה SYSTEM והוא לא נמצא שם בקובץ הזה ישנם כל מניי תוכנות שהמחשב מריץ כאשר הוא עולה וכן אלא האם משהוא יודע איך לטפל בבעיה זו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני זקוק לכמה שיותר מידע בקשר למערכת ההפעלה וינדוס סרבר 2003 כמו האם כדאי להתקין?? מה ההבדל בין XP לבין הסרבר?? האם יש איזה בעיה אם להתקין דריברים של כל מיני מוצרי חומרה כלומר האם הוא מזהה את הדריברים בלי בעיות??? האם משחקים עולים גם על הסרבר?? איזה גרסה להתקין??? והאם אני אראה הבדל משמעותי בין XP לבין הסרבר??? בקיצור מידע מפורט למי שמתמצא במערכת הזו תודה גל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
י שלי וינדאוס אקס פי ולאחרונה גילתי פה שאין לי service pack 1 טוב הורדתי והזמן ההתקנה ניקתי סתם תמקלדת ונלחץ לי ה ALT הרבה זמן בערך ....פתאום מתחיל המחשב שלי להסגר הכל נסגר ועשוה הפעלה מחדש.... ניסיתי להדליק תמחשב מחדש ואני מגיע למסך פתיחה של וינדאוז אקס פי לפני שיש את בחירת היזורים !... זה נתקע לי שם ומתחיל תמחשב מהתחלה ככה כל הזמן......... ניסיתי לעשות Safe Mode !!! כלום הכל אותו דבר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני מעריך שזה בגלל זה שההתקנה לא הסתיימה ועשיתי ריסטרט .. איך אני מחזיר תמשחב למצב הקודם!!!!!!! בתוד המראשששששששששש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. נעלם לי האיקון על סרגל המשימות שבו אני מחליף שפה בין עברית לאנגלית. סרגל השפות מופעל. ווינדוס XP פרו. איך מוצאים אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחקתי ספריה של 12G לאחר המחיקה גיליתי שהזכרון הפנוי בהרד דיסק נותר ללא שינוי!.הספריה שמחקתי לא מופיעה בשום מקום במחשב(לא בסל מיחזור ולא בשום מחיצה אחרת). איתחלתי את המחשב מחדש אך הבעיה לא נפתרה, ביצעתי אופטימזציה לדיסק באמצעות נורטון וגם תוכנת הoptmize disk הראתה לי שכביכול ההרד דיסק שלי מלא. התקלקל ההרד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין WinXP, עשיתי פורמט ואני מעוניין להתקין WinXP, הפעלתי עם דיסקט הפעלה את המחשב ורציתי להתקין אבל זה לא אפשרי, אני מקבל הודעה שהתוכנה לא פועלת במצב דוס....מה עושים ? דרך אגב, הדיסק כמובן לא מקורי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא מהצבא Windows 2000 Pro והוא טוען שאצלו בצבא כל התפרית, כלומר ה GUI בעברית... ואני בחיים שלי לא שמעתי ע לזה, אני ידוע שהוא תומך בגפבנים מכל השפות, ואת זה התקנתי, אבל הוא עדיין מציק לי עם זה.. אני ידוע שלווינדוס XP יש את התוספת של ה GUI בעברית, כי יש לי אותה, האם יש דבר כזה ל 2000 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות לתכנת את הרגיסטרי ככה שהמחשב יעבוד הרבה יותר טוב. מישהו יכול לתת לי על זה עוד פרטים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עובד עם Windows XP Pro ו outlook xp עכשיו בהתקנה הקודמת שלי כלומר במחשב הקודם שלי בצעתי הצפנה (כזאת המובנת ב windows) לקובץ pst שהכיל את הדואר, השאלה שלי עכשיו במחשב החדש שלי (שידרגתי לוח מעבד וזיכרון) כשאני התקנתי מחדש כמובן את ה windows ו ה office ובכל אינני מצליח לפתוח את קובץ ה pst , כיצד אפשר לפתוח אותו? כיצד אני מבטל את ההרשאה שבו כך שכן הוכל לפתוח, הדרך היחידה שהצלחתי היתה כשהשתמשתי באשף של העברת ההגדרות ממחשב למחשב רק שאז הוא עזה לי בלאגן בכל אופן חשבתי שאז אולי אני יעתיק את קובץ ה PST ל cd אך גם זה לא עוזר. אז שאלתי היא כיצד אני כן יכול לפתוח את הקובץ ??? אודה לעזרה בנידון. :smoke:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחילו להופיע לי לפני כמה ימים מלא הודעות ב Messenger Service כניראה שאולי פרצו לי או שזה משהו אחר עשיתי כבר מלא בדיקות עם כל מיני תוכנות spy-ware ותוכנות לנקות קוקיס , היבטורי ומלא זבל אבל שום דבר לא עזר אז רציתי לשאול אתכם אם מישהו יודע איך לבטל את זה שזה לא יופיע ??? זה מציק נוראאאאאאאאאאאאאאא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איתרתי בעיית זליגת זכרון במחשב שלי.אני משתמש ב512M ותוך דקות אני מגיע ל85% קיבולת ללא הפעלת תוכנות כבדות. ??? לא הצלחתי למצוא את התוכנה שגורמת לזליגה, מישהו מכיר תוכנה או דרך לתקן את הבעיה? ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יום טוב. : בזמן האחרון החליט המחשב להתיש אותי בעת הגלישה ולכן השתמש במגוון הודעות שגיאה שסגרו את ה-explorer בערך כל חמש דקות עקב בעיות DLL שונות. והיום הוחלט לשים קץ לדבר. הכונן פורמט ומערכת ההפעלה (win 98)הותקנה מחדש. אבל ההוא (המחשב) לא ויתר והמשיך לשלוח הודעות ולמנוע גלישה רגילה ונינוחה. בכ"ז , גם אני לא ויתרתי מהר והתקנתי explorer 6 בתקווה שדפדפן הדגל של mic יגבר על תעלוליו של זה שלא אומר את שמו (המחשב). אבל סופו של דבר ההוא (המחשב) התעשת בשניות ;D והנה מגוון הודעות השגיאה שקיבלתי בדקות הראשונות לגלישה (ממש עכשיו). 1.שגיאה ב-RUNDLL32 2.שגיאה ב-MSGRV32 והפירוט הודיע על בעיה ב-KRNL386EXE 3.ולפחות פעמיים נזרקתי למסך כחול מרצד ובו הודעה על "OE" כלשהו שלא ניתן לפת…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע למה אנשים עושים את זה זה פשוט הורג אותי מה אנשים נהנים לעצבן אנשים אחרים הינה תמונה כל התוכנות כל הדברים אני לא מצליח להיפטר מזה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%e0%f0%e9%20%ec%e0%20%ee%f6%ec%e9%e7%20%ec%e4%e9%f4%fa%f8%20%ee%e6%e4.JPG
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קציתי לדעת איך אני מעלים את הכותרת שאומרת HARD DISK DRIVE 2 NETWORL LOCATION 19 וכו... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של DELL. במחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה WIN 7. את המחשב קיבלתי יחד עם הדיסק של מערכת ההפעלה. בימים אלה רכשתי מחשב נייד חדש (גם של DELL) ללא מערכת הפעלה. שאלתי, אם ניתן להתקין שוב את מערכת ההפעלה מן המחשב הנייד הקודם (שעדיין מותקנת בו) במחשב הנייד החדש או שמא הרשיון הוא רק למחשב אחד ? במידה והרשיון הוא חד פעמי(למחשב אחד) האם יש אפשרות להשרחיב אותו לשני מחשבים (כמו, ליצור קשר עם מייקרוסופט) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קרה לי משהו מוזר ביותר,אני לא מצליח להריץ את הוינדואוס מהדיסק. כאשר המחשב נדלק אני בוחר שיעשה לי BOOT מהדיסק,המסך נהיה שחור לכמה שניות ואז הוינדואוס עולה(כלומר המחשב עושה BOOT מהHD). נסיתי לעשות דיסק חדש,אותה תוצאה. ושתי הדיסקים עובדים כשמריצים אותם מהמחשב שלי... בדקתי שהחיבורים במחשב הדוקים שמתי את ה BIOS על DEFAULT ועדיין כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל יומיים מעדכן דברים חדשים, וואלה מה הוא כבר מוסיף? אבל אם כבר הוא עושה את זה, אז שיעשה את זה בשקט ומאחורי הקלעים... ולא כל פעם יעשה לי ריסט כפוי באמצע עבודה!!! אז עשיתי מעשה ובדקתי ויש אפשרות לבטל לגמרי את העדכונים, אבל לצערי הוא עדיין מקפיץ בקשה לעדכן מדי פעם (אפשרי רק בגרסאות ENTERPRISE) ו - וואלה בדקתי, ויש עוד גרסאות של ווינדוס שבכלל לא מקבלות את רוב העדכונים, כנראה שMS מחלקות את העדכונים לאבטחה ותוספות (פיצ'רים בלשון העם) הגרסה הזאת נקראת ENTERPRISE LTSB. והיא בעצם מקבלת רק עדכונים קריטיים - להלן עדכוני אבטחה. אז אני מנסה את זה על הלפטום שלי ואעדכן מה הרשמים. אגב, יש גם את נושא הSECURE BOOT ו הLEGACY וUEFI BOOT ש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי ברשותי WIN XP SP3 ויש בעיה קטנה ומציקה נניח ויש לי תיקיה על הדסקטופ ורוצה להעתיקה או לגזור אותה לכונן אחר אז עושה זאת בדרך הסטנדרטית שהיא : עכבר ימני -- העתק -- והדבק לכונן הרצוי אבל מה? לא מעט פעמים יוצא שהוינדוס מנסה להעתיק לי את כל הכונן C ! במקום התיקייה הספציפית. וזה לא מקרה חד פעמי, ולא טעות בהעתקה זה ממש קורה. איך להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המחשב לא מצליח להעלות את תפריט ההתחלה וזאת לאחר שימוש ב easybcd. על המחשב מותקן windows xp על HDD בכונן C. כונן E הוא HDD שונה ועליו התקנתי windows 7 ע"י image של acronis . כאשר אני נכנס לביוס ומגדיר כל פעם את עדיפות ה HDD העולה , אז הכל עובד כמו שצריך - xp עולה יפה לבד , וגם 7 לא עושה שום בעיה. הבעיה היא שאני רוצה לעשות תפריט כדי שאוכל לבחור כבר בהתחלה לאיזו מערכת שארצה להיכנס. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://software-shopping.net/shop/item/325/?cpn=siia_soft
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-