Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את גירסת LAST XP בדיסק נפרד. עכשיו זו המערכת היחידה שעולה באיתחול ! מדוע לא קיבלתי אפשרות בחירה באיתחול המחשב? איך אני חוזר למערכת ההפעלה הראשונה? במידה ולא ניתן ליצור תפריט בחירה באיתחול, האם ואיך ניתן לבטל את השניה LAST XP ולחזור כרגיל למערכת הראשונה? ה-LAST XP הותקנה כניסיון.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה ואל תגידו לי תעשה חיפוש כי עשיתי לולא מצאתי תשובה אמא קנתה מחשב חדש 64 ביט עם כול הדברים הנלווים באתי להתקין עליו את הSATA כמו שעשיתי על המחשב שלי ששם הצלחתי אבל הF6 לא מגיב ואח"כ שהוא המשיך בהתקנה הוא כותב משו על אם אני רוצה להגדיר כונן סקאסי ללחוץ S אז לחצתי הוא העלה את הדיסקט ושם יש כמה סוגי התקנה שונים ניסיתי את וכולם והאף אחד מהם לא עבד הלוח הוא ABIT KV8 PRO והכונן הוא של WD 80 גיגה עריכה : הF6 כן עובד והאפשרויות שיש לי לבחור מההתקנה בדיסקט הן intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows intel 82801er sata raid controller for windows silicon image sil 3112 sata raia controller for windows
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אני לא מבין מה הבעיה. כשהתקנתי לעצמי את הווינדווס לפני כחודש לא היו בעיות. היום התכוונתי לתת את המחשב הישן לאחיין שלי אז רציתי לדרוס חלק מהמחיצות מהכונן הישן ולהשאיר לו את מ"ה. המליצו לי על תוכנה כזאת ובסוף התברר שהיא מחקה את כל הדיסק. חבל כי היה שם ווינ' עם רשיון. ועכשיו אני צריך להתקין ווינדווס חדש. טוב, אם הכונן מפורמט אז לא צריכה להיות בעיה. הכנסתי את הCD ואכן האשף עלה. ביקשתי שייצור מחיצה של 10G ואז הוא התחיל בתקנת הקבצים. לאחר מכן הוא כותב שיש בעיה והוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה. כל הזמן הוא נתקע וכותב שיש בעיה. הבנתי שצריך לפרמט את הכונן שוב וזה מה שעשיתי. אבל מאז אני מקבל שוב ושוב את ההודעה שציינתי בכותרת. מה לעזאזל עשיתי לא בסדר…
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בעיה עם התקנת ווינדוס 2000 כשאני מנסה להיכנס לתקייה של I386 הוא רושם לי CDR101: NOT READY READING DRIVE E: ABORT RETRAY FAIL?A זה קורה גם עם 98
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי היום ובאתי להתקין את XP . הגדרתי בביוס ב First Disk : Cd rom הכנסתי את הדיסק של XP עשיתי ריסט ( אחרי ששמרתי את ההגדרות ) ושהמחשב עלה הוא נתן לי הודעה : Invalid system disk Replace the disk , and then press any key Disk boot Failure , insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר וזה נותן את אותה הודעה מה יכולה להיות הבעיה ? בדיסק ? ניסתי עם כמה דיסקים וזה עדיין לא עובד לי
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב , היום בבוקר התעסקתי עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אח שלי , באיזהשהוא שלב , לא היה פוסט , אז איפסתי את הביוס , ואחרי שאיפסתי אותו , המחשב פתאום כתב "missing operating system" מסתבר שאיך שהוא נמחקה המחיצה שעליה מותקן הוינדוס(נמחקה , אין כזאתי מחיצה...) , עכשיו , הדיסק של הXP PRO שלי הלך , אז הלכתי לקחת אחד מחבר , אבל הבעיה היא , שלדיסק שלי היה בוט , ואצלו אין , עכשיו אני שואל אותכם , איך אני גורם למחשב לעשות בוט מהדיסק כאשר אין כזה? אני יודע שצריך לרשום משהו בדוס , אבל איך אני מגיע לדוס? עם בוט דיסקט , כן גם את זה אני יודע , אבל אין לי בוט דיסקט ואף פעם לא התנסיתי בזה.. , עזרה בבקשה. ד"א : למחשב אין פלופי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנה אני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשב ואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטים יש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא י…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן. ניסתי הערב להתקין את Windows XP על המחשב החדש שלי. המחשב חדש לגמרי, לא היה מותקן אצלו כלום לפני כן. (אני חייב לציין שאני יודע איך לפרמט ולהתקין את ה- Windows XP בקלות, כבר עשיתי את זה בערך 800,000 פעם במחשב הישן אם לא יותר). אז זה מה שעשיתי- הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עם הפעלת המחשב, והמחשב עלה דרכו. הגעתי למקום הזה שצריך ליצור מחיצות על ה- unpartiotioned space. יצרתי שתי מחיצות. (עכשיו, ראיתי גם ראיתי שנוצרה כנראה בטעות עוד מחיצה- עם 8 מגה בייט, מישהו יודע איך אני מבטל אותה ומצרף אותה אל אחת משתי המחיצות האחרות?) אבל זה לא הדבר החשוב. בקיצור, אומרים שם אחר כך להעביר את הסמן על המחיצה שאני רוצה להתקין בה את הווינדוס ואז ללחוץ enter. יפה. זה מה שעשיתי. ואז, …
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הורדתי שפה לחלונות שבע וזה לא נותן לי להתקין את השפה. קישור: http://www.melonportal.co.il/Images/moty/7-p.png
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח הראשי במחשב שלי, זה שעליו נמצאת מערכת ההפעלה. היה לי עליו win xp sp1. חיפשתי חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי ולא מצאתי את האפשרות ליצור דיסקט אתחול של windows. ניסיתי לחשוב על דרכים אחרות וכשניסיתי אף אחת לא פעלה. בסופו של דבר עשיתי דיסקט אתחול של PartitionMagic8, שמעלה לי את התכנה דרך DOS ומשם פירמטתי. כשהכנסתי את דיסק ההתקנה של WIN המחשב לא זיהה אותו בכלל. לקחתי את ההארדיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. במחשב האחר הכנסתי את דיסק ההתקנה והתקנתי את הWIN עלההארדיסק של המחשב הראשון. כשלקחתי את ההארדיסק חזרה וחיברתי אותו למחשב הראשון, מערכת ההפעלה עדיין לא עלתה לי והוא נתן לי את ההודעה של NTLDR is missing מה גם שכשהפעלתי את המחשב השני הוא הציג שאלה לאיזה…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כמה ימים חבר קנה מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס אקס פי sp3 הבעיה היא שאני רואה בדיסק קשיח שיש לו רק 120 ג'יגה ולא 300 ג'יגה מה אני יכול לעשות?. יש לציין שבהתקנה פיצלתי לו את הדיסק קשיח לשני כוננים ואני רואה במחשב רק כונן אחד כאילו יש לו רק 120 ג'יגה. נ.ב בדקתי את הדיסק עם התוכנה everest home151] והתכונה כותבת שיש לו 300 ג'יגה באמת ,אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
במחשב הראשי (אני כותב כעת מהנטבוק), אני לא מצליח לעשות log on כשאני נכנס למשתמש שלי (administrator), הוא מחכה מלא זמן, ובסוף יוצא כאילו לא עשיתי כלום. ניסיתי להכנס בsafe mode ואותה בעיה, למרות שלפעמים פתאום הוא כן נכנס, ואחר כך כבר לא. למישהו יש מושג איך אני מטפל בזה? נ.ב. אין לי דיסק התקנה, התקנתי את זה על דיסק וירטואלי.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי VISTA על הנייד שלי לא ממזמן ניסיתי להתקין ACROBAT READER מהאתר של אדובי אחרי התקנה נוצרה לי בעיה במחשב כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה (כולל של האינטרנט אקספלורר) התחלף להם האייקון לאייקון של האקרובט וברגע שאני לוחץ עליהן לפתיחה אז תוכנת האקרובט נפתחת ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת שאני צריך לשנות משהו בשיוכים.. מישהו יודע איך פותרים בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי ויסטה בגלל שרציתי לבדוק אותה אומנם יש קצת בעיות אבל בתכלס היא ממש סבבה הבעיה הכי גדולה שלי זה שניסתי להתקין אילו 2 אז הוא אומר שהציון שלי פוגע בי- משהו במהירות מעבד נמוכה. http://img223.imageshack.us/img223/5514/halozm6.jpg המחשב שלי זה: AMD 5600 8800 gts 640 mb 2 gm ram 250 gb hd איך אני מסדר שזה לא יראה לי שהציון שלי במעבד נמוך ? (5.3 ) בעיה שניה אני לא מצליח לעבור בין שפות בווינדוס יש לי עברית ואנגלית ושאני לוחץ אלט+שיפט זה לא עובר... למרות שבהגדרות כתוב שם שזה אמור באפשריות
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ויסטה 64 הום פרימיום. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה ומאז כל הפעלה של המחשב מופעל לי האינסטולר, אם אני מאשר הוא מציג שגיאה של חוסר תאימות, ואם אני מבטל אני ממשיך רגיל בכל מקרה מה שאני לא בוחר בהפעלה הבאה הוא יעלה שוב איך אני מבטל את זה (אני לא זוכר באיזה תוכנה מדובר ובכל מקרה מחקתי מאז חצי מהתוכנות כדי לראות איזה עושה את הבעיה, ללא הצלחה) עצות כי אני מתחיל להתעצבן על הויסטה הזאת!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לכרטיס קול שלי לעבוד עם ויסטה! audigy 2 zs וניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קריאטיב ל- 64 ביט, ואחרי שאני מתקין הוא אומר לי שפג תוקפו של הדרייבר למרות שהתוקף הוא עד סוף ינואר. ניסיתי דרייברים שמצאתי בפורומים, לא עובד.. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול המובנה של Realtek ולא עובד! יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
כל פעם האנטיוירוס שלי מוצא וירוס בשם הזה אין לי מושג איך להיפטר ממנו, כל פעם אני מוחק אותו ושוב פעם הוא חוזר. פעם אחת גם קפץ החלון כמו של הבלאסטר שאומר שתוך דקה המחשב עושה ריסט. אבל זה לא חזר על עצמו... איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני לא מבין למה ויסטא כותבת שיש לי 3GHZ ו2.67GHZ ובRAM היא כותבת שיש לי3.3GB RAM כי יש לי מעבד E8400 ו4GB RAM תמונה פה http://zix.co.il/images/136900462.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי, ופתאום הוא הפסיק לזהות התקני USB מסויימים שכן עובדים על מחשבים אחרים כגון: IPOD מצלמה.. ניסיתי לחבר גם לפורטים אחרים אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודכ\ע איך לסדר את זה???
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
כל כמה דקות המחשב שלי נהיה איטי מאוד והזיכרון קופץ מ200 ל2000 בכמה שניות מהפעלה של icq או Internet Explorer וכד' והמחשב רושם לי הודעה שהזיכורן הוירטויאלי לא מספק יש למשהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה נראה לי שווינדואס אוכל יותר מדי זכרון ווירטואלי אמרו לי שזה צריך להיות משהו בסביבות ה 200 250 מגה גג אבל אצלי זה קבוע על 400 500 יש לי גיגה זכרון ראם אם זה משנה! הזכרון הווירטואלי שלי ממוקם לא בספריית הווינדואס ונקבע ע"י ניהול המערכת האם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לפעמים שאני פותח את המחשב הוא נותן לי הודעה עם סימן קריאה וכתוב בה שאין הרבה זכרון וירטואלי ועוד כל מיני דברים שתוכניות אולי לא יפעלו וכל הדברים האלה שאתם בטח מכירים... ו.. זהו בעיקרון ויש לי כמה שאלות. מה זה הזיכרון הוירטואלי? יש לי 512 זיכרון פנימי ונראה לי שזה מספיק לא..? איך אני אמור לפנות עוד זכרון וירטואלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 3200+ לוח ABIT KN8 ULTRA זכרון TWINSON 2X 512 כרטיס מסך X550 עכשיו אחרי שהתקנתי את הווינדוס הכל עובד חלק ואז שהתקנתי את הדריברים ואת כל העדכונים של windows update המחשב לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות אני לא מבין מה הבעיה לוקח למחשב הרבה זמן בחלק שרשום windowws xp home או pro שמה הוא עושה משהו כמו 30 לופים עם שהוינדוס עולה תודה לכל מי שיעזור
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-