עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Sp_RuS,

שלום! בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם המחשב,ונופל על שטויות. נכנס לי איזה וירוס, קטן, מעצבן, לא משו רציני, נכנסתי למצב בטוח, סרקתי הכל עם מקאפי, ותוכנה נגד רוגלות. מצאו דברים דבר או שתיים, ניקו הכל. חזרתי לוינדוס, הרצתי תוכנת תיקון לרג'יסטרי, סבבה... :-\ ומאז, קורה דבר מוזר: :s05: כשאני מטייל בתיקיות שלי, במחשב, לפעמים, בלי שום חוקיות כלשהיא, בעת מעבר בין תיקיות, מופיעה לי הודעת שגיאה, כזאת עם עיגול אדום וX באמצע. היא ריקה, אין לה כותרת, אין לה תוכן, ויש שתי אפשרויות ללחוץ, YES או NO, לא משנה מה מהם אני לוחץ, ההודעה נעלמת והכל ממשיך כרגיל. ההודעה מופיעה כל 3~4 מעברי תיקיות. כרגע אין לי תמונה של השגיאה, אני יעלה אותה עוד כמה שעות. או מחר. בכל אופן, איך אני מ…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by yosi_mirel1,

הכנסתי דיסק של וינדוס עשיתי ריסט למחשב באתי לעשות פירמוט אבל המחשב מראה על שגיאה הוא אומר שאין דריבר של דיסק קשיח במחשב משהו כזה והוא נותן לי אפשרות אחת של לצאת מהמסך של הפירמוט, מה אני צריך לעשות? תודה לכל העוזרים

3. שלום רב, קיימת לי בעיה במחשב: בתפריט Start Menu הרגיל של WinXP (לא התפריט הקלאסי), אמורות להתווסף תוכנות שבהן אני משתמש הרבה, לתפריט התחל, אך זה לא קורה ורציתי ללמוד כיצד לפתור בעיה זו. במקום זאת, מה שקורה - פשוט התפריט נשאר ריק, לבן. להלן תמונה הממחישה את כוונתי: אשמח מאוד לכל עזרה, קצה חוט וכיוון אפשרי. תודה רבה, אורן.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. היי יש לי נסיון פה ושם בהתקנת ווינדוס אבל נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי אף פעם.. מחשב חדש לגמרי, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועם הבוט הראשון הוא מעלה לי את ההתקנה שמה אני בוחר את הכונן שאני רוצה ואז הוא מעתיק קבצים. לאחר העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול שלאחריו המחשב פשוט נכנס ללופ אינסופי של אתחולים מעצמו. זה פשוט לא ממשיך את ההתקנה לאחר האתחול הראשון. אם לאחר האתחול הראשון אני אומר לו להתחיל מהכונן דיסקים אז הוא פשוט מתחיל את ההתקנה מחדש כאילו לבחור כונן וכאלה שכבר עשיתי.. מה יכולה להיות הבעיה??

5. אחרי 30 יום בXP SP3, עברה תקופת הנסיון ואני אמור להפעיל את הווינדוס. הבעיה היא שזה לא עובד, אי אפשר להפעיל אותו דרך איך שהם מבקשים. יש דרך להתקין את הווינדוס מחדש או להתקין ויסטה או לעשות כל דבר כדי שהקבצים יישמרו ולא יהרסו? כי כרגע זה לא נותן לי להכנס למחשב =\

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ofirterev,

יש לי שאלה כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי ומאפיינים ואני הולך לכללי כתוב לי רשומה עבור:חנות סקס אייך אני משנה את השם הזה זה לא שם משתמש אלה השם של המחשב עצמו לא הצלחתי יש לי xp תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by idan90mizrahi,

שלום, הבעיה היא שלא מופיע לי שם המשתמש שלי בWINDOWS במנהל המשימות, וכשאני נכנס לMSCONFIG למשל אין באפשרותי לערוך שינויים - ניתנת הודעת שגיאה שאני לא מורשה. הדבר הזה קרה מייד לאחר שעשיתי סריקה במחשב עם האנטיוירוס הנוכחי Kaspersky 2009. צירפתי 2 תמונות שתבינו את הבעיה, אני מבקש עזרה דחוף זה משגע אותי :s07: תודה לכל העוזרים מראש!

8. Started by t-tomer,

אני רוצה למחוק קובץ DOC. והוא אומר לי שהוא מוגדר כמקור ואי אפשר לעשות איתו כלום. עכשיו, כשהורדתי את הקובץ הוא בא עם עוד קובץ נוסף, ורק אחד מהם אפשר למחוק (לא משנה מי) והשני עושה את מה שאמרתי מקודם. גם אני פותח קובץ וורד חדש עם השם הזה, אז אחד אפשר למחוק ואחד לא. מה זה הדבר הזה? בבקשה תעזרו לי. נערך ע"י multicore תלמד לרשום כותרות כמו בן אדם ובפורום הנכון.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  10. כפי שאתם רואים או לא רואים אז יש לי בעיה במחשב המישפחתי שלנו פה בבית והיא שהמחשב מלבד זה שהוא זקן וסנילי כבר הוא עושה לי בעיה. לפני יומיים העברתי לפה כונן CD כי הכונן שבמחשב הזה טיפה דפוק ולא עבד אז העברתי לפה את הכונן מהמחשב שלי כי כרגע אני לא לגמרי זקוק לו כי המחשב שלי גם "מושבת" בגלל סיבות אחרות. החלפתי את הכונן וחיברתי כראוי את הכבל מתח ואת הכבל SATA ואז אני לוחץ ON והמסך בוט הרגיל עולה ואז הוא רושם לי הודעה שאומרת שיש איזה שהיא בעיה בווינדוס והוא לא יכול להעלות את זה ונותן לך ללחוץ למעלה או למטה לאיזה מצבים ואני מנסה ללחוץ כמו משוגע וזה לא נלחץ. מה שקורה זה שיש לזה טיימר בצד של 30 שניות ואז הוא "מדלג" על הפעולה וממשיך ועובר לשלב שהווינדוס {XP} מתחיל להיטען ואז הוא …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by NEUROMA,

תגידו , איך הויסטה פרימיום מתפקדת על 2 גיגה בייט זכרון 667 ?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. פתאום (כנראה אחרי אחד העדכונים האחרונים), יש לי סמל של מגן עם לוגו של Windows על אייקונים של קבצי התקנה, ומשום מה אני לא יכול לערוך ולשמור קבצי טקסט קיימים באמצעות Notepad, וגם לא באמצעות תוכנות עריכת טקסט אחרות. יש לי קבצי טקסט בשורש של מחיצה E שאני מצליח לערוך ולשמור אותם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". אבל, יש לי עוד קבצים ב"E:\My Downloads" שאני לא יכול לשמור גם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". בדקתי, והUAC אצלי מכובה. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by AmL1,

לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב ומאז כשאני בודק את רמת השימוש בCPU יש כזה חלק אדום וחלק ירוק [ראו תמונה]. לא יודע אם זה קשור לזיכרון...מה זה אומר? תודה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ולפני כמה ימים רציתי להוסיף XP במקביל לכן יצרתי עוד מחיצה בארדיסק (WD 160 GB SATA2) וניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה אך מסיבה כלשהי המחשב לא אפשר לי ... כל פעם שניסיתי להתקין על המחיצה הוא נתן הודע ה כשלהי והחזיר אותי לתפריט של כל המחיצות... ניסיתי גם במחיצות אחרות אך אותה בעיה. עשיתי ריסט ופתאום הVISTA לא עולה ורשום DISK BOOT FAILURE.... ניסתי לפרמט את הכונן ולהתקין ויסטה מחדש אך גם פה הופיע הודעה שאי אפשר להתקין... מה לעשות???? אהה חשוב להזכיר שנכנסתי עם BOOT DIASK של ERD וכל התוכן בארדיסק עדיין קיים.... תודה מראש....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zombie,

שמעתי בבצפר אנשים מדברים על windows vista nvidia evolution נדמה לי ו black eternity... על מה מדובר?זה מערכות שעתידות לצאת?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by rino,

כשאני מכניס דיסק לכונן הDVD אני מקבל הודעת ACCESS DENIED מה הקטע שלו ??

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  17. שלום כולם אני משתמש במערכת וויסטה 64 ביט כל פעם שאני יוצא מהבית האח הנעל שלי כל פעם הורס לי דברים במחשב רציתי לדעת אם אני יכול לנעול את המחשב שלי אחרי ששומר המסך נכנס לפעולה - שימו לב שאני לא מדבר על מתי שאני עושה log off או כניסה למצב שינה/המתנה אלא רק על כיבוי המסך (אני בעיקרון לא משתמש בשומר מסך, עשיתי פשוט שהמסך יתכבה אחרי 10 דקות) יש אפשרות שמתי שמשחקים עם העכבר או המקלדת בשביל שהמסך יידלק שוב הוא יבקש סיסמה? רציתי גם לדעת אם אני יכול לנעול תיקיות מסויימות, קיצורי דרך על שולחן העבודה וקבצים מסויימים עם סיסמה? עדיף שלא אזדקק לתוכנה מצד שלישי תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by ehud101,

שלום, אני הולך להתקין win xp רגיל ומייד לאחריו להוריד את sp3. האם לפני כן עלי להוריד את sp1 ו sp2 או ש sp3 כבר כולל את שניהם?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by haimon_v,

החלפתי לכרטיס 4850 החדש של שפיר - והתוצאות במשחקים מדהימות!!!!!!! אבל כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לאט בצורה משמעותית מאשר קודם לכן. למה? למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by kkffiirr,

הורדתי משהו שנקרא NUSB או NATIVE USB DRIVERS אבל זה דפק את המערכת וגיגול קצר גילה שזה לא תומך במערכת עברית LOC או ENA.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by ma4351,

שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. Started by tzahi16,

יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by casio7777,

שלום לכולם אז ככה עוד מעט יוצא gta 4 והוא כמובן דורש לxp את sp3 ולי יש sp2 יש לי ווינדוס אקס פי home edition אז איך אני עושה או מוריד או מעדכן איכשהו שיהיה לי 3? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  24. שלום, נעלם לי פתאום הקיצור דרך המקורי של ה-Explorer לא מחקתי אותו וכו'... ואני גם לא יכול לחזור ולהוסיף אותו כי גם מפה: הוא נעלם. תודה לעוזרים.

25. http://gizmodo.com/5088463/microsoft-lowered-vista-hardware-requirements-to-appease-intel אינטל מסתבר לא היו מוכנים להוציא את הליבות הגראפיות החזקות מספיק בשביל ויסטה בזמן שמיקרוסופט כבר הוציאו את תוכנית ה"מחשב מותאם ליסטה" שלהם. אינטל חשבו שזה יפגע להם משמעותית במכירות כי אנשים לא יקנו מחשבים שלא מותאמים לויסטה ולכן לחצו על מיקרוסופט שיוסיפו לתוכנית גם את הליבות החלשות יותר, 915, שלא יכולות להריץ את ארו... נחשו מה קרה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים