עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם אני קונה מחשב בלי שיתקינו לי ווינדווס איך הוא מגיע? ואם זאת בעיה להתקין בעצמי? יש לי דיסק של אקס פי עם בוט.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by za-david,

התקנתי windows XP על המחשב שלי ומסתבר שהוא יותר מידי כבד בשביל המחשב אז אני צריך לחזור עכשיו ל 98 אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה פורמט ל XP עם ההתקנה של ה 98 אני כבר יסתדר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by elidor,

סליחה אם לא קשור לפורום הזה... אז ככה אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מכין קובץ image לווינדוס 7 ו-8 עם קובץ תשובות שמדלג לי על החלק של התקנה ומגיע לי ישר לחלק של בחירת משתמש רציתי לשאול אם התוכנה WINPE יכולה לעשות את זה ועוד שאלה זאת פקודת sysprep רציתי לדעת אם היא כתובה נכון ואם כן אני מריץ אותה על הפווארשל אחרי השינויים שעשיתי לקלאיינט? הפקודה: Sysprep /generalize /oobe /shutdown /unattend:C:\Windows\System32\sysprep\Win7AnswerFile.XML ושאלה אחרונה סליחה של החפירה אם יש לי כבר קובץ תשובות(למהלך הפריסה של הווינדוס שלא ישאל אותי תשאלות של הזמן והשעה) מתי ואיפה אני שם אותם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by oded6188,

1) אם אני ישנה עכשיו את הסוג של מערכת הקבצים מ NTFS ל FAT32 בעזרת התוכנה Paration Magic, זה יכול לדפוק משהו בווינדוס? 2) איך אני עושה שהחשבון שנקרא Administrator, שאפשר להיכנס אליו רק דרך Safe Mode, יוכל לעבוד גם במצב רגיל? תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by steve_morse,

שלום רב, אחרי שימוש רב בחלונות 7 החלטתי להשתדרג צעד אחד קדימה ל-8. אני ממש מתרשם מהמערכת,אבל יש כמה דברים שאני צריך לברר. 1. מסך כניסה: יש אפשרות לבטל את הסיסמה בכניסה למחשב? 2. גופן: הגופן ממש מכוער פה,אני מנסה לכוון ולא מצליח.. אני רוצה שיהיה גופן כמו ב-7 וגם שהשעון יהיה יותר גדול אם זה אפשרי.. (אני לא בטוח שזה קשור לגופן) 3.סקייפ: נניח ואני נמצא בשולחן העבודה ולא באריחים,ומישהו מתקשר לסקייפ זה יופיע לי? 4. כרום: הפונט בכרום ממש גדול,ובשורת הסמניות אני לא מצליח להכניס את כל הסימניות שלי,זה קשור לגופן של המערכת? כי כרגע זה מוגדר בהכי קטן.. 5.אפשר לקבל מספר קיצורי דרך חיונים ושימושים ? 6. האם אפשר לסנכרן את הלוח שנה של GMAIL עם הלוח שנה של הוינדוס,וכנ"ל את הדו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, הייתה לי בעיה של מסך כחול במחשב משהו עם ב BOOT.INI וניסיתי המון מדריכים וכלום לא עבד אז בסוף עשיתי התקנה חדשה של הווינדוס, אבל שהוא לא ימחק את התיקייה הישנה של הווינדוס עם כל הקבצים, אלא יעשה לי תיקייה חדשה של ווינדוס אחר. קראתי לווינדוס WINDOWSY.. ככה שלא יהיו לי 2 שמות זהים. ההתקנה עברה בקלות, התקין, סיים ואני בודק אם יש לי את כל הקבצים, מגלה שכן! אבל אחרי זה אני נכנס למסמכים שלי ואין כלום!! ואז נזכרתי שאפשר להיכנס מ MY DOCUMENTS AND SETTINGS או איך שהתיקייה הזאת לא נקראת... ונכנסתי והיו שם את המשתמש הישן ואת המשתמש החדש... ניסיתי להיכנס למשתמש הישן וזה רושם לי!! : c:/Documents and settings/Username is not accessible, access is denied הקטע פה הוא שזה לא נמחק…

7. Started by arik_bulldog,

המערכת הפעלה כבר לא כל כך בריאה, ובמצב כזה אני רגיל לעשות פרמוט לכונן ולהתקין מחדש, אבל בגלל שאין לי אפשרות לפנות את הכונן, יש אפשרות להסיר את הווינדוס (בצורה תקינה כמובן) בשביל להתקין אחרי זה מחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מנסה להתקין home xp אבל הוא לא מזהה לי את ההרדיסק זה מחשב נייד lenovo 3000 v100 תודה

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by IME3,

אני מקבל את ההודעה הזאת בזמן התקנה של dotnetfx3_x64 NET Frame 3.0 הבעיה היותר גדולה היא שהעניין הזה איכשהו קשור למשחק GTA4 ובהפעלה של תוכנה בשם ROCKSTAR SOCIAL CLUB בהתקנה של זה הוא מנסה להתקין נט פריים 3 ונכשל התוצאה אני לא הצלחתי עוד להפעיל את המשחק שעלה לי 219 שח זה המשחק הראשון אי פעם שקניתי ולא הצלחתי להפעיל בושה לחברה הזאת ולעולם המשחקים כולו בכלל הבעיה הספציפית הזאת עולה כל כך הרבה פעמים בפורום של המשחק ופתרון לא עולה אני צריך איכשהו שההתקנה תצליח התקנתי גם 3.5 PS1 ועדיין הסוסיאל קלאב קורס שהוא נפתח הסתרתי 3.5 ועדיין קורס ולא מצליח להתקין נט פריים 3 מקבל את ההודעה בתמונה צריך פתרון לעניין הזה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הווינדוס וכל התוכנות אצלי בכונן C (יש עוד כונן E לקבצים גדולים) עכשיו התקנתי כונן חדש SSD קראתי לו H שמה אני רוצה להעביר את הווינדוס וכל התוכנות הנילוות , מכיר רק את הדרך המסורבלת של מחיקה הכל ותקנה הכל מחדש , הבאסה יש לי מלא תוכנות עם סיסמאות וכל מיני קבצים שמורים של עריכות ,להתחיל אחד אחד לגבות זה סיפור.. יש דרך יחסית קלה להעביר כל מש ב C ל H ? ללא פירמוט ותקנה מחדש או שאין מנוס וחייב להתקין הכל מחדש?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by tovtov,

שלום לכולם, יש לי כונן 8G שמחולק לשניים (2+6). 2G - כונן C , NTFS 6G - כונן FAT32 D אני רוצה להתקין מחדש WIN98 בכונן C (שהוא NTFS). כאשר אני מעלה את המחשב עם דיסק ההפעלה של WIN98 ובוחר אפשרות 4 - הפעלה עם תמיכה של WIN98 כדי לפרמט את שני הכוננים. האם אני יראה את כונן C למרות שהוא NTFS (אני עדיין בדוס לפני פורמט)? אם לא מה עושים? תודה, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by slrr,

יש דרכים לעקוף את זה..? או שאני יכול לשים את הדרייבר ב-USB או שעדיף כבר VISTA HOME X32 .. לוחאם-ABIT NF7-S 786 RAM DDR 400 FX5500 256BIT 256MB ATHLON XP 3.2

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by Tal14,

יש לי מחשב DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz 2GB RAM Gigabyte GA-P35-DS3L nVIDIA GeForce 8800 GTS אני שוקל להתקין VISTA, כדאי ? אני ארגיש האטה ? אם אני מתקין כבר אז אני להתקין 32BIT ולא 64BIT,נכון?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  14. יש לי חיבור דרך כבלים כאשר אני מפעיל OUTLOOK EXPRESS קופץ לי ה MESNGER ומתק אותי מהאנטרנט אני לא משתמש בו, ואני רוצה להעיף אותו מהמחשב או שלפחות לא יעלה לי איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  15. שלום. יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TB 2.5 אינץ' אני מחבר אותו למחשב והמחשב מזהה אותו וגם מראה אותו בביוס כאשר אני נכנס להתקנה של וינדוס 7 אני לא רואה אותו ולא מסוגל להתקין עליו את הוינדוס משום מה(אני רוצה להתקין עליו וינדוס רק כדי להוציא מידע מהארד דיסק השני ואז להעיף ממנו את הוינדוס. אין לי כוונה לשחוט אותו). אשמח לדעת מה צריך לעשות כדי שההתקנה תזהה אותו ותאפשר לי להתקין עליו את הוינדוס תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by tomchook,

Sorry for writing in english, but it's easier to type this way A week ago I spilled some water inside my laptop keyboard. At the beginning I couldn't type at all, but now the only problem I have is whenever I click the "n" or "b" keys the caps lock turns on (but the letters appear). Clicking on the actual caps lock key doesn't work. I think the solution wouldn't be to map the caps lock key, but to completely disable its function (as if caps lock function doesn't exists in the system). How can I do it? I'm running Windows 7 Enterprise, and my laptop is HP Pavilion dv9750 Thanks in advance! Tom

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TermiNal,

מוזר, מוזר מאוד.. פתאום בלי הודעה מוקדמת שומר המסך פשוט לא נטען לאחר הזמן שהקצבתי לו. זה מעצבן ולא טוב למסך, הסקתי שבטח איזו תוכנה מפריעה לו, איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? או האם זו בכלל בעיה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  18. בוקר טוב חבריה, בעיה:התאריך בביוס שנת 2003 ,וינדוס לא עולה רק לאחר שינוי ידני לתאריך עדכני. המחשב p4r800vm גירסא ver 1.02 מה צריך לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. אני רוצה להעביר את תפריט ההתחל ואת האיקונים לצד שמאל בווינדוס בעברית אפשרי?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by ameermoadi,

שלום יש לי בעיה קטנה ומעצבנת במערכת הפעלה WIN XP SP2 חלק ניכר מהמילים מופיעות באנגלית ולא בעברית דוגמת רענן מופיע לי REFRESH במקום סדר מופיעה לי המילה באנגלית , זה מחשב של חבר שלא יודע כלל אנגלית איך ניתן לעשות שהכל אבל הכל יהיה עברית , שחקתי בלוח בקרה באפשריות שפה שניתי התקנתי מחדש את השפה וזה לא פתר לי את הבעיה , אני מודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by FatallChill,

יש לי בעיה גדולה מאוד פירמטתי דיסק אחד שהיה עליו windows ועשיתי restart ועכשיו נעלם לי קובץ הBOOT.ini אני נכנס לmsconfig ואין שם את האפשרויות של הboot !! אני לא רוצה לעשות ריסט כי אני חושב שהמחשב לא יעלה מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by SHAY951,

איך אני עושה שאני אראה את התאריך ליד השעון בשורת המשימות? תודה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  23. היי לכולם, מכיוון שבדקתי בחיפוש וראיתי שזה כן קורה אצל אנשים פה בפורום ולחבר שלי זה קרה, והוא המליץ לפרסם פה למיקרה שיחפשו, אז הינה קישור עם פירוט נחמד : http://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ הוא אמר לי שהוא ניסה מלא דברים אחרים שרשמו באינטרנט וזה בדיוק פתר לו את הבעיה (בעיקרון הקובץ fix_svchost.bat כניראה) לא יודע אם הייתם צריכים אותו או לא (לפי החיפוש כניראה שכן אולי), בכול מקרה. בהצלחה למי שהיה צריך! ובבקשה בלי תגובות מיותרות.

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by amit_amit,

שלום קניתי נייד חדש, ויש בו WIN XP ואני צריך למצוא דרך לשתף קבצים בינו ובין נייח אחר. עכשיו חשבתי על מזוודה, אבל אני לא מצליח לגרום לכך שעדכון המזוודה יוסיף קבצים חדשים למזוודה. יש פתרון אחר לשיתוף וסינכרון קצבים בין שני מחשבים?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by Pengo,

הוא אצלי ב'סימן שאלה' בDevice Manager מישהו מוכן לעזור לי אם זה בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.