עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני לא יודע לאיזה תכונה זה שייך? של מה זה? תודה רבה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by insane95,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד עם Win7 ומחשב נייח עם Vista. אני מעוניין להחליף בין מערכות ההפעלה, שהנייד יהיה עם Vista והנייח יהיה עם 7. האם זה אפשרי? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי כותרת רוב הזמן מנסה לבצע פעולה פשוטה של העתק הדבק של מילה או ספרות ורוב הפעמים לא מצליח להדביק זו תקלה ? תודה

4. Started by MoAv,

שלום יש לי תוכנה ישנה בדוס והיא בעברית אני עובד תחת 2000 PRO . איך אני יכול לראות עברית או להתקין פונטים של עברית שיעבדו תחת דוס ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by yotam2233,

אני עדיין משתמש ב-RC של Win7 x64 ובימים האחרונים המחשב התחיל להיתקע לי כל זמן מה, לא משנה אם הוא סתם עומד, אם אני צופה בסרט או משחק במחשב, הוא נתקע... וזו מן תקיעה מוזרה כזו, כאילו אחרי שהוא נתקע אם אני אלחץ להגיע למנהל המשימות הוא יסמן על העכבר כאילו הוא עובד אבל דבר לא יקרה, העכבר לא זז ממקומו והכל נשאר סטטי חוץ מהסימון החושב ליד העכבר, כך גם אם אלחץ Alt+Tab הוא יסמן פעולה חושבת על העכבר אבל לא יקרה דבר... הייתי בטוח תחילה שזה האנטי וירוס וניסיתי כמה, תחילה הייתי עם גרסאת הבטא של קספרסקי, אז עברתי לNOD שהוא בכלל תקע את המחשב כל הזמן וגם לפנדה שגם נתקע פה ושם ועכשיו אני עם AVG וקרתה לי תקיעה אחת בינתיים (בכמה שעות שהמחשב דלוק). הכל חוקי כמובן, אני משתמש בגרסאת הנסיון של …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shaithebest,

לילה טוב שאלה שמציקה לי המון שנים בקשר לכל הדברים שמיקרוסופט המציאו בקשר לחוקיות נתמקד בווינדוס אקספי פרו כמובן שעם קניית מחשב חדש אפשר לקנות ב500-600 שקל ווינדוס חוקי והכל טוב.... במקרה, לדודה שלי מחשב נייח ישן שכל השנים עבד עם אקספי לא חוקי ויש בעיות ואי רוצה לרכוש ווינדוס אקספי חוקי. הבנתי, או שלא הבנתי נכון, שלא מוכרים מערכת הפעלה למחשב ישן OEM יש אפשרות לקנות RETAIL אבל זה עולה יותר מ1000 שקל לא הבנתי מה הם רוצים מהחיים שלי....אז השאלה שלי היא ככה: מחשב ישן,אני צריך ווינדוס אקספי פרו בעברית במחיר הגיוני יש דבר כזה?ואיפה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לעשות כאילו אם אתה פותח את קובץ הטקסט אז צריך להקיש סמסא ואז רק תוכל לקרוא,או שאותו דבר אבל לקובץ PDF או כל דבר אחר, יש דברים כאלה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by עידן20,

חבר'ה תגידו לי מה הכי טוב ולא עושה בעיות איזה חלונות הכי טוב windows xp עברית אול windows xp אנגלית

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by cellular777,

לא מצליח לעבור מעברית לאנגלית ולהפך רק לחיצה על האיקון וסימון וי מעביר אותו ניסיתי בכל השיטות ולא הצלחתי עכשיו בלחיצה CAPS LOCK הוא נשאר ירוק ונכבה רק שלוחץ SHIFT שמאלי ו-CTRL האם יש למשהו פיתרון יש לי XP נא להדריך אותי שלב שלב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כל מי שעובד עם Firefox בטוח עובד עם Adblock להעיף את הפירסומות. היום לחובבי אינטרנט אקספולרר יצא פלאג חדש שעושה את אותה עבודה בדיוק. Adfilter 1.0.1 for Internet Explorer

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Xenomorph,

אני מעוניין להתקין WinXP, עשיתי פורמט ואני מעוניין להתקין WinXP, הפעלתי עם דיסקט הפעלה את המחשב ורציתי להתקין אבל זה לא אפשרי, אני מקבל הודעה שהתוכנה לא פועלת במצב דוס....מה עושים ? דרך אגב, הדיסק כמובן לא מקורי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by juve12,

האם ישנה דרך להפוך את הwindows לעברית ולא באנגלית אני מתכוון ל xp pro

13. Started by The Un4givN,

אומנם הBSOD לא צץ לי הרבה אבל אני רוצה לטפל בעניין... מה שרשום לי ב Dump file זה: BugCheck 3B, {c0000096, fffff80002a7f266, fffff880030c6df0, 0} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+78266 ) תודה רבה ניצן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by alex.turovsky,

חבר הגיע אליי היום בדמעות ומלמל "המחשב שלח הלך וכל העבודות לתואר שלי הלכו איתו". מה הוא עשה? היה לו חלונות לא חוקי והוא התקין "מפעיל חלונות" שהוריד מאתר כולשהו. כמובן שהוא לא טכנאי ואין לו מושג מה כל סוג פרצת WAT עושה. הבעייה: לאחר התקנת השינוי, חלונות לא עלתה יותר ולאחר הפעלת המחשב והמסך השחור עם המידע, הוא נתקע עם מסך שחור ובו ההודעה: "Windows Loading Operating System". פתרתי לו את הבעייה ע"י הפעלת הפקודות הבאות מה-System Recovery ע"י הכנסת דיסק מקורי של Windows 7 והכנסת הפקודות הבאות bootrec.ece/fixmbr bootrec.exe/fixboot מסקנה? אל תתקינו את מה שאין לכם מושג בו גם אם אתם יודעים אנגלית ויודעים לקרוא Readme, כי פריצות WAT זה לא משחק ילדים. חג שמח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by arik100,

כל יומיים מעדכן דברים חדשים, וואלה מה הוא כבר מוסיף? אבל אם כבר הוא עושה את זה, אז שיעשה את זה בשקט ומאחורי הקלעים... ולא כל פעם יעשה לי ריסט כפוי באמצע עבודה!!! אז עשיתי מעשה ובדקתי ויש אפשרות לבטל לגמרי את העדכונים, אבל לצערי הוא עדיין מקפיץ בקשה לעדכן מדי פעם (אפשרי רק בגרסאות ENTERPRISE) ו - וואלה בדקתי, ויש עוד גרסאות של ווינדוס שבכלל לא מקבלות את רוב העדכונים, כנראה שMS מחלקות את העדכונים לאבטחה ותוספות (פיצ'רים בלשון העם) הגרסה הזאת נקראת ENTERPRISE LTSB. והיא בעצם מקבלת רק עדכונים קריטיים - להלן עדכוני אבטחה. אז אני מנסה את זה על הלפטום שלי ואעדכן מה הרשמים. אגב, יש גם את נושא הSECURE BOOT ו הLEGACY וUEFI BOOT ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by yousux,

בהנחה שיש לי רישוי להתקין את שניהם, מה עדיף ? הבנתי ש WS2008 מגיע עם פחות שטויות ולכן דווקא עדיף לעבודה שוטפת על פני ויסטה ? יש לו גם DX10 והוא מריץ משחקים, אבל האם פחות או יותר טוב מ VISTA ? מישהו ניסה את זה ועובד באופן שוטף עם WS2008?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shai.m,

שלום, ברשותי שני מחשבים ניידים בבית הגולשים על אותה רשת אלחוטית (ראוטר שלי) והייתי מעוניין לפעמים להעביר קבצים ביניהם. מה הדרך הכי פשוטה ליצור אפשרות להעברת קבצים? יש תכונה מסויימת/כלי עזר שמדלגת על כל שלב הקנפוג? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מערכת הפעלה WIN-XP גרסת ה-HOME וכל השפה במחשב התהפכה בעברית לאנגלית היינו במקום "התחל" כתוב START וכו' איך ניתן להחזיר את זה למצב הקודם ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by hagayben,

אני מפרמט את המחשב שלי ואחרי שאני מאתחל את המחיצה ומתקין עליה את הווינדוס הוא מתחיל להתקין ואז נתקע עם מסך שחור. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ועוד שאלה אם אני יתקין את מערכת ההפעלה על מחיצה אחרת שיש עליה קבצים המערכת תמחק אותם ותתקין את עצמה או תשאיר אותם ותתקין את עצמה? תודה מראש חגי.

20. אני רואה שהרבה קראו אבל אף אחד לא מגיב, אז בקצרה למי שאין כח לקרוא - לאחר הגדרות מחדש של פרטישנים,כולל הזזת אחד עם נתונים,התקנת WIN7 על פרטישן חדש והרצת chkdsk על הפרטישן שהוזז,נעלם כל המידע האישי שלא היה מגובה בשום מקום,ואני די אובד עצות לגבי איך אפשר לשחזר אותו. כל עצה תתקבל בברכה ! תודה ! למי שצריך יותר פירוט, אנסה לסכם מה קרה – 1. קיבלתי מדודה שלי את המחשב שלה לסדר - ה WIN XP לא עלה – נפל באמצע. בוצע chkdsk, אובחנו ונפתרו כמה דברים (לא ממש זוכר לצערי), וה OS עלה, אבל עם שגיאה לא מובנת של smc.exe שלא הצלחתי לפתור. 2. לאחר שלא מצא חן בעיניי תפקוד המחשב, לא הצלחתי להפעיל את ה Norton שהיה מותקן שם (שה smc חלק ממנו) וגם ה firewall סומן כלא עובד למיטב זכרוני, החלטתי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי. כשאני משתמש בתוכנה ואז מסיים לעבוד איתה אז מדי פעם מופיעה לי ההודעה הזאת: the instruction at "0x004901c0" referenced memory at "0x7c34218f". The memory could not be "written". Click OK to close Click Cancel to debug ההודעה הזאת הופיעה לי למשל אחרי שסגרתי חלון שיחה באייסיקיו אבל זה גם קורה לי בתוכנות כמו ווינאמפ ו - IE. מה אפשר לעשות בנוגע לזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה לי אליכם יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 128 רם כרטיס מסך ג'י פורס 4 128 מגה ואני משתמש בווינדוז XP עכשיו הבעיה: כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (יש לי ADSL מודם פנימי, חצי מגה) המחשב שלי נהיה איטי מאוד.... שאני מפעיל לדוגמא ת"מחשב שלי" הוא עולה אחרי הרבה זמן ועולות איתו כל מיני פירסומות לדוגמא: http://ads.flashtrack.net/banners/images/campaigns/170.php ככה גם עם האינטרנט אקספלורר ניסיתי לרוקן, חשבתי אולי עומס, צרבתי הרבה דברים שום דבר לא עזר ברקע פועלים גם zone alarm, ICQ סגרתי ומחקתי אותם שום דבר לא עזר מישהו בבקשה יוכל לעזור לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper: נ.ב האם יש למישהו מושג מזה הקובץ blimsv.dll?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jungle-man,

שלום לכולם אני אשמח אם מישהו יזכיר לי איך אני יוצר תיקייה עם הרשאות NTFS כאשר המטרה היא לאפשר גישה למחשבים מסוימים בלבד, מכלל המחשבים שיש לי בWORKGROUP.

24. רציתי לדעת במה בעצם תורם ה64 ביט ראוי לציין שהמעבד שלי תומך 6300 קונרו רציתי לדעת האם תוכנות שעובדות בעצם ב64 ביט מהירות יותר או שזה בא ליטי ביטוי בדרך שונה לא דווקא מהירות אלא אולי איכות תמונה וכו... נכנסתי להתקין דריבים מnvidia וראיתי אפשרות של דריברים לויסטה 64 ביט מה זה יתן לי האם משחקים ירוצו יותר מהר? יותר צבעים ? אני מאוד אשמח אם תבהירו לי קצת את העניין תודה רבה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Guarding angel,

http://software-shopping.net/shop/item/325/?cpn=siia_soft

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.