Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב נייד שנקנה עם וונדוס שמגיע עם כל התוכנות של ASUS... (לא קיבלתי איתו דיסק, הוונדוס מגיע מותקן) פעם ראשונה שהדלקתי אותו הוא ביקש לעשות גיבוי, ולא היה לי דיסק DVD לשמור עליו את הגיבוי אז שמרתי אותו על המחשב... אני רוצה לפרמט את המחשב, ואני רוצה לשים את המערכת הפעלה החוקית שיש לי מהגיבוי עם כל התוכנות של ASUS. עכשיו, יש לי 4 קבצים של ISO ש 3 מהם 3.7 גיגה, ואחד מהם הוא 1.1 גיגה. ביחד הם יותר מ 12 גיגה... איך אני משחזר את הוונדוס בצורה חוקית ? עם כל הקבצים של ASUS ? בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר כי המחשב כרגע מושבת ואני חייב לפרמט אותו.. תודה רבה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי תוכנה שנקראת microsoft .net framework 1.1 ומאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני נדרש לעשות log onת מישהו יודע איך מבטלים את ה-log on כך שהמחשב יעלה ישר ויגיע לווינדוס ללא לחיצה על ה-user תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי win 7 בעברית לפני כמספר ימים אך המון תוכנות שעובדות בעלות אופצית שפה בערית והתקנתי על מחשב, אני רואה את הכיתוב בסימני שאלה או גיבריש. איך אני מתקן את זה. נ.ב בתוך ההגדרות של האיזור ושפה הכל מסומן בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני לא יודע אם זהו המקום הנכון לשאלתי,ובמידה ולא - שתועבר שאלתי לפורום המתאים. אז ככה,ברשותי Windows 7 Ultimate 32-Bit. כשאני בא לצפות בסרטון באתר Youtube במסך מלא,אז כשאני עובר לתצוגה במסך מלא,ישנו רק אודיו בלי וידאו,ואני נאלץ לחזור שוב לצפיה רגילה - ואז,כשאני רוצה לעבור לצפיה במסך מלא עם וידאו;אז עליי ללחוץ שוב על כפתור המסך המלא (זה קורה לי עם רוב הסירטונים). - שאלתי היא האם זה תקין וקורה לכולם (ברוב הסרטונים - באתר יוטיוב),או שזו בעיה? - במידה וזה אכן לא תקין,וזוהי בעיה,אז מה יכול להיות הגורם לה,ואיך מתקנים ופותרים אותה? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם סיימתי להתקין WIN 7 על ה SSD החדש שלי, ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אני מקבל הודעה של loading operating system. המערכת כאילו טוענת את עצמה ומספר הנקודות כל פעם גדל, עד שלבסוף המערכת עולה. לא נראה לי שזה תקין...מה יכולה להיות הבעיה? Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תכננתם לשדרג את החומרה וגם להמשיך להשתמש במערכת חלונות וותיקה? לא בטוח שזה יעבוד לכם אם במקרה עדיין לא שמתם לזה לב, מיקרוסופט ממש רוצה שתשדרגו את מערכת ההפעלה שלכם לחלונות 10, ונוקטת במגוון שיטות בכדי להבטיח שזה יקרה. ההתחלה הייתה עם השדרוג החינמי לגירסה החדשה שהוצע כמעט לכל מי שהחזיקו מערכת עם חלונות 7 או חלונות 8/8.1, לאחר מכן הגיעו התזכורות (או הנידנודים) החוזרים והנשנים לשדרג – ועתה, אחרי סיום התמיכה בדפדפני האקספלורר 8,9 ו-10 לדרבון המעבר ל-Edge, מגיעה הכרזה על כך שמעבדי העתיד מאינטל, AMD וגם קוואלקום יתמכו אך ורק בגירסה העדכנית של מערכת ההפעלה. הלחץ הפיזי המתון שמפעילה מיקרוסופט על מנת שתשדרגו יעלה שלב במהלך השנה הקרובה במיקרוסופט הו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מערכת - לפטופ ROG של ASUS (הדגם המדוייק לא בהישג יד כרגע), מ.הפעלה - Windows 7 Home Edition SP1 לאחרונה התחיל אצלי באג מוזר. הכנסתי DOK למחשב, והוא נתקע בהעלאה שלו. בשלב מסויים נמאס לי מהתהליך אז החלטתי על hard reset. (יש לציין שהDOK עצמו תקין ובמערכות שונות [אותה מערכת הפעלה] לא עשה שום בעיה.) בקיצור, מהסוף של הריסט התחילה הבעיה הבאה: 1. מסך ההתחברות לא מכיל שום משתמשים. יש לי רק את הרקע של המסך, שום דבר פרט לזה. 2. כפתור החלפת השפה, שהוא היחיד שמופיע, לא מתפקד - גם אין לו hover state - הוא לא מגיב בכלל. 3. בניסיון ללחוץ על הכפתור שמחליף בין מצבי מסכים (המסך של הלפטופ/מסך חיצוני), המסך נכבה, וכשהוא לא מוצא מסך חיצוני המסך נדלק שוב, הפעם רק עם עכבר - הרקע שחור. 4. פ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אומנם הBSOD לא צץ לי הרבה אבל אני רוצה לטפל בעניין... מה שרשום לי ב Dump file זה: BugCheck 3B, {c0000096, fffff80002a7f266, fffff880030c6df0, 0} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+78266 ) תודה רבה ניצן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי windows update, kaspersky ו adaware וזה עדיין קורה הצילו!!!!! בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם הייתה איזה פקודה שהייתי רושם ב RUN, שהייתה סורקת את קבצי וינדוס ומשלימה קבצים שנפגעו או קבצים חסרים. מישהו יכול לרענן את זכרוני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב לירידת ביצועים מסיבית ושהמחשב נתקע כמעט כל כמה דקות. הרצתי בדיקת רוגלה, מצא כמה דברים אבל שום דבר רציני. הרצתי HIJAKTHIS וגם לא מצא שום דבר. ואז שמתי לב, שבטעינת המחשב ( עוד לפני שתוכנות הTRAY עולות ), יש מן העתקה של קובץ בשם EXPLRER ( לא טעיתי באיות ) לתוך ה-SYSTEM32, ככה כל פעם אחרי ריסטרט. נכנסתי לSYSTEM32 ומצאתי שני קבצים, אחד EXPLRER.EXE ועוד אחד EXPLRER בלי סיומת. נכנסתי בעזרת הכתבן לקובץ ושם אני רואה רישום של הפעולות שאני מבצע במחשב ( טרויאן..), ואם אני מוחק אותו אחרי שניה הוא נבנה מחדש. בTASK MANAGER יש עוד תהליך בשם FireFox.EXE (כשהדפדפן סגור ) וגם פה, כשאני סוגר את התהליך הוא חוזר אחרי שניה. מחיפוש בגוגל הגעתי לתוצאה שיש לי טרויאן בשם W32/…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מתנה לפטופ של חברת לנובו - 3000 n200-769 ע"ג הלפטופ מותקנת windows vista באנגלית אני מעוניין להתקין עליו win xp בעברית אך לאחר שאני מתחיל את ההתקנה ההקנה מודיעה שהיא לא מזהה את ההרדיסק כמובן שבביוס הוא כן מזוהה. יש למישהו פתרון ??? תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלק מהקבצים במחשב שרשומים בעיברית מופיעים בג'יבריש וזאת לאחר שהורדתי מהUPDATE של ויסטה את כל הערכות שפה בעיברית... איך אני פותר את הסוגיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשיון של XP HOME רגיל ואני צריך להתקין על העמדה WINDOWS נקי הבעי היא שאין לי את ה XP HOME הרגיל יש לי רק אתה גירסאת XP HOME SP2 והמספר הסידורי לא מתאים ל התקנה. מה אפשר לעשות? אפשר אולי להתקין גירסא לא חוקית של SP2 ואז לשנות עם איזו תוכנה למספר המקורי או אולי איכשהו לשדרג את המספר לגירסאת ה SP2? תודה מראש זה נורא דחוף.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל יומיים מעדכן דברים חדשים, וואלה מה הוא כבר מוסיף? אבל אם כבר הוא עושה את זה, אז שיעשה את זה בשקט ומאחורי הקלעים... ולא כל פעם יעשה לי ריסט כפוי באמצע עבודה!!! אז עשיתי מעשה ובדקתי ויש אפשרות לבטל לגמרי את העדכונים, אבל לצערי הוא עדיין מקפיץ בקשה לעדכן מדי פעם (אפשרי רק בגרסאות ENTERPRISE) ו - וואלה בדקתי, ויש עוד גרסאות של ווינדוס שבכלל לא מקבלות את רוב העדכונים, כנראה שMS מחלקות את העדכונים לאבטחה ותוספות (פיצ'רים בלשון העם) הגרסה הזאת נקראת ENTERPRISE LTSB. והיא בעצם מקבלת רק עדכונים קריטיים - להלן עדכוני אבטחה. אז אני מנסה את זה על הלפטום שלי ואעדכן מה הרשמים. אגב, יש גם את נושא הSECURE BOOT ו הLEGACY וUEFI BOOT ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת בדסקטופ בצד. כל פעם שאני פותח תיקיה או אתר או כל קובץ כל שהוא ואחר כך חוזר לשולחן העבודה יש פס בצד שמקבל את השתקפות של מה שהיה פתוח לפני זה מעליו. ניסיתי לעבור לשולחן עבודה קלאסי של windows לא עזר ניסיתי להזיז את האיקונים לא עזר לשנות שהרקע של האיקונים לא יהיה שקוף לא עזר . תמונה להמחשה : http://imageshack.us/photo/my-images/812/95410243.jpg/ יש למישהו רעיון איך להעלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיפור באינטרנט , שיפור במהירות עבודה עם Windows , בקיצור המחשב עובד ממש מהר ולא בולשיט... הורידו את Tweak XP 2.04 והפעילו את כל האופטימיזציות שיש שם ... תאמינו לי שיהיה לכם הבדל ... ביי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows 8 pro לוח אם תומך H77 , מוגדר ahci
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ומתלבט מה לעשות בנוגע ל-windows... קודם כל, הבנתי שסטודנטים יכולים להוריד windows בחינם מ-dreamspark. באמת אפשר? מדובר בגרסה מלאה לכל דבר? כדי להוריד משם? במידה שלא, האם אפשר להוריד windows או שעדיף לקנות עותק מקורי? האם כדאי לקנות windows 7 כש-8 מעבר לפינה? האם יש חנויות שמציעות קניית windows 7 עם שדרוג ל-8 כשיצא? או שכדאי לא לקנות את 7, להסתדר בינתיים עם גרסא שיש לי של XP? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 על מחשב נייד Lenovo Thinkpad 2876 27G x100e, והוא מנסה רק לחפש רשתות קוויות, אבל הוא לא מחפש בכלל רשתות אלחוטיות, מה אני צריך לעשות??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Q6600 2GB RAM HD3850 הW7 מוריד FPS (כמו שהיה אז בויסטה) ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין ויסטה אולטימט שעולה 2000 פלוס לבין זה של 1000? ומה הייתרון של גירסה זאת על פני הHOME PREUME? ראיתי פשוט את התוכנה הזאת: WINDOWS VISTA ULTIMATE DVD 64BIT ENGLISH OEM עולה 1100 שח ואיני יודע אם זה שדרוג לXP הקיים או שזה רישיון חדש לגמרי בנוסף ראיתי שיש רשיונות שעולים הרבה ובסך הכל הם חד פעמיים, והייתי רוצה לדעת איזה סוג זה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני כרגע משתמש בויסטה home edition basic , שזה הויסטה הפשוט ביותר... אני רוצה לשדרג לפרימיום והשאלה שלי היא האם הפרימיום צורכת הרבה יותר משאבים בצורה קיצונית? אתם ממליצים לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי את הוינדוס והכל היה בסדר עד ש... גיליתי שאני לא יכול להתקין משחקים. ניסיתי להתקין מלא משחקים ויש לי בעיה חשבתי שהווינדוס לא טוב בהתחלה אז התקנתי ווינדוס אחר והבעיה לא נפתרה. פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין לא נפתרה. מי שיוכל לעזור לי הוא מלךך זה מראה לי חלון כזה כשאני באמצע ההתקנה של איזה משחק (תסתכלו בקובץ המצורף) תודה לכל מי שינסה או יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת בתודה Roll
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-