Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום "כללי", תחליטו בעצמכם Prog.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא יודע לאין אבל נעלם המשחק, ניסתי להתקין דרך ההוספה והסרה של תוכניות (עם דיסק של ווינדוס). יש למישהו מושג איך אני יכול להשיג את המשחק המקורי (לא גירסאות להורדה של חברות אחרות)? אולי מישהו יכול להעלות את הקובץ מהתיקייה SYSTEM32 בשביל שאני יוריד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender >>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ? בכל מיקרה אם כבר יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח (XP ) > ורוצה לסנכרן יומנים עם הנייד ( ויסטה) האם אפשר לסנכרן את היומנים ביין אוטלוק 2003 ל Windows Calender? אם לא ניתן > אז האם ישנה גירסת Windows Calender ל XP ? שמעתי גם שיש למיקרוסופט יומן און ליין > האם אפשר לסנכרן איתו ברשת? מי עושה כאן סדר עבור כולם.... THX
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכננתם לשדרג את החומרה וגם להמשיך להשתמש במערכת חלונות וותיקה? לא בטוח שזה יעבוד לכם אם במקרה עדיין לא שמתם לזה לב, מיקרוסופט ממש רוצה שתשדרגו את מערכת ההפעלה שלכם לחלונות 10, ונוקטת במגוון שיטות בכדי להבטיח שזה יקרה. ההתחלה הייתה עם השדרוג החינמי לגירסה החדשה שהוצע כמעט לכל מי שהחזיקו מערכת עם חלונות 7 או חלונות 8/8.1, לאחר מכן הגיעו התזכורות (או הנידנודים) החוזרים והנשנים לשדרג – ועתה, אחרי סיום התמיכה בדפדפני האקספלורר 8,9 ו-10 לדרבון המעבר ל-Edge, מגיעה הכרזה על כך שמעבדי העתיד מאינטל, AMD וגם קוואלקום יתמכו אך ורק בגירסה העדכנית של מערכת ההפעלה. הלחץ הפיזי המתון שמפעילה מיקרוסופט על מנת שתשדרגו יעלה שלב במהלך השנה הקרובה במיקרוסופט הו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה שאני לא מצליח לעלות על הגורם: אחרי כמה זמן שהמחשב עובד פתאום איזשהו תהליך מתחיל להשתמש בכ50% מכוח המעבד ופשוט לא מפסיק התהליך נקרא SYSTEM (מן הסתם חלק ממערכת ההפעלה XP) ופשוט פועל ברקע ואוכל חצי מכוח המעבד אפילו שהמחשב לא מבצע שום פעולה נראית לעין הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא כמובן איזשהו סוס טרויאני או MALWARE אחר אז הרצתי סריקות ב5 תוכנות שונות לגילוי רוגלות והכל בסדר אפילו הרצתי את HIJACKTHIS ניתחתי את הלוג ב www.hijackthis.de והסרתי את כל מה שהיה חשוד או מיותר וזה עדיין קורה. הבעייה נפתרת לאחר הפעלה מחדש אבל חוזרת אחרי כמה דקות\שעות ומאלצת אותי לעשות עוד פעם REBOOT עקב השימוש הקבוע בחצי מכוח המעבד הוא נורא מתחממם (55-60 מעלות p4 3.0ghz pr…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נתחיל בכך שיש לי רקע מאד חזק במחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה ביותר לדעתי נובעת ממערכת ההפעלה - הגדרה או משהוא, יש לציין שלא שינית שום דבר בהגדרות כפתורים כלשהם אז הבעיה היא כזו מאז ומתמיד השתמשתי בצמד הכפתורים ctrl+c ן ctrl +v להעתקה והדבקה, לפני שבועיים בערך התחילה תופעה שכאשר אני לוחץ על צמד ההעתקה דבר לא קורה רק לאחר מס' לחיצות מרובה לפעמים זה מגיב, לפעמים זה מעתיק דבר שלא קשור לעניין בקיצור תופעה ממש מוזרה. יש לציין ששני הכפתורים גם C וגם CTRL עובדים כשורה, בדקתי. מה יכולה להיות הבעיה? מישהוא מכיר הגדרה של העניין? מדובר ב WIN7 תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להתקין ASP.Net על Home? זה ממש חשוב לי ... תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי מחשב לפטופ IBM Thinkpad T43 שמותקנת עליו חלונות XP. המחשב בן 3 שנים בערך והוא מלא המון "זבל" ולכן הייתי רוצה לפרמט אותו. ראיתי ב- Disk management שיש לו מחיצת שיחזור, אבל אני לא יודע איך לבצע משם את השיחזור. ב-ביוס או בלחיצה על F8 לא ראיתי אפשרות לשחזר. אם ככה - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי את הוינדוס והכל היה בסדר עד ש... גיליתי שאני לא יכול להתקין משחקים. ניסיתי להתקין מלא משחקים ויש לי בעיה חשבתי שהווינדוס לא טוב בהתחלה אז התקנתי ווינדוס אחר והבעיה לא נפתרה. פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין לא נפתרה. מי שיוכל לעזור לי הוא מלךך זה מראה לי חלון כזה כשאני באמצע ההתקנה של איזה משחק (תסתכלו בקובץ המצורף) תודה לכל מי שינסה או יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת בתודה Roll
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה שיודעת לקרוא EXT3לכתוב דרך וינדואס ניסיתי את EXT2FSB אני רואה אותיוץ אך אין לי גישה תדיסקים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... האם סידי קיי של וינדוס אקס פי רגיל יעבוד עם הפצה של וינדוס אקס פי עם SP2 מובנה תודה :-*
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהדלקת מחשב- מתקבל מסך לבחירת SAFE MODE או NORMALLY בחירה או המתנה ללא בחירה תמציגה סמל ווינדוס לשניה ולאחר מכן מקבלים מסך של לוח האם ,וחוזר חלילה דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable BIOS memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי ספריה של 12G לאחר המחיקה גיליתי שהזכרון הפנוי בהרד דיסק נותר ללא שינוי!.הספריה שמחקתי לא מופיעה בשום מקום במחשב(לא בסל מיחזור ולא בשום מחיצה אחרת). איתחלתי את המחשב מחדש אך הבעיה לא נפתרה, ביצעתי אופטימזציה לדיסק באמצעות נורטון וגם תוכנת הoptmize disk הראתה לי שכביכול ההרד דיסק שלי מלא. התקלקל ההרד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי בעיה להתקין עברית, אך כרגע תקליטור מערכת ההפעלה לא אצלי והוא גם לא יהיה בזמן הקרוב. ישנה דרך אחרת לאפשר עברית? אולי איזשהו עדכון אשר מכיל את הנדרש שניתן להוריד מ-Microsoft? בתודה מראש, Nike.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הזמן והמאמץ שלוקח להוריד את הדרייברים המעודכנים ביותר לאחר כל התקנה מחדש של ווינדוס [מסיבות שלא אכנס אליהן עכשיו, אני עושה זאת המון, על מספר מחשבים].... האם יש דרך ראויה יותר - תוכנה מוכרת וטובה עבור ההליך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני הראדיסקים במחשב הראשון שהוא הראשי שאליו מותקן הויסטה שהוא מחולק לשני כוננים Cו D מחיצה אחת שהיא מכילה 40 גיגה שהויסטה מותקנת אליה שהיא הכונן C וכול השאר במחיצה השניה של הכונן הראשון D וכפי שאמרתי יש לי הראדיסק נוסף שמחובר שהוא הכונן השלישי ולשם אני אמור לגבות את המערכת הפעלה שהוא נקרא כונן F כאשר אני עושה back uo computer אני רוצה לגבות רק את כונן מחיצה C הוא לא נותן לי הוא רוצה לגבות את כול הכונן שזה C וD יחדיו לפני חודש בערך משום הצלחתי לעשות זואת לגבות רק את המחיצה הרלוונטית ועכשיו אני כבר לא יכול מישהו יכול לפתור לי את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש שיש עליו ווינדוס 10 חוקי למהדרין (הגיע מותקן עם המחשב הנייד). אני רוצה לפרמט את המחשב (יש לי SSD) אבל שיהיו 2 כוננים. מערכת ההפעלה על C ועוד כונן D. זה אפשרי ? איך עושים את זה ? אין לי דיסק התקנה או משהו. המחשב הגיע עם ווינדוס כבר עליו. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה להתקין על כונן אחד ווינדוז 98 ועל השני XP... עכשיו אם אני ארצה לפרמט את הכונן של ה- XP אחרי הפירמוט אני יוכל להעלות את 98 ??? או שגם אותו אני אצטרך לפרמט.... מה לעשות ? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעעע, Windows XP השתלט לי על המחשב... אני לא מצליח לעשות אתחול משום דבר, ניסתי עד כה: דיס אתחול של ווינדוס SE98 דיסקט אתחול של ווינדוס 98 SE, וגם 98 רגיל ווינדוס 95 DOS 6.22 וגם דיסקט האתחול של ה XP עצמו... התופעה היא בעצם שהכונן דיסקטים קורא המדיסקט איזה כמה שניות ואז הוא מפסיק לטעון וזהו, כלום לא קורה. המחשב לא נתקע אפשר לעשות CTRL ALT DEL אבל אני לא מגיע לכלום. מה אני יכול לעשות אני לא יכול להכנס לדוס כמו שצריך ככה, וגם לעתיד איך אני יתקין מחדש את ה XP ? עזרה בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס ומופיע לי השגיאה הבאה אחרי ה Press any button to boot from cd\dvd : Windows failed to start.A recent hardware of software change might be the cause. To Fix the problem: 1.Insert you Windows installation disc and reatart you computer 2.Choose you language settings ,and then click "next". 3.Click "Repair your Computer" If you do not have this disc,contact you system administrator or computer manufacturer for assistance File: \Boot\BCD Status: 0xc000000f Info: An error occurred while attempting to red the boot configuration data מה עושים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרסת 7600 שמותקנת לי במחשב,או גרסת 7700 (אם יש בכלל גרסה כזאת)או שכל גרסה אחרת? אני מתכוון לגרסה שמוכרים כיום בחנויות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על השולחן עבודה שלי באייקונים אז מה שרשום (למשל המחשב שלי) אז זה רשום על מעין רצועה כזו שאני יכול אומנם להחליף את הצבעים אבל לא להעלים או להפוך אותה לשקוף וזה ממש מכוער,איך אני מעלים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-