Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותקרים תבעיה....
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
זהו המחשב שלי השתגע רישמית , כל הכוננים לא עובדים כמו שצריך והשעון מראה לי שעה מוזרה: כונן CD : כל דיסק שאני מכניס מתקבל כדיסק ריק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ואז הוא עובד "בסדר" צורב : פעם ב5 צריבות הצריבה עובדת , בשאר 4 הפעמים זה נראה כאילו הוא רק מכין קובץ אימג וזהו. 1.44 : כל דיסקט מזוהה כדיסקט לא מפורמט וכמובן שפירמוט שלו לא עוזר : USB : לא מזהה דיסק נייד , הדיסק בסדר בדקתי אותו על מחשב אחר :-\ שעון : מראה שעה 10- כלומר אם עכשיו 21:22 אז הוא מראה 11:22 משהו מוזר לשאלתי , האם עליי לעדכן BIOS או לנסות קודם לפרמט את C ולהתקין XP מחדש , כי כבר עשיתי "תיקון" להתקנה וזה לא עזר . מישהו ראה פעם סט כזה של בעיות? חוץ מאלה המחשב עובד יופי ;D אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי לוח של GIGABYTE EP43-DS3L ומערכת ההפעלה שלי היא WIN 7. את הסואנד הרגיל שבא מהחלק האחורי של המארז אני שומע בצורה תקינה. אבל כאשר אני מחבר את האוזניות לחיבורים מקדימה, מ"ה לא מזהה שאיפלו חיברתי התקן (במקרה הנ"ל מדובר באוזניות עם מיקרופון תקינים שעובדים במחשב אחר). הורדתי דרייבר חדש ל WIN 7 מאתר של GIGABYTE אך גם זה לא עזר. תודה מראש לכל העוזרים ושנה טובה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לאחי מחשב חדש עם לוח אם עם כרטיס קול מובנה.... INTEL ComancheCreek D915PCML עכשיו המיקרופון עובד דרך "הבקרת עוצמה" וכו' והוא בחיבור הנכון... הקטע הוא שתוכנות שמדברים איתן כמו סקייפ אמסן לא מזהה את המיקרופון כי ההתקן שלו לא מצויין שם... מצויינים התקנים אחרים אחד משהו עם rear green או צבע אחר לא זוכר ושניים עם front .... עכשיו אין לי בקדימה של המארז כניסות אודיו אז מן הסתם אני לא יכול לבחור את האפשרויות האלו והאפשרות של ה REAR לא נותנת כלום.... בקיצור אני לא יודע איך לגרום למיקרופון לעבוד ואח שלי בכלל מעוצבן אשמח לעזרה כלשהי בנידון תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאני לוחץ על שילוב המקשים ctrl+alt+del אז מופיע לי הודעה שכתוב ככה "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע''י מנהל המערכת שלך" מה אני עושה? מדובר במערכת וינדוס XP תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי נפוצה שכל כמה זמן מופי לי מסך כחול ורשום לי משהו בקשר ל-Virtual Memory Dump .חשבתי שזה בעיה בדרייברים אז התקנתי ופרמטתי הכל מחדש אבל זה לא עזר ממש וגם שהורדתי את התוכנה שמתקנת בעיות ברגיסטרי זה גם לא עבד.למשהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בזמן האחרון המעבד מראה שהוא משתמש אוטומטי (מהפעלת המחשב) על 30% מינימום למרות שלא נעשה שום שימוש במחשב.. מדובר במערכת QUAD CORE Q9550 שנקנה לפני שנתיים מSKYPC, לפעמים יש זמנים שהזיכרון במחשב עושה אותה בעיה, שהזיכרון מגיע ל95% שימוש למרות שהמחשב לא עושה דברים שאמורים לגרום לזה..מדובר ב4GB זיכרון. הנה תמונה שממחישה את הבעיה: http://eliad.org/uploads/1298450979.png תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, אני מדליק את המחשב ואני לא מספיק לעשות כלום והוא נכנס למצב מתנה, וחוזר חלילה. זה התחיל פתאום. מה האפרויות במצב כזה? כרגע אני ב safe mode
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מחשב נייד של לנובו. המחשב חדש, אצלי כמה חודשים. בזמן כתיבה הסימן כתיבה עובר למקום אחר..מאוד מעצבן בנוסף כשאני מוזיז את העכבר לפעמים הוא לוחץ לבד המחשב הגיע עם הבעיות האלו מה עושים? יש אפשרות לפתור תבעיה לפני שנפעיל את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
טוב הבעיה היא כזאת.. שמו סיסמא על המחשב, אבל הסיסמא לא בעברית (או אנגלית) לכן כשעולה המחשב, אי אפשר להכנס בגלל שלא ניתן לכתוב בשפה הזאת.. מקווה שיש לכם רעיון מה עושים, תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הבעיה שלי הולכת ככה : רואים בוינדוס איכס פי את הסל מיחזור באייקון של מלא (יש בו משהו) אני נכנס לסל מיחזור ואני לא רואה כלום ?!?! ואז אני עושה Empty recycle bin והוא שואל אותי Are You sure u like to delete 'WINDOWS' מה אני עושה ???
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהחלה מאז שקניתי את המחשב (06\08). הבעיה לא כל כך הפריע לי אבל עכשיו זה מתחיל לעצבן. אז ככה נכון למטה בשורת המשימות יש סמלים של תוכניות פועלות אז אצלי כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש חלק מהסמלים לא מופיעים וכאשר אני נכנס למנהל משימות אני רואה שהתוכנות פועלות (רק ב"תהליכים" ולא ב"יישומים") ולפעמים אני לא יכול לפתוח את אותם התוכניות כי הם עובדות ואני רק לא יכול להגיע אליהם. למשל ברגע זה יש לי שני סמלים ואמור להיות לפחות 5. מישהו יודע מה עושים??? (בדקתי שאין V בהסתר סמלים לא פעילים)
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. ד'א - שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר אני משהה עליו את העכבר, אז קיצר זה לא עובד...(זה לא התפרון)
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ולפעמים הסרגל כלים פשוט נתקע כל המחשב עובד אבל הסרגל נתקע ולא מגיב ומתעדכן במנ שהולך במחשב וכעבור חצי דקה בערך זה מסתדר...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את המחשב בפעם הראשונה לבד יש לי בעיה עם העברית. מאיפה אפשר להוריד עברית למערכת הפעלה? אני לא מתכוון שכל הממשק יהפוך לעברית, רק לכתיבה (במצב הנוכחי תוכנות כמו דפדפן ומסנגר מציגות עברית הפוכה גם כן...)
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התקנתי את xp pro בגרסה האנגלית ואחרי זה הלכתי למאפינים הוספתי שם את השפות האחרות עם העברית ועשיתי אדד לעברית ובכל זאת הוא מראה כל מיני סימנים אחרים במקום עברית בכל מיני מקומות ותוכנות ! מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התקנתי את העברית וחבילת הימין לשמאל. אבל שאני כותב נגיד שמות של קבצים זה כותב הפוך, ואם יש חלונות כמו FF או מסנג'ר שכתוב בכותרת בעברית אז על הדוק רואים ריבועים. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אתמול לא עלה לי חלונות אז עשיתי שיחזור וכשעלה המחשב הוא היה בלי עברית, (יש לי hebrew xp מותקן) הלכתי להגדרות ושיניתי שיהיו תפריטים בעברית עשיתי ריסט ולא עבד והגדרה בתפריטים נשארה זהה (english) , התקנתי מחדש את ה hebrew pack ולא עזר , יש למישהו רעינות?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
התקנתי עברית והכל אבל ב unicode אני לא יכול לשנות זה אומר לי setup was unable to install the chosen locale please contact your system administator תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי מקלדת של רזור אקוסטה ואני משתמש בה בערך שנה וחצי.עכשיו לאחרונה קורה לי שאני לא יכול לכתוב בעיברית אלא אם אני כותב את זה בטקסט.כמו כן אני משתמש ב מערכת הפעלה windows 7 אולטיימט ונראה לי שהבעיה במערכת הפעלה. אשמח לעזרה\להצעות.כי חשבתי לקנות מקלדת חדשה אבל נראה שהבעיה לא במקלדת. תודה מראש למי שיכול לעזור. שיהיה אחלה של שבוע
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-