עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by -Tal-,

יש לי ווינדוס 7 כבר כמה שבועות ושהדלקתי את המחשב הוא העלה ישר את היוזר שלי והמחשב היה מוכן לשימוש. פתאום היום הוא נתן לי אפשרות לבחור את היוזר שלי ורק אז להכנס לדסקטופ .. איפה אני יכול לבטל את זה שהווינדוס 7 פשוט יעלה את היוזר היחידי שקיים מבלי אפשרות לבחור? תודה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  3. אז ככה: היה קובץ בתיקיה אחת אצלי בשם(דוגמא) X והעתקתי קובץ(חדש) באותו השם לאותה תיקיה. הקובץ(החדש) הזה על על הקודם והמקור(קודם) נמחק. כיצד אוכל לשחזר את הקובץ שנמחק בגלל שעליתי עם קובץ אחר עליו(באותו השם)? אם לא הבנתם אז קובץ אחד בשYYY נדרס ע"י קובץ אחר שגם לו קוראים YYY. איך אני יכול לשחזר את הראשון שנדרס? תודה מראש. swg

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by postup,

שלם לכולם. בעיה מוזרה ומציקה שהתעוררה אצלי לאחרונה במחשב - בתיקיית השירים שלי,התצוגה הפסיקה לאחרונה להראות את הפרטים של קבצי האודיו כגון: bitrate, title artist וכדומה. הפרטים היחידים שווינדוס עדיין מראה הם שם הקובץ משקלו והתאריך בו נוצר הקובץ, זה נראה כך: כמו שאתם יכולים לראות שם הקובץ משקלו ותאריך היווצרותו מופיעים בסדר, אבל שאר הפרטים פשוט נעלמו. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת או יודע איך ניתן לפתור אותה? :s05: אודה לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by spybar1,

שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. חיברתי את המחשב לטלויזיה, ניסיתי להגדיר בתצוגה את שני המסכים, אך לא הצלחתי להציג תצוגה ע"ג הטלויזיה. לכן, ניסיתי את תוכנת TVTool. אך איתה תצוגה על מסך המחשב כבתה ולא הצלחתי לראות תצוגה גם בטלויזיה. כך שלמעשה אין לי תצוגה לא במסך המחשב ולא בטלויזיה! נכנסתי ל-safe Mode, ניסיתי לשנות תצוגה, אך לא ניתן לי, הסרתי את תוכנת TVTool וחשבתי שהתצוגה תשוב אל מסך המחשב - אך לא כך. כעת אני כותב לכם מתוך VGA Mode. שנותן להציג מערכת ההפעלה ע"ג מסך המחשב - אך בתצוגה נמוכה בלבד. כשאני נכנס לשנות הגדרות תצוגה - שוב מסך המחשב מפסיק התצוגה. מה עליי לעשות?! מודה לכם מקרב לב! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by pms1,

שלום כמות הזיכרון במחשב זה 4 גיגה כך לא נראה לי שזה הסיבה ,היה במחשב sp2 ורק הוספתי sp3 תודה רבה לעוזרים

7. Started by orninyo,

איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין על פנטיום 3 600MHZ 256RAM win2000 או win98 ?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by Forest14,

לאחר שידרוג של הBIOS, אין יותר התרעה על הTPN אבל לא מצליח לשנות את הCSM בביוס לWINDOWS UEFI (מצליח לשנות, אבל הביוס לא מעלה את ה"חלונות" וחוזר כל הזמן לחלון הביוס.) "חלונות" קיימת אצלי על M2 של סמסונג פרו 1 טרה. תודה

9. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. ברשותי Windows XP SP2. לאחרונה התגלו מספר וירוסים בודדים בחלק מהקבצים ב- Windows. הסיומת של כל הקבצים היא DLL, ועד כמה שזכור לי, כולם נמצאים בתיקיה System32. אין לי אפשרות להסיר את הוירוסים ואין לי אפשרות לשים את הקבצים בהסגר. שאלותיי הן: 1. האם כל קבצי ה- DLL בתיקיה הנ"ל חיוניים לתפקוד מערכת ההפעלה, או שחלקם התווספו עם הזמן כתוצאה מהתקנות שונות? 2. הקבצים הנגועים הם: e1 / feclpron / mqtrupnp / wzcdqwfs. כיצד אני יכול לדעת שקיומם של קבצים אלה חיוני לתפקוד מערכת ההפעלה? האם אני יכול להרשות לעצמי למחוק אותם ולהמשיך לעבוד כרגיל? 3. האם יש אפשרות לתקן או "להחזיר לחיים" קבצים שנהרסו או שנמחקו בעזרת ההתקנה של ה- Windows? תודה מראש על …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by glassmoon,

היי האם יש דרך לשחזר קובץ שנמחק בwin xp ? תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by eins,

שלום לכולם, יש לי דיסק התקנה של ווינדוס 7 גרסת 64 ביט כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך BOOT , אני נתקל בתופעה מוזרה ואני ינסה להסביר עד כמה שניתן לאחר שהוא טוען את כל הקבצים ומופיע המסך הכחול של ההתקנה, לוקח לפחות 3 דקות עד שמוצג לי האפשרות לבחור באיזה שפה אני מעוניין להתקין לאחר מכן שאני לוחץ על הבא , לקוח כמה דקות טובות ואז מופיע לי אם אני מעוניין שדרג או להתקין באופן אישי בחרתי באופן אישי, פירמטי את כונן C , ההתקנה התחילה עבל בחלק של install windows file זה נתקע על 0 אחוז השארתי את המחשב דולק לפחות 3 שעות, וזה נשאר על 0% חשבתי שזה בעיה בדיסק, אז התקנתי דרך VM וההתקנה הלכה באופן מהיר ורציץ בלי שום בעיות והצלחתי בסופו של דבר ליצור מכונה וירטואלית של WIN 7 בנוסף התקנתי מ…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  12. לפני כמה ימים פתאום קרה לי משהו מוזר במחשב, אני גולש איזה 45 דקות באינטרנט ואז פתאום האינטרנט מתנתק, זאת אומרת החייגן מתנתק ומתי שאני מנסה להתחבר בחזרה אז החייגן כותב לי Error 769 :The spcified destination is not rechable וגם ישר אחרי שזה קורה פתאום אין סאונד במחשב, שאני נכנס ללוח בקרה לצלילים והתקני שמע כתוב "אין התקן שמע" למרות שבמנהל ההתקנים אין סימן אזהרה צהוב והדרייבר של הכרטיס קול מופיע והכול שם פלוסים. אני יודע שזה בעיה בווינדוז כי יש לי מחשב נייד שיש בו בדיוק את אותו החייגן ושאני מחבר את הכבל רשת למחשב נייד אז אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיה. יש לציין שמתי שאני עושה ריסטרט למחשב אז אחרי זה אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי לסרוק SPYWARE ווירו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כלומר בתוכנה עצמה של ויסטה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by chen9766,

אהלן לכולם אשמח אם מישהו ייתן לי מדריך לאיך להסיר ווינדוס 7 אולטימייט מהמחשב ולהתקין במקום ווינדוס אקס פי, יש לי מחשב נייד מית ג'יגהבייט שהמחשב אחלה פשוט הווינדוס לא משהו וגם יש לי ווינדוס אקס פי חוקי אז למה לא לנצל אותו תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכנס למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק,אני לא מבין מה קרה? הערה:אני חושב שהבעיה התחילה מאז שחיברתי עכבר חדש של RAZER והאור בסמל של העכבר דולק קבוע גם כשאני מכבה לגמרי את המחשב . יש מצב שהבעיה נובעת מהעכבר? עריכה:העכבר לא קשור לזה כי שמתי עכבר אחר והבעיה עדיין ממשיכה. בנוסף השינויים האחרונים שביצעתי למחשב זה אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעייה רצינית במחשב שאני לא יכול לשחק במשחקים כמעט מכיוון שהמשחקים נופלים מעצמם.. ניסיתי לעשות המון ושום דבר לא סידר.. עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שבמעבר מוינדוס 7 64 ביט ל32 הבעיה תסתדר? כי לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם כל המשחקים עבדו לי מעולה.. פשוט אני לא רוצה לחזור לXP.. ד"א: יש לי 4 גיגה ראם. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום יש לי בעייה בזמן כיבוי הוא לא מגיב ולפעמים אחרי זמן ממושך הוא רושם מתנתק ושם הוא ניתקע קראתי דברים שרשמו אז בדקתי את נושא APM/ACPI זה עוזר מה עושים כדי לתקן זאת ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ofer_mat,

1The server {80EE4901-33A8-11D1-A213-0080C88593A5} did not register with DCOM within the required timeout. 1. מה זה אומר ה DCOM ? 2. אך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי ויסטה או XP איך אני מוסיף תוכניות לבוט טפ...? שיעלו עם ווינדוס

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  20. ש לי 2 יוזרים במחשב שבו מותקן ווינדוס 7, כאשר מתקינים תוכנה כלשהי לפעמים ניתנת האפשרות שהתוכנה תותקן לכל המשתמשים או רק בנוכחי. במידה והתקנתי בעבר תוכנה ובחרתי שהיא תהיה מותקנת רק למשתמש אחד, והיום אני מעוניין שהיא תופיע בשני המשתמשים מבלי להתקין אותה שוב, יש אפשרות? תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. האם ניתן להתקין XP במחיצה נפרדת על מחשב שמותקנת בו כבר ויסטה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by cvtt.z88,

ממה הבעיה הנה הDUMP [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by idoshk,

לאחר שחיפשתי בפורום הזה ובפורום לינוקס ובפורום תוכנה וברחבי הרשת לא מצאתי תשובה מספקת לאיך אני מפעיל מחשב במצב דוס (המחשב כולל מערכת הפעלה) ללא התקנים חיצוניים כגון DOK וכו'. המחשב הנ"ל מיועד להתחבר למכונה והתוכנה של המכונה פועלת במצב דוס (בנוסף לזה שהמחשב מתחבר למכונה, המסך שאיתו עובדים הוא מסך מגע ואין לו עכבר או מקלדת) ולא בווינדוס, המחשב הקודם קרס/מת/התפגר וכרגע אני תקוע בלי מחשב ועם חוזה שעדיין לא נגמר על המכונה... תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. Started by שכרפ,

האם יש איזה שהוא קוד לXP שיכול לעזור לי להתקים את התוכנה שבבעלותי? התקתי XP בעבר מהדייסק הזה, אך פתאום היום הוא לא מקבל את הסיסמא שלו, מדוע? האם פג תוקף לסיסמאות של התוכנות? מהיכן ניתן להשיג סיסמאות שיתנו לי להתקין את הXP שלי??? צריכה עזרה דחופה, כי פירמטתי את המחשב, ואני צריכה להתקין XP ואין לי סיסמא לתוכנה.(יש לי אך הוא לא מקבל אותה). תודה רבה מראש לכל הגאונים.......

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by A-L-o-n,

חבר'ה מה עדיף? אם זה למשחקים, אז אני חושב שאקס פי, כי ויסטה לוקחת חצי מהזיכרון ומתקיעה את כל המשחקים שמופעלים, בעיקר לאלו שיש להם 2 ג'יגה. משחק כמו קרייסיס, נתקע מתי שיש ויסטה.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.